DC

Houston Texans

DC
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
6 napja
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
1 168


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Tudtam hogy nem kellett volna rákattintanom a cikkre. Miért dobál fel ilyeneket a Facebook?
Ja hogy csak a 35. volt a BOARDJÁN?!?4 Ezek a gyökér gmek nem nézték katonadani boardját, így senki sem az értékén ment ki🙁 pedig ő tudta. Talán majd jövőre hallgatnak rá.
De legalább nem fizetős cikk volt. Mondjuk külföldi szintén önjelölt szakértők értékelését összeollózni nem is nagy meló.
samu09
A texans teljes draftjára én C mínusztól A -ig minden féle értékelést láttam. Nem kell ezt túl komolyan venni, szórakozás, hogy kombináljanak az emberek, de egyébként úgyis a pályán dől majd el kinek lett igaza.
3 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
1/3-ra Derek Stingley Jr., cornerback érkezett. Ismert a sztorija: 2019-ben fantasztikus idénye volt, kb. minden díjat megnyert, amit cornerként meglehet, de az utolsó 2 évben sérülésekkel küzdött, és nem sokat csinált. Pletykálták utolsó pár hétben, hogy nagyon nyomozz utána a csapat. Remélhetőleg a választás azt jelenti, hogy egészséges.

1/15-re (Eagles csere után) Kenyon Green, guard érkezett. Zion Johnson mellett, a draft top guard jelöltje volt és kellett is a támadó falba. A kérdés csak az, hogy nem túl korai húzás volt-e...esetleg egy Jermaine Johnson vagy Karlaftis választás lehet jobb lett volna így az első kör közepén.
3 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Top CB akkor már mégis validabb
Janek
Igen, elég sok helyen "Sauce" Gardnert mockolják a Texansnak (főleg mióta Lovie is lenyilatkozta, hogy mindenképp kell a jobb corner játék a rendszeréhez). Egyébként még Stingleyt is pletykálják, állítólag Texans nagyon nyomoz utána, de ő gondolom csak nem top 3 lenne...
3 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Szamomra mondjuk ordas nagy luxus lenne egy needdel teli csapat eseteben egy OT a 3. pickre ugy, hogy ott van a rosteren egy LT, akiert tizenhatezer elso kort adott a Houston, plusz csak 27 eves, illetve meg ket evig ervenyes szerzodese van.

Mindekozben tele lyukkal a csapat, a top picken pedig azert ha a class gyengebb is, de igy is illik olyan jatekost talalni, aki az elso perctol kezdve nagy lokest adhat egy adott poszton, egysegen. Es mondjuk nem az van, hogy kenyszerbol rogton at kell pakolnod ot egy olyan posztra, ahol eleteben nem jatszott, mivel Tunsil miatt LT-kent kezdeni nem kezdhet. Kvazi ket evre RT-t huzol top3 pickkel, ha Tunsil mondjuk nem serul meg.

Ez luxus szvsz, oriasi. Akkor mar huzz valami elit talent vedot (valamelyik edge/Hamilton/Sauce), a kesobbi cetlivel meg mondjuk az egyik top elkapot, hogy segits egy kicsit az iranyitodnak is. Bar oke, a Houstont ismerve jon valami wtf pick majd az egyikre, a masodik pickkel meg tuti olyat kap ki a GM, akit en is elviszek GM-jatekban, mert kedvencem, de igy meg rabaszok. 😀
Stez
Hali 😊 Értem, amit mondasz, hogy a Texans már igy is túl sok első köröst picket költött az offensive falra, de ez részben BoB hülyesége (túl sokat adott Tunsilért), és ettől sajnos még mindig gondok vannak a fallal.
Neal egy 6-7 magas óriás, aki a legmagasabb szinten bizonyított, és egyébként jobb tacklet is játszott egy ideig. Szerintem - persze bárki lesérülhet - ő hall of fame potenciállal rendelkezik, aki egy évtizedig rendezheti a falat, ami azért nem utolsó segítség az irányítónak.

