mortirolo

Chicago Bears

mortirolo
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
708


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
mortirolo Chicago Bears 708
A jelenlegi NFL-ben kell a jó passzjáték, ha biztosan be akarsz kerülni a PO-ba. Fields erőssége a hosszú passz, de eddig csak Mooney használta ki ezt, ami nagyon kevés volt. Most lesz DJ Moore is, akinek szintén ez az erőssége, így végre összeállhat a dolog. A rövid passzok gyengeségét meg javítják Fields lábai és a két TE. Tehát, ha minden jól megy ezzel már egy PO esélyes csapat lehetünk.

A bajnokságot viszont a védelem nyeri, ami manapság azt jelenti, hogy meg kell állítani a passzjátékot. Tavaly 20!!! sack-re voltunk képesek. Ennek minimum a duplája kellene, de mi kell ahhoz?

3-tech, de valószínűleg idén még Dexter és Pickens nem lesz tényező.
Edge, ami jelenleg szintén hiánycikk.

Ebből könnyen kikövetkeztethető, hogy hol állunk. Még legalább egy draftra attól, hogy mindenünk meglegyen, ami kell.
1 napja
mortirolo Chicago Bears 708
Olvasom, hogy továbbra is érdeklődünk pass rusher iránt. A betyárját, tényleg? Itt volt az ideje.....

A legnagyobb nevek:

Yannick Ngakoue, Frank Clark, Justin Houston és a mi kutyánk kölke Floyd.

8-10 évvel ezelőtt hogy örültem volna, ha Houston hozzánk kerül. Igaz jött is, de a másik.

Clarknak vagy Ngakouenek tudnék örülni, kérdés, rendszer fittek e?
csi77
Jelenleg az Edge téma, ami foglalkoztatja az embereket, de Poles-t láthatóan nem nagyon érdekli a dolog. Pénzünk lenne rá, de "öregember" biztos nem fog jönni. Én annak örülnék igazán, ha a jelenleg rendelkezésre állókból tudna a stáb NFL játékost faragni.

Jó volt látni a képeket az OTA-ról:
Jenkins még nem sérült le és Leatherwood is a füvön volt.
Van még remény. 😊
19 napja
mortirolo Chicago Bears 708
Kötelező darab, sok mindent megvilágít:
20 napja
mortirolo Chicago Bears 708
Egy centerrel kevesebb:
Sam Mustipher hazament Baltimore-ba.
24 napja
mortirolo Chicago Bears 708
GB 0.66
TB 0.66
KC 0
DB 0.5
WC 1
MV 0.33
LV 0.5
LC 0
NO 0.33
CP 1
DL 0
MV 0.33
DL 0.33
CB 0.66
AC 0.66
AF 1
GB 0.5

Ez így nekem 8.5, de mondjuk teljesen mindegy, mert a lényeg úgyis az lesz idén, hogy van-e irányítónk és olyan támadóink, akik képesek min. 30 pontot szerezni minden meccsen.
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Bears-Chiefs lesz Münchenben nagyon úgy néz ki, vagy nov 12 vagy 19-én.
Sajnos ne nagyon éljétek bele magatokat mert brutális lesz a jegyigénylés várhatóan most is, pláne hogy a regnáló bajnok lesz az ellenfèl. Hátha valakinek mégis sikerül 😊
davemayer
én biztos kinézek, ha nem is lesz jegyem, nagyon jó hangulat volt tavaly is Münchenben. Meg jó sörük is van. Legalább sok Bears mezes ember között lehetek. 😀

Nagyon tudnám adni.
Toto21
Én tavaly botlottam bele Londonban egy ilyen rendezvénybe.
A Jaguars és Saints volt ott és még valami Vikings és Packers is. 😊
Lehetett fényképezkedni óriás sisakokkal.
Ügyességi játékok is voltak, mint QB challenge és Field goal kick.
Nagy volt a tömeg és meglepő módon a lila mezesek voltak a legtöbben.
Szóval érdemes kimenni jegy nélkül is.

