esanders10

Denver Broncos

esanders10
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
473


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Hoppáácska
4 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Aki kint van, az Andrássyn meddig áll a tömeg?
4 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Lehet csak rossz képet kaptam el, de ez alapjan mintha a Kossuth térin tobben lettek volna.
8 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Mondjuk ezzel egyidejűleg remélem hogy így jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, és valamelyik privát tényleg vált másik gyártóra. A 4 legjobb Ducati emberből ugyanis így 2 kiesik, és örülnék ha a maradékot nem Marini, Alex Marquez félék foglalnák el. A KTM és Aprilia sokat fog erősödni versenyző fronton (főleg ha előbbinél Millert és Augustot is kipenderítik)

Így mindenképpen javulnia kell a többi gyártónak, mert ahogy idén még elvesz pontokat egymás elöl a 4 Ducatis élmenő, jövőre a 2 gyári (és legfőképp Marc) nem igazán lesz fogható, a többi márkatárs részéről szvsz.

Mivel Acostat követem már moto3 óta, és mindig is szimpatikus gyerek volt, így legjobban azt díjaznám ha a KTM-el jövőre már komoly kihívó tudna lenni. Ugyanakkor rajta kívül én a jelenlegi mezőnyben MM-hez a legközelebb a teljes képet tekintve, Quartararot tartom, így egy Yamaha feljavulást is mielőbb üdvözítőnek látnék . És nyílván Martin sem lenne ideális, ha eltűnne a süllyesztőben, de szerintem az a felállás rendben lesz.

Szerkesztette: esanders10
11 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Remélem ebn nem ilyen lesz a hang. Ez botrany. Es nem először
11 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Továbbra is tartom hogy amíg Viktor lesz, addig nincs esely. Ez vallás szint. Azt pedig nem lehet legyőzni.
13 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Aztakk deutsch
esanders10
13 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Ez az Ungár Péter olyan mint egy uruk hai által épp erőszak alatt álló Zsákos Frodó
KeyG
Nem tudtam kire hasonlit baszki😂
17 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Amúgy én sem nem látom hogy meg lehetne fogni őket, mert ha el is viszi az ellenzék a nagy városokat, vidéki városokat mondjuk 60-40 arányban, a zsákfalvak, illetve 2 ezer alatti települések (amikből rengeteg van) meg teszem azt 90% felett narancs továbbra is.

A generáció "csere" lehet egy út, de a szegény környezetbe születő, ott szocializálódó emberek nagy része ott is marad, ergo ugyanolyan befolyásolható lesz mint az ősök. Továbbá "tesóknál" ráadásul gyorsabb ütemben nő az utódok száma, mint egy nagy városi átlagos családnál..

Tényleg nem látom hogy 15 éven belül itt változás lesz. Túl erős már a személyi kultusza Orbánnak. Ezt nem lehet legyőzni ebben az országban.
17 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Én vagy 10 éve nem találkozok a keménymagon kívül Fidesz szavazóval, sőt. Debrecentől Szombathelyig beülök egy sörre valahova, elszánt és kemény ellenzékiek vannak mindenhol. Aztán folyton nő a Fideszre szavazók száma, meg a 2/3. Ki érti ezt? 🫢
MC12
1000-2000 fő közötti zsákfaluban jártál már?
A fodrászunk, egy középkorú csaj, Pesten él, de az anyjáék telkén, egy ilyen kis faluban épült fel anno a sufnifordászszalonja, a vevőköre is főként innen van, szóval így maradt, a mai napig kiingázik ide dolgozni.

Hithű ellenzéki, de néma csöndben. Azt mondta, ha kiderülne, hogy nem fideszes, akkor a vevőkörének a 80%-át azonnal elveszítené.
Én kinevettem, de mondta hogy ez komoly, ő napi 8 órát hallgatja a háború és migránsrettegést a helyi középkorú&nyugdíjaskommandótól, kegyetlenül ki van mosva az agyuk, és a szélsőségességes szintig szektásak: az itteni emberek haját ellenzéki fodrász nem vághatja, tényleg elmennének tőle, higgyem el.

