Nomac

New England Patriots

Nomac
Lakhely
Veszprém
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
908


Utolsó 10 fórum hozzászólás

8 napja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Lord Varys
Jaime Lannister
Bronn
A Véreb
Tyrion Lannister

34
1 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Captain Marvel

jobb, mint a Black Panther (kivéve zenében, azt amúgy is kurvanehéz elkapni), egy full oké origin sztori. Ez a legnagyobb bajom amúgy vele, hogy csak oké.

Viszont nem sajnálom, hogy költöttem rá a fehér férfi pénzemből.
shawnka
Mi ma megyünk, de sok helyen leértékelték. Ha az index szerint szar, akkor jó szokott lenni 😀
1 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Valaki tudna segíteni abban,hogy kronologiai sorrendbe,hogy kezdjem el nézni a Marvel filmeket ?? Előre is köszi.
Rózsa Sándor (betyár)
 filmsomnia.hu/marvel-maratont-tartanal-ime-teljes-idovonal-hogy-biztosan-helyes-sorrendben-nezd-studio-filmjeit-es-sorozatait/
1 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Puzsér nem egy PC arc, ő pont az a katona, akit előre lehet küldeni a Fidesz gépezete ellen, mert nem fél beleállni a vitába, a lapjai nagy része ki van teregetve, nehéz fogást találni rajta. Képes nagyon sok kiábrándult jobboldalit megszólítani. Ha elér egy jó eredményt (én sem hiszem hogy megveri Tarlóst), talán vissza adja a hitet, hogy nem reménytelen a helyzet.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Hát akkor már geci legyen tényleg Tarlós, leszarom, hogy Fidesz.
Amadeus
Ha majd eljutsz arra a felismerésre, hogy egy jó vezetőnek nem az a legfontosabb tulajdonsága, hogy szépen beszél hanem az, hogy tehetséges és hozzáértő emberekkel veszi körbe magát akkor máshogy látod a szitut..
Én mondjuk Tarlósból azt sem nézem ki, hogy segítség nélkül egy háztartást el tudna vezetni..
gordon
Puzsér tehetséges?
Amadeus
Büszke vagy az alulinformáltságodra, azért demonstrálod ilyen látványosan?
Puzsér nem városvezető.
Puzsér nem politikus.
Ő egyetlen programponttal dolgozik, vállaltan outsiderként, mivel az ellenzék úgy fos, ahogy van.
Ő csak úgymond hackeli vagy trollkodja a rendszert, mivel felelősen gondolkodó értelmiségiként nem akar se Tarlósra szavazni, se valami ellenzéki kóklerre, és nem akar beállni azok közé se, akik örökké csak picsognak, rinyálnak, fanyalognak, de tenni nem tesznek semmit.
Puzsért értelmetlen politikusi mérlegen mérned, mert az olyan hiba lenne, mintha Berki Krisztiánt vagy Baukó Évát műsorvezetőként vagy Bede Zsoltot újságíróként értékelnéd.
És a kérdésre válaszolva: Igen, Puzsér tehetséges kommunikátor, tehetséges gondolkodó, tehetséges brandépítő, és pont annyira tehetséges főpolgármester, mint bárki, aki még sosem volt az, de sokak számára már most tehetségesebbnek tűnik, mint Tarlós vagy Demszky.
És a politika mindig a lehetőségekre való szavazásról szól, ezt te is tudod.
Sobri Jóska
A politika hatalomról szól és arról, hogy mit teszel vele, ha egyszer megszerzed. A kommunikáció csak egy eszköze ennek a sok közül. Puzsérra politikusként tekintek, mivel politikusként próbálja megmérettetni magát. Leszarom, hogy te minek tartod őt, ahogy azt is, hogy ő maga minek tartja magát. Nincs a politikában olyan, hogy outsider. Ha egyszer belépsz a politika ringjébe, akkor politikus vagy. Politikusként méreted meg magad és politikusként mondanak rólad véleményt. Az amit te mondasz az az, hogy Puzsér bemegy outsiderként a bordélyba és szűzen jön ki onnan. Ilyen nincs Jóska, a bordélyházban baszni kell, és ha egyszer basztál már, akkor pont ugyanolyan megítélés alá esel, mint az összes többi törzsvendég, akiktől addig outsiderként elhatárolódtál.
Puzsér nem városvezető.
Puzsér nem politikus.
Puzsért nem értelmiségi. Ugyanis értelmiséginek lenni nem csak abból áll, hogy van egy diplomája az embernek és megnyilvánul közéleti kérdésekben. Értelmiséginek lenni szerep- és egyúttal felelősségvállalás, ha úgy tetszik egy életforma, amit eddig Puzsértól én személy szerint nem láttam. Felelős értelmiségi nem trollkodja a rendszert, az nem felelős értelmiségi hozzáállás, hogy odaszarsz az asztalra, és elküldöd a kurva anyjába azt, akinek ez esetleg nem tetszik.

