NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊BlitzHawk
Áruló! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Avatar szinten is felvállalom, hogy Eagles drukker vagyok 😀 Amúgy én DC-nek az FSU DC-t Pruitt-ot várom 😊
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
a horton bowles csere pedig nem lenne rossz
a kinti honlap a bleedinggreennation.com a kolb DRC cserét is megemlítette ezzel kapcsolatban 😊
zsojti
Hát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊silent7939
hmm, most hogy újra olvastam, lehetett így is érteni 😊zsojti
igazad van 😊 én vissza cserére gondoltam 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne.Shawn84
Pruitt már a Florida State DC-je.vassadi
Ezt jó tudni. Köszi.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne.Shawn84
Pruitt már a Florida State DC-je.
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
a kinti honlap a bleedinggreennation.com a kolb DRC cserét is megemlítette ezzel kapcsolatban 😊
zsojti
hmm, most hogy újra olvastam, lehetett így is érteni 😊
több mint 12 éve
zsojti
Köszönjük elég volt belőle.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
zsojti
Hát nemtom kell-e nektek egy szezononként 4 meccses Qb 😊
több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Újabb pletyka van DC személyére is. Ray Horton a Cards DC, aki végül nem lett HC Arizonában. Ő is 3-4-es edző. Ez egyre inkább tényleg kezd komollyá válni. Annyira nem örvendek neki, de ha akarnak mindenképp váltani akkor most van a legmegfelelőbb alkalom rá. Így viszont azt hiszem 1-2 kedvencünktől is lehet meg fogunk válni.Shawn84
Most úgy néz ki, hogy Horton Clevelandbe tart.
1994 óta van az NFL-ben plusz Ő maga is 10 évet játszott az NFL-ben.
Többek között 10 évet volt Dick LeBeau alatt, ami lehet, hogy rosszul hangzik, de nem olyan rossz az.
Utóbbi 2 évben a Cards DC-je volt és eléggé pozitív a vélemény róla.
A negatívum, hogy nagy eséllyel rövidtávú megoldás lenne, mivel Ő eléggé HC akar lenni. Nem hiszem, hogy 2 évnél tovább maradna nálunk.
több mint 12 éve
Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe.Shawn84
Micsoda?jjncaa
Egy kevésbé levédekezhető, sok passzos, 2-3 futóval dolgozó, screen passzokat használó, sok elkapót használó. Trükkös játékokkal. Mélységi passzok. Akár 2 TE-es felállások. Kb mindent bele. Komolyabban nem mennék bele mert még nem gondoltam át annyira. Felesleges is lenne.
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 450 — no es importante
Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe.Shawn84
Micsoda?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Így ha végiggondolom hogy melyik poszt az ahová tényleg nagyon nagyon jó edzőt kell mindenképpen hozni, akkor a DB magasan az első nálam. És ha mondjuk az egyetemi edzőket nézem akkor a Bamában barmi jó munkát végzerr Jeremy Pruitt pl jöhetne. Brian Dawkins jöhetne asszisztensnek. De a Georgiánál is jó munkát végez a szép nevű Scott Lakatos.
több mint 12 éve
Carmichael jó név nagyon. Én ha elképzelem hogy Chip milyen offenset akar csinálni, egy a Saintséhez hasonló jut eszembe. Kicsit több futással és trükkös játékkal. Nekem szimpatikus az elképzelés. Újabb pletyka van DC személyére is. Ray Horton a Cards DC, aki végül nem lett HC Arizonában. Ő is 3-4-es edző. Ez egyre inkább tényleg kezd komollyá válni. Annyira nem örvendek neki, de ha akarnak mindenképp váltani akkor most van a legmegfelelőbb alkalom rá. Így viszont azt hiszem 1-2 kedvencünktől is lehet meg fogunk válni.
több mint 12 éve
Chipp szerződésének részleteiről lehet már tudni vmit? Mert azt mutatták, hogy aláírt vmit de hogy pontosan mit az még számomra nem derült ki 😛dande
Csak annyit lehet egyelőre tudni, hogy 5 évre írt alá. Úgy tudom Chip az egyetemen 3-4 milla között keresett. Reid 2012-ben 5,5 millát kapott.
Amúgy itt van egy 2012-es fizulista:
 www.therichest.org/sports/highest-paid-nfl-coaches/

Lehet megkapja a 7 milla/évet.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 342 — Így remélem megfelelek nektek.....
Chipp szerződésének részleteiről lehet már tudni vmit? Mert azt mutatták, hogy aláírt vmit de hogy pontosan mit az még számomra nem derült ki 😛
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Mondjuk ebben még Babin is benne van 4 millával. Szal csak 16 a minusz.Eazzy
Ennél jobb, pontosabb fizus oldal szerintem nincsen:
 www.eaglescap.com/
Bébé
Tudom, itt néztem, csak először rosszat guglin keresztül.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mondjuk ebben még Babin is benne van 4 millával. Szal csak 16 a minusz.Eazzy
Ennél jobb, pontosabb fizus oldal szerintem nincsen:
 www.eaglescap.com/
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 160 — No one likes us, cause no one like us
Nézegetem a cap-et...
-18 millában vagyunk, a fizuból 43 milla az Vick - Nándi - Bell. Hát vagy 25-öt ezekból le kék faragni 😀

Mondjuk ebben még Babin is benne van 4 millával. Szal csak 16 a minusz.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
New Orleans Saints offensive coordinator Pete Carmichael is expected to turn down requests to interview for the same job with both the Jacksonville Jaguars and Philadelphia Eagles, according to a league source. Although Carmichael is a free agent right now, his intention is to work out a deal to stay in New Orleans.
ez nem tudom volt e már...Janek
Pedig az önéletrajza nem rossz. Jó persze van egy HoF QB-ja, de akkor is.
Nem bánnám, ha vhogy mégis hozzánk kerülne.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
New Orleans Saints offensive coordinator Pete Carmichael is expected to turn down requests to interview for the same job with both the Jacksonville Jaguars and Philadelphia Eagles, according to a league source. Although Carmichael is a free agent right now, his intention is to work out a deal to stay in New Orleans.
ez nem tudom volt e már...

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
Todd Bowles Arizona felé kacsingat.Shawn84
bosszúnk az elveszett div döntőért 😊

több mint 12 éve
Jerry Azzinaro
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zqTdeGKfMBw

Tudja, hogy mivel kell megfogni a fanokat. Korábban Papale, most Dawkins 😀
 www.youtube.com/watch?v=T51ts_rShLY
több mint 12 éve
Todd Bowles Arizona felé kacsingat.
több mint 12 éve
NAgyon 3-4-re áll a dolog jelenleg. Smart meg baromi jó név. Hozhatná a fél Bamát is.