Szerkesztette: mortirolo
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
2/53 GERVON DEXTER - DEFENSIVE TACKLE - FLORIDA

Ö lenne a 3-Tech? Nem vagyok benne biztos, nagy darab. Futás ellen hasznos, ami megint kell, mert tavaly nyeltük a yard-okat, mint kacsa a nokedlit. De hajlamos beragadni a snap-nél, és még magasan is játszik, így könnyen kiveszik az támadó falemberek. Nem nagyon láttuk, hogy nyomást tudna generálni, double team ellen is gyenge. Nem tetszik ez annyira, de majd kíváncsi leszek, mit akarunk vele kezdeni. Mivel ez lenne a védelem alapköve, így nem látok a DL-ben idiág nagy javulást tavalyhoz képest.

3/64 ZACCH PICKENS - DEFENSIVE TACKLE - SOUTH CAROLINA

Ö se lesz 3-Tech, de a futás ellen hasznos játékos. Valami olyasmit képzelek el ezek után, hogy nagy culákkal feltöltjük a DL-t és így már ott megpróbáljuk megállítani a RB-et. Nyomásgenerálást töle se kell várni, nem is voltak ebben kiemelkedö számai az egyetemen.
Toto21
Az én figyelmem leginkább az első körre terjedt ki, de ez a két húzás tényleg korainak és nem éppen BPA-bak tűnik, azonban lehet néhány mentő körülmény:

Megnézve a videókat, Dexter valóban nem indul időben, de a másik oldalon lévő sem, így lehet, hogy ez edzői kérés volt.

Két jó felépítésű projektről van szó, akik szerintem eddig teljesen más rendszerben játszottak. Én úgy láttam, de javítsatok ki, ha nem így van, hogy 3-4 (2 gap) volt a jellemző, amihez "ész" is kellett volna. (A videókból ítélve, úgy érzem, hogy Poles nem az intellektusuk miatt szeretett beléjük...) . Nálunk 4-3 (1 gap) lesz és abban nem tudjuk mire lesznek képesek. Elméletben oda kisebb, gyorsabb emberek kellenek. Ők ezzel szemben nagyok és gyorsak, ami nem hiszem, hogy gond lenne. Elsődleges feladatuk a pass rush lesz, ami eddig nem ment nekik, de feltehetőleg nem is az volt a feladat. Tavaly nem volt nyomás a QB-n és hiányoltuk a blitz-et, hát most meglátjuk menni fog-e.

Persze lehet, hogy túlgondolom és Poles csak visszanézte Chris Jones-t főiskolás videóit és úgy látta, hogy ez a két ember is megérdemel egy esélyt.
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Én soha nem értettem ezt az azonnali draft osztályzást. Ha elhoztuk volna Carter-t, akkor mondjuk tuti jönne az A+ osztályzat, de mire mennénk vele, ha aztán a pályán meg F lenne belőle? Évek kellenek amíg ez eldől. 2017-ről már tudjuk, hogy franchise történeti balfaszság volt, de pl. 2021-ről (Fields) még most sem lehet megmondani, hogy A vagy F. Talán majd jövőre. Idén eddig azt tudjuk, hogy jött egy WR1 + egy csomó draft pick és Carter helyett Wright. Én elég alaposan felkészültem a draftra (most, hogy végre volt első körünk), de Wright-on kívül nem merném kijelenteni, hogy bárki is beválik. Amikor tavaly jött 5. körben Braxton Jones vagy UDFA Sanborn, nem gondolom, hogy bármelyik "szakértő"-t meghatotta volna.
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
 www.drafttek.com/2023-NFL-Draft-Position-Rankings/Top-College-Defensive-Tackles-2023-NFL-Draft.asp

Tyrique Stevenson (CB) értékén jött.
A két 3-Technique esetében, kicsit magas az ár vagy úgy is mondhatnánk, hogy nem bíztuk a véletlenre. Fizikai paraméterekben elsőrangúak, de nagyon jól kell dolgoznia a stábnak, hogy legyen belőlük valami. Mondjuk, ha az egyik bejönne már akkor megérte beléjük fektetni.
1 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Rádupláztunk: Zacch Pickens

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Yaaay kaptunk egy 7. körös comp picket 😊
Tomcsik
ott fog jonni a future HoF WR.

