A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Denver Broncos

40 feliratkozó

 
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers Louisville Cardinals 1 213 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Akartam 2 hete egy posztelemző soroaztot, de aztán elment a kedvem ... sok mindentől. Most befejeztem ami félkész volt, talán nem olyan összeszedett, mint amilyennek szeretnéml, hogy nem egyszerre írtam, de ha már ennyit írtam, inkább bedobom, hátha megragad valahol vagy másban (is) ébreszt gondolatot. Ilyenkor úgyse sok dolog történik talán elfér ez is...

QB

Case Keenum
A legfontosabb poszton a legnagyobb kérdőjel. Az idei szezon 2 dolgon áll vagy bukik, Vance Josephen és Case Keenumon. Előbbinek úgy kéne valamit felmutatnia, hogy eddig amihez hozzányúlt az elromlott, utóbbinál legalább egy reménytkeltő évbe lehet kapaszkodni. A Broncos edzői gyökerek visszanyúlnak a régi Houstoni csapathoz, hogy ezért került-e képbe Keenum azt nem tudom, de persze akkor és ott már udfa rookieként mindenkinek egyértelmű volt, hogy egy future HOF prospekt érkezett hozzájuk, a 0-8-as QB mutató senkit ne tévesszen meg Vance Joseph-fel már akkor sok szenzációs edzést csináltak együtt végig...
Ennél a pontnál ketté bontanám a karrierjét. Mike Zimmer (és Pat Shurmur) előtt és után. | És Warning, száraz statisztika jön, nem gamplay. Azért ezt választottam, mert egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen rendszert fog Musgrave implementálni és mert nincs időm kedvem elvégezni a kutató munkát Keenummal, hogy milyen offense-ekben játszott. |

Pre Zimmer
24 meccsen kezdett. Ez pontosan ugyanannyi, mint amennyi Siemian neve mellett áll. Persze a macskának annyival könnyebb dolga volt, hogy mindezt 1 csapatban tehette, bár 2 OC mellett, Keenumnak 4 évet kellett dolgoznia ugyanennyi lehetőségért.
1.) Mennyire tud haladni a pályán vele az offense.
5,86 net yards / attemp. Viszonyításképp Siemian 5,87, tavaly 5,41. Siemiant jóval többször sackkelték, bár ez nem varrható egy az egyben a fal nyakába. Azt mondom - bár ez könnyen vitaindító lehet - hogy ez még akár elég is lehetne. A liga hátsó felébe tartozó szám, de inkább a középmezőny vége, mint a vert mezőny. Nem reménytelen.
2.) De mi lesz mindezzel adjustálva, ha azt is nézzük, hogy hányszor fejezi be TD-vel hányszor INTtel.
A kedvenc olyan statisztikám, ami nem veszi figyelembe magát a playt, csak az eredményt az adjusted net yards per attemp. Keenum 2017 előtt a 24 meccsén ugyanennyi TD-t adott, és kb ugyanennyi INT-et. 24-20 a differential. | Nem, nem ratio. Ez különbség nem arány | . Nos, a formula jobban bünteti az INTet, mint a TD-t ezért nem meglepő módon azt a billegó 5,86-ot leviszi 5,35-re. Nem túl jó, de igazán tragikus se. Masszív futójtáték kell, hogy kompenzálja, vagy jól kell beosztani, hogy mikor INT, mikor TD. Tebownak a számai alapján meccset se nagyon kellett volna nyernie, mégis volt egy 6-os győzelmi szériája, amikben nagyon jól gazdálkodott a momentummal.
Az állatorvosi vadló, számomra kicsit meglepő módon hasonlóan gazdálkodott a TD-kkel és INTekkel. Kicsit több TD-t szerzett kcisit több INT-et, 30-24, adjustálva továbbra is fej-fej mellett vannak egymással, 5,34. Persze nem a macska tavalyi szezonjára kell gondolni, a tavalyelőtti húzza fel neki, amikor még nem volt itt a sztárezdőnk. 6,22 NY/A és 6,04-es ANY/A, az a fölött a mágikus 6-os fölött van, ami nekem kicsit olyan, mint futóknál, hogy eléri-e a 4 Y/C (yard per carrie)-t. A tavalyi 4,38 pont annyira tragikus szám, mint amilyenre emlékszünk a pályán láttotak alapján.
3.) Magic faktor
Újabb stat, amiben nagyon egyformák. Keenum 2 4th quarter comeback és 3 game winning drive, míg Siemian 3 4QC és 2GWD. De itt is meg kell jegyezni, hogy a macska mindet 2016-ban jegyezte...

Ergo, van egy QB, aki 2012-2016-ig kb az, mintha átlagoljuk Siemian 2 évét. Nem jó, de nem is kétségbeejtő. Ha jól jön ki a lépés, egy 2015-ös NFZ mellé akár elég is lehet. A mostani csapat mellé igazából egy drágább Siemian, aki ha elveszti az önbizalmát, nem is átlag Siemian lesz hanem 2017-es Siemian...

Post Zimmer
És akkor jött 2017. a PostZimmer Keenum. Ez ugyan kisebb minta, mert csak 14 meccs, de lássuk mi történt a fenti statok mentén:
1.) Hogy halad a pályán
6,78 net yards per attemp. Ezzel a jó, de nem kiemelkedő kategória 10. a ligában Wentz, Carr, Wilson előtt. Egy ilyen szám azt sugallja, hogy képes a passz játék a hátán vinni a csapatot, akár gyengébb futójátékot is elviselve. A 4,4-es sack % utalhat arra, hogy a fal jobb munkát végzett előtte, ami segíti őt ebben a statisztikai mutatóban, de akkor elővehetnénk sorba a WR-eket is, az ellenfél védelmeket, és akkor inkább feladom.
2.) TD-INT
Talán itt a leglátványosabb a javulás. 22TD, 7INT. 1-1-ről 1,5-0,5-re változott. Ez bőven meglátszik a TD-kkel INTekkel adjustált statjain, a 7,03 ANY/A az egy second tier QB statja.
3.) Magic
1 4QC a neve mellett és 3 GWD. Plussz 1 a rájátszásban. Ha azt nézem, hogy mellé 11-3-mas a W-L mutatója, hát lehet nem fogja Elway rekordjait döntögetni ezen a téren, de nem is fogja úgy elchokerkedni a meccseket, mint egy Chargers kicker...

Precizitás
Váltsunk kicsit a nyers számok világából a kis mértékben megemésztett számokéba.
Egy passz lehet sikeres, annak ellenére, hogy szakszóval élve szarpassz. Ott a sima TD, de rövidet dobsz, a WR-nek vissza kell fordulnia érte, így utóléri a safety. Statisztikailag egy gyönyörű 40-50 yardos passz mondjuk, valójában viszont egy kihagyott TD. És persze a WR is droppolhat egy sima TD-t, ami statisztikailag egy incomplete passz. Most a PFF-et még nem veszem elő, mert így is túl nyúlt azon a terjedelmen az írás, mint szerettem volna, volt viszont szezon után egy nagyon érdekes stat a precizitásról. Azaz arról, hogy csak a WR környékére dobja-e a QB vagy pontosan oda, ahova kell
 ftw.usatoday.com/2018/03/nfl-most-accurate-quarterbacks-pro-football-focus-pff-stats-tom-brady-kirk-cousins
Nézzük a top5-öt
Tom Brady 24,2%
Philip Rivers 22,6%
Jimmy Garoppolo 22,5%
Drew Brees 22,3%
Carson Wentz 22,1%
A top5-ben tehát 3 future HOF, köztük az aktuális MVP, és Wentz aki sérüléséig az MVP címért volt harcban. Garoppolóról majd a 9ers fanok értekeznek, hogy mire számítsanak fél szezon alapján, aztán majd az idő eldönti, hogy bug volt-e a rendszerben vagy tökéletesen illeszkedik a neve Rivers és Brees közé. A másik név nem túl meglepő.
De nézzük a bottom 5-öt.
27. Mitchell Trubisky 13,4%
28. Case Keenum 12,6%
29. Kirk Cousins 12,3%
30. Derek Carr 10,4%
31. Deshaun Watson 10,3%
Az FA piac 2 legnagyobb igazolása Keenum és Cousins a bottom 5ben! Egyrészt mivel Cousins lett volna a másik opció, és nála még Keenum is jobb hagyhatnánk is, másrészről viszont ez egy olyan stat, ami azt sugallja, hogy Keenum (is) nagyon ki van szolgáltatva a supporting cast minőségének. Nos szó se róla, most jól belehúztunk a drafton a WR posztba, de Latimer óta egy 2. napos újonc nem jelent automatikus Deckert...
Trubisky egy veri őket. Ugyanakkor Watsont szemre valahogy elfogadnám a csapatba, hiába az utolsó a listán. Carrnak down éve volt, de azért ha most ő jött volna évi 18 millióért, akkor mégis bizakodóbb lennék. Nem tudom mi van emögött, az biztos hogy optimistább lennék, hogy a top5ben olvasnám Keenum nevét...

