O1G

Denver Broncos

O1G
Lakhely
Bp
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
6 hónapja
Fórum hozzászólások
291


Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 órája
O1G Denver Broncos 291
Beszarok de élvezetes focit nyom a Slavia, kár hogy erre nem adnak pontot..
10 órája
O1G Denver Broncos 291
Brutál tetszik ez a Slavia, az Inter ellen is figyeltem őket. Szomorú, hogy erre a szintre se fog sosem eljutni csapatunk...
21 órája
O1G Denver Broncos 291
Zseni
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/10/23/135_kilos_nfl-es_a_rubik-kocka_elso_profi_sportolo_nagykovete/
1 napja
O1G Denver Broncos 291
OV?
Viktor már ide is beférkőzött?

shawnka: a Jó srácok előtt utoljára az Életrevalókon röhögtem ennyit. Bomba jó.
1 napja
O1G Denver Broncos 291
De hisz tudhatnád, hogy már rég nem arról szól a SW, amiről szólnia kellene. Látványorgia oszt cső.
És ha a már a trailer elhasal nálad, minek nézed meg a filmet? Úgyis csalódni fogsz 😀
1 napja
O1G Denver Broncos 291
„A heti edzéseken láttuk, hogy felvette a ritmust, egyértelmű, hogy sokkal gyorsabban mozog, mint amikor idekerült – mondta Baloghról Grant McCann menedzser még a hét végi, QPR elleni hazai bajnoki mérkőzésre (2–3) készülődve. – Nagyon-nagyon keményen tréningezik, és a konditeremben is alaposan megdolgoztatja magát.”

„Már megvan az új autója, lassan az új otthonába is beköltözhet – érzékeltette McCann, hogy a magyar csatár kezd gyökeret ereszteni Kelet-Yorkshire-ben. – A párja is megérkezett, szóval kezd ismét kiegyenesedni az élete."

Zseni a csávó, esküszöm. Csak egy kérdésem lenne: amíg nem volt csapata, mi a szent szart csinált?
Mire felépítik vége a bajnokságnak.
2 napja
O1G Denver Broncos 291
Értem.
Elnézést.
2 napja
O1G Denver Broncos 291
Amúgy szerintetek létezik Isten? Ki miben hisz?

Nekem agyhalott homofób szektásként felfoghatatlan a sejtjeink felépítése, a véráram, a fejlődésünk.
Tuti lenne a majmos sztori? Vagy az ősrobbanás? Mi mással tudnátok magyarázni az emberi szervezet felépítésének kialakulását és a többi?
3 napja
O1G Denver Broncos 291
Karácsony kitette a kurd zászlót.
Alig várom hogy jövő nyár legyen, hogy szivárvány színben pompázzon a Városháza...
(Lesz mit lefújni, felgyújtani 😀)
O1G
Ezt szeretem bennetek keresztenyekben
diverdoc
Kösz az általánosítást.........ezt szeretem liberális szabadgondolkodó nyított gondolkodàsú soha nem kirekesztő emberekben 😉 😛 (a kurd zászlóval egyet értek, a szivárvány nem zavarna mert az nekem mást jelent 😊)
dande
Sajnos nekik is, ki is sajátították, ami ellen egy magára valamennyit is adó normális kereszténynek bizony fel kell szólalni minden fórumon. Nem szabad a fejedet a homokba dugni.
3 napja
O1G Denver Broncos 291
Szegény Várhidi... múlthéten levontak az Ózdtól 6 pontot, így tök utolsók két ponttal (11M/0/8/3)

Kiváncsi vagyok meddig bírja.
😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
O1G Denver Broncos 291
Akkor is azt mondom, ezt a meccset Rossi veszítette el. Úgy lemeccselték, ahogy kell. Középen állandóan el voltunk csúszva, félúton volt ez miatt az egész csapat. Az első félidő végén már a seggükön vették a levegőt.A szlovákok simán kipasszoltak, mire odaért volna Kleini vagy Nagy Á, addigra rég másutt volt a zsuga. A széleket meg hanyogolták, Szalait kettőzték, középen szűkítettek. Ült nagyon a rövidpasszos játékuk, sokáig sajnos csak nyomztuk a labdát.
Nem nekik kellett volna esni, hanem kivárásra játszani, igen, hazai pályán, mert nekik életbevágó volt ez a 3 pont.

Dzsudzsáknak meg nem a hangzatos nyilatkozatok kellenek, meccs után meg a könnyek, hanem az alázat. Beismerése annak, hogy nekem lefőtt a kávé.