amugy 7. kor is ertek, ugy h Poles nem sajnalja a project o line emberekre
ricsiii83
Az a durva hogy a 49-ers 7 comp picket kapott amiből 3 3. körös…
Tomcsik
hat a big rasist szabaly vegett nem csoda, esku mar varom amikor bele alnak a 49ersbe h vissza elnek a kissebsegi edzok kinevelesevel, hogy kapjak a pickeket xxdddd rasist 49ers
ricsiii83
Azért kellene inkább egy első kört adni, ha valaki kinevel egy fehér CB-et.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 708
Poles nyilatkozata szerint, nagyon helyesen végre draft vezérelt szervezet szeretnénk lenni, ami rövidtávon nem lesz egyszerű:

Mi az örökség? Az elmúlt hét évben, a Pace-korszakban, mindössze 46 draftunk volt!

Minnesota Vikings: 75
Cleveland Browns: 67
Cincinnati Bengals: 65

Csak két csapatnak (Saints 43, Texans 45) volt kevesebb draft jogosultsága, mint a Bearsnek. A kis készlet mellett ráadásul, több magas pick is el lett cserélve.

Az időszak ligaátlaga 55,8 pick (évente 8), míg a Bears átlaga csak 6,4 pick!

Hét év alatt a Bears csaknem 10 választással van a liga átlaga alatt, ami több mint egy teljes draft szezon.

Jelenleg két ember jöhet a top 100-ból, a második és a harmadik körben. Első és negyedik kör nincs és mindössze öt választás van. Nem Vikings-féle 11, nem ligaátlag 8, nem liga alja 6,4, hanem csak 5!

Ezt kellene megoldani!
4 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
kis off, amugy ki miota, meg miert Bears fan?
Kezdem.. 2006, mindigis nagykedvencem volt az According to Jim.. (Jim szerint a vilag) es mindig nyomta az oreg, Medvek igy medvek ugy.. mondom mi az isten az a “medvek” kutato munkaON.. ekkora talalkoztam a Bearsel. (ekkor meg nem tudtam, hogy letezik olyan hogy amerikai foci) megugy kb 8 eves lehettem. nyilvan pont ekkora voltunk SBba Manningek ellen.. es kurvara tetszett a sport, igy hat kezdjuk el nezni, na es kilegyen a favorit?? nyilvan a Bears ha mar Jim mindig az 54es reebok mezben feszített : D igy tart 17 eve ez a kapcsolat joban és főleg rosszban xdd
ricsiii83
2006 szintén, 2005-ben láttam először a rájátszást akkor kizúgtunk gyorsan és annyira nem kötött le egy csapat sem, aztán elhatároztam hogy következő szezont követni fogom.
Jött 2006 és ha jól emlékszem első héten pont Bears - Packers meccs volt a 10:25-ös sávban a sport1-en de lehet tévedek és hát 26-0 a nagy Brett Favre (ejtsd FÁRV azóta se tudom miért, de hát amerika 😊 ) ellen.

Grossman maga volt a ...,

de a védelem és Hester megfogott, aztán magával vitt a BEARS vonat és azóta is lelkesen várok minden évet, hogy 4 hét után magamba roskadjak, amiatt amiért csak annyit tehetek, hogy nagy lelkesedéssel nézem a meccseket. Kb ez a főleg rosszban. XD
medvebro
Én azért lettem Bears szurkoló, mert fiatal voltam és naív. 😊
Láttam hogy szexirexi nem az igazi, de akkor még nem tudtam, hogy ehhez a játékhoz QB is kell. Viszont volt ott egy kopasz ember, aki mindenkit elpusztított, aki szembe jött, a többiek meg rávetették magukat a koncra és csak úgy rajzottak. Aztán volt még egy srác, aki ha elkapta a labdát és elkezdett vele futni, akkor mindenki dőlt jobbra-balra és jött a TD. Szóval alaposan át lettem verve, de ezen már nem lehet segíteni.
7 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Huhh, srácok, ilyen szar meccset rég láttam...
Jó hogy nem keltem fel, csak a ripléjen néztem meg meló közben 😊

Mi még nálatok is botrányosabbak voltunk, fogalmam nincs hogy nyertük ezt meg, az offensünknek köze nem volt hozzá. Az egyetlen értékelhető pont Robinson volt, igaz tömtük is labdával.

