NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 343 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azon gonodlkodtam én is, hogy nagyjából OC Kelly emmelé nem is kéne de azért belátta ő is sok lenne egyszerre. Meglátjuk Shurmi ismeri a helyet nem idegen ember itt, meglátjuk. Most már tényleg csak a DC van nekem mindegy, hogy 3-4 vagy 4-3 ha nyerünk vele csak a valóban meglévő embereinket sajnálnám én is ha emiatt menni kéne főleg Ryans-t.

| Közben Akersnek újabb SB itt most ezért nem sokat tett sőt! azért ennek nagyon örülök ha még a Pats is bejutna akkor nézném nyugodt szívvel SB-t örülnék mindkét győzelmének ha már mi nem lehetünk ott. |
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Valamivel el kellett baszni az építkezést...Bazzani
Azért az is benne van, hogy kellett vki akinek megvan az NFL rutinja ( ez bennem tovább erősíti azt a gondolatot, hogy DC egyetemről fog érkezni), de ettől még nagyon valószínű, hogy úgy táncol majd ahogy Kelly fütyül. Greengo
A HC poszt abszolút sok volt neki, előtte meg egy olyan Ramsnél volt OC, ahol védekező edző (Spags) volt a HC, szóval rá hárul a támadócsapat szervezése. Itt azért más lesz a helyzet, jóval kevesebb feladata lesz (Tegye fel a kezét, aki szerint Shurmi fogja meghatározni milyen legyen az offense 😊). Szóval nem kell úgy csinálni, mintha HC-nak jött volna. Sokkal fontosabb lesz ki jön DC-nek. BleedingGreen
Ezt nem is értem. 😀
Greengo
Nem kifejezetten a te hsz-edre szólt, csak úgy általában azoknak, akik esetleg temetnék a támadósort Shurmur miatt. Ha béna lesz Kelly úgyis kirúgja. 😊 Viszont kíváncsi vagyok Andy keze is benne van-e ebben, mert túl sok kapcsolat nincs Kelly és Shurmur között.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Azért az is benne van, hogy kellett vki akinek megvan az NFL rutinja ( ez bennem tovább erősíti azt a gondolatot, hogy DC egyetemről fog érkezni), de ettől még nagyon valószínű, hogy úgy táncol majd ahogy Kelly fütyül. Greengo
A HC poszt abszolút sok volt neki, előtte meg egy olyan Ramsnél volt OC, ahol védekező edző (Spags) volt a HC, szóval rá hárul a támadócsapat szervezése. Itt azért más lesz a helyzet, jóval kevesebb feladata lesz (Tegye fel a kezét, aki szerint Shurmi fogja meghatározni milyen legyen az offense 😊). Szóval nem kell úgy csinálni, mintha HC-nak jött volna. Sokkal fontosabb lesz ki jön DC-nek. BleedingGreen
Ezt a részt nem is értem ha nekem válaszoltál. 😊

Reuben Frank ‏@RoobCSN
League source confirming Pat Shurmur to Eagles as OC is a done deal. manbearpig
LOL Wester
Azért MM odaigazolása után szépen idebökted ezt a LOL-t . 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
Utolsó évek MM-jénél rosszabb biztos nem lesz.
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 406 — Beware the Slim Reaper!
Hát Chip Kelly kinevezésének egy kicsit jobban örültem, de hát ez van. 😀
Igen az biztos, hogy nem Shurmur fogja hívni a playeket szal annyira nem para, csak fura páros. Bár lehet, hogy majd pont ez fog beválni.
Bébé
Szerintem egy karakteres OC nem is nagyon férne el Kelly mellett.
Viszont Shurmur legalább tudja mi nem működik az NFL védelmek ellen, elvégre 2009 óta kutatja a témát 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Igen az biztos, hogy nem Shurmur fogja hívni a playeket szal annyira nem para, csak fura páros. Bár lehet, hogy majd pont ez fog beválni.

Bébé
Szerintem az irányítókkal is ő fog majd dolgozni. Ami viszont nagyon nem rossz ám.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
több mint 12 éve
A HC poszt abszolút sok volt neki, előtte meg egy olyan Ramsnél volt OC, ahol védekező edző (Spags) volt a HC, szóval rá hárul a támadócsapat szervezése. Itt azért más lesz a helyzet, jóval kevesebb feladata lesz (Tegye fel a kezét, aki szerint Shurmi fogja meghatározni milyen legyen az offense 😊). Szóval nem kell úgy csinálni, mintha HC-nak jött volna. Sokkal fontosabb lesz ki jön DC-nek.

több mint 12 éve
Nem olyan rossz döntés ez. Shurmur koordinátornak és főleg QB edzőnek jó volt. Itt most nem fog minden játékot ő hívni ez egyértelmű. Nem lesz olyan konzervatív a dolog, de nem is az egyetemen használt Kelly stílus. Jó lesz ez. Elég átgondolt dolognak látszik ez is. Nem kapkodunk kinevezni a stáb tagokat. Keressük a megfelelő embereket. És szerintem meg is fogjuk találni.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Szerintem ez az OC húzás kb annyira hiányzott mint egy fejlövés.

