mortirolo

Chicago Bears

mortirolo
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
972


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
mortirolo Chicago Bears 972
Pénteken már normálisan beöltöznek, így talán láthatunk valamit.

Montez Sweat és DeMarcus Walker mögé kellene valaki, de pl. Ngakoue pont olyan "formában" van, mint tavaly, így 5 milliót sem ért meg a Miami-nak.
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Micsoda TE:
 twitter.com/i/status/1793323417220898822
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Hát a "mi" Budaynk milyen híres 😀
 www.steelernation.com/2024/05/21/steelers-joey-porter-disrespected-new
Klaci79
Egész szezonban ekézte, meg semmibe vette. Értem én, hogy PFF és sok meccset néz bizonyos képletek alapján, ahogy egyszer nekem kifejtette. Viszont sztem is sokszor benéz dolgokat a PFF, túlzottan a számok és a statisztikák alapján nézik a meccseket.
polamalu
Sok mindent jól mutatnak a számok, de van még mit fejleszteni a képleteken. Nálunk pl. Dj Moore számai nem olyan jók zóna ellen, de azt már nem nézik, hogy Fields dobált vagy inkább hajigált neki, aki teljesen fogalmatlan, ha zónáznak ellene. De ez már szerencsére nem a mi problémánk! 😊
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Szerintetek az első 9 meccs után, tehát a a GB és a többi csoporton belüli összecsapás előtt milyen mérleggel fogunk állni?
mortirolo
Mondok egy 6-3-at, ami nem túl elbizakodott, de nem is pesszimista.
csi77
Epp erre gondoltam en is 3-3-al kezdunk, majd 3W amit nezegetek.

Sot azt mondom pozitiv merleggel zarhatunk, ha mindenki egeszseges marad. Williams vagy Sweat kivalasat nem viselne el a keret.
Toto21
A 6-3 szerintem is reális.
+ csoporton belül: 3-3
+ csoporton kívül: 1-1
A 10-7 nem lenne rossz.
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Szerintetek az első 9 meccs után, tehát a a GB és a többi csoporton belüli összecsapás előtt milyen mérleggel fogunk állni?
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
 twitter.com/i/status/1789004998312931375
Elég laza a 88-as. 😊
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Azt hiszem a Goff szerződés jól mutatja, hogy mekkora előny cap szempontjából egy rookie QB. Remélem Williams beválik és akkor van 3 évünk, hogy ezt kihasználjuk.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyit "javul" a falunk, az új QB-val és, hogy Dexter hogyan fejlődik.
2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Williams alapszakasz ellenfelei:

Akiket 2x fog megcsapni:
Goff, Love, J.J. McCarthy

Akiket 1x:
Bryce Young, Trevor Lawrence, Kyler Murray, Matthew Stafford, Jayden Daniels, Drake Maye, C.J. Stroud, Brock Purdy, Geno Smith, Anthony Richardson, Will Levis.

Akit a SB-ban tesz helyre:
Mahomes

+TB12, ha megpróbál visszatérni. 😊
3 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Odunze gyerekkori hőse Hester23. Kiran Amegadjie pedig már tavaly összefutott Eberflus-szal a helyi golfpályán és szintén Hester rajongó.

Punter pedig nagyon kellett. Már hónapokkal ezelőtt tudtuk, hogy ha szerencsénk lesz és Tory Taylor bent marad, akkor el fogjuk hozni. Tudom, hogy most sokan azt várják, hogy minden támadásunk TD lesz, de ha mégsem, akkor jól fog jönni végre egy (nem)normális punter.
3 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Srácok...mi lesz itt a tavaly még lesajnált NFC Northban. Ha senki nem bassza el, akkor csupa főműsoridő.
gbol
rég voltam ennyire izgatott a szezon előtt. Ha még felmennénk ma Sumataia vagy JPJ valemlyikéért, akkor nem érdekel, ha idén nem húzunk már senkit. 😊

Jó meccsek lesznek itt jövőre. Lions kihúzta a CB1-et, Vikings QB és egy elég jó DE-t, nálatok meg tavaly is jó volt a brigád.