és akkor az 18 milliós kérdés: Kit vettünk. Egy átlag Siemiant vagy egy 2nd tierbe tartozó QB-t. Nagyon nem mindegy. Bizakodásra adhat okot, hogy nem ő az egyetlen QB, aki Fisher távozásával szintet lépett.
Viszont kicsit talán beszédes, hogy a Vikes FO fejében mintha meg sem fordult volna, Keenum megtartása. Láttam sok játékost, aki egy jól működő denveri gépezet fontos láncszemének tűnt, Elway mégsem tett nagy erőfeszítéseket marasztalására és aztán kiderült, hogy más gépezetben már megközelíteni se tudja azt, amit itt mutatott és pár éven belül kikopott a ligából. Malik Jackson az ellenpélda meg talán Trevathan, de főleg Jacksonnál én azt éreztem, hogy választani kellett Wolfe és közte és Wolfe rugalmlasabb volt a tárgyalásokkor (március előtt piaci ár alatt aláírt)
Na most ha feltételezem, hogy a Vikes FO is érti a dolgát, akkor alighanem azért fizettek egy 10-essel többet Cousinsért, mert úgy gondolják, hogy Keenumot inkább a rendszer tette naggyá, minthogy ő tette volna naggyá a rendszert. Még mielőtt élesben látnám nálunk, sajnos inkább hinnem kell a Vikes FO ítélőképességében, mint reménykedni a denveri QB suttógókban.

Paxton Lynch
Nos, még mindig nagyon kicsi a minta, de a kicsi minta alapján azokban a kategóriákban amik mentén Keenumot és Siemian összehasonlítottam (meg amiben úgy általában az ismeretlen QB-kat szoktam) a rossz és a borzalmas kategóriákba esik. De kicsi a minta, hagyjuk. Sokkal beszédesebb, hogy miért ilyen kicsi a minta. Mert Siemian simán lejátszotta őt edzésen. Meg Osweiler. És ezt azon a néhány meccsen a pályán is láttuk, pedig pályán Siemiantől és OZtól se azt láttuk, amiről VJ beszélt az edzések kapcsán. Első körös irányító ha pályára kerül ne bokán fossa magát. Tebow semmivel se volt tehetségesebb nála, sőt, Tebow se passzolt nála jobban, sőt. Ő valahogy mégis NFL játékosnak tűnt a pályán. Most lehet vitatkozni, hogy TE-nek, HB-nek, FB-nek vagy QBnak. Lynch... áh hagyjuk.
normális ezdővel normlis sémában lehet belőle valami, de szerintem neki az újrakezdéshez, ahhoz hogy visszanyerhesse az önbizalmát már teljes környezetváltozás kell, más csapatban kisebb elvárásokkal lehet kiderül mekkora tehetség, nálunk nem fog.

Chad Kelly
Felszerelés és contact nélkül hihetetlen jól tolta a rookiek közt, már-már Montee Balli magasságokban... Ha azt veszem, hogy felépült a sérüléséből, és eddig nem derült ki off field balhé róla, akkor akár több is lehet a jelenértéke, mint a beruházási 7/uccsó. Ritkán válnak be azok a játékosok akik első évüket IR-en vagy NFI-n töltik, mivel itt gyakorlatilag semmi érték nem forog kockán, oké, hogy bepróbáltuk, de amikor előjön belőle a Sloter a 3rd team ellen inkább arra gondoljunk először, hogy ki van előtte a sorban.
Ha beelőzné Lynchet, akkor akár még bizakodnék is. Mert ahhoz, hogy egy 1. köröst, akiről naponta elmondod, hogy nem tettünk még le róla, tremendous talent, meg minden, azt nem teszel gameday inaktívnak, ha nem egyértelműen rosszabb, mint a másik kettő. Lásd tavaly. Ha Chad Kellyben találtunk egy Siemiant, akit nem kell kezdetni, hogy elmenjen az önbizalma, akkor akár jól is járhatunk... Itt megjegyzem, hogy ha Lynch 3rd QB lesz, akkor lehet többet árt, mint használ. Mivel Keenum mögött nincs senki rajta kívül aki dobott már labdát a profik közt, ezért megtartjuk, de ez egy lose-lose szituáció. Ha megőrzi a 2. helyét, akkor 2 évig még kapja a könnyű pénzt, aztán az ügynökén múlik, hogy pénztáros vagy quarterback lesez a továbbiakban...

Nick Stevens
camp arm. Draft után hoztuk, nem QB helyére, sor WRnek sok labdát kell dobni, de én azt hittem megoldjuk 3ból. Ha tényleg olyan jó Lynch is Kelly is, akkor hadd dobáljanak annyit amennyit lehet...

Összességében
Keenum. Vagy jó lesz vagy szar.
Ha szar lesz, akkor vele bukik VJ és vagy még egy év szenvedés vagy viszonylag magas DM-et kell benyelni, hogy jöhessen más. És még azt is megkockáztatom, hogy nem csak 2-en buknak. Elway sérthetetlenségi mítoszán is minimum karcolást ejteni, hogy hagyta Rosent (és Allent), és sokadik próbálkozásra se talált QB-t.
Ha jó lesz, akár a PO is meglehet. És ez egyben egy csapda is, mert ez már nem a 15ös védelem, de az elvárás biztos vagyok benne, hogy a jó Keenumra lesz szabva. Egy jó Keenum megmentheti VJ-t, de Joseph idén nem bújhat senki és semmi mögé. Eredmény kell, nem finom reggeli.

Szerintem Keenem nem lesz olyan jó, mint Minnesotában volt és a csapat nem lesz olyan körülötte, mint 15ben volt, abba a Siemianklón Keenum is elég lehetett volna. Viszont ha annyira nem is jön össze neki, még mindig lehet "elég jó". Egyfelől azt mondom, hogy minden Keenumon múlik, de talán a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy annyira lesz jó, hogy nem rajta fog múlni. Nem viszi hátán a POba a csapatot, de nem is szabotálja a meccseket 2-3 jól időzített turnoverrel...
Black_Adder
Nagyon szép írás, főoldalra vele!!

My dream is to come back and play football again. I've been working my tail off every single day. #Shalieve
3 napja
sickmyduck Denver Broncos 71
Van olyan stat, hogy atlagban hany masodpercig tartogatta a labdat (esetleg felbontva hosszu passz/rovid passzra) a QB? Szerintem ez fontos kiegeszitõ adat a sack %-hoz es sokat elmond arrol, hogy tenylegesen mennyire volt segitve a QB passzjateka a fal altal.
sickmyduck
Valahol van, de szerintem fizetős stat.

