Chicago Bears

47 feliratkozó

19 órája
Miknar Cincinnati Bengals 134
Félre ne értsd, természetesen a qb a legfontosabb poszt, ez nem is kérdés.
Én csak azt mondom, hogy ha nem rendelkeztek megfelelő fallal ÉS megfelelő qb-val, akkor nem biztos, hogy a qb a fontosabb.

Ahogy hpeter írta, ha mindkettőre szükség van, akkor szerintem mindegy, hogy először qb, aztán fal, vagy fordítva, mindkettőnek van előnye hátránya.

Ha a qb az első, és sikerül beletalálnotok mint ahogy talán nekünk sikerült, akkor mehet az ima, hogy kibírja az évet egészsegesen, és mentálisan is bírja el a 4-5 sackrt meccsenként... mielőtt sikerül falat tenni elé.
Viszont, ha előbb a falat rakjátok össze, és mellé még a védelem is olyan bitang mint a tietek, akkor gyakorlatilag esélytelen a top5 választás, mehet a felcsere, de ezt nektek nem kell bemutatni, valószínűleg most is vannak rémálmaitok A Truby trade miatt.

Mindenesetre mi gyanúsan top5ben választunk idén is, én személy szerint örömmel cserélnék lefele, egyszerűen kellenek az OL pickek.

sok sikert, bárhogyan is lesz!

Szerkesztette: Miknar
1 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Olvasva ezt a csoportot, 1 az 1 ben olyan erzesem van mintha a Bengalsrol beszelnetek tavalyrol, persze normalis D nelkul 😀

En is ugy gondoltam meg tavaly hogy qb > minden mas, azonban ahogy ez az almom teljesult, maris ujabb remalmom lett, minden meccsen Burrow egeszsegeert szurkolok csak.

Szoval en azt mondom hogy OL = QB, szerintem nem letezik egyik a masik nelkul (kivetel Wilson 😀 )
Miknar
Mint semmi se semmi nélkül. De semmi más nem sért jobban egy támadófalat, mintha az írányítójat szarra sem tartják.
Bengalsnál ez a brigád jövőre már jobban nézne ki, ahogy Burrow méginkább felveszi a tempót.
De ettől függetlenül a Bengals sem támadófal embert lőtt 1/1-en.

A Bearsnek muszáj a QB posztba invesztálnia komoly értéket 2021-ben.
1 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 6 125
Érdekes hogy elérhető lett volna Warford, aki aztán úgy döntött kihagyja a szezont a COVID miatt, de mivel FA igazából bármikor meggondolhatja magát. Aztán ott volt Spain, aki mondjuk nem egy szupersztár, na de azért nem egy Coward színvonal. Valahogy az az érzése az embernek hogy Nagy meg Pace ignorálja ezt a dolgot. 5-1 mérleg jó az az O fal, nem kell ide senki.

Ezt a blokkolási technikát merre tanulhatták a srácok. Coward-Leno double team “block” Biztos úgy gondolják hogy ők annyira jók hogy kezet sem kell használni egy Donald ellen XD

 mobile.twitter.com/wiltfongjr/status/1321115544460865537

Szerkesztette: Tomcsik

1 napja
davemayer Chicago Bears 7 483 — "Grammar maci"
Ez a sportág a scrimmage-n dől el, ez gyakorlatilag egy axióma. Amíg nincs OL addig mindenki más teljesítménye is gyakorlatilag csillagozható. Pár játék hívád és néhány játékos képes ezt az alapvetést felülírni, de általánosságban igaz.

Ami nekem fura hogy nem is próbálják megoldani.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 napja
Miknar Cincinnati Bengals 134
Olvasva ezt a csoportot, 1 az 1 ben olyan erzesem van mintha a Bengalsrol beszelnetek tavalyrol, persze normalis D nelkul 😀

En is ugy gondoltam meg tavaly hogy qb > minden mas, azonban ahogy ez az almom teljesult, maris ujabb remalmom lett, minden meccsen Burrow egeszsegeert szurkolok csak.

