PC és Konzol

28 feliratkozó

6 órája
Vonster Denver Broncos 947
Sister Friede most komoly PTSD-t hozott elő belőlem 😃 | emlékszem amikor először értem a phase 2 végére, hogy örültem, aztán jött a phase 3, majdnem hülyét kaptam 😅, de pár óra próbálkozás után meglett |

Nekem egyébként | Isshin | talán a kedvenc bossom a Sekiroból, az a fight is olyan precizitást kíván, hogy végig koncentrálnod kell, | és az is 3 fázisból áll 😅 |

Szerkesztette: Vonster
8 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
Mohg-hoz:
| van egy speckó physics bónusz ami negálja a fázisváltáskori hülyeségét |

Summonokra annyit, hogy én folyamatosan használom őket, mer miért ne?
főleg a mimic fun

nekem a kedvenc fromsoft bossom, úgyhogy ds1-2-3 + elden ringet toltam:
Sister Friede, ő az egyetlen eddig akit nem is bírtam lenyomni 😊

mondjuk a régi fromsoftoknál elég komoly hátrány hogy nincs "stake of marika" és mehet a "boss run" ami minden csak nem fun

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 órája
andree Arizona Cardinals 1 680
Na közben végigtoltam Elden Ringet. Az életlopó helikopterkirálynő még hiányzik, de erős a gyanúm, hogy az erősen random buildemmel nem is nagyon lesz meg. Gondolkodtam, hogy felfejlesztem valamelyik summont, de ha már megvolt natúrban minden boss, nem az utolsónál akarom feladni az elveket. 😀

Amúgy elképesztő játék. Nem tudom hányszor mondtam magam elé, hogy nem hiszem el, hogy ez a terület is ekkora. Nem csak az open world, de a "kisebb" pályák is összetettek, gyakran több szintesek, számos bossal titkokkal, opcionális útvonalakkal. A játék első fele 11/10. Nem hiszem, hogy ennél jobban lehetne ilyesmit csinálni. Ráadásul ott még teljes összhangban van a kihívás és a karakter ereje. A végén sokat ront, hogy gondolom nem akarták, hogy bárki túlszintezze a végjátékot, így erősen túltolták itt-ott a bossokat.

Spoilerben részletesebben(Ds2,Ds3 ER minor spoierek):
| Nagyjából Mohg volt a legjobb boss a játékban. Atmoszférára és mechanikailag is. Nehéz volt, jó sokszor nekimentem de megtanultam minden támadását, és végül meglett. Unfair a két fázis közötti HP elszívás, de együtt tudtam vele élni, mert minden más az egészséges kihívás szintjén mozgott. Az első DS3 végigjátszásomban volt rengeteg boss, ahol sok időt töltöttem és vért könnyeztem mire meglettek, de úgy álltam fel a végén, hogy oké ez megvan. Ha még egyszer nekimennék simán meglenne, mert megtanultam. Az ending után rögtön újra is kezdtem és valóban: Dancer, Dragonslayer armor, Twin prince, Cinder of Souls elsőre megvolt, úgy hogy pont ezekkel küzdöttem előtte néha 4-5 órákat.

