Indianapolis Colts

48 feliratkozó

1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 003 — The only discipline that lasts, is self discipline


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 003 — The only discipline that lasts, is self discipline
No de pont ez a lényeg, hogy ha one read irányító, akkor nem sok jövője van NFL-ben elit szinten. Ehhez kell a már említett veseledolgozás, hogy ne csak one read maradjon, hanem ha nem is manningi szinten, de tudja mi történik a pályán. Ez a lutri része a dolognak, ezt előre csak tippelni, saccolni tudod.coltman
Pontosan. A college-ben alapvetően mindenki one read irányító. 😊 (Sőt, már az NFL-ben is időnként.) Aki nem, az a kivétel és nem fordítva. Love-nál "csak" annyiban más a helyzet, hogy 2018-ról 2019-re hirtelen elfogyott körülötte az offense, és sokkal többet kértek tőle. Így számokban is kijött, hogy one read irányító. Ami tavaly nem jött ki. Más irányítóknál meg idén nem jött ki, idén van 35 TD mellett 10-nél kevesebb INT-jük, Burrow pl. tavaly nem volt sehol. Egyébként Leonard és Turay is ezt produkálta, az utolsó évük gyengébb volt (jóval), mint a megelőző, és Ballard behúzta mégis őket. Szóval nem hiszem, hogy nála ez deal breaker, ha egyébként úgy érzi a tehetsége megvan.

Az hogy tud nagyobbat is dobni Love, és gyorsabb a karja Brisettnél, stb, persze szempont, de azért a lényeg nálam továbbra is az, hogy a 2019-es leolvadást mi okozta, és mi a lehetséges plafon - mert ha az fejbeli probléma, akkor lehet hogy fizikálisan jobb, mint Brissett, de by the end of the day, nem fog ez W-kben is megjelenni, ergo hasonló szint, mint Brissett az én szememben. És még akkor a leader faktor is ott van, ami ugye Brissettnél is csak szezon második felére derült ki, hogy ő pl nem bírja a nyomást, és teljesítmény kényszerben megrogyik. Yada-yada-yada.coltman
A leader faktor passz. A scout jelentések szerint persze kiváló leader, de mindenki az ilyenkor. Hogy NFL szinten mennyire képes mentálisan irányítani egy öltözőt, azt Ballardnak kell megpróbálni megítélnie, mi nem fogjuk tudni. Bonyolult ez, a leaderség sok összetevős egyenlet. Az alapok persze kötelezők (elsőnek kell lenni az öltözőben, balhémentesnek lenni, és mellé még érettséget is mutatni), de ez csak az alap. Kell a rendkívül rövid kudarc-memória, a stressz-tűrés és még sok-sok szempont. Nincs is meg általában minden senkiben. Mindenki valahol, valamiben gyengébb, másban erősebb. Love remélhetőleg elég erős lesz az NFL-hez, ha mi húznánk.

Én egyébként hosszú ideje már úgy közelítek a college irányítókhoz, hogy eleve azt feltételezem, hogy nem tudom megmondani, hogy kiből mi lesz. Egyrész nyilvánvalóan ez is a helyzet. Hiszen még azok is nagy hibaszázalékkal dolgoznak, akiket ezért fizetnek, én innen a fotelből meg végképp csak találgatok. Viszont valamit meg "muszáj" nézni, véleményezni, hiszen marhára érdekel, hogy mi lesz, nem tudom becsukni az ajtót, ablakot, hogy majd jövök augusztusban. 😀

Úgyhogy jobb híján próbálom azt nézni, hogy látok-e olyasmit amit korábban más irányítóknál láttam, és felsültek miatta. Csak alap dolgokra kell gondolni, mert a nagy része úgyis utólag fog kiderülni. Ilyen szempontból nem látok Love-nál semmi problémát (fatális dobó mozdulati probléma, botrányos lábmunka, pontatlanság, a touch hiánya, anticipációs képesség teljes hiánya, "fosás" a nyomástól, stb.) De ezen a teszten sokan átmennek, aztán ki tudja megmondani, hogy kiből lesz Rudolph és kiből Minshew.

Ha bátrat akarnék mondani egyébként, akkor engem Love leginkább Watsonra emlékeztet. Hasonló módon first read passer mindkettő. A first read-et jól megpasszolja mindegyik, nincs kifejezetten gyenge dobásuk. Pontosan dobnak rövid és hosszabb passzokat is. De ha a first read nem elérhető, akkor elkezdik dédelgetni a labdát, mert második célpontot nehezen találnak. És jön a szaladgálás, hero ball. És a hasonló alkatuk. hasonló atletikus adottságok miatt a pályán eléggé hajaz egymásra a látvány. Persze nem azt mondom, hogy Watson lesz Love-ból- Watsonról már kiderült, hogy bírja az NFL tempót, stresszt, stb. Love-ról még nem.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.

Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Lehet már tavaly kinézte Love-ot, mint Luck utód 😊 😊
Borbinho
Pont, hogy a donteshozatalon nem lehet javitani. Illetve azon, hogy erzi a zsebet valaki es hogy kezeli a nyomast. Love ezekben mond szar. A mai NFLben ezek a fontosabb elemek, illetve a jatekintelligencia. Azt naprol napra latjuk, hogy pontatoan kubek is elvannak a ligaban, peldaul Watson, es kb fel sem tunik, hogy a karja amugy kifejezetten rossz.

Szerintem egyebkent Love-nak a karja sem jo abszolut, eroben oke, pontossagban egyaltalan nem, illetve sok labdat egyaltalan nem tud megdobni. Nekem a jateka es a stilusa abszolut Brissettre ut rengetegszer, annyiban nyilvan, hogy Brissettnek nem tul magas a merce, mig Love-nak jovan magasabban van a plafonja. De szerintem o tipikusan az a jatekos, akivel sanszod sincs, ha nem szansz tenyleg legalabb egy vagy ket evet a felepitesere.

Szvsz Love abszolut tucat materia, minden evben van tobb tehetseg is, aki az o szintjen van, aztan a legtobb bukik, de nyilvan a hangsuly ott van, milyen rendszerbe kerul es mekkora supportot kap.

Hat nem tudom, nekem o nagyon nem a stilusom. Megertenem, ha ot huzzuk, de nagyon szomoru lennek. Akkor inkabb Herbert. O szvsz jobban megmunkalhato, es jo stab meg rendszer mellett tobb van benne. Illetve en olyan kubet szeretnek, akiben latom, hogy csak a zsebbe szorulva is elboldogul, de Love szerintem nem ilyen. Herbert inkabb.

Es akkor persze felsorakoztatom utolsokent az aduasz ervet, amire valasza sem lehet senkinek: | Love nem feher. |

Ja, es eleg volt a szerencse, nem kell sem szeretet, sem szerelem. Az en szivem kobol van.
Stez
Annyiban azért javulhat a játékintelligencia, hogy ha valaki akarja, hogy javuljon, és nem mondjuk Rex Grossmani mélységből kell felhozni. Vagy egy tucat játékost tudnék mondani különböző sportokban, akit early birdie korszakban részben, vagy teljesen leírtak, most meg kb mindenki a top 3-5-be teszi all time. De egy dologban közösek : 3-4-szer annyi melót tettek bele a dologba, mint bárki, aki körülöttük volt, akár Beckham, Jordan, Ronaldo, stb.

Én inkább abban látom a kulcsot, akar-e valaki első naptól elit lenni majd egyszer, vagy jobban izgatja a ZS, a twitter és a média szereplés. Ezért gondolom, hogy Luck pl ennyire komoly szintet képviselt, mint ahogy Manning is valahol zseni volt, de pont a töménytelen mennyiségű prepworknek köszönhetően, amit szerintem egyik QB se tett bele se előtte, se azóta.

Love esetében nekem pl pont az okozza a confusiont, hogy a 2018 meg a 2019 az két iszonyat ellentmondó szezon. Persze, kikapták alóla az egész csapatot, ami nem könnyít, de ekkora visszaesést nem indokol, meg pl azt sem, hogy nagyon leragad az első readnél, és nem megy tovább. És itt jöhet Ballard, meg Reich zsenialitása, hogy minél pontosabban kiderítsék, hogy mitől volt ez, fejben gyenge a gyerek, és akkor nem sok esély van nagy javulást elérni, vagy csak mondjuk a supporting cast volt gyenge körülötte, netán az adott rendszer volt unfit neki.

Én ott nem várok nagy dolgot, hogy jövőre vállalható QB-val menjünk neki a szezonnak, akár Herbert, akár Love, akár másvalaki, kelleni fog az 1-2 év, hogy minőségi performansz legyen a dologból, egyik sem Luck vagy Burrow, hogy már első évben várni lehet az eredményeket.
coltman
Masrol beszelunk. A jatekintelligencia az, hogyan olvasol vedelmet, a zonakat es egyebek. Ez tanulhato.

En nem errol irtam. Amit en pedzegettem, az a mentalis resz, ami leginkabb az osztonbol fakad. Hogyan erzi valaki a zsebet maga korul, ezaltal hogyan tud mozogni benne, vagy ha szukseges, kivul. Illetve hogy egy jatekos hogyan kezeli a nyomast, valamint az, hogy erzekeli magat a nyomast - sokak halottak onnantol, hogy ha vakoldalrol erkezik valaki, de a legjobbak osztonosen tudjak, hogy igenis szabadulniuk kell a labdatol.

