Houston Texans

19 feliratkozó

4 órája
adam8 Houston Texans Ole Miss Rebels 2 185 — NFC West Champion
Ma van Watson szülinapja, remélem holnap megajándékozzák egy győzelemmel. Ezt a meccset mindenképp hozni kell, ha csak az újonc irányító nem égeti szét a secondarynkat 😀
Merlin85
Remélem, hogy megajándékozzák, egy hét múlva lesz az enyém is, nekem is 24. és az már azt jelentené, hogy 2-1-gyel állunk. 😀

17 órája
Merlin85 Houston Texans 210
Ma van Watson szülinapja, remélem holnap megajándékozzák egy győzelemmel. Ezt a meccset mindenképp hozni kell, ha csak az újonc irányító nem égeti szét a secondarynkat 😀
3 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 687 — The only discipline that lasts, is self discipline
A magyar Texans facebook csoportból egy kép 😀
Merlin85
Ez aranyos. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Merlin85 Houston Texans 210
A magyar Texans facebook csoportból egy kép 😀

4 napja
Merlin85 Houston Texans 210
Colvin kivágása jó döntés volt. Soha nem teljesített úgy, amekkora szerződést adtak neki, már mikor idehozták akkor nem tetszett ez a döntés, majd a rookie CB pótolja így ő is játszik, apró pénzért.
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 53 014 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Hogy ne csak szerződéshosszítások legyenek itt, kiraktátok Colvint.

Hát nem lett belőle Bouye pótlék. Íme egy ok, hogy miért kellett mennie.Az is megvan ki jött a rosterhelyére az 53-ba: 1 ex-jaguár helyett 1 újabb ex-jaguár. Alex McGough jött fel a practice squadból, nehogy vissza tudjuk vinni Foles pótléknak.
4 napja
samu09 Houston Texans 2 141 — I like the Texans, I like who we are
Nick Martin kapott egy 3 éves 33M-es hosszabbítást, 18.35M a garantált tartalom.
Beki
Akkor várható egy season ending sérülés lásd Newton Sua’filo új szerződés után.
4 napja
Beki New York Jets 11 794
Nick Martin kapott egy 3 éves 33M-es hosszabbítást, 18.35M a garantált tartalom.
4 napja
Stez SMU Mustangs 34 797
Ne a sacket nezd, hanem az uteseket. Es sok volt, ami elkerulheto lett volna. Az elso tdnel meg szamomra az nem indok, hogy megprobalta atugrani a vetodo vedot. A futo probalja meg, az elkapo probalja meg, de a legfontosabb lancszem ne vallaljon ekkora rizikot, mert nem eri meg. Az ilyeneken kb csak veszithet. Csusszon be labbal elore, es jojjon harom yardrol a csapat. Watson a dontesevel ujfent kockaztatott es ez azt eredmenyezte, hogy plusz utest vallalt be. O a vezer, a sziv, epp ezert neki kellene lennie az esznek is es tudnia felelosen donteni. Foleg ugy, hogy sulyos serulesek vannak a hata mogott, a terde mar szetment tobbszor is. A gyerek a jelenlegi allas szerint evi 30-35 milliot er, eszerint kell meghoznia a donteseket. A sajat karrierjet roviditi meg.

Sokaig nem vettuk komolyan Luck hasonlo huzasait, aztan akklr dobbentunk ra, mennyire jelentos dolgok ezek, amikor teljesen tropara ment szegeny.

Watson kockazatos dolgai kisertetiesen hasonloak. Es en nem szeretnem, hogy leseruljon, azt szeretnem, ha Brissett a legjobb Houstont is meg tudna verni.
Stez
minden mindegy, kurvára nem ez a legnagyobb baj. 😕
Helmut Zimmer
Mire gondolsz? A gyenge edzore, a'la BOB?

