esanders10

Denver Broncos

esanders10
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
443


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Nem biztos hogy jó hír ez. Kaptak most ezáltal rendesen muníciót amit spamolhatnak ezerrel a választók felé..😀
5 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Remélem az Arsenal rámegy egy Osimhen kaliberre nyáron.
5 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Azért remélem Pep hamarabb megunja, mint hogy utolérje Sir Alexet, mert agyfaszt kapok lassan.
5 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Bajnoki rendszerben Pep sajnos 90% foghatatlan. Túlságosan ledominálja a kis és közép csapatokat, ergo még gyenge rangadó mérleg is belefér.

Tedd hozzá hogy a felette lévő stáb is kiváló, és még a szabályokat sem kell betartaniuk..
5 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Ha Timber vissza jön, ott is nagyon sokat fog javulni az Arsenal. Zinch az egyik legnagyobb liability..
5 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Azt hiszem, sikerül egy hét alatt kiszállni az EL-ből és a PL-versenyből is...
Bálesz
Én ezért nem értettem a csütörtöki meccset. Reálisan nézve ez a pl cím nem lesz meg a poolnak, az EL-ben viszont el lehetett volna menni minimum a döntőig. Klopp így nem búcsúzik szépen, csak a mikiegér kupa jut neki.
davemayer
Azért a realitás mégiscsak az, hogy a Liverpool se a PL-ben, se az EL-ben nem topfavorit, és valójában az eddigi sikeresség a túlteljesítés. Az idény elején sehol nem számítottak igazán komoly esélyesnek, most pedig, ha végül egyiket se nyerik csak "helyreáll" a papírforma.
Őszentsége Sobri Jóska
Megelőztél, így is szép volt tőlük ez eddig. Nézzetek már rá a City vagy akár az Arsenal keretre. Más polc.
6 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Megint mehetne már az ellenfél több góllal a United ellen. Vicc 😀
12 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Unitednek meglehet a negativ gk ev végén egyre jobban benne van😃😃
12 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Az am nem tizi😂😃
12 napja
esanders10 Denver Broncos 443
Pedig simán ott volt ma ebben egy solksjaer menesztő fele nagy zako. Picsaba..

Legkedveltebb fórum hozzászólások

10 hónapja
esanders10 Denver Broncos 443
2007 őszén jött el az érzés elsőéves gimnazistaként hogy valami másra, valami újra is vágyom a focin kívül. Ekkor nyitottam a Major sportok felé. Legelsőnek érdekes módon az NHL lett fókuszban, (azonban jóideje már csak a 3. a sorban) ott pedig valahogy adta magát a Colorado. Szimpatikus volt a név, a színek, amennyire emlékeztem még kompetens franchise is volt, na meg tudtam hogy egy jó kis rivalizálás egyik résztvevője (Red Wings) Rögtön rá is akadtam a Colorado Avalanche G-Portálra, a többi pedig azóta történelem😀 Már itt kialakult a többi Denveri csapattal is a szimpátia, egy bizonyos cikksorozatnak hála, legfőképp Nuggets és Broncos (baseball azóta sem téma nálam). Imádtam az ottani irományokat, aztán ugye 10-11 környékén jött a Denver Sport Blog, és immár dedikáltan voltak minden sportágnak/csapatnak cikkei.

Szerencsésnek érzem most magam hogy 8 éven belül így vagy úgy, de átéltem egy Broncos, egy Avs, és egy Nuggets bajnoki címet. Ráadásul utóbbi két csapat építkezése is elképesztő sztori, nincs szerethetőbb módja nálam.
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Bestiánál már az a tavalyi misanoi hétvége is sokat mondó volt a 19-es Ducatival, egy olyan pályán. Az számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb wtf eredménye 😀 Nagyon örülök neki, a csapat miatt duplán. Gyári Ducatisok nagy kérdőjel. A tavalyi év után nagy csalódás Pecco, ha vb akarsz lenni, egy ilyen erős mezőnyben, nem szabad nullázni. Tavaly is a szezon elejét dobta el. Most is bőven volt még hátra, stabil top 6-7 eredmény lehetett volna.

Bindert bírom, vagány gyerek, nem tudom ezt most honnan szedte elő, az egyetlen értelmezhető eredményt a KTM-esek közül ő hozta.

Aprilia is kezd-kezd csak odaérni, bár továbbra is egy emberesnek tűnnek, nem tudom Maverick felér e EspA szintjére idén..Milyen furcsa az élet. 16-ban a Suzukiban mennyire más elő jelet mutatott az ő kettejük pályafutása..

Honda is összeszedte magát, és talán idén nem csak egy ember fog tudni menni vele? Nézzünk meg azért még pár versenyt.

Furcsa volt ilyen bitang Suzukit látni az egyenesekben 😀 még szokni kell, de összességében szerintem csalódottak lehetnek az eredménnyel.

Yamaha kuka, Quartararonak küzdős szezon lesz, Francot nem is láttam a közvetítésben. Doviékről inkább ne is beszéljünk.

Újoncok közül meglepett viszont hogy nem lett csont utolsó D.Binder.
Marinit tavaly az akkori újonc Bestia már beárazta egy régebbi motorral, egyelőre az idei újonc csapattársa Bez is végig jobb tempót mutatott. Elég erős az utánpótlás, így sok maradása nem lesz a közeljövőben.

Kezdésnek jó volt ez.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Szerintem senki nem állította azt hogy BIZTOSAN lesz szezon. Te viszont azt állítod hogy BIZTOSAN NEM LESZ. Szerintem ezen nincs mit ragozni, leírták már előttem is, hogy jelenleg egy hétre nem látunk előre, nem hogy fél évre.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Pecco szerintem azt se tudja hol van 😂😂

Biztos hogy lesznek mindig is fanyalgóak ezzel a VB címével kapcsolatban, de szerintem történelmi tett volt. Főleg a szezon utolsó 3 versenyén óriási nyomás volt rajta.

Remélem lesz az idei szezonból is MotoGP Unlimited mert ebből az évből aztán lehetett drámát forgatni 😮🙂
Cowboykarcsi90
Hát akárhogy nézem senki sem jött még vissza ekkora hátrányból hogy vb-t nyerjen korábban, úgyhogy nem feltétlen értem.

Mir címét is leszólták, mondjuk azóta őt meg mintha mindenki elfelejtett volna hogy amúgy világbajnok a gp-ben legalábbis nekem sokszor van ilyen érzésem 😀

Elmúlt 4 évben 4 különböző csapat 4 emberrel lett vb ez azért jól néz ki. Ja és a Suzuki bekaphatja.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......
dande2
Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
r.baggio
Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 443
A héten újra néztem a True Detective s01et, top 5 sorozat évad nálam. Minden téren hatalmas favorit, így pár év után, másodjára pedig még jobban tetszett.
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.
Bozontron
Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Heisman
Csatlakozom. Akármilyen szar érzés ezt a posványt nézni azóta, azt az estét, illetve igazából 4 évet, azzal a befejezéssel, nem cserélném el így sem.
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 443
Befejeztük tegnap a barátnőmmel a Breaking Badet.
Hát gyerekek, ez bizony valóban súlyos és monumentális alkotás. Máshogy nézel ez után a világra. Biztos ott lesz a fejemben még pár hétig. Valóban a valaha volt egyik legjobb dráma, illetve mozgókép. Egyelőre még nem tudok mit kiemelni, emészteni kell a látottakat.

| Nem sokszor törik el a mécses nálam, volt maximum 5 olyan film, amin felvágták a hagymát eddig életemben, de egyik sem volt ehhez fogható, amit itt az utolsó résznél éreztem, a végső, elköszönős résznél. De itt elemi erővel tört ki belőlem, pedig nincs gyerekem. |
2 hónapja
esanders10 Denver Broncos 443
Ez a chiefs ha bemegy a dontobe, az mindenidok altatasa volt.
6 hónapja
esanders10 Denver Broncos 443
Elkezdtük nemrég a Sons of Anarchyt. Első 3 évad is tetszett (a 3.-ban mondjuk az ír szál annyira nem volt bejövős, az évadzáró viszont ütött), korrekt felvezetés volt, na de ez a 4. évad eddig, brutál, jó értelemben.

Szerintem még nem láttam sorozatot, ahol ennyi szereplő legyen, és mindenkinek megvan a helye, egyik sem érződik tölteléknek.😀