Szamomra ezek azok a mentalis aspektusok, illetve az, hogy valaki one read-e, ezek hatarozzak meg az iranyitot. Es amig a vedelem olvasasat meg tudod tanulni irtozatos munkaval, addig ezeket az osztonoket es erzeseket nem. Ezek vagy megvannak valakiben, vagy nincsenek. Es Love-val a bajom az, hogy nem latom benne ezeket. Ezert is gondolom, hogy neki a plafonja nincs tul magasan, mert sok olyan hianyossagot latok nala, ami miatt szerintem o NFL-szinten meghatarozo nem tud lenni.

Ismetlem, ez az en velemenyem, en igy gondolom.

2 napja
coltman Indianapolis Colts 1 361 — The rivalry is back on.
Love esetében nekem pl pont az okozza a confusiont, hogy a 2018 meg a 2019 az két iszonyat ellentmondó szezon. Persze, kikapták alóla az egész csapatot, ami nem könnyít, de ekkora visszaesést nem indokol, meg pl azt sem, hogy nagyon leragad az első readnél, és nem megy tovább.coltman
Pedig szerintem de. Mármint ez bőven okozhatja. Egy one read irányítótól ha elveszed a megdobható első célpontot, meg is hal a játéka, főleg, ha a támadósora is f*s és nincs ideje sem. Ráadásul - bár ezt csak pár meccs alapján mondom, nem néztem folyamatosan, 2018-ban főleg nem, amikor még volt Luck és totál nem volt képben QB húzás -, szóval ráadásul én úgy láttam 2019-ben jóval többet is kértek tőle. Half field read meg ilyenek, amik 2018-ban egyáltalán nem voltak (alig volt más, mint read option, rpo, triple option keverése, első célpont megdobása). Ezzel meg is kínlódott idén.

Igazából nekem ez az az egy aspektus, amiben Brissettre hasonlít - hogy az első célpontot szereti túl sokáig nézegetni -, amúgy semmi másban. Love nagyságrenddel fürgébb, gyorsabban pörög a lába, ami nem csak azt jelenti - azt is -, hogy ő lábbal tényleg veszélyes, hanem sokkal gyorsabban áll bele a dobásba, kevesebb idő telik el a snaptől a dobó pozícióig (JÓVAL kevesebb, Brissettnek a lajhársága az egyik legnagyobb problémája). A dobó technikája is más, gyorsabb a release-e (nem olyan gyors, mint Manning volt, vagy pl most Jimmy G - az övé is extrém gyors -, de elég gyors). Aztán erősebb a karja. Brissett azért karból nem dobálgat el 50 yardra, Love röhögve. Ez utóbbi mondjuk engem abszolút nem érdekel. Ami viszont igen, hogy Love-nak van touch is a dobásában, Jacobynak alig. Emellett Love pontosnak is tűnik, szó nincs arról, hogy szórna mint a szovjet géppuska. A rövidebb és mély passzai is oda mennek ahová akarja. (Ebből a szempontból Brissettel se lenne baj, a pontossága neki is elég jó.) És amiben teljesen eltérnek egymástól, az az, hogy Brissett abszolút biztonsági játékos, Love jóval bevállalósabb.

Összességében én is azt látom, amit Stez írt, hogy - bár nem hasonlítanak, de összességében - Love-nak kb a floorja lehet ott, ahol most Jacoby tart, feltéve, ha kap egy pici időt tanulni. Semmiképpen nem első napos kezdőnek hoznám, ha hozom. Ami bíztató vele kapcsolatban, hogy nem látok semmi olyan problémát, mint amit Osweiler, Lynch, Trubisky vagy pl. Allen esetében láttam. Mindegyiknek voltak olyan fatal flaw-i, ami miatt borzasztó rizikósak voltak eleve (Osweiler lassú, Lynchnek nem egyszerűen rossz, de egyenesen nem létező lábmunka, Trubiskynél a pocket awareness hiánya és pontatlanság, Allennél szintén a pontatlanság). Love is komoly rizikót hordoz, de melyik 1/5-n kívüli irányító nem? Már az is öröm, hogy legalább a fenti problémák nem látszanak.

