NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

79 feliratkozó

1 órája
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lehet, hogy éppen azért.

És meg is magyarázható, mert a Raiders-Chiefs a jelenlegi állás szerint a divért megy, az afc északot meg már gyakorlatilag elvitte a Ravens.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 órája
Wyatt New England Patriots 22 071 — Three-time EL-champ^^
 twitter.com/RapSheet/status/1196474782814031875
Tony Adams
😮

Azt hittem a vérengzést főműsoridőre rakják innentől kezdve, erre még a 4 órás sávból is előre viszik, hmm

11 órája
Tony Adams Indianapolis Colts 1 846 — Colts Fan
12 órája
r.baggio Baltimore Ravens Louisville Cardinals 47 930 — No es importante
jöhet bármi, talán a holtszezonban az ncaa-nek is nekiállok majd


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 órája
🤘gaben🤘 Oakland Raiders Texas Longhorns 5 285 — Longhorns Still Strong
Most nézem, hogy a csapatok leírása csúnyán el van maradva!
Az új belépők miatt nem ártana frissíteni. A Raiders-ét bevállalom ha kell.
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Oakland Raiders | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Give me the Cup!!!
1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Most volt időm megnézni a csütörtöki ronda meccsvégi jelenetet. Utána pedig végig futottam a jkét csapattopicot és a twittert, hogy mik a reakciók, hírek, büntetések, indoklások. Érthető, hogy mindenkinek volt véleménye, én se láttam még ilyen randa esetet NFL pályán eddig. Legalábbis nem emlékszem rá.

De még ennél is érdekesebb / többet mondó volt az, hogy itt van egy több szögből levideózott, ezerszer visszalassított eset. Nincs akadályozó tényező, nincs nem látható részlet, ennél jobb alkalom el sem képzelhető arra, hogy a nézők nagyjából közös álláspontra juthassanak a látottakat és a felelősség szintjét illetően, hiszen minden rendelkezésre áll és jól dokumentált, jól látható. Mégis, ugyanolyan "színes" lett a vélemények palettája, mint bármelyik random újságban olvasott, sose látott, részleteken nem ismerő sokakat érdeklő ügy esetében. 😀 Szóval újra bebizonyosodik, hogy "tények" nincsenek, ha sok ember által látott dologról van szó. Illetve persze vannak, de szinte mindenki "megszűrőzi" valahogy, mielőtt kihozná a végeredményt. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
Amadeus Oakland Raiders Nevada Wolf Pack 20 854
Kapornyik odatette magát evve a Kintekunta pólóva
sutianap
komolytalan volt

Gruden Grinder
2 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 8 613 — Haeana Aarai-tia
Kapornyik odatette magát evve a Kintekunta pólóva

2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 483 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Lesz amúgy valami kicsike stream esetleg a workoutról? Vagy ez teljesen privát lesz?
Coolearie
Akartak menni a média részéről, de az NFL nem kért belőlük.

Kicsit eltolták a workout időpontját.

Amin 24 csapat lesz jelen.
2 napja
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 4 295 — Future D1 Athlete.
Lesz amúgy valami kicsike stream esetleg a workoutról? Vagy ez teljesen privát lesz?

2 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
A sokkal kevésbé értelmiségi résszel nem értek egyet. Érdemes olvasni Kaep pályán kívüli életéről.Borbinho
A kevésbé értelmiségi-t nem Kapernick felkészül(etlen)ségére, hanem a movement formájára értettem. Ugyanolyan felkészültséggel lehet térdelni és interjúkat adni, meg el lehet mondani az "I have a dream"-et is. Számomra az egyik értelmiségibb a másiknál.

