- JC6

Denver Broncos

- JC6
Lakhely
Bp
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
6 236


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Kevésnek érzem Stankovicnak ezt a két kupameccses eltíltást, úgy örjöngött, mint valami b-kategóriás kidobó.
Szokol
Mivel az, mi mást tenne?

Amúgy igen többet érdemelne. Ráadásul amit a bíróval le művelt nem csak ultra gaz és kb 6. B osztály szint hanem csak emiatt járna neki 10 meccs kb …
csebi
Tartalék játékvezetőt meg leköpte..
2 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Masters of the air Ep. 07

Ugrottunk az időben egy laza öt hónapot az előző rész végéhez képest ('43 október - '44 március), de most is alig történt valami 😕
Megint megspórolták az akciót, kb 1-2 perc repülős rész jutott, de abban sem mutattak semmit.

Következő rész elvileg Normandia és jönnek a Tuskegee-k is, hát meglátjuk...
warr_b
Nagyon leült. Tudtam amúgy hogy a navi nem bír majd magával és megfekteti a cserpes szájú angol kancát. Uncsi
2 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Valakinek van link a Freiburg meccshez?
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
A győztes gól

Hát, szerintem ez nagyon szar lett.
- JC6
Mi zavart benne?
Negritis, a vajda
Unalmas, vontatott, poénmentes, lassú, túl sok teret kapott a transzi. Alig vártam hogy vége legyen.
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
A győztes gól

Hát, szerintem ez nagyon szar lett.
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Gézafiam elmeszelve, egy hónap + két hónap felfüggesztett

 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/megkapta-bunteteset-meszoly-geza-ns-info
warr_b
Addig gyakorolhatja a "kiemelkedő fizikumú, afrikai származású játékos" szókapcsolat készségszintű használatát
slowmotion
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2024/02/meszoly-geza-nyilatkozatomban-a-feka-szonak-semmilyen-plusz-pejorativ-tartalma-nem-volt

Sírok 😂
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
MBH meg az OTP betegágy sajna
eaglesmcnabb
Főleg úgy hogy az átállás a mai napig nem történt meg, és hogyha takarékos probléma van, akkor keresni kell először egy olyan embert, aki regen azzal foglalkozott, aztán az MKB ugyanez… 😃 Katasztrófa
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
De most miért megint a Fradi?
Ne röhögtessetek már, 80 perc emberelőnyben, plusz tizik és helyzetük sincs, hazai pályán 10k ember előtt, kiesnek, oszt az idióta edzőjük meg sirankozik hogy nekik szombaton bajnoki van.
Bezzeg ha 90 perc alatt nyernek, akkor meg kuss
Ez azért szánalmas, mert megint elmismásolja a problémát meg a játékosok és a saját maga felelősséget. Gyalázat
3 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Szergej Bajodleszitt:

“Végül szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik összeállítják a mérkőzések időpontját. Most már elmúlt este tíz óra, szombaton pedig kora délután fél egytől játszunk. Nehéz lesz, főleg, hogy százhúsz percet játszottunk, plusz a büntetők. De azt üzenem, hogy ezt is túl fogjuk élni!”

Ez egy szánalom. Legmagasabb szint, milliós fizetések, 30 fős keret és sír, hogy szombat délelőtt kell játszaniuk. Most van csütörtök reggel, ébredezik Zsuzsi, biztos alig bír kikelni az ágyból, futott összesen vagy 5 km-t tegnap.
Arról nem is beszélve, hogy 10 ember ellen játszottak 75 percet és így is kiestek. És ő sír, beszarok.
És ezek állítólag profik. Szánalom vagy ember.
4 napja
- JC6 Denver Broncos 6 236
De nagy lenne, ha bajnok lenne a Pool, mellette az FA-t is behúznák, meg legalább egy EL-döntő... lehet mondani, hogy mennyi sérült, de folyamatosan térnek majd vissza és ami ma is látható volt, lehet hogy fiatalok a srácok és hibáznak, de lehet rájuk számítani és élnek is vele. Nem semmi azért, erőn felül teljesít ez a csapat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Fuh, most érünk haza, felváltva nyomtuk a Keletit és Nyugatit.