Aztán, hogy meg lehet-e tanítani több célpontnak passzolni, anticipációs passzokat dobni - védelem pre-snap olvasásáról és a többiről nem is beszélve -, az majd kiderül. Én fel biztosan nem tradelnék érte. Az 1/13 határeset, picit azt is sokallom, de az már egy irányítóra ellőhető. Egy ilyenre is. De még jobb lenne húzni BPA alapon valakit az 1/13-al, aztán a 2/3-as pickkel akár első körbe visszamozogva - akár 20 körülig is felmenve -, berántani őt. Előbb-utóbb úgyis be kell kockáztatni valakivel, mert 1/1-ünk nem lesz. Mi egy normális draft classban a 3.-4.-5. irányítót tudjuk megcélozni, és akkor már inkább kockáztassunk második köröket a 4.-ért, mint aranyáron felmenjünk a 3.-ért, akiben kb. ugyanannyi a rizikó.
peterk2005
No de pont ez a lényeg, hogy ha one read irányító, akkor nem sok jövője van NFL-ben elit szinten. Ehhez kell a már említett veseledolgozás, hogy ne csak one read maradjon, hanem ha nem is manningi szinten, de tudja mi történik a pályán. Ez a lutri része a dolognak, ezt előre csak tippelni, saccolni tudod.

Lábmunka jogos pont, azt adom. Bár Brissettnél, főleg szezon második felében nem is csak a lajhárság volt a probléma, hanem ami miatt a falunk is jóval mérsékeltebb statokat hozott teljesítmény szinten, az a teljes koncepció mentesség - simán volt akár 3-4 irányváltása, oda-visszája a zsebben, amit nincs falember, aki lekövet. Ebben pl Luck az egyik legjobb volt, mert ha fellépett a zsebbe, akkor nem rohangált, ott maradt, vagy megfutotta - pl ez is hozzájárult ugye a 2018-as high statokhoz.

Az hogy tud nagyobbat is dobni Love, és gyorsabb a karja Brisettnél, stb, persze szempont, de azért a lényeg nálam továbbra is az, hogy a 2019-es leolvadást mi okozta, és mi a lehetséges plafon - mert ha az fejbeli probléma, akkor lehet hogy fizikálisan jobb, mint Brissett, de by the end of the day, nem fog ez W-kben is megjelenni, ergo hasonló szint, mint Brissett az én szememben. És még akkor a leader faktor is ott van, ami ugye Brissettnél is csak szezon második felére derült ki, hogy ő pl nem bírja a nyomást, és teljesítmény kényszerben megrogyik. Yada-yada-yada...

Azt meg tippelni is nehéz, hogy mi lesz QB fronton, az az egy kb fix, hogy Bengals viszi Burrowt, utána meg lesz a poker játszma, hogy ki mennyit áldoz esetleg egy Love-ért, Herbert-ért. Én mindenféle forgatókönyvet el tudok képzelni, akár amit te mondasz, akár azt is, hogy feltrade pár helyet - ugye ha nagyon beleszerelmesednek egy QB-ba, de simán az 1/13-on húzást is.

Bár ha akarunk QB-t, akkor szerintem feltrade elkerülhetetlen, lévén, hogy Panthersnél most nincs QB, és esélyes, hogy új rezsim nem Cam bátyót akarja. Chargers-nél kérdés, hogy Riverst akarják-e még, vagy ők is húznak inkább - bár ott túl komplett a csapat, náluk inkább gondolom, hogy valami veterán megoldással mennek. Plusz mondjuk JAX mennyire hisz Minshewban (keveset láttam belőle), és ha mondjuk egy LOVE eléjük hullik, akkor nem húzzák-e be. Szóval mázlista esetben kinézhet, hogy #3 QB lecsúszik, de esélyesebbnek látom a nemet jelen helyzetben.

“Sure, the home-field is an advantage - but so is having a lot of talent.”
Dan Marino

"I do cry. I'm a Cubs and a Bears fan."
Jim (James Belushi)
2 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 003 — The only discipline that lasts, is self discipline
Love esetében nekem pl pont az okozza a confusiont, hogy a 2018 meg a 2019 az két iszonyat ellentmondó szezon. Persze, kikapták alóla az egész csapatot, ami nem könnyít, de ekkora visszaesést nem indokol, meg pl azt sem, hogy nagyon leragad az első readnél, és nem megy tovább.coltman
Pedig szerintem de. Mármint ez bőven okozhatja. Egy one read irányítótól ha elveszed a megdobható első célpontot, meg is hal a játéka, főleg, ha a támadósora is f*s és nincs ideje sem. Ráadásul - bár ezt csak pár meccs alapján mondom, nem néztem folyamatosan, 2018-ban főleg nem, amikor még volt Luck és totál nem volt képben QB húzás -, szóval ráadásul én úgy láttam 2019-ben jóval többet is kértek tőle. Half field read meg ilyenek, amik 2018-ban egyáltalán nem voltak (alig volt más, mint read option, rpo, triple option keverése, első célpont megdobása). Ezzel meg is kínlódott idén.