Egy ügyért, ami azóta jóval nagyobb figyelmet kap, és úgy tűnik változások is lesznek (pl rendőröket jobban ellenőrzik, és már kisebb %ban ússzák meg a túlkapásokat, mint korábban). Nyilván a PR-ja remek, de szerintem sokkal több, mint egy "influencer", vagy twitter sztár.Borbinho
Szerintem az "influencer" szót pejoratívan értetted, én viszont nem. Tőlem persze hívhatjuk Kapernicket is polgárjogi aktivistának, de nekem Rosa Parks és vagy Luther-King után nehezemre esik egy sokszoros dollármilliomost így hívni. Meg is változott a világ. Régen aktivisták hatottak a tömegekre, ma a politikuson kívül kik azok akik elérik őket? Film/TV sztárok (Oprah, Scott Baio, stb.), a sajtó és az influencerek. Kapernick ebből nálam a 3. kosárban van. 😊
peterk2005
Martin Luther King is dollármilliomos volt.
Polgárjogi aktivista nem csak csóró, nincstelen lehet.
Sobri Jóska
???. King nem volt milliomos. Egyetlen bevétele a pásztori fizetése volt, a Nobel díjért járó pénzt sem vette fel, az egészet a mozgalom támogatására költötte. Nem voltak befektetései, nem voltak ingatlanai, a halála után a családja évekig önkéntes adományokból élt, mert nem tudták volna máshogy fenntartani magukat. A gyerekeinek a taníttatását pl. Harry Belafonte finanszírozta. Nem volt nincstelen, és tanult ember is volt, ami feketék között átlag fölé emelte, de anyagi értelemben nem élt jobban, mint egy átlag amerikai értelmiségi.

Az természetesen igaz, hogy aktivista nem csak csóró, nincstelen lehet. Sőt, a többségük nem volt az, hiszen a csóró, nincstelen ritkán van olyan helyzetben, hogy aktivistává válhasson. Többségük a közösségükhöz képest jobb helyzetben élt. Gandhi se volt csóró. Mandela sem.

Az egyetlen aki eszembe jut, mint valamiféle aktivista, aki valóban milliomos volt és úgy is élt, az Muhammad Ali. Luther-King helyett Ali valószínűleg jobb párhuzam is a Kapernick jelenségre.

/* Rossz topicban vagyunk, */

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 1 846 — Colts Fan
3 napja
Solymi New England Patriots 1 018
AB faszságai emberek vagy szigorúbban véve franchiseok ellen irányultak.
Kaepernick az egész nemzet, nemzeti jelképek ellen provokált.
Még a nagyságrendek között is nagyságrendnyi különbség van.
Sobri Jóska
Sosem szerettem Kaepernicket, ami itt most azt (is) jelenti, hogy a cirkusza előtt sem.

Viszont sosem értettem, hogy a térdelés mióta tiszteletlen. Térdelni a maga módján ugyanúgy a tisztelet kifejezése, mint állni, sőt valahol mélyebb tisztelet is, pl istenük vagy hűbéruruk előtt is térdeltek a plebeiusok.
Mindemellett Kaepernick ezzel egy létező és súlyos társadalmi problémára akarta felhívni a figyelmet békés módon, amivel senki nem foglalkozott akinek kellett volna. Mondjuk ennek hatására többen nem foglalkoztak azzal hogy ki kit lő le, sőt mondhatni teljesen elterelődött róla a figyelem, mert volt valami bevándolró aki térdelt a himnusz alatt, rá lehetett irányítani a gyűlöletet, miközben sem a bűnözési statisztikák sem a rendőrségi intézkedések nem javultak, szóval az eredmény epic fail, de a szándék az nem a porondra szarás volt.

Az persze igaz, hogy a fogadtatása az nemzet ellenes volt. Innentől az a csapat ami leigazolná, ott minden csak Kaepernickről szólna, most épp a padon ül vagy himnusz alatt térdel, kezelhetetlen nyomás kerülne az öltözőre, az se kizárt hogy megosztaná a játékosokat ezáltal az öltözői egységet, mindezt egy olyan játékos, aki akkor sem volt jó, amikor a focira koncentrált...