Tudod ki ügyes politikus ebben az országban? Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc. Mindketten túléltek minden fost az elmúlt 20-30 évben. Puzsér egy bohóc, hasonlóan a többi jelenlegi ellenzéki figurához, azzal az eltéréssel, hogy ő még ki is kéri magának ezt a jelzőt.
Amadeus
Azért remélem még van remény számodra, nem keseredtél meg teljesen. A politika mindig is egy cirkusz volt, ahova bohóc kellenek, az értelmiség már régóta elkerüli.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Akkor már tudom, mi az oka a sok venezuelai takarítónőnek az irodaházban.
2 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Kéz a kézben lopnak. Közben megy színjáték a médiában. A legjobb a közgyűlési szavazás volt Zuglóban, Fidesz és az MSZP megszavazta, Karácsony meg tartózkodott, nehogy később bármi gondja legyen belőle... Ilyenkor sajnálom, hogy eltűntek azok a médiumok amik nem függtek egyik párttól sem. Ezért most jár a pacsi a 444-nek.

Részemről most el is dőlt, hogy megy a kétfarkúra és Puzsérra a szavazatom, hozzunk új arcokat, hátha bennük még van valami gátlás. A kétfarkú legalább nem csinál titkot abból, hogy ők elisszák a pénzt.

2 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Egyébként egész értelmesnek tűnt a beszélgetés én kíváncsi voltam az ellenérvekre, de úgy tűnik ez is csak, " te biztos Fideszes vagy ha így gondolod" vezérelv mentén záródik.
Pont mint az ellenzék, annyit tud mondani, hogy ami van az szar és Orbán egy geci.

Ui.: Még mindig nem Fidesz szavazó vagyok és kurvára utálom őket, de azért ezen a szinten ők mondjuk tapasztalatból és megírt forgatókönyvek alapján simán nyernek.
Toca
Nem tudom feltűnt e, de itt nem lehet egyetérteni a FIDESZ bármilyen döntésével is. Minden ami onnan jön az maga a gonosz. 😀
2 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Erre még fog jönni egy 9% SZJA 2020 körül, és máris megnyerték a következő választást is 2/3-al. Ha nem jön valami nagy világválság.
2 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Annak aki meg szeretné nézni, nem tudom meddig lesz fent.

 www.youtube.com/watch?v=waXubAe6sZU

Szerkesztette: Nomac
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Szerintem ma sok Pats drukker fogja követni Jimmyt! Felülünk a 49ers Bandwagonra! 😀
4 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Végigolvasva ezt a pár oldalt, eléggé szembetűnik hogy többségben vannak a baloldali gondolkodásúak, akik ugyanabba a hibába esnek mint az ellenzéki politikusok. Nem akarják/tudják megérteni az jobboldali szavazókat akik elég nagy csapdába vannak, mert nincs alternatívájuk, ők sem akarják a fideszt, le szeretnék váltani de nincs kire. Nézzük az alternatívákat:

MSZP és az összes többi utódpártja: Többen is bizonygatták, hogy Gyurcsány jobb mint Orbán, mert kevesebbet lopott, volt demokrácia. Szerintetek ha neki lett volna háromszor kétharmada nem ugyanitt tartanánk csak pepitában? Ne legyünk naivak..Amikor a tévés vitában egymásnak feszültek, Fletó még azt is megmagyarázta hogy döglött ló alszik. Ő még nárcisztikusabb személyiség mint Orbán. Az ő hatalomhoz való ragaszkodásának köszönhetjük az első kétharmadot. Ezt soha nem fogja elfelejteni egy jobb oldali szavazó, ezt vegyétek figyelembe.

Jobbik: Amíg Orbán hatalmon van, ők nem lesznek tényezők, csak arra jók hogy megakadályozzák a kormányváltást. Mi ennek az oka? Amint látja a Fidesz mire harapnak jobboldali szavazók, ők máris betöltik azt az űrt, és marad nekik szélsőjobb. Láthattuk mi lett a vége amikor megpróbáltak Vonával középre tolódni.

LMP: Ők lettek volna a legjobb alternatíva a kiábrándult fidesz szavazóknak, ha megmaradnak az elveiknél és továbbra is Schiffer vezeti őket. Jött a magyar valóság és ők is eltűntek/el fognak tűnni.

Momentum: Ők a fiatal fidesz, akik bármi áron megpróbálnak életben maradni, belőlük még bármi lehet.

Amit anno még a választások után mindenki hangoztatott, és ez a legnagyobb igazság (azóta sem tett ezért semmit az ellenzék): A választásokat nem itt BP-n kell megnyerni, hanem vidéken a falvakban, és a kisvárosokban. Az hogy BP-n nyersz plusz 10%-t, semmire nem elég, mert annyit lehet vele elérni hogy nem lesz meg a kétharmaduk. Amíg nem lesz egy olyan párt aki képes megszólítani, mozgósítani a vidéki embereket (mint anno a Jobbik), nem lesz nagy változás.
Szépen ki kell várni amíg az a nyugdíjas réteg kihal aki a fidesz fő tábora (ahogy ezt a fidesz is anno kivárta).
4 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Lehet az én értékrendemmel van gond, de a videó alapján: Látszik hogy van előzménye, a csaj folyamatosan mondja neki, hiba próbálják elvinni onnan visszamegy. Hunt meg elveszti a fejét, de semmi olyat nem tesz amit egy átlagos utcai lökdösődés során ne merülne fel.
Félre ne értsetek, minden nemű nők elleni erőszakot elítélek, és tiltsák is el ezek alapján 2 meccsre, de azért értékeljük már helyén a helyzetet. Itt mindkét félnek köze van ahhoz hogy kialakult ez a helyzet, a nő sem egy ártatlan bárány.
3 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Klaci79
Tudod mi a legszomorúbb az egészben? Te sem vagy különb mint egy átlagos fidesz szavazó, ő isteníti OV-t, te meg démonizálod.
Egy olyan embert akinek más az értékrendje mint a tiéd, soha nem fogod meggyőzni arról hogy a tiéd jobb mint övé.
4 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Ugyan nem ismerünk minden részletet ez tuti, DE! Én el tudok képzelni olyan szitut, amikor egy p.i.c.s.a úgy fel húz, hogy odabaszok. Nyugodtan ítéljetek el, bár az vesse rám az első követ aki biztosan nem ezt tenné... Én csak egy gyereknél nem tennék ilyet soha, mert Ő még nem fogja fel ésszel amit csinál és még védtelen is egy felnőttel szemben!!!
nagir
akkor teljes nyugalommal ítéllek el. Bár egy kicsit reménykedem, hogy az első követ még el kell dönteni, mert nem én vagyok az egyetlen aki nem verne meg egy nőt, akkor se ha felhúz...

Bár hozzá teszem hogy én úgy általában bármilyen emberről van szó más konfliktus kezelő megoldást választok
Black_Adder
Azt felejted el, hogy ez nem mindig csak rajtad múlik.
9 hónapja
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Nem tudom ki hogy van vele, de számomra pozitív a videóbíró. Talán így kevesebb színészkedés is lesz...
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Gratulálok a Sasoknak! Régen volt már hogy valaki így elintézett minket egy pisztolypárbajban!
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Előző héten a liga eltilolta JuJu-t és Gonrkot is, ennek fényében most Bennett miért nem kapott eltiltást? Róla nem mondhatjuk el hogy előbálozó ilyen téren...
Annyira lehangoló ez az egész, nem képes a liga még ezekben az egyértelmű esetekben sem következetes lenni. Ha nem Gronkos hülyeséggel egy héten történik JuJu esete ő sem kap eltiltást.
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 908 — balazs.t85@gmail.com
Ti melyik meccset nézitek a hétórások közül. ráhangolódásként az estire? Semmi jó párosítás nincs...talán az SD-MIA tűnik a legjobbnak.Nomac
forma1 😊NB2
Abból egy jó kis alvás lenne 😀