- JC6

Denver Broncos

- JC6
Lakhely
Bp
Utoljára láttuk
12 perce
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
6 464


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Az 🍏 mindig tud vmi fasza kis sorozatot csinálni.
Most éppen itt van a Presumed Innocent, ami jövő héten finálézik, a cast remek és itt egy kis junkies leírás+ trailer.

Hősünk a főügyész helyettese (őt alakítja Jake Gyllenhaal), aki megkapja egy munkatársa brutális megölésének ügyét a főügyész-választás árnyékában, és el is kezdi a nyomozást, hogy aztán féltávon kiderüljön, hogy némi összeférhetetlenség is jelen van, hiszen az áldozat a szeretője volt annak idején. Ez pedig már csak azért is necces, mert Rusty Sabich látszólag boldog házasságban él, felesége van és két gyere.

 youtu.be/ZNSY3lMioHs?si=TGs74rnPoNWu1uDh

Egyből a Defending Jacob jutott eszembe a sorozatról.

Ahogy a pilotkritikában is szó volt róla, a történet középpontjában a Barber család áll: Andy, a családapa, a kerületi helyettes ügyész, Laurie, valamint Jacob, a 14 éves fiuk. Igazi idilli, kertvárosi életet élnek, mindaddig amíg Jacobot meg nem vádolják osztálytársa meggyilkolásával, ami pedig a család egész életét fenekestül felborítja.

A történet két idősíkon fut: az egyik a gyilkosság körül forog, a másikon pedig tárgyalótermi jeleneteket kapunk, amikben Andy tekint vissza a történtekre.

 youtu.be/XQfeoRLvfqU?si=ytL61c4uRsBujBnh
steelwolf
Aldom az eget hogy tavaly amikor új mobilt vettem, a 3 hónap ajándék után elofizettem… baromi jó az Apple.
Most vegeztem ki a Fekete madar c sorozatot, nagyon, de nagyon ajánlom mindenkinek.
4 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
U.i: Ja, a lenyeget lehagytam. A csaladja rabszolgatarto volt 😀
undisputedly
Ne 🤣🤣🤣
4 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Valakinek van valami szuper házitechnikája badgek mezre történő visszatevésére úgy, hogy a legalább a kézi mosás ne vegye le? A YouTube-ra már beírtam, nem jött be. Az EB logó egyszerűen nem tud fennmaradni nekem...
Heisman nádor
nekem egy honapja mosta ki ugy az asszony a Bayern mezemet, hogy nem forditotta ki (vagyis en kiforditottam, o meg vissza).
erre el kezdtek lepotyogni rola a betuk... nagyon orultem.
csebi
Én szoltam neki, hogy mossa ki így.
Hehe
4 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Ez az Alien Romolus vagy mi a szar, mégis mi akar lenni? 3 perc a trailer, egész végig egy űrhajón szenvednek. Mi értelme lesz ugyan? Ezredik csont
4 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Mondjuk ez a Vajdahunyad siman top5 román első osztály, csak jogi akadály miatt szenvednek a második vonalban 😃
6 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Újpest FC alias Fehérvár 2
😀 😀 😀
12 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Rohadékok 😀
Az új western-t!!!
😀
- JC6
Ja, van aki már látta.