Brownra is ugrana a média, de egészen más ahhoz képest, mint napról-napra olyan kérdésekre válaszolni, hogy akkor msot a franchise elárulta Amerikát? Te is utálod Amerikát vagy csak a csapattársad? etc, etc. A szurkolók egy része a meccsen a csereirányítóval foglalkozna, nem a meccsel. Senkinek nem hiányzik. Szerintem az akció ilyen fogadtatása után egy MVP kaliberű játékosnak se lenne esélye szerződést kapnia, főleg nem Kaepernicknek. AB-t még nem írnám le teljesen, vele jövőre akár bepróbálkozhat valaki, más kérdés, hogy jó ötlet-e...
Black_Adder
Azért tiszteletlen mert minden "hazafi" amerikai elé tükröt tartott és meglátták benne saját, képmutató valójukat és mert felháborodni és tagadni könnyebb mint beismerni, hogy nem vagy tökéletes és vannak hibáid, előítéleteid.

 index.hu/sport/alapvonal/2015/10/15/mexiko_olimpiai_fekete_parduc_ismeretlen_hos_peter_norman/#
3 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 295 — Aki NER az nyer!
Én nem akarok mélyen belefolyni ebben a Kaepernick témába, mert nem ismerem kellőképpen a háttérsztorit, viszont ez az elítélem, mert térdelt himnusz alatt dolog nekem mindig visszás volt. Az a baj, hogy az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül abban, hogy karót nyelten áll a himnusznál miközben torka szakadtából üvölti azt (na meg ha a hazai példából indulok ki nem felejtsük el az öklömnyi kokárda min. 2 heti hordását sem), és ezért ha valaki nem így tesz rögtön tiszteletlen, hazaáruló, etc. Pedig szerintem Kaepernick azzal, amit tett sokkal inkább hazafi, hiába nem adta meg a tiszteletet látszólag a himnusznak. Nyilván az más lett volna, ha a tökét vagy a seggét markolássza himnusz közben, de közel sem erről volt szó. Ez az egész megint csak arra jó, hogy a Trump féle idióták meglovagolják ezt, és egy olyan embert kiáltanak ki bűnbaknak, aki tényleg tenni akart valamit.
roberto23
Akkor miért nem tett?
Miért merült ki egy nyilvánvaló tiszteletlenségben a történet, aztán torkollott Nike reklámba meg picsogásba, hogy nem kell az NFL-nek?

Valamint gondolj bele, ha az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül a karót nyelt álldogálásban a himnusz alatt, miközben torka szakadtából üvölti azt, akkor ezzel a tettével az emberek ezen 90%-át bizonyosan megbántotta. Márpedig ami ilyen magas százalékban okoz megbotránkozást, az nyilvánvaló tiszteletlenség, és hazafiatlanság.
Sobri Jóska
Nem tudom miért nem tett. Mert gondolom egyszerűbb volt picsogni és számolgatni a dollárt otthon. De én ezzel nem is feltétlen Kaepernick-et akarom védeni, mert tényleg nem ismerem annyira sztorit, csak általánosságban értettem.

Persze, az okés, hogy megbántotta őket, de pont erre céloztam, hogy baromi felszíneseket az emberek, és mindent feketén-fehéren látnak. Pont ez a baj szerintem. Nyilván ha innen indulunk ki nem volt egy okos tett, de függetlenül azért, mert az emberek többsége szerint ez annak számít, számomra továbbra sem lesz hazafiatlanság. De ez már szubjektív, kinek mi fér bele, így tulajdonképpen valóban igazad van. Bár én azért arra is kíváncsi lennék mi lett volna akkor, ha páran önös érdektől vezérelve nem kapják fel ezt az egészet, és kiáltják ki nyilvánosan hazaárulónak mert térdelni (vagy ülni) merészelt a himnusz alatt.
roberto23
Egy másik világ.
Ez, így működik.
Egy okos fiúnak -Kaep nem buta- ezt nagyon jól kell tudnia.

3 napja
roberto23 Denver Broncos Iowa Hawkeyes 581 — "This One's For Pat!"
Én nem akarok mélyen belefolyni ebben a Kaepernick témába, mert nem ismerem kellőképpen a háttérsztorit, viszont ez az elítélem, mert térdelt himnusz alatt dolog nekem mindig visszás volt. Az a baj, hogy az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül abban, hogy karót nyelten áll a himnusznál miközben torka szakadtából üvölti azt (na meg ha a hazai példából indulok ki nem felejtsük el az öklömnyi kokárda min. 2 heti hordását sem), és ezért ha valaki nem így tesz rögtön tiszteletlen, hazaáruló, etc. Pedig szerintem Kaepernick azzal, amit tett sokkal inkább hazafi, hiába nem adta meg a tiszteletet látszólag a himnusznak. Nyilván az más lett volna, ha a tökét vagy a seggét markolássza himnusz közben, de közel sem erről volt szó. Ez az egész megint csak arra jó, hogy a Trump féle idióták meglovagolják ezt, és egy olyan embert kiáltanak ki bűnbaknak, aki tényleg tenni akart valamit.
roberto23
Akkor miért nem tett?
Miért merült ki egy nyilvánvaló tiszteletlenségben a történet, aztán torkollott Nike reklámba meg picsogásba, hogy nem kell az NFL-nek?

