DC

Houston Texans

DC
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
39 perce
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
1 179


Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 napja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Borzasztó nézni az idei csapatot, ez rosszabb, mint a tavalyi szezon. Mills top30as garbage time qb kb.
Bondi
Tavaly is az volt. Teljes takarítás kell.
Nemes samu09
Egyetértek, edzői stábnak mennie kell, de azért Caserionak is kezdhet forrosódni a lába alatt a talaj:
- Kenyon Green nagyon gyenge volt passzvédekezésben a Washington ellen, és már előző mecsseken se remekelt. Egy 13. helyen kiválasztott guardnak közel pro-bowl szinten kellene játszania ahhoz, hogy azt mondjuk megérte.
- Stingley nem rossz, de úgy látszik Sauce Gardner jobb nála.
- Metchie ugye beteg lett (erről nem tehet senki), és Pitre is lefele tendál (most is egy intet gyakorlatilag beledobtak a kezébe, amit elejtett).

Világbajnok draft kell következőleg Caseriotól, különben mehet ő is.
21 napja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
A legzavaróbb a mostani edzői stábbal, hogy túl beszariak konzervatívak.
Red zoneon belül inkább field goalt rúgatnak, mint 4.-nek neki mennének. 3 és 10-re screent hívnak. A meccs végénél 10+ hátrányban field goalokat rugdosnak...pedig ha valaki mi megengedethenénk magunknak, hogy kockáztassunk.

Azt se szeretem, amikor valaki orba-szájba neki megy a 4.-nek, de Loviekon teljesen azt érezni, hogy az a cél hogy csak ne kapjanak ki nagyon...így gondolom védhetik magukat, hogy sok meccsben pariban voltunk, csak kellene pár jobb játékos, de remélem ezt nem eszik meg a tulajdonosok, mert itt edzői bajok is vannak, méghozzá elég nagyok.

Szerkesztette: DC
28 napja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Egy elég király elemzés Davis Mills csütörtöki játékáról:
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Három éve? Hopkins egy harmadik körért Arizonaba ment. BoB a szurkolókkal ordibal meccs után, a game plan pedig run-run-screen-punt vagy Watson random megoldja. Akkor már látszott hogy nagy lesz itt a baj.
Nemes samu09
Második kör volt az, és persze ne feledkezzünk meg a "sztár" runningback David Johnsonról sem 😀

Szerkesztette: DC
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Grat, megdolgoztattatok, azért van tehetség ebben a csapatban, szerintem Mills sem lenne reménytelen ha kapna egy normális edzői gárdát. Caseiro talán most már, hogy nincs Easterby normális dolgokat tud tenni csapatépítés terén.
dande2
Millsnek a karja nem is lenne rossz, de a lábmunkája a ligában a legrosszabb. Most is az első interceptionnél, amit csinált...nem tudom, nem tanítják neki, hogy kell mozogni a zsebben, hogy kell fellépni ha nyomás jön hálulról? (persze ez költői, gondolom már a középiskolában elmondták neki..)
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Ő tipikusan a rosszkor, rossz helyen történések áldozata.
Willie Parker
Szegény áldozat, közel 40 millió dollárt fog keresni 2 év alatt...értem, hogy soha nem lesz esélye Super Bowl közelébe kerülni, de sok, nála kategoriákkal jobb játékosnak sem volt.
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Öha, vajon ad érte valaki 2. kört?
Merlin85
Dehogy ad. Egy 3. körös is csoda lenne, de kb. egy 4. kör a reális.
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Amikor 10 yardról a red zoneban az első playünk egy Rex Burkhead passz kisérlet volt, akkor ment el a maradék reményem, hogy ez az edzői stáb jó lehet bármire.
Sose értettetem, hogy egy rossz csapat miért próbálkozik trükkös playekkel. Először talán össze kellene tudni hozni 10 yardot alap futás és passz játékokkal...(ha meg ez nem megy, akkor nincs miről beszélni).
1 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Franchise futótok már biztos van. Grat az idei 1. W-hez.
iktriad
Köszi! Pierce tényleg jó, de azért rengeteget kap, nem tudom meddig fogja bírni ezt a stílusú futást...