 index.hu/kultur/cinematrix/2024/07/02/horizont-egy-amerikai-eposz-mozi-film-western-elso-fejezet-kevin-costner-kritika/
Vitézlő Titoknok tomz
Amit Spenger fikáz az csak jó lehet. Azért jottem hozzatok, hátha..
12 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Rohadékok 😀
Az új western-t!!!
😀
12 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
"Rossi kifejezetten nem jár jó úton, amennyiben nem változtat sürgősen a kommunikációján. Tisztázzuk már, hogy kevés olyan ország van, ahol ennyien szeretik a labdarúgást, mint Magyarországon (arányaiban). Amióta Rossi a szövetségi kapitány, töretlen iránta a bizalom, mind a szövetség, mind a válogatott, mind a szurkolók, mind a média irányából. Szakmai kvalitásai is megkérdőjelezhetetlenek. DE! Ettől még lehet és kell is kritikai véleményt, vagy csak észrevételeket megfogalmazni a válogatott összeállítását, menedzselését illetően.
- JC6
Ja, a főnökének.
Nem az agyhalott, pártoskodó, elfogult, képzetlen szurkolónak.
Az is véleményezhet persze, de kb. annyi a relevanciája egy szakember számára, mint amennyire mondjuk egy random komment egy youtube video, vagy klip alatt.
Annyira fogja érdekelni, mint amikor egy filmrendezőnek beugat egy statiszta vagy egy segédöltöztető. Illemből meghallgathatja, de sok értelmét nem látom. Időpocsékolás lenne.
Be is baszna, ha egy vezető a Fotel Frici, meg a Komment Karcsi véleményére szorulna, és ha a főnökein kívül másnak is el kéne számolnia a szakmai munkájával.
Még akkoris, ha a szerző szerint "kevés olyan ország van, ahol ennyien szeretik a labdarúgást". Ja, kevés, kb. mindegyik.
Nem tudom kitől idéztél, de eléggé vakon van, aki ezeket írta.
Őszentsége Sobri Jóska
Lol, hát pont erről van szó. Fotel Frici kommentjén kiakad a kopasz és megsértődik, majd Friciről nyilatkozik. Órák hosszat szokott kommenteket olvasni ember... mondjuk, megteheti, nincs sok melója 😀
12 napja
- JC6 Denver Broncos 6 464
 valogatott.mlsz.hu/ferfi-a-valogatott/hir/csapat/rossi-marad-a-valogatott-elen
zacknorb
Na, remélem elégedett a mister, de innentől nem kehet kifogás..
- JC6
Igy van, hiszen Európa 20-30. erősségű kerete egyből a top5be került.
A Nemzetek Ligájában nem lennék Hollandia vagy Németország helyében.....
Ráadásul nekik még tart az EB, mi pedig már készülhetünk rájuk, hülye lúzerek.
gabokocka
Nem vitatom a szakmai képességeit..de azért előbb-utóbb mindenkinél betelik a pohár. Neki sem lehet mindent, főleg nem havi 20 millióért.

"Rossi kifejezetten nem jár jó úton, amennyiben nem változtat sürgősen a kommunikációján. Tisztázzuk már, hogy kevés olyan ország van, ahol ennyien szeretik a labdarúgást, mint Magyarországon (arányaiban). Amióta Rossi a szövetségi kapitány, töretlen iránta a bizalom, mind a szövetség, mind a válogatott, mind a szurkolók, mind a média irányából. Szakmai kvalitásai is megkérdőjelezhetetlenek. DE! Ettől még lehet és kell is kritikai véleményt, vagy csak észrevételeket megfogalmazni a válogatott összeállítását, menedzselését illetően. Ha nem szeretne maradni, akkor meg menjen, de ez a zavarosban halászás nekem nem tetszik, nem kell a ködöt szurkálni, hanem továbbiakban is alázattal, becsületesen végezni a feladatát."

"Jó, de azért egy ilyen poszton már gondolom az emberek felérik ésszel bármit tesznek az sokaknak nem fog tetszeni. Még akkor sem ha minden jól alakul, hát még ha rosszul . A kérdés az mi ebből a jogos kritika . A csóka túl sokat foglalkozik a közvéleménnyel nyilván azért mert két kézzel kapaszkodik a székébe és tudja ha a közvélemény ellene fordul akkor leváltják. De ez elég kontraproduktív és nem túl profi hozzáállás a fenti okokból.

Úgy beszél mintha ő mindezt szívességből végezné, és közben még kritizálják is. Ha jól tudom nem ingyen végzi ezt a melót. Ezek az amatőr dolgok nem szimpatikusok nekem. "

"Sajnos Rossi magyarrá lett.Üzenget,vádol,kikéri magának,megsértődik.Irtátok,ezt nem szivessegből csinálja,hanem jó pénzért.Elvileg profi...nem az a dolga ,hogy kommentekkel foglalkozzon,hanem hogy észrevegye az edzésen hogy egy egész évadot végigjátszó hátvéd,jobban teljesít mint aki a cserepadon ül.Az Eb en esetleges volt minden megmozdulásunk,az olasz mester megmondja ,hogy győzni kell ,már kevés ,stratégia ,tervezés kellene már nem csak érzelemek.Kezdi lebontani a saját diadalivét."

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Fuh, most érünk haza, felváltva nyomtuk a Keletit és Nyugatit.

Gyerekek, rengeteg a roma (nem rosszbol). 7-8 gyerekes családok, nagyon kemény. Nem hogy oltásuk nincs az embereknek, cipőjük sem.
Horror.

Valaki az ott levők közül felvetette hogy ha a magyar hajléktalanokért fogna így össze az ország, lehet sokkal előrébb tartanánk. Ez erős téma, nem ide tartozik, de bennem szöget ütött, látva ezt az összefogást, 3-4 nap alatt. Off vége, hulla vagyok, holnap meló😃jó8
9 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Egy picit csalódottan jöttem haza. Régi meccsrejáró vagyok, de egy darabig nem fogok menni. Egyszerűen vállalhatatlan emberek tömkelege.
Hiába kiabálják, hogy megb****** az összes f****ó balkáni csapatot, a lelátói kulturánk ugyan az a balkáni fos.