4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 18 675 — LIGHTS OUT!
Top pff grade-ek:
Offense

Carlos Hyde 87.4
Deshaun Watson 86.6
Kenny Stills 82.0
Senio Kelemete 73.4
Will Fuller 72.2
.
.
.
Sentrel Henderson 41.4

Defense

Dylan Cole 85.8 (4 snappet játszott)
Jacob Martin 74.1 (8 snappet játszott)
Whitney Mercilus 71.2
Jonathan Joseph 68.2
Keion Crossen 66 (5 snappet játszott)
.
.
.
Tashaun Gipson 29.9
Brennan Scarlett 29.7
Aaron Colvin 28.9

4 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 687 — The only discipline that lasts, is self discipline
Értelek titeket, de nem feltétlen így látom. Luck karrierje sem a saját hülyeségeire ment rá. Nála a kezdeti időkben nem voltam aktív követő sajnos, de úgy tudom egész sokat hozzátett a kedves kis OL. De majd igyekszek több meccset követni DW-tól és akkor elhiszem nektek, vagy nem, hogy tényleg ennyire hazárdjátékos lenne idén is.kristóf17
Luck karrierje azzal indult, hogy idejött Stanfordból egy főleg TE-ket, ütempasszokat játszó "csekkdowncsárliként", aztán Arians csinált belőle egy Brett Favre, / Roethlisberger hibridet pillanatok alatt. Luck meg ugye a nagy szivivel nem reklamált, hanem nyomta. És mindent bevállalt, mindenért magát okolta, túl is vállalta magát. Jött is az elején a sok ütés mellé a sok turnover is. Aztán a többi OC ugyanazt játszotta vele, mint amit BoB Watsonnal, csak más módon. Lucknak maradt egy Hiltonja (Wayne után), meg egy rakat középszer/középszar. Így jöttek a 7 lépéses long developing pass concept hegyek, mert úgyis tudja a teljes fieldet olvasni, és akkor a középszer/szar elkapónak is lesz ideje szeparálódni, mert contested labdát úgyse tud elkapni. Ezért tartogatta a ligában a legtovább a labdát. Ha Reich hívott volna neki, akkor ligautolsó talent-fallal is csak néha ütötték volna meg. Emlékszünk még Manningra, ugye? 😊

Watsonnal ugyanez van. Kiváló a lába, kiváló a karja, és megtanult pontos mélyeket is dobni. BoB meg rákattant mint szúnyog a tehén fülére és kiszívja belőle ami kifér, az meg nem érdekli, hogy így meddig bírja. Addig úgyis talán kihúzza amíg ő lesz.