Szoval en azt mondom hogy OL = QB, szerintem nem letezik egyik a masik nelkul (kivetel Wilson 😀 )
1 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Én nem húznék qb-t. Ez a franchise nem képes egyszerre qb-t falat és védelmet építeni. Foles még egy évet kihúz, lőjük el az összes kört OL játékosokra, cohen montgomery eltud futkarozni, ha nem ilyen senkik vannak ott.
hpeter93
QB > minden más.
Rossz az OL is, rossz a QB is, de őket rosszabbá teszi Matt Nagy. Az offense azért rossz ennyire, mert a talent issuet kombinálják coaching issueval.
Matt Nagy azért rendelkezik jó mérleggel, mert a védelem viszi a csapatot.
1 napja
mortirolo 31
Azt nem bírja el semelyik védelem, hogy a támadók azonnal visszaadják a labdát, ráadásul az ellenfél uptempóban jön. Folesnak a minimálisnál is kevesebb ideje van. Nem Ő, vagy az elkapók a probléma, hanem Pace és kisebb részben Nagy. 3 pontot szereztek a támadók, 7-et a védelem. Mit kellene még tenniük? Fangio, Pagano ide vagy oda, ha csak a védelmen múlna minden meccset nyernénk, de 10 ponttal nem fogunk. A komoly csapatok folyamatosan hozzák el az embereket a rosszabb mérleggel állóktól. A Bears-ez nem jött senki...
1 napja
hpeter93 Chicago Bears 2 130 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Én nem húznék qb-t. Ez a franchise nem képes egyszerre qb-t falat és védelmet építeni. Foles még egy évet kihúz, lőjük el az összes kört OL játékosokra, cohen montgomery eltud futkarozni, ha nem ilyen senkik vannak ott.

Szerkesztette: hpeter93

2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 6 125
Szóval ott tartunk hogy kell egy QB. Ez a védelem még hozni fog pár meccset szóval gyanúsan az első kör közepe felé fogunk húzni és ott nem nagyon lesz már esély QB-ra, max feltraddel. Kell egy komplett új O line egy ember nincs ott akire lehetne építeni. Whitehair sincs a kanyarba sem ha nincs mellette Sitton és Long. Robinsont meg kell hosszabítabi mert rajta kívül nincs egyetlen konzisztens WR a csapatban és a legjobb támadó játékosod. A DL-ből RRH, Jankins, Edwards, Urban FA lesz. S poszt megint érdekes lesz Jackson mellett mert Gipson is egy éves dealen van. Elvileg jövőre csökken a cap is. Hogy fogjuk ezt kivitelezni? Mi a terv? Rábízzák Pacera és Nagyra hogy QB-t válasszanak? Kirúgnátok egy edzőt aki a mérleg alapján az egyik legsikeresebb Bears edző?

Szerkesztette: Tomcsik

2 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 6 002 — Bears & Illinois fan
Szerintem a képlet egyszerű. Amennyiben a következő öt meccsen (Saints o, Titans I, Vikings o, Packers i, Lions o) 0-1 győzelmet aratunk (ami sajnos nem is annyira elképzelhetetlen, akkor a PO esélyeink minimálisra csökkennek és talán repül a garnitúra. 2 v több győzelem esetén, főleg ha azok csoporton belül vannak, döcöghetünk tovább. Látva a tegnapi (meg azelőtti) szenvedésünket, nem is tudom mit várjak.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Ha mi több outside zonet futtatunk, akkor a holdingok száma exponenciálisan nőni fog...

Foles pontosan az a QB, aki Philadelphiai beugrásait eltekintve mindig is volt. Most már nagyon kell védeni az ő seggét is, hogy ugyan volt-e értelme Trubiskyt is padoztatni. Biztos volt, csak az offense Folesszal sem megy, sőt.

Egyébként a playcalling egy dolog, a personel egy másik téma, de ebben a csapatban ismét tele van a padlás haszontalan játékosokkal.

Harris... Kmet behúzott egy elég esélytelen labdát, 10 yardot még elcipelte védővel a hátán. Rögtön utána elkapott mégegyet, aztán pályára nem került.

Ted Ginn: az offenseben pályára nem lép, puntoknál átlagosan 10 yardot vesz el a csapattól. Leszarja az egészet. Tudom, hogy semmit nem spórolsz, ha kirúgod, de ő csak egy ember, aki meglopja a franchiset és egy helyet elvesz valakitől, aki lehet hajlandó lenne elkapni a labdát vagy netán felvállalni kontaktot, netán megütni valakit. Még is az milyen üzenet, hogy valaki így rosteren van? Ez a veterán erő?

Patterson: talán az sem véletlen, hogy Minnesotában alig tudták használni. Talán az sem véletlen, hogy sem Oaklandben, sem New Englandben nem marasztalták. Néha elsül egy-egy return, de konzisztensen 5-10 yarddal hátrébb indul miatta az offense. Játsszon Pierce, hozzák fel PS-ből Lamar Millert, ha jó a lába, de Pattersont felejtsük el. Felőlem rúgjuk ki, jövőre úgy se lesz itt, offense hozzáadott értéke a nullához konvergál. Most spórolnál vele 2,5 milliót. Tudom, hogy nem rúgják ki persze.

S persze sokan megjegyzik, hogy a csapat 5-2-vel áll, meg nem annyira rossz a helyzet, de nézze meg mindenki csak a legutóbbi 4 meccset a támadósortól. Vagy az azt megelőző 3-at, vagy a tavalyi 16-ot tetszőlegesen.

Ez az offensive personel Ryan Pace és Matt Nagy kőkemény munkájának gyümölcse. Ha ez a két faszi kap még egy évet, akkor még egy évet elpazarolsz a védelemből, sőt tulajdonképpen akkorra elpazarlod a védelmet.

Ettől persze a Saintst megverhetjük vasárnap. A kulcs az lesz, hogy a védelem tud-e elit szinten játszani. Ha tud van esély. Mint mindig.
De az offenset az ég világon senki nem respektálja. Még azt is bevállalja mindenki, hogy egy nagy játék becsúszik, mert mindenki tudja, hogy a LOS-t dominálja a meccs első percétől az utolsóig.

Szerkesztette: tüsi91
2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 6 125
Pace teljesen érthetetlen. Minden off szezonban vannak egységek, pozíciók amiket teljesen elhanyagol. Idén ő úgy gondolta hogy az OL fasza, nem kell ide más csak Ifedi. Na de majd ő hozza Castillot mert hát az OL edző volt a gyenge láncszem. Egy értékelhető játékos nincs az OL-ben. Most ott tartunk hogy nagyon kéne QB, csakhát elé kéne rakni egy komplett új O falat. Amit művelnek az értékelhetetlen akár futás akár passz blokkolás terén. Ez az O fal liga bottom 3. Látszik hogy nem Hiestand volt itt a saras, simán csak nem lehet szarból várat építeni. Valaki tegnap megszellőztette hogy Nagy beküld egy játékot, majd Foles közli vele hogy ez nem lesz jó, mert nem lesz ideje megcsinálni... Aztán valaki magyarázza már el nekem hogy Mr támadóguru miért erőltet dolgokat újra és újra amikor egyértelműen nem működnek. Ez a tegnapi Pattersonnal eljátszott dolog 4&1- re kb a 6. alkalom volt idèn amikor nem működött. Add oda egy RB-nek vagy QB sneak vagy bármi, de ő nem adjuk oda hatodszorra is a mindenes gadget játékosomnak a labdát mert majd most tuti menni fog. Meccsek óta nem megy a futás, se sebaj erőltessük ugyanazt az inside zone-t mert most hirtelen elkezd majd működni az is. A múlt héten a 49-ers outside zone futásokkal szedte szét őket, de mi ugyan már fussunk neki Donaldnak. A screen sémákat úgy ahogy vannak ki kéne dobni, mert egyáltalán nem működnek. Nagy át kéne adja a play callingot valakinek mert ez nem megy neki. Lehet hogy mint HC ok, motivátor, szeretik a játékosok stb, de mint playcaller megbukott. Aztàn ott a D akik lehet nem játszottak a legjobban tegnap, de évek óta minden meccsen hatalmas nyomás alatt vannak. Nekik kell folyamatosan meccsben tartani a csapatot. Nem tudom van-e valami konkrét kimutatás , de biztos hogy rengeteg időt töltenek a pályán. Ők évek óta mindent megtesznek. Ugye amikor Nagy megítéléséről beszélnek akkor mindenki a mérlegére mutogat ami persze sehol nem lenne a D nélkül amihez neki nem sok köze van. Ezzel az O-val nem lehet komolyabb célokat elérni, most jön a sorsolás neheze, és nemsokára jönnek a csoportmeccsek...

Szerkesztette: Tomcsik

2 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Nem vártam sokat, na jó, azért 3 pontnál többet a támadóktól. Szégyenteljes volt, de azt gondolom, ennél csak jobb lehet. A GB is csúnyán kikapott a TB-tól, felálltak, mentek tovább. Félreértés ne essék, még véletlenül sem akarom összehasonlítani a két csapatot, a támadósorokat meg pláne nem, de azért velük is előfordul, hogy simázzák. Elkeserítően szar volt, de nézzünk előre, próbáljuk meg elkapni otthon a Szenteket.
csi77
Nem is lenne gond ezzel, ha csak előfordulna. De az offense jó közelítéssel így játszik. Nem csak ma, vagy 2 hete, vagy 4 hete, vagy idén, hanem tavaly, meg azelőtt is. 3 éve. S Folesszal ez még rosszabbnak tűnik.
Egyetlen egy dolog változott 2018-hoz képest. A védelem nem olyan domináns. Az okai sokrétűek bizonyosan, de az biztos, hogy a coaching, a fegyelmezettség rettentően visszaesett.

De mindennek egyetlen egy alapoka van: a támadósor katasztrofális. Nulla. Értékelhetetlen.
2 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 6 002 — Bears & Illinois fan
Nem vártam sokat, na jó, azért 3 pontnál többet a támadóktól. Szégyenteljes volt, de azt gondolom, ennél csak jobb lehet. A GB is csúnyán kikapott a TB-tól, felálltak, mentek tovább. Félreértés ne essék, még véletlenül sem akarom összehasonlítani a két csapatot, a támadósorokat meg pláne nem, de azért velük is előfordul, hogy simázzák. Elkeserítően szar volt, de nézzünk előre, próbáljuk meg elkapni otthon a Szenteket.

Amúgy legalább örülhet Bencsics Márk "szakértő úr", aki kifejtette, hogy alig várja, hogy valaki elverjen minket, mert egy szar csapat vagyunk........

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 napja
davemayer Chicago Bears 7 483 — "Grammar maci"
Az Espn múltkor lehozta, hogy Pace és Nagy is biztonságban.
A kérdés az, hogy egy GM, aki 6. szezonját tölti, és a támadósor a liga legrosszabja közt van gyakorlatilag mindig miért van biztonságban?
A HC, aki offense guru miért van biztonságban, ha a támadósora az egyik legrosszabb a ligában. 3 éve.
Miért?

0 teljesítmény, 0 coaching. Amihez a védelem is jó párszor csatlakozik.
tüsi91
Maximálisan egyetértek, mindkét fél hibás a kialakult szituációért.
És hallassz bármit hogy kspálóznának vki normális OL játékosért? Á, minek az, csak a teljes csapat teljesítményét rontja le. Vicc ez az egész, pedig esküszöm Foles talán mintha összeszedettebb lenne sokkal mint volt Jax-ben, ha normális OL lenne simán jobb lenne ő is, mint minden. Megint vegig hallgathatunk majd mindent, es lehet h meg igy is verjuk a saintset de így kb teljesen felesleges az egész.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 napja
ricsiii83 Chicago Bears 915
Megérte a Floyd- Quinn csere ?
Tomcsik
sose lesz ez a védelem olyan agresszív mint Fangioval. igy oly mind1 ki van Mack oldalán

2 napja
davemayer Chicago Bears 7 483 — "Grammar maci"
Megérte a Floyd- Quinn csere ?
Tomcsik
Nem számít igazán és Paganoval nem is fog látszani soha

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 6 125
Megérte a Floyd- Quinn csere ?

2 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Az Espn múltkor lehozta, hogy Pace és Nagy is biztonságban.
A kérdés az, hogy egy GM, aki 6. szezonját tölti, és a támadósor a liga legrosszabja közt van gyakorlatilag mindig miért van biztonságban?
A HC, aki offense guru miért van biztonságban, ha a támadósora az egyik legrosszabb a ligában. 3 éve.
Miért?

0 teljesítmény, 0 coaching. Amihez a védelem is jó párszor csatlakozik.
2 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Az NFC Eastet leszámítva elég kemény az NFC. S hiába az 5-1, a playoff messze van nagyon még. Főleg ha ma jön a papírforma, ami lássuk be a Rams győzelme.

Tavaly Robinsont 20 yard alatt tartották, valószínűleg Ramsey ma is limitálja.
Donald vs Coward...
Donald vs Bears OL
Donald vs Foles mobilisság.
Floyd karrier meccs.

A támadósortól olyan 13-16 pontot várok önerőből. Kérdés, hogy a védelem tud-e ennél kevesebbet engedni és hozzátenni. Skrine ha nincs, akkor érdekes lesz, mert McManis sincs. Szóval Shelley vagy Vildor akkor.
S McManis hiánya az ST-t mindig tropára vágja.

Nagyon nehéz belelátni ebbe a meccsbe a győzelmet ezzel a támadósorral. Folesnak kemény estéje lesz.

Szerkesztette: tüsi91
6 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 6 002 — Bears & Illinois fan
Első 6 meccs 5-1. Oké, nem ezt vártuk, de meg lehet szokni..😊
Következő hat meccs bitang kemény lesz, ahol az 50 % eredményhez is bravúr kell.
Rams idegenben, NO otthon, Titans idegenben, majd 3 csoportmeccs (2 otthon). ha ezeket 3-3 mal abszolválnánk, az óriási lenne, igen nagy eséllyel lenne meg a PO. De ehhez bravúr kell.

Maradjunk mindig a következőnél. A Rams jobb csapat, ahol Goff a szűk keresztmetszet. Nem olyan sokat gyengült ez a csapat a SB óta, bárkire veszélyesek lehetnek, nem várok sokat, talán a védelmünk megment egy nagy veréstől.
csi77
Ha a védelmünk legalább jó lesz mint volt a panthers ellen és hoznak turnovert is (Goffnak 2 meccsen 0td/5int es 44es passer ratingje van ellenünk) akkor ez elég lehetne hogy meccsben legyünk, a gond az hogy Donaldék szét fogják kapni ezt az OLt mint talán eddig soha senki, én komolyan félek hogy itt fog Foles lesérülni...
Szégyen nem szégyen abban a pillanatban levenném a pályáról ha azt látom hogy baja eshet később. Meg is lehetne indokolni azt is amúgy hogy eleve Trubi kezdjen - lehetne több zsebből kimozgást hívni (meg őt üthetik 😁 ).

Viszont ha valahogy lenne 20 pontunk ezt is hozhatnánk, sok veszteni való nincs ezen a meccsen, én a saints hazaira koncentrálnék és a kövi 2 idegenbelit elengedném a félidőtől ha látszik hogy annyi volt. Ha a saints meccset hoznánk és 6-3mal fogadnánk a vikest, majd 7-3mal mehetnénk bye weekre akkor sztem 99% hogy meglenne a PO.
davemayer
Egyetértek, ezért írtam, hogy nem várok semmit, a sérülést viszont jó lenne elkerülni tényleg.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Saints is jobb csapat, de őket talán egy szeles, esős vagy hideg délutánon/estén el lehete esetleg kapni. Brees kint szabad levegőn megzavarható, hiába, már 41 éves.
Az megvan egyébként, hogy a liga három irányító doyenjével találkoztunk már vagy fogunk (Brady, Rivers, illetve Brees)?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 napja
davemayer Chicago Bears 7 483 — "Grammar maci"
Első 6 meccs 5-1. Oké, nem ezt vártuk, de meg lehet szokni..😊
Következő hat meccs bitang kemény lesz, ahol az 50 % eredményhez is bravúr kell.
Rams idegenben, NO otthon, Titans idegenben, majd 3 csoportmeccs (2 otthon). ha ezeket 3-3 mal abszolválnánk, az óriási lenne, igen nagy eséllyel lenne meg a PO. De ehhez bravúr kell.

Maradjunk mindig a következőnél. A Rams jobb csapat, ahol Goff a szűk keresztmetszet. Nem olyan sokat gyengült ez a csapat a SB óta, bárkire veszélyesek lehetnek, nem várok sokat, talán a védelmünk megment egy nagy veréstől.
csi77
Ha a védelmünk legalább jó lesz mint volt a panthers ellen és hoznak turnovert is (Goffnak 2 meccsen 0td/5int es 44es passer ratingje van ellenünk) akkor ez elég lehetne hogy meccsben legyünk, a gond az hogy Donaldék szét fogják kapni ezt az OLt mint talán eddig soha senki, én komolyan félek hogy itt fog Foles lesérülni...
Szégyen nem szégyen abban a pillanatban levenném a pályáról ha azt látom hogy baja eshet később. Meg is lehetne indokolni azt is amúgy hogy eleve Trubi kezdjen - lehetne több zsebből kimozgást hívni (meg őt üthetik 😁 ).

