Pep71

Green Bay Packers

Pep71
Utoljára láttuk
3 napja
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
2 049


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
MM-nek egész hétvégén fékproblémai voltak, azzal együtt ment így.
5 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Nem lesz gond MMel. Szerintem aki nem a hater szemüvegen keresztül nézi, az látja ezt.

A tegnapi tényleg sok volt, én ezt betudom annak, hogy egyrészt 5 év óta most érezte azt először, hogy reális esélye van a győzelemre. Onnan meg vitte a szíve. Ez a srác nyerni akar semmi mást.

Másrészt 11 szezont lehúzott egy teljesen más karakterű géppel, még neki is kell idő, hogy ezt fejben átdrótozza. Főleg amikor a győzelemért mész és még azokat az utolsó tizedeket ezredeket kéne összekaparászni valahol/valahogy.

Nem mondom hogy a VB címért harcban lesz év végén is, mert ez a learning curve úgy néz ki pont kiveszi az ehhez szükséges év eleji eredményeket. De amikor majd tényleg összeáll, szerintem felkötheti mindenki a gatyáját.

Sokan felhozzák, hogy “csak” a 2023-as ducit kapja. Azért ne felejtsük el, hogy ez tavaly magasan a legjobb gép volt a rajtrácson. Nincs itt akkora különbség az idei Ducatihoz képest. A 24-es gépnek nyilván magasabb a plafonja, de a tavalyi gép meg mondjuk itt az év elején sokkal kiforrottabb. Nem ezen múlik, és nem is ezen fog múlni Marquez sikere.
Cowboykarcsi90
23 vs 24 gp témához annyit, hogy tavaly tényleg úgy volt , ahogy írtad, hogy az új géppel voltak még gondok és a régi jobb is volt akár(szezon elejen). Viszont idén már a tesztek után az összes szakértő és a pilóták is elmondták , hogy óriási a fejlődés és sokkal jobb a 24-es gép, erősebb a motor és féktávokon sokkal stabilabb. Pecco érzett néha erős vibrációt a hátsó kereken, de ő is azt mondta , hogy óriási az előrelépés a tavalyi géphez. Plusz az eredmények is ezt mutatják. Tavaly a VR46osok sokkal jobban mentek plusz Alex M is. Most csak MM tudja az új gépekkel tartani a tempót a többiek nagyon messze vannak. Ezért is mondta MM és a szakértők is , hogy nem lesz esélye a VB címre. 1-2 győzelem meg jobb eredmény a max ebben szezonban.
5 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Jó verseny volt.
Egyetértek azokkal, akik szerint Marquez elég gáz. Eddig az volt, hogy mennyire jó versenyző, de a sz.r motor miatt nullázik, most ott a jobb motor, ugyanúgy nullázik. Mindig van a magyarázat, hogy most ezért, aztán meg azért... többet láttam ebbe a MM-Ducati párosba, de eddig pont ugyanott folytatja, ahol a Hondával abbahagyta.

Az meg közben egyre világosabb, hogy a teljes mezőny legtehetségesebb versenyzője pillanatnyilag Acosta, minden kategóriát beleértve.

VB címről szvsz most még nem érdemes komolyabban beszélgetni, elég gyakran fordult elő az elmúlt években, hogy a szezon első felében valaki dominált, aztán a második felében meg másvalaki, még sokminden lehet, iszonyat hosszú a szezon. (szerencsére 😊)

