mortirolo

Chicago Bears

mortirolo
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
824


Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 órája
mortirolo Chicago Bears 824
Én úgy látom, hogy QB, OC, HC viszonylatban jelenleg Eberflus-nak van rá a "legnagyobb esélye, hogy marad a csapatnál (de csak, ha Fields marad), viszont ennek a valószínűsége közelít a nullához. Az utóbbi meccseken összeállni látszik a védelem, de ehhez Poles járult hozzá a legtöbbel egy 2. kör felhasználásával. (Ha) új QB jön, akkor új támadó oldali HC is jönni fog. + HC-ból nem szokás DC-t csinálni, tehát Eberflus is megy. Szerintem itt már bármit csinálhat Fields, nem fog maradni, még QB2-nek sem. Új QB jön és vele új edzői stáb, hacsak nem nyerünk ötből ötöt és jutunk PO-ba, mert akkor nehéz lenne kommunikálni a váltást. Összegezve én úgy látom, hogy a döntés már megszületett.
3 napja
mortirolo Chicago Bears 824
A Panthers kezd egyre jobb lenni, így aztán nagyon szurkoltam nektek. Bele-bele néztem a meccsbe és volt két olyan helyzet, amikor szoros állásnál (mondjuk csak olyan volt) BB nekiment negyedikre. Csak amit én láttam az 6 pont mínusz volt. A másodiknál már olyan ideges voltam, hogy nem néztem tovább.
4 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Ha Jim Harbaught meglépnék én abban sem lennék kizárt, hogy Caleb vagy Drake helyett ragaszkodna JJ Mccarthyhoz (aki pedig mit ad isten Chicago mellett született és nevelkedett). Így a #1 pick-el rámehetnénk MHJr-ra. A másik pick-el pedig hátrébb tradelhetnénk további pick-eket gyűjtve.

A médiában pedig úgy tűnik teljes a homály a jövőt tekintve. Valaki azt írja Kevin Waren teljesen kipucolja a stábot, van aki még egy szezont ad Flusnak, van aki Fields nélkül számol, valamint ezek számos kattintásvadász kombinációja. Teljes katyvasz.
medvebro
Nem örülnék neki, nagyobb a füstje mint a lángja a faszinak.
A korszakos játékosokat pedig mindig jó ötlet megszerezni, belőle az lesz.
🤘 gaben 🤘
Látva a Michigan Wolverines vs. Iowa Hawkeyes meccset én messziről kerülném J.J. McCarthy-t. Bagent jobb megoldás QB2-nek. Ezt mondjuk egy meccs alapján mondom és lehet, hogy tévedek. Szerintem Caleb-nél van rá esély, hogy egyből TOP5 QB legyen a ligában, de lehet belőle Kyler Murray is. Drake Maye jelenleg a legbiztosabb választás. Ezzel az intelligenciával és pontossággal egyértelműen TOP10-es QB lehet belőle. Egyetlen kérdőjel, hogy elegendő-e az a karerő az NFL-ben?
8 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Kell még egy jó EDGE, meg egy jó DT és ez egy elit védelem lehet.
Tomcsik
Danielle Hunter pl. "átállhatna" hozzánk és/vagy Laiatu Latu is jöhetne.

Rövid távon, viszont Velus Jones a megoldás a mi problémánkra. 😊
DJ "wide open" Moore (11/13, 114 yard) most már igazán pihenhetne.
Megvan az 1000 yard.

Szerkesztette: mortirolo
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Ennél károsabb győzelmet nem is arathattunk volna. Fields és Getsy hozta a szokásosat a borzalmas Vikings ellen, aztán valahogy előreengedték DJ Moore-t és minden gajra ment. TD nélkül nyerni..., jár a védelemnek a piros pont.
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Ha valaki nem érti mi történik, akkor menjen el a Bears fórumba és olvassa el, amit Fields és a 4. negyeddel kapcsolatban írtam.
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Kezdődik...
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Ennyi labdaszerzéssel nagyon karcsú ez a Bears 3 pont! Nem értem a playcallt, miért van ennyi screen…akarom kérdezni mindig ilyen sok?
KopaFabian
Sajnos em először csináljuk ezt. A stábon kívül mindenki tudja, hogy ez nem Fields játéka. Ráadásul a 15 yard átlagú DJ Moore-t pazaroljuk el rá. Bagent-tel talán menne is...
mortirolo
Fieldsben nem biznak, hogy oda tudna passzolni akar 10 yardra is, vagy a tamadofalban, hogy 2-3 mp-nel tovabb meg tudnak vedeni? Volt mondjuk egy stat korabban, hogy atlagosan 3,1 mp alatt mar nyomas alatt van.
casaubon
Fields nem tud 10 yardra dobni, főleg középre nem. Fields futni tud és távolra dobni, ha küldenek oda embert. A stábunk viszont ezt nem tudja...
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.
mortirolo
Kikapni? Simán? Ellenünk? Láttatok már Vikings meccset? 🙂
PatrickSKOL
Őszintén én nem nézek Vikings meccset, de a mérlegből és az első meccs alapján nem erre számítottam. Egyenlőre ez a Vikings gyengébben támad, mint a Panthers. Ennek ellenére valahogy nyerni fog.
9 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Egyébként nem először nyerünk agyon statisztikailag egy meccset és kapunk majd ki simán.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
Yaaay kaptunk egy 7. körös comp picket 😊
Tomcsik
ott fog jonni a future HoF WR.

amugy 7. kor is ertek, ugy h Poles nem sajnalja a project o line emberekre
ricsiii83
Az a durva hogy a 49-ers 7 comp picket kapott amiből 3 3. körös…
Tomcsik
hat a big rasist szabaly vegett nem csoda, esku mar varom amikor bele alnak a 49ersbe h vissza elnek a kissebsegi edzok kinevelesevel, hogy kapjak a pickeket xxdddd rasist 49ers
ricsiii83
Azért kellene inkább egy első kört adni, ha valaki kinevel egy fehér CB-et.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 824
Poles nyilatkozata szerint, nagyon helyesen végre draft vezérelt szervezet szeretnénk lenni, ami rövidtávon nem lesz egyszerű:

Mi az örökség? Az elmúlt hét évben, a Pace-korszakban, mindössze 46 draftunk volt!

Minnesota Vikings: 75
Cleveland Browns: 67
Cincinnati Bengals: 65

Csak két csapatnak (Saints 43, Texans 45) volt kevesebb draft jogosultsága, mint a Bearsnek. A kis készlet mellett ráadásul, több magas pick is el lett cserélve.

Az időszak ligaátlaga 55,8 pick (évente 8), míg a Bears átlaga csak 6,4 pick!

Hét év alatt a Bears csaknem 10 választással van a liga átlaga alatt, ami több mint egy teljes draft szezon.

Jelenleg két ember jöhet a top 100-ból, a második és a harmadik körben. Első és negyedik kör nincs és mindössze öt választás van. Nem Vikings-féle 11, nem ligaátlag 8, nem liga alja 6,4, hanem csak 5!

Ezt kellene megoldani!
10 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
kis off, amugy ki miota, meg miert Bears fan?
Kezdem.. 2006, mindigis nagykedvencem volt az According to Jim.. (Jim szerint a vilag) es mindig nyomta az oreg, Medvek igy medvek ugy.. mondom mi az isten az a “medvek” kutato munkaON.. ekkora talalkoztam a Bearsel. (ekkor meg nem tudtam, hogy letezik olyan hogy amerikai foci) megugy kb 8 eves lehettem. nyilvan pont ekkora voltunk SBba Manningek ellen.. es kurvara tetszett a sport, igy hat kezdjuk el nezni, na es kilegyen a favorit?? nyilvan a Bears ha mar Jim mindig az 54es reebok mezben feszített : D igy tart 17 eve ez a kapcsolat joban és főleg rosszban xdd
ricsiii83
2006 szintén, 2005-ben láttam először a rájátszást akkor kizúgtunk gyorsan és annyira nem kötött le egy csapat sem, aztán elhatároztam hogy következő szezont követni fogom.
Jött 2006 és ha jól emlékszem első héten pont Bears - Packers meccs volt a 10:25-ös sávban a sport1-en de lehet tévedek és hát 26-0 a nagy Brett Favre (ejtsd FÁRV azóta se tudom miért, de hát amerika 😊 ) ellen.

