NBA

32 feliratkozó

8 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 40 015 — Így remélem megfelelek nektek.....
Westbrook 2 èv Nuggets szotyièrt (6.8 Milla)
19 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 33 189 — LIGHTS OUT!

5 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 790 — #NoStress
Dél-Szudán nem tudom mióta ekkora powerhouse, de nem lehet régóta, ugyanis a legfiatalabb ország jelenleg 😀
Heisman nádor
Az elmúlt egy évben verték már Kínát, Nagy-Britanniát, Portugáliát, és Argentínától is csak ippeg kaptak ki.

5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 40 015 — Így remélem megfelelek nektek.....
Boston Celtics forward Sam Hauser – one of the NBA’s most accurate three-point shooters -- has agreed on a four-year, $45 million contract extension, his agent Jason Glushon of @GlushonSM tells ESPN.
KeyG
Csak tartsa meg jó szokását 😏
5 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
Boston Celtics forward Sam Hauser – one of the NBA’s most accurate three-point shooters -- has agreed on a four-year, $45 million contract extension, his agent Jason Glushon of @GlushonSM tells ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 23 461 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Dél-Szudán nem tudom mióta ekkora powerhouse, de nem lehet régóta, ugyanis a legfiatalabb ország jelenleg 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
Cleveland Cavaliers F/C Evan Mobley has agreed on a five-year, $224 million maximum rookie contract extension that could become worth as much as $269 million, Joe Smith and Thad Foucher of @wassbasketball tell ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 napja
FLZOLI Denver Broncos 11 978 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na akkor a denveri FO előzetes terve (szerintem tévút) összejönni látszik, leszámítva az újonc Holmes sérülését.

Így néz ki a keret:
Murray/Westbrook/(Pickett)
Braun/Strawther/(Alexander)
MPJ/Watson/(Tyson)
Gordon/Cancar/Nnaji/(Holmes)
Jokic/Saric/(DAJ)/(Hall)
1 db two-way kiadó még.

Bárhogy nézem ez 11 játékos, aki képes nba percekre az alapszakaszban.. Zárójelben a még nem, már nem vagy season ending sérülés miatt bajnoki címre törő csapatba garbage-timeot leszámítva pályára nem engedhető játékosok.
Holmes sérülésével a frontcourt gyengült ugyan, de az inkább csak 25-26-ban fejti ki negatív hatását, mert 1 évvel csúszik az időpontja annak, h bukdácsoljon az nba-ben és annak is 1 évet csúszik az időpontja, mikor lesz net+ játékos, szóval ez inkább a távolabbi jövőt roncsolja.. Létszámban 7 frontcourt játékos elegednőnek kell lennie és kellően változatos játékos profilok vannak. Plusz Braun és Strawther is 1-1 kedvező matchup esetén mozgatható csatár posztra.
Saricban óriási bizodalmam van, végre sikerül a Jokicballt 48 percen keresztül állandósítani és a csapat identitásának nem kell megváltoznia, ha Big Honney leül a padra. Plusz bizonyos matchupok esetén még együtt is játsszathatóknak gondolom őket.

A maradék 10 játékos esetében több hibát is látok.
Kezdem a kisebbel. 6 db turista van a keretben, akik közül Holmes az achilles szakadás miatt felmentést kap. Plusz részben felmentem DAJ-t is. Ő már csak Haslem szerepben van nálunk. Élvezi is, 2 hetente 10 percre felküldhető. Jó kapcsolatai vannak. Westbrook, Bruce Brown is vélhetőleg az ő közbenjárására érkezett. Van további 2 db two-way játékos is, akik mindegy is milyenek, igazából kb minden 10. two-way játékosra jut egy átlag fölötti (5éves) pályafutás. Újonc draftolatlan Alexander summer league meccsek alapján akár kaphat további szerződést is évek múlva. Hall viszont kizárt. 10cm hiányzik neki, h cserecenter legyen idős újonc, szinte semmi upside. Lépek is tovább. Maradt kettő másodéves játékos, akiknek még 25-26-ban is szerződése van, de tényleg semmi nba skilljük nincs, ami a pályán tartaná őket. abszolút two-way kategóriák.. Vagy ki kellene őket vásárolni, vagy cserélni, de nehezen veszi be a gyomrom, h rajtunk kívül senki más tartaná őket rosteren. Egy Justin Holiday kaliberű gyűrűvadászok elől veszik el a helyet, akik ugyan csak minden 4. meccsen, de tudnak a padnak adni egy új impulzust velük ellentétben. Ha a top11-et elkerülik a sérülések, akkor a fenti károgásom igazából irreleváns, mert sérülés nélkül 100+ meccset képesek lehetnek lehozni, hogy a végén ne lógassa a földig a top5-6 játékosunk a nyelvét, ahogy azt a po-ban a Wolves szériában látszott is.