Valamint gondolj bele, ha az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül a karót nyelt álldogálásban a himnusz alatt, miközben torka szakadtából üvölti azt, akkor ezzel a tettével az emberek ezen 90%-át bizonyosan megbántotta. Márpedig ami ilyen magas százalékban okoz megbotránkozást, az nyilvánvaló tiszteletlenség, és hazafiatlanság.
Sobri Jóska
Nem tudom miért nem tett. Mert gondolom egyszerűbb volt picsogni és számolgatni a dollárt otthon. De én ezzel nem is feltétlen Kaepernick-et akarom védeni, mert tényleg nem ismerem annyira sztorit, csak általánosságban értettem.

Persze, az okés, hogy megbántotta őket, de pont erre céloztam, hogy baromi felszíneseket az emberek, és mindent feketén-fehéren látnak. Pont ez a baj szerintem. Nyilván ha innen indulunk ki nem volt egy okos tett, de függetlenül azért, mert az emberek többsége szerint ez annak számít, számomra továbbra sem lesz hazafiatlanság. De ez már szubjektív, kinek mi fér bele, így tulajdonképpen valóban igazad van. Bár én azért arra is kíváncsi lennék mi lett volna akkor, ha páran önös érdektől vezérelve nem kapják fel ezt az egészet, és kiáltják ki nyilvánosan hazaárulónak mert térdelni (vagy ülni) merészelt a himnusz alatt.

"I used to think that my life was a tragedy. But now I realize, it's a comedy" - Arthur Fleck (Joker)
3 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 295 — Aki NER az nyer!
Én nem akarok mélyen belefolyni ebben a Kaepernick témába, mert nem ismerem kellőképpen a háttérsztorit, viszont ez az elítélem, mert térdelt himnusz alatt dolog nekem mindig visszás volt. Az a baj, hogy az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül abban, hogy karót nyelten áll a himnusznál miközben torka szakadtából üvölti azt (na meg ha a hazai példából indulok ki nem felejtsük el az öklömnyi kokárda min. 2 heti hordását sem), és ezért ha valaki nem így tesz rögtön tiszteletlen, hazaáruló, etc. Pedig szerintem Kaepernick azzal, amit tett sokkal inkább hazafi, hiába nem adta meg a tiszteletet látszólag a himnusznak. Nyilván az más lett volna, ha a tökét vagy a seggét markolássza himnusz közben, de közel sem erről volt szó. Ez az egész megint csak arra jó, hogy a Trump féle idióták meglovagolják ezt, és egy olyan embert kiáltanak ki bűnbaknak, aki tényleg tenni akart valamit.
roberto23
Akkor miért nem tett?
Miért merült ki egy nyilvánvaló tiszteletlenségben a történet, aztán torkollott Nike reklámba meg picsogásba, hogy nem kell az NFL-nek?

Valamint gondolj bele, ha az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül a karót nyelt álldogálásban a himnusz alatt, miközben torka szakadtából üvölti azt, akkor ezzel a tettével az emberek ezen 90%-át bizonyosan megbántotta. Márpedig ami ilyen magas százalékban okoz megbotránkozást, az nyilvánvaló tiszteletlenség, és hazafiatlanság.