De ez tényleg egy igazán élvezhető verseny volt.
Jan
Elesett az első helyről, ugy hogy egész hétvégén ő volt a leggyorsabb Ducatis, egy évvel régebbi technikán mint Martin, Pecco, Bestia..ezek közül Martin és Pecco harcoltak tavaly a VB a címért. Ha náluk gyorsabb a tavalyi géppel, akkor, hogy lehet sz.r?? 🤣
Plusz nézd meg mennyivel gyorsabb azoknál , akik ugyanúgy GP23al mennek..közelébe nincsenek, ugy hogy MM-nek ez az első Ducatis éve.
Pecco a VB győztes éveiben ugyanígy eldobta egy csomószor a gépet, csak a gyári(nem egy évvel régebbi, mint amivel MM megy) Ducati, kihúzta a szarból Quarta ellen, Martin meg tavaly év elején esett rengeteget, ezért volt nagy hátránya.
A Honda-nal meg lehet nézni, hogy akik a helyére mentek azok még többet esnek mint MM , cserébe sokkal lassabbak..tavaly itt MM második helyen végzett az időmérőn, idén a legjobb Hondás 18. lett.
Azt is elmondta MM és a szakértők is , hogy mivel egy évvel régebbi technikan megy MM és az új Ducati sokkal jobb mint az idei, plusz az ő motorja egész évben ugyanaz marad mint amilyennel elindult az első futamon(a GP 24 pedig folyamatosan fejlesztve lesz), ezért sansza nem lesz a VB címért és egyre jobban le fog maradni év vége felé.
Nézd meg motorsportban mennyit számít egy év technikai fejlődés, mp-et fejlődnek és MM így tartja a tempót az újabb motorokkal.
Plusz ha annyira szar lenne , mint ahogy te gondolod , akkor a Ducati miért akarná őt a gyári csapatba(ezt hallani)? Ők csak jobban értenek hozzá , meg egy kicsit több adatuk van 🙂
5 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Márquez tavaly még foghatta a Hondára azt, hogy esett kelt, de azért ez már kicsit kezd kellemetlen lenni.

Vinales elképesztő formában, ha nincs a 2 héttel ezelőtti utolsó körös váltóprobléma akkor az elmúlt két héten 2 sprint győzelem, 1 futamgyőzelem és egy 2. hely.

Acosta hihetetlen.