Most jön a lényeg, ahol a legnagyobb kérdőjeleket látok.
Az pedig a backcourt!
Egy contender csapat 4 fővel tervez 100+ meccset lejátszani köztük egy mindig megsérülő Murrayvel, egy 36 éves Westbrookkal és 1-1 másod- és harmadéves első kör végi játékossal, az nagyon nagy lutri.

KCP távozásával valószínű Braun kerül a kezdőbe. Védekezésben sokan azt remélik, h teljes egészében pótolni tudja. Ha kellően hunyorítok még el is tudom fogadni. Ugye Jokic-ot körül kell védekezni, és amennyire lehet levenni a terhet róla, és a laterálisan gyenge mozgását és az abból adódó elcsúszásokat a lehető legjobban maszkolni tudja a csapat. Ehhez elengedhetetlen, h többféle profilú POA védő kell a keretbe, különben nincs top10 védelem, ami nélkül nem lehet bajnokságot nyerni.. A nagyobb, erősebb wingek ellen valóban jobbnak tűnik Braun, elég csak Edwards elleni idei produkcióját nézni, KCP-hez képest sokkal kevésbé került bajba ellene.. Viszont KCP pont egy lényeges játékos típus ellen volt elit. Az alacsony, gyorslábú, rengeteg zárást használó, labda nélkül sokat mozgó PG-k, combo guardok ellen volt igazán kiemelkedő. Távozásával 6'4" és alatti sztár játékosokra, mint Curry, Brunson, Young, Irving, Lillard , Maxey, Fox stb ellen használható POA (Braun, Watson, Gordon) védők között egy lyuk keletkezett. A 6'5-6'9" közötti sztárokra a ligából mindenkire van egy megnyugtató ember a csapatból. Ezután már csak félmegoldások maradnak. Ami mindenképpen downgrade. Ahol aztán végképp hátrányban van Braun, az a támadás. A dobószázalékei senkit se zavarjanak meg, nem jó dobó. A tripla dobásai jórészt wide open helyzetekből jönnek. A dobómozdulata is lassú, egyáltalán nem tisztelik az ellenfél védői, igazából a szemét marad neki támadásban. KCP-re volt meccsenként 1-2 játék kidolgozva + sokkal jobb spot up shooter, ami önmagában több dobóhelyzetet jelentett neki.
Nincs kreálása. Labdaleülésből is max closeoutot tud megverni. Nem valami jó gyűrű közeli befejező. Igazán leindítás során átlagon felüli és a hustle playekben. Ez így mindenképpen azt jelenti, h a denveri kezdő (best punch lineup?) a jelenlétével gyengül és már biztos nem lesz nevezhető a Nuggets kezdő a liga legjobbjának. A Celticshez képest egyértelműen szinttel gyengébb lett.. Persze lehet fejlődik még, de 23 éves relatív sok játékperccel egyetem és nba-ben, kevés upside van benne. Amit tud, az hasznos és liga bármely csapatának aktív rotációjába bekérne, de bajnokesélyes csapat kezdőjébe én féltem még.