Nem csak vevőköre, munkahelye se lenne, a saját anyjáék egy pillanat alatt kibasznák a telkükről, ha kiderülne ellenzéki. Mert OV a vér felett áll.
Ezt onnan tudom biztosan, hogy 2 éve volt náluk a nagy balhé: A 22-es választás előtt a férjével családi vacsorán voltak anyukáékkal, ahol finoman megpróbálták felhívni a figyelmüket az ország lezüllesztésére, a propagandára, az inflációra, stb, és próbálni felnyitni az M1-Kossuth Rádió-Magyar Nemzet háromszögben kiégett szemeket.
Azonnal ki lettek zavarva a családi házból, (😀) és csak úgy tudott egy héttel később visszatérni a fodrászszalonjába, hogy bocsánatot kért a szüleitől, és letette a nagyesküt, hogy a választáson OV-ra szavaz.

Ízlelgessük: A kedves anyuka nem szeretné a lányát, ha az nem OV-t imádná, mert onnantól csak a háborúpárti Júdást látná benne.

(Intermezzó: A faluban ismer valakit akinek van OV szentélye a folyosón, valami aranyspayyel lefújt sufnioltár, amiből kivették a szentképeket, és hát, nem kell mondanom mivel lettek pótolva.) 😀

Mondanám hogy tömegével vannak ellenzéki lelkületűek erre is, csak nem látszanak/nem mernek látszani, de sokkal inkább úgy gondolom, hogy nem, nincsenek.

Ez szerintem sok helyen a vidéki valóság.

És az általam leírt sztori nem Nógrád mélyéből való, a fővárostól kb 40km-re járunk.

Nekem nincsenek illúzióim.

Jelentem vannak a fidesznek szavazói, még ha ez nagyobb városokban, pesti agglomerációban nem is látszik.
Márpedig nem látszik, én is az agglomerációban élek, és nem ismerek fideszest.

Na jó anyámékon kívül.
Meg anyósomékon kívül.

UI: Engem még nem tagadtak ki.
LOL.
akdestroyer
Aztakurva eget. Tudod ki puncsolna ha ilyen szüleim lennének. Te jó ég.. Mindig meg tudnak lepni.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 473
Petya nagyon nem akarja a vitát
 24.hu/belfold/2024/05/12/magyar-peter-nem-vesz-reszt-a-kozteve-vitajan-ha-az-nem-eloben-fomusoridoben-lesz/
Negritis, a vajda
Annyira szép hogy ebbe ki ki mit lát bele... Szerintem meg tök alapnak kéne legyen annak amiket mond egy közszolgálati médiumon.

Miért sétáljon bele biztos csapdába, ahol garantáltan rosszul jöhet ki?

Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 473
2007 őszén jött el az érzés elsőéves gimnazistaként hogy valami másra, valami újra is vágyom a focin kívül. Ekkor nyitottam a Major sportok felé. Legelsőnek érdekes módon az NHL lett fókuszban, (azonban jóideje már csak a 3. a sorban) ott pedig valahogy adta magát a Colorado. Szimpatikus volt a név, a színek, amennyire emlékeztem még kompetens franchise is volt, na meg tudtam hogy egy jó kis rivalizálás egyik résztvevője (Red Wings) Rögtön rá is akadtam a Colorado Avalanche G-Portálra, a többi pedig azóta történelem😀 Már itt kialakult a többi Denveri csapattal is a szimpátia, egy bizonyos cikksorozatnak hála, legfőképp Nuggets és Broncos (baseball azóta sem téma nálam). Imádtam az ottani irományokat, aztán ugye 10-11 környékén jött a Denver Sport Blog, és immár dedikáltan voltak minden sportágnak/csapatnak cikkei.

Szerencsésnek érzem most magam hogy 8 éven belül így vagy úgy, de átéltem egy Broncos, egy Avs, és egy Nuggets bajnoki címet. Ráadásul utóbbi két csapat építkezése is elképesztő sztori, nincs szerethetőbb módja nálam.
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 473
Bestiánál már az a tavalyi misanoi hétvége is sokat mondó volt a 19-es Ducatival, egy olyan pályán. Az számomra az elmúlt évek egyik legnagyobb wtf eredménye 😀 Nagyon örülök neki, a csapat miatt duplán. Gyári Ducatisok nagy kérdőjel. A tavalyi év után nagy csalódás Pecco, ha vb akarsz lenni, egy ilyen erős mezőnyben, nem szabad nullázni. Tavaly is a szezon elejét dobta el. Most is bőven volt még hátra, stabil top 6-7 eredmény lehetett volna.

Bindert bírom, vagány gyerek, nem tudom ezt most honnan szedte elő, az egyetlen értelmezhető eredményt a KTM-esek közül ő hozta.

Aprilia is kezd-kezd csak odaérni, bár továbbra is egy emberesnek tűnnek, nem tudom Maverick felér e EspA szintjére idén..Milyen furcsa az élet. 16-ban a Suzukiban mennyire más elő jelet mutatott az ő kettejük pályafutása..

Honda is összeszedte magát, és talán idén nem csak egy ember fog tudni menni vele? Nézzünk meg azért még pár versenyt.

Furcsa volt ilyen bitang Suzukit látni az egyenesekben 😀 még szokni kell, de összességében szerintem csalódottak lehetnek az eredménnyel.

Yamaha kuka, Quartararonak küzdős szezon lesz, Francot nem is láttam a közvetítésben. Doviékről inkább ne is beszéljünk.

Újoncok közül meglepett viszont hogy nem lett csont utolsó D.Binder.
Marinit tavaly az akkori újonc Bestia már beárazta egy régebbi motorral, egyelőre az idei újonc csapattársa Bez is végig jobb tempót mutatott. Elég erős az utánpótlás, így sok maradása nem lesz a közeljövőben.

Kezdésnek jó volt ez.
1 hónapja
esanders10 Denver Broncos 473
Te vagy az az ember aki szerint minden szar amit a NER most csinál, de mikor szavazásra kerül a sor akkor erősíted őket?
(Nem, nem kell feltétlen rajuk szavazni hogy erősítsd őket)
Toca
Hagyjuk a múltat, maradjunk a mostani választásnál. Csak és kizárólag egyetlen lehetőségem van, ha nem akarom a NER-t erősíteni? MP? Így gondolod?
nagylaza, főpohárnok
Én igen, pedig minden szavával egyre ellenszenvesebb MP.
Jughead
Ettől nincs rossz érzésed? Nem bujkál benned a kisördög, hogy itt valami nem stimmel? Nyugodt szívvel tudsz rá szavazni?
nagylaza, főpohárnok
Ez van. Jobban érdekel a NER leváltása, mint hogy szimpatikus legyen az aki leváltja (nem sok esélyt látok arra se, hogy ez MP lesz, de jól esik reménykedni).
Jughead
Ha azt látnám, hogy lenne valós esélye, hogy leváltsa a fideszt én is behúznám neki az x-et. Így nem fogom, mert azt látom, hogy MP-nek nem a NER-rel, nem Orbánék politikai döntéseivel van problémája, hanem csak bizonyos személyekkel. MZP-re orr befogva, listán tudtam szavazni, MP-re még úgy sem.
Örülök a megjelenésének, mert felkavarta az állóvizet, de biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz az aki majd leváltja a NER-t.
Tarsi
Régen, gimis idokben, nyarankent amikor focit szerveztunk haverokkal, és hívtuk ki a többieket, mindig az volt az elso kérdés a vonal masik végén hogy mennyien vagyunk már meg. Ha az igazsagot mondtuk volna hogy perpill csak 2-3an akkor mindenki baszott volna jönni, es off lett volna aznapra. Helyette azt mondtuk hogy már hatan heten vagyunk, már csak 1 2 ember kell. És lass csodát, jöttek, sikerült, és még többen is lettünk mint eredetileg terveztük..

Nagyon rossz, ez a, ha azt látnám, megközelítés. Eleve nincs is konkretan még minta mire alapozni, hogy ilyet kijelentsunk.
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 473
Szerintem senki nem állította azt hogy BIZTOSAN lesz szezon. Te viszont azt állítod hogy BIZTOSAN NEM LESZ. Szerintem ezen nincs mit ragozni, leírták már előttem is, hogy jelenleg egy hétre nem látunk előre, nem hogy fél évre.
29 napja
esanders10 Denver Broncos 473
Véleményem szerint már azért megérte ez az egész jelenség, hogy az embereket, kicsit kiszakította az apátiából. Ilyen szinten ezt azért korábban én nem láttam senkinél. Most is, egy 45 ezres Nagykanizsán, elég komoly tömeg volt.

Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 473
Pecco szerintem azt se tudja hol van 😂😂

Biztos hogy lesznek mindig is fanyalgóak ezzel a VB címével kapcsolatban, de szerintem történelmi tett volt. Főleg a szezon utolsó 3 versenyén óriási nyomás volt rajta.

Remélem lesz az idei szezonból is MotoGP Unlimited mert ebből az évből aztán lehetett drámát forgatni 😮🙂
Cowboykarcsi90
Hát akárhogy nézem senki sem jött még vissza ekkora hátrányból hogy vb-t nyerjen korábban, úgyhogy nem feltétlen értem.

Mir címét is leszólták, mondjuk azóta őt meg mintha mindenki elfelejtett volna hogy amúgy világbajnok a gp-ben legalábbis nekem sokszor van ilyen érzésem 😀

Elmúlt 4 évben 4 különböző csapat 4 emberrel lett vb ez azért jól néz ki. Ja és a Suzuki bekaphatja.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 473
Ilyen nyomorèk gólt kapni.......
dande2
Behoztam 10 perce, de most komolyan, ennek a csapatnak lehet szurkolni? Van egyetlen olyan egyéniség Dibuszon kívül, aki kiemelhető? Komolyan mintha egy perui vagy szerb2es bajnokit hoztam volna be
r.baggio
Mondjuk én alapból nem tudom hogy aki rendszeresen néz valamely topligát, az hogy tudja utána olyan alacsonyra tenni a lécet, hogy bármely magyar klubcsapat meccsét megnézze TV-BEN. Én ezt anno az első foci követős évemben tinédzser fejjel felmértem, hogy ha megszoksz egy minőséget, utána nem jó a posvánnyal elidőzni, annyi jó sportág van még. (később mint kiderült, még jobbak 😀)
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 473
A héten újra néztem a True Detective s01et, top 5 sorozat évad nálam. Minden téren hatalmas favorit, így pár év után, másodjára pedig még jobban tetszett.
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 473
Szerintem bárki feladná a Manning éveket, ha azóta is minden évben PO résztvevők vagyunk, még ha egyet sem nyerünk. Szurkolóként legalábbis ezt látom. Ha van miért szurkolni, az sokkal jobb, mint egyszer nagyot örülni. A fórum fele idén már olyan állapotba került, hogy inkább nem is nézte a meccseinket. Ennyit nem ér egy SB win. Kövezzetek meg.
Bozontron
Ezerszer inkább a SB50 győzelem mint hogy kiessünk mindig a Wild Card/Divisional Round körben
Heisman
Csatlakozom. Akármilyen szar érzés ezt a posványt nézni azóta, azt az estét, illetve igazából 4 évet, azzal a befejezéssel, nem cserélném el így sem.