Martinnál kiváncsi lennék, hogy a tempó visszaeséshez mennyire volt annak köze, hogy Márquez egyszer majdnem kisodorta alóla a motort.
Jughead
MM-et múltkor Pecco lökte ki.
Most saját hiba volt az esés, de első helyen ment a tavalyi géppel. Nézd meg , hogy hogyan megy MM-hez képest a többi GP23-as Ducati (ha ma sem akar mindenkepp nyerni , akkor a legjobb ducatis lett volna megint , tegnap utsn újra)😂 hát az tényleg kellemetlen, csak nem MM-nek.
Martin meg már az első körben 3 embert lökött meg(első kanyarban) , közte MM-et is.
Szezon előtt azt írtam, hogy számomra érthetetlen, hogy Acosta és MM nem gyári gépen ül , na ez most abszolút reprezentálva lett. Morbidelli helyén MM , Acosta meg Miller helyén..ezzel mindenki nyerne, a nézők is és a csapatok is.
Pecco-nak alakul szerintem nagyon kellemetlenül a szezon. Martin sokkal stabilabbnak tűnik(eddig) mint az előző években és Bestia is kezdi felvenni a tempót, amit nem bánok, mert nem érdemelt 2 egymás utáni VB-t.
10 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
M1 leadja hogy csebi hazajon
Toca
Rendbe kell tenni a fideszt, túl sokat zuhant a népszerűség.
csebi
Menczer tényleg nem beszél egy idegen nyelven sem?
deyell
Ejött az ideje pár komoly nyelvvizsgának úgy érzem. Nem is értem miért nem jár alapból minden kormánytagnak, amikor "komolyabb" vizsgákon is sorra csalnak(pl. Corvinus, de mindenhol ez megy).
Nagyon durva, hogy milyen szintű melókra ilyen kóklerek kerülnek, de ami még durvább, hogy ezekre nincs is semmi feltétel, előírás(azon kívül, hogy hithű fideszes legyél)?
Ui.:hol lehet pályázni ilyen melókra? nyelvvizsgám is van, akkor már minimum a miniszteri szint, a többit majd megoldjuk okosba..😀
24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
azért remélem, hogy MP-nek van még hangfelvétel a birtokában, amit a közeljövőben nyilvánosságra hoz. mintha azt mondta volna, hogy miniszterekről van felvétele, nem csak egyről.
deyell
Így van , GG-t említette név szerint, biztos van neki még, de ahogy Sobri írta, bármilyen felvétel is jön ki , úgy sem lesz "atombomba" erre kár várni, sajnos. Reméljük őt ez nem töri meg és folytatja.
24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
A nap a mely megrengette a "világot"! Ja, nem. 😏
dande2
Ez nem MP hibája.Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel.
Amúgy van változás, ha megnéztél MP előtt egy OV, VJ facebook bejegyzést, 90%-ban egyetértő(hívői) hozzászólások voltak. Mióta jött MP ez megfordult,90%-a kommenteknek arról szól, hogy tudjuk, hogy kamuztok, elég a hazugságból stb és rengetegen olyan is van, aki leírta, hogy előtte a fideszre szavazott, de lebuktak stb..elég megnézni a mai VJ posztot.
24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Akinek ez meglehetősen zavaros, annak nem lenne szabad szavazni..azért, nehogy már ne értse meg ezt egy átlag szavazó..más, ha kormány párti és nem akarja megérteni, de aki ilyen annak semmilyen felvétel nem lenne elég.
Pep71
Szia te új vagy ebben az országban/világban/életben?
Hanni
Szerinted akkor egy átlag szavazó nem tud olvasni és értelmezni két mondatot? Elég szomorú lenne.
Szerintem inkább csak hívők és bármit csinálhat a kormány, ők akkor is rájuk szavaznak, pont ezért hívők(és ilyenből messze nekik van a legtöbb).
24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Akik itt mondogatták, h ez semmi..MP tegnap is elmondta, h ezt a hozzáértők(jogászok stb) tudják majd , hogy mennyire komoly.
Pep71
Ezért kevés.
Aki eddig foglalkozott a politikával az tudta, hogy ez történik, most nincs meglepetés. Aki meg nem foglalkozik vele az ezután is fidesz szavazó marad.
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja: ahogy eddig a fickó felépítette a dolgot nagyon úgy tűnt, hogy olyat fog mutatni ami az egyszeri m1-en nevelt fidesz szavazót is meggyőzheti. Most az maradt, hogy a tájékozottak pacsizhatnak, a többiekhez meg el se fog jutni ez.
Fontos_Vidra
Szeretnék egy példát hallani, hogy szerinted mi lenne az a tartalom ami számodra is komolyan vehető lenne.
Lúdas Solymi
Például az, amiről tegnap szó volt: ha VJ kijelentette volna (mármint a felvételen rögzített beszélgetés során), hogy „ez egy maffiakormány”. Egyszerű, mindenki számára érthető, plasztikus és könnyen befogadható üzenet.
Botrányos a hangfelvétel? Igen. Lehet olyan ütős mixet összeállítani belőle, amilyet az őszödi beszédből? Nem. Az átlagszavazó szempontjából ez egy meglehetősen zavaros, nehezen kibogozható szöveg, aminek a tartalmát interpretálni, magyarázni kell. Nem ugyanaz.
nagylaza, főpohárnok
Akinek ez meglehetősen zavaros, annak nem lenne szabad szavazni..azért, nehogy már ne értse meg ezt egy átlag szavazó..más, ha kormány párti és nem akarja megérteni, de aki ilyen annak semmilyen felvétel nem lenne elég.
24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
GG azért még izgulhat rendesen, MP azt mondta, hogy róla is vannak hangfelvételei, tud még ütni bőven, arról nem ő tehet, hogy a magyaroknak ez sem "atombomba", ahogy többen leírták itt is, itt már nem létezik atombomba, pont a sok hívő miatt.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