Másik kezdő ugye Murray lesz. Minden évben a szezon negyedét kihagyja üzembiztosan. Nem tudom, h a sok sérülés veti vissza a kondiját, vagy a rossz kondija gátolja, h egészséges maradjon egy teljes szezonon át, mindenesetre én egy komolyabb 20-30 meccses sérülésre vagyok tőle a következő 1 évben, h lemondjak róla. Ez így nem megy. Egy all-time top20-as játékossal nem lehet így bánni, h egy all-nba, all-star csapattársa sincs neki lassan 10 éve, és Murray az, aki kéri az all-nba pénzt, ezzel olyan játékosok megtartása válik nehézkessé, mint Gordon, vagy idén KCP. Ugyanez igaz MPJ-re, h de ő legalább lekopogom az utóbbi 2 évben nagyon szépen egészséges maradt végig..
Szóval Murray most megy az olimpiára, szurkolok neki, h éremért menjen, de amt a kanadai csapatban is láttam tőle, az nagyon kevés.. Fizikailag mint egy 30-as éveiben járó leszálló ágban lévő játékos képét mutatja. Mindennél fontosabbnak kellene legyen, egészségesen és jó kondiban kezdje meg a szezont, h ne egy állandó kicsit sérült, de játszik, de nem olyan intenzíven, majd megsérül , majd vissza és újra stb lemez pörögjön. Westbrook érkezése, mentalitása remélem jót fog tenni neki.

A másik "nagy" érkező idén nyáron úgy tűnik Westbrook. Én azok közé tartozom, akik pártolják a döntést. Ha csak az elmúlt 5 éves Westbrookot veszem kb mindenki hülyének nézhet. Szerintem mégis van olyan attribútuma a játékának, ami Denverben hiány már régóta. Jokic soha nem játszott ennyire robbanékony, slasher típusú, elit ballhandlinggel bíró játékossal. Talán Lawson volt ilyen játékostípusból az utolsó Denverben. Plusz a PO-ban is az volt a gond, h nem volt Murry mellett másodlagos ballhandler és rengeteg felesleges energiája elment Murraynek.
Jokic jelenléte és a vele kialakítandó páros kapcsolattól sok fog függeni. Ha Westbrook nem arra van használva, h a sarokban áll és várja a triplákat, illetve nem elsődleges kreátorként tekintenek rá kezdők ellen, hanem van mellette egy Jokic, aki "fogja a kezét", abból sok minden kialakulhat. Ha van mellettük kellő spacing, akkor működhet. Összesen 20-25 percre szerintem még alkalmas lehet. A cserepad vezére még szerintem tud lenni 10-15 percre, és a kezdőkkel is további 10-15 percet játszhat, ha a spacing okés, ott is. Murray tud off-ball kettest játszani, valamint Strawther, MPJ, Cancar, Saric is átlagon felüli floorspacerek.
Westbrooknak Reggie Jacksont kell pótolnia, és egy Bruce Brown féle mindenes szerepet betöltenie támadásban. Ha 4 kezdővel a pályán hatékony tud lenni 5-10 percre az már nagy segítség.
Viszont védekezésben nem, tudom mire lehet tőle számítani. Bruce Brownnál mindenképpen rosszabbra számítok. A kezdőkkel a pályán vagy a POA védekezés esik vele vissza, vagy a spacing nem lesz ideális egy Braun-Watson-Gordon hármasból kettő +Westbrook hármassal. Szóval KCP-hez képest is vele is downgrade a best punch.

Strawther a negyedik backcourt játékos. Braunnal szemben az ő számai ellenkező irányba csalókák. A tavalyi szezonban a téli sérülése véget vetett a szezonja érdemi részének, mert Malone ASW után csak a PO-ra koncentrált és abba nem fért bele Julian gyerekbetegségei.. Jobb dobók közül való a csapatból. A százalékai azért voltak főleg csalókák, mert sok nehéz mozgásból elengedett dobása volt. A mostani summer leagueben bontogatta szárnyait, ami nem jelent automatikus fejlődést, de mindenesetre a tavaly még gyengeségének számító labdakezelés idén már nem látszott Vegasban. Mondhatom csapat egyik legjobb floater játéka van és a dobómozdulata is gyors, ami +. Védekezésben körbe kell még védekezni. Az mindenképpen gyengéi közé tartozik. Én 15 percet mindenképpen látok benne, nem lesz a pad vezére, de 8-10 játékosa lehet. Kérdés a rájátszásig képes lesz annyit fejlődni, főleg védekezésben, h ne legyen lekergethető.