3 napja
roberto23 Denver Broncos Iowa Hawkeyes 581 — "This One's For Pat!"
Én nem akarok mélyen belefolyni ebben a Kaepernick témába, mert nem ismerem kellőképpen a háttérsztorit, viszont ez az elítélem, mert térdelt himnusz alatt dolog nekem mindig visszás volt. Az a baj, hogy az emberek 90%-nál a nagy hazafiság kimerül abban, hogy karót nyelten áll a himnusznál miközben torka szakadtából üvölti azt (na meg ha a hazai példából indulok ki nem felejtsük el az öklömnyi kokárda min. 2 heti hordását sem), és ezért ha valaki nem így tesz rögtön tiszteletlen, hazaáruló, etc. Pedig szerintem Kaepernick azzal, amit tett sokkal inkább hazafi, hiába nem adta meg a tiszteletet látszólag a himnusznak. Nyilván az más lett volna, ha a tökét vagy a seggét markolássza himnusz közben, de közel sem erről volt szó. Ez az egész megint csak arra jó, hogy a Trump féle idióták meglovagolják ezt, és egy olyan embert kiáltanak ki bűnbaknak, aki tényleg tenni akart valamit.

"I used to think that my life was a tragedy. But now I realize, it's a comedy" - Arthur Fleck (Joker)
3 napja
Pari Oakland Raiders 3 191 — Rise My Nation!
Szerintem magával a térdelés gesztussal nincs gond, de Ő üléssel kezdte az első két meccsen ha jól emlékszem és utána váltott térdelésre csak.
Szóval az üldögélés után, már tök mindegy volt mit csinált elásta magát odakint, ennyi
4 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 627 — Steelers fan
...

Focira visszatérve, szerintem Brown-nak is vége. Azt nem mondom biztosra, hogy valaki nem fog még vele bepróbálkozni - túl jó és nem annyira idős még, hogy kizárható legyen, hogy valaki tegyen egy kísérletet -, de én nem látom rajta, hogy képes lenne kordában tartani önmagát. Oaklandben még hosszabbított is, eleinte szó nem volt arról, hogy ne akart volna ott játszani. De ott sem bírt magával, ahogy Pittsburghben sem. És Bostonban sem bírt két hetet sem a seggén. Máshol sem fog szerintem.
peterk2005
Azért ez ennél kicsit összetettebb ügy.
Elég sok tisztázatlan kérdés van ebben a sztoriban, kezdve azzal, hogy pontosan miért is jött el Pittből, folytatva hogy -ha tényleg nem volt lezsírozva előre a Pats, akkor- miért futkározott örömében, amikor megtudta hogy kirúgták Oaklandből, és hogy a végén tulajdonképpen ki borította rá az erőszakolós ügyet, ami miatt a Pats is bukó lett?

De szvsz az igazi hatása az egésznek annyi, hogy kiderült; ami a szerződésben garantáltként szerepel, az sem az. 😊
4 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 295 — Aki NER az nyer!
A sokkal kevésbé értelmiségi résszel nem értek egyet. Érdemes olvasni Kaep pályán kívüli életéről.Borbinho
A kevésbé értelmiségi-t nem Kapernick felkészül(etlen)ségére, hanem a movement formájára értettem. Ugyanolyan felkészültséggel lehet térdelni és interjúkat adni, meg el lehet mondani az "I have a dream"-et is. Számomra az egyik értelmiségibb a másiknál.

Egy ügyért, ami azóta jóval nagyobb figyelmet kap, és úgy tűnik változások is lesznek (pl rendőröket jobban ellenőrzik, és már kisebb %ban ússzák meg a túlkapásokat, mint korábban). Nyilván a PR-ja remek, de szerintem sokkal több, mint egy "influencer", vagy twitter sztár.Borbinho
Szerintem az "influencer" szót pejoratívan értetted, én viszont nem. Tőlem persze hívhatjuk Kapernicket is polgárjogi aktivistának, de nekem Rosa Parks és vagy Luther-King után nehezemre esik egy sokszoros dollármilliomost így hívni. Meg is változott a világ. Régen aktivisták hatottak a tömegekre, ma a politikuson kívül kik azok akik elérik őket? Film/TV sztárok (Oprah, Scott Baio, stb.), a sajtó és az influencerek. Kapernick ebből nálam a 3. kosárban van. 😊
peterk2005
Martin Luther King is dollármilliomos volt.
Polgárjogi aktivista nem csak csóró, nincstelen lehet.