Ami biztos, hogy Siemian bűne az az, hogy el kezd hátrafelé menekülni a labdával sackeknél 4 yardos sackből 12 yardosat csinálva, de ezzel már meg van büntetve a net yards / attempje.
Black_Adder
Siemian átlagban 2.72 mp alatt dob, Oswi 2.71 alatt, Lynch 2.70 alatt. Scramble-nél ezek a számok 4.64, 4.72, 5.36. Keeunomnál ezek a számok 2.73 és 4.65. Viszonyításképp a ligaátlag dobásnál 2.68 (de nagyon lehuzzák olyanok, mint Taylor vagy Wilson, akiknél ez a szám 3.10 felett) a scramble time pedig átlagban 5 körül van.

Igazából ebből csak az látszik, hogy Lynch scramble time-ja extrán sok a többiekéhez képest, tehát ha nem talál célpontot rögtön, akkor sokáig hajlamos tartogatni a labdát. A többiek körülbelül ugyanolyan gyorsan passzolnak is és tartogatják is a labdát.
Leonidasz007
Ha se a denver QBgroup, se a vikes QBgroup nem ter el kulonosebben a ligaatlagtol, vagy egyik a masiktol akkor tenyleg nincs nagy befolyasa. Azert koszonom.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
3 napja
Leonidasz007 Denver Broncos 122
Van olyan stat, hogy atlagban hany masodpercig tartogatta a labdat (esetleg felbontva hosszu passz/rovid passzra) a QB? Szerintem ez fontos kiegeszitõ adat a sack %-hoz es sokat elmond arrol, hogy tenylegesen mennyire volt segitve a QB passzjateka a fal altal.
sickmyduck
Valahol van, de szerintem fizetős stat.

Ami biztos, hogy Siemian bűne az az, hogy el kezd hátrafelé menekülni a labdával sackeknél 4 yardos sackből 12 yardosat csinálva, de ezzel már meg van büntetve a net yards / attempje.
Black_Adder
Siemian átlagban 2.72 mp alatt dob, Oswi 2.71 alatt, Lynch 2.70 alatt. Scramble-nél ezek a számok 4.64, 4.72, 5.36. Keeunomnál ezek a számok 2.73 és 4.65. Viszonyításképp a ligaátlag dobásnál 2.68 (de nagyon lehuzzák olyanok, mint Taylor vagy Wilson, akiknél ez a szám 3.10 felett) a scramble time pedig átlagban 5 körül van.

Igazából ebből csak az látszik, hogy Lynch scramble time-ja extrán sok a többiekéhez képest, tehát ha nem talál célpontot rögtön, akkor sokáig hajlamos tartogatni a labdát. A többiek körülbelül ugyanolyan gyorsan passzolnak is és tartogatják is a labdát.
2
3 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
Van olyan stat, hogy atlagban hany masodpercig tartogatta a labdat (esetleg felbontva hosszu passz/rovid passzra) a QB? Szerintem ez fontos kiegeszitõ adat a sack %-hoz es sokat elmond arrol, hogy tenylegesen mennyire volt segitve a QB passzjateka a fal altal.
sickmyduck
Valahol van, de szerintem fizetős stat.

Ami biztos, hogy Siemian bűne az az, hogy el kezd hátrafelé menekülni a labdával sackeknél 4 yardos sackből 12 yardosat csinálva, de ezzel már meg van büntetve a net yards / attempje.

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
1
3 napja
sickmyduck Denver Broncos 71
Akartam 2 hete egy posztelemző soroaztot, de aztán elment a kedvem ... sok mindentől. Most befejeztem ami félkész volt, talán nem olyan összeszedett, mint amilyennek szeretnéml, hogy nem egyszerre írtam, de ha már ennyit írtam, inkább bedobom, hátha megragad valahol vagy másban (is) ébreszt gondolatot. Ilyenkor úgyse sok dolog történik talán elfér ez is...

QB

Case Keenum
A legfontosabb poszton a legnagyobb kérdőjel. Az idei szezon 2 dolgon áll vagy bukik, Vance Josephen és Case Keenumon. Előbbinek úgy kéne valamit felmutatnia, hogy eddig amihez hozzányúlt az elromlott, utóbbinál legalább egy reménytkeltő évbe lehet kapaszkodni. A Broncos edzői gyökerek visszanyúlnak a régi Houstoni csapathoz, hogy ezért került-e képbe Keenum azt nem tudom, de persze akkor és ott már udfa rookieként mindenkinek egyértelmű volt, hogy egy future HOF prospekt érkezett hozzájuk, a 0-8-as QB mutató senkit ne tévesszen meg Vance Joseph-fel már akkor sok szenzációs edzést csináltak együtt végig...
Ennél a pontnál ketté bontanám a karrierjét. Mike Zimmer (és Pat Shurmur) előtt és után. | És Warning, száraz statisztika jön, nem gamplay. Azért ezt választottam, mert egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen rendszert fog Musgrave implementálni és mert nincs időm kedvem elvégezni a kutató munkát Keenummal, hogy milyen offense-ekben játszott. |

Pre Zimmer
24 meccsen kezdett. Ez pontosan ugyanannyi, mint amennyi Siemian neve mellett áll. Persze a macskának annyival könnyebb dolga volt, hogy mindezt 1 csapatban tehette, bár 2 OC mellett, Keenumnak 4 évet kellett dolgoznia ugyanennyi lehetőségért.
1.) Mennyire tud haladni a pályán vele az offense.
5,86 net yards / attemp. Viszonyításképp Siemian 5,87, tavaly 5,41. Siemiant jóval többször sackkelték, bár ez nem varrható egy az egyben a fal nyakába. Azt mondom - bár ez könnyen vitaindító lehet - hogy ez még akár elég is lehetne. A liga hátsó felébe tartozó szám, de inkább a középmezőny vége, mint a vert mezőny. Nem reménytelen.
2.) De mi lesz mindezzel adjustálva, ha azt is nézzük, hogy hányszor fejezi be TD-vel hányszor INTtel.
A kedvenc olyan statisztikám, ami nem veszi figyelembe magát a playt, csak az eredményt az adjusted net yards per attemp. Keenum 2017 előtt a 24 meccsén ugyanennyi TD-t adott, és kb ugyanennyi INT-et. 24-20 a differential. | Nem, nem ratio. Ez különbség nem arány | . Nos, a formula jobban bünteti az INTet, mint a TD-t ezért nem meglepő módon azt a billegó 5,86-ot leviszi 5,35-re. Nem túl jó, de igazán tragikus se. Masszív futójtáték kell, hogy kompenzálja, vagy jól kell beosztani, hogy mikor INT, mikor TD. Tebownak a számai alapján meccset se nagyon kellett volna nyernie, mégis volt egy 6-os győzelmi szériája, amikben nagyon jól gazdálkodott a momentummal.
Az állatorvosi vadló, számomra kicsit meglepő módon hasonlóan gazdálkodott a TD-kkel és INTekkel. Kicsit több TD-t szerzett kcisit több INT-et, 30-24, adjustálva továbbra is fej-fej mellett vannak egymással, 5,34. Persze nem a macska tavalyi szezonjára kell gondolni, a tavalyelőtti húzza fel neki, amikor még nem volt itt a sztárezdőnk. 6,22 NY/A és 6,04-es ANY/A, az a fölött a mágikus 6-os fölött van, ami nekem kicsit olyan, mint futóknál, hogy eléri-e a 4 Y/C (yard per carrie)-t. A tavalyi 4,38 pont annyira tragikus szám, mint amilyenre emlékszünk a pályán láttotak alapján.
3.) Magic faktor
Újabb stat, amiben nagyon egyformák. Keenum 2 4th quarter comeback és 3 game winning drive, míg Siemian 3 4QC és 2GWD. De itt is meg kell jegyezni, hogy a macska mindet 2016-ban jegyezte...

