esanders10

Denver Broncos

esanders10
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
378


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
esanders10 Denver Broncos 378
Hogy egy klasszikust idézzek Martinra. "Gyuszi há' széthullott"
Totál szétesett, nem is értem hova sietett. szépen megelőzte volna nyugisan pár kör alatt, aztán jöhetett volna a Rosberg módi feltartósdi.
Lett is volna esély itt, hogy 5-6 körül legyen Pecco, mert veszélyes emberkék jöttek(ktmek, zarco, marky mark, maverick) mindenki támadta volna peccot.
Picsába, olyan szar ez a tétnélküli körözgetés, akartam hogy végig legyen meg a feszültség.
Jövőre ha kérhetek egy baszó KTM-et és egy feljavuló Yamahat, köszönöm.
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
(Mint amikor 911 után voltak agyhalottak, akik jöttek az USA nemzetközi politikájának bűneivel, legitim okokat találtak a vietnámi, latin-amerikai, iraki, stb. beavatkozásokban, és arra jutottak, hogy egyik kutya, másik eb. Ez 911 után relativizálás. Előtte pár héttel, vagy akár most lehet ezen moralizálni, lehet elemezni az USA kicsit sem makulátlan külpolitikáját, lehet kritizálni, sőt, kell is. De szeptember 15-én? Felesleges, ártalmas, kulturálatlan relativizálás.)
Őszentsége Sobri Jóska
Én általában jót mulatok az alu sapkásokon, de nemrég a fentebbi kapcsán "megtudtam" hogy egész egy media hoax, és valójában nem is voltak áldozatok. Na ott keményen felbasztam magam, ökölbe szorult a kéz és egyúttal komolyan elgondolkodtatott, hogy hogy lehetnek emberek ilyen szinten közönyösek csak azért mert ennyire vágyják az általuk kigondolt "igazságot".
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
A lehető legrosszabb forgatókönyv zajlott le a nagy kép szempontjából, nagy hátrányból győzelem, lehet mellet verni egyeseknek.

AHogy azt mondtam egy hete, tankolni is balfaszok leszünk.
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Megmondtam egy hete hogy mi még tankolni is balfaszok vagyunk.
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Én örülök. Ideje hogy végre beszakadjon ez a kóceráj rendesen. Semmi értelme a fél langyos szarnak amit tolunk 6-7 éve, amit aztán még lehet mázolgatni, hogy hát de ha ez meg az úgy alakul, akkor más lett volna😀
Ezt nem lehet majd kimosdatni.
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Elkezdtük nemrég a Sons of Anarchyt. Első 3 évad is tetszett (a 3.-ban mondjuk az ír szál annyira nem volt bejövős, az évadzáró viszont ütött), korrekt felvezetés volt, na de ez a 4. évad eddig, brutál, jó értelemben.

Szerintem még nem láttam sorozatot, ahol ennyi szereplő legyen, és mindenkinek megvan a helye, egyik sem érződik tölteléknek.😀
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Szerintem mi még tankolni is bénák leszünk, de VJ maradása legalább ezt előrelendítheti.

Más kérdés hogy nálam már nem Paton vezényelné le az új keret építést onnantól. Az hogy játék nélkül odaadta RW-nek a nagy pénzt, megbocsáthatatlan.
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Egy név. Joe Ellis. Alsó hangon 10 évig gatyára vágott egy Franchiset, holmi pitiáner személyes sérelmek miatt..(Shanahan szál) Ez az igazi achievement. 2017-ben éreztük, tisztán emlékszem a fórum közhangulatra amikor VJ először belépett. Mindenki már akkor sejtette hogy semmi jó nem fog kisülni ebből. De erre bizisten nem számítottam én sem, hogy a losing culturet ilyen szinten teremtjük meg akkor és ott.

Őszintén, én VJ-t csak szánom, egy vicc a pali, az NFL belterjesség mintapéldánya, akire igazán dühös vagyok az a fent említett "úriember" és azok akik hagyták hogy ezt véghezvigye. Igen, a Bowlen sarjak.

JOE FUCKING ELLIS

Szerkesztette: esanders10
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Nyugati címekhez szokott szemmel (PS exkluzívok, ac-k, open worldok stb stb.) ugyanakkor Anime fogyasztóként, az olyan jellegű jrpg-k mint egy Tales of Arise, Dragons Quest 11, Persona 5 mennyire lesz nagy váltás? 😀 Izgatják a fantáziámat, de egyelőre nem mertem bele fogni egyikbe sem, mondjuk a 60-100 órás main story sem segít benne 😀
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Én tényleg nem tudom hogy ki és mit ajánlott a SB-ért anno cserébe az ördögnek de ez valami pusztulat 😀

Kurva szar ez hogy semmit nem látok ami mentén remélhetném hogy itt 5 éven belül változás lesz. Identitás nélküli, limonádé franchise lettünk.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

5 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
2007 őszén jött el az érzés elsőéves gimnazistaként hogy valami másra, valami újra is vágyom a focin kívül. Ekkor nyitottam a Major sportok felé. Legelsőnek érdekes módon az NHL lett fókuszban, (azonban jóideje már csak a 3. a sorban) ott pedig valahogy adta magát a Colorado. Szimpatikus volt a név, a színek, amennyire emlékeztem még kompetens franchise is volt, na meg tudtam hogy egy jó kis rivalizálás egyik résztvevője (Red Wings) Rögtön rá is akadtam a Colorado Avalanche G-Portálra, a többi pedig azóta történelem😀 Már itt kialakult a többi Denveri csapattal is a szimpátia, egy bizonyos cikksorozatnak hála, legfőképp Nuggets és Broncos (baseball azóta sem téma nálam). Imádtam az ottani irományokat, aztán ugye 10-11 környékén jött a Denver Sport Blog, és immár dedikáltan voltak minden sportágnak/csapatnak cikkei.

Szerencsésnek érzem most magam hogy 8 éven belül így vagy úgy, de átéltem egy Broncos, egy Avs, és egy Nuggets bajnoki címet. Ráadásul utóbbi két csapat építkezése is elképesztő sztori, nincs szerethetőbb módja nálam.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Bestiánál már az a tavalyi misanoi hétvége is sokat mondó volt a 19-es Ducatival, egy olyan pályán. Az számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb wtf eredménye 😀 Nagyon örülök neki, a csapat miatt duplán. Gyári Ducatisok nagy kérdőjel. A tavalyi év után nagy csalódás Pecco, ha vb akarsz lenni, egy ilyen erős mezőnyben, nem szabad nullázni. Tavaly is a szezon elejét dobta el. Most is bőven volt még hátra, stabil top 6-7 eredmény lehetett volna.

Bindert bírom, vagány gyerek, nem tudom ezt most honnan szedte elő, az egyetlen értelmezhető eredményt a KTM-esek közül ő hozta.

Aprilia is kezd-kezd csak odaérni, bár továbbra is egy emberesnek tűnnek, nem tudom Maverick felér e EspA szintjére idén..Milyen furcsa az élet. 16-ban a Suzukiban mennyire más elő jelet mutatott az ő kettejük pályafutása..

Honda is összeszedte magát, és talán idén nem csak egy ember fog tudni menni vele? Nézzünk meg azért még pár versenyt.

Furcsa volt ilyen bitang Suzukit látni az egyenesekben 😀 még szokni kell, de összességében szerintem csalódottak lehetnek az eredménnyel.

Yamaha kuka, Quartararonak küzdős szezon lesz, Francot nem is láttam a közvetítésben. Doviékről inkább ne is beszéljünk.

Újoncok közül meglepett viszont hogy nem lett csont utolsó D.Binder.
Marinit tavaly az akkori újonc Bestia már beárazta egy régebbi motorral, egyelőre az idei újonc csapattársa Bez is végig jobb tempót mutatott. Elég erős az utánpótlás, így sok maradása nem lesz a közeljövőben.

Kezdésnek jó volt ez.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Szerintem senki nem állította azt hogy BIZTOSAN lesz szezon. Te viszont azt állítod hogy BIZTOSAN NEM LESZ. Szerintem ezen nincs mit ragozni, leírták már előttem is, hogy jelenleg egy hétre nem látunk előre, nem hogy fél évre.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Pecco szerintem azt se tudja hol van 😂😂

Biztos hogy lesznek mindig is fanyalgóak ezzel a VB címével kapcsolatban, de szerintem történelmi tett volt. Főleg a szezon utolsó 3 versenyén óriási nyomás volt rajta.

Remélem lesz az idei szezonból is MotoGP Unlimited mert ebből az évből aztán lehetett drámát forgatni 😮🙂
Cowboykarcsi90
Hát akárhogy nézem senki sem jött még vissza ekkora hátrányból hogy vb-t nyerjen korábban, úgyhogy nem feltétlen értem.

Mir címét is leszólták, mondjuk azóta őt meg mintha mindenki elfelejtett volna hogy amúgy világbajnok a gp-ben legalábbis nekem sokszor van ilyen érzésem 😀

Elmúlt 4 évben 4 különböző csapat 4 emberrel lett vb ez azért jól néz ki. Ja és a Suzuki bekaphatja.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......
dande2
Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
r.baggio
Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
A héten újra néztem a True Detective s01et, top 5 sorozat évad nálam. Minden téren hatalmas favorit, így pár év után, másodjára pedig még jobban tetszett.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.
Bozontron
Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Heisman
Csatlakozom. Akármilyen szar érzés ezt a posványt nézni azóta, azt az estét, illetve igazából 4 évet, azzal a befejezéssel, nem cserélném el így sem.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 378
Befejeztük tegnap a barátnőmmel a Breaking Badet.
Hát gyerekek, ez bizony valóban súlyos és monumentális alkotás. Máshogy nézel ez után a világra. Biztos ott lesz a fejemben még pár hétig. Valóban a valaha volt egyik legjobb dráma, illetve mozgókép. Egyelőre még nem tudok mit kiemelni, emészteni kell a látottakat.

| Nem sokszor törik el a mécses nálam, volt maximum 5 olyan film, amin felvágták a hagymát eddig életemben, de egyik sem volt ehhez fogható, amit itt az utolsó résznél éreztem, a végső, elköszönős résznél. De itt elemi erővel tört ki belőlem, pedig nincs gyerekem. |
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Elkezdtük nemrég a Sons of Anarchyt. Első 3 évad is tetszett (a 3.-ban mondjuk az ír szál annyira nem volt bejövős, az évadzáró viszont ütött), korrekt felvezetés volt, na de ez a 4. évad eddig, brutál, jó értelemben.

Szerintem még nem láttam sorozatot, ahol ennyi szereplő legyen, és mindenkinek megvan a helye, egyik sem érződik tölteléknek.😀
6 hónapja
esanders10 Denver Broncos 378
Majd az összes állami és NER cégnek ki lesz adva, hogy nem vehetnek reklámidőt a BL meccsek környékére az RTL-en és 1 év után átadják a feléért a jogot az M4-nek...
StormST
Horti visszatér kommentátornak,Árpa Ateszt leigazolják műsorvezetőnek,jöhet mellé Ganxsta szagértőnek.Nincs az a hülye, aki ne akarna majd itt reklámozni. 😂😂😁😀
JoeyPorter
Uh, Horti és Ganxsta, azokon a csodálatos argentin bajnokikon. Name a more iconic duo. Imádtam.