Kezdődjön a szezon 😊
Toto21
A Lions-t már tavaly is vertük. Sima liba. 😊

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 972
Yaaay kaptunk egy 7. körös comp picket 😊
Tomcsik
ott fog jonni a future HoF WR.

amugy 7. kor is ertek, ugy h Poles nem sajnalja a project o line emberekre
ricsiii83
Az a durva hogy a 49-ers 7 comp picket kapott amiből 3 3. körös…
Tomcsik
hat a big rasist szabaly vegett nem csoda, esku mar varom amikor bele alnak a 49ersbe h vissza elnek a kissebsegi edzok kinevelesevel, hogy kapjak a pickeket xxdddd rasist 49ers
ricsiii83
Azért kellene inkább egy első kört adni, ha valaki kinevel egy fehér CB-et.
7 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Szerintem a Hail Mary(k) helyett inkább a Broncos, Lions és most már a Browns elleni leolvadásra kellene koncentrálni és nem azon bosszankodni, hogy nem jön be egy olyan játék, amire 9.7% az esély.

Mi volt a probléma? Nem tudtunk futni, így a levegőben kellett volna megoldani, ami meg nem ment. Ez meglep bárkit? És az hogy a végén omlunk össze?

Megvan Flacco arca a 3 INT után? Pont olyan volt, mint amikor kiegyenlített. Koncentrált a feladatra. Nem egy jó irányító, de Ő egy SB győztes irányító és nem véletlenül. Pont egy ilyesmi védelemmel hozta össze, mint amilyen jelenleg Browns-nak van.

Persze lehet a stábra fogni pl. a szokásos félidő előtti szerencsétlenkedés okán, de szerintem ha megcseréljük a két irányítót, akkor mi nyerünk sokkal vagy ha Bagent játszik, akkor is mi nyerünk.

Flacco 28/44 374!!! yard 2TD, 3 INT
Fields 19/40 166!!! yard 1TD (1 yardról, hét próbálkozás után), 2 INT

Ha Mooney elkapja a végén, az változtatna valamin? 14x volt nálunk a labda...
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 972
Poles nyilatkozata szerint, nagyon helyesen végre draft vezérelt szervezet szeretnénk lenni, ami rövidtávon nem lesz egyszerű:

Mi az örökség? Az elmúlt hét évben, a Pace-korszakban, mindössze 46 draftunk volt!

Minnesota Vikings: 75
Cleveland Browns: 67
Cincinnati Bengals: 65

Csak két csapatnak (Saints 43, Texans 45) volt kevesebb draft jogosultsága, mint a Bearsnek. A kis készlet mellett ráadásul, több magas pick is el lett cserélve.

Az időszak ligaátlaga 55,8 pick (évente 8), míg a Bears átlaga csak 6,4 pick!

Hét év alatt a Bears csaknem 10 választással van a liga átlaga alatt, ami több mint egy teljes draft szezon.

Jelenleg két ember jöhet a top 100-ból, a második és a harmadik körben. Első és negyedik kör nincs és mindössze öt választás van. Nem Vikings-féle 11, nem ligaátlag 8, nem liga alja 6,4, hanem csak 5!

Ezt kellene megoldani!
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 972
kis off, amugy ki miota, meg miert Bears fan?
Kezdem.. 2006, mindigis nagykedvencem volt az According to Jim.. (Jim szerint a vilag) es mindig nyomta az oreg, Medvek igy medvek ugy.. mondom mi az isten az a “medvek” kutato munkaON.. ekkora talalkoztam a Bearsel. (ekkor meg nem tudtam, hogy letezik olyan hogy amerikai foci) megugy kb 8 eves lehettem. nyilvan pont ekkora voltunk SBba Manningek ellen.. es kurvara tetszett a sport, igy hat kezdjuk el nezni, na es kilegyen a favorit?? nyilvan a Bears ha mar Jim mindig az 54es reebok mezben feszített : D igy tart 17 eve ez a kapcsolat joban és főleg rosszban xdd
ricsiii83
2006 szintén, 2005-ben láttam először a rájátszást akkor kizúgtunk gyorsan és annyira nem kötött le egy csapat sem, aztán elhatároztam hogy következő szezont követni fogom.
Jött 2006 és ha jól emlékszem első héten pont Bears - Packers meccs volt a 10:25-ös sávban a sport1-en de lehet tévedek és hát 26-0 a nagy Brett Favre (ejtsd FÁRV azóta se tudom miért, de hát amerika 😊 ) ellen.

