Minnesota Vikings - Chicago Bears
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
na igen...meg szoros is volt az utolsó percig...jókat is lehet mondani, de igazából minek...a bakiparádé tele lenne vele 😀Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀Most miért? Történelmi győzelem, 1993 ota nem nyert a bears úgy h nem szerzett tdt
Klaci79
davemayer
több mint 1 éve
Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀Most miért? Történelmi győzelem, 1993 ota nem nyert a bears úgy h nem szerzett tdt
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Nagyot fogtak ezzel a hétfő esti meccsel 😀
több mint 1 éve
casaubon
2 543
“Maybe an appropriate ending to this game”, mondja Joe Buck 🎯
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
összeraktam a képet 😉 😀Erre akart menni, hogy remélem nem fogod látni 😀Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
Klaci79
Nomac
több mint 1 éve
Erre akart menni, hogy remélem nem fogod látni 😀Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
Klaci79
több mint 1 éve
casaubon
2 543
Kb. ugyanazt mondjuk 😆Hagyjuk üresen az ellenfél legjobb játékosát...ezt nagyanyám is hívhatta volnaNa tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
casaubon
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Hagyjuk üresen az ellenfél legjobb játékosát...ezt nagyanyám is hívhatta volnaNa tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
casaubon
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Jövő héten már nagyon kíváncsi vagyok rá...legutóbb megszopatott minket 😀Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
Nomac
több mint 1 éve
casaubon
2 543
Na tessék...itt a Fields mágiaTegyuk hozza, ez olyan vedelmi playcall volt, mintha Joe Barry hivta volna.
Klaci79
több mint 1 éve
Na tessék...itt a Fields mágiaNem egy Mac Jones 😀
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Na tessék...itt a Fields mágia
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
1/1-el nyilván nem fog....hacsak újabb erős pickekért el nem cserélik azt újra, de jövőre igencsak veretesnek tűnő QB felhozatalból a Bears nem fog kimaradni...persze az örömödet érteném 😀Én örülök neki ha nem temetik , maradjon csak , kapjon szerzodest is .Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
PatrickSKOL
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 931
Én örülök neki ha nem temetik , maradjon csak , kapjon szerzodest is .Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
PatrickSKOL
több mint 1 éve
PatrickSKOL
413
Ha most megnyeri a meccset, elmegy FG-ig, még mindig nem fogják temetni.Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
Klaci79
több mint 1 éve
mortirolo
1 078
Ha valaki nem érti mi történik, akkor menjen el a Bears fórumba és olvassa el, amit Fields és a 4. negyeddel kapcsolatban írtam.
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Ez a Fields Jezusom ..én sajnálom, nagyon nagy terhet tettek rá és erre nem volt készen...egy jobb stábbal és kisebb elvárásokkal jó játékost faraghattak volna belőle
nando89
több mint 1 éve
PatrickSKOL
413
Ez a Fields Jezusom ..Még mindig támadni fog a győzelemért... Sőt az FG-ért is elég!
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 931
Ez a Fields Jezusom ..
több mint 1 éve
Klaci79
22 365
Doooobbbs!!! 😊
több mint 1 éve
PatrickSKOL
413