esanders10

Denver Broncos

esanders10
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
335


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Ez de komolytalan gyerekek, európai versenyekhez szokott szemnek.
Itt most őszintén mi a lohereert kell rögtön sargat lengetni amikor nem maradt semmi a palyan es mindenki haladt tovabb?
Es ha belengedtek miert nem engedi el oket rogton egy kor utan mi a tokomert kell legalabb x kort setakocsikazni? Ez egy vicc, mi az istenrr varnak most?

Szerkesztette: esanders10
2 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Bestia sérülése a szezont is kinyírta, úgy gondolom, legalábbis az első helyért.
6 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Mikey
Akkor rákérdezek direktbe tőled: miért többszáz kör egy NASCAR-verseny, miért nem sokkal kevesebb? Mire nem elég 50-80 kör?
Őszentsége Sobri Jóska
Erre röviden annyi a válaszom, hogy azért 300-500 mérföld egy (ovál)verseny, mert ez megbízhatósági autóverseny széria, nem sprintfutam.

Visszakérdezek: a 24 órás versenyeknek mi értelme az utolsó fél órán kívül?
Mikey
Miért nem játsszák le a focimeccseket 1 negyed alatt vagy úgy,
hogy mindkét csapatnak csak 1-1 drive-ra van esélye? Vagy annyi idő alatt nem lehetne reklámokat eladni?
shawnka
Én szeretem a Nascart félreértés ne essék, de általában az utolsó stage-ig nem kapcsolom be. Csak mert az NFL-ben se az van, hogy az utolsó negyedben ha történik valami akkor 0-0-ról kezdünk.
Heisman nádor
De hát itt sem az van!
Mikey
Akkor nevezzük mesterséges belenyúlásnak, futam közbeni esély kiegyenlítésnek.
8 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Biztos népszerű leszek, de kérnék egy külön F1 topikot.
🤘 gaben 🤘
Miért? Nem illik bele az Autó- és Motorsport kategóriába?
Bálesz
80+ hozzászólás amit át kellett volna görgetnem, ezért gondoltam. Biztos mást is hidegen hagy, így praktikus lenne.
Amúgy F1 helyett lehetne
🤘 gaben 🤘
Akkor most már érted mit érez az ember a mennyei kapcsán a soccer topikban 😀
10 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Aki nézi, a Milánnál mi ment félre ennyire idén? Nagy keretmozgás ahogy emlékszem nem is volt, mi áll a hátterében a gyenge teljesítménynek?
10 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Denver lefogja adni a first seedet, beszarok bameg.
14 napja
esanders10 Denver Broncos 335
byron moreno te vagy az?
23 napja
esanders10 Denver Broncos 335
pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.
esanders10
Most mi indokolta ezt?
Mikey
Elborultam. Eddig bírtam hogy 2005 óta minden éven ellenünk teszik oda magukat legjobban, továbbá 2013-óta először van bárminemű passion bennem a csapatom iránt, és nem érdemeltük ezt ma.

Elismerem hogy nem elegáns amit műveltem. Életem legnagyobb kiborulása kb. Nem ér ennyit egy sport sem. Valamit találni kell, mert lehet a HO miatt, de valami más mint korábban. Kell valami új, meditáció stb.
23 napja
esanders10 Denver Broncos 335
Imádni fogom hogy mindenki temeti ezek után a projektet 😀

Overreactionos faszok. Kár elemezni ezt a meccset, mert ez egy nagybetűs anomália volt.

Jövőre meglesz a sikerben is érdekelt tulaj, pár év után tali a Poolal, ki hol tart. Scouser faszok.
23 napja
esanders10 Denver Broncos 335
pep féle prime barca. minden egyes kibaszott szituációnál őrjöngenek a bíró felé, mint egy féreg.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 335
Bestiánál már az a tavalyi misanoi hétvége is sokat mondó volt a 19-es Ducatival, egy olyan pályán. Az számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb wtf eredménye 😀 Nagyon örülök neki, a csapat miatt duplán. Gyári Ducatisok nagy kérdőjel. A tavalyi év után nagy csalódás Pecco, ha vb akarsz lenni, egy ilyen erős mezőnyben, nem szabad nullázni. Tavaly is a szezon elejét dobta el. Most is bőven volt még hátra, stabil top 6-7 eredmény lehetett volna.

Bindert bírom, vagány gyerek, nem tudom ezt most honnan szedte elő, az egyetlen értelmezhető eredményt a KTM-esek közül ő hozta.

Aprilia is kezd-kezd csak odaérni, bár továbbra is egy emberesnek tűnnek, nem tudom Maverick felér e EspA szintjére idén..Milyen furcsa az élet. 16-ban a Suzukiban mennyire más elő jelet mutatott az ő kettejük pályafutása..

Honda is összeszedte magát, és talán idén nem csak egy ember fog tudni menni vele? Nézzünk meg azért még pár versenyt.

Furcsa volt ilyen bitang Suzukit látni az egyenesekben 😀 még szokni kell, de összességében szerintem csalódottak lehetnek az eredménnyel.

Yamaha kuka, Quartararonak küzdős szezon lesz, Francot nem is láttam a közvetítésben. Doviékről inkább ne is beszéljünk.

Újoncok közül meglepett viszont hogy nem lett csont utolsó D.Binder.
Marinit tavaly az akkori újonc Bestia már beárazta egy régebbi motorral, egyelőre az idei újonc csapattársa Bez is végig jobb tempót mutatott. Elég erős az utánpótlás, így sok maradása nem lesz a közeljövőben.