Ergo, van egy QB, aki 2012-2016-ig kb az, mintha átlagoljuk Siemian 2 évét. Nem jó, de nem is kétségbeejtő. Ha jól jön ki a lépés, egy 2015-ös NFZ mellé akár elég is lehet. A mostani csapat mellé igazából egy drágább Siemian, aki ha elveszti az önbizalmát, nem is átlag Siemian lesz hanem 2017-es Siemian...

Post Zimmer
És akkor jött 2017. a PostZimmer Keenum. Ez ugyan kisebb minta, mert csak 14 meccs, de lássuk mi történt a fenti statok mentén:
1.) Hogy halad a pályán
6,78 net yards per attemp. Ezzel a jó, de nem kiemelkedő kategória 10. a ligában Wentz, Carr, Wilson előtt. Egy ilyen szám azt sugallja, hogy képes a passz játék a hátán vinni a csapatot, akár gyengébb futójátékot is elviselve. A 4,4-es sack % utalhat arra, hogy a fal jobb munkát végzett előtte, ami segíti őt ebben a statisztikai mutatóban, de akkor elővehetnénk sorba a WR-eket is, az ellenfél védelmeket, és akkor inkább feladom.
2.) TD-INT
Talán itt a leglátványosabb a javulás. 22TD, 7INT. 1-1-ről 1,5-0,5-re változott. Ez bőven meglátszik a TD-kkel INTekkel adjustált statjain, a 7,03 ANY/A az egy second tier QB statja.
3.) Magic
1 4QC a neve mellett és 3 GWD. Plussz 1 a rájátszásban. Ha azt nézem, hogy mellé 11-3-mas a W-L mutatója, hát lehet nem fogja Elway rekordjait döntögetni ezen a téren, de nem is fogja úgy elchokerkedni a meccseket, mint egy Chargers kicker...

Precizitás
Váltsunk kicsit a nyers számok világából a kis mértékben megemésztett számokéba.
Egy passz lehet sikeres, annak ellenére, hogy szakszóval élve szarpassz. Ott a sima TD, de rövidet dobsz, a WR-nek vissza kell fordulnia érte, így utóléri a safety. Statisztikailag egy gyönyörű 40-50 yardos passz mondjuk, valójában viszont egy kihagyott TD. És persze a WR is droppolhat egy sima TD-t, ami statisztikailag egy incomplete passz. Most a PFF-et még nem veszem elő, mert így is túl nyúlt azon a terjedelmen az írás, mint szerettem volna, volt viszont szezon után egy nagyon érdekes stat a precizitásról. Azaz arról, hogy csak a WR környékére dobja-e a QB vagy pontosan oda, ahova kell
 ftw.usatoday.com/2018/03/nfl-most-accurate-quarterbacks-pro-football-focus-pff-stats-tom-brady-kirk-cousins
Nézzük a top5-öt
Tom Brady 24,2%
Philip Rivers 22,6%
Jimmy Garoppolo 22,5%
Drew Brees 22,3%
Carson Wentz 22,1%
A top5-ben tehát 3 future HOF, köztük az aktuális MVP, és Wentz aki sérüléséig az MVP címért volt harcban. Garoppolóról majd a 9ers fanok értekeznek, hogy mire számítsanak fél szezon alapján, aztán majd az idő eldönti, hogy bug volt-e a rendszerben vagy tökéletesen illeszkedik a neve Rivers és Brees közé. A másik név nem túl meglepő.
De nézzük a bottom 5-öt.
27. Mitchell Trubisky 13,4%
28. Case Keenum 12,6%
29. Kirk Cousins 12,3%
30. Derek Carr 10,4%
31. Deshaun Watson 10,3%
Az FA piac 2 legnagyobb igazolása Keenum és Cousins a bottom 5ben! Egyrészt mivel Cousins lett volna a másik opció, és nála még Keenum is jobb hagyhatnánk is, másrészről viszont ez egy olyan stat, ami azt sugallja, hogy Keenum (is) nagyon ki van szolgáltatva a supporting cast minőségének. Nos szó se róla, most jól belehúztunk a drafton a WR posztba, de Latimer óta egy 2. napos újonc nem jelent automatikus Deckert...
Trubisky egy veri őket. Ugyanakkor Watsont szemre valahogy elfogadnám a csapatba, hiába az utolsó a listán. Carrnak down éve volt, de azért ha most ő jött volna évi 18 millióért, akkor mégis bizakodóbb lennék. Nem tudom mi van emögött, az biztos hogy optimistább lennék, hogy a top5ben olvasnám Keenum nevét...

és akkor az 18 milliós kérdés: Kit vettünk. Egy átlag Siemiant vagy egy 2nd tierbe tartozó QB-t. Nagyon nem mindegy. Bizakodásra adhat okot, hogy nem ő az egyetlen QB, aki Fisher távozásával szintet lépett.
Viszont kicsit talán beszédes, hogy a Vikes FO fejében mintha meg sem fordult volna, Keenum megtartása. Láttam sok játékost, aki egy jól működő denveri gépezet fontos láncszemének tűnt, Elway mégsem tett nagy erőfeszítéseket marasztalására és aztán kiderült, hogy más gépezetben már megközelíteni se tudja azt, amit itt mutatott és pár éven belül kikopott a ligából. Malik Jackson az ellenpélda meg talán Trevathan, de főleg Jacksonnál én azt éreztem, hogy választani kellett Wolfe és közte és Wolfe rugalmlasabb volt a tárgyalásokkor (március előtt piaci ár alatt aláírt)
Na most ha feltételezem, hogy a Vikes FO is érti a dolgát, akkor alighanem azért fizettek egy 10-essel többet Cousinsért, mert úgy gondolják, hogy Keenumot inkább a rendszer tette naggyá, minthogy ő tette volna naggyá a rendszert. Még mielőtt élesben látnám nálunk, sajnos inkább hinnem kell a Vikes FO ítélőképességében, mint reménykedni a denveri QB suttógókban.

Paxton Lynch
Nos, még mindig nagyon kicsi a minta, de a kicsi minta alapján azokban a kategóriákban amik mentén Keenumot és Siemian összehasonlítottam (meg amiben úgy általában az ismeretlen QB-kat szoktam) a rossz és a borzalmas kategóriákba esik. De kicsi a minta, hagyjuk. Sokkal beszédesebb, hogy miért ilyen kicsi a minta. Mert Siemian simán lejátszotta őt edzésen. Meg Osweiler. És ezt azon a néhány meccsen a pályán is láttuk, pedig pályán Siemiantől és OZtól se azt láttuk, amiről VJ beszélt az edzések kapcsán. Első körös irányító ha pályára kerül ne bokán fossa magát. Tebow semmivel se volt tehetségesebb nála, sőt, Tebow se passzolt nála jobban, sőt. Ő valahogy mégis NFL játékosnak tűnt a pályán. Most lehet vitatkozni, hogy TE-nek, HB-nek, FB-nek vagy QBnak. Lynch... áh hagyjuk.
normális ezdővel normlis sémában lehet belőle valami, de szerintem neki az újrakezdéshez, ahhoz hogy visszanyerhesse az önbizalmát már teljes környezetváltozás kell, más csapatban kisebb elvárásokkal lehet kiderül mekkora tehetség, nálunk nem fog.