Igazából nekem ez az az egy aspektus, amiben Brissettre hasonlít - hogy az első célpontot szereti túl sokáig nézegetni -, amúgy semmi másban. Love nagyságrenddel fürgébb, gyorsabban pörög a lába, ami nem csak azt jelenti - azt is -, hogy ő lábbal tényleg veszélyes, hanem sokkal gyorsabban áll bele a dobásba, kevesebb idő telik el a snaptől a dobó pozícióig (JÓVAL kevesebb, Brissettnek a lajhársága az egyik legnagyobb problémája). A dobó technikája is más, gyorsabb a release-e (nem olyan gyors, mint Manning volt, vagy pl most Jimmy G - az övé is extrém gyors -, de elég gyors). Aztán erősebb a karja. Brissett azért karból nem dobálgat el 50 yardra, Love röhögve. Ez utóbbi mondjuk engem abszolút nem érdekel. Ami viszont igen, hogy Love-nak van touch is a dobásában, Jacobynak alig. Emellett Love pontosnak is tűnik, szó nincs arról, hogy szórna mint a szovjet géppuska. A rövidebb és mély passzai is oda mennek ahová akarja. (Ebből a szempontból Brissettel se lenne baj, a pontossága neki is elég jó.) És amiben teljesen eltérnek egymástól, az az, hogy Brissett abszolút biztonsági játékos, Love jóval bevállalósabb.

Összességében én is azt látom, amit Stez írt, hogy - bár nem hasonlítanak, de összességében - Love-nak kb a floorja lehet ott, ahol most Jacoby tart, feltéve, ha kap egy pici időt tanulni. Semmiképpen nem első napos kezdőnek hoznám, ha hozom. Ami bíztató vele kapcsolatban, hogy nem látok semmi olyan problémát, mint amit Osweiler, Lynch, Trubisky vagy pl. Allen esetében láttam. Mindegyiknek voltak olyan fatal flaw-i, ami miatt borzasztó rizikósak voltak eleve (Osweiler lassú, Lynchnek nem egyszerűen rossz, de egyenesen nem létező lábmunka, Trubiskynél a pocket awareness hiánya és pontatlanság, Allennél szintén a pontatlanság). Love is komoly rizikót hordoz, de melyik 1/5-n kívüli irányító nem? Már az is öröm, hogy legalább a fenti problémák nem látszanak.

Aztán, hogy meg lehet-e tanítani több célpontnak passzolni, anticipációs passzokat dobni - védelem pre-snap olvasásáról és a többiről nem is beszélve -, az majd kiderül. Én fel biztosan nem tradelnék érte. Az 1/13 határeset, picit azt is sokallom, de az már egy irányítóra ellőhető. Egy ilyenre is. De még jobb lenne húzni BPA alapon valakit az 1/13-al, aztán a 2/3-as pickkel akár első körbe visszamozogva - akár 20 körülig is felmenve -, berántani őt. Előbb-utóbb úgyis be kell kockáztatni valakivel, mert 1/1-ünk nem lesz. Mi egy normális draft classban a 3.-4.-5. irányítót tudjuk megcélozni, és akkor már inkább kockáztassunk második köröket a 4.-ért, mint aranyáron felmenjünk a 3.-ért, akiben kb. ugyanannyi a rizikó.

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
2 napja
coltman Indianapolis Colts 1 361 — The rivalry is back on.
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.

Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Lehet már tavaly kinézte Love-ot, mint Luck utód 😊 😊
Borbinho
Pont, hogy a donteshozatalon nem lehet javitani. Illetve azon, hogy erzi a zsebet valaki es hogy kezeli a nyomast. Love ezekben mond szar. A mai NFLben ezek a fontosabb elemek, illetve a jatekintelligencia. Azt naprol napra latjuk, hogy pontatoan kubek is elvannak a ligaban, peldaul Watson, es kb fel sem tunik, hogy a karja amugy kifejezetten rossz.

Szerintem egyebkent Love-nak a karja sem jo abszolut, eroben oke, pontossagban egyaltalan nem, illetve sok labdat egyaltalan nem tud megdobni. Nekem a jateka es a stilusa abszolut Brissettre ut rengetegszer, annyiban nyilvan, hogy Brissettnek nem tul magas a merce, mig Love-nak jovan magasabban van a plafonja. De szerintem o tipikusan az a jatekos, akivel sanszod sincs, ha nem szansz tenyleg legalabb egy vagy ket evet a felepitesere.