24 napja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
A fanyalgók tényleg megszokták hogy diktatúrában élünk, mert ami a felvételen van az egy demokráciában elég súlyos. Az igazságügyminiszter beszél egy folyamatban lévő bírósági ügyről, amiből egyesek csak úgy "kihúzatják magukat". Tényleg milyen atombombára vártok?
több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Cobb te jó ég !!
Pep71
BERÚGTA??? le vagyok maradva.
Tactful Cactus
Nem, de én már berúgtam 😁
több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Csak az eredményt látom...
Valaki összegezne?
ThundersNFL
a packers nem nézte a híreket és New Orleans-ba utazott el 😀 😀 : D
több mint 3 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Most azért még jobban sajnálom a konf. döntőben elkövetett hibákat...
Mert a tegnapi Chiefs ellen - bár nyilván nehéz ezt így megmondani - jó esélyünk lett volna...
esz-ki-mo
Pontosan így vagyok vele én is. Pedig két hete azt írtam, hogy a döntőben aligha tudtunk volna győzni a KC ellen. Most már nem így gondolom. Francba...
(Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a Saints, ahol addig-addig vártak Brees második gyűrűjére, hogy nem jött el soha. Ebből az is látszik, hogy a win now üzemmód sem jelent garanciát.)
nagylaza
Azért a Chiefs-nél szinte a komplett kezdő tamadófal hiányzott és a Bucs D# még a jónak mondható GB falat is dominálta(5sack). Egyébként, ahogy akkor is írtam a Bucs védelem messze kiemelkedett a többi palyoff csapat közül, kivétel a Rams, nekik meg még irányítójuk nem volt akkor 😀
A Bucs-nál adott volt mind a kettő , be is húzták teljesen jogosan, ők a követendő példa , hogyan kellene egy irányító köré csapatot építeni...de itt marad a mindent bízzunk Rodgers-re, majd ő megoldja...sajnos
Pep71
Persze az út tiszta, csak amíg a Bucsba elmentek sztárok áron alul játszani, direkt a gyűrű miatt, addig ez nálunk nem így van. És most a döntőben pont azok villantak, akik olcsón jöttek: AB, Gronk, Fournette. Alapvetően a mentalitással is nehéz versenyre kelni, mert azért mindenki csak szeretne pénzt is keresni... teljesen jogosan.
Fontos_Vidra
Jönnének GB-be is olcsón gyűrű miatt, csak ahhoz be is kéne próbálkozni...itt nem igen van igény az FO-ban erre.
Plusz lehet az is elég lett volna , ha a tavalyi drafton Love helyett jön egy használható CB vagy WR.Funchess helyett egy Robby Anderson esetleg. Nézd meg a Bucs draftját 2020-ban meg az FA tevékenységét és hasonítsd össze a GB-vel. Ez a pár "apróság" most pont ennyit számított.
Pep71
Funchess, ugyebár, kiülte a szezont. Deguara majdnem egész évben sérült volt. Stern számomra csalódást keltett, Tonyan ellenben minden várakozásomat felülmúlta. Dillonról, azt hiszem, elmondhatjuk, hogy nem tartozik a rossz igazolások közé.
MVS (akit már többször a pokolba kívántam) az NFC-döntőben alaposan megemberelte magát. AJ viszont nem hozta a tőle elvárható szintet. Máskor nagyon jól kihasználtuk, hogy az ellenfél védelmét leköti Adams, most viszont a legfontosabb pillanatokban nem éltünk ezzel a fegyverrel: ARod őt erőltette. (Hova tűnt pl. Lázár?) Kevés volt az extra hívás, a rutin pedig nem működött. A saját hibák görcsössé tették a csapatot, az ellenfél hibáival nem tudtunk mit kezdeni.
A korábban sokat és joggal dicsért támadófal, nos… Láttuk… Kérdés persze, „mi lett volna, ha” Bakht is pályán van, én azonban nem hiszem, hogy ezen a meccsen az ő hiánya volt a meghatározó.
Szóval: a SB szerintem nem a drafton ment el. Mondom ezt akkor is, ha a Love-projekt számomra egyre rejtélyesebb, King helyett pedig valóban hozni kellene valakit.
nagylaza
Fordítsuk meg. Mit segített az idén a 2020as első körös draft a GB-nek?? Meg még jópár abból az évből ?? Inkább ennek ellenére jutott a csapat NFC döntőbe , mint emiatt és ez óriási baj, főleg, ha a jövőben is jönnek ezek a wtf pickek...
Abba meg bele sem merek gondolni, hogyha Aarod-nak lenne egyszer egy Evans, Goodwin, AB , Gronk elkapósora azzal mire menne, ha egy Lazard , Tonyan, MVS-el is ilyet tud, akikkel nincs semmi bajom, de azért közel sem ugyanaz a szint 😀
Az a durva , hogy a Bucs 1év alatt képes volt egy komolyabb csapatot Brady alá tenni , mint a GB Aarod alá az SB win óta.
Mind védelem , mind támadó oldalon.
Brady hozta amiért leigazolták, jár a pacsi nekik, megérdemelten nyertek.
Az a baj, hogy én az akaratot sem látom , a GB-nél arra , hogy na most aztán legyünk egy kicsit tökösebbek az FA-n, aztán menjünk neki annak az SB-nak.
Pep71
Mit segitett az idei draft? Semmit. Lett egy AJ Dillonunk, egy Deguarank, egy Kamal Martinunk, egy John Runyanunk, egy Stepaniak es egy Jake Hanson (sajnos a tobbi pick most nem jut az eszembe). Kozuluk legtobbet AJ es Runyan tett hozza, hogy elerjuk az NFC dontot. A tobbiek nem sokat (finoman fogalmazva).
A tavalyi draft class is csak mostanra kezd beerni: Gary, Savage, Jenkins, Keke...