Aki végigolvasta, az láthatja mekkora kockázat is az, amit Booth és a tulajok bevállaltak és gyakorlatilag mindent feltettek arra, h ez a backcourt (4fő!) sérülés nélkül lehozza a szezont, valamint a Braun-Watson-Strawther hármas mindegyike lép előre egy szemmel jól láthatót. Ha ezek egyike nem jön be, akkor ez a keret jövőre sem fog tudni bajnoki címet szerezni...
dawyd728
Király összefoglaló lett!

Murray szerintem cserélhetetlen a sérülései miatt, jobbat nála meg nem fogsz hátulról a drafton vagy FA-ról kukázni. Nem nagyon van mit csinálni.

Westbrook szerintem egy állat még mindig, perfekt lesz Jokic mellé és a padra is. Jokic kimozog, muszáj követni és ott az üres tér ahová Westbrook még mindig be tud robbani. Mondjuk a Gordon, Westbrook duó túl sok lesz együtt, ennyi fakezű már sok egyszerre, őket okosan kell majd pályán tartani

7 napja
dawyd728 3 772
Na akkor a denveri FO előzetes terve (szerintem tévút) összejönni látszik, leszámítva az újonc Holmes sérülését.

Így néz ki a keret:
Murray/Westbrook/(Pickett)
Braun/Strawther/(Alexander)
MPJ/Watson/(Tyson)
Gordon/Cancar/Nnaji/(Holmes)
Jokic/Saric/(DAJ)/(Hall)
1 db two-way kiadó még.

Bárhogy nézem ez 11 játékos, aki képes nba percekre az alapszakaszban.. Zárójelben a még nem, már nem vagy season ending sérülés miatt bajnoki címre törő csapatba garbage-timeot leszámítva pályára nem engedhető játékosok.
Holmes sérülésével a frontcourt gyengült ugyan, de az inkább csak 25-26-ban fejti ki negatív hatását, mert 1 évvel csúszik az időpontja annak, h bukdácsoljon az nba-ben és annak is 1 évet csúszik az időpontja, mikor lesz net+ játékos, szóval ez inkább a távolabbi jövőt roncsolja.. Létszámban 7 frontcourt játékos elegednőnek kell lennie és kellően változatos játékos profilok vannak. Plusz Braun és Strawther is 1-1 kedvező matchup esetén mozgatható csatár posztra.
Saricban óriási bizodalmam van, végre sikerül a Jokicballt 48 percen keresztül állandósítani és a csapat identitásának nem kell megváltoznia, ha Big Honney leül a padra. Plusz bizonyos matchupok esetén még együtt is játsszathatóknak gondolom őket.

A maradék 10 játékos esetében több hibát is látok.
Kezdem a kisebbel. 6 db turista van a keretben, akik közül Holmes az achilles szakadás miatt felmentést kap. Plusz részben felmentem DAJ-t is. Ő már csak Haslem szerepben van nálunk. Élvezi is, 2 hetente 10 percre felküldhető. Jó kapcsolatai vannak. Westbrook, Bruce Brown is vélhetőleg az ő közbenjárására érkezett. Van további 2 db two-way játékos is, akik mindegy is milyenek, igazából kb minden 10. two-way játékosra jut egy átlag fölötti (5éves) pályafutás. Újonc draftolatlan Alexander summer league meccsek alapján akár kaphat további szerződést is évek múlva. Hall viszont kizárt. 10cm hiányzik neki, h cserecenter legyen idős újonc, szinte semmi upside. Lépek is tovább. Maradt kettő másodéves játékos, akiknek még 25-26-ban is szerződése van, de tényleg semmi nba skilljük nincs, ami a pályán tartaná őket. abszolút two-way kategóriák.. Vagy ki kellene őket vásárolni, vagy cserélni, de nehezen veszi be a gyomrom, h rajtunk kívül senki más tartaná őket rosteren. Egy Justin Holiday kaliberű gyűrűvadászok elől veszik el a helyet, akik ugyan csak minden 4. meccsen, de tudnak a padnak adni egy új impulzust velük ellentétben. Ha a top11-et elkerülik a sérülések, akkor a fenti károgásom igazából irreleváns, mert sérülés nélkül 100+ meccset képesek lehetnek lehozni, hogy a végén ne lógassa a földig a top5-6 játékosunk a nyelvét, ahogy azt a po-ban a Wolves szériában látszott is.

