Nomac

New England Patriots

Nomac
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
1 585


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Első kettő Pfizer, majd tavaly november végén egy harmadik Moderna. Cégnél volt anitest vizsgálat. 5700-as értéket mutatott, ahol az 50 már elfogadott. Így már értem miért nem kaptam el (én úgy tudom) egyszer sem.
2 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Még ma is tartok a kutyáktól, egy fiatal kori trauma miatt. Amikor is 4 évesen a lépcsőházból kijövet belém harapott egy tacskó, aki olyan dagadt volt hogy menni is alig bírt...rosszkor voltam rossz helyen.

A kéktúra, és az ott tapasztaltak elég sok mindenre megtanítottak, hogy kezeljem a területvédő, és kóbor kutyákat. Volt pár elég érdekes élményen, de szerencsére egy két jutalomfalattal bármelyik kutyát le lehet kenyerezni addig amíg elmész mellettük.

Továbbra is úgy gondolom hogy az összes olyan kutyát be kéne fogni, és elvenni a gazdájától aki vidéken nem képes a kerítésen belül tartani őket.
A városokban sem engedném meg a kutyatartást annak akinek nincs kertje. Az hogy a társasházakban a kutyaugatás már mindennapos, és nagy testű kutyákat 30m2 tartják...ez mindenkinek kínzás.
2 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
- Putin's propagandists on TV said nuclear war is fine because patriotic Russians will go to Heaven. Heaven heard it and immediately applied to join NATO!
15 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Sobri kérdezte mi lehet győzelem az Ukránoknak. Ebben a podcastban válaszolnak arra hogy jöhet ki győztesen pl az orosz hadsereg az egészből. Ha mondjuk az oroszok egy fegyverszállítmányt elpusztítanak NATO területen, akkor ezzel bevonják a NATO-t is, Máris nem az Ukránokkal kell tárgyalni a háború kimentelenről, hanem a NATO-val, aki nem fog bele menni egy nyílt konfliktusba. Inkább megmondja az Ukránoknak hogy mondjanak le bizonyos területekről, hogy ne legyen nyílt konfliktus a NATO és az oroszok között.
Ezt például az oroszok simán győzelemként tudnák eladni otthon.

Dave, tudom hogy 444 nem a kedvenc oldalad, de ez egy elég hasznos podcast amiben összegzik katonailag hogy áll a dolog, mik a lehetséges kimentelek. Talán nem fogsz olyan hatalmas hülyeséget írni katonailag mint eddig.

19 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Ami még ráadás, hogy Aquincum Hotel-ben van az Ineos és az FDJ, tele volt a parkoló a csapatbuszokkal, autókkal.
19 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Ma elmentem tekerni Szentendrére az ebédszünetben, eddig csak az ELO-s srácokkal szoktam néha találkozni, de ma annyi profi volt, és mint kiderült Mathieu Van der poel-al is találkoztam 😀

 www.strava.com/activities/7085984062/segments/2956888506304799682

Szerkesztette: Nomac
24 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Tone in Russian media shifting from "special military operation" towards "total war", the enemy from #Ukraine to #NATO. Some western analysts now believe Putin could soon initiate a national mobilization in #Russia and will maybe use the "Victory Day" on May 9 to announce that.
25 napja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Everything Everywhere All at Once

egyik legzseniálisabb és szórakoztatóbb random agymenés amit valaha láttam
Negritis
Az első 1,5 óra tökéletes volt, nekem a második fele már nagyon nem tetszett.
1 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Valóban odaértek a brit anti ship missile-k az Ukránokhoz.

OSINTtechnical
@Osinttechnical
RIA- As a result of a fire on the missile cruiser Moskva, the ammunition detonated, the ship was seriously damaged. This is coming from Russian state media