A Szöszinek meg valamiért továbbra sem megy ellenünk, bár Mills is gyenge volt csak másképp:
Trevornak voltak szép dobásai, csak mellette buta interceptionök is. Millsnek meg alig volt értékelhető megoldása, de viszont nem adta el a labdát.
A meccs kulcs jelenete viszont egyértelműen a Walker féle buta szabálytalanság volt: ahelyett hogy 3. és 15-ról jöttünk volna, kaptunk egy first downt + 15 yardot és ezután lett a TD-nk is.
2 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Bele - bele nézegettem az első félidőbe, akkor még egyenlő volt az állás, de zéró bizodalmam volt, hogy megnyerjük a meccset. Egyszerűen Mills túl lassú (nem tudom miért nem érti,hogy egy olyan qb mint ő, nem tarthatja a labdat 3 mp-nél tovább), borzasztó a lábmunkája (így totyog vagy mit csinál, és baromi lassan fordul). A pontossága,meg karereje so-so, talán elég lenne jobb játékintelligenciával meg mobilitással, de így nem. Kár mert a védelem az egyébként odateszi magát, meg Pierce is jobb lehetne, ha nem lenne tele a box...
Na mind1, ha idén ezt kell nézni, akkor ezt, de le ne cseréljék nekem. Jó eséllyel így jövőre behúzhatjuk az egyik elit irányító jelöltet...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. Borbinho
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasni
több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan

tehát írd és mondd, átlag +3 yardért vittetek egy puntert a 3. körben
Höri
Oldalakat lehet írni miért nem jó ötlet egy statisztikai mutató alapján megítélni egy játékost, de ha egy kicsit közelebbről megnézük a táblázatot, akkor látható, hogy Anger jóval több labdát helyezett 20-on belül, tehát pontosabb. Jóval kevesebb a visszahordás ellene több kisérletből, ami valószínűleg a hosszabb hangtimeja (labda repülési ideje) miatt van. És folytathatnánk azzal, hogy mennyire szerencsés egy játékost hasonlítani egy másikhoz draftpozíció alapján (Tom Brady 5. kör, Foster UDFA stb.)
Persze abban egyetértek, hogy nem a 3. körben kellene puntert draftolni, de Anger ettől függetlenül jól teljesít, és messze nem Gene legnagyobb hibája.
több mint 5 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Andre Johson tegnap Texansként visszavonult.

2000-es években ő és Mario Williams miatt volt érdemes Texans meccset nézni. 12 évet töltött a csapatnál (és 1 - 1 évet a Coltsnál és Titansnél), karrierje alatt 14 ezer yardot és 70 TD-t szerzett. Reméljük beszavazzák a Hall of Famebe, megérdemli.Köszönjük Andre!
több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Egy sörbe fogadok bárkivel, hogy Bortles lesz az 1/1. 😀Stez
Ha ilyen magabiztos vagy ajánlom a bwint, Bortlesre jelenleg 3.5-ös odsot fizetnek.Clowneyra a legkisebb az odds, 2.5, és jelenleg én is őt tartom a legesélyesebbnek.
Ha valóban Clowneyt húzzuk be, akkor van 3/1-ra egy qb jelöltem, aki szerintem méltatlanul el lett felejtve, pedig egészen az offseason kezdetéig sokan első körös tehetségnek tartották. Tajh Boydra gondolok. Megnéztem pár meccsét, és amikor nem kapkod, és rendesen beleáll a dobásaiba, akkor nagyon szép, pontos labdákat tud dobni. Persze sokat kellene még tanulnia, nagyon sokszor fut fölöslegesen, ahelyett, hogy a zsebben maradva próbálná keresni a célpontokat, valamint néha szétesik a dobómozdulata, és ilyenkor pontatlan lesz. Mindenesetre én látok benne kezdő potenciált, és Hopkinssal biztos jól megértenék egymást, egy 3. köröst nem sajnálnék érte
több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Péntek hajnalban visszaszerezhetjük az 1/1est is. Már ha akarjuk. Szóval jön a Teddy Bridgewater Bowl a TNFen.
iktriad
Valami ilyesmire számítok a meccsen 😊:

több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Ed Reed repült.Bazzani
Ezt írtam nyáron Reed szerződtetéséről:
"Nem is tudom, hogy érzek Ed Reed szerződtetésével kapcsolatban. Pontosan még nem lehet ismerni a szerződés részleteit, így nehéz is megítélni azt (amit BaltimoreDefense ír az még nem hivatalos, máshol 2 évet olvastam).
De őszintén, azt hittem, mi már túl vagyunk azon a korszakon, hogy kiöregedett sztár neveket igazolunk. Reed 35 éves lesz a szezon kezdetekor, azért az egy safetynél nagyon sok. Mindenesetre kint sokan örülnek neki és a GM-ünk Rick Smith is sokat bizonyított már, bízok az itélőképességében, mégha én nem is vagyok odáig Reedért."

Annó elég finoman fogalmaztam, mert nem akartam negative nancy lenni, de sajnos Reed minden várakozásomat alulmúlta.
Nézzük mit "tett" Reed a csapatért:
- eltitkolta sérülését szerződtetése előtt
- kihagyta a teljes offseasont
- lenyilatkozta, hogy nem fog játszani az első pár meccsen, mert őt a "playoff"-ra igazolták
- amikor végre játszott, akkor is borzasztó volt
- lefikázta az edzői stábot

Talán eddig ez a legnagyobb ballépése Rick Smithnek: elengedtük a jól játszó, fiatal," saját nevelésű " safetynket (Glover Quint), hogy helyére hozzunk egy kiöregedett free agentet egy rakás pénzért...
több mint 5 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Ez a McNair sztori egyébként eléggé felfújt egy ügy....
nagymarceee
Az, ráadásul már bocsánatot is kért többször, és elmondta, hogy nem is a játékosokról beszélt, hanem a liga képviselők és a tulajdonosok közti kapcsolatról (igaz ebben az értelemben sem túl szerencsés, és ezért kért bocsánatot).
Persze ez nem akadályozta meg Dunae Brown-t, hogy nyilvánosan kommentelje, hogy őket raboknak nézik, miközben eddig közel 50 millió dollár fizut kapott McNair-től, az elmúlt fél évben a csapat közelébe se volt, és most is csak azért jelent meg, mert már muszáj volt neki (különben ez az éve nem kerül jóváírásra). De már kommentel és szervezkedik (valamit állítólag vasárnapra is terveznek). Hát rohadtul nem szimpatikus, amit csinál(nak).

Szerkesztette: DC
több mint 10 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Nem tudom eldönteni, hogy idén visszakaptok minden mákot, amit elszenvedtetek eddig vagy a jövő évi 10 év minden szerencséjét használjátok fel éppen?

Asszem ezzel a Wvel meg is van hivatalosan a playoff szereplés is. iktriad
Reméljük előbbi. Nem semmi kis meccs volt, az biztos.
Watt és Andre Johnson azért elképesztően jó játékosok.

Egyébként szeretnék megkérni minden régi, új és jövőbeni Texans fant, hogy sportszerű kereteken belül szurkoljunk és támogassuk csapatunkat itt a Texans topicban, és az eredménykövetőben is. Köszi
11 hónapja
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Draft szempontjából jobb, hogy kikaptunk, de a storyhoz hozzá tartozik, hogy a 3. negyedik ez egy szoros meccs volt, és elég véleményes bírói ítéletek kellettek hozzá, hogy fordítson a 49ers:

7-3-nál driveot vezettünk a 49-ers térfelén, de nyomás miatt Mills egy interception-t dobott, amit viszont visszaszereztünk, mert kivertük a labadát a corner kezéből. Itt valami nagyon furát itélt a bíró, "stop forward progress" miatt - amit a TV-s bíró teljesen hibásnak vélt, ugyanis ehhez komolyan vissza kell tolni a játékost, vagy jelentős időnek kell eltelnie a labda elkapásához képest - a 49-ersnél maradt a labda.
Ez követően Trey Lance, aki eddig a meccsen szinte semmit nem tudott csinálni, előre vágott egy 50 yardos labdát, amit a bírók befújtak pass interferencenek...innen 49ers TD.
Ezután Mills is dobott egy 50 yardosat, ami valódi elkapás volt Cooks-tól, de ezt meg visszafújták holdings miatt...
A hab a tortán az volt, hogy Fairbairn 46 yardról kihagyta a field goalt, és a rövid pályáról 49ers ismét TD-t szerzett. Ezzel el is ment a meccs, a jobb erőkből álló 49ers D-line innentől már simán dominálta a passzolásra kényszerített offensünket.
több mint 2 éve
DC Houston Texans 1 179 — Texans fan
Nehogy kihozzuk azt,hogy O'Brien jó edző és jó GM. Értem,hogy ez egy relatív dolog,de az NFLben Bob a legrosszabb szerintem. Nem annyira szar,hogy elküldjék nem annyira jó,hogy elérjen bármit is. Fontosabb meccseken szinte folyamatosan lemeccselik,6.évre is marad ótvar hülyeségek, szerintem egy jellegtelen offense. Houston Marwin Lewisa.
DrChef
Szerintem a Marwin Lewis hasonlat nagyon jó, én is erre a szintre lövöm be BoB-ot. Azért annyit megjegyeznék, hogy most sokan istenítik Andy Reidet, de kb róla is hasonlókat mondtak az Eagleses utolsó éveiben...