Az Elden Ringben nem éreztem ezt. Sokszor úgy voltam már, hogy tudom amit szükséges, csak jó RNG kell, hogy keveset kapjak a túltolt moveokból. Nem lenne baj valami rotáció a boss képességek között, mert néha egymás után spammelik a cuccokat. Malenia talán a legjobb példa erre. A legbalszerencsésebb harcomban 6* nyomta el a fury kombót, ami csak akkor dodgeolható, ha elég messze van az ember a kezdőanimációnál, különben marad a pajzs és adok neki vagy 25-30% életet. Második fázisra volt 10 hp-m meg nulla flaskám. Ha a harc elején leütöm akkor rögtön jön a kombó. Az a baj, hogy megyek neki a fightnak és érzem, hogy akkor lesz meg, ha egyszer keveset repked és sokat csinálja a felütés-leütés kombót amibe két nagyot bele tudok ütni. Elden Beastnél is csak vártam azt a runt, amikor nem kombinálja a sok kis sárga varázslatot a nyakadba öntöm a sárga ganét varázslattal. Teljesen másképp kell elkerülni őket. Ha épp sikerül kombinálnia az szinte biztos halál. Malikethnél is ezt éreztem. Relatíve gyorsan megvolt, de azért mert kaptam egy olyan runt ahol főleg meele rangeben maradt és hagyományos módon le tudtam ütni, nem kellett az oszlopok között bujkálni meg a dodgeolhatatlan aoe marhaságot bemákolni, hogy épp jó helyen állok. Utóbbi amúgy szerintem egy rossz design ötlet. A kukacos kihívások közötti assassin lány, Maliketh, Malenia, és bizonyos szinten Radagon is kapott olyan aoe támadást, amit nem lehet dodgeolni, csak ha szerencséd van jó helyen állsz és tudod hová kell futni. Rettenetes ötlet. Volt a Naturalborn of the void, ami ha megpróbálod a klasszikus nagy ellenfél, szóval közel megyek és hátulról-oldalról ütöm taktikát a fejedre dobja a 4-et pulzáló fosát. Na ez pl totál fair cucc. Semmi gond nem volt vele, rákényszerít egy másik fajta megközelítésre, alkalmazkodsz, megtanulod, megölöd. Totál rendben volt. Nehéz de fair fight volt, bár a grab attackja nem a legfelemelőbb támadás a játékban, de sikerült ráérezni az ütemére. Jó példa még a Cinder of Soul phase 2 ötös kombója. Nagyon hosszú windup után elnyom egy brutális kombót, amit a legjobbak betanulhatnak, a hozzám hasonló biztonsági játékosok meg elfutnak a világ végére. Itt sajnos túltolták ezeket a cuccokat a végén.

Szóval kb ennyi. Nem igazán tetszik az irány amerre próbálják kitolni a nehézséget, és csak remélni tudom, hogy a DLC-ben visszatérnek a DS3 bossok működéséhez. Amúgy rengeteg boss van a játékban, de kicsit túl animés a belépőjük, nem égtek úgy belém, mint a Dancer, Pointiff Sulyvahn, az Abyss Watchers vagy a Twin Price fightok. A Sailor moonos bosscsaj volt zseniális az akadémia végén. A phase 1 felvezetés nem élvezetes, de emlékezetes, a phase 2 sötét arénájában megidézett spellek, meg iszonyú jól mutattak. Összességében is Liurnia of the lakes volt a kedvenc területem. A tó környéke fantasztikus látványra, az akadémia egy zseniális legacy dungeon, a legjobb DS2-3 pályákra emlékeztetett, és a tó körül is bőven van mit csinálni.

Minden kritikával együtt ez még mindig 10/10 játék. Az első fele 11/10 a vége 9. Hozzá teszem a pályákkal a végén se volt gond. Bőven maradt ötlet a készítőkben a végjátékra is. Farum azula vagy a főváros is emlékezetes pályák, a Haligtree második szakaszán amíg bejutottam a várba még a lábujjaim is görcsben voltak, annyira nehéz a sok kőkemény katonával. Emlékezetes pillanatok voltak. Jó volt ez nagyon, csak a boss design szaladt el kicsit. Könnyen lehet egy jobb buildel vagy komolyabb utánaolvasgatással sok bosszúság elillant volna.(Pl most olvastam, hogy Mohg életszívásást is lehet counterelni, ha az ember járt a megfelelő helyen a játék közepén.) Azért a DLC előtt most adok magamnak kis pihenőt. Intenzív volt ez a 2 DS3, Ds2, ER végigjátszás zsinórban.
|

Amúgy DLC-k nélkül játszottam mind. Szóval a vanilla játékokat nézve:

|
Kedvenc boss: Pointiff Sulyvahn: Először is: Zseniális az atmoszféra. Bemész a katedrálisba, a távolban felizzik a boss kardja és ahogy közelebb érsz rádveti magát. Az első végigjátszásnál sokszor láttam 😀, de soha nem untam meg. Ez volt az a boss, ahol elkezdtem érezni miről is szól ez a játék. Előtte pánikgurulás kisütés kombóval elkaristolgattam, de Pointiff végtelen hosszúságú kombói simán szétszedtek. Elkezdtem figyelni a mozgását, rájöttem, hogy ha lekövetem a sasszéit akkor dodge nélkül is minden támadását dodgeolni tudom, ahogy lassan mögé kerülök, és végül meg is öltem. Elképesztően jó érzés volt, megérteni megtanulni a harcot. Valószínűleg örökre a kedvenc bossom lesz.