Gyerekek, rengeteg a roma (nem rosszbol). 7-8 gyerekes családok, nagyon kemény. Nem hogy oltásuk nincs az embereknek, cipőjük sem.
Horror.

Valaki az ott levők közül felvetette hogy ha a magyar hajléktalanokért fogna így össze az ország, lehet sokkal előrébb tartanánk. Ez erős téma, nem ide tartozik, de bennem szöget ütött, látva ezt az összefogást, 3-4 nap alatt. Off vége, hulla vagyok, holnap meló😃jó8
4 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.

- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...

A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.

Nagyot csalódtam..
7 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 236
Akkor most oszd meg velünk a gondolataidat a meccsről/helyzetről.

És ha már itt tartunk. Most néztem meg az 1. félidőt. Ez szerintem nem volt bunda, egyszerűen ennyit tudnak jelenleg egy nagyon jól felkészített csapat ellen, amely formában van és tudja mit csinál. Szvsz nem sokáig lesz a norvég edző a Klaskviknál HC, főleg ha a svédeket is megtréfálják.
iktriad
Se bunda, se edzőbuktatás.
Hát önmaguk ellenségei lennének, ha megbuktatnák, hiszen az edzések szarok, nem kell megdögleni, motiváció nulla, pénz meg ugyanúgy jön.
Jóllakott Óvodás FC.

Mindenki lenézte az ellenfelet. De a legaljasabb, legundorítóbb dolognak azt tartottam, amikor az origo és a fradimédia végig azt sulykolta meccs előtt már napokkal, hogy sima liba, jöhetnek a svédek... ilyet én még életemben nem láttam. Még a Partizani ellen sem volt ez, érted.
És azért van bennem most pici öröm, mert megmutatták a feröeriek, MEGINT. Nem nyilatkozgattak, nem írogattak, nem zengtek diszhimnuszt, hanem idejöttek és 18 ezer magyar előtt lefocizták a havi 5 milliárdos költségvetésű kirakat csapatunkat.
Mindig a pályán kell bizonyítani... szóval, remélem, nem csak a kispadon, hanem rengeteg más területen is tisztogatás lesz, mert ilyet a világon SENKI sem csinál. Se facen, se instán, egyik komolyabb csapat háza táján sem. Sőt, amatőr szinten sem..

Ferencváros: Nagyok akarnak lenni, közben meg a legkisebbek...

Szerkesztette: - JC6
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
“Ma odajött hozzám a kislányom, hogy játszunk orvososat.
Augusztusra kapott időpontot.”
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Most tudtam meg, hogy tegnap reggel gyerekkori barátom, aki kivitelező, oda-vissza, alvás nélkül megjárta kétszer a határt és a két ukrán vendégmunkásának elhozta a családját, ingyen. Úgy, hogy egy nagyon elfoglalt ember. Annyira szép..
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Kinéztem ma az MZP-féle tüntetésre, egy Dolphins- és egy Bears-szurkolót láttam.
nagylaza, főpohárnok
Davemayer és Ventura
Szép volt
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
A Magyarország - Portugália margójára

Próbálok rövid lenni.

Fel nem fogom, Rossi miért szerelmes Szalai Ádiba. Értem én, hogy egy nagyon intelligens, választékosan, sőt, 4 nyelven beszélő - ritka - futballista, aki nagyon jó motivátor és remek csk, emberileg is ott van a szeren, és kihozta a karrierjéből a maximumot, de hiába küzd, egyszerűen bántóan gyenge már ezen a szinten. Olyan dolgokat csinál, olyan hibákat vét, hogy még a vak is látja, hogy ebben ennyi volt.

Azt sem értem, hogy ha két támadóval akar játszani a mester, akkor miért nem 2 gyors embert tesz előre? Akik legalább fel tudják venni a futóversenyt mondjuk egy Pepével? Most mit érünk azzal, hogy becsapdázzák Szalait hárman a félpályán vagy megeszi a bíró az esését és jöhetünk 70 méterre szabival, amit 1. vagy előreívelünk és lesz, ami lesz, 2. hátrapasszoljuk, majd az ellen letámadásakor rúgjuk előre. Vagy az oldalvonalon túlra.