Egyébként nem csak Watson hazárdjátékozik a fiatalok kozül. Wentz vérében is benne van, Garoppoloéban is, Daltonéban is, Allenében is. Meg Luckéban, RGIII-ban is benne van/volt. Fiatalok, idenekemavilág, nem is jut eszébe, hogy egyszer harminc éves is lesz. 😊 A különbség inkább az, hogy van akire próbálnak vigyázni (és még időnként így se megy 😊 ), van akire meg egyáltalán nem.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
samu09 Houston Texans 2 141 — I like the Texans, I like who we are
Egy baj volt BoB game planjével: egész meccsre tervezte. Tudtuk hogy az OL és a secondary átlag alatti lesz. Várható volt, hogy csak Wattból fog állni a pass rush, Mercilus és néha McKinney közel sem tett hozzá annyit mint Clowney tudott volna. Cinninghamet meg egyszer láttam, mikor szépen állva hagyta az ellenfele passznál. Így könnyű volt Wattot kikapcsolni és volt ideje Breesnek.
A game plan: meglepően jól ment a futás. Johnson és Hyde rotálása működött, a passzjatékkal se volt gond. BoB pedig hátradőlt, és ugyanezt erőltette a második félidőben is. Egyértelmű volt hogy a szünetben kiértékeli a Saints az O-t és váltani fog. Az uccsó egy perctől eltekintve semmi nem működött a második félidőben. Bill pedig képtelen volt változtatni. De Crennelről is elmondható ugyanez. Semmit nem tudott kitalálni egész meccsen és a secondary rossz játékát nem lehet csak arra fogni hogy nem elég jók a játékosok.
Hosszú szezon lesz...
5 napja
kristóf17 Indianapolis Colts 2 049 — Colts fan
Értelek titeket, de nem feltétlen így látom. Luck karrierje sem a saját hülyeségeire ment rá. Nála a kezdeti időkben nem voltam aktív követő sajnos, de úgy tudom egész sokat hozzátett a kedves kis OL. De majd igyekszek több meccset követni DW-tól és akkor elhiszem nektek, vagy nem, hogy tényleg ennyire hazárdjátékos lenne idén is.
| Az ACL meg... ahogy mondjátok, bármikor elér. Ahhoz nem kell nagyfaszúskodni. Elég, ha a gyerek kint hagy egy legóautót a konyhában. Nyilván nem, de most tapasztaltam, hogy simán tönkre tudod tenni a térded olyan dologgal, amit hétről hétre csinálsz 😊 |
De lehet 10. hét után újfent igazat adok nektek.
5 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 687 — The only discipline that lasts, is self discipline
Második részben igaz, viszont szerintem nem ma. A futott TD-nél gyakorlatilag ütközésbe sem kellett belemennie. átugrotta a vetődő védőt, és max. rosszul esett a hátára. Ez nem lehet téma. Atletikus, nem baj ha kihasználja. Nézd vissza a 6 sacket. Ha bármelyikre azt mondod, hogy hősködött, vagy az Ő hibája, azzal most kivételesen nem fogok egyetérteni.kristóf17
Nem az a kérdés, hogy hősködik-e vagy kinek a hibája, hanem az, hogy fennáll-e a sérülés veszély magasabb kockázata, vagy sem. Én egyetértek Stezzel, hogy igen. Watsonnak már egyszer elszakadt a szalagja, simán kontakt nélkül, edzésen. Garoppolo ACL-je úgy szakadt el, hogy még 2 extra yardot akart szerezni, miközben őt se támadta veszélyesen senki. Egyszerűen rosszul lépett. Egy franchise QB, akinek már volt egy súlyos sérülése, és rendszeresen hol itt bibis, hol ott bibis ne vetődjön így be. Ha kényelmesen be tud sétálni akkor tegye, egyébként húzzon ki az oldalvonalon kívülre aztán lesz 3 play hogy dobjon egy TD-t Hopkinsnak.

Az más kérdés, hogy az "alapjátéka", - azaz a sok várakozás és táncika - mennyire elhagyható ebben a BoB féle rendszerben. Tegnap szépen ment a futás, szerintem évek óta nem futott a Texans 150+ yardot. És volt pár jól kivitelezett screen is, stb. Mégis, az igazán döntő, pontszerző playek azok mind nagy playekből jöttek. És nem felépítve, megtervezve, futással, sceenekkel, aztán egy designed mély passzal play actionból, hanem random, durr bele, hívjuk be módon. Vagy, mert menni kell az eredmény után. Így muszáj várni, muszáj táncikálni, mert a védelem is erre játszik, és a playeknek is idő kell, mire kialakulnak.

A jelenlegi Watson - "továbbképzés" nélkül - ebben a deep passzos játékban messze legveszélyesebb. Ebben az NFL egyik legveszélyesebbje, főleg Hopkins féle célpontokkal, akik reggelire kajálják az 50-50-es labdákat. Másodsorban pedig még mindig nem más jön, mint a lába. A lábával a második legveszélyesebb, és minden csak utána jön. Akkor van a gond, ha nem olyan védelem jön, mint a tegnapi Saints defense, amelyik sorban adta a deep play esélyeket. Ha megfogják (az első ütemes) mély passz célpontokat, nem engedik 150+ yardokat szaladgálni ezt a Texans backfieldet, akkor viszont megnehezedik a dolog, mert a zóna védekezés ellen nem igazán találja a zóna határokat (ebben az elkapók se segítik, más az erősségük), snap előtt keveset lát/vesz észre a védelemből, zavarba hozható man/zóna váltásokkal, a rövid, ütempasszokban már nem olyan pontos, stb. És akkor jön ez a táncika, mert vagy a védelem csinál valamit ami zavarja, vagy az első elkapó nem üres, és jön a Hopkins/valaki más stírölése a mélyben valahol, várva, hogy mikor tud végre elszakadni. És ebben - igaza van Steznek - sokkal nagyobb a sérülés veszély, mintha egy csomó gyors, könnyű passz játék lenne a playbookban, ahol a defense oda sem érhet hozzá. Lásd Rodgers. Ő is nagyon tud vigyázni magára, de ha állandóan a mély, bztos targetet kell keresni (vagy csak azt akarja keresni), akkor előbb utóbb jön valaki aki a vállára esik.

