NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

JC6 - a ruszki

Denver Broncos

JC6 - a ruszki
Lakhely
Bp
Utoljára láttuk
18 perce
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
5 732


Utolsó 10 fórum hozzászólás

53 perce
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Miért pont mindig a kedvenc csapatom szív....
1 órája
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
OMG miez more
1 órája
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Történelmi mélyponton a Denver Broncos
8 órája
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Na akkor ma jöhet a londoni derby bukta, egy döntetlennel már elègedett leszek.
dande2
Én most egy 2:3-at tippelek, bitang jó meccs lesz. “Sajna” mi is játszunk, így nem fogom látni 😊
1 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Diósgyőr scoutjai jól dolgoztak. Ügyesek ezek a légiósok.
Kenny
Csak az a fránya labda zavarja néha őket
1 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Most fújják le a bajnokságot !

Sixo
MTK-s vagy?
1 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Beszarok, 3 perc alatt 18 technikai hiba a dió-lokin. Gyötrelem
1 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Azért is szar a magyar foci mert ezek a fogalmatlan bírok szétfújják a meccseket. Minden kis szart, azonnal. Még ha előnyszabály lenne, akkor is fúj, katasztrófa
2 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Kecskemét edzőt buktat
petey
Hát ez borzasztó volt. Leoni egy vicc, védelem kuka, mit csináltak ezek az elmúlt 2-3 hétben?
2 napja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Ahhoz képest, hogy nyáron nagyon menni akart Sallai, mert nem kezdett a Freiburgban, idén eddig 6 meccsből 6on kezdett. Ezeken 3 gól 1 assist elég szépen néz ki.
Sixo
Motivációs problémái voltak, miután apuci telebeszélte a fejét, hogy szintet kellene lépnie 2023-ban és eligazolni.. de Streich bá' nagy tanár, betörte a srácot 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Fuh, most érünk haza, felváltva nyomtuk a Keletit és Nyugatit.

Gyerekek, rengeteg a roma (nem rosszbol). 7-8 gyerekes családok, nagyon kemény. Nem hogy oltásuk nincs az embereknek, cipőjük sem.
Horror.

Valaki az ott levők közül felvetette hogy ha a magyar hajléktalanokért fogna így össze az ország, lehet sokkal előrébb tartanánk. Ez erős téma, nem ide tartozik, de bennem szöget ütött, látva ezt az összefogást, 3-4 nap alatt. Off vége, hulla vagyok, holnap meló😃jó8
2 hónapja
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Akkor most oszd meg velünk a gondolataidat a meccsről/helyzetről.

És ha már itt tartunk. Most néztem meg az 1. félidőt. Ez szerintem nem volt bunda, egyszerűen ennyit tudnak jelenleg egy nagyon jól felkészített csapat ellen, amely formában van és tudja mit csinál. Szvsz nem sokáig lesz a norvég edző a Klaskviknál HC, főleg ha a svédeket is megtréfálják.
iktriad
Se bunda, se edzőbuktatás.
Hát önmaguk ellenségei lennének, ha megbuktatnák, hiszen az edzések szarok, nem kell megdögleni, motiváció nulla, pénz meg ugyanúgy jön.
Jóllakott Óvodás FC.

Mindenki lenézte az ellenfelet. De a legaljasabb, legundorítóbb dolognak azt tartottam, amikor az origo és a fradimédia végig azt sulykolta meccs előtt már napokkal, hogy sima liba, jöhetnek a svédek... ilyet én még életemben nem láttam. Még a Partizani ellen sem volt ez, érted.
És azért van bennem most pici öröm, mert megmutatták a feröeriek, MEGINT. Nem nyilatkozgattak, nem írogattak, nem zengtek diszhimnuszt, hanem idejöttek és 18 ezer magyar előtt lefocizták a havi 5 milliárdos költségvetésű kirakat csapatunkat.
Mindig a pályán kell bizonyítani... szóval, remélem, nem csak a kispadon, hanem rengeteg más területen is tisztogatás lesz, mert ilyet a világon SENKI sem csinál. Se facen, se instán, egyik komolyabb csapat háza táján sem. Sőt, amatőr szinten sem..

Ferencváros: Nagyok akarnak lenni, közben meg a legkisebbek...

Szerkesztette: JC6 - a ruszki
több mint 3 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
“Ma odajött hozzám a kislányom, hogy játszunk orvososat.
Augusztusra kapott időpontot.”
több mint 1 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Most tudtam meg, hogy tegnap reggel gyerekkori barátom, aki kivitelező, oda-vissza, alvás nélkül megjárta kétszer a határt és a két ukrán vendégmunkásának elhozta a családját, ingyen. Úgy, hogy egy nagyon elfoglalt ember. Annyira szép..
több mint 1 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Kinéztem ma az MZP-féle tüntetésre, egy Dolphins- és egy Bears-szurkolót láttam.
nagylaza, főpohárnok
Davemayer és Ventura
Szép volt
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
A Magyarország - Portugália margójára

Próbálok rövid lenni.

Fel nem fogom, Rossi miért szerelmes Szalai Ádiba. Értem én, hogy egy nagyon intelligens, választékosan, sőt, 4 nyelven beszélő - ritka - futballista, aki nagyon jó motivátor és remek csk, emberileg is ott van a szeren, és kihozta a karrierjéből a maximumot, de hiába küzd, egyszerűen bántóan gyenge már ezen a szinten. Olyan dolgokat csinál, olyan hibákat vét, hogy még a vak is látja, hogy ebben ennyi volt.