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
Azért az is benne van, hogy kellett vki akinek megvan az NFL rutinja ( ez bennem tovább erősíti azt a gondolatot, hogy DC egyetemről fog érkezni), de ettől még nagyon valószínű, hogy úgy táncol majd ahogy Kelly fütyül.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 868 — Jó ötletnek tűnt!
Reuben Frank ‏@RoobCSN
League source confirming Pat Shurmur to Eagles as OC is a done deal. manbearpig
LOL

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Valamivel el kellett baszni az építkezést...

több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Reuben Frank ‏@RoobCSN
League source confirming Pat Shurmur to Eagles as OC is a done deal.
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/x65eqlxt8iyywtczoubi
Michael Vick-New York Jets union reportedly unlikely
If Michael Vick does in fact leave the Philadelphia Eagles, he's bound to find work elsewhere -- but reportedly not with the New York Jets, who might have their eyes set on a different veteran passer.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Schefter: Eagles made Kelly one of 10 highest paid NFL coaches, giving him a 5-yr deal worth right around $32.5 million, an average of $6.5m per year.
több mint 12 éve
Shurmurt inkább ne, a Giants LB coachot is kihagynám, tekintve, hogy az egész óriás védelemből a leggyengébb egység évek óta pont a LB sor.Newman
De nem is igazán volt jó alapanyaga.

2007-től az LB-pick-ek: (2009-ben került oda.)
Greg Jones – 2011 6th round
Jacquian Williams – 2011 6th round
Phillip Dillard – 2010 4th round
Clint Sintim – 2009 2nd round
Bryan Kehl – 2008 4th round
Jon Goff – 2008 5th round

Jonathan Goff-ból elég jó kezdő LB-t csinált, majd 2011-ben kétszer elszakított a keresztszalagját.
Mathias Kiwanuka DE-ből is csinált egy nem rossz LB-t.
Jacquian Williams-el is eléggé megvannak elégedve a Gianst fanok, amikor pont nem sérült.
Clint Sintim pedig 2011-ben szakított el kétszer a keresztszalagját.

Szal tanítani úgy néz ki tud, meg a hírneve se rossz a ligában, de persze mint DC Ő is kérdőjeles.
több mint 12 éve
Shurmur meg nem kell ide. Ahhoz hogy csak álldogáljon túl drága. Másra meg nem kell ide.Shawn84
Pozitívumként azt hozzák fel, hogy nem kevés NFL tapasztalata van és minden szinten. Ilyen ember azért kell Kelly stábjába. De én is el tudnék képzelni inkább vki mást.
Az edzők fizetését leszarom, az úgyse számít bele a cap-be. 😀 Emiatt fájjon inkább Lurie feje. 😀
Meg az is igaz, hogy az OC úgysem fog sok mindent csinálni, de a tapasztalata jól jön, jöhet Chipnek.
De legyen akkor már inkább QB-edző. Az jól ment neki itt Philly-ben.
Nem ugrálnék örömömben, ha Ő lenne az OC-nk.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Shurmurt inkább ne, a Giants LB coachot is kihagynám, tekintve, hogy az egész óriás védelemből a leggyengébb egység évek óta pont a LB sor.

több mint 12 éve
Nah még pár csemege:
- Sources tell us Boston College linebackers coach Bill McGovern will join Chip Kelly's staff with the Eagles.
- Sources also tell us former Buffalo Bills receivers coach Bob Bicknell will join Chip's staff.

Bébé
Ez nem hangzik rosszul. Shurmur meg nem kell ide. Ahhoz hogy csak álldogáljon túl drága. Másra meg nem kell ide.
több mint 12 éve
Nah még pár csemege:
- Sources tell us Boston College linebackers coach Bill McGovern will join Chip Kelly's staff with the Eagles.
- Sources also tell us former Buffalo Bills receivers coach Bob Bicknell will join Chip's staff.
több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter

Former Browns HC Pat Shurmur is expected to join Chip Kelly's coaching staff in Philadelphia, likely as Eagles' offensive coordinator. ulpianus
Jézusom...Nah ne kúrjál fel. 😀
Gondolom ebben is Reid véleményét kérte ki. 😀

Kelly lenne a kreatív, Shurmur pedig a konzervatív és a playeket se Ő hívná, de hát akkor is.
Remélem, hogy végül nem Őt vesszük fel.
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Adam Schefter ‏@AdamSchefter

Former Browns HC Pat Shurmur is expected to join Chip Kelly's coaching staff in Philadelphia, likely as Eagles' offensive coordinator.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Elméletileg jelenleg így néz ki a DC listánk:
- Todd Grantham (Georgia DC)
- Kirby Smart (Alabama DC)
- Jim Herrmann (Giants LB-coach)

B.April-re kíváncsi leszek, hogy hogyan teljesít Oaklandben, mert összességében nálunk elég szar volt.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Viszi a fiát is?