1 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Ti, nekik, szekértábor, és akkor arról megy a polemizálás, hogy ki is gondolkodik meg általánosít végletesen
r.baggio
Hogy fogalmazzak? Ti, baloldali kedves szavazók? Vagy ti, baloldali gondolkodásúak? Leírni azt hogy ti sokkal egyszerűbb és mindenki tudja mire értem. De persze köss bele nyugodtan, ebben jó vagy. O1g!
davemayer
Ez sem tökéletes megfogalmazás. Én például jobbos vagyok, annak is a széle (tudom,mára már nincs jobb es baloldal, idehaza plane nem) és mégis rühellem a fideszt és leszavazok MZP-re.
Ilyenkor mivan? Mert sokaktól hallom (nem rád gondolok elsősorban, hanem úgy általánosan) hogy a balosok, a liberálisok, a libsik stb. akik leszavaznak MZP-re...
Akinek elege van az intézményesített lopásból az csak baloldali lehet? Ugyanmár.
eaglesmcnabb
Nem, nem csak baloldali lehet de ha leszavazol MZP-re akkor azt támogatod. Ennyi, lehet Orbán ellen szavazni csak ne ámítsd magad azzal hogy ezzel nem a mostani baloldalt, "azokat" támogatod.
Nekem fontos lenne hogy kire szavazok, nem csak elsősorban az hogy ki ellen.
davemayer
Hasonló cipőben járok mint eaglesmcnabb. Én örömmel húznám az x-et a 1998-as, de talán még 2010-os Fideszre is, de ezt ami most megy már tarthatatlan. Tejhatalmuk volt 12 évig, ahelyett hogy előre léptünk volna bármilyen irányba. Mi lettünk Németország összeszerelő üzeme, egy olyan égető kérdést sem oldottak meg amire szükség lett volna (nyugdíj, egészségügy, oktatás, közösségi közlekedés), mellé amit lehet azt elloptak.
Ha valaki "jobboldaliként" egy ilyen koalícióra szavaz, az a csak annyit jelent hogy elege van ebből a szarból ami itt van.
Ez a legnagyobb hibája a Fidesznek, nekik lett volna lehetőségük változtatni!
4 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Beugrottam a kínaihoz ebédért, erre éppen egy munkás csapat rendel/ebédel. Az egyik srác felveszi a telefont, pár másodperces csend: "Pénzt, és faszt tudok adni, de agyat nem, a rák egye ki a beled". Letette, és folytatta az ebédet 😀
2 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Nestlét mennyien támadják hogy nem vonul ki az orosz piacról. Én növényvédő szer, és vetőmag piacon dolgozom, és nem fest jól a helyzet a következő évre az élelemiszerpiacon ha elveszítjük a termőföld nagy részét az Ukránoknál. Covid miatt a commodity árak már így is az egekben, és ezt még csak tetőzni fogja a háború, nem elképzelhetetlen hogy a kenyérért az év vége felé, kétszer annyit fogunk fizetni mint most.
Erről nem volt sok hír, de az EU előző héten jelentette be hogy az összes pihetett földet be kell vetni idén (ami egy ország teljes vetőterületének akár 15% lehet).
Az amit most látunk csak az előszele annak ami a következő betakarítási időszak után jön, reménykedjünk benne hogy az EU a plusz területekkel tud kompenzálni, és az ukrán farmerek a tankok helyett a földet fogják művelni.

Abba senki ne reménykedjen hogy ezt a háborút nem fogjuk megfizetni, ezt az egész világ fizetni fogja.
4 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Az egyik ismerősöm apukájának története:
'Bekerült kórházba, hogy beültessenek neki kanült, mert újra dialízisre kellett járnia. Aztán egyre rosszabb állapotba került. 6 hetet volt bent, végül a lezárt kórházban covidot is elkapta a szobatársától, de az sajnos már csak pont volt az i-re.'

Két ismerősöm apukája is meghalt Covidban az elmúlt héten, és ott nem volt semmi alapbetegség 😕

Számomra az az elszomorító ebben az egészben, hogy nem lehet beismerni hogy az egészségügy letérdelt, mert az rossz fényt vetne a kormányra ha ezek az infók kiderülnének. Közben meg diákok, gyógytornászok, gyógyszerészek ápolják az embereket a kórházakban képesítés nélkül.