Szvsz Love abszolut tucat materia, minden evben van tobb tehetseg is, aki az o szintjen van, aztan a legtobb bukik, de nyilvan a hangsuly ott van, milyen rendszerbe kerul es mekkora supportot kap.

Hat nem tudom, nekem o nagyon nem a stilusom. Megertenem, ha ot huzzuk, de nagyon szomoru lennek. Akkor inkabb Herbert. O szvsz jobban megmunkalhato, es jo stab meg rendszer mellett tobb van benne. Illetve en olyan kubet szeretnek, akiben latom, hogy csak a zsebbe szorulva is elboldogul, de Love szerintem nem ilyen. Herbert inkabb.

Es akkor persze felsorakoztatom utolsokent az aduasz ervet, amire valasza sem lehet senkinek: | Love nem feher. |

Ja, es eleg volt a szerencse, nem kell sem szeretet, sem szerelem. Az en szivem kobol van.
Stez
Annyiban azért javulhat a játékintelligencia, hogy ha valaki akarja, hogy javuljon, és nem mondjuk Rex Grossmani mélységből kell felhozni. Vagy egy tucat játékost tudnék mondani különböző sportokban, akit early birdie korszakban részben, vagy teljesen leírtak, most meg kb mindenki a top 3-5-be teszi all time. De egy dologban közösek : 3-4-szer annyi melót tettek bele a dologba, mint bárki, aki körülöttük volt, akár Beckham, Jordan, Ronaldo, stb.

Én inkább abban látom a kulcsot, akar-e valaki első naptól elit lenni majd egyszer, vagy jobban izgatja a ZS, a twitter és a média szereplés. Ezért gondolom, hogy Luck pl ennyire komoly szintet képviselt, mint ahogy Manning is valahol zseni volt, de pont a töménytelen mennyiségű prepworknek köszönhetően, amit szerintem egyik QB se tett bele se előtte, se azóta.

Love esetében nekem pl pont az okozza a confusiont, hogy a 2018 meg a 2019 az két iszonyat ellentmondó szezon. Persze, kikapták alóla az egész csapatot, ami nem könnyít, de ekkora visszaesést nem indokol, meg pl azt sem, hogy nagyon leragad az első readnél, és nem megy tovább. És itt jöhet Ballard, meg Reich zsenialitása, hogy minél pontosabban kiderítsék, hogy mitől volt ez, fejben gyenge a gyerek, és akkor nem sok esély van nagy javulást elérni, vagy csak mondjuk a supporting cast volt gyenge körülötte, netán az adott rendszer volt unfit neki.

Én ott nem várok nagy dolgot, hogy jövőre vállalható QB-val menjünk neki a szezonnak, akár Herbert, akár Love, akár másvalaki, kelleni fog az 1-2 év, hogy minőségi performansz legyen a dologból, egyik sem Luck vagy Burrow, hogy már első évben várni lehet az eredményeket.

“Sure, the home-field is an advantage - but so is having a lot of talent.”
Dan Marino

"I do cry. I'm a Cubs and a Bears fan."
Jim (James Belushi)
2 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.

Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Lehet már tavaly kinézte Love-ot, mint Luck utód 😊 😊
Borbinho
Pont, hogy a donteshozatalon nem lehet javitani. Illetve azon, hogy erzi a zsebet valaki es hogy kezeli a nyomast. Love ezekben mond szar. A mai NFLben ezek a fontosabb elemek, illetve a jatekintelligencia. Azt naprol napra latjuk, hogy pontatoan kubek is elvannak a ligaban, peldaul Watson, es kb fel sem tunik, hogy a karja amugy kifejezetten rossz.

Szerintem egyebkent Love-nak a karja sem jo abszolut, eroben oke, pontossagban egyaltalan nem, illetve sok labdat egyaltalan nem tud megdobni. Nekem a jateka es a stilusa abszolut Brissettre ut rengetegszer, annyiban nyilvan, hogy Brissettnek nem tul magas a merce, mig Love-nak jovan magasabban van a plafonja. De szerintem o tipikusan az a jatekos, akivel sanszod sincs, ha nem szansz tenyleg legalabb egy vagy ket evet a felepitesere.

Szvsz Love abszolut tucat materia, minden evben van tobb tehetseg is, aki az o szintjen van, aztan a legtobb bukik, de nyilvan a hangsuly ott van, milyen rendszerbe kerul es mekkora supportot kap.

Hat nem tudom, nekem o nagyon nem a stilusom. Megertenem, ha ot huzzuk, de nagyon szomoru lennek. Akkor inkabb Herbert. O szvsz jobban megmunkalhato, es jo stab meg rendszer mellett tobb van benne. Illetve en olyan kubet szeretnek, akiben latom, hogy csak a zsebbe szorulva is elboldogul, de Love szerintem nem ilyen. Herbert inkabb.

Es akkor persze felsorakoztatom utolsokent az aduasz ervet, amire valasza sem lehet senkinek: | Love nem feher. |

Ja, es eleg volt a szerencse, nem kell sem szeretet, sem szerelem. Az en szivem kobol van.

3 napja
coltman Indianapolis Colts 1 361 — The rivalry is back on.
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19

Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
Borbinho
Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.

Bibi csak ott van, hogy ha ő jön, akkor gondolom nem padozni akar, és akkor Hooker/Willis kettős elől vesz el snap-eket, ami hosszú távon nem előnyös, és nem a SB a cél jövőre, így bármennyire is zseniális játékos, szerintem mindenki jobban jár, ha nem hozzánk jön.
coltman
Hat de, marpedig padozni fog, eleinte legalabbis szerintem biztosan. Nem hiszem, hogy egy ev pihi, meg sorozatos serulesek utan alapbol sokmillios szerzodest kap, masreszt azt sem, hogy egy GM ot ugy igazolja majd le (akar Ballard, akar mas), hogy stabil kezdokent szamol vele. Nyilvan a TC-ben megkapja a lehetoseget, hogy azza valjon, de azert azt nem latom, hogy neki lehet arra sansza, hogy az elso perctol kezdve stabil kezdokent szamitsanak ra. Az NFL gyorsan tullep meg a sztarokon is, Berry hianya sem tunt fel kis tulzassal senkinek sem.

Amugy olvastam en is a hirt, orulok neki, ha jatszani akar, mert egy eve kb. nem is hallottunk rola, pedig sok csapat kereste. Imadnam is, ha nalunk lenne, Hooker ugy is allandoan megserul, elso idenyeben pedig Willis is azert kiesett a labfejevel, szoval tok kiraly lenne, ha itt terne vissza, csak hat azert o sem a megbizhatosag mintakepe a seruleseket tekintve sajnos.
Stez
Azért van olyan secondary, ahol simán tud kezdő is lenni, és jóval közelebb vannak a SB contenderséghez, pl Texans. Plusz van benne 2-3 jó év, azzal ha nem veterán leadershipnek hozzuk, akkor igazából nem látom a hosszú távú csapatépítést, így hogy QB-val alapoktól kell kezdenünk. Mire eljutunk oda, hogy épp SB contender, addigra már lefele menő ágban lesz.

Részben hasonló lenne mint Gore esete, élveztem a játékát, de waste lett a vége, mivel nem volt reális esély arra, hogy a tudásával felhúzza a csapatot Luck sérülése miatt.

“Sure, the home-field is an advantage - but so is having a lot of talent.”
Dan Marino

"I do cry. I'm a Cubs and a Bears fan."
Jim (James Belushi)
3 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 987 — Megrögzött Colts Fan
Lovenál amúgy aki csak ránézne mondjuk a statjaira, fontos megjegyezni, hogy a 2018-as brutális szezonja után kapott új HC-t, OC-t, meg ezzel úgy systemet is.
Emellett elvesztette a teljes kezdő támadófalát, a kezdő elkapóját és futóját is.
Karra sztem simán a legjobb az idei classból. Döntéshozatalban nem, de azon lehet javítani.

Ballard tavaly elhozta 7.körben az LT-jét (Jackson Barton), akit azóta már lenyúlt a KC...
Lehet már tavaly kinézte Love-ot, mint Luck utód 😊 😊
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247
3 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 003 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mahomest is hányan lefakezűzték három éve ilyenkor. 😀

Én akkor lesze durci, ha elhozzuk, és _tényleg_ fakezűnek bizonyul. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Komolyan durci leszek, ha elhozzuk azt a fakezut. 😕

Szerkesztette: Stez

3 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 987 — Megrögzött Colts Fan
Mindenki szeretett Love-ja remekelt a Senior Bowlon, hozott olyan szimpatikus Brissett-fele szamokat. Aztan lehet nezni a jobb DL-eket is, mert Ballard szeret Senior Bowl-menoket draftolni.
Stez
Nembaj, az tény hogy a Senior Bowlon senki sem ront az értékén, max javít.

Így talán nem kell felcserélni top3ba Loveert.


"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247
3 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Mindenki szeretett Love-ja remekelt a Senior Bowlon, hozott olyan szimpatikus Brissett-fele szamokat. Aztan lehet nezni a jobb DL-eket is, mert Ballard szeret Senior Bowl-menoket draftolni.

3 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19

Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
Borbinho
Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.

Bibi csak ott van, hogy ha ő jön, akkor gondolom nem padozni akar, és akkor Hooker/Willis kettős elől vesz el snap-eket, ami hosszú távon nem előnyös, és nem a SB a cél jövőre, így bármennyire is zseniális játékos, szerintem mindenki jobban jár, ha nem hozzánk jön.
coltman
Hat de, marpedig padozni fog, eleinte legalabbis szerintem biztosan. Nem hiszem, hogy egy ev pihi, meg sorozatos serulesek utan alapbol sokmillios szerzodest kap, masreszt azt sem, hogy egy GM ot ugy igazolja majd le (akar Ballard, akar mas), hogy stabil kezdokent szamol vele. Nyilvan a TC-ben megkapja a lehetoseget, hogy azza valjon, de azert azt nem latom, hogy neki lehet arra sansza, hogy az elso perctol kezdve stabil kezdokent szamitsanak ra. Az NFL gyorsan tullep meg a sztarokon is, Berry hianya sem tunt fel kis tulzassal senkinek sem.

Amugy olvastam en is a hirt, orulok neki, ha jatszani akar, mert egy eve kb. nem is hallottunk rola, pedig sok csapat kereste. Imadnam is, ha nalunk lenne, Hooker ugy is allandoan megserul, elso idenyeben pedig Willis is azert kiesett a labfejevel, szoval tok kiraly lenne, ha itt terne vissza, csak hat azert o sem a megbizhatosag mintakepe a seruleseket tekintve sajnos.

3 napja
coltman Indianapolis Colts 1 361 — The rivalry is back on.
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1221142923804336129?s=19

Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
Borbinho
Igazából ha csak így gyorsba gondolom végig a dolgot, Geathers out, Berry in, és már rosszabbak eleve nem vagyunk, ha még egy snapet se játszik, akkor se. Ballard mondta a veterán leadership-et, na nála jobbat nem nagyon tudnánk szerezni, az fix.

Bibi csak ott van, hogy ha ő jön, akkor gondolom nem padozni akar, és akkor Hooker/Willis kettős elől vesz el snap-eket, ami hosszú távon nem előnyös, és nem a SB a cél jövőre, így bármennyire is zseniális játékos, szerintem mindenki jobban jár, ha nem hozzánk jön.

“Sure, the home-field is an advantage - but so is having a lot of talent.”
Dan Marino

"I do cry. I'm a Cubs and a Bears fan."
Jim (James Belushi)
3 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 987 — Megrögzött Colts Fan


Ha nem is Luck, de Berry visszatér. Remélem Ballard elhívja egy tryoutra
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247
3 napja
uatu Indianapolis Colts 598 — uatu@freemail.hu
Jó, de aláírt már Winston? 😜
Tony Adams
Visszatert mar Luck?
Stez
Édes faszom...mindenki kezd elhülyülni?!?!? lesz itt már értelmes kommunikáció is, vagy mint valami szekta, mindenki kérdésekbe torkollik majd? 😀 😀 😀
coltman
Ja, szerintem ez lesz, egészen addig amíg Bob Quinn alá nem írja a trade-et.

Szerkesztette: uatu
3 napja
coltman Indianapolis Colts 1 361 — The rivalry is back on.
Jó, de aláírt már Winston? 😜
Tony Adams
Visszatert mar Luck?
Stez
Édes faszom...mindenki kezd elhülyülni?!?!? lesz itt már értelmes kommunikáció is, vagy mint valami szekta, mindenki kérdésekbe torkollik majd? 😀 😀 😀

“Sure, the home-field is an advantage - but so is having a lot of talent.”
Dan Marino

"I do cry. I'm a Cubs and a Bears fan."
Jim (James Belushi)
4 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Jó, de aláírt már Winston? 😜
Tony Adams
Visszatert mar Luck?

4 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 987 — Megrögzött Colts Fan
Jó, de aláírt már Winston? 😜
Tony Adams
Keblemre tesám! 😀
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247
4 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 2 052 — Colts Fan
Jó, de aláírt már Winston? 😜
4 napja
Bence94 Indianapolis Colts 726
4 napja
Stez SMU Mustangs 36 396
Alairt mar Elisha? Mert Brady igen, az nyilt titok, de kell a kubeharc a TC-ben.
Stez
Légyszi naponta még 3x írd be, mert a végén lemaradunk.
dugo93
Alairt mar Brady?

4 napja
Lewiskecs Indianapolis Colts 31

BigQ az erőcsávó
5 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 7 987 — Megrögzött Colts Fan


4:10től BigQ mekkora headshotot kapott 😀
pedig előtte egy szép pöcsdobással kiejtette Cookot
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

https://borbinho888.wixsite.com/football247