Kezdésnek jó volt ez.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 335
Szerintem senki nem állította azt hogy BIZTOSAN lesz szezon. Te viszont azt állítod hogy BIZTOSAN NEM LESZ. Szerintem ezen nincs mit ragozni, leírták már előttem is, hogy jelenleg egy hétre nem látunk előre, nem hogy fél évre.
4 hónapja
esanders10 Denver Broncos 335
Pecco szerintem azt se tudja hol van 😂😂

Biztos hogy lesznek mindig is fanyalgóak ezzel a VB címével kapcsolatban, de szerintem történelmi tett volt. Főleg a szezon utolsó 3 versenyén óriási nyomás volt rajta.

Remélem lesz az idei szezonból is MotoGP Unlimited mert ebből az évből aztán lehetett drámát forgatni 😮🙂
Cowboykarcsi90
Hát akárhogy nézem senki sem jött még vissza ekkora hátrányból hogy vb-t nyerjen korábban, úgyhogy nem feltétlen értem.

Mir címét is leszólták, mondjuk azóta őt meg mintha mindenki elfelejtett volna hogy amúgy világbajnok a gp-ben legalábbis nekem sokszor van ilyen érzésem 😀

Elmúlt 4 évben 4 különböző csapat 4 emberrel lett vb ez azért jól néz ki. Ja és a Suzuki bekaphatja.
8 hónapja
esanders10 Denver Broncos 335
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......
dande2
Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
r.baggio
Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)
9 hónapja
esanders10 Denver Broncos 335
A héten újra néztem a True Detective s01et, top 5 sorozat évad nálam. Minden téren hatalmas favorit, így pár év után, másodjára pedig még jobban tetszett.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 335
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.
Bozontron
Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Heisman
Csatlakozom. Akármilyen szar érzés ezt a posványt nézni azóta, azt az estét, illetve igazából 4 évet, azzal a befejezéssel, nem cserélném el így sem.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 335
Befejeztük tegnap a barátnőmmel a Breaking Badet.
Hát gyerekek, ez bizony valóban súlyos és monumentális alkotás. Máshogy nézel ez után a világra. Biztos ott lesz a fejemben még pár hétig. Valóban a valaha volt egyik legjobb dráma, illetve mozgókép. Egyelőre még nem tudok mit kiemelni, emészteni kell a látottakat.

| Nem sokszor törik el a mécses nálam, volt maximum 5 olyan film, amin felvágták a hagymát eddig életemben, de egyik sem volt ehhez fogható, amit itt az utolsó résznél éreztem, a végső, elköszönős résznél. De itt elemi erővel tört ki belőlem, pedig nincs gyerekem. |
8 hónapja
esanders10 Denver Broncos 335
Remélem ha volt valakiben kérdés az ügyben hogy Löki mennyire is jó versenyző alkat, akkor tegnap választ kapott. Amit a végén használt keményeken művelt, (plusz ugye sérült első szárnnyal) az egészen mesteri volt. Zseni.

Ez az év nekem abszolút hátradőlős mert mind két bajnokaspiránst kedvelem, évek óta várom a párharcukat, csak csalódott vagyok amiatt hogy valószínűleg ez nem fog az utolsó futamig eltartani.

Ez a tegnapi produkció még a korábbi Ferrari blődségeket is überelte amiket eddig láttam, pedig volt egy pár szép alakítás.

+újfent biztos lettem benne, hogy én addig fogom a magyar közvetítést nézni amíg Wéber van. Lehet a stílusát nem kedvelni olykor, de összességében magasan a legjobb lead commentator eddig, aki valaha volt kishazánkban. Szvsz a jelenlegi hivatalos f1eseknél is jobb.

Szerkesztette: esanders10
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 335
Most vagy Bottas tényleg nem tudja kezelni a Mercit és nem oda való vagy Hamilton valójában nem is ennyire korszakos zseni csupán van a segge alatt egy autó amivel nem verseny a verseny neki.(lásd Russel FP1 eredménye).
Coolearie
Ne ess abba a hibába mint sokan, hogy végletekben gondolkozol. Ham generációjának egyik hanem a legjobbja, ezt épeszű ember nem vitatja, ahogy azt sem, hogy ilyen szerencsés pályafutása még senkinek sem volt (minden éven legalább győzelemre esélyes kocsiban ült, idei pedig az 5. év h seggrakéta is egyben)

És igen Bottas nem rossz pilóta(mezőnyben a Top8-9be biztos beraknám), csak mióta én nézek f1et(versenyről versenyre), 2005 óta, azóta élcsapatban ennyire unalmas és szürke embert még nem láttam. Kb Rubens, Webber, DC szintet lehoz amúgy, főleg egy körön, de semmi érzelmet nem tud belőled kiváltani az előzőekkel ellentétben. Ennek ellenére természetesen az h nem rossz pilóta, egyáltalán nem egyenlő azzal hogy jó mérce lenne HAM számára. Erre a feladatra a mai mezőnyből kb 3-4 pilóta lenne alkalmas. Csak hát dühítő külső szemlélőként ez a langyos víz. Én nem bánnám ha Bottas a csapattársa, ha cserébe más csapattól jönne fenyegetés.

Szerkesztette: esanders10
3 hónapja
esanders10 Denver Broncos 335
Németek is szarok, spanyolok eddig so-so
warr_b
Nem tudom, nekem a spanyol német inkább érződött egy BL meccsnek minőségében, ergo a fentebbi kijelentést enyhén szólva erősnek érzem.