Most jön a lényeg, ahol a legnagyobb kérdőjeleket látok.
Az pedig a backcourt!
Egy contender csapat 4 fővel tervez 100+ meccset lejátszani köztük egy mindig megsérülő Murrayvel, egy 36 éves Westbrookkal és 1-1 másod- és harmadéves első kör végi játékossal, az nagyon nagy lutri.

KCP távozásával valószínű Braun kerül a kezdőbe. Védekezésben sokan azt remélik, h teljes egészében pótolni tudja. Ha kellően hunyorítok még el is tudom fogadni. Ugye Jokic-ot körül kell védekezni, és amennyire lehet levenni a terhet róla, és a laterálisan gyenge mozgását és az abból adódó elcsúszásokat a lehető legjobban maszkolni tudja a csapat. Ehhez elengedhetetlen, h többféle profilú POA védő kell a keretbe, különben nincs top10 védelem, ami nélkül nem lehet bajnokságot nyerni.. A nagyobb, erősebb wingek ellen valóban jobbnak tűnik Braun, elég csak Edwards elleni idei produkcióját nézni, KCP-hez képest sokkal kevésbé került bajba ellene.. Viszont KCP pont egy lényeges játékos típus ellen volt elit. Az alacsony, gyorslábú, rengeteg zárást használó, labda nélkül sokat mozgó PG-k, combo guardok ellen volt igazán kiemelkedő. Távozásával 6'4" és alatti sztár játékosokra, mint Curry, Brunson, Young, Irving, Lillard , Maxey, Fox stb ellen használható POA (Braun, Watson, Gordon) védők között egy lyuk keletkezett. A 6'5-6'9" közötti sztárokra a ligából mindenkire van egy megnyugtató ember a csapatból. Ezután már csak félmegoldások maradnak. Ami mindenképpen downgrade. Ahol aztán végképp hátrányban van Braun, az a támadás. A dobószázalékei senkit se zavarjanak meg, nem jó dobó. A tripla dobásai jórészt wide open helyzetekből jönnek. A dobómozdulata is lassú, egyáltalán nem tisztelik az ellenfél védői, igazából a szemét marad neki támadásban. KCP-re volt meccsenként 1-2 játék kidolgozva + sokkal jobb spot up shooter, ami önmagában több dobóhelyzetet jelentett neki.
Nincs kreálása. Labdaleülésből is max closeoutot tud megverni. Nem valami jó gyűrű közeli befejező. Igazán leindítás során átlagon felüli és a hustle playekben. Ez így mindenképpen azt jelenti, h a denveri kezdő (best punch lineup?) a jelenlétével gyengül és már biztos nem lesz nevezhető a Nuggets kezdő a liga legjobbjának. A Celticshez képest egyértelműen szinttel gyengébb lett.. Persze lehet fejlődik még, de 23 éves relatív sok játékperccel egyetem és nba-ben, kevés upside van benne. Amit tud, az hasznos és liga bármely csapatának aktív rotációjába bekérne, de bajnokesélyes csapat kezdőjébe én féltem még.

Másik kezdő ugye Murray lesz. Minden évben a szezon negyedét kihagyja üzembiztosan. Nem tudom, h a sok sérülés veti vissza a kondiját, vagy a rossz kondija gátolja, h egészséges maradjon egy teljes szezonon át, mindenesetre én egy komolyabb 20-30 meccses sérülésre vagyok tőle a következő 1 évben, h lemondjak róla. Ez így nem megy. Egy all-time top20-as játékossal nem lehet így bánni, h egy all-nba, all-star csapattársa sincs neki lassan 10 éve, és Murray az, aki kéri az all-nba pénzt, ezzel olyan játékosok megtartása válik nehézkessé, mint Gordon, vagy idén KCP. Ugyanez igaz MPJ-re, h de ő legalább lekopogom az utóbbi 2 évben nagyon szépen egészséges maradt végig..
Szóval Murray most megy az olimpiára, szurkolok neki, h éremért menjen, de amt a kanadai csapatban is láttam tőle, az nagyon kevés.. Fizikailag mint egy 30-as éveiben járó leszálló ágban lévő játékos képét mutatja. Mindennél fontosabbnak kellene legyen, egészségesen és jó kondiban kezdje meg a szezont, h ne egy állandó kicsit sérült, de játszik, de nem olyan intenzíven, majd megsérül , majd vissza és újra stb lemez pörögjön. Westbrook érkezése, mentalitása remélem jót fog tenni neki.

A másik "nagy" érkező idén nyáron úgy tűnik Westbrook. Én azok közé tartozom, akik pártolják a döntést. Ha csak az elmúlt 5 éves Westbrookot veszem kb mindenki hülyének nézhet. Szerintem mégis van olyan attribútuma a játékának, ami Denverben hiány már régóta. Jokic soha nem játszott ennyire robbanékony, slasher típusú, elit ballhandlinggel bíró játékossal. Talán Lawson volt ilyen játékostípusból az utolsó Denverben. Plusz a PO-ban is az volt a gond, h nem volt Murry mellett másodlagos ballhandler és rengeteg felesleges energiája elment Murraynek.
Jokic jelenléte és a vele kialakítandó páros kapcsolattól sok fog függeni. Ha Westbrook nem arra van használva, h a sarokban áll és várja a triplákat, illetve nem elsődleges kreátorként tekintenek rá kezdők ellen, hanem van mellette egy Jokic, aki "fogja a kezét", abból sok minden kialakulhat. Ha van mellettük kellő spacing, akkor működhet. Összesen 20-25 percre szerintem még alkalmas lehet. A cserepad vezére még szerintem tud lenni 10-15 percre, és a kezdőkkel is további 10-15 percet játszhat, ha a spacing okés, ott is. Murray tud off-ball kettest játszani, valamint Strawther, MPJ, Cancar, Saric is átlagon felüli floorspacerek.
Westbrooknak Reggie Jacksont kell pótolnia, és egy Bruce Brown féle mindenes szerepet betöltenie támadásban. Ha 4 kezdővel a pályán hatékony tud lenni 5-10 percre az már nagy segítség.
Viszont védekezésben nem, tudom mire lehet tőle számítani. Bruce Brownnál mindenképpen rosszabbra számítok. A kezdőkkel a pályán vagy a POA védekezés esik vele vissza, vagy a spacing nem lesz ideális egy Braun-Watson-Gordon hármasból kettő +Westbrook hármassal. Szóval KCP-hez képest is vele is downgrade a best punch.

Strawther a negyedik backcourt játékos. Braunnal szemben az ő számai ellenkező irányba csalókák. A tavalyi szezonban a téli sérülése véget vetett a szezonja érdemi részének, mert Malone ASW után csak a PO-ra koncentrált és abba nem fért bele Julian gyerekbetegségei.. Jobb dobók közül való a csapatból. A százalékai azért voltak főleg csalókák, mert sok nehéz mozgásból elengedett dobása volt. A mostani summer leagueben bontogatta szárnyait, ami nem jelent automatikus fejlődést, de mindenesetre a tavaly még gyengeségének számító labdakezelés idén már nem látszott Vegasban. Mondhatom csapat egyik legjobb floater játéka van és a dobómozdulata is gyors, ami +. Védekezésben körbe kell még védekezni. Az mindenképpen gyengéi közé tartozik. Én 15 percet mindenképpen látok benne, nem lesz a pad vezére, de 8-10 játékosa lehet. Kérdés a rájátszásig képes lesz annyit fejlődni, főleg védekezésben, h ne legyen lekergethető.

Aki végigolvasta, az láthatja mekkora kockázat is az, amit Booth és a tulajok bevállaltak és gyakorlatilag mindent feltettek arra, h ez a backcourt (4fő!) sérülés nélkül lehozza a szezont, valamint a Braun-Watson-Strawther hármas mindegyike lép előre egy szemmel jól láthatót. Ha ezek egyike nem jön be, akkor ez a keret jövőre sem fog tudni bajnoki címet szerezni...
8 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
ESPN Sources: The Los Angeles Clippers are sending guard Russell Westbrook, a second-round pick swap and cash to the Utah Jazz in a sign-and-trade agreement for guard Kris Dunn.