Kedvenc pálya: No-Man's Wharf. Elsőre gyűlöltem. Állandóan meghaltam, ha futottam a soulokért gankeltek és kivégeztek. Akkor értettem meg, hogy a DS 2 más megközelítést kíván. Taktikusan haladtam, megtanultam milyen sorrendben kell megtisztítani a pályát. A végére már simán végigfutottam még kétszer halál nélkül keresve a továbbhaladáshoz szükséges cuccot. Amúgy kb az összes legacy dungeon ide férne Elden Ringből, vagy DS3 Boreal Valley is a legnagyobbak között van.

Kedvenc zóna: Ahogy írtam Liurnia of the lakes hagyott bennem maradandó nyomot, de erős a verseny. Limgrave, Weeping Peninsula, Caelid mind nagyszerű. Őrült jók voltak a föld alatti terepek, nekem még Lake of rotal se volt nagy gondom.
|

Szerkesztette: andree
16 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 21 996 — Lucas Scott
csak nehogy olyan sikeres legyen ez a sztrajk mint a lift kezeloke anno ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
17 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
ez mondjuk sokaknak fog fájni

 www.bbc.com/news/articles/c4ngy53qyq8o
pl az acti-blizzardnál dolgozó színészek azok mind felfüggesztik most
ami ugye a D4 kieg, az új COD, új WoW kieg esetében komoly fennakadást okozhat

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
Egon bá New England Patriots 1 120 — Saints GM
Hátha valaki hasonló lúzer, mint én az új rúgótechnikánál. Egyszerűen nem tudtam megugrani a Tulsa - East Carolina 37 yardos FG kihívását az ultimate teamben, de most olvastam a The Athleticen a cikket, hogy nem elég megnyomni a gombot, ha pont középre ér, hanem az erősséghez nyomva kell tartani egy kicsit. Érdekes módon rögtön sikerült...

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
7 napja
warr_b Washington Commanders 22 238 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Végre. Péntek. CFB25 letöltve. Hideg a sör.
Mi baj lehet.
Coolearie
Mondjuk megmelegszik a sör. 😁


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Coolearie San Francisco 49ers 5 366 — . . .
Végre. Péntek. CFB25 letöltve. Hideg a sör.
Mi baj lehet.

7 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 21 996 — Lucas Scott
Holnap reggel hatkor végre itt az EA college football 25!

 youtu.be/W1QDaXkufCo?si=vnOG498HsIp3C7qv
r.baggio
Ea play előfizetéssel járt 10 óra trial az early acces indulásától, ami nem sok, de azért pár kérdésre választ adott.

Az előzetes félelmem, hogy egy egyetemi köntösbe öltöztetett Madden lesz részben igaz. Nagyon sok animáció copy paste-elve lett, ami engem kicsit zavar. Sőt, igazából így első érzésre az összes gameplay változás az annyi, hogy a labdacipelő játékos mozgása életszerűbb, meg úgy összességében jobbnak érződik.

A szokásos Madden bugok is itt vannak természetesen, de ezen már meg sem lepődtem.

Viszont az egyetemi hangulat az szerintem egész jól el lett találva, sok egyedi bevonulás van, megvannak az egyetemek jellegzetességei. És minél hangosabb helyen vagy, annál jobban érződik ez, pl ha megpróbálsz egy game winning FG-t rúgni a Michigan otthonában, akkor olyan gyorsan megy a csúszka, hogy kb esélyed nincs 😃. Szóval ez a része szerintem jó.