Azt sem értem, hogy ha két támadóval akar játszani a mester, akkor miért nem 2 gyors embert tesz előre? Akik legalább fel tudják venni a futóversenyt mondjuk egy Pepével? Most mit érünk azzal, hogy becsapdázzák Szalait hárman a félpályán vagy megeszi a bíró az esését és jöhetünk 70 méterre szabival, amit 1. vagy előreívelünk és lesz, ami lesz, 2. hátrapasszoljuk, majd az ellen letámadásakor rúgjuk előre. Vagy az oldalvonalon túlra.

A másik, iszonyat zavaró ember a pályán, Lovrencsics. Édes drága jó Istenem, bontok vagy 5 pezsgőt, ha ez az ember visszavonul. Értékelhetetlen a csávó. Mint malac a jégen. Kapar, de nem megy előre. Zavarja a labda. 8 méterre áll előtte a védő és ő eltalálja, hallod, ELTALÁLJA, pedig ahhoz azért kell tehetség... katasztrófa.

A hangulat brutál volt, kalap le. A fiúk, ameddig bírták szusszal, tették a dolgukat. Remek védekezés volt!
Az utolsó 10 percben mutatkozott meg, hogy milyen távol is vagyunk Európától, mert amíg egy Sigér frissen beszáll és képtelen fautolni a félpályán, de még a kaputól 30 méterre, és abból jön a második gól, addig a másik oldalon beáll egy Ande Silva és cumira tesz..

Végezetül, ha egy kis esze is van az UEFA/FIFA-nak, egy jó darabig nem hoz ide semmilyen döntőt vagy világversenyt..
Borzalmasan szégyelltem ma este magam.

MIÉRT:
- kell Cristiano homosexual-ozni?
- kell kifütyülni az ellenfelet, amikor pályára lép? Mi rosszat vétettek ezek a portugálok?
- kell dobálni a pályára? Nem csak műanyag poharakat, hanem akár öngyújtót is? És a többit...

MI értelme van a harmadik karéjról ledobálni a félig tele lévő sörös poharakat? Mert nem úgy fújt a bíró, ahogy szeretted volna? Az egyik a kettővel mellettem ülő anyuka nyakában landolt...

Nagyon szépen lejárattuk ma magunkat, tisztelet a kivételnek. Ez az igazi Balkán és mi nem érdemlünk semmit. Legalja.
több mint 3 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Tanulság az elírt e-mail címről.

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"

😀😀😀DD
több mint 2 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Gabo, ne csináld ezt.

Még a CB is lehozta minden fórumon, hogy vigyázzanak a szurkoló társak, kiemelt a figyelem.

Erre:
- több, mint 50 pohár repült a gólok után, egy teli pedig mellkason kapta Sterlinget
- hang gránát
- füst bomba
- beszaladó egyén
- pár huhogó, majmot utánzó (a skysports felvételén látszik, és ebből a videóból is kiderül hogy konkrétan a B-középre volt állítva nem egy kamera!)

Ne gyertek nekem ezzel a “nem kellett volna a keménymag előtt ünnepelni” szöveggel…
Miért ne ünnepelhetne ott? Nem voltak angol szurkolók, hova szaladjon? A saját kispad elé? 😃
Pont akkor lettünk volna mások, ha elismerjük, jobbak. Taps. Kész.

Nem, mi majd megmutatjuk, rohadjanak meg. A pár évvel ezelőtti Real - Barca meccsen felállva tapsolták Dinho-t vagy Messi-t, pedig gyűlölik őket.

És megint én szívom meg, meg még több ezer normális szurkoló.

Szerkesztette: JC6 - a ruszki
több mint 1 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Egyébként meg szerdán voltam a szektában, aztán gondoltam megosztanék veletek egy történetet, ami a Nyugatiban történt hétfőn.
Az egyik HISZ-es vezető mesélte el a színpad előtt, hogy ahogy ugye érkeznek a vonatok, mindenki, köztük mi is, az elsők között flottul csináljuk együtt a menekültek ellátását.
Egyszer csak a srác észrevett egy nagyon durván zokogó fiatal ukrán lányt, aki folyamatosan videózott, körbe-körbe, de nagyon sírt.
Odament hozzá, megkérdezni hogy mi a baj?
Mire a lány:
- EZT NEM HISZEM EL, AMI ITT VAN. NEKEM EGÉSZ ÉLETEMBEN, BÁRMERRE JÁRTAM, ISKOLA, MUNKAHELY, MINDIG MINDENKI AZT MONDTA HOGY A MAGYAROK GONOSZAK…

Erre most itt vagyok, tele szeretettel, tőletek… köszönöm…
több mint 1 éve
JC6 - a ruszki Denver Broncos 5 732
Most olvastam egy pár órás posztot hogy megjelentek a hiénák a határon, akik egy budapesti útért 150 ezret kérnek a menekülőktől.
Bocs ha volt már..
#JC6
Sanyi báék nincsenek lent a határon ételt osztani meg lelki segítséget nyújtani?
VanillaSky
Ha igazán tudni akarod - amit kétlek - 48 órája ott vannak a szervezeteink. Vittek tartós élelmiszert, takarókat, baba cuccokat, stb. Szerdán gyűjtést is szerveztünk.
Bocs hogy csak ennyit.