4 napja
NB2 New England Patriots 9 308 — nabege2@yahoo.com
TT FB oldalán a mai kérdés:
Milyen munkát ajánlanál CK-nek?
Topkomment: Csereirányító, és a meccsek végén beküldeném kizárólag térdelésre!
😀 😀 😀
4 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
A sokkal kevésbé értelmiségi résszel nem értek egyet. Érdemes olvasni Kaep pályán kívüli életéről.Borbinho
A kevésbé értelmiségi-t nem Kapernick felkészül(etlen)ségére, hanem a movement formájára értettem. Ugyanolyan felkészültséggel lehet térdelni és interjúkat adni, meg el lehet mondani az "I have a dream"-et is. Számomra az egyik értelmiségibb a másiknál.

Egy ügyért, ami azóta jóval nagyobb figyelmet kap, és úgy tűnik változások is lesznek (pl rendőröket jobban ellenőrzik, és már kisebb %ban ússzák meg a túlkapásokat, mint korábban). Nyilván a PR-ja remek, de szerintem sokkal több, mint egy "influencer", vagy twitter sztár.Borbinho
Szerintem az "influencer" szót pejoratívan értetted, én viszont nem. Tőlem persze hívhatjuk Kapernicket is polgárjogi aktivistának, de nekem Rosa Parks és vagy Luther-King után nehezemre esik egy sokszoros dollármilliomost így hívni. Meg is változott a világ. Régen aktivisták hatottak a tömegekre, ma a politikuson kívül kik azok akik elérik őket? Film/TV sztárok (Oprah, Scott Baio, stb.), a sajtó és az influencerek. Kapernick ebből nálam a 3. kosárban van. 😊

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 827 — Megrögzött Colts Fan
(Szerintem egyébként éppenséggel egy modern kori Luther-King. Sokkal kevésbé értelmiségi természetesen, de a közösségi média világában minden sokkal kevésbé az. Twitter sztár a követői számára, a fekete közösség jelentős része számára egy hős. Egy "influencer", komoly hatással az őt követő elég széles közösségre, miközben ő maga milliókat keres a könyveivel, filmjeivel, reklámjaival ... és az NFL is elég vaskosan kárpótolta. Ilyen egy "hős" a 21. században. Nem mártírrá kell válni, hanem média elérhetőséget kell szerezni.)
peterk2005
A sokkal kevésbé értelmiségi résszel nem értek egyet. Érdemes olvasni Kaep pályán kívüli életéről. Egyetem során ő nem bulizni járt, hanem könyvtárba vagy éppen templomba. Ahol aktív szereplő is volt. Ezek miatt már akkor is sok társa egyfajta vezetőként tekintett rá. Komolyabb témák érdekelték, felkutatta a családfáját (elment Ghanaba egy kis faluba, ahonnan feltehetőleg az ősei származtak), a baptista templom papjával diskurált vallásról és politikáról, stb (van róla elég sok cikk, most ennyi ugrik be).
Utána pedig kvázi feláldozta (még ha nem is tudatosan) a karrierjét egy ügyért, amiben hisz (mert nekem bárki bármit mond, Kaep igen is jobb lenne, mint egy csomó mostani backup, meg 1-2 olyan QB aki játszott az elmúlt 3 évben).
Egy ügyért, ami azóta jóval nagyobb figyelmet kap, és úgy tűnik változások is lesznek (pl rendőröket jobban ellenőrzik, és már kisebb %ban ússzák meg a túlkapásokat, mint korábban).
Nyilván a PR-ja remek, de szerintem sokkal több, mint egy "influencer", vagy twitter sztár.
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247
4 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kaepernicknek nincs jövője az NFL-ben. Nem a térdeléssel volt baj, bármit csinálhatott volna, ugyanez a helyzet. Ha fehérre festi az arcát és úgy játszik a meccseken, abból lett volna ugyanilyen botrány. Maga az amerikai himnusz ill. zászló bőven elbírt volna ilyesmit egyébként, hiszen egy olyan nemzetről beszélünk, amelyik bugyogót is csinál belőle, meg torzított elektromos gitárral is előadja - főműsoridőben - ha éppen úgy tartja kedve. De a téma túl megosztó volt.