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 napja
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 3 257 — 25 év alatt Te is tudtál volna jó QB-t draftolni a Billshez
Ne a sacket nezd, hanem az uteseket. Es sok volt, ami elkerulheto lett volna. Az elso tdnel meg szamomra az nem indok, hogy megprobalta atugrani a vetodo vedot. A futo probalja meg, az elkapo probalja meg, de a legfontosabb lancszem ne vallaljon ekkora rizikot, mert nem eri meg. Az ilyeneken kb csak veszithet. Csusszon be labbal elore, es jojjon harom yardrol a csapat. Watson a dontesevel ujfent kockaztatott es ez azt eredmenyezte, hogy plusz utest vallalt be. O a vezer, a sziv, epp ezert neki kellene lennie az esznek is es tudnia felelosen donteni. Foleg ugy, hogy sulyos serulesek vannak a hata mogott, a terde mar szetment tobbszor is. A gyerek a jelenlegi allas szerint evi 30-35 milliot er, eszerint kell meghoznia a donteseket. A sajat karrierjet roviditi meg.

Sokaig nem vettuk komolyan Luck hasonlo huzasait, aztan akklr dobbentunk ra, mennyire jelentos dolgok ezek, amikor teljesen tropara ment szegeny.

Watson kockazatos dolgai kisertetiesen hasonloak. Es en nem szeretnem, hogy leseruljon, azt szeretnem, ha Brissett a legjobb Houstont is meg tudna verni.
Stez
minden mindegy, kurvára nem ez a legnagyobb baj. 😕

Let us build dystopia
5 napja
Stez SMU Mustangs 34 797
Ne a sacket nezd, hanem az uteseket. Es sok volt, ami elkerulheto lett volna. Az elso tdnel meg szamomra az nem indok, hogy megprobalta atugrani a vetodo vedot. A futo probalja meg, az elkapo probalja meg, de a legfontosabb lancszem ne vallaljon ekkora rizikot, mert nem eri meg. Az ilyeneken kb csak veszithet. Csusszon be labbal elore, es jojjon harom yardrol a csapat. Watson a dontesevel ujfent kockaztatott es ez azt eredmenyezte, hogy plusz utest vallalt be. O a vezer, a sziv, epp ezert neki kellene lennie az esznek is es tudnia felelosen donteni. Foleg ugy, hogy sulyos serulesek vannak a hata mogott, a terde mar szetment tobbszor is. A gyerek a jelenlegi allas szerint evi 30-35 milliot er, eszerint kell meghoznia a donteseket. A sajat karrierjet roviditi meg.

Sokaig nem vettuk komolyan Luck hasonlo huzasait, aztan akklr dobbentunk ra, mennyire jelentos dolgok ezek, amikor teljesen tropara ment szegeny.

Watson kockazatos dolgai kisertetiesen hasonloak. Es en nem szeretnem, hogy leseruljon, azt szeretnem, ha Brissett a legjobb Houstont is meg tudna verni.

