DC

Houston Texans

DC
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
2 napja
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
1 139


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Watt, Bradley Roby, Reid, PJ Hall és talán Blacklock akik ebből a védelemből elérik az NFL kezdő szintet. A többit kicserélhetnéd egy UDFA játékosra és nem vennéd észre a különbséget.
Különösen fájdalmas az 50 millió dolláros szerződésű Mercilus és Cunningham játéka. Előbbi láthatatlan a pályán, míg utóbbi sajnos nagyon is látható, csak rossz értelemben. Például a Henry féle 94 yardos futásnál Cunningham ott hagyta a gapet ahol eredetileg állt, hogy aztán Henry simán átfusson az üres folyosón. Nem tudom ez fegyelmezetlenség vagy mi az oka. Ezenkívül rengeteg miss-tackleje van, sokszor nem is öleli át a játékost, csak így karral akar szerelni. Ennél tényleg bármi jobb.

Offensenél viszont Tim Kelly előrelépésnek tűnik BoB-hoz képest. Meglátjuk huzamosabb ideig tudják e hozni ezt a szintet.

Szerkesztette: DC
10 napja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Grat Texans, teljesen megérdemelt volt a mai W! Romeo bácsi mehet is aludni.
iktriad
Köszönjük, de a meccs bizonyos részein vagy fogtam a fejem vagy kínosan mosolyogtam. Az a jaguars féle 4 és 1 play...vagy amikor Watson bedobta dupla fedezékbe, és a felpattanó labdát majdnem TD-ig visszahordtátok... a 24-ről kihagyott field goal...mikor Mercilus megszerezte a labdát bajusztól, hogy 2 másodperc múlva az ő kezéből is kiüssék...

Valljuk be egyik csapat sem jó, jövőre mind a két csapatnak új stábbal kell kezdenie (és szerintem nektek új QB-vel is).
24 napja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Az első félidőben szerintem jól játszott csapat - a futó játékon kívűl -, a BoB éra egyik legjobb félidője volt.
A második félidő már korántsem volt ilyen jó, nekem úgy tűnt a Steelers védő fala megette az O-lineunkat. Viszont, azt meg kell említeni, hogy a második félidő nyitó drivejában, amikor 4 és 1 -re Roethlisberger bedobta az end-zoneba és PI-t kapott Roby, az a legnagyobb BS volt a világon. A steelers elkapó belerohant Robyba, abszolult nem volt semmi, és még a labda is elkaphatatlan volt. Lehet, azt mondani csak egy FG lett belőle, de az egy nagyon fontos momentum volt, mert nagyon jó helyről jöhettünk volna.

Ami egyértelműen nem működik az David Johnson a power runban. Jobbra balra szökdécsel, mintha a Kubiak féle one-cut zone futásunk lenne, de totál nem. Egyértelműen nem illik bele a sémába (pedig szerintem a megfelelő rendszerben jól teljesítene). Az meg edzői hiba, hogy ennek ellenére mégis eröltetik. Ezen kívűl sokszor felkiáltottam Watsonra dobd már el azt a k**** labdát. Erről a hero ballról le kellene szokni, mert egy csomó sacknek ő maga az okozója.
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Azt a 4. re neki menést 1. negyedben, saját térfélen én se értettem. Lutrizuk az egész meccset azért hogy legyen egy first downunk a saját térfelünkön?
És én a védelmet se tudom dicsérni. Amikor kellett volna, soha nem tudták megállítani a Ravens O-t. Megint egy csomó miss tackle. 4 és 1-re Ravens wild cat futással first downt akart, persze TD-t kaptunk belőle. Nem tudom ki volt az a sügér hátul, aki úgy mozgott (azt hiszem Scarlett) mint egy lassított felvétel Ingramhoz képest, de ez nem nfl atletikusság.

Offense oldalt megmondom őszintén, play hívással (talán csak a 4. és 1 playen kívül) nekem nem volt gondom. Csak rengeteg a hiba, Watsonnál is (pl egy nagy playnél, túldobta David Johnsont). De ott legalább azt érezni, ha a hibák nem lennének, akkor haladnánk. Defense viszont, ott egyszerűen nincs meg az ember anyag (vagy a séma rossz).
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
....Tunsil akárhogy is csűrjük, nem ért 2 első kört. Egyet is csak szódával, egyszerűen nincs ekkora értéke még egy vak oldali tekölne se. Utóbbi az én saját véleményem, lehet vele vitázni, de hogy 2 kör sok volt azzal azért nehéz. ...

Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy vagy annyira fekszik a tulajnál/képviselőnél, vagy annyira nincs fókusz most a csapat irányításán tulajdonosi szinten, hogy még akár évei is lehetnek itt. Úgyhogy van rá esély, hogy ki fog derülni, hogy hosszabb távon mire megy ebben a dupla szerepkörben. Csak ne menjen rá Watson karrierje....
peterk2005
Nekem mindig fura, amikor egy Colts drukker jön ekézni a Tunsil cserét. Nektek mennyi első köröst érne meg, hogy Luck még a ligába legyen?

Abban viszont igazad van, hogy BoB nyakig benne van a tulaj (Cal McNair) fenekében. BoB nem győzi dicsérni Calt, és sokszor hangsúlyozza, hogy közös döntéseket hoznak.

Ezért is könnyen előfordulhat - egy nagyon gyenge szezont leszámítva -, hogy BoB még tényleg évekig itt lesz, szóval fölösleges szerintem minden héten ezen dühöngeni.
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Nehogy kihozzuk azt,hogy O'Brien jó edző és jó GM. Értem,hogy ez egy relatív dolog,de az NFLben Bob a legrosszabb szerintem. Nem annyira szar,hogy elküldjék nem annyira jó,hogy elérjen bármit is. Fontosabb meccseken szinte folyamatosan lemeccselik,6.évre is marad ótvar hülyeségek, szerintem egy jellegtelen offense. Houston Marwin Lewisa.
DrChef
Szerintem a Marwin Lewis hasonlat nagyon jó, én is erre a szintre lövöm be BoB-ot. Azért annyit megjegyeznék, hogy most sokan istenítik Andy Reidet, de kb róla is hasonlókat mondtak az Eagleses utolsó éveiben...
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Hát sajnos simán kikaptunk. Az első félidő még viszonylag szoros volt, kár a kihagyott field goalért.
A második félidőben már meglátszott, hogy jelenleg nincs egy súlycsoportban a két csapat.

David Johnson játéka kellemes meglepetés volt.
DC
pont egy DHop hiányzott.
Amadeus
Annál sajnos sokkal több hiányzott. A Chiefs gyakorlatilag minden egysége jobb, mint a Texansé (de tényleg, belegondolok egy posztot nem tudok mondani, ahol nekünk lennének a jobb játékosaink).

Szerkesztette: DC
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Hát sajnos simán kikaptunk. Az első félidő még viszonylag szoros volt, kár a kihagyott field goalért.
A második félidőben már meglátszott, hogy jelenleg nincs egy súlycsoportban a két csapat.

David Johnson játéka kellemes meglepetés volt.

Szerkesztette: DC
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
most, hogy hopkins kapott egy 54 millás, 2 éves szerződést mi a népítélet bob-ról? marasztalni kellett volna? csak azért írom, mert itthonról, tizedinfokból, mindenki lődözi bobot. pedig már akkor sejhető volt, hogy deandrade is követelőzik rendesen. dehát ha az nfl memes aszongya, hogy hüje bob, akkor mi mást is mondhatna a mezei drukker?
gedam
Gondolom te is tapsolnál a gm-nek, ha lamart eltradelné a francba a 4. éve után mert a kis buznyák évi mondjuk 5 millával többet akar mint amit ő ajánlott neki. Pláne, hogy előtte hozzá képest nímandokat fizetett agyon. A cap megmenekült, hurrá!
peach
ez az 5 milla milyen info. ezekre mondom, hogy olyan részinfok, amik nem mondanak semmit.a tény, hogy most 54 millát kapott, ennyivel biztos nem fért volna be és gondolom az oilerstől sem 15 milla/évet akart, hanem 25-öt. szerintem logikus volt a trade, az analógiád meg hülyeség, mert pont azért tradelték el, hogy watson beleférjen a sapiba. biztos, hogy jövőre lesz olyan elit játékosunk, akit lamar miatt be kell áldozni. az, hogy “a nímand” játékosért ennyit adott, az azért volt, mert nem akarta szétveretni watsont. hülye move volt. de ha azt nem húzza meg, akkor meg azért áradt volna felé a szeretet, hogy nincs fal ben előtt.
gedam
Semmilyen. Ha figyeltél volna tudnád, hogy csak hasamra ütöttem és csak azt szolgálta, hogy érzékeltessem a mondandóm lényegét. Amúgy attól, hogy fr. qb-m van még nem baszom ki a liga legjobb wr-t a csapatból egy 2. körért. Dimitroffot sztem blank elföldelte volna ha elküldi juliot egy második körért mert ryannak új szerződést kell adni. Ez nonszensz, teljes agybaj. Amúgy samu leírta kíválóan a dolgot.
peach
nagyon el van csúsztatva az is, hogy bob mennyire szar. minden szempontból jobb egy kicsit a középszernél, de semmiképp nem az nfl legrosszabb gm-je, edzője, mint amilyen a narratíva.
gedam
Igen?
2015: Hoyert nevezte meg kezdő irányítónak Mallettel szemben, mert konzisztensebb. Majd az első meccsen EGY(!!!) snap után lecserélte az inkonzisztens Mallettre. Végül egy 5 irányítós keringő után a rájátszásban a Chiefs ellen Hoyer végigjátszotta a meccset, mikor az első negyed után le kellett volna cserélni olyan bűn rossz volt. A vége 30-0.
Ebben az évben nevezte ki George Godsey-t játékhívónak az offensebe. Az első meccs után visszavette tőle a "jogot". Most Tim Kelly jár a cipőjében, meglátjuk meddig tart.
samu09
9-7
9-7
9-7
4-12
11-5
10-6
ez szar? tudom ha győztök azt nem o’brien miatt, hanem a gm, meg a tehetséges keret teszi, de ez egy masszívan top 5-ös nfl szám. (gondolom, mert nem néztem utána. )
sztem bármennyire is szar bob idén is pozitív mérleggel zártok. vhogy nem tudja elrontani.
gedam
O'brien a GM 😉

Szerkesztette: DC
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Azért mielőtt a sárga földig lehordjuk BoB-ot, nézzük meg ezeket az agyon savazott cseréket:!
1. Clowney trade egy 3. körösért és Jacob Martinért - Clowney már nem a Seahawks keret tagja, míg Martin a texansnál igen.
2. Tunsil trade 2 első körösért, abban az évben mikor Luck visszavonult és Deshaunt buszoztatni kellett mert bezúzták a tüdejét - bár nem top 10-es a fal de már nem is liga alja, és Tunsil probowler lett.
3. Hopkins trade egy 2. körért és David Johnsonért - itt meglátjuk mit hoz a jövő.

Ez alapján én nem látom annyira szörnyűnek ezeket a mozgásokat. Szerintem kicsit túl van tolva ez a BoB szapulás.
A tavalyi kansas playoff meccset viszont tényleg nagyon elrontotta, arra nagyon nincs mentség...ezért valóban idén hotseaten van (bár lehet csak a szurkolók szerint).

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. Borbinho
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasni
több mint 7 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan

tehát írd és mondd, átlag +3 yardért vittetek egy puntert a 3. körben
Höri
Oldalakat lehet írni miért nem jó ötlet egy statisztikai mutató alapján megítélni egy játékost, de ha egy kicsit közelebbről megnézük a táblázatot, akkor látható, hogy Anger jóval több labdát helyezett 20-on belül, tehát pontosabb. Jóval kevesebb a visszahordás ellene több kisérletből, ami valószínűleg a hosszabb hangtimeja (labda repülési ideje) miatt van. És folytathatnánk azzal, hogy mennyire szerencsés egy játékost hasonlítani egy másikhoz draftpozíció alapján (Tom Brady 5. kör, Foster UDFA stb.)
Persze abban egyetértek, hogy nem a 3. körben kellene puntert draftolni, de Anger ettől függetlenül jól teljesít, és messze nem Gene legnagyobb hibája.
több mint 3 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Andre Johson tegnap Texansként visszavonult.

2000-es években ő és Mario Williams miatt volt érdemes Texans meccset nézni. 12 évet töltött a csapatnál (és 1 - 1 évet a Coltsnál és Titansnél), karrierje alatt 14 ezer yardot és 70 TD-t szerzett. Reméljük beszavazzák a Hall of Famebe, megérdemli.Köszönjük Andre!
több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Egy sörbe fogadok bárkivel, hogy Bortles lesz az 1/1. 😀Stez
Ha ilyen magabiztos vagy ajánlom a bwint, Bortlesre jelenleg 3.5-ös odsot fizetnek.Clowneyra a legkisebb az odds, 2.5, és jelenleg én is őt tartom a legesélyesebbnek.
Ha valóban Clowneyt húzzuk be, akkor van 3/1-ra egy qb jelöltem, aki szerintem méltatlanul el lett felejtve, pedig egészen az offseason kezdetéig sokan első körös tehetségnek tartották. Tajh Boydra gondolok. Megnéztem pár meccsét, és amikor nem kapkod, és rendesen beleáll a dobásaiba, akkor nagyon szép, pontos labdákat tud dobni. Persze sokat kellene még tanulnia, nagyon sokszor fut fölöslegesen, ahelyett, hogy a zsebben maradva próbálná keresni a célpontokat, valamint néha szétesik a dobómozdulata, és ilyenkor pontatlan lesz. Mindenesetre én látok benne kezdő potenciált, és Hopkinssal biztos jól megértenék egymást, egy 3. köröst nem sajnálnék érte
több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Péntek hajnalban visszaszerezhetjük az 1/1est is. Már ha akarjuk. Szóval jön a Teddy Bridgewater Bowl a TNFen.
iktriad
Valami ilyesmire számítok a meccsen 😊:

több mint 6 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Ed Reed repült.Bazzani
Ezt írtam nyáron Reed szerződtetéséről:
"Nem is tudom, hogy érzek Ed Reed szerződtetésével kapcsolatban. Pontosan még nem lehet ismerni a szerződés részleteit, így nehéz is megítélni azt (amit BaltimoreDefense ír az még nem hivatalos, máshol 2 évet olvastam).
De őszintén, azt hittem, mi már túl vagyunk azon a korszakon, hogy kiöregedett sztár neveket igazolunk. Reed 35 éves lesz a szezon kezdetekor, azért az egy safetynél nagyon sok. Mindenesetre kint sokan örülnek neki és a GM-ünk Rick Smith is sokat bizonyított már, bízok az itélőképességében, mégha én nem is vagyok odáig Reedért."

Annó elég finoman fogalmaztam, mert nem akartam negative nancy lenni, de sajnos Reed minden várakozásomat alulmúlta.
Nézzük mit "tett" Reed a csapatért:
- eltitkolta sérülését szerződtetése előtt
- kihagyta a teljes offseasont
- lenyilatkozta, hogy nem fog játszani az első pár meccsen, mert őt a "playoff"-ra igazolták
- amikor végre játszott, akkor is borzasztó volt
- lefikázta az edzői stábot

Talán eddig ez a legnagyobb ballépése Rick Smithnek: elengedtük a jól játszó, fiatal," saját nevelésű " safetynket (Glover Quint), hogy helyére hozzunk egy kiöregedett free agentet egy rakás pénzért...
több mint 2 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Ez a McNair sztori egyébként eléggé felfújt egy ügy....
nagymarceee
Az, ráadásul már bocsánatot is kért többször, és elmondta, hogy nem is a játékosokról beszélt, hanem a liga képviselők és a tulajdonosok közti kapcsolatról (igaz ebben az értelemben sem túl szerencsés, és ezért kért bocsánatot).
Persze ez nem akadályozta meg Dunae Brown-t, hogy nyilvánosan kommentelje, hogy őket raboknak nézik, miközben eddig közel 50 millió dollár fizut kapott McNair-től, az elmúlt fél évben a csapat közelébe se volt, és most is csak azért jelent meg, mert már muszáj volt neki (különben ez az éve nem kerül jóváírásra). De már kommentel és szervezkedik (valamit állítólag vasárnapra is terveznek). Hát rohadtul nem szimpatikus, amit csinál(nak).

Szerkesztette: DC
több mint 7 éve
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Nem tudom eldönteni, hogy idén visszakaptok minden mákot, amit elszenvedtetek eddig vagy a jövő évi 10 év minden szerencséjét használjátok fel éppen?

Asszem ezzel a Wvel meg is van hivatalosan a playoff szereplés is. iktriad
Reméljük előbbi. Nem semmi kis meccs volt, az biztos.
Watt és Andre Johnson azért elképesztően jó játékosok.

Egyébként szeretnék megkérni minden régi, új és jövőbeni Texans fant, hogy sportszerű kereteken belül szurkoljunk és támogassuk csapatunkat itt a Texans topicban, és az eredménykövetőben is. Köszi
1 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Nehogy kihozzuk azt,hogy O'Brien jó edző és jó GM. Értem,hogy ez egy relatív dolog,de az NFLben Bob a legrosszabb szerintem. Nem annyira szar,hogy elküldjék nem annyira jó,hogy elérjen bármit is. Fontosabb meccseken szinte folyamatosan lemeccselik,6.évre is marad ótvar hülyeségek, szerintem egy jellegtelen offense. Houston Marwin Lewisa.
DrChef
Szerintem a Marwin Lewis hasonlat nagyon jó, én is erre a szintre lövöm be BoB-ot. Azért annyit megjegyeznék, hogy most sokan istenítik Andy Reidet, de kb róla is hasonlókat mondtak az Eagleses utolsó éveiben...
2 hónapja
DC Houston Texans 1 139 — Texans fan
Van-e élet Hopkins nélkül? Sherlock Höri & Doktor Watson szerint igen.
 www.youtube.com/watch?v=RLYGbyM20uU
iktriad
Na király, nem is tudtam Hörinek van youtube channelje. Meg is hallgattam gyors a legtöbb Szezonelőzetes videót. 😊

Szerkesztette: DC