Csak arra lennek kivancsi, hogy ki segitett volna az idei draftrol, hogy legyozzuk Brady fele Tampat? En ugy gondolom, hogy egy olyan iranyito aki nem csak zseni, hanem vezer is (ebben teljesen egyetertek jossbeumonttal). Es igen, ARod sokkal tehetsegesebb mint TB, sot..., de nem tud eljutni a SBig, nem eleg jo vezer (igen, tudom, van 1 gyuruje de van 4 veresege NFC dontokben). Imadom ot, miatta kezdtem a GBnek szurkolni, de mara mar a csapat tobbet jelent nekem, mint Aaron Rogers!

FA: A ‘19esnel bankot robbantottak (Amos, ZSmith, PSmith), a ‘20as minimum gyenge volt. Igaz Wagner, Kirksy jott (aproert), de megsporItak annyi penzt, hogy Bakh kaphatott egy 23M szerzodeshosszabbitast, Clark 17,5M... Es meg jo lenne hosszabbitani Linsleyvel vagy Jonssal (es meg itt van Lazard, Tonyan, Lewis, Erwin, Williams,...  overthecap.com/free-agency/green-bay-packers/ ). A 21es szerintem meg gyengebb lesz: Alexander (neki is jarna egy 20M+) es a Salary Cap miatt.
gremi
Nem vezér??
Több mint 10eve viszi a hátán a GB-t.
Run the table ,relax, rémlenek???
Olyan csapatot vitt PO-ba a legtöbbször , aminek köze nem lett volna hozzá , a névsor alapján, plusz az edzők miatt.
Megnéztem volna Brady-t McCarthy alatt, egy komoly Dom Capers által vezetett D#-el támogatva, de akár lehetne Mike Pettine is , ő komolyabb kategória 😁😁
Most a Buccaneers-ban is milyen támadósor van ? 4 elit célpont , jó fal. A védelem lenullázta a KC-t.
A Saints és a GB ellen is szarul játszott mégis továbbmentek , mert a csapata kisegítette. Aarod, ha hoz egy rosszabb meccset esélye sincs a csapatnak a PO-ban. Sőt , ha jobban is játszik mint a másik irányító akkor is simán benne van a bukta , mert olyan "jó" a csapat d#-je. Ezt alátámasztja, hogy neki van a legtöbb PO veresége akkor, amikor 3+TD-t dobott. Így legyél vezér...
Ki segített volna Brady ellen a draftról?
Hát, mondjuk Justin Jefferson.
A Buccs-ban meg segített a KC ellen , pl Winfield, akinek volt egy int-je , ő 2020-as Pick, azt hiszem 3.körös. kicsit többet segített mint Love a GB-nak 😁
Brady ide vagy oda ez egy csapatsport, egyedül nem lehet nyerni.
Csapatépítésben a GB nem elég jó, ha a top csapatokhoz hasonlítva nézzük.
Nyilván , ha a Jags-hez nézzük, akkor igen. Bár főcsoport döntőig ők is eljutottak egy Blake Bortles-el. Akkor lehet , hogy ő ugyanolyan jó irányító mint Rodgers. Lezártam én viszont , mert aki szerint Rodgers miatt nem nyer a GB SB-t , az majd fogja a fejét, ha már nem ő lesz a QB GB-ben.