De azért az se semmi, hogy amikor Holander bejött és Szoboszlainak mondta, hogy neki kell visszalépnie, mire Szoboszlai csapkodott egyet a karjával majd duzzogott egy sort, mire Rossi kihívta megint Holandert, mondott neki valamit, az meg odafutott Szoboszlaihoz és felküldte előre.. nehogymá a nyúl vigye a puskát.

Az meg a világ legnagyobb szégyene, hogy kifütyüljük az ellenfél Himnuszát, legyen bármilyen is a történelmünk. Ennyit ért Dzsudzsák kérése, szinte biztos vagyok benne hogy az UEFA ellenőrnek mindent szépen lefordítottak... persze, nagyon jó a CB és nagyon kell, de sosem fogom megérteni, hogy egy "szar szlovákia, utálunk...", "ki nem ugrál büdös szlovák" és a társai mitől segítenek a csapaton... el kellene már felejteni ezt a gyűlölködést, rég elmúlt, visszahozni nem lehet, semmivel sem lesz jobb ettől az országna. Ne járassuk már le magunkat, legyünk békében a szomszédokkal.

Szerkesztette: O1G
13 napja
O1G Denver Broncos 291
Amúgy azt mondja meg valaki, hogy a gyúró, orvos, vizesfiú, segédedző miért viselnek stoplist? Ez amolyan soccer szokás?
Gergőbácsi

2:56 😀 Többi is nagyon király 😀
5 hónapja
O1G Denver Broncos 291
Régen kedveltem a Barcát, Riquelme volt a kedvenc játékosom, de az utóbbi években egyre jobban ellenszenvesek, nem is nagyon néztem már meccsüket.
Akkor kezdődött az egész, amikor Busquets például felkerült az első csapathoz. És akkor jött a csapatnév váltás az FC Barcelonáról FC Színészválogatottra.
Annyira gusztustalan amit leművelnek, hogy hihetetlen.
Múlthéten telesírták a sajtót, hogy nem örülnek a bírónak.
Suarez a 82. percben kapott csak sárgát. Hát letérdelhetnek a spori előtt...
Nem hittem volna, hogy egyszer lesz undorítóbb játékos Sergio Ramosnál.
Nos, az uruguay-i mindenkin túltesz.
Jó játékos, de pályára nem való. Egy suttyó, alattomos paraszt. Mikor hátulról "megrúgták"... a többit nem is említem.
Messi-ről sem gondoltam volna soha, hogy lenyom egy Lazovicsot egyszer..
Jó csapat a Barca, de pontosan az ilyen alattomos, sunyi színészkedésekre nincs szükségük..
15 napja
O1G Denver Broncos 291
Komment:
“Szerintem az, hogy ki kivel fekszik le és mivel módosítja a tudatát, az mindenkinek a legszentebb magánügye. Viszont amikor politikusként a keresztény családok nagy bajnokának adja el magát, kormánya szigorította a drogjogi szabályozást és élen jár mindenféle erkölcsi kihágás elleni ítélkezésben, és eközben polgármester úr az Adrián közpénzből hajókázik, kokózik, kurvázik, és utána a lányokat közpénzből fizeti ki egy női esélyegyenlőséget segítő alapítványon keresztül, és a projektjük promójába még a kormánypárti propagandatévét is bevonja, hát az már akkora képmutatás, hogy a fal adja a másikat. Ennek a tizedéért is azonnal hamut szórt volna a fejére egy politikus egy rendes demokráciában, és azonnal lemond, vesz egy repülőjegyet, és meg sem áll valami távoli szigetig, ahol zsemlészacskót húzva a fejére éli le hátralévő éveit. Nálunk viszont olyan elképesztően arrogánssá és cinikussá vált ez a nerisztokrácia, hogy képes kiállni a nyilvánosság elé, és bejelenteni, hogy nem mond le. És eközben a fizetett emberei sorra szedik le a kompromittáló kommenteket, tartalmakat a netről (ami persze csak tovább hergeli ellene az embereket). Egészen elképesztő. “
1 hónapja
O1G Denver Broncos 291
Nem ez a lényeg. Hanem hogy Kubi meg Pali úton van a magánrepcsivel a sorsolásra. Belsős emberem szerint a gépen van szolárium.
2 hónapja
O1G Denver Broncos 291
2017, Dinamo Zagreb akadémia:

Az egyik legfontosabb hozzávalót mi futballistaagynak nevezzük, ez például Luka Modricnál megvolt. Aztán következnek a fizikai paraméterek. Nem a magasság és nem a súly, hanem az atletikus képességek. Hogy a gyerekben megvan-e az adottság, hogy idővel végigzakatoljon kilencven percet. Na és persze a versenyszellem. Nekünk fontos, hogy a srácok akarjanak versenyezni, és ne csak a meccsen, hanem az edzésen is. Az egymás közötti játéknál mindig a győztes csapatban akarjanak lenni. Ez egyébként már a legkisebbeknél is megfigyelhető. Ha a hétéves kisgyerek elesik, akkor fáj a lába, prüszköl picit. De amelyikük a leghamarabb felpattan, és utánaszalad a labdának, hogy visszaszerezze, nos, abban megvan ez a szellemiség.”
Az akadémián huszonöt fős edzői stáb dolgozik: tizenegy labdarúgó edző, öt kapusedző, öt erőnléti edző, valamint három-négy olyan szakember, aki kizárólag egyénileg foglalkoznak a játékosokkal.(…)
„A klubnál hosszú távú befektetésként tekintünk a csapatokra és a játékosokra, az edzőket pedig nem kizárólag az eredmények alapján értékeljük. Az eredmény csak egy apró részlete az egész képnek. Akit csak ez érdekel, az a szurkoló. Mi nem szurkolók vagyunk, hanem profik. Az eredményt mindenki látja, de minket az is érdekel, hogyan edzett a csapat héten. Hogyan játszottunk a meccsen? Mit mondott az edző a szünetben? Segített-e a játékosoknak megoldani a gondokat a pályán? Úgy készíti-e fel a csapatot, ahogy megköveteljük tőle? Sok-sok apró részlet. Lehet, valaki a bajnokság végén harmadik helyen végez a csapatával, és azt mondom neki, jó munkát végzett, és megeshet, hogy valaki szintén bronzérmet szerez, mégis úgy véljük, nem végezte jól a feladatát. És, ha már a helyezések...Ha a tizenöt éves korosztályban olyan tehetséges fiút látunk, aki fizikailag még nem képes a nagyobb testű játékosok ellen érvényesülni, és emiatt akár pontokat is veszíthetünk...Nos, biztos, hogy betesszük a kezdőbe. A fejlődése ugyanis sokkal fontosabb, mint hogy éppen második vagy harmadik helyen végez-e a csapat. A cél, hogy huszonegy éves korára remek futballista váljon belőle, nem pedig az, hogy tizenöt évesen ezüst- vagy aranyérmes csapatban játsszon. Ehhez viszont koncepció és tudatos stratégia kell.”(…)
10 napja
O1G Denver Broncos 291
Sobri. De ha szépen megkérlek arra, hogy ne offold szét a soccer topikot (nem először, nem másodszor), vagy bármelyik másikat, te képtelen vagy rá, felnőtt emberként. Pedig másokat zavar, hiszen nem ide tartozik.
Persze privátban azért nem támadsz, mert senki nem látja.
Pedig te azt igényled. A figyelmet.

Nem tudod felfogni, hogy nem érdekel? Nem leszek tőle ideges, nyugodtan tudok aludni, nem jövök ide és kezdek el offolni tovább.

Ez a soccer topik, szeretem, mert sok jó dolgot olvasok itt. Én sem offolom szét a különböző topikokat a magánéleted bizonyos részleteivel.

Újra kérlek, ne offolj.
Köszi.
16 napja
O1G Denver Broncos 291
Az a durva, hogy Ausztiában Strache-nak, aki ugye nem holmi polgármester volt, hanem az alkancellár, ennek a videónak a 0,0001%-ért le kellett mondania, akkorát bukott.
Borkai meg facebookol meg nyilatkozik, hát fél Győrnek rég a városháza előtt kellene tüntetni.
Eszméletlen, hogy ide süllyedt az ország.
27 napja
O1G Denver Broncos 291
Banyek, hogy nem tudtok erről a HGY-ről lemászni.
Az a durva, hogy kicsit sem zavar mit csináltok.

Sokáig én sem hittem benne, csak apám vitt magával, folyamatosan. Aztán egyszer levált egy porc a sarkamról, ami később derült ki (állítólag nagyon tehetséges futballista voltam, 11 évesen, Újpestről jöttek le megnézni), de olyan apró volt, hogy nem találta egy orvos sem, mi a gondom, közben meg mankóval tudtam csak járni.
Kimaradtak hetek, hónapok, hogy nem tudtam menni gyülibe, nem is akartam, aztán egy barátom szólt, hogy ő elvisz, majd imádkoznak értem. Whatever.
Leültem egy székre, nem Pesten volt, egyszer csak odajött a pásztor, letérdelt elém, megfogta lábam, a sarkam, és elkezdett halkan imádkozni. Forróságot éreztem, s aznap este eldobtam a mankót.
De ha ez még nem lenne elég, amikor a feleségem az első gyermekünkkel volt várandós, a 2. UH-on azt mondták levált valami a magzatról és el fog vetélni.
Azonnal imát kértünk, böjtöltünk, kerestük Istent.
A következő UH-n minden rendben volt.
Amikor megszületett, azt mondták eltört a kulccsontja, azonnal műtő. Elkezdtünk imádkozni, kör-SMS-t írni pásztornak, barátnak.
Mire a műtőbe értek beforrt a csont. Ott voltam, láttam, a doki azt mondta, 25 éve van a pályán, de ilyet még nem látott. Másnap a hallásvizsgálaton mondták hogy süket a bal fülére. Nem törődtünk bele, harcoltunk.
Semmi baja.
És nagyon sok minden kisebb- nagyobb dolgot tudnék mondani.

Nézzétek, én nagyon sajnálom, hogy nehezebb pillanataimban ismeretlen emberek előtt próbáltam megnyílni s támadási felületet adni egy fórumon, az online világban. Hogy ennyire komolyan vettem ezt az egészet, hogy indokolatlanul olyanokat irtam, amiket nem kellett volna. Személyeskedtem, megsértődtem és a többi. Én voltam a hibás.

Tényleg nem zavar, ha a gyülekezetem gúnyoljátok, vagy a pásztorom. A hitem vagy engem, ismeretlenül, személytelenül. Ilyen az online világ. Ahol ember, embernek farkasa.
Én ilyen vagyok. Próbálok változni minden nap.
Van hitem, próbálom napról - napra megélni.
Csak ez ad erőt.
Nem mondom, hogy minden sikerült az életemben, amit elterveztem, de tudom hogy van fent valaki, aki segít.
Hogyan érhettem volna el egymagam ennyi mindent, egy érettségivel? Gyönyörű feleség, gyönyörű gyerekek, autó, a ház meg úton... egyszerűen nincs más magyarázat rá.
Legalábbis nekem.
Aztán innen bárki belegondolhat bárni mögöttes tartalmat.

Csak így tovább Sobri, Toca, stb 😊

Isten áldjon titeket és a családotokat is! Őszintén mondom.
JC6

PS.: és ha innen bárkit is megbántottam volna, igaz hogy ez csak egy forum, meg online, de elnézést kérek. Ez így kerek.

Szerkesztette: O1G
1 hónapja
O1G Denver Broncos 291
Inkább Szerencse /vagy remek döntés/ ,hogy nem próbálták angol mondatokra kényszeríteni, mert így a világ magyarul nem beszélő része nem érzékelte-vagy csak részben- azt az ostobaságot, ami áradt belőle.
A gól az több, mint szép, gratula, és további sikerekben gazdag pályafutást őszintén kívánva.
ozibozi
Sajnos vagy nem sajnos, de kint voltam majdnem az összes Loki meccsen a gólja óta. Addig se volt kis arca, na de azóta?!
Közben meg egy labdát nem bírt megtartani, állandóan esett, mint Zsuzsi, hogy talán befújjàk. Minden egyes támadás megakadt rajta.
De ő volt a császár.

Lehet nem a Fórumban kellett volna fél napot eltölteni azzal a sok “világklasszis” akadémiát megjárt szerencsétlennel, 2 órát a fodrásznál, 3-at meg a kávézóban, stírölve a csajokat.

Szegény gyerek, micsoda értelem tükröződött az arcán ma este. Igazad van ozi, hisz még magyarul sem tud..
kellett volna az az iskola inkább.

Koplárovics 2.0

SAJNOS! Mert amúgy szomorú ez az egész, végtelenül.... de ez is megmutatta, hogy milyen messze is vagyunk mi magyarok az igazi futballtól. Teljesen más kávéház.
Nem baj, Pogácsa Gyuri majd ír pár könnyfakasztó cikket a saját újságjába.

Hajrá magyarok!

Szerk: már fent is van az első csoda-cikk. Gyurka feszít mint állat. Lölö is ott van, gyerekek, micsoda gála!

Nekünk csak ez maradt: a saját újságban, a saját díjunkról való ömlengés, öntömjénezés.
A nagyok meg csendben játszanak tovább (#okádék).

Aztán majd jönnek az interjúk, ne feledjétek.
Először 5 kötelező kérdés a sztárokhoz, aztán a következők:
- Zsórira szavazott ugye?
- Puskásról mi a véleménye?
- Szoboszlait ismeri?
- Képben van a magyar futballal kapcsolatban?

Szerkesztette: O1G