5 napja
kristóf17 Indianapolis Colts 2 049 — Colts fan
Kicsit azt éreztem, hogy Tunsil nem sokat dobott a falon. Egyébként imádom nézni a Texans játékát, ha ott van Fuller és Nuke is és éppen nem a Colts az ellenfél. Parádésan érzik egymást Watsonnal. Azt hiszem Stills bele fog illeni a képbe. Nagyot mentetek hajnalban!
kristóf17
Korabban volt itt vita, hogy egy korrekt jatekos mennyiben javithat nagyot a bun rossz falon. Tud, de azert nem sokat, mivel Tunsil egyaltalan nem dominans, es nem elit. De teszem hozza, Watson tovabbra sem kepes normalisan mozogni, addig pedig ez a fal turha marad. Es tovabbra is harakiri modon jatszik. Szep dolog az elso negyedben futott TD, csak epp ert annyit, hogy osszetoresse magat az ideny elso meccsen?

Teljesen wtf a gyerek. Hiaba nem rossz osszessegeben, ha egyszeruen keptelen vigyazni magara es keresi a folosleges uteseket. A hajnali meccsen konkretan kinyirtak, annyi utest nyelt be. Megint megy a falra mutogatas, csak epp meg kellene nezni, hany hit vagy sack az o butasaga. A szam nem nulla lesz, de meg csak nem is egy. Eleg sok.

Es kurva idegesito ezt nezni, amikor a kedvencem ket hete vonult vissza, tobbek kozott azert, mert hasonloan szuperhoskodott, es a gyenge fal mellett meg o is tett rola, hogy szetverjek. Ahogy Luck, ugy Winston is tehetsegesebb annal, hogy ezekkel torpedozza a karrierjet.
Stez
Jah, első bekezdés teljesen jogos.
Második részben igaz, viszont szerintem nem ma. A futott TD-nél gyakorlatilag ütközésbe sem kellett belemennie. átugrotta a vetődő védőt, és max. rosszul esett a hátára. Ez nem lehet téma. Atletikus, nem baj ha kihasználja. Nézd vissza a 6 sacket. Ha bármelyikre azt mondod, hogy hősködött, vagy az Ő hibája, azzal most kivételesen nem fogok egyetérteni. Többször pont, hogy azért kapta szépen a hitet, mert ott maradt, kivárt, és elindította a dobást. Most ez is butaság? Mert pl. a Stills TD-nél is érzésem szerint Duke nem vette fel a blitzet szélről, Watson meg szopta az ütést. Nem tudom érte hibáztatni.
5 napja
Stez SMU Mustangs 34 797
Kicsit azt éreztem, hogy Tunsil nem sokat dobott a falon. Egyébként imádom nézni a Texans játékát, ha ott van Fuller és Nuke is és éppen nem a Colts az ellenfél. Parádésan érzik egymást Watsonnal. Azt hiszem Stills bele fog illeni a képbe. Nagyot mentetek hajnalban!
kristóf17
Korabban volt itt vita, hogy egy korrekt jatekos mennyiben javithat nagyot a bun rossz falon. Tud, de azert nem sokat, mivel Tunsil egyaltalan nem dominans, es nem elit. De teszem hozza, Watson tovabbra sem kepes normalisan mozogni, addig pedig ez a fal turha marad. Es tovabbra is harakiri modon jatszik. Szep dolog az elso negyedben futott TD, csak epp ert annyit, hogy osszetoresse magat az ideny elso meccsen?

Teljesen wtf a gyerek. Hiaba nem rossz osszessegeben, ha egyszeruen keptelen vigyazni magara es keresi a folosleges uteseket. A hajnali meccsen konkretan kinyirtak, annyi utest nyelt be. Megint megy a falra mutogatas, csak epp meg kellene nezni, hany hit vagy sack az o butasaga. A szam nem nulla lesz, de meg csak nem is egy. Eleg sok.

Es kurva idegesito ezt nezni, amikor a kedvencem ket hete vonult vissza, tobbek kozott azert, mert hasonloan szuperhoskodott, es a gyenge fal mellett meg o is tett rola, hogy szetverjek. Ahogy Luck, ugy Winston is tehetsegesebb annal, hogy ezekkel torpedozza a karrierjet.