Lázadozhat mindenki az oltás ellen, amint a politikai helyzet olyan lesz mindenhol be fogják vezetni. Az a kérdés mit érünk mi ezzel ha van egy India, Afrika, ahol majd jön 23. variáns a szezon előtt, minden télen ezt fogjuk játszani. El kéne gondolkodni hogy egy kis erőforrást tenni az egészségügybe, hogy át tudja vészelni ezt az időszakot. Ehelyett megint az háziorvosokat kezdik el cseszegetni, akik ki sem látszanak a munkából, de még ők szervezzék mellé az oltást is, amikor az oltópontok is küszködnek ezzel (összeszervezni az embereket hogy ne kárba menjen a felbontott adag)

Nagyon szar helyzetben vagyunk, amiből én még nem látom hogy lesz kiút. Vagy ez lesz a "normális"?
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Egyébként valaki tudta már meggyőzni a szülőjét valamivel, aki hiper oltas ellenes?
Ő belé nem fognak tüskeferherjét nyomni! Meg génmanipulálni!
Nyugodtan nem sikerült lereagalnom, főleg mikor eljutottunk odáig hogy ő inkább megy lélegeztetőre vagy arra se de őt be ne oltsák.
Mivel kormanyszervnél van beoltathatná magát amit én preferalnák főleg születendő unoka mellé.
Toca
Nekik van igazuk!
Tudjuk, hogy az oltásnak milyen szövődményei lesznek évek múlva?
Mi van azon egészséges, tünetmentes emberekkel, akik megkapták az oltást és napokig nyomták az ágyat (ismerek nem egyet)?
A maszk viselés csak felesleges, az oltás legalább kockázatos is!
🤘gaben🤘
Mi van azzal aki nem képes alapvető összefüggéseket értelmezni?
Segítek:
1. Megkapod a legyengített vírust, vagy annak a receptjét hogy tud a tested védekezni ellene
2. Ez tüneteket fog produkálni. Igen, olyan tüneteket mint amit a vírus produkálni, csak sokkal enyhébbet. A válasz megint igen, ez a normális.
Szívesen.
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Annak aki meg szeretné nézni, nem tudom meddig lesz fent.

 www.youtube.com/watch?v=waXubAe6sZU

Szerkesztette: Nomac
2 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Annyira fura, hogy a legnagyobb nacionalisták itthon elfogadják azt hogy Orbán a kifutófiúja az oroszoknak, de mellette 56-ra úgy emlékeznek mint a szemét nyugat, aki akkor nem segített.
Itt lenne az alkalom hogy legalább kis fejtörést okozzunk az oroszoknak mint ahogy a csehek, és a lengyelek teszik.
Mi megint lavírozunk a kelet és nyugat között, olyan jó lenne ha ezért megbüntetnék az emberek Orbánt a választáson, de sajnos belelóg a kezem a bilibe.

Szerkesztette: Nomac
7 hónapja
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Tegnap beszélgettem a volt barátnőmmel, aki Sümeg mellett tanít egy kis városban. Olyan dolgokat mesélt ami számomra felfoghatatlan. Pl: Csak olyan tankkönyvet rendelhet ami ki van adva, ha másikat szeretne magának, azt nem rendelheti meg a saját mail címéről. Bárhol bármilyen politikai témától tartózkodjon, mert ha elég sok pont kerül a neve mellé, akkor elveszíti a munkáját. Amikor ezt közölték velük, megkérdezte hogy milyen évet írunk..és minden más tanár csak hallgatott mellette. Azért nem akar elmenni az előválasztásra mert fél hogy ott regisztrálják a szavazatát, amiből később problémája lehet.

2021. Magyarország
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Ilyen élménybe régen volt részem, egy szintre kerül a Szapporoi csodával.

Amikor felvette a fehér trikót, nálam már az a Giro pillanata volt, ha többet nem is tesz le, már akkor is sikeres Gironak könyveltem volna el, de így...

Remélem nem történik vele holnap semmi, és talán még szombaton is van esélye megtartani.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 1 585 — balazs.t85@gmail.com
Alapbetegség nélkül, 36 évesen, én is a sor végén vagyok. Ki is várom a sorom, de amíg nem oltanak be mindenkit aki igényt tart rá, az oltási igazoláshoz kötni bármit is elég visszás.
Majd amikor már van oltás, csak nincs oltandó, akkor lehet ezeket bevezetni.
Ha ilyen ütembe oltanak, akkor sem látom hogy május közepe előtt bármi esélyem is lenne az oltásra.

Minap beszélgetem egy Richternél dolgozó ismerősömmel, és ott elég nagy a félsz a vírustól. Sinopharmról azt mondta a Richter egy jó és megbízható partnere, nem egy utolsó kókler cég a gyógyszer gyártásban.