Chad Kelly
Felszerelés és contact nélkül hihetetlen jól tolta a rookiek közt, már-már Montee Balli magasságokban... Ha azt veszem, hogy felépült a sérüléséből, és eddig nem derült ki off field balhé róla, akkor akár több is lehet a jelenértéke, mint a beruházási 7/uccsó. Ritkán válnak be azok a játékosok akik első évüket IR-en vagy NFI-n töltik, mivel itt gyakorlatilag semmi érték nem forog kockán, oké, hogy bepróbáltuk, de amikor előjön belőle a Sloter a 3rd team ellen inkább arra gondoljunk először, hogy ki van előtte a sorban.
Ha beelőzné Lynchet, akkor akár még bizakodnék is. Mert ahhoz, hogy egy 1. köröst, akiről naponta elmondod, hogy nem tettünk még le róla, tremendous talent, meg minden, azt nem teszel gameday inaktívnak, ha nem egyértelműen rosszabb, mint a másik kettő. Lásd tavaly. Ha Chad Kellyben találtunk egy Siemiant, akit nem kell kezdetni, hogy elmenjen az önbizalma, akkor akár jól is járhatunk... Itt megjegyzem, hogy ha Lynch 3rd QB lesz, akkor lehet többet árt, mint használ. Mivel Keenum mögött nincs senki rajta kívül aki dobott már labdát a profik közt, ezért megtartjuk, de ez egy lose-lose szituáció. Ha megőrzi a 2. helyét, akkor 2 évig még kapja a könnyű pénzt, aztán az ügynökén múlik, hogy pénztáros vagy quarterback lesez a továbbiakban...

Nick Stevens
camp arm. Draft után hoztuk, nem QB helyére, sor WRnek sok labdát kell dobni, de én azt hittem megoldjuk 3ból. Ha tényleg olyan jó Lynch is Kelly is, akkor hadd dobáljanak annyit amennyit lehet...

Összességében
Keenum. Vagy jó lesz vagy szar.
Ha szar lesz, akkor vele bukik VJ és vagy még egy év szenvedés vagy viszonylag magas DM-et kell benyelni, hogy jöhessen más. És még azt is megkockáztatom, hogy nem csak 2-en buknak. Elway sérthetetlenségi mítoszán is minimum karcolást ejteni, hogy hagyta Rosent (és Allent), és sokadik próbálkozásra se talált QB-t.
Ha jó lesz, akár a PO is meglehet. És ez egyben egy csapda is, mert ez már nem a 15ös védelem, de az elvárás biztos vagyok benne, hogy a jó Keenumra lesz szabva. Egy jó Keenum megmentheti VJ-t, de Joseph idén nem bújhat senki és semmi mögé. Eredmény kell, nem finom reggeli.

Szerintem Keenem nem lesz olyan jó, mint Minnesotában volt és a csapat nem lesz olyan körülötte, mint 15ben volt, abba a Siemianklón Keenum is elég lehetett volna. Viszont ha annyira nem is jön össze neki, még mindig lehet "elég jó". Egyfelől azt mondom, hogy minden Keenumon múlik, de talán a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy annyira lesz jó, hogy nem rajta fog múlni. Nem viszi hátán a POba a csapatot, de nem is szabotálja a meccseket 2-3 jól időzített turnoverrel...
Black_Adder
Van olyan stat, hogy atlagban hany masodpercig tartogatta a labdat (esetleg felbontva hosszu passz/rovid passzra) a QB? Szerintem ez fontos kiegeszitõ adat a sack %-hoz es sokat elmond arrol, hogy tenylegesen mennyire volt segitve a QB passzjateka a fal altal.

(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)

YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
3 napja
peach Atlanta Falcons 7 881 — return of the falcons
Vannak tryoutosok is, köztük egy számomra (és Halloran számára is) ismert név.
 twitter.com/ryanohalloran/status/1006579957978415105
Nordly (Cap) Capi pár éve nagy előszezon sztár* volt Jacksonfalván, remélem itt is kap egy szerződést, és eljátszhatja ugyanezt nálatok is az előszezonban. 😊


*garbage timeban volt pár sackje
iktriad
Ezt pepitában nálunk is előadta, egy igazi edzésmenő a srác. A lehető legjobb helyre került. 😊...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
Akartam 2 hete egy posztelemző soroaztot, de aztán elment a kedvem ... sok mindentől. Most befejeztem ami félkész volt, talán nem olyan összeszedett, mint amilyennek szeretnéml, hogy nem egyszerre írtam, de ha már ennyit írtam, inkább bedobom, hátha megragad valahol vagy másban (is) ébreszt gondolatot. Ilyenkor úgyse sok dolog történik talán elfér ez is...

QB

Case Keenum
A legfontosabb poszton a legnagyobb kérdőjel. Az idei szezon 2 dolgon áll vagy bukik, Vance Josephen és Case Keenumon. Előbbinek úgy kéne valamit felmutatnia, hogy eddig amihez hozzányúlt az elromlott, utóbbinál legalább egy reménytkeltő évbe lehet kapaszkodni. A Broncos edzői gyökerek visszanyúlnak a régi Houstoni csapathoz, hogy ezért került-e képbe Keenum azt nem tudom, de persze akkor és ott már udfa rookieként mindenkinek egyértelmű volt, hogy egy future HOF prospekt érkezett hozzájuk, a 0-8-as QB mutató senkit ne tévesszen meg Vance Joseph-fel már akkor sok szenzációs edzést csináltak együtt végig...
Ennél a pontnál ketté bontanám a karrierjét. Mike Zimmer (és Pat Shurmur) előtt és után. | És Warning, száraz statisztika jön, nem gamplay. Azért ezt választottam, mert egyelőre fogalmam sincs, hogy milyen rendszert fog Musgrave implementálni és mert nincs időm kedvem elvégezni a kutató munkát Keenummal, hogy milyen offense-ekben játszott. |

Pre Zimmer
24 meccsen kezdett. Ez pontosan ugyanannyi, mint amennyi Siemian neve mellett áll. Persze a macskának annyival könnyebb dolga volt, hogy mindezt 1 csapatban tehette, bár 2 OC mellett, Keenumnak 4 évet kellett dolgoznia ugyanennyi lehetőségért.
1.) Mennyire tud haladni a pályán vele az offense.
5,86 net yards / attemp. Viszonyításképp Siemian 5,87, tavaly 5,41. Siemiant jóval többször sackkelték, bár ez nem varrható egy az egyben a fal nyakába. Azt mondom - bár ez könnyen vitaindító lehet - hogy ez még akár elég is lehetne. A liga hátsó felébe tartozó szám, de inkább a középmezőny vége, mint a vert mezőny. Nem reménytelen.
2.) De mi lesz mindezzel adjustálva, ha azt is nézzük, hogy hányszor fejezi be TD-vel hányszor INTtel.
A kedvenc olyan statisztikám, ami nem veszi figyelembe magát a playt, csak az eredményt az adjusted net yards per attemp. Keenum 2017 előtt a 24 meccsén ugyanennyi TD-t adott, és kb ugyanennyi INT-et. 24-20 a differential. | Nem, nem ratio. Ez különbség nem arány | . Nos, a formula jobban bünteti az INTet, mint a TD-t ezért nem meglepő módon azt a billegó 5,86-ot leviszi 5,35-re. Nem túl jó, de igazán tragikus se. Masszív futójtáték kell, hogy kompenzálja, vagy jól kell beosztani, hogy mikor INT, mikor TD. Tebownak a számai alapján meccset se nagyon kellett volna nyernie, mégis volt egy 6-os győzelmi szériája, amikben nagyon jól gazdálkodott a momentummal.
Az állatorvosi vadló, számomra kicsit meglepő módon hasonlóan gazdálkodott a TD-kkel és INTekkel. Kicsit több TD-t szerzett kcisit több INT-et, 30-24, adjustálva továbbra is fej-fej mellett vannak egymással, 5,34. Persze nem a macska tavalyi szezonjára kell gondolni, a tavalyelőtti húzza fel neki, amikor még nem volt itt a sztárezdőnk. 6,22 NY/A és 6,04-es ANY/A, az a fölött a mágikus 6-os fölött van, ami nekem kicsit olyan, mint futóknál, hogy eléri-e a 4 Y/C (yard per carrie)-t. A tavalyi 4,38 pont annyira tragikus szám, mint amilyenre emlékszünk a pályán láttotak alapján.
3.) Magic faktor
Újabb stat, amiben nagyon egyformák. Keenum 2 4th quarter comeback és 3 game winning drive, míg Siemian 3 4QC és 2GWD. De itt is meg kell jegyezni, hogy a macska mindet 2016-ban jegyezte...