Westbrook is expected to agree on a contract buyout with the Jazz, clearing the way for him to eventually join the Denver Nuggets after clearing waivers, sources tell ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
ESPN Sources: Lindsey Harding — the G League coach of the year — has agreed on a deal to become an assistant with the Los Angeles Lakers. Harding leaves the Kings to rejoin JJ Redick, whom she spent time with on the Sixers staff and as a Duke All-American.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 napja
ZERO_L New England Patriots 4 411 — situational football
Most látom csak, hogy Brown nincs az USA olympic rosterban??? Aztán Kawhi helyére is White-ot hívják be?
Ez csak személyes ügy lehet, mert nem lehetnek ennyire agyatlanok...
Stoki
KD helyére őt hívják valszeg, amúgy White kevésbé labdaigényes és jobb védő
ami fontosabb mint még 1 ISO sztár

sztem ez okosabb döntés
Negritis, a vajda
Nike leszolt, ennyi



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 9 813 — Kinek mit intézett a kormánya
The NBA mourns the passing of Joe "Jellybean" Bryant (1954-2024). Joe played 8 NBA seasons with the 76ers, Clippers and Rockets and was a head coach in the WNBA for the LA Sparks. We extend our deepest condolences to the Bryant family.
10 napja
Toca Minnesota Vikings 18 972 — Vikings fan
Nem értem miért nem Bronnyt hívjak be. Óriási hiba! 😀
10 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
Most látom csak, hogy Brown nincs az USA olympic rosterban??? Aztán Kawhi helyére is White-ot hívják be?
Ez csak személyes ügy lehet, mert nem lehetnek ennyire agyatlanok...
Stoki
KD helyére őt hívják valszeg, amúgy White kevésbé labdaigényes és jobb védő
ami fontosabb mint még 1 ISO sztár

sztem ez okosabb döntés

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 napja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 636 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Most látom csak, hogy Brown nincs az USA olympic rosterban??? Aztán Kawhi helyére is White-ot hívják be?
Ez csak személyes ügy lehet, mert nem lehetnek ennyire agyatlanok...
13 napja
dawyd728 3 772


Ilyen nincs b+. Ez a nyár eddig egy kib***tt katasztrófa.
13 napja
dawyd728 3 772
Brunson 156M 4 évre.
5 év 269M-t hagyott az asztalon, feltételezhetően azért, h a Knicks egyben tartható legyen..
14 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 444 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
The NBA has agreed to terms on a record-setting media deal, an 11-year agreement worth $76 billion, according to multiple reports.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 42 638 — The Mathematician
Mondjuk nem a 20 pont alja a gond

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
16 napja
Toca Minnesota Vikings 18 972 — Vikings fan
Detroit Pistons guard Cade Cunningham has agreed on a five-year, $224 million maximum rookie extension that could become worth as much as $269 million, his agents Jeff Schwartz and James Dunleavy of @ExcelBasketball tell ESPN.
KeyG
Meg kell adni, de nem látom az eddigi pálya alapján hogy ez majd megérje.
Toca
Mostani NBA-be 4. évre ilyen szerződést kapnak 20 pont aljai játékosok? Nekem fura, eddig nem szolgált rá.
KeyG
1/1 akitől sokat várnak, sérülés miatt rohadt sokat hagyott ki és franchise playert látnak benne meg ráadásul ha a Pistons nem adja meg emeli a kalapját.
Szerintem sem éri meg de nem volt nagyon lehetősége a Detroitnak.
16 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
Detroit Pistons guard Cade Cunningham has agreed on a five-year, $224 million maximum rookie extension that could become worth as much as $269 million, his agents Jeff Schwartz and James Dunleavy of @ExcelBasketball tell ESPN.
KeyG
Meg kell adni, de nem látom az eddigi pálya alapján hogy ez majd megérje.
Toca
Mostani NBA-be 4. évre ilyen szerződést kapnak 20 pont aljai játékosok? Nekem fura, eddig nem szolgált rá.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
KeyG Baltimore Ravens 8 439
IMG-6708

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers