Chef a'la Laci pecsenyés

Houston Texans

Chef a'la Laci pecsenyés
Utoljára láttuk
4 perce
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
324
Egy jéghideg mit kérsz?Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Ennél én nem találok undorítóbb embert.
 telex.hu/belfold/2022/09/12/miskolc-herman-otto-gimnazium-diakok-locsolas-becsuletsertes-garazdasag-feljelentes-dk

Egy jéghideg mit kérsz?
26 napja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Orvos lettem. Nem igazán fogom fel még és el kell telnie egy kis időnek még biztosan de olyan szintű hálát érzek családom és barátaim iránt akik segítettek ebben a hat évben.
Chef a'la Laci pecsenyés
Grat! Akkor írom is priviben a bajaimat! 😀
dugo93
Előtte azért nem árt tisztázni a szakterületet.😊
nagylaza, főpohárnok
Idegsebész inas személyesen

Egy jéghideg mit kérsz?
26 napja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Orvos lettem. Nem igazán fogom fel még és el kell telnie egy kis időnek még biztosan de olyan szintű hálát érzek családom és barátaim iránt akik segítettek ebben a hat évben.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
House of the Dragonstól annyit kérek,hogy maradjon ilyen az egész sori mint az első rész. Legyen benne némi sztori,de inkább legyen lassú,karakterorientált,konfliktusra építő sori. Nem kérek többet,még azt is elnézem Martinnak hogy nem írja a könyveket.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
egy random kérdés:
Ha megépül egy gyár Magyarországon,aminek egyrészt be kell tartani a helyi és Eus szabályozásokat,3 kilométerre lakott területtől (tehát nem a Nagyerdő közepén), és betartja a város által meghatározott és ellenzék által megszavazott maximálisan felhasználható napi vízmennyiséget,mindezzel pedig többezer milliárdot hozva,munkahelyeket és egy gyönörű ide gyertek táblát Debrecenhez,mint iparváros(Debrecen az új Miskolc) akkor ezzel mi a probléma?

Persze értem az aggodalmakat így aszály meg klímaváltozás közepén,de feltételezhetően mi lenne a helyes döntés,nem Nyugat hanem,mint V4 szempontból,minden ilyen beruházást és lehetőséget lepasszolni Szlovákoknak meg lengyeleknek mert ők megteszik vagy mi? Mert szerintem elég keveset tudunk felmutatni mint gazdaság,de ha egyszer magasabb polcra akarunk kerülni,akkor ezeket szerintem meg kell lovagolni és ki kell használni. De az is lehet sok volt nekem a kis és nagytigris Földrajz órán.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Amúgy már eleve az, hogy történnek az események,folyamatos lehetőség lenne a tömegek meglovagolására és elindítani tiszta lappal az ellenzéket és ehelyett még ott tartunk,hogy söprögetni kell meg mindenki mutogat meg találgatjuk mit hogyan kéne. Mármint ezek professzionális emberek akik ezzel foglalkoznak,komoly stábokkal de legalább egy-két megbízható emberrel és x hónappal választás után konkrétan nem történik semmi?
Full gáz. És nem igaz az,hogy nem lehet kristály tisztán látni azt,hogy hol van az a terület,ember csoport, igény amire lehet építeni 4 évet. Ha most nem kezdődik el ez nagyon gyorsan,akkor a Fidesz moralizálással elsimítja az egészet és élvezhetjük majd Németh Szilárdot mint Egészségügyi minisztert.
| (Nagyon zárójeles persze és isten ments a Vona-féle még nem populista Jobbiktól,de most ők tudnának tüntetni) |

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Tok mindegy, fuggo e vagy hulye. Mert a fo gond az volt, hogy o minden szarral magaban autoba ult. Majd miutan letarolt egy garazst, nem gondolta, hogy na, talan lehet veszelyes lenne tovabb furikazni, igy folytatta utjat es elvitt egy hazat, meg veszelyeztette iksz ember eletet. Ha a fuggoseg betegseg, ez utobbi ket dontes mar nem betegseg, hanem butasag, hulyeseg.

Stez
Vagy módosult tudatállapot, énállapot.
Érdemes pszichológiai alapvetésekről olvasgatni, tényleg.
Őszentsége Sobri Jóska
Tehat akkor a fuggonek mindenre indok az, hogy fuggo es beteg, ahogy mondod.
Aztan ha lemeszarolja egy drogos a csaladod vagy valami szeretted, akkor lehet, hogy kicsit megprobalsz te is elmozdulni arrol a pontrol, hogy a fuggonek barmire indok lehet az, hogy betegsegben szenved.Stez
Sobri nem mondott ilyent. Senki nem mondott itt ilyent.

Szerintem viszont a fuggonek hiaba labilis es hullamzo, kiszamithatatlan az idegallapota es a gondolkozasa, akkor is felelnie kell egyes dolgokert es nem legyinthetunk minden huzasara ugy, hogy hat beteg, nem tehet rola.Stez
Igen. És? A skizofrén családgyilkos is felel a tetteiért. A jog eljár vele szemben, ahogy az alkoholistával szemben is. És - nem véletlenül - a skizofrénnál és az alkoholistánál is az ítélet része szokott lenni a kényszer gyógykezelés / elvonókúra. Mert mintkettő betegség.
peterk2005 udvari bolond
De míg egy skrizofén esetében egy bizonyított mániás vagy beszűkült tudat állapot teljesen más mint egy drogos vagy alkoholos állapot miatt létrejött megzavart ítélőképesség. És vagy én tudom rosszul,de nem ugyanúgy történik a megítélésük sem az ilyen esetknek.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
 444.hu/2022/08/11/a-ryanair-megszunteti-8-budapesti-utvonalat

na, itt megint győztünk! XD XD XD

"Engem nem érint, úgyse akartam oda repülni!"

Zsellértelkes Vrij
Ezek ám a frekventált útvonalak, furcsa mód nem egy ténylegesen fontos, igazán jó pénzt termelő útvonalat érint ez a döntés (anglia pl)...
Elhiheted, hogy nem emiatt szüntetik meg, ha meg igen na bumm, majd átveszi más.
davemayer
Ne haragudj már dév, de van valami konkrét infód a járatok kihasználtságát illetően, vagy megint bedobtál egy követ a tóba, úgyse tudja senki ellenőrizni? Isten bizony visszamegyek szabadságról megnézem milyen töltöttségi adatok voltak pontosan, de pont volt köztük nem is egy, ami 90% fölött működött állandóan. És ha ezek valójában frekventált vonalak voltak, akkor légyszi ne szoljál már bele egy ideig azokba a dolgokba, amikhez nem értesz.
Azért mert valami nem London vagy Párizs még igenis sokan járnak arra. Londonba napi 7, Párizsba 5 jár legalább naponta. Ha azt vonták volna ki, jobb lenne, mert el lehet menni másképp, de hogy jutsz el jelenleg majd Kaunasba, Torinoba, vagy Bordeauxba, kényelmesen, átszállás nélküli? Segítek, sehogy! Ha meg a Wizzair rárepül, érdemes lesz megnézni a jegyárakat.
Klaci79
Ne csak a töltöttséget nézd, hanem a járatsűrűségre arányosan. Természetesen bekalibrálták úgy a heti utazások számát hogy a töltöttség ne menjen egy bizonyos szint alá.

Számomra a lényeg hogy van-e köztük tömegek altal igénybe vett úticél ami e döntés által a magyar lakosság számára elérhetetlenné vált, ha nem, akkor meg kit izgat?
Pláne szánalmasnak tartom hogy valaki egy ilyen döntést úgy tálal "hogy mer' a fasz kormány miatt" - ők ugye mártírkodva ezt kommunikálják, de ne higgyünk már el mindent egy ryanairnek (vagy bármelyik fapadosnak) könyörgöm.
davemayer
És egy párhuzamos világban:
Számomra a lényeg,hogy kivetve az extra adót a légitársaságokra,amit tudok hogy úgy is áthárítanak a magyar emberekre,aki repül az úgy is kifogja fizetni szóval akkor meg kit izgat?
Pláne szánalmasnak tartom,hogy állami döntést döntést úgy tálal, "hogy mer a fasz ryanair kapitalista"-ők ugye mártírkodva ezt kommunikáják, de ne higgyünk már el mindent a Magyar kormánynak(vagy bármelyik már évtized óta hazudozó, hintapolitikát folytató, gazdaságot nehezítő, folyamatosan társadalmi indulatokat gerjesztő,mutogató vezetésnek) könyörgöm.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
A kérdés jó lenne, ha egyáltalán a legkisebb jelét látnánk annak, hogy ez foglalkoztatja őket. (Én egyébként a tanárok helyében egy kollektív táppénzzel kezdeném az évet, mert láthatóan ez a kormány a normális tárgyalásos ügymenetből nem ért.)

Szóval szerintem a tanárhiány baszottul nem érdekli a kormányt. A GDP meg. hogy a külföldi multik boldogok legyenek annál inkább.
zinedine5 Uránvárosi Őrgróf
Miért is érdekelné? A tanárok (sőt igazából elég kevés munkavállalói kör van) nem rendelkeznek azzal amivel a taxisok, hogyha szar van baj van akkor összefognak egyként.
Az nem sztrájk hogy 3 pedagógus ül bent a tanáriban fizetés nélkül a maradék meg helyettesíti az órát, mindezt hatalmas hírveréssel majd a Telexen/444/hvg.hu-n hogy a (~3-4000 ezer általános iskolából az országban) 2 db budapesti és 1-2 db agglomerációs suliban 2 órát nem tartottak meg, ejjnye-bejnye csúnya rossz kormány.

Képzeljük el ha a taxis blokád az lenne hogy 3 sárga autó lezár egy szűkebb belvárosi utcát. Biztos hatalmas eredménye lenne...

Biztos én vagyok elitista, meg versenyszakmában dolgozó, de amiket olvasok hogy már a megélhetése kerül veszélybe, meg megaláztatások érik a vezetői szintről biztos vagyok benne, hogy kérdés nélkül felállnék. Ha meg javulna a helyzet (khm, nem hiszem), bármikor vissza tudnak venni akár más iskolába is, van egy ilyen előnye a pedagógusnak, hogy eléggé "konvertábilis" ha Fitymabüdöskén voltál tanító, feltehetőleg Kankóspusztán is lesz állásod.
bobi0092
Valahogy az élet elég sok tanárral, és óvónővel hozott össze pár éve. Amit megtanultam velük kapcsolatban, nem véltelen hogy ilyen helyzetben vannak, nagyon kevés közülük aki ki mer állni magáért, magában mondja, de hogy ezt magasabb szintre emelje.... Hiába lenne lehetősége elmenni egy multihoz, nem teszi, mert világ életében tanár volt, és a komfortzónájából nem akar kilépni.
Tanárokról és az egészségügyi dolgozókról nagyon sok bőrt le lehet még húzni. Ezt ki is használja az állam.
Nomac
Magyarországon mikor volt úgy igazi sztrájk bárki által,ami nagy összefogásnak számított és sikeres volt?

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Azert ami a Barcanal folyik, az is visszataszito. Vettek egy fiatal top talentet egy csomo penzert nehany eve, most meg szarban vannak penzugyileg, es a klub fenyegeti az ervenyes szerzodessel rendelkezo csavot (aki raadasul stabil kezdo volt, ergo megdolgozott azert a fizeteseert), hogyha nem enged a berebol, akkor tavoznia kell.

Igazi budos troger ez a Laporta is, es akkor most lejaratokampany folyik szerencsetlen De Jong ellen, a szurkolok kikezdik, a media kikezdi, mikozben az egvilagon semmi rosszat sem tett, annyi a bune, hogy maradni akar es ragaszkodik a szerzodesben foglalt pontokhoz.

Iszonyat retek, ami ott folyik. Meg azt is ki akarjak sakkozni, akit egy eve ok hoztak ingyen, raadasul engedett a fizetesebol csak a Barcelona kedveert (Depay), most meg könnyen lehet, hogy felbontjak a szerzodeset. Ezt is ugy, hogy o jofej es hajlando belemenni egy szerzodesbontasba, hogyha bejelentkezik erte egy elklub, ahova atmehet rogton.
Stez
Ez tenyleg szanalom
YoungZeeZee
Csak a kezdet volt FdJ.. Előre próbáltak menekülni...

 index.hu/sport/futball/2022/08/11/andreas-christensen-barcelona-elkoszontek/

Várható volt, de akkor is nagyon gáz.
gyurczi
És a kedvencem Lewandowski aki erre azt mondta,hogy ez kell nekem.

Egy jéghideg mit kérsz?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Kedden átmentem az utolsó szigorlatomon, mai napon pedig idegsebész rezidens lettem szeptemberi kezdéssel. Kiskorom óta sebész szeretnék lenni. Ma minden rózsaszín.

Egy jéghideg mit kérsz?
26 napja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Orvos lettem. Nem igazán fogom fel még és el kell telnie egy kis időnek még biztosan de olyan szintű hálát érzek családom és barátaim iránt akik segítettek ebben a hat évben.

Egy jéghideg mit kérsz?
10 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Én csak azt nem értem sokszor és most Rodgers is kivágta a biztosítékot és értem azt,hogy egy hülyének mondhatod,de orvostudomány egyik nagy fegyvere a vakcinák és a védőoltások,amit kurva nagy koponyák tesznek hatékonnyá. Évtizedeket áldozva életükből. Jön ebben az esetben Rodgers,olvas x oldal redditet meg interneten talált dolgokat,eltölt vele maximum összesen 10 órát,0 biológiai tudással és na majd ő jobban tudja. És fogadd el a véleményét,mert QB király.
Ha egy orvos odamenne hozzá és mondaná neki,hogy olvasta,hogy hogyan is kell Qb lenni akkor tiszteletben tartaná és mondaná,hogy oké jövőhéten te vagy a kezdő?
Nagy az Isten állatkertje.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.
Ez az oltás is lószart ér.
Bazzani
Sajnálom a főnökasszonyt nagyon szomorú,hogy kórházba került!

Attól viszont,hogy ő ennyire megszenvedett egy betegséget nem jelenti azt,hogy az oltás lószart ér. Egy példából sosem jó általánosítani.

Egy jéghideg mit kérsz?
5 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Igazából sokadik alkalomra kellett leesnie ennek az egésznek, de úgyérzem leesett, hogy csűrhetjük csavarhatjuk,de a magyarok,mint társadalom ezen a szinten van érettségben,hogy a narancsra van szüksége. Az emberek legnagyobb százaléka keresztbe szarja,ha felfogja egyáltalán,hogy korrupció, gazdaság, nemzetközi kapcsolatok, eus helyzet, paradox kommunikáció és stb. Az embereknek bőven elég annyi simogatás amennyit a Fidesz ad nekik évről évre. A szegényeknek krumplit meg sonkát. A gazdagoknak pályázatokat, támogatásokat és stb. Addig fel sem merül probléma, amíg saját bőrén nem tapasztalja az ember,hogy valami nem oké. Amit persze visszavezethetünk a szocialista rendszerben bevált,nekem jó mást leszarok mentalisra.
Ezt a nehéz leckét elfogadva igazából nem látom sok értelmét egy demokráciai rendszerben politikáról beszélni vagy érdemlegesen foglalkozni,addig amíg ez nem változik. Mert addig vezető kormányunk a szart is elfogja adni csokoládénak és a magyar elfogja hinni hogy bazeg de finom. Magyarországnak kell egy tényleges gazdasági és társadalmi törés ahhoz,hogy legyen a változásra igény és majd ebből jöhet a fejlődés. Addig pedig marad a stagnálás.

Egy jéghideg mit kérsz?
7 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Magyarország támogatja annak a nyolc uniós tagállamnak a kezdeményezését, mely sürgeti Ukrajna minél előbbi európai uniós csatlakozását – jelentette be Szijjártó Péter.

hoppá
Amadeus
Ezek teljesen skizofrének?
Cowboykarcsi90
arra tudok gondolni, hogy nem csak Moszkvában van karton.
Amadeus
vagy megerkeztek a kutatasok eredmenyei.
csebi


Ez alapján simán el tudom képzelni, hogy nem csak az van itt, amit Dezső írt a HVG-n, hogy beépült a GRU itthon, meg karton van Orbánékról, hanem bizony az NSA, MOSZAD, BND, MI-6, kínai szolgálatok (ld. fudan) is bőszen gyárthatták az aktákat. Aztán valaki szólhatott, hogy gyerekek április 3 közel van, úgyhogy kuss legyen.Amadeus
Hogy Magyarország az elmúlt 500 évben csúnyán megfogalmazva olyan mint egy kurva és arra nyújtja a seggét ahol faszt lát. Igen.

Egy jéghideg mit kérsz?
1 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Feleségem főnökasszonyát 3 oltással úgy kiütötte a covid, hogy kórházba kellett vinni. Zokogott a fájdalomtól, tetőtöl talpig fájt mindene. Felkelni sem tud.
Ez az oltás is lószart ér.
Bazzani
Sajnálom a főnökasszonyt nagyon szomorú,hogy kórházba került!

Attól viszont,hogy ő ennyire megszenvedett egy betegséget nem jelenti azt,hogy az oltás lószart ér. Egy példából sosem jó általánosítani.
Chef a'la Laci pecsenyés
Sajnos már kurvára nem csak egy példa van. Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy a 4.adag nem kerül belém.
Mondom ezt úgy, hogy a teljes rokonságomban érveltem az oltás mellett korábban.
Bazzani
A védőoltásoknak nincsen ilyen hiperszuper képessége,hogy még meg se fertőzödjön az ember és igen van közte olyan aki immunrendszerből és egyéb tényezőkből kifolyólag jobban megszenvedi. Azt hagy ne kezdjem el mondani,hogy az ingyenes ellátás ellenére a magyarok mikor mennek el végül orvoshoz,ami ugyanúgy egy faktor.
Írtad,hogy a gyermekkori oltásaink szerencsére jobbak,igazából annyival jobbak,hogy azt kötelezően mindenki megkapja így nagyobb az átfedettség,nem baszakodnak az emberi jogokon,hogy egy laikus szülőre bízzák a gyerekének életét.Érdekes például,hogy az az influenza oltás amit mrgkapunk többször is gyermekkorban később van hogy leterít minket és hetekig fekszünk lázzal,akár tüdőgyulladással. És annyira jó,hogy évente ki kell adni a szezonra jellemző vírusra egy emlékeztető oltást amit ugye a veszélyeztetettek meg aki gondolja vesz fel.

Jelenleg én sem látom indokoltnak a 4. Vakcina felvételét,tekintve hogy influenzaszerű tünetekkel jelentkezik és a durva komplikációs kimenetel a trend. Viszont amint az lesz az ajánlás és durvul a járványhelyzet én rászánom azt a félórát,segítve a társadalmat, pár százalékkal csökkentve családom és saját kockázatomat. A döntés mindenkire rá van bízva és ha te úgy gondolod hogy nem éri meg,akkor szíved joga.

Másrészt no írta h a veszélyeztettet kellett volna korlátozni nem mindenkit.
Egyrészt nem covidnál kitalált protokoll ez és nem véletlen folytán találták ezt ki.
Másrészt full korlátozásokkal is közel volt az összeomláshoz az egészségügy,szerinted ha nem lett volna társadalomszintű korlátozás?

Egy jéghideg mit kérsz?
3 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Nekem az a legèrdekesebb, hogy idehozunk akárkit aki èppen vhol jó meg sztár (edzői rèszre gondolok ) aztán itt hirtelen nem megy neki aztán máshol meg igen. Lásd most Dusebajev.....
dande
A magyar kézilabda közeg mintapéldája a magyar társadalomnak is.
Vranjes és Dusebajev is túl sokat beszélt arról mennyire nem működik jól a kézilabda Magyarországon aztán ez csúnyán esett azoknak akik a hugykozepes utánpótlást,nemzeti csapatot és bajnokságokat fentartotta.
Mi az a nemzet vagyunk h beszélünk róla hogy jól teljesítünk és mekkora nyomás van rajtunk,de eredmények nem jönnek,aztán még éveket nyer egy egy rendszer kifogásokkal,meg ej jó lesz az még mottóval.
Nem hülyeségből szoktak születni olyan külföldön légióskodó magyar interjúk,hogy Magyar képzés fényévekkel el van maradva egy skandináv, vagy német vagy hasonló körtől.

Egy jéghideg mit kérsz?
4 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Röviden az emberek egy jó része alkalmatlan az állattartásra és nevelésre (lehet ezt írni nyugodtan a gyerek neveléshez is egyébként)
DrChef
Ez tény.
Gyerekkoromban nem volt ennyire elterjedt a kutyatartás illetve nem láttam ilyen zsebpiszkokat és itt a vidéki városban nem minden kutyán volt póráz vagy szájkosár.

Szinte csak akkor kellett figyelnem ha kóbor kutyát vagy kutyafalkát láttam.

Akinek volt kutyája az többnyire tudta hogyan nevelje, mert olyan is volt az állat.

Mondjuk kuvaszt anno nem láttam póráz nélkül.
Állítólag némelyik hajlamos volt megbolondulni, aztán akkor még a saját gazdáját is képes volt megtámadni.
Solymi
városba tudta max, falun ugyanúgy nem tudták
és sajnos a kuvasz is kijárt
Negritis
A falun meg volt a helye és feladata a kutyának.
Kis részt terelő és vadász, jellemzően pedig házörzés.
A házörző pedig nem a "tündibündi gyere be a lakásba, adok neked kiskabátkát család pici kedvence" volt.
A kutya különböző feladatokra lett kitalálva, a többi csak úri huncutság.
kittli
Pont ma beszéltük barátnőmmel,hogy ez a kutyafajták folyamatos elcseszett tenyésztése miatt ami mindig arra megy ugye h kiemelje a adott fajta dominans tulajdonságát lásd tacskó gerinc, bulldog orr....stb. mennyire megnehezítik a kutyák életét és egészségüket. Én akarva akaratlanul nem tudok másra gondolni mondjuk egy tacskónál,csak arra,hogy 5 éves korára nagy valoszinuséggel gerincsérve lesz és lebénul. Allergiás reakciók,nem ehet mindent. És csak sajnálni tudom a kutyákat,mindez amiatt mert így tetszenek a hülye embereknek,hogy jaj de aranyos a bulldog h röfög közben meg elcseszett a légzése.

Egy jéghideg mit kérsz?
4 hónapja
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 324
Mondjuk azert a jelenlegi, 78 eves, uveg Pault is hamarabb valasztanam, mint az elmult mondjuk 10-12 evben felhype-olt iranyitok 75 szazalekat az NBA-bol.

Mert Paul komplett, hatekonyan vedekezik, hatekonyan tamad, tud dobni, tud betorni, tud passzolni es van is szeme a jatekhoz, nem gorcsosen erolteti, csak hogy meglegyen a jo stat (Westbrook helloka).

Nem is gondolom ugy, hogy feltetlenul vesztes lenne, meg o lenne a hibas azert, hogy sosem nyert. Talan nem egy verbeli leader, de eddig kb. barhol jatszott, folyamatosan hozza tudott adni a csapathoz, jobbara nem is keveset. Nelkule szerintem a Suns baromira nem jutott volna oda, ahova, sem iden, sem tavaly. De mondhatnam azt is, hogy a Houstont is annak idejen kb. Paul vitte a rajatszasban, aztan ahogy o kiesett, rogton szarba is kerultek.

Es ami fontos, hogy Paul nem tunik egy faszkalapnak, aki pofazik, nem egy toxic termeszet, o tud es akar is csapatban jatszani. Nem onzo, nem szarik az egeszbe, nem csak a penzt zabalja. Pedig tehetne ezt is.

Szerintem Paul egy kifejezetten alulertekelt jatekos ahhoz kepest, hogyha megnezem, hogy a bohoc Ballokat hogy felszopjak, hogyha megnezem, hogy a stathajhasz Westbrook milyen hype-ot kapott evekig, vagy ha azt nezem, hogy peldaul Kemba Walkert is milyen sokaig mennyire tulertekeltek...

Nalam Paul all time top 20 PG.
Stez
Emellett a pályán talán a legjobb basketball IQval rendelkezik,melyik jó matchup,hol lehet érvényesülni.

Kimondottan az a játékos,aki ha látja h hol vérzik az ellenfél akkor beledugja az ujját a sebbe és addig forgatja benne amíg hagyják.

Irányító létére nem adja el a labdát szinte soha,nagyon hatékony játékos
És ahova ment ott egy jobb csapat lett általa,mentorsága és mentalitása miatt. Valaki írta hogy összességében Paul többet köszönhet a Sunsnak mint fordítva,szerintem abszolút nem. Ez a Suns parkolóba se lenne és a playoffért harcolna,nem pedig esetleges contenderként beszéltek volna róluk.

Amiért én külön tisztelem,hogy a Rockets trade után nem ült ki,nem hisztizett h további cserét kér,hanem beállt és csinált egy langyos OKCből egy szerethető playoff csapatot. 37 évesen már szerintem nem szabad,hogy elvárás legyen,hogy ő vigye a hátán a csapatot állandóan.

Egy baja van,hogy sérülékeny és mindig a legroszabbkor playoffra csapja össze magát,ez sajnos így marad karrierjében.

Chris Paul a legjobb floor general/true PG John Stockton óta szerintem. Nálam lazán Top6 Magic,Steph,BigO,IT,Stockton után.

Egy jéghideg mit kérsz?