Ergo, van egy QB, aki 2012-2016-ig kb az, mintha átlagoljuk Siemian 2 évét. Nem jó, de nem is kétségbeejtő. Ha jól jön ki a lépés, egy 2015-ös NFZ mellé akár elég is lehet. A mostani csapat mellé igazából egy drágább Siemian, aki ha elveszti az önbizalmát, nem is átlag Siemian lesz hanem 2017-es Siemian...

Post Zimmer
És akkor jött 2017. a PostZimmer Keenum. Ez ugyan kisebb minta, mert csak 14 meccs, de lássuk mi történt a fenti statok mentén:
1.) Hogy halad a pályán
6,78 net yards per attemp. Ezzel a jó, de nem kiemelkedő kategória 10. a ligában Wentz, Carr, Wilson előtt. Egy ilyen szám azt sugallja, hogy képes a passz játék a hátán vinni a csapatot, akár gyengébb futójátékot is elviselve. A 4,4-es sack % utalhat arra, hogy a fal jobb munkát végzett előtte, ami segíti őt ebben a statisztikai mutatóban, de akkor elővehetnénk sorba a WR-eket is, az ellenfél védelmeket, és akkor inkább feladom.
2.) TD-INT
Talán itt a leglátványosabb a javulás. 22TD, 7INT. 1-1-ről 1,5-0,5-re változott. Ez bőven meglátszik a TD-kkel INTekkel adjustált statjain, a 7,03 ANY/A az egy second tier QB statja.
3.) Magic
1 4QC a neve mellett és 3 GWD. Plussz 1 a rájátszásban. Ha azt nézem, hogy mellé 11-3-mas a W-L mutatója, hát lehet nem fogja Elway rekordjait döntögetni ezen a téren, de nem is fogja úgy elchokerkedni a meccseket, mint egy Chargers kicker...

Precizitás
Váltsunk kicsit a nyers számok világából a kis mértékben megemésztett számokéba.
Egy passz lehet sikeres, annak ellenére, hogy szakszóval élve szarpassz. Ott a sima TD, de rövidet dobsz, a WR-nek vissza kell fordulnia érte, így utóléri a safety. Statisztikailag egy gyönyörű 40-50 yardos passz mondjuk, valójában viszont egy kihagyott TD. És persze a WR is droppolhat egy sima TD-t, ami statisztikailag egy incomplete passz. Most a PFF-et még nem veszem elő, mert így is túl nyúlt azon a terjedelmen az írás, mint szerettem volna, volt viszont szezon után egy nagyon érdekes stat a precizitásról. Azaz arról, hogy csak a WR környékére dobja-e a QB vagy pontosan oda, ahova kell
 ftw.usatoday.com/2018/03/nfl-most-accurate-quarterbacks-pro-football-focus-pff-stats-tom-brady-kirk-cousins
Nézzük a top5-öt
Tom Brady 24,2%
Philip Rivers 22,6%
Jimmy Garoppolo 22,5%
Drew Brees 22,3%
Carson Wentz 22,1%
A top5-ben tehát 3 future HOF, köztük az aktuális MVP, és Wentz aki sérüléséig az MVP címért volt harcban. Garoppolóról majd a 9ers fanok értekeznek, hogy mire számítsanak fél szezon alapján, aztán majd az idő eldönti, hogy bug volt-e a rendszerben vagy tökéletesen illeszkedik a neve Rivers és Brees közé. A másik név nem túl meglepő.
De nézzük a bottom 5-öt.
27. Mitchell Trubisky 13,4%
28. Case Keenum 12,6%
29. Kirk Cousins 12,3%
30. Derek Carr 10,4%
31. Deshaun Watson 10,3%
Az FA piac 2 legnagyobb igazolása Keenum és Cousins a bottom 5ben! Egyrészt mivel Cousins lett volna a másik opció, és nála még Keenum is jobb hagyhatnánk is, másrészről viszont ez egy olyan stat, ami azt sugallja, hogy Keenum (is) nagyon ki van szolgáltatva a supporting cast minőségének. Nos szó se róla, most jól belehúztunk a drafton a WR posztba, de Latimer óta egy 2. napos újonc nem jelent automatikus Deckert...
Trubisky egy veri őket. Ugyanakkor Watsont szemre valahogy elfogadnám a csapatba, hiába az utolsó a listán. Carrnak down éve volt, de azért ha most ő jött volna évi 18 millióért, akkor mégis bizakodóbb lennék. Nem tudom mi van emögött, az biztos hogy optimistább lennék, hogy a top5ben olvasnám Keenum nevét...

és akkor az 18 milliós kérdés: Kit vettünk. Egy átlag Siemiant vagy egy 2nd tierbe tartozó QB-t. Nagyon nem mindegy. Bizakodásra adhat okot, hogy nem ő az egyetlen QB, aki Fisher távozásával szintet lépett.
Viszont kicsit talán beszédes, hogy a Vikes FO fejében mintha meg sem fordult volna, Keenum megtartása. Láttam sok játékost, aki egy jól működő denveri gépezet fontos láncszemének tűnt, Elway mégsem tett nagy erőfeszítéseket marasztalására és aztán kiderült, hogy más gépezetben már megközelíteni se tudja azt, amit itt mutatott és pár éven belül kikopott a ligából. Malik Jackson az ellenpélda meg talán Trevathan, de főleg Jacksonnál én azt éreztem, hogy választani kellett Wolfe és közte és Wolfe rugalmlasabb volt a tárgyalásokkor (március előtt piaci ár alatt aláírt)
Na most ha feltételezem, hogy a Vikes FO is érti a dolgát, akkor alighanem azért fizettek egy 10-essel többet Cousinsért, mert úgy gondolják, hogy Keenumot inkább a rendszer tette naggyá, minthogy ő tette volna naggyá a rendszert. Még mielőtt élesben látnám nálunk, sajnos inkább hinnem kell a Vikes FO ítélőképességében, mint reménykedni a denveri QB suttógókban.

Paxton Lynch
Nos, még mindig nagyon kicsi a minta, de a kicsi minta alapján azokban a kategóriákban amik mentén Keenumot és Siemian összehasonlítottam (meg amiben úgy általában az ismeretlen QB-kat szoktam) a rossz és a borzalmas kategóriákba esik. De kicsi a minta, hagyjuk. Sokkal beszédesebb, hogy miért ilyen kicsi a minta. Mert Siemian simán lejátszotta őt edzésen. Meg Osweiler. És ezt azon a néhány meccsen a pályán is láttuk, pedig pályán Siemiantől és OZtól se azt láttuk, amiről VJ beszélt az edzések kapcsán. Első körös irányító ha pályára kerül ne bokán fossa magát. Tebow semmivel se volt tehetségesebb nála, sőt, Tebow se passzolt nála jobban, sőt. Ő valahogy mégis NFL játékosnak tűnt a pályán. Most lehet vitatkozni, hogy TE-nek, HB-nek, FB-nek vagy QBnak. Lynch... áh hagyjuk.
normális ezdővel normlis sémában lehet belőle valami, de szerintem neki az újrakezdéshez, ahhoz hogy visszanyerhesse az önbizalmát már teljes környezetváltozás kell, más csapatban kisebb elvárásokkal lehet kiderül mekkora tehetség, nálunk nem fog.

Chad Kelly
Felszerelés és contact nélkül hihetetlen jól tolta a rookiek közt, már-már Montee Balli magasságokban... Ha azt veszem, hogy felépült a sérüléséből, és eddig nem derült ki off field balhé róla, akkor akár több is lehet a jelenértéke, mint a beruházási 7/uccsó. Ritkán válnak be azok a játékosok akik első évüket IR-en vagy NFI-n töltik, mivel itt gyakorlatilag semmi érték nem forog kockán, oké, hogy bepróbáltuk, de amikor előjön belőle a Sloter a 3rd team ellen inkább arra gondoljunk először, hogy ki van előtte a sorban.
Ha beelőzné Lynchet, akkor akár még bizakodnék is. Mert ahhoz, hogy egy 1. köröst, akiről naponta elmondod, hogy nem tettünk még le róla, tremendous talent, meg minden, azt nem teszel gameday inaktívnak, ha nem egyértelműen rosszabb, mint a másik kettő. Lásd tavaly. Ha Chad Kellyben találtunk egy Siemiant, akit nem kell kezdetni, hogy elmenjen az önbizalma, akkor akár jól is járhatunk... Itt megjegyzem, hogy ha Lynch 3rd QB lesz, akkor lehet többet árt, mint használ. Mivel Keenum mögött nincs senki rajta kívül aki dobott már labdát a profik közt, ezért megtartjuk, de ez egy lose-lose szituáció. Ha megőrzi a 2. helyét, akkor 2 évig még kapja a könnyű pénzt, aztán az ügynökén múlik, hogy pénztáros vagy quarterback lesez a továbbiakban...

Nick Stevens
camp arm. Draft után hoztuk, nem QB helyére, sor WRnek sok labdát kell dobni, de én azt hittem megoldjuk 3ból. Ha tényleg olyan jó Lynch is Kelly is, akkor hadd dobáljanak annyit amennyit lehet...

Összességében
Keenum. Vagy jó lesz vagy szar.
Ha szar lesz, akkor vele bukik VJ és vagy még egy év szenvedés vagy viszonylag magas DM-et kell benyelni, hogy jöhessen más. És még azt is megkockáztatom, hogy nem csak 2-en buknak. Elway sérthetetlenségi mítoszán is minimum karcolást ejteni, hogy hagyta Rosent (és Allent), és sokadik próbálkozásra se talált QB-t.
Ha jó lesz, akár a PO is meglehet. És ez egyben egy csapda is, mert ez már nem a 15ös védelem, de az elvárás biztos vagyok benne, hogy a jó Keenumra lesz szabva. Egy jó Keenum megmentheti VJ-t, de Joseph idén nem bújhat senki és semmi mögé. Eredmény kell, nem finom reggeli.

Szerintem Keenem nem lesz olyan jó, mint Minnesotában volt és a csapat nem lesz olyan körülötte, mint 15ben volt, abba a Siemianklón Keenum is elég lehetett volna. Viszont ha annyira nem is jön össze neki, még mindig lehet "elég jó". Egyfelől azt mondom, hogy minden Keenumon múlik, de talán a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy annyira lesz jó, hogy nem rajta fog múlni. Nem viszi hátán a POba a csapatot, de nem is szabotálja a meccseket 2-3 jól időzített turnoverrel...

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
14
4 napja
Leonidasz007 Denver Broncos 122
Sziasztok!

Nektek mi a véleményetek Jordan Taylorról?
Én egy olyan elkapónak tartom, akiben sok potenciál van, csak eddig nem volt alkalma megmutatni.
Remélem bent marad a keretben, és Keenum hasznára tud lenni.
Gerichill
Én sose láttam, hogy képes lenne berobbanni és nem is vártam tőle többet. Most hogy érkezett még két (remélem nem bust) elkapó, szerintem végleg elfelejthetjük.
4 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
McDonald paycut.
Ilyet én még nem is láttam, hogy frissen igazolt játékos TC előtt lemond fizetése kb feléről...

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
4 napja
StormST Denver Broncos 8 821 — SB 50 Champion @ Grund
Sziasztok!

Nektek mi a véleményetek Jordan Taylorról?
Én egy olyan elkapónak tartom, akiben sok potenciál van, csak eddig nem volt alkalma megmutatni.
Remélem bent marad a keretben, és Keenum hasznára tud lenni.
Gerichill
Taylor az örök be-nem-vált ígéret, vannak villanásai, de valahogy sose sikerült neki még a WR3 posztot se kisajátítani, pedig azért már jó ideje a csapatnál van...

Szerintem van benne tehetség, de nem tudom, hogy mi kéne hozzá, hogy konstans kijöjjön belőle...THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
4 napja
Gerichill Denver Broncos 1
Sziasztok!

Nektek mi a véleményetek Jordan Taylorról?
Én egy olyan elkapónak tartom, akiben sok potenciál van, csak eddig nem volt alkalma megmutatni.
Remélem bent marad a keretben, és Keenum hasznára tud lenni.
6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 47 084 — It's always something
Demariyus Thomas megsérült az 1. minicamp edzésnapon,., remélhetőleg nem komoly.

Egyéb történések az 1. minicamp napon.
 www.denverpost.com/2018/06/12/denver-broncos-mini-camp-day-1-recap/
Na kb ez a minimum Hallorentől, ahogy akár csak egy edzést is elemez.

Vannak tryoutosok is, köztük egy számomra (és Halloran számára is) ismert név.

Nordly (Cap) Capi pár éve nagy előszezon sztár* volt Jacksonfalván, remélem itt is kap egy szerződést, és eljátszhatja ugyanezt nálatok is az előszezonban. 😊


*garbage timeban volt pár sackje

Szerkesztette: iktriad

11 napja
Heisman Trophy Denver Broncos Oregon Ducks 7 208 — Alina Zagitova & Evgenia Medvedeva, Bears GM
akkor most megy ígyis a költözés ?
Heisman Trophy
???

Vagy somos hsz-ének 4. pontjára gondolsz?
Igor
én a broncosokra gondoltam 😀

Go Denver Broncos, AZ Cardinals, Oregon, Peyton Manning, Marcus Mariota & Mitch Trubisky fan. WOLFSBURG és SOUTHAMPTON, VASAS drukker, National teams : HUN and GER, Favourite players : Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Manuel Neuer, GO Anaheim Ducks, IN F1 : Lewis Hamilton supporter, Biathlon : Martin Fourcade, cycling : N. Quintana, GSW 4ever in NBA, MotoGP : M.Marquez, Baseball : Houston Astros
1
12 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=926bug.png
Black_Adder
Elhiszem, nem azért írtam. Én nem vagyok IT zseni, így magyarázatot se tudok, max ilyen nagyon vadakat erre a jelenségre, így ebben a pattanásig feszült hangulatban azokat magamban is tartom.
dawyd728
ilyen csak akkor fordul elő, ha tab & enterrel akarod elküldeni a linket, magyarul azt érzékeli a böngésződ, hogy meg akarsz nyitni egy másik oldalt 😀
Löfli
a küldés gombbal próbálom és küldtem már el korábban máshova mutató linket sikeresen...
És ha az oldal elhagyására kattintok, akkor nem a linkre visz, hanem vissza a Broncos topicba, csak a hozzászólásom nélkül.

De nem hinném, hogy a jövőben bármikor szükségét érezném az FD fórum beidézésének, aki akarja úgy is megtalálja.