Grossman maga volt a ...,

de a védelem és Hester megfogott, aztán magával vitt a BEARS vonat és azóta is lelkesen várok minden évet, hogy 4 hét után magamba roskadjak, amiatt amiért csak annyit tehetek, hogy nagy lelkesedéssel nézem a meccseket. Kb ez a főleg rosszban. XD
medvebro
Én azért lettem Bears szurkoló, mert fiatal voltam és naív. 😊
Láttam hogy szexirexi nem az igazi, de akkor még nem tudtam, hogy ehhez a játékhoz QB is kell. Viszont volt ott egy kopasz ember, aki mindenkit elpusztított, aki szembe jött, a többiek meg rávetették magukat a koncra és csak úgy rajzottak. Aztán volt még egy srác, aki ha elkapta a labdát és elkezdett vele futni, akkor mindenki dőlt jobbra-balra és jött a TD. Szóval alaposan át lettem verve, de ezen már nem lehet segíteni.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 824
Huhh, srácok, ilyen szar meccset rég láttam...
Jó hogy nem keltem fel, csak a ripléjen néztem meg meló közben 😊

Mi még nálatok is botrányosabbak voltunk, fogalmam nincs hogy nyertük ezt meg, az offensünknek köze nem volt hozzá. Az egyetlen értékelhető pont Robinson volt, igaz tömtük is labdával.

Fieldset konkrétan sajnáltam a végén ahogy ott ült és meredt maga elé, én a helyében tuti szétvertem volna valamit a sisakkal...
Brutál hogy kibírta ezt a meccset végig, amiket kapott, vagy háromszor is alig bírt feltápászkodni a földről... remélem nem lett semmi baja.

Kitartás!
warr_b
Köszönjük a kedves szavakat!
Biztosítunk kölcsönös együttérzésünkről.
Neked sem lehet egyszerű a választott csapatoddal.

Kitartást!
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
Nekem Bagent jobban tetszett.
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 824
Kevés megalázóbb dolog van igy kikapni egy takaréklángon égő ellenfél ellen. Ezzel együtt nem lesz érdemi változás, legalább Trubit nem hozzák vissza.
davemayer
Hát én azért adnék neki egy 5 év 130millás szerződést.
Bazzani
Végül is nincs messze Detroit. Ott talán még jobban ki tudná bontakoztatni a képességeit. 😊 Nem sajátíthatjuk ki magunknak a zsenialitás ezen kitörő megnyilvánulását.
18 napja
mortirolo Chicago Bears 824
Nincs itt semmi látnivaló. Csak a szokásos végjáték. Beszari stábbal és fejben gyenge QB-val.
mortirolo
Amúgy az utolsó play amikor kiverték a kezéből az az ő sara volt?
davemayer
Az ott már teljesen mindegy volt. Ha figyelted a testbeszédét, akkor láthattad, hogy percekkel előtte meg volt halva a srác.
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
Nekem Bagent jobban tetszett.
mortirolo
Azzal az elso playes fumble-lel meg a csúnyán felhajított és lassú inttel? Ti tudjátok.

Remélem Fields jó csapathoz kerül majd.
davemayer
Fields, QB1-ként egyetlen szoros végjátékot sem tudott hozni. Ráadásul fumble és sack témában is egyetemi katedrája lehetne.
Maradjunk annyiban, hogy kell az 1/1 és azzal egy új QB.
10 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
A tegnapi meccsek nekünk is sok tanulsággal szolgálnak.
Nagyon jó, ha van egy Metcalf (+Lockett) a csapatban, de ha az irányítod nincs rendben fejben, akkor nem sokra mész.
Másrészt, olyan front 7-t kell építeni, mint a 49ers-nek van. Kell Fields mögé a draftról minden évben egy Mr. Irrelevant, mert meg kell adni az esélyt, hogy végül találunk majd egy Mr. Relevant-ot. Nem kerül sokba viszont sokat hozhat és szórakoztatóbb is, mint Siemian-t nézni. Volt egyszer nekünk egy Forte-énk a 49ers-nek most van kettő: McCaffrey és Samuel... láthattuk milyen az, amikor egy valódi edző (Shanahan) már a harmadik QB-val dolgozik egy szezonon belül és tudja, hogy hozza ki belőle a legtöbbet. Szerintem (remélem) most nekünk is ilyen stábunk van.

A másik meccsen kijött, hogy mennyit számít a személyiség. Pederson nem véletlenül SB győztes edző. 27-0 után is lehetett látni az arcán, hogy ennek nincs vége, eddig minden szarul ment ugyan, de azért játszunk egy jót. Másrészt van egy Herbert-ed és 6 yardra passzoltatod?
11 hónapja
mortirolo Chicago Bears 824
Egyik oldalról örülök az 1/1-nek, másfelől baszki mégiscsak utolsók lettünk.....
Ha viszont már így alakult, az FO kutya kötelessédw, hogy ebből a lehető legjobban jöjjünk ki....
csi77
Jobb, mint 2x egymás után a 8-8.