Viszont ha valahogy lenne 20 pontunk ezt is hozhatnánk, sok veszteni való nincs ezen a meccsen, én a saints hazaira koncentrálnék és a kövi 2 idegenbelit elengedném a félidőtől ha látszik hogy annyi volt. Ha a saints meccset hoznánk és 6-3mal fogadnánk a vikest, majd 7-3mal mehetnénk bye weekre akkor sztem 99% hogy meglenne a PO.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
6 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 627
Első 6 meccs 5-1. Oké, nem ezt vártuk, de meg lehet szokni..😊
Következő hat meccs bitang kemény lesz, ahol az 50 % eredményhez is bravúr kell.
Rams idegenben, NO otthon, Titans idegenben, majd 3 csoportmeccs (2 otthon). ha ezeket 3-3 mal abszolválnánk, az óriási lenne, igen nagy eséllyel lenne meg a PO. De ehhez bravúr kell.

Maradjunk mindig a következőnél. A Rams jobb csapat, ahol Goff a szűk keresztmetszet. Nem olyan sokat gyengült ez a csapat a SB óta, bárkire veszélyesek lehetnek, nem várok sokat, talán a védelmünk megment egy nagy veréstől.
csi77
Ameddig az offense csak ennyit tud, addig nincs meccs, ahol esélyes vagy. S az offense jó közelítéssel 3 éve ennyit tud.
A mai ligában, ahol a védők keze ennyire meg van kötve, mert minden kis apróságra zászlóznak nagyon nehéz folyamatosan meccset nyerni csak védelemmel. A védelem mindenesetre az elmúlt 2 meccsen elit szintén játszott, s sikerült nagy nehezen nyerni.
6 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 6 002 — Bears & Illinois fan
Első 6 meccs 5-1. Oké, nem ezt vártuk, de meg lehet szokni..😊
Következő hat meccs bitang kemény lesz, ahol az 50 % eredményhez is bravúr kell.
Rams idegenben, NO otthon, Titans idegenben, majd 3 csoportmeccs (2 otthon). ha ezeket 3-3 mal abszolválnánk, az óriási lenne, igen nagy eséllyel lenne meg a PO. De ehhez bravúr kell.

Maradjunk mindig a következőnél. A Rams jobb csapat, ahol Goff a szűk keresztmetszet. Nem olyan sokat gyengült ez a csapat a SB óta, bárkire veszélyesek lehetnek, nem várok sokat, talán a védelmünk megment egy nagy veréstől.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
7 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 6 002 — Bears & Illinois fan
Hmmm a Bills cutolta Quinton Spaint. Emlékeim szerint ő egy elég jó G. Elvileg illene is a futó sémánkhoz ( már ha van nekünk olyan...) Jó lenne tudni mi a cut oka, mert ha nem valami botrányos ügy akkor Pace rácuppanhatna a telefonra...
Tomcsik
Amennyire kell az erősítés az sem baj ha botrányos...
Nekem egyszerűen az az érzésem hogy nem mehetünk neki így a szezon második felének, muszáj az OL-ba most embert hozni. Értem én hogy összeszokottság meg minden de annyira szarok hogy ha minőséget hozol az azonnal látszana.
Nagyon sajnálnám ha meg sem próbálnánk erősíteni látva hogy van esély bekerülni az nfc legjobb 7 csapata közé.
davemayer
Hát igen vissza néztem pár részletet. A Foles int előtt a Foleshoz 4 legközelebb lévő játékos mint Phanters mezes volt. Konkrétan mind megverte az emberét másodpercek alatt... Mondjuk Foles benyelhette volna a sacket, vagy kidobhatta volna a felső karélyba, se az O fal egy vicc volt. Futás meg siralmas hogy az ócska futás elleni védelmek is megfognak...
Tomcsik
OFF
Bocs grammar náci vagyok, nagyon bassza a szemem h mindig phanterst írsz, az panthers. A fantom a phantom, de ez nem fentörsz, de ezt neked nem kell mondanom mert ha jól emlékszem Londonban élsz. Bocs nem tudtam már magamban tartani.
ON
davemayer
Fel se tűnt, kösz az észrevételt. Remélem nincs az a betegségem hogy felcserélek bizonyos betűket 😊
Tomcsik
Smmei baj, átlilaólg ha az eslő és az uolstó bteű a hléyen van, az ayagd hlreye tzesi a tbiöbt.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png