Grossman maga volt a ...,

de a védelem és Hester megfogott, aztán magával vitt a BEARS vonat és azóta is lelkesen várok minden évet, hogy 4 hét után magamba roskadjak, amiatt amiért csak annyit tehetek, hogy nagy lelkesedéssel nézem a meccseket. Kb ez a főleg rosszban. XD
medvebro
Én azért lettem Bears szurkoló, mert fiatal voltam és naív. 😊
Láttam hogy szexirexi nem az igazi, de akkor még nem tudtam, hogy ehhez a játékhoz QB is kell. Viszont volt ott egy kopasz ember, aki mindenkit elpusztított, aki szembe jött, a többiek meg rávetették magukat a koncra és csak úgy rajzottak. Aztán volt még egy srác, aki ha elkapta a labdát és elkezdett vele futni, akkor mindenki dőlt jobbra-balra és jött a TD. Szóval alaposan át lettem verve, de ezen már nem lehet segíteni.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 972
Huhh, srácok, ilyen szar meccset rég láttam...
Jó hogy nem keltem fel, csak a ripléjen néztem meg meló közben 😊

Mi még nálatok is botrányosabbak voltunk, fogalmam nincs hogy nyertük ezt meg, az offensünknek köze nem volt hozzá. Az egyetlen értékelhető pont Robinson volt, igaz tömtük is labdával.

Fieldset konkrétan sajnáltam a végén ahogy ott ült és meredt maga elé, én a helyében tuti szétvertem volna valamit a sisakkal...
Brutál hogy kibírta ezt a meccset végig, amiket kapott, vagy háromszor is alig bírt feltápászkodni a földről... remélem nem lett semmi baja.

Kitartás!
warr_b
Köszönjük a kedves szavakat!
Biztosítunk kölcsönös együttérzésünkről.
Neked sem lehet egyszerű a választott csapatoddal.

Kitartást!
9 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Nekem Bagent jobban tetszett.
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 972
Kevés megalázóbb dolog van igy kikapni egy takaréklángon égő ellenfél ellen. Ezzel együtt nem lesz érdemi változás, legalább Trubit nem hozzák vissza.
davemayer
Hát én azért adnék neki egy 5 év 130millás szerződést.
Bazzani
Végül is nincs messze Detroit. Ott talán még jobban ki tudná bontakoztatni a képességeit. 😊 Nem sajátíthatjuk ki magunknak a zsenialitás ezen kitörő megnyilvánulását.
8 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Nincs itt semmi látnivaló. Csak a szokásos végjáték. Beszari stábbal és fejben gyenge QB-val.
mortirolo
Amúgy az utolsó play amikor kiverték a kezéből az az ő sara volt?
davemayer
Az ott már teljesen mindegy volt. Ha figyelted a testbeszédét, akkor láthattad, hogy percekkel előtte meg volt halva a srác.
9 hónapja
mortirolo Chicago Bears 972
Nekem Bagent jobban tetszett.
mortirolo
Azzal az elso playes fumble-lel meg a csúnyán felhajított és lassú inttel? Ti tudjátok.

Remélem Fields jó csapathoz kerül majd.
davemayer
Fields, QB1-ként egyetlen szoros végjátékot sem tudott hozni. Ráadásul fumble és sack témában is egyetemi katedrája lehetne.
Maradjunk annyiban, hogy kell az 1/1 és azzal egy új QB.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 972
A tegnapi meccsek nekünk is sok tanulsággal szolgálnak.
Nagyon jó, ha van egy Metcalf (+Lockett) a csapatban, de ha az irányítod nincs rendben fejben, akkor nem sokra mész.
Másrészt, olyan front 7-t kell építeni, mint a 49ers-nek van. Kell Fields mögé a draftról minden évben egy Mr. Irrelevant, mert meg kell adni az esélyt, hogy végül találunk majd egy Mr. Relevant-ot. Nem kerül sokba viszont sokat hozhat és szórakoztatóbb is, mint Siemian-t nézni. Volt egyszer nekünk egy Forte-énk a 49ers-nek most van kettő: McCaffrey és Samuel... láthattuk milyen az, amikor egy valódi edző (Shanahan) már a harmadik QB-val dolgozik egy szezonon belül és tudja, hogy hozza ki belőle a legtöbbet. Szerintem (remélem) most nekünk is ilyen stábunk van.

A másik meccsen kijött, hogy mennyit számít a személyiség. Pederson nem véletlenül SB győztes edző. 27-0 után is lehetett látni az arcán, hogy ennek nincs vége, eddig minden szarul ment ugyan, de azért játszunk egy jót. Másrészt van egy Herbert-ed és 6 yardra passzoltatod?