Fieldset konkrétan sajnáltam a végén ahogy ott ült és meredt maga elé, én a helyében tuti szétvertem volna valamit a sisakkal...
Brutál hogy kibírta ezt a meccset végig, amiket kapott, vagy háromszor is alig bírt feltápászkodni a földről... remélem nem lett semmi baja.

Kitartás!
warr_b
Köszönjük a kedves szavakat!
Biztosítunk kölcsönös együttérzésünkről.
Neked sem lehet egyszerű a választott csapatoddal.

Kitartást!
több mint 2 éve
mortirolo Chicago Bears 708
Kevés megalázóbb dolog van igy kikapni egy takaréklángon égő ellenfél ellen. Ezzel együtt nem lesz érdemi változás, legalább Trubit nem hozzák vissza.
davemayer
Hát én azért adnék neki egy 5 év 130millás szerződést.
Bazzani
Végül is nincs messze Detroit. Ott talán még jobban ki tudná bontakoztatni a képességeit. 😊 Nem sajátíthatjuk ki magunknak a zsenialitás ezen kitörő megnyilvánulását.
4 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
A tegnapi meccsek nekünk is sok tanulsággal szolgálnak.
Nagyon jó, ha van egy Metcalf (+Lockett) a csapatban, de ha az irányítod nincs rendben fejben, akkor nem sokra mész.
Másrészt, olyan front 7-t kell építeni, mint a 49ers-nek van. Kell Fields mögé a draftról minden évben egy Mr. Irrelevant, mert meg kell adni az esélyt, hogy végül találunk majd egy Mr. Relevant-ot. Nem kerül sokba viszont sokat hozhat és szórakoztatóbb is, mint Siemian-t nézni. Volt egyszer nekünk egy Forte-énk a 49ers-nek most van kettő: McCaffrey és Samuel... láthattuk milyen az, amikor egy valódi edző (Shanahan) már a harmadik QB-val dolgozik egy szezonon belül és tudja, hogy hozza ki belőle a legtöbbet. Szerintem (remélem) most nekünk is ilyen stábunk van.

A másik meccsen kijött, hogy mennyit számít a személyiség. Pederson nem véletlenül SB győztes edző. 27-0 után is lehetett látni az arcán, hogy ennek nincs vége, eddig minden szarul ment ugyan, de azért játszunk egy jót. Másrészt van egy Herbert-ed és 6 yardra passzoltatod?
4 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Egyik oldalról örülök az 1/1-nek, másfelől baszki mégiscsak utolsók lettünk.....
Ha viszont már így alakult, az FO kutya kötelessédw, hogy ebből a lehető legjobban jöjjünk ki....
csi77
Jobb, mint 2x egymás után a 8-8.
6 hónapja
mortirolo Chicago Bears 708
Szezon előtt az volt a cél, hogy megnézzük van-e irányítónk és stábunk.
Van. Ráadásul pénzünk és draft tőkénk is van.
Jó meccseket láthattunk, nem azt a kínlódást, mint Nagy alatt.
Nekem ennyi elég.
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 708
Mennyire volt indokolt az első két húzásunk?

7.6 beszedett yard kísérletenként, 27. hely
31db bekapott, passzolt TD, aminél csak 2 csapat kapott többet, 26. hely
8 db interception!!!!!!!, 29. hely
A QB-k 103.3 passer rating-et hoztak ellenünk, ami a tökutolsó helyre elég a ligában.

Kell még ehhez hozzátenni valamit?
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 708
Az ellenfél irányítója 123 yardot passzolt és mégis simán kikaptunk... Komolyan mondom, ha csak elpuntolnánk a 25-ösről a labdát vagy onnan, ahova futással el tudjuk vinni, lassan már akkor is jobban néznénk ki. Az még rendben van, hogy mindkét csapat a RZ-ból indul, de az már nem, hogy mi a miénkből és Ők is a miénkből.