több mint 4 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Mahomes vs 49ers stats: 26/42 286y 2TD 2INT 78.1 Rating
Rodgers vs 49ers stats: 31/39 326yard 2TD 2INT 97.2 Rating
Egyik SB MVP , a másikat meg sokan már leírják, gyenge, öreg stb...
A chiefs védelme tartotta magát annyira/addig hogy , mahomes-nak legyen esélye fordítani , ez Rodgers-nek szinte sosem adatott a playoff-ban, mert a defense általában teljesen becsődölt ...nyilván ő van túlfizetve és le kene cserélni, ő a fék a csapatban....
több mint 4 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Lesz egy kb. 4000 yard 26 TD 3 INt 100 Rating szezonja AR-nek, hú de rossz...😀
Hány csapat fogadná el? elkapói között micsoda nevek vannak: G-Mo, Lazard a WR2-3, mind a kettő PS-ből szenvedte fel magát, van akinek meg van egy Landry-OBJ duója csak a WR poszton..TE poszt:Graham 😀 😀 aki a legjobban fizetett TE, a régi GM egyik itt maradt kijavíthatatlan tévedése, utána meg egy ezer éves Lewis, Tonyan aki UDFA volt, meg Sternberger aki újonc 3.körös és sérült volt a szezon elején sokáig. Komoly célpontok hiányában, plusz teljesen új főedző, új rendszerrel, nyilván MVP szezont kellett volna hoznia. Majd AR után mi lesz itt...
Végre nem csak rajta múlik a csapat eredményessége, így is, hogy valamikor az O# teljesen le van véve a pályáról, akkor is tud nyerni a csapat, nem csak ő tud előlépni.
Ha a csapat hozza a Lions meccset, akkor tuti a pihenőhét, 100%, hogy lesz egy meccs a Lambeau filed-en, de még az első kiemelés is összejöhet 😀 óriási előrelépés tavalyhoz képest, nem is hittem ekkora javulásban, ezt kell folytatni és WR, TE poszton is feltölteni a csapatot olyan játékosokkal akik nem csak 1-2 meccsen képesek jól teljesíteni, hanem folyamatosan, de az irány úgy néz ki megfelelő.
Go Pack Go!
több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Meccs előtt azt nyilatkozta a magyar edző , hogy készültek a gyors ellentámadásokra.
Erre a magyar gólok után , a magyar játékosok még ünnepeltek és mutogattak a nézőknek , mire a hollandok már ziccerbe vitték a kapusra a labdát , védő a közelben sem 😃
Kártyáztak ők is a edzésen mint anno a fradinál?
Nagyon durván lemeccselték edzői szinten a magyar csapatot. A holland edző BB-nek tűnt , a magyar meg Meyer-nek..
több mint 4 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Újabb két kis összefoglaló, hátha valakit érdekel 😀

Packers Unscripted : Another Perspective
Aaron Nagler volt most Wes helyett, ő beszélgetett Mike-val kicsit az eddigi TC-ről.
Dexter Williams a sok sérülés miatt sok lehetőséget fog kapni, blitzeket jól veszi fel, jó esélye lehet, hogy második számú futó legyen, ha minden jól alakul a számára.
Danny Vitale FB nagyon komoly szerepet tölthet be az új offense-ben, elkapásokban is valós veszély lehet az ellenfeleknek, jó kezei vannak.
Védő oldalon Tony Brown-t emelték ki, megint a sérülések miatt(Kevin King..), gyors, nagy játékokra képes és óriási trash talker(ARod-nak is simán odaszól 😀 )
Az új Offense-ről az a véleménye, hogy lassan fog beindulni, az első 1-2 héten tuti lesznek hibák, zökkenések, de a potenciál nagy és eddig a TC-n is a D# dominálja inkább a O#-t, de ezt is várták.


Packers Unscripted : Memories and moving forward
Tim Boyle vs Kizer harc lesz a QB 2. helyért, eddig Kizer tűnik befutónak, de az előszezon meccsek során változhat még a helyzet.
WR corp-ban iszonyat nagy a verseny, a 2.-tól , a 7.-ig hely teljesen nyitott Adams után, Trevor Davis eddigi legjobb camp-jén van túl, de megsérült egy visszahordásnál sajnos, Darrius Shepherd-re is érdemes lesz figyelni, ő is beleszólhat a csatába.
Jordy Nelson-ról is beszéltek az elején egy jó 10 percet, de őt itt senkinek sem kell bemutatni!


A Houston elleni meccsen Danny Vitale-re lesznek nagyon kíváncsiak és Alex Light a Nr.3 Tackle(Spriggs sérülése miatt) a csapatban és Bulaga sérülékenysége miatt valószínű kell is majd egy jó beugró.



Go Pack Go!

Szerkesztette: Pep71
1 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 2 049
Judit először beszéljen arról, miért asszisztált egy gyerekek megerőszakolásáról szóló bűnsegéd kegyelmi ügyében majd, a pegazusról, utána beszelhetne a családokról, akiket a keze alatt dolgozó maffia az utcára rakott, talán utána elkezdek azon gondolkodni, hogy érdekel mi a véleménye a toxikus kapcsolatokról.
Ahol először focista feleségként emlegették, most meg már nőverő lesz..alakul a buli 😀
több mint 2 éve
Pep71 Green Bay Packers 2 049
A legjobb pelda az egeszre dobrev esete.
Sztem egy kifejezetten jo, karakteres politikus







lehetett volna, ha nem feri felesege.
Igy innentol kezdve o Magyarorszagon doglott lo, eselye nincs semmire.
Akkora hendikepp, amivel nem lehet mit kezdeni.
Az elovalasztason kikapott mzp-tol pedig o akkar se volt alkalmasabb a miniszterelnokjelolti posztra, mint most.
Meg vita is volt.
Dobrev jol is szerepelt.
De az emberek szemeben o gyurcsany felesege.
Es ennyi.
gabokocka
Én pl simán tudtam volna szavazni rá. Felkészült, karakteres, kiemelkedően intelligens, tetejében nem megélhetési, komoly szakmai reputációval és egzisztenciával rendelkező politikus. (számviteli jog egyik legelismertebb hazai oktatója és szerzője úgy mellékesen)
Amadeus
Úgy könnyű nem megélhetési politikusnak lenni, ha a felmenőid kommunista dinasztia tagjai és (kémek, külkeresek,privatizácó stb..) összelopták magukat 😀 ez aztán nagy élesváltás lett volna 😀