- kifütyülik az ellenfél himnuszát
- dobálják az ellenfelet
- háttal állnak az ellenfél himnusza alatt és a középső ujjukat mutogatják
- félig teli sörös poharakat dobálnak többen előre, amely nem egy gyereket fejbekapott ma is
- mellettem egy köcsög 25 éves forma kivett a zacskóból 2 percenként egy marék szotyit és dobálta vele a többi szurkolótársát, a kis idióta barátnője meg röhögcsélt mellette. Utána összeszedett vagy 20 db üres poharat és azt akarta előre dobni, akkor fogtam le a kezét és elküldtem a szerbekhez, hogy velük keméykedjen
- köpödnek egymásra, nem csak nyálat, taknyot is és közben jókat nevetnek
- iszonyat sok az alkesz, részeg állat
- gyerekek előtt olyan szinten káromkodnak, hogy én, aki futballpályán szocializálódott, belepirulok. Utána pár perccel kesőbb a kisgyerek bammegol...

A többi hirtelen most eszembe sem jut. Legalja söpredék. Hányingerem van... nem is tudtam élvezni a meccet. Volt olyan pár, akik előttek vagy 100 szelfit. Emberek 2 percenként álltak fel és mentek ki... nem is értem, minek járnak? Agybe-főbe videóznak, fotóznak, nem is a meccset nézik, megy a face meg az insta. Szánalmas.
Szerintem Montenegro ellen zártkapu lesz.

Nagyot csalódtam..
12 hónapja
- JC6 Denver Broncos 6 464
Akkor most oszd meg velünk a gondolataidat a meccsről/helyzetről.

És ha már itt tartunk. Most néztem meg az 1. félidőt. Ez szerintem nem volt bunda, egyszerűen ennyit tudnak jelenleg egy nagyon jól felkészített csapat ellen, amely formában van és tudja mit csinál. Szvsz nem sokáig lesz a norvég edző a Klaskviknál HC, főleg ha a svédeket is megtréfálják.
iktriad
Se bunda, se edzőbuktatás.
Hát önmaguk ellenségei lennének, ha megbuktatnák, hiszen az edzések szarok, nem kell megdögleni, motiváció nulla, pénz meg ugyanúgy jön.
Jóllakott Óvodás FC.

Mindenki lenézte az ellenfelet. De a legaljasabb, legundorítóbb dolognak azt tartottam, amikor az origo és a fradimédia végig azt sulykolta meccs előtt már napokkal, hogy sima liba, jöhetnek a svédek... ilyet én még életemben nem láttam. Még a Partizani ellen sem volt ez, érted.
És azért van bennem most pici öröm, mert megmutatták a feröeriek, MEGINT. Nem nyilatkozgattak, nem írogattak, nem zengtek diszhimnuszt, hanem idejöttek és 18 ezer magyar előtt lefocizták a havi 5 milliárdos költségvetésű kirakat csapatunkat.
Mindig a pályán kell bizonyítani... szóval, remélem, nem csak a kispadon, hanem rengeteg más területen is tisztogatás lesz, mert ilyet a világon SENKI sem csinál. Se facen, se instán, egyik komolyabb csapat háza táján sem. Sőt, amatőr szinten sem..

Ferencváros: Nagyok akarnak lenni, közben meg a legkisebbek...

Szerkesztette: - JC6
több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
“Ma odajött hozzám a kislányom, hogy játszunk orvososat.
Augusztusra kapott időpontot.”
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Most tudtam meg, hogy tegnap reggel gyerekkori barátom, aki kivitelező, oda-vissza, alvás nélkül megjárta kétszer a határt és a két ukrán vendégmunkásának elhozta a családját, ingyen. Úgy, hogy egy nagyon elfoglalt ember. Annyira szép..
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Kinéztem ma az MZP-féle tüntetésre, egy Dolphins- és egy Bears-szurkolót láttam.
nagylaza, főpohárnok
Davemayer és Ventura
Szép volt
több mint 3 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
A Magyarország - Portugália margójára

Próbálok rövid lenni.

Fel nem fogom, Rossi miért szerelmes Szalai Ádiba. Értem én, hogy egy nagyon intelligens, választékosan, sőt, 4 nyelven beszélő - ritka - futballista, aki nagyon jó motivátor és remek csk, emberileg is ott van a szeren, és kihozta a karrierjéből a maximumot, de hiába küzd, egyszerűen bántóan gyenge már ezen a szinten. Olyan dolgokat csinál, olyan hibákat vét, hogy még a vak is látja, hogy ebben ennyi volt.

Azt sem értem, hogy ha két támadóval akar játszani a mester, akkor miért nem 2 gyors embert tesz előre? Akik legalább fel tudják venni a futóversenyt mondjuk egy Pepével? Most mit érünk azzal, hogy becsapdázzák Szalait hárman a félpályán vagy megeszi a bíró az esését és jöhetünk 70 méterre szabival, amit 1. vagy előreívelünk és lesz, ami lesz, 2. hátrapasszoljuk, majd az ellen letámadásakor rúgjuk előre. Vagy az oldalvonalon túlra.

A másik, iszonyat zavaró ember a pályán, Lovrencsics. Édes drága jó Istenem, bontok vagy 5 pezsgőt, ha ez az ember visszavonul. Értékelhetetlen a csávó. Mint malac a jégen. Kapar, de nem megy előre. Zavarja a labda. 8 méterre áll előtte a védő és ő eltalálja, hallod, ELTALÁLJA, pedig ahhoz azért kell tehetség... katasztrófa.

A hangulat brutál volt, kalap le. A fiúk, ameddig bírták szusszal, tették a dolgukat. Remek védekezés volt!
Az utolsó 10 percben mutatkozott meg, hogy milyen távol is vagyunk Európától, mert amíg egy Sigér frissen beszáll és képtelen fautolni a félpályán, de még a kaputól 30 méterre, és abból jön a második gól, addig a másik oldalon beáll egy Ande Silva és cumira tesz..

Végezetül, ha egy kis esze is van az UEFA/FIFA-nak, egy jó darabig nem hoz ide semmilyen döntőt vagy világversenyt..
Borzalmasan szégyelltem ma este magam.

MIÉRT:
- kell Cristiano homosexual-ozni?
- kell kifütyülni az ellenfelet, amikor pályára lép? Mi rosszat vétettek ezek a portugálok?
- kell dobálni a pályára? Nem csak műanyag poharakat, hanem akár öngyújtót is? És a többit...

MI értelme van a harmadik karéjról ledobálni a félig tele lévő sörös poharakat? Mert nem úgy fújt a bíró, ahogy szeretted volna? Az egyik a kettővel mellettem ülő anyuka nyakában landolt...

Nagyon szépen lejárattuk ma magunkat, tisztelet a kivételnek. Ez az igazi Balkán és mi nem érdemlünk semmit. Legalja.
több mint 4 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Tanulság az elírt e-mail címről.

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"

😀😀😀DD
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Gabo, ne csináld ezt.

Még a CB is lehozta minden fórumon, hogy vigyázzanak a szurkoló társak, kiemelt a figyelem.

Erre:
- több, mint 50 pohár repült a gólok után, egy teli pedig mellkason kapta Sterlinget
- hang gránát
- füst bomba
- beszaladó egyén
- pár huhogó, majmot utánzó (a skysports felvételén látszik, és ebből a videóból is kiderül hogy konkrétan a B-középre volt állítva nem egy kamera!)

Ne gyertek nekem ezzel a “nem kellett volna a keménymag előtt ünnepelni” szöveggel…
Miért ne ünnepelhetne ott? Nem voltak angol szurkolók, hova szaladjon? A saját kispad elé? 😃
Pont akkor lettünk volna mások, ha elismerjük, jobbak. Taps. Kész.

Nem, mi majd megmutatjuk, rohadjanak meg. A pár évvel ezelőtti Real - Barca meccsen felállva tapsolták Dinho-t vagy Messi-t, pedig gyűlölik őket.

És megint én szívom meg, meg még több ezer normális szurkoló.

Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 464
Egyébként meg szerdán voltam a szektában, aztán gondoltam megosztanék veletek egy történetet, ami a Nyugatiban történt hétfőn.
Az egyik HISZ-es vezető mesélte el a színpad előtt, hogy ahogy ugye érkeznek a vonatok, mindenki, köztük mi is, az elsők között flottul csináljuk együtt a menekültek ellátását.
Egyszer csak a srác észrevett egy nagyon durván zokogó fiatal ukrán lányt, aki folyamatosan videózott, körbe-körbe, de nagyon sírt.
Odament hozzá, megkérdezni hogy mi a baj?
Mire a lány:
- EZT NEM HISZEM EL, AMI ITT VAN. NEKEM EGÉSZ ÉLETEMBEN, BÁRMERRE JÁRTAM, ISKOLA, MUNKAHELY, MINDIG MINDENKI AZT MONDTA HOGY A MAGYAROK GONOSZAK…

Erre most itt vagyok, tele szeretettel, tőletek… köszönöm…