5 napja
Merlin85 Houston Texans 210
Most már bánom, hogy nem néztem meg az utolsó 10 percet... Sajnos nem lett meg a győzelem, de ez az offens jobban tetszik. Remélem a futójáték ilyen marad, és nem csak 1 meccses siker.
Szerintem meg látszik Clowney hiánya, nagy f@$7ság volt elcserélni, Wattot teljesen levették a pályáról nagyon sokszor kettőzték, Dunn és Blackson kevesek ide, a secondary meg nagyon gyenge. Ha mindenki épp marad, akkor még a nehéz sorsolás ellenére is kijöhet egy pozitív szezon ilyen játékkal.
5 napja
kristóf17 Indianapolis Colts 2 049 — Colts fan
Kicsit azt éreztem, hogy Tunsil nem sokat dobott a falon. Egyébként imádom nézni a Texans játékát, ha ott van Fuller és Nuke is és éppen nem a Colts az ellenfél. Parádésan érzik egymást Watsonnal. Azt hiszem Stills bele fog illeni a képbe. Nagyot mentetek hajnalban!
5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 18 675 — LIGHTS OUT!
Hatalmas meccs, a forduló végjátéka. A új szerzemények meglepően jól mutatkoztak be. Nuke bár 3-4 droppal indított, azt leszámítva elit teljesítményt tett le. Mercilus megmutatta, hogy nem kell ide JD. Kár a végéért de mindenképp lehet erre a meccsre alapozni.

5 napja
Merlin85 Houston Texans 210
Kíváncsi vagyok, hogyan fog szerepelni az első meccsén a csapat. A többiek játékát elnézve, nem lesz könnyű dolog megnyerni a csoportot...

7 napja
samu09 Houston Texans 2 141 — I like the Texans, I like who we are
Billnek mekkora mákja van mindig. Ez az AB ügy teljesen rányomja a bélyegét a szezonra és a kutya nem fog emlékezni rá hogy irányítóért járó ellenértékét adott egy átlagos tackle-ért mikor az Oakland 3. és 5. kört adott a steelersnek hogy brown a patsben játszon😂😂
10 napja
samu09 Houston Texans 2 141 — I like the Texans, I like who we are
Jeff Diamond (korábbi Titans elnök és Vikings GM) véleménye GM BOB munkásságáról:  www.sportingnews.com/us/nfl/news/texans-bill-obrien-future-franchise/pyjuqtnaw9o1113o5qk8c996p
empty taxi
Ha azt nézzük BoB az évek alatt nagyon szépen ellehetetlenítette az aktuális gm munkáját. Ha Smith feleségével nem történik az a sajnálatos dolog, akkor is Bill valahogy kifúrta volna. Nem is jött vissza Gaine kirúgása után. Az öreg McNair tényleg nagyon türelmes volt az edzőkkel és gmekkel, de BoBnál nem kellett volna ennyit várni. Ha a texans sb-t nyer szezon végén mindenki zseninek fogja tartani BoBt. Nyilván ez nem fog megtörténni. Szerintem Luck visszavonulása nem ért két első és egy második kört csak hogy a csoportot behúzzák ami talán anélkül is meglett volna.
Diamond jól mondta, BoB türelmetlen volt, és nem várta meg hogy kiforrjanak a dolgok Clowneyval. De sose volt türelme semmihez. Sok interjúban elmondta hogy a jó teljesítményt egy long process útján érik el, de sose hagyta hogy egy folyamat végig érjen. A hardknocksban azért választotta Hoyert kezdőnek Mallett helyett mert előbbi a kiegyensúlyozottabb. Aztán az első meccs első passzából int lett a következő támadásnál meg már Mallett jött fel. Ilyet nem lehet csinálni.
10 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 23 464 — Afrika Kupa tippelde bajnok
Jeff Diamond (korábbi Titans elnök és Vikings GM) véleménye GM BOB munkásságáról:  www.sportingnews.com/us/nfl/news/texans-bill-obrien-future-franchise/pyjuqtnaw9o1113o5qk8c996p

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages