NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 849
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Vááá miért csak nekünk nem jön össze MCoyról is lemaradtunk tényleg Billick lesz GRRRRRRRRRRRR
több mint 12 éve
Seahawks DC Gus Bradley not scheduled to arrive in Philly till this afternoon. Bradley is scheduled to interview with Jaguars Wednesday.
több mint 12 éve
A csapatba be köll fektetni a zsozsót különben a büdös életben nem nyerünk szart se.Ja, csak a coaching staff fizetési sapkája magasabb lenne, mint a csapaté kb. 😊somoskovigLegyen már Whisenhunt a HC-tek, nem akarom h Broncos OC legyen belőle 😀empty taxiOC-nek jöhet maximum. Lovie Smith meg DC-nek. Gus Bradley meg HC. Az úgy nem volna rossz felállás.Shawn84
több mint 12 éve
Ja, csak a coaching staff fizetési sapkája magasabb lenne, mint a csapaté kb. 😊Legyen már Whisenhunt a HC-tek, nem akarom h Broncos OC legyen belőle 😀empty taxiOC-nek jöhet maximum. Lovie Smith meg DC-nek. Gus Bradley meg HC. Az úgy nem volna rossz felállás.Shawn84
több mint 12 éve
Legyen már Whisenhunt a HC-tek, nem akarom h Broncos OC legyen belőle 😀empty taxiOC-nek jöhet maximum. Lovie Smith meg DC-nek. Gus Bradley meg HC. Az úgy nem volna rossz felállás.
több mint 12 éve
Legyen már Whisenhunt a HC-tek, nem akarom h Broncos OC legyen belőle 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Azt hittem születésnapomra meglesz az új HC de sajna nem.JanekHa Bradleyvel tényleg annyira előrehaladott tárgyalások vannak, int ahogy mondják, akkor holnapra meg lesz.
több mint 12 éve
Azt hittem születésnapomra meglesz az új HC de sajna nem.
több mint 12 éve
Na végre vmi bár méh állítólag van egy-két interjúja de reméljük azokat lemondja.
több mint 12 éve
Washburn után Wash? Azt várjuk, hogy az ő neve egy burn-el kevesebb, így nem "égeti fel" (vagy éppen le) a falat?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hát reméljük, hogy tényleg miatta fejlődött a Seahawks védelem, és nem az új HC miatt (ugye nem mondok hülyeséget, és a négy éve alatt az uccsó kettőt töltötte Carollal?)EazzyUtsó hármat.
Első évben is még csak 20+ helyen végeztek, de 2011-ben már Top10-es D# volt.
Amúgy már ott tartanak, hogy Gus majd hozza magával a DL-coach-ot, Todd Wash-t, akivel együtt játszottak és edzettek egy Div2-es egyetemen, valamint a Tampánál is már együtt dolgoztak.
több mint 12 éve
Hát reméljük, hogy tényleg miatta fejlődött a Seahawks védelem, és nem az új HC miatt (ugye nem mondok hülyeséget, és a négy éve alatt az uccsó kettőt töltötte Carollal?)
több mint 12 éve
Ma újabb interjúra érkezik Gus Bradley. Bruce Arians-t pedig mégse interjúvoltjuk meg ma. Hivatalosan soha nem is fixáltak le időpontot.
Howard Eskin azt mondja, hogy már csak a szerződést kell megbeszélni a két félnek.
"HC situation is crazy. Source just told me Gus Bradley coming to Phila to finalist deal. Think eag could have coach in 24 hrs. Crazy"
több mint 12 éve
Tudom ki maradt ám még ki a sorból... Rob Ryan 😀 😀 😀dandeShow lenne az tény, de ha jól tudom LB-coach lesz Rex stábjában 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Tudom ki maradt ám még ki a sorból... Rob Ryan 😀 😀 😀
több mint 12 éve
La Canforától szokásos az ilyen kissé összecsapott munka.Srácok ez olvasásra ajánlott: www.cbssports.com/nfl/story/21553122/monday-observations-scrutiny-now-settling-on-shaky-eagles-gmempty taxiNem olvastam teljesen végig, mert olyan nonszensz átgondolatlanságra utaló kijelentéseket tesz, hogy nem is vagyok kíváncsi rá.
Nnamdi leigazolását horrornak hívni...oké nem jött be, de bazdki, melyik csapat mondta volna akkor, hogy ha van lehetősége, inkább kihagyja? Mindenki állva lenyalja a saját golyóit ha hozzá kerül kb, mert a legjobbnak tartották a posztján. Na most, hogy nem így teljesít az tényleg az Ő hibája...
Felhozza Babin sack termelését tavalyról, hogy ezek után szezon közepén kirúgni...ömm, na most ugye Ő volt az egyik főkolompos romboló az öltözőben, emellett idén közel sem hozta a sackeket, illetve pass rusht, az egyetlen dolgot, amiben jó. A helyén játszó Graham teljesítményét utána szerintem felesleges magyarázni. Nem volt az rossz döntés szintén. Innen nem is voltam hajlandó tovább olvasni.Eazzy
Ha már Nnamdinál tartunk, a leigazolásában Rosemanen kívül még 3-an játszottak szerepet: Lurie, Reid, Banner. Mindegyiküknek nagyobb szava volt a döntésben mint neki. Egyébként az akkoriban kiszivárgott hírek szerint kedvezőbb feltételekkel szerződött velünk mint a többi kérőjével.
Babinnál, ha a cutot az ő rovására írjuk, akkor gondolom az leigazolását és az azt követő 18 sackes szezont is Rosemannak kéne tulajdonítani, nem? Egyébként olyan biztos, hogy rossz döntés volt cutolni? visszaesett nélküle a védelem, vagy mi?
Egyébként Rosemannel jóval könnyebb együttműködni, mint pl Bannerrel volt, erről a játékosügynökök is tudnának mesélni. A szervezet felépítése változatlan lesz, legalábbis, ha hihetünk Lurie-nek: a GM és a HC egyenrangúak, mindketten a tulajnak felelnek elsősorban, egymás között nincs alá-fölérendeltség, így nem hiszem, hogy Roseman "túlhatalmától" kellene tartania valakinek.
Annyi igaz, hogy mostantól Rosemannek felelőssége nagyobb lesz, pont ezért mert a korábbi nehézfiúk nagy része távozott, akik eddig a nagy döntéseket hozták. De nem érdemes rajta elverni a port az utóbbi két évért.

több mint 12 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, d szerintem lassan itt lenne az ideje, hogy egy határozott döntés szülessen HC ügyben. Értem én, hogy meg kell rágni, mert alaposnak kell lennie a döntésnek, de kezd kissé unalmas lenni. Szóval nevezzék szépen meg Gus Bradley-t 😊BlitzHawkA legtöbb csapatnál ugyanez megy. Nekem ebből az jön le hogy a felhozatal nem különösebben nyűgözi le a csapatokat. Mindenki nagyon válogatós lett.
több mint 12 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, d szerintem lassan itt lenne az ideje, hogy egy határozott döntés szülessen HC ügyben. Értem én, hogy meg kell rágni, mert alaposnak kell lennie a döntésnek, de kezd kissé unalmas lenni. Szóval nevezzék szépen meg Gus Bradley-t 😊
több mint 12 éve
A Mai név#Eagles confirm they have interviewed former Cardinals coach Ken Whisenhunt today
több mint 12 éve
Hát most ha te eldöntötted, hogy utálod Vicket, akkor lehetetlen vitatkozni veled, mindenre csak csapkodod rá az egymondatos odaszúrást.én nem utálom Vicket,sőt kedvelem.
Nyilván nem Vick a liga legjobbja, de egy értelmes fal mögött én még mindig többre tartom. Nem lesz megint 2010, de azért ne felejtse már azt mindet teljesen el. Eazzy
Csupán a véleményem mondom el a témában.
Ez egy üzlet mégha sokan azt gondoljuk főképp sport.
Nos üzleti szempontból Vick felesleges és értelmetlen 2013ban.
Nem mondtam,hogy szar QB lett csak azt,hogy Foles annyival nem rosszabb mint amivel olcsóbb.
És Vick fizuján lehet egy normális Oline összerakni.
Folest pl nem szeretem annyira nézni mint Vicket
több mint 12 éve
Az én véleményemet ismeritek 😛, az idő eldönti úgyis.Inkább az edzői stáb legyen most már meg nagyon gyorsan kiszemeltjeink is szabadok tessék belehúzni.
Ha jól olvastam a Phily comon Glazer nagyon pozitívnak látta a Bradley interjút vagy valami hasonló. Neki örülnék.
Szerk: Itt is van ti értitek pontosan:
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Glazer-Bradley-Interview-Was-Great/998ada51-a097-4a55-875f-adc01b04ba83
több mint 12 éve
Hát most ha te eldöntötted, hogy utálod Vicket, akkor lehetetlen vitatkozni veled, mindenre csak csapkodod rá az egymondatos odaszúrást. Nyilván nem Vick a liga legjobbja, de egy értelmes fal mögött én még mindig többre tartom. Nem lesz megint 2010, de azért ne felejtse már azt mindet teljesen el.
több mint 12 éve
itt van shady&b.b. Elég egy zsebq és több futás. Aztán majd fejlődi is. Több dolog meg már írtam. Többe fut ? Menny yardot futott Idén? Janek330-at.
több mint 12 éve
itt van shady&b.b. Elég egy zsebq és több futás. Aztán majd fejlődi is. Több dolog meg már írtam. Többe fut ? Menny yardot futott Idén?