A másik, iszonyat zavaró ember a pályán, Lovrencsics. Édes drága jó Istenem, bontok vagy 5 pezsgőt, ha ez az ember visszavonul. Értékelhetetlen a csávó. Mint malac a jégen. Kapar, de nem megy előre. Zavarja a labda. 8 méterre áll előtte a védő és ő eltalálja, hallod, ELTALÁLJA, pedig ahhoz azért kell tehetség... katasztrófa.

A hangulat brutál volt, kalap le. A fiúk, ameddig bírták szusszal, tették a dolgukat. Remek védekezés volt!
Az utolsó 10 percben mutatkozott meg, hogy milyen távol is vagyunk Európától, mert amíg egy Sigér frissen beszáll és képtelen fautolni a félpályán, de még a kaputól 30 méterre, és abból jön a második gól, addig a másik oldalon beáll egy Ande Silva és cumira tesz..

Végezetül, ha egy kis esze is van az UEFA/FIFA-nak, egy jó darabig nem hoz ide semmilyen döntőt vagy világversenyt..
Borzalmasan szégyelltem ma este magam.

MIÉRT:
- kell Cristiano homosexual-ozni?
- kell kifütyülni az ellenfelet, amikor pályára lép? Mi rosszat vétettek ezek a portugálok?
- kell dobálni a pályára? Nem csak műanyag poharakat, hanem akár öngyújtót is? És a többit...

MI értelme van a harmadik karéjról ledobálni a félig tele lévő sörös poharakat? Mert nem úgy fújt a bíró, ahogy szeretted volna? Az egyik a kettővel mellettem ülő anyuka nyakában landolt...

Nagyon szépen lejárattuk ma magunkat, tisztelet a kivételnek. Ez az igazi Balkán és mi nem érdemlünk semmit. Legalja.
több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Tanulság az elírt e-mail címről.

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"

😀😀😀DD
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Gabo, ne csináld ezt.

Még a CB is lehozta minden fórumon, hogy vigyázzanak a szurkoló társak, kiemelt a figyelem.

Erre:
- több, mint 50 pohár repült a gólok után, egy teli pedig mellkason kapta Sterlinget
- hang gránát
- füst bomba
- beszaladó egyén
- pár huhogó, majmot utánzó (a skysports felvételén látszik, és ebből a videóból is kiderül hogy konkrétan a B-középre volt állítva nem egy kamera!)

Ne gyertek nekem ezzel a “nem kellett volna a keménymag előtt ünnepelni” szöveggel…
Miért ne ünnepelhetne ott? Nem voltak angol szurkolók, hova szaladjon? A saját kispad elé? 😃
Pont akkor lettünk volna mások, ha elismerjük, jobbak. Taps. Kész.

Nem, mi majd megmutatjuk, rohadjanak meg. A pár évvel ezelőtti Real - Barca meccsen felállva tapsolták Dinho-t vagy Messi-t, pedig gyűlölik őket.

És megint én szívom meg, meg még több ezer normális szurkoló.

Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 236
Egyébként meg szerdán voltam a szektában, aztán gondoltam megosztanék veletek egy történetet, ami a Nyugatiban történt hétfőn.
Az egyik HISZ-es vezető mesélte el a színpad előtt, hogy ahogy ugye érkeznek a vonatok, mindenki, köztük mi is, az elsők között flottul csináljuk együtt a menekültek ellátását.
Egyszer csak a srác észrevett egy nagyon durván zokogó fiatal ukrán lányt, aki folyamatosan videózott, körbe-körbe, de nagyon sírt.
Odament hozzá, megkérdezni hogy mi a baj?
Mire a lány:
- EZT NEM HISZEM EL, AMI ITT VAN. NEKEM EGÉSZ ÉLETEMBEN, BÁRMERRE JÁRTAM, ISKOLA, MUNKAHELY, MINDIG MINDENKI AZT MONDTA HOGY A MAGYAROK GONOSZAK…

Erre most itt vagyok, tele szeretettel, tőletek… köszönöm…