Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Geoff Mosher @GeoffMosherCSNEagles have reached out to quarterback Dennis Dixon, I'm told. They are in the talking stage.
több mint 12 éve
Na akkor következzék a RB poszt. Shady McCoy, Dion Lewis, Bryce Brown és Chris Polk a kerettagok.Shady a Nr. 1 ez egyértelmű. Tavaly Brown bizonyította, hogy van benne potenciál, és a 7. kört simán megérte, de kell még fejlődnie fumble téren. Lewis és Polk meg nem is igazán játszott. Az első két játékost mindenképpen megtartanám. Polkot nehéz szívvel de elküldeném, Lewis meg TC-n harcolhatna a helyért. Kellyből kinézem, hogy lecsap Kenjon Barnerre, vagy egy hasonló adottságú futóra a drafton. Használhatnánk úgy, ahogy Jamest a 49ers.
több mint 12 éve
Páran azt írjátok ne nézzük Vick fizuját... hát ez egy salary cap rendszerben akkor melléfogás,hogy csak na.
több mint 12 éve
Vick pre-snap readjei és döntéshozatala sokszor nem volt rendben az elmúlt két évben (sem), akár éppen jól blokkolt a fal, akár nem. És ebben valószínűleg már nem is fog fejlődni. Fizetéscsökkentéssel maradhat, de idén nem fogják neki odaadni a kezdő posztot minden verseny nélkül.Az a 2010 élete szezonja volt. Se előtte se azóta nem volt neki olyan jó. pedig Atlantában sem mindig hulladék fal mögött játszott. Erre az 1 szezonra alapozni olyan, mint a magyar fociban a 6-3-ra. Jó volt szép volt, de 3 év eltelt. És az elmúlt időben azért nem sok biztatót láthattunk. Ennek ellenére én adnék neki 1 utolsó esélyt. persze nem ennyiért.Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Megismétlem, jó O-line mögött még nem láthattuk Vicket, neki a 2010-es formája elég lenne, nem kell jobbnak lennie. Foles jobb lehet, de az sem elég jó.Jövőre biztos hogy nem lesz még elég. Egy 3. opciót szeretnék én is de az meg lehet hogy nincs. Aki meg azt állítja hogy Vick és Foles egyenlő mértékben reménytelen az nem tudom hány Eagles-meccset látott és nem csak az ideiek számítanak..
Ráadásul nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy valaki 15 milláért vagy 1 milláért reménytelen évente. 😀somoskovig
Cap-space-el meg jól állunk, ha jól tudom.korodiati
Shawn84

több mint 12 éve
Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Ezért kell még tanulnia és nem összetöretni 1 szezon alatt.
Ráadásul nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy valaki 15 milláért vagy 1 milláért reménytelen évente. 😀somoskovig
Amúgy most úgy fest, hogy Vick is visszavesz és lehet belemegy egy fizetéscsökkentésbe.
Visszatérve Shawn kérdésére nálam Vick még tuti kezd 1 évig, Foles a második számú és , hogy ki a harmadik(?) tök mind1 mert ha szükség lesz rá akkor addigra már vége a szezonunknak.
szerk: Ja és 4.2 milla a bünti ha kivágjuk Vicket. ............Bell kibaszása viszont nem terheli a kasszát.
Itt lehet mazsolázni a fizetések között: eaglescap.com/current.html Nem állunk szarul, de pár módosítással/cut még jobb lesz a helyzet.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Egyetértünk akkor, én is szeretném ha belemenne a fizucsökkentésbe, egyébként ha maradni akar nincs is más választása...Az a 2010 élete szezonja volt. Se előtte se azóta nem volt neki olyan jó. pedig Atlantában sem mindig hulladék fal mögött játszott. Erre az 1 szezonra alapozni olyan, mint a magyar fociban a 6-3-ra. Jó volt szép volt, de 3 év eltelt. És az elmúlt időben azért nem sok biztatót láthattunk. Ennek ellenére én adnék neki 1 utolsó esélyt. persze nem ennyiért.Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Megismétlem, jó O-line mögött még nem láthattuk Vicket, neki a 2010-es formája elég lenne, nem kell jobbnak lennie. Foles jobb lehet, de az sem elég jó.Jövőre biztos hogy nem lesz még elég. Egy 3. opciót szeretnék én is de az meg lehet hogy nincs. Aki meg azt állítja hogy Vick és Foles egyenlő mértékben reménytelen az nem tudom hány Eagles-meccset látott és nem csak az ideiek számítanak..
Shawn84
Lehet nosztalgikus vagyok de azt a 2010-es évet amikor beállt Kolbász helyére soha nem tudom elfelejteni és jelenleg csak abban bízhatunk Eagles-szurkolók,hogy még egyszer látjuk azt a Vick-et. Vagy 2-3 év vegetáció.
több mint 12 éve
Az a 2010 élete szezonja volt. Se előtte se azóta nem volt neki olyan jó. pedig Atlantában sem mindig hulladék fal mögött játszott. Erre az 1 szezonra alapozni olyan, mint a magyar fociban a 6-3-ra. Jó volt szép volt, de 3 év eltelt. És az elmúlt időben azért nem sok biztatót láthattunk. Ennek ellenére én adnék neki 1 utolsó esélyt. persze nem ennyiért.Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Megismétlem, jó O-line mögött még nem láthattuk Vicket, neki a 2010-es formája elég lenne, nem kell jobbnak lennie. Foles jobb lehet, de az sem elég jó.Jövőre biztos hogy nem lesz még elég. Egy 3. opciót szeretnék én is de az meg lehet hogy nincs. Aki meg azt állítja hogy Vick és Foles egyenlő mértékben reménytelen az nem tudom hány Eagles-meccset látott és nem csak az ideiek számítanak..
több mint 12 éve
Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Megismétlem, jó O-line mögött még nem láthattuk Vicket, neki a 2010-es formája elég lenne, nem kell jobbnak lennie. Foles jobb lehet, de az sem elég jó.Jövőre biztos hogy nem lesz még elég. Egy 3. opciót szeretnék én is de az meg lehet hogy nincs. Aki meg azt állítja hogy Vick és Foles egyenlő mértékben reménytelen az nem tudom hány Eagles-meccset látott és nem csak az ideiek számítanak..
Cap-space-el meg jól állunk, ha jól tudom.
több mint 12 éve
Vick már nem lesz jobb, Foles még lehet.Ráadásul nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy valaki 15 milláért vagy 1 milláért reménytelen évente. 😀
több mint 12 éve
Foles dobhat int-et,meg csinálhat fumble-t???(Was ellenit nem tudom elfelejteni)Nem kötözködésből mondom, de Vick-el szemben mintha egyesek kritikusabbak lennének. Mondjatok egy jobb opciót Vick-nél,és most vonatkoztassunk el a fizetéstől, meg szimpátiától, kivel lenne nagyobb esélyünk jövőre a bombaerős nfc east-ben?draftról meg nem tudunk olyat hozni aki egyből nfl-ready és én nem akarok jövőre még egy ilyen szezont. Foles-al talán egy könnyebb csoportba egy elit Defense-el game-manager Qb-ként lehetne próbálkozni de nekünk erre nincs lehetőségünk. Vick-enk nem volt lehetősége egy normális o-fal mögött, 1. körbe RT,Peters remélhetőleg vissza tud térni és akkor egy jó támadófal mögött még egy évet meg kell próbálni Mike-al. És FA-ról hozzunk már egy Safety-t, lehetőleg Byrd-öt!Egyébként felőlem Vick is kezdhet (tényleg😀), ha megígéri nem dob INT-t nem ejti el a labdát, és nem töreti össze magát, Ja és néhány TD sem árt 😛 a "better job" duma már nem játszik 😀dandeGondolom nekem nem kell mondanom mit gondolok ezzel kapcsolatban 😛dandeCsak a Foles kezdjen dolog világos. Meg a Vick menjen. A többit jótékony homály fedi. Egyelőre..Shawn84
több mint 12 éve
Egyébként felőlem Vick is kezdhet (tényleg😀), ha megígéri nem dob INT-t nem ejti el a labdát, és nem töreti össze magát, Ja és néhány TD sem árt 😛 a "better job" duma már nem játszik 😀Gondolom nekem nem kell mondanom mit gondolok ezzel kapcsolatban 😛dandeCsak a Foles kezdjen dolog világos. Meg a Vick menjen. A többit jótékony homály fedi. Egyelőre..Shawn84
több mint 12 éve
Gondolom nekem nem kell mondanom mit gondolok ezzel kapcsolatban 😛dandeCsak a Foles kezdjen dolog világos. Meg a Vick menjen. A többit jótékony homály fedi. Egyelőre..
több mint 12 éve
Gondolom nekem nem kell mondanom mit gondolok ezzel kapcsolatban 😛
több mint 12 éve
Vick cut. Draftról nem várok QB max 7 körben Klein pl
több mint 12 éve
Verzió 1: Vick marad 8 milláért maximum. Kap egy utolsó esélyt. Foles tanulgat még kicsit. Dixon meg tökéletes 3.Verzió 2:Ha Vick nem enged, akkor Foles kezd, Dixon 2. és Draftról valaki. 5. kör környékén. Zac Dysert vagy Matt Scott. Én Manuelt nem igazán kedvelem. Kelly ellenben igen. Szóval ő is lehetséges célpont lenne.
Mindennek a kulcsa Vick. Tényleg. Mennyi bünti lenne ha kivágnánk?
több mint 12 éve
Edwards cut, Folest passzoljuk el jó áron, és hozzunk valami stílusban hasonló playert a csökkentett fizetésű Vick mögé/mellé 😊 Dennis Dixon már úgy is szóba került, 3.-nak meg valami hátsókörös project a draftról, mondjuk Manuel.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Facebookon már próbálkozok hasonlóval, de ide is bedobom. Nehogy csökkenjen a topik forgalma 😀 Mi lenne, ha posztonként átbeszélnénk, hogy kinek milyen elképzelései vannak. Ki maradjon, kit küldene el, kit igazolna, cserélne. Drafton hányadik körben hozna oda játékost. Akár nevekkel. Mit gondoltok? Kezdésnek lehetne a QB poszt.
több mint 12 éve
Kíváncsian várom, ki ellen játszik a következő szezonban először otthon a Philly...jjncaaMegteszem szezon előtt győztesnek az tuti. Egy ezressel egész vagyont nyerhetnék.
több mint 12 éve
Na akkor jöhet az edzői stáb!Aztán az FA piac illetve a Vick saga vége? eleje ?
több mint 12 éve
Jövőre meg mi is érdemeljük ki és rendben leszünk!
több mint 12 éve
Na ő még meg is érdemli, de Castillo? 😀Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...somebody08A történet teljességéhez,nem sok téttel bíró snapet kapott a pályán, teljes játékidős special teamer volt,aminek megfelelt.A Steelers elleni kulcsblokkot ő osztotta ki,J.jones return TD-je előtt.
Ennyi volt rábízva.Mázlista.kátrány

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...somebody08A történet teljességéhez,nem sok téttel bíró snapet kapott a pályán, teljes játékidős special teamer volt,aminek megfelelt.A Steelers elleni kulcsblokkot ő osztotta ki,J.jones return TD-je előtt.
Ennyi volt rábízva.Mázlista.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 12 éve
nem láttál elég Oregon meccsetEgy NBA fórumon lehet 😛Rataxesazt hiszem fórumtól függetlenül,legalábbis ha a valaha volt egyik legnagyobb kosárlabdázóról van szó..
korodiati

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egy NBA fórumon lehet 😛Rataxesazt hiszem fórumtól függetlenül,legalábbis ha a valaha volt egyik legnagyobb kosárlabdázóról van szó..
több mint 12 éve
Sean Considine Super Bowl győztes. Hova jutottunk...