(Szerintem egyébként éppenséggel egy modern kori Luther-King. Sokkal kevésbé értelmiségi természetesen, de a közösségi média világában minden sokkal kevésbé az. Twitter sztár a követői számára, a fekete közösség jelentős része számára egy hős. Egy "influencer", komoly hatással az őt követő elég széles közösségre, miközben ő maga milliókat keres a könyveivel, filmjeivel, reklámjaival ... és az NFL is elég vaskosan kárpótolta. Ilyen egy "hős" a 21. században. Nem mártírrá kell válni, hanem média elérhetőséget kell szerezni.)

Focira visszatérve, szerintem Brown-nak is vége. Azt nem mondom biztosra, hogy valaki nem fog még vele bepróbálkozni - túl jó és nem annyira idős még, hogy kizárható legyen, hogy valaki tegyen egy kísérletet -, de én nem látom rajta, hogy képes lenne kordában tartani önmagát. Oaklandben még hosszabbított is, eleinte szó nem volt arról, hogy ne akart volna ott játszani. De ott sem bírt magával, ahogy Pittsburghben sem. És Bostonban sem bírt két hetet sem a seggén. Máshol sem fog szerintem.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 295 — Aki NER az nyer!
AB faszságai emberek vagy szigorúbban véve franchiseok ellen irányultak.
Kaepernick az egész nemzet, nemzeti jelképek ellen provokált.
Még a nagyságrendek között is nagyságrendnyi különbség van.
Sobri Jóska
Sosem szerettem Kaepernicket, ami itt most azt (is) jelenti, hogy a cirkusza előtt sem.

Viszont sosem értettem, hogy a térdelés mióta tiszteletlen. Térdelni a maga módján ugyanúgy a tisztelet kifejezése, mint állni, sőt valahol mélyebb tisztelet is, pl istenük vagy hűbéruruk előtt is térdeltek a plebeiusok.
Mindemellett Kaepernick ezzel egy létező és súlyos társadalmi problémára akarta felhívni a figyelmet békés módon, amivel senki nem foglalkozott akinek kellett volna. Mondjuk ennek hatására többen nem foglalkoztak azzal hogy ki kit lő le, sőt mondhatni teljesen elterelődött róla a figyelem, mert volt valami bevándolró aki térdelt a himnusz alatt, rá lehetett irányítani a gyűlöletet, miközben sem a bűnözési statisztikák sem a rendőrségi intézkedések nem javultak, szóval az eredmény epic fail, de a szándék az nem a porondra szarás volt.

Az persze igaz, hogy a fogadtatása az nemzet ellenes volt. Innentől az a csapat ami leigazolná, ott minden csak Kaepernickről szólna, most épp a padon ül vagy himnusz alatt térdel, kezelhetetlen nyomás kerülne az öltözőre, az se kizárt hogy megosztaná a játékosokat ezáltal az öltözői egységet, mindezt egy olyan játékos, aki akkor sem volt jó, amikor a focira koncentrált...

Brownra is ugrana a média, de egészen más ahhoz képest, mint napról-napra olyan kérdésekre válaszolni, hogy akkor msot a franchise elárulta Amerikát? Te is utálod Amerikát vagy csak a csapattársad? etc, etc. A szurkolók egy része a meccsen a csereirányítóval foglalkozna, nem a meccsel. Senkinek nem hiányzik. Szerintem az akció ilyen fogadtatása után egy MVP kaliberű játékosnak se lenne esélye szerződést kapnia, főleg nem Kaepernicknek. AB-t még nem írnám le teljesen, vele jövőre akár bepróbálkozhat valaki, más kérdés, hogy jó ötlet-e...
Black_Adder
Egyetértek, csak annyi kiegészítés, hogy nem térdelni tiszteletlen, hanem a nemzeti himnusznak látványosan nem megadni a tiszteletet. Ez annak a gesztusa volt.
Mintha itthon, a válogatott soccermeccs előtti himnusz lejátszásakor valaki politikai okokból mondjuk törökülésbe ülne.
Önmagában nem gond a törökülés, de ha elmondja, hogy ő biz' ezt azért teszi, amiért, akkor arra jönne a reakció, hogy menjen a kurva anyjába, ne a csapatba.
Így, ebben a relációban lett Kaepernick nemzetellenes provokatőr, nem pedig az új Martin Luther King.