A top edge játékosok, nem olyan jók idén, elég erős a bust potenciál Walker és Thibodeaux esetén is. Szerintem az lenne a luxus, ha "boom vagy bust" jelöltekkel próbálkoznánk a draft tetején. Akkor inkább legyen elit az o fal, és van elég magas pickünk még, hogy húzzunk a védelembe. Jó elkapókból is rengeteg van az idén (2-3. körben is lehet majd nagyon jó wr-eket találni).
3 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Azt hiszem Evan Neal-t kellene választanunk a 3. pickkel.

Vele meg lenne oldva az egyik tackle poszt egy jó időre (először a jobb tackle, és ha majd Tunsil nem lesz, akkor a bal tackle pozició). Tudom Ikem Ekwonu is nagyon népszerű, de ő a futás blockolásban az erősebb és a mai liga inkább a passzra épül. Ráadásul ő ilyen guard / tackle játékos, szerintem ebben a pozicióban jobb egy egyértelmű tacklet választani.

A Defensive Endek közül - Hutchinsonon kívül - én nem vinnék el senkit a 3.-ra. Erre a 13. helyen is lesznek jó jelöltek (Johnson, Karlaftis).

Ezen kívül még corner-t szoktak mockolni nekünk a 3. helyre. Itt egyedül talán "Sauce" Gardner, aki szóba jöhet, de a tackle pozició szerintem értékesebb.

Szerkesztette: DC
4 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Igen, szerintem is Mills lesz a kezdő. Már Lovie is lenyilatkozta, hogy tetszett neki, amit az első évben látott Millstől és Caserio is mindig pozitívan beszélt róla.
Azért nekem vannak kétségeim: voltak nagyon szép dobásai, meg ilyen fejfogósak is, de a legnagyobb problémám, hogy kicsit lassúnak tűnt fejben. Egyenlőre nekem ilyen (jobb) csere qb szintnek tűnik.

A Watson traderől meg, ahogy olvasom sokan kint keveslik, amit kaptunk érte (főleg összehasonlítva, hogy mi Tunsilért adtunk 2 első köröst (by BoB)). Én nem tudom ezt megítélni, meglátjuk mi lesz a pickekből, de azért Watson attitűdjéről valamit elárul, hogy először nemet mondott a Brownsra, viszont a lovéért még is oda írt alá...

(Ui: Watson egyébként különleges - Londonban egyszer láttam élőben is, és ott is kitűnt, hogy más szinten van, mint a többiek -, szerintem ha nem tiltják el / sérül le, akkor a Brownsban is kiváló lesz és a játékára nem lesz panasz.)

Szerkesztette: DC
4 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Watson a franchise pusztító...kb. minden csapatnál - aki bejelentkezett érte - most QB válság van. Besértődtek, hogy le akarták őket cserélni, úgyhogy most ők is cserét kérnek. 😀

Szerkesztette: DC
5 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Pénteken lesz valami előrelépés az ügyében.
Vagy rosszul olvastam?
Bazzani
Valami olyasmi talán, hogy akkor dől el, hogy lesz e büntető ügyi eljárás ellene, nem annyira vágom a jogi nyelvet :"should be at least partial clarity in Watson’s legal future, as the grand jury proceedings are expected to produce a decision on whether to indict the quarterback for felony sexual assault...".

De az ilyen jogi eljárásokban rengeteg csűrés - csavarás van, nem tudom ez most tényleg vizválasztó lesz e vagy megy tovább a huzavona.
5 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Nézem a kinti oldalakat meg youtubot, és minden egyes QB mozgásnál jön az új cikk/videót, hogy akkor ez most milyen hatással van a Watson ügyre.

Értem én, hogy jó click bait, de egyébként szerintem fölösleges vergődés, amíg nincs rendezve Watson jogi ügye. Amíg az nem zárul le, addig senki nem fogja megkozkáztatni, hogy első körös(öke)t adjon érte, kevesebbért meg úgysem adjuk.

Nem csodálkoznék, ha jövőre ugyanitt tartanánk.
5 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
A Texanst azért pereli, mert valszeg azért nem alkalmazták mert beperelte az nflt. You don’t say
samu09
Azt értem is, hogy minket másért perelt be, mint a többieket, csak eddig ez az egész pereskedés úgy volt beállítva, hogy ez a fekete edzőkért folytatott harc. Ha most minket teljesen másért kezd el perelni, akkor abból az fog lejönni, hogy végülis csak a saját maga önző érdekéből pereskedik.

Szerkesztette: DC

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Oké, hogy franchise QB, de ha leadnátok az ilyen meccseket, az szvsz a szurkolók arconköpése lenne. Borbinho
Vicces ilyet egy Colts fantól olvasni
több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan

tehát írd és mondd, átlag +3 yardért vittetek egy puntert a 3. körben
Höri
Oldalakat lehet írni miért nem jó ötlet egy statisztikai mutató alapján megítélni egy játékost, de ha egy kicsit közelebbről megnézük a táblázatot, akkor látható, hogy Anger jóval több labdát helyezett 20-on belül, tehát pontosabb. Jóval kevesebb a visszahordás ellene több kisérletből, ami valószínűleg a hosszabb hangtimeja (labda repülési ideje) miatt van. És folytathatnánk azzal, hogy mennyire szerencsés egy játékost hasonlítani egy másikhoz draftpozíció alapján (Tom Brady 5. kör, Foster UDFA stb.)
Persze abban egyetértek, hogy nem a 3. körben kellene puntert draftolni, de Anger ettől függetlenül jól teljesít, és messze nem Gene legnagyobb hibája.
több mint 5 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Andre Johson tegnap Texansként visszavonult.

2000-es években ő és Mario Williams miatt volt érdemes Texans meccset nézni. 12 évet töltött a csapatnál (és 1 - 1 évet a Coltsnál és Titansnél), karrierje alatt 14 ezer yardot és 70 TD-t szerzett. Reméljük beszavazzák a Hall of Famebe, megérdemli.Köszönjük Andre!
több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Egy sörbe fogadok bárkivel, hogy Bortles lesz az 1/1. 😀Stez
Ha ilyen magabiztos vagy ajánlom a bwint, Bortlesre jelenleg 3.5-ös odsot fizetnek.Clowneyra a legkisebb az odds, 2.5, és jelenleg én is őt tartom a legesélyesebbnek.
Ha valóban Clowneyt húzzuk be, akkor van 3/1-ra egy qb jelöltem, aki szerintem méltatlanul el lett felejtve, pedig egészen az offseason kezdetéig sokan első körös tehetségnek tartották. Tajh Boydra gondolok. Megnéztem pár meccsét, és amikor nem kapkod, és rendesen beleáll a dobásaiba, akkor nagyon szép, pontos labdákat tud dobni. Persze sokat kellene még tanulnia, nagyon sokszor fut fölöslegesen, ahelyett, hogy a zsebben maradva próbálná keresni a célpontokat, valamint néha szétesik a dobómozdulata, és ilyenkor pontatlan lesz. Mindenesetre én látok benne kezdő potenciált, és Hopkinssal biztos jól megértenék egymást, egy 3. köröst nem sajnálnék érte
több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Péntek hajnalban visszaszerezhetjük az 1/1est is. Már ha akarjuk. Szóval jön a Teddy Bridgewater Bowl a TNFen.
iktriad
Valami ilyesmire számítok a meccsen 😊:

több mint 8 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Ed Reed repült.Bazzani
Ezt írtam nyáron Reed szerződtetéséről:
"Nem is tudom, hogy érzek Ed Reed szerződtetésével kapcsolatban. Pontosan még nem lehet ismerni a szerződés részleteit, így nehéz is megítélni azt (amit BaltimoreDefense ír az még nem hivatalos, máshol 2 évet olvastam).
De őszintén, azt hittem, mi már túl vagyunk azon a korszakon, hogy kiöregedett sztár neveket igazolunk. Reed 35 éves lesz a szezon kezdetekor, azért az egy safetynél nagyon sok. Mindenesetre kint sokan örülnek neki és a GM-ünk Rick Smith is sokat bizonyított már, bízok az itélőképességében, mégha én nem is vagyok odáig Reedért."

Annó elég finoman fogalmaztam, mert nem akartam negative nancy lenni, de sajnos Reed minden várakozásomat alulmúlta.
Nézzük mit "tett" Reed a csapatért:
- eltitkolta sérülését szerződtetése előtt
- kihagyta a teljes offseasont
- lenyilatkozta, hogy nem fog játszani az első pár meccsen, mert őt a "playoff"-ra igazolták
- amikor végre játszott, akkor is borzasztó volt
- lefikázta az edzői stábot

Talán eddig ez a legnagyobb ballépése Rick Smithnek: elengedtük a jól játszó, fiatal," saját nevelésű " safetynket (Glover Quint), hogy helyére hozzunk egy kiöregedett free agentet egy rakás pénzért...
több mint 4 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Ez a McNair sztori egyébként eléggé felfújt egy ügy....
nagymarceee
Az, ráadásul már bocsánatot is kért többször, és elmondta, hogy nem is a játékosokról beszélt, hanem a liga képviselők és a tulajdonosok közti kapcsolatról (igaz ebben az értelemben sem túl szerencsés, és ezért kért bocsánatot).
Persze ez nem akadályozta meg Dunae Brown-t, hogy nyilvánosan kommentelje, hogy őket raboknak nézik, miközben eddig közel 50 millió dollár fizut kapott McNair-től, az elmúlt fél évben a csapat közelébe se volt, és most is csak azért jelent meg, mert már muszáj volt neki (különben ez az éve nem kerül jóváírásra). De már kommentel és szervezkedik (valamit állítólag vasárnapra is terveznek). Hát rohadtul nem szimpatikus, amit csinál(nak).

Szerkesztette: DC
több mint 9 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Nem tudom eldönteni, hogy idén visszakaptok minden mákot, amit elszenvedtetek eddig vagy a jövő évi 10 év minden szerencséjét használjátok fel éppen?

Asszem ezzel a Wvel meg is van hivatalosan a playoff szereplés is. iktriad
Reméljük előbbi. Nem semmi kis meccs volt, az biztos.
Watt és Andre Johnson azért elképesztően jó játékosok.

Egyébként szeretnék megkérni minden régi, új és jövőbeni Texans fant, hogy sportszerű kereteken belül szurkoljunk és támogassuk csapatunkat itt a Texans topicban, és az eredménykövetőben is. Köszi
7 hónapja
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Draft szempontjából jobb, hogy kikaptunk, de a storyhoz hozzá tartozik, hogy a 3. negyedik ez egy szoros meccs volt, és elég véleményes bírói ítéletek kellettek hozzá, hogy fordítson a 49ers:

7-3-nál driveot vezettünk a 49-ers térfelén, de nyomás miatt Mills egy interception-t dobott, amit viszont visszaszereztünk, mert kivertük a labadát a corner kezéből. Itt valami nagyon furát itélt a bíró, "stop forward progress" miatt - amit a TV-s bíró teljesen hibásnak vélt, ugyanis ehhez komolyan vissza kell tolni a játékost, vagy jelentős időnek kell eltelnie a labda elkapásához képest - a 49-ersnél maradt a labda.
Ez követően Trey Lance, aki eddig a meccsen szinte semmit nem tudott csinálni, előre vágott egy 50 yardos labdát, amit a bírók befújtak pass interferencenek...innen 49ers TD.
Ezután Mills is dobott egy 50 yardosat, ami valódi elkapás volt Cooks-tól, de ezt meg visszafújták holdings miatt...
A hab a tortán az volt, hogy Fairbairn 46 yardról kihagyta a field goalt, és a rövid pályáról 49ers ismét TD-t szerzett. Ezzel el is ment a meccs, a jobb erőkből álló 49ers D-line innentől már simán dominálta a passzolásra kényszerített offensünket.
több mint 1 éve
DC Houston Texans 1 168 — Texans fan
Nehogy kihozzuk azt,hogy O'Brien jó edző és jó GM. Értem,hogy ez egy relatív dolog,de az NFLben Bob a legrosszabb szerintem. Nem annyira szar,hogy elküldjék nem annyira jó,hogy elérjen bármit is. Fontosabb meccseken szinte folyamatosan lemeccselik,6.évre is marad ótvar hülyeségek, szerintem egy jellegtelen offense. Houston Marwin Lewisa.
DrChef
Szerintem a Marwin Lewis hasonlat nagyon jó, én is erre a szintre lövöm be BoB-ot. Azért annyit megjegyeznék, hogy most sokan istenítik Andy Reidet, de kb róla is hasonlókat mondtak az Eagleses utolsó éveiben...