Ami még tetszik az a játékos karrier (Road to Glory). Itt is jópofa, hogy minden héten menedzselned kell mire fordítasz időt (pl tanulásra érdemes valamennyit, nehogy alacsony legyen a GPA-d, mert akkor nem játszhatsz a meccsen). Ez mondjuk egyeseknek lehet zavaró lesz, nekem tetszik.

A legfontosabb játékmódot, a Dynastyt nem volt időm kipróbálni, de videók alapján az is jónak tűnik.

Szóval nekem egyelőre pozitív benyomásaim vannak, alig várom, hogy belevethessem magam a többi részébe, és valami 1 csillagos csapatból bajnokot csináljak 😃
Vonster
koszi az osszefoglalot.
en minden evben inditottam egy mlb superstart, de iden letettem rola (egyszeruen rengeteg ido elmegy minor ligaban). most iden lehet kiprobalom a road to gloryt, utananezek picit jobban, de egy picit felcsigazott engem is a jatek.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 napja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 268
Help pls...

Van egy 2 tb-s Toshiba külső vinyó többezer fényképpel, zenével, filmmel, a szokásos. Namost elvittük a nyaralásra, hogy esténként tudjanak mit nézni a gyerekek, erre az ottani okos tévével a nagyobbik sikeresen megformázta az egészet 😞
Nyilván Quick format, mert mire észrevettem mi történik és odanyúltam volna már ki is írta hogy kész. Persze angolul, nem is értette a gyerek mit nyomkod.

Volt már párszor adatvesztésem, de főleg úgy hogy a (buta) tévébe dugott vinyó nem lett leválasztva és valszeg csak a fájlrenszer szállt el. Ilyenkor recovery programmal (Active File Recovery-t szoktam használni) simán Quick scan, pár perc, és vmi Lost&found mappában mutatta is a cuccot szépen ahogy volt, folderstruktúra, filenevek, minden megvolt, rányomtam a Recovery-t amire kellett, és szépen visszamásolta, csak szabad hely kellett egy másik drive-on.

Na most ugyanezzel a módszerrel nem talál semmit. Ha ráeresztem a Deep scan-t, akkor úgy 30 órányi matekozás után megtalálja a file-okat, de csak ömlesztve adja be, típusonként (kép, zene, videó, doksi, ilyenek), és a filenevek is ilyen Found_170409440_3556898.xyz meg hasonlók... Képeknél is berendezi mappákba fényképezőgép típus meg készítés dátuma szerint, de ugyanilyen filenevekkel, így teljesen esélytelen kibogozni hogy mi micsoda 🙁

Rápróbáltam a Disk drill-re, az is ilyen 15 órát ír, ami nem baj mert kivárnám, de ugyanígy filetipus szerint rendezve látom csak hasonlóan file000005684.zqw filenevekkel...

Tudtok valami működő módszert erre, vagy engedjem el? 😐

A családi fotók még legalább két másik helyen megvannak, a filmek, mesék pótolhatók (meg amúgyis megvan a nagyja netflixen, D+-on), de a rengeteg zenémet sajnálnám...

Köszi
warr_b
Adj neki egy esélyt a GetDataBack aktuális verziójával. Nekem az hozta mindig a legjobb eredményt.
8 napja
Vonster Denver Broncos 947
Holnap reggel hatkor végre itt az EA college football 25!

 youtu.be/W1QDaXkufCo?si=vnOG498HsIp3C7qv
r.baggio
Ea play előfizetéssel járt 10 óra trial az early acces indulásától, ami nem sok, de azért pár kérdésre választ adott.

Az előzetes félelmem, hogy egy egyetemi köntösbe öltöztetett Madden lesz részben igaz. Nagyon sok animáció copy paste-elve lett, ami engem kicsit zavar. Sőt, igazából így első érzésre az összes gameplay változás az annyi, hogy a labdacipelő játékos mozgása életszerűbb, meg úgy összességében jobbnak érződik.

A szokásos Madden bugok is itt vannak természetesen, de ezen már meg sem lepődtem.

Viszont az egyetemi hangulat az szerintem egész jól el lett találva, sok egyedi bevonulás van, megvannak az egyetemek jellegzetességei. És minél hangosabb helyen vagy, annál jobban érződik ez, pl ha megpróbálsz egy game winning FG-t rúgni a Michigan otthonában, akkor olyan gyorsan megy a csúszka, hogy kb esélyed nincs 😃. Szóval ez a része szerintem jó.

Ami még tetszik az a játékos karrier (Road to Glory). Itt is jópofa, hogy minden héten menedzselned kell mire fordítasz időt (pl tanulásra érdemes valamennyit, nehogy alacsony legyen a GPA-d, mert akkor nem játszhatsz a meccsen). Ez mondjuk egyeseknek lehet zavaró lesz, nekem tetszik.

A legfontosabb játékmódot, a Dynastyt nem volt időm kipróbálni, de videók alapján az is jónak tűnik.

Szóval nekem egyelőre pozitív benyomásaim vannak, alig várom, hogy belevethessem magam a többi részébe, és valami 1 csillagos csapatból bajnokot csináljak 😃
8 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 086 — Jó ötletnek tűnt!
Holnap reggel hatkor végre itt az EA college football 25!

 youtu.be/W1QDaXkufCo?si=vnOG498HsIp3C7qv
r.baggio
Full hype voltam, mert valamiért azt hittem jön PC-re is 😕

Lesz ez még így se!
8 napja
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 61 289 — Don’t whine, don’t complain, don’t make excuses
Holnap reggel hatkor végre itt az EA college football 25!

 youtu.be/W1QDaXkufCo?si=vnOG498HsIp3C7qv


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
warr_b Washington Commanders 22 238 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
sok "szürkeimport" is volt rajta...
warr_b
Azzal sosincs gond.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó tudni.


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 790 — #NoStress
sok "szürkeimport" is volt rajta...
warr_b
Azzal sosincs gond.

13 napja
warr_b Washington Commanders 22 238 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Help pls...

Van egy 2 tb-s Toshiba külső vinyó többezer fényképpel, zenével, filmmel, a szokásos. Namost elvittük a nyaralásra, hogy esténként tudjanak mit nézni a gyerekek, erre az ottani okos tévével a nagyobbik sikeresen megformázta az egészet 😞
Nyilván Quick format, mert mire észrevettem mi történik és odanyúltam volna már ki is írta hogy kész. Persze angolul, nem is értette a gyerek mit nyomkod.

Volt már párszor adatvesztésem, de főleg úgy hogy a (buta) tévébe dugott vinyó nem lett leválasztva és valszeg csak a fájlrenszer szállt el. Ilyenkor recovery programmal (Active File Recovery-t szoktam használni) simán Quick scan, pár perc, és vmi Lost&found mappában mutatta is a cuccot szépen ahogy volt, folderstruktúra, filenevek, minden megvolt, rányomtam a Recovery-t amire kellett, és szépen visszamásolta, csak szabad hely kellett egy másik drive-on.

Na most ugyanezzel a módszerrel nem talál semmit. Ha ráeresztem a Deep scan-t, akkor úgy 30 órányi matekozás után megtalálja a file-okat, de csak ömlesztve adja be, típusonként (kép, zene, videó, doksi, ilyenek), és a filenevek is ilyen Found_170409440_3556898.xyz meg hasonlók... Képeknél is berendezi mappákba fényképezőgép típus meg készítés dátuma szerint, de ugyanilyen filenevekkel, így teljesen esélytelen kibogozni hogy mi micsoda 🙁

Rápróbáltam a Disk drill-re, az is ilyen 15 órát ír, ami nem baj mert kivárnám, de ugyanígy filetipus szerint rendezve látom csak hasonlóan file000005684.zqw filenevekkel...

Tudtok valami működő módszert erre, vagy engedjem el? 😐

A családi fotók még legalább két másik helyen megvannak, a filmek, mesék pótolhatók (meg amúgyis megvan a nagyja netflixen, D+-on), de a rengeteg zenémet sajnálnám...

Köszi
warr_b
(legvégső eseten marad a Kürt, ha megér annyit)
slowmotion
Hát, náluk 150+fa az alapár, meg hát azért sok "szürkeimport" is volt rajta...


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
13 napja
slowmotion Dallas Cowboys 23 787 — Cowboys fan
Help pls...

Van egy 2 tb-s Toshiba külső vinyó többezer fényképpel, zenével, filmmel, a szokásos. Namost elvittük a nyaralásra, hogy esténként tudjanak mit nézni a gyerekek, erre az ottani okos tévével a nagyobbik sikeresen megformázta az egészet 😞
Nyilván Quick format, mert mire észrevettem mi történik és odanyúltam volna már ki is írta hogy kész. Persze angolul, nem is értette a gyerek mit nyomkod.

Volt már párszor adatvesztésem, de főleg úgy hogy a (buta) tévébe dugott vinyó nem lett leválasztva és valszeg csak a fájlrenszer szállt el. Ilyenkor recovery programmal (Active File Recovery-t szoktam használni) simán Quick scan, pár perc, és vmi Lost&found mappában mutatta is a cuccot szépen ahogy volt, folderstruktúra, filenevek, minden megvolt, rányomtam a Recovery-t amire kellett, és szépen visszamásolta, csak szabad hely kellett egy másik drive-on.

Na most ugyanezzel a módszerrel nem talál semmit. Ha ráeresztem a Deep scan-t, akkor úgy 30 órányi matekozás után megtalálja a file-okat, de csak ömlesztve adja be, típusonként (kép, zene, videó, doksi, ilyenek), és a filenevek is ilyen Found_170409440_3556898.xyz meg hasonlók... Képeknél is berendezi mappákba fényképezőgép típus meg készítés dátuma szerint, de ugyanilyen filenevekkel, így teljesen esélytelen kibogozni hogy mi micsoda 🙁

Rápróbáltam a Disk drill-re, az is ilyen 15 órát ír, ami nem baj mert kivárnám, de ugyanígy filetipus szerint rendezve látom csak hasonlóan file000005684.zqw filenevekkel...

Tudtok valami működő módszert erre, vagy engedjem el? 😐

A családi fotók még legalább két másik helyen megvannak, a filmek, mesék pótolhatók (meg amúgyis megvan a nagyja netflixen, D+-on), de a rengeteg zenémet sajnálnám...

Köszi
warr_b
(legvégső eseten marad a Kürt, ha megér annyit)
13 napja
warr_b Washington Commanders 22 238 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Help pls...

Van egy 2 tb-s Toshiba külső vinyó többezer fényképpel, zenével, filmmel, a szokásos. Namost elvittük a nyaralásra, hogy esténként tudjanak mit nézni a gyerekek, erre az ottani okos tévével a nagyobbik sikeresen megformázta az egészet 😞
Nyilván Quick format, mert mire észrevettem mi történik és odanyúltam volna már ki is írta hogy kész. Persze angolul, nem is értette a gyerek mit nyomkod.

Volt már párszor adatvesztésem, de főleg úgy hogy a (buta) tévébe dugott vinyó nem lett leválasztva és valszeg csak a fájlrenszer szállt el. Ilyenkor recovery programmal (Active File Recovery-t szoktam használni) simán Quick scan, pár perc, és vmi Lost&found mappában mutatta is a cuccot szépen ahogy volt, folderstruktúra, filenevek, minden megvolt, rányomtam a Recovery-t amire kellett, és szépen visszamásolta, csak szabad hely kellett egy másik drive-on.

Na most ugyanezzel a módszerrel nem talál semmit. Ha ráeresztem a Deep scan-t, akkor úgy 30 órányi matekozás után megtalálja a file-okat, de csak ömlesztve adja be, típusonként (kép, zene, videó, doksi, ilyenek), és a filenevek is ilyen Found_170409440_3556898.xyz meg hasonlók... Képeknél is berendezi mappákba fényképezőgép típus meg készítés dátuma szerint, de ugyanilyen filenevekkel, így teljesen esélytelen kibogozni hogy mi micsoda 🙁

Rápróbáltam a Disk drill-re, az is ilyen 15 órát ír, ami nem baj mert kivárnám, de ugyanígy filetipus szerint rendezve látom csak hasonlóan file000005684.zqw filenevekkel...

Tudtok valami működő módszert erre, vagy engedjem el? 😐

A családi fotók még legalább két másik helyen megvannak, a filmek, mesék pótolhatók (meg amúgyis megvan a nagyja netflixen, D+-on), de a rengeteg zenémet sajnálnám...

Köszi


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
25 napja
andree Arizona Cardinals 1 680
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
Egyrészt egészen jól tartasz már 😊

Próbáld ki a Mimic Tear Ashes-t, amit Nokronban kaptál (nem akartam korábban leírni, de most már megszerezted) 😉
Gyurma Pappa
Ja, de nagyon csapongok. Minden open world játékban elvesztem az irányítást. Caleiden és Altus Plateaun is bőven lenne még mit csinálni, de questet követve nagyon előre rohantam. Még csak most lettem 75. szintű.

Mimicre majd ránézek. Eddig próbáltam konzervatív lenni az idézésekkel, mert egy fightban kipróbáltam, és totál szétkapták a farkasok a bosst nélkülem, az első fő bossnál meg megidéztem a csajt, aki megkért, hogy szóljak neki a harc előtt, és kb leszólózta a fightot. Most amikor már nagyon nem ment a gargoyleokkal próbáltam idézgetni a második szakaszra, de a méregfelhő mindenkit szétkapott másodpercek alatt. Radahnál már amúgy kifejezetten balanceolt volt az npc hívás. Annyit könnyítettek a harcon, hogy ne legyen lehetetlen, de bőven volt még dolgom.
25 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 13 781 — Egyéb témák lakó
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
Egyrészt egészen jól tartasz már 😊

Próbáld ki a Mimic Tear Ashes-t, amit Nokronban kaptál (nem akartam korábban leírni, de most már megszerezted) 😉

26 napja
andree Arizona Cardinals 1 680
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
milyen gargoyle?
Negritis, a vajda
Valiant Gargoyle Siofra Aqueduct végén.
andree
jaaa, az mókás igen 😀
nekem sajnos kevés időm volt eddig
Radahn-n mondjuk csak 2 órát szívtam 😀
Negritis, a vajda
Nekem is ő volt az első komoly megakadásom. A végén már feladtam a hősködést és megidéztem az NPC-ket.
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
milyen gargoyle?
Negritis, a vajda
Valiant Gargoyle Siofra Aqueduct végén.
andree
jaaa, az mókás igen 😀
nekem sajnos kevés időm volt eddig
Radahn-n mondjuk csak 2 órát szívtam 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja
andree Arizona Cardinals 1 680
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
milyen gargoyle?
Negritis, a vajda
Valiant Gargoyle Siofra Aqueduct végén.
26 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀
andree
milyen gargoyle?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
26 napja
andree Arizona Cardinals 1 680
Hát ezek a Gargoyle-ok szépen kitöltötték a vasárnapomat. 😀 Sztem az első DS3 végigjátszásomban se éreztem ennyire esélytelennek magam bossfightban mint most. A coldos Katanam kb annyit sebzett rajtuk mintha Yhormot ütöttem volna a stormcaller nélkül. Kipróbáltam kb 6 félfe setupot, végül szerencsém volt és volt egy olyan buzogányom amihez pont elég volt az erőm, és csak két smithing stone 3-at kellett farmolnom, hogy felhúzzam értelmes szintre. Azzal végül elsőre meglett, de addigra már benne volt vagy 5 óra próbálkozás. Ez a fél csarnokon végigköpött poison sztem a legrosszabb dolog volt ami történt velem fromsoftos játékban. Egyszer kaptam archivementet Ninja Gaiden 2-ben, hogy 100-szor mentem neki egymás után egy bossfightnak. Szerintem itt is nagyon közel voltam ehhez a számhoz. 😀