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
12 napja
Leonidasz007 Denver Broncos 122
Szóljatok ha véget ért a denveri pacicaharc (vagy mustangangbang)
Már persze ha lesz aki marad itt mérföld magasról tudósítani 😊
flzoli
A Broncos szurkolóknak amugy se sok jó jutott az elmúlt két évben. Felépülünk párhúzamosan a csapattal. Aztán akkor majd szívesebben megtöltjük a topicot élettel. Vagy igy vagy úgy.
12 napja
flzoli Denver Broncos 2 726 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóljatok ha véget ért a denveri pacicaharc (vagy mustangangbang)
Már persze ha lesz aki marad itt mérföld magasról tudósítani 😊

http://www.f-covers.com/cover/funny-brain-facebook-cover-timeline-banner-for-fb.jpg
12 napja
kristóf17 Indianapolis Colts 1 377 — Colts fan
Az az igazság hogy rohadt fárasztó már ez az egész, nemhogy értelmezni, olvasni alig tudom. Nekem ez már sok... eddig se voltam nagyon jelen itt, a szakmai tudásom egyenlő a nullával, nem tudok felállásról, taktikáról, játékosokról semmit, nem is érdekel már btw. Őszintén.

Van egy csomó értékes dolog az életetekben, biztos vagyok benne, szánjatok rá egy picivel több időt, mintsem ide irogassatok regényeket. Nekem megérte.

Minden jót nektek, komolyan, a legjobbakat, jó fejek vagytok. A vadló legyen veletek s természetesen az Úr is!

Szevasztok!
#JC6 (2005-2018)
#JC6
Indi topicban mindig elfér egy jó arc pluszba! 😉 (Mi sem értünk semmihez, csak stez és peterk néha úgy tesz 😀 )

Szerkesztette: kristóf1712 napja
#JC6 Denver Broncos Marshall Thundering Herd 5 638 — In God I trust
Az az igazság hogy rohadt fárasztó már ez az egész, nemhogy értelmezni, olvasni alig tudom. Nekem ez már sok... eddig se voltam nagyon jelen itt, a szakmai tudásom egyenlő a nullával, nem tudok felállásról, taktikáról, játékosokról semmit, nem is érdekel már btw. Őszintén.

Van egy csomó értékes dolog az életetekben, biztos vagyok benne, szánjatok rá egy picivel több időt, mintsem ide irogassatok regényeket. Nekem megérte.

Minden jót nektek, komolyan, a legjobbakat, jó fejek vagytok. A vadló legyen veletek s természetesen az Úr is!

Szevasztok!
#JC6 (2005-2018)

PunBB bbcode test
Tebowista szerzetes 😛
GB2
Brian Dawkins forever
5
12 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 11 015 — ellenIktriad
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=926bug.png
Black_Adder
Elhiszem, nem azért írtam. Én nem vagyok IT zseni, így magyarázatot se tudok, max ilyen nagyon vadakat erre a jelenségre, így ebben a pattanásig feszült hangulatban azokat magamban is tartom.
dawyd728
ilyen csak akkor fordul elő, ha tab & enterrel akarod elküldeni a linket, magyarul azt érzékeli a böngésződ, hogy meg akarsz nyitni egy másik oldalt 😀

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
12 napja
dawyd728 1 663
 www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=926bug.png
Black_Adder
Elhiszem, nem azért írtam. Én nem vagyok IT zseni, így magyarázatot se tudok, max ilyen nagyon vadakat erre a jelenségre, így ebben a pattanásig feszült hangulatban azokat magamban is tartom.
12 napja
Zalán Denver Broncos 731 — #FireVanceJoseph trends in Broncos Country
Amikor mindenki elhagyta a csónakot, akkor is itt a Broncos fórumban tartott a meeting erről. Mint egy lélekvesztő hánykolódott a fórum, egy-két matróz még öntötte kifelé a vizet a kajütből. A Broncos fórum lakóit ez akkor sem zavarta és most sem.
A Broncos fórum tematikáját elsősorban a Broncos funok csoportja határozta meg ezidáig.
Van mit kibeszélni itt úgy látszik.
Amint látjuk, semmifelé Broncos téma nem merül itt fel a visszatérés óta.
Talán időt kellene hagyni. Vagy azért, hogy mindenki visszatérjen ide is, aki odaát is ír. Vagy azért, hogy alakuljon egy teljesen új, bowl.hu kompatibilis Broncos magyar szurkolócsoport.
Mondhatnám a Broncos mi vagyunk.
Újra leírom. Örülök, hogy szakavatott kezekbe került ez a fórum. Sokkal nagyobb az ára azonban, mint a hétszámjegyű összeg. Elveszítettük az egységet, az esszenciáját a felületnek.
Az egész hajcihőbe én bele lettem rángatva, mint egyszerű user. De akkor most már szeretnék világos választ kapni.
– Ami délelőtt még hatszámjegyű volt, most hogyan hétszámjegyű?
– És mennyi a pontos összeg? És újra felajánlom egyszerű userként, szívesen beszállok közösségi finanszírozásképp, és nem kérek érte töredék-tulajdonrészt.
– És kik lettek az új tulajdonosok?
– Magánszemélyek vagy cég áll mögötte?
– Vannak-e tervek arra vonatkozóan, hogy a fórum fejlesztések után az FK fóruma legyen és bemenjen alá?
– Vagy marad függetlenül bowl.hu, ahogy eddig is?

Én köszönöm, ha erre kapunk válaszokat, hogy világosabban lássunk, hogy kevesebb legyen a vakvágány.
Mondjátok el, nyíltan, őszintén.

Beteszek egy Keenum edzésvideót is a végére, hogy legyen Bronco vonatkozása a posztnak.

 youtu.be/z_-XgNEdXao
Zalán
A kérdéseimre a csevegőben kaptam választ, ha érdekes. Köszönöm. Még sok a fehér folt. Én várom a szerkesztők higgadtságát itt a bowl.hu-n, és azt, hogy ha lezárnak minden a tulajdonosváltással kapcsolatos ügyet, akkor világosan tájékoztatnak bennünket, hogy mi történt, és vázolják a közeljövőt a bowl.hu-val kapcsolatban. Addig pedig várom tőlük és mindenkitől a türelmet annak kapcsán, hogy az idő eldöntse, ki hova ír, várom a gesztust, hogy kimondjuk, ha így alakult, jó fórumázást, itt is, ott is, és ez az ajtó mindenki előtt nyitva a továbbiakban is.

!!!!!!!! Weeks of great practice !!!!!!!!
12 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/06/06/926bug.png
Képfeltöltés, korlátlan ingyen képtárolás, képmegosztás - www.kepfeltoltes.eu
Képfeltöltés, ingyen képtárolás korlátlan számban, képmegosztás, családi és üzleti képek feltöltése, nyaralási fotók megosztása.Csoportos és URL képfeltöltés

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
12 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
ugyanezt (az alsó) linket próbálva nekem nem küldi el

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
12 napja
dawyd728 1 663
Visit My Website

 forum.first-down.hu

 forum.first-down.hu/index.php?topic=5.60

Nekem sikerült kétféle módon is, plusz közvetlen a broncos topicot is.

Amúgy üdv mindenkinek, még nfl.hu-s idők óta olvasom a topicot, anno írtam Filip oldalára is, na nem Broncos kapcsán. Mostanában kezdtem elhatározni, h nem csak read onlyban tolom, erre így ér véget ez a topic. Nem hozok ezek szerint szerencsét. 😀

Szerkesztette: dawyd728
1
12 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 869 — we had a great week of practice
Ugyanazt írjuk és mégis megy a vita, azért ez kemény. Egy dolog viszont engem nem hagy nyugodni, mintha már más is írta volna:

"Mindezt úgy, hogy egyébként nem engedett elküldeni olyan hszt, amiben benne lett volna a fórum elérhetősége."

WHAT?!
r.baggio
Amikor benne volt a hozzászólásban az új fórum linkje, jött az üzenet, hogy biztos elakarom-e hagyni az oldalt, aztán visszadobott a fórumra anékül, hogy elküldte volna a hozzászólást.

teszt: Yep továbbra is. Ha az FD-s Broncos topic linkjét bemásolom, úgy nem engedi elküldeni a hozzászólást. Gondolom nem véletlen hibáról van szó...

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica