iktriad

Jacksonville Jaguars

iktriad
Link
twitter.com/iktriad
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
54 890


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Negyeddöntő összefoglalók - 2. nap

North Dakota State - Illinois State 9-3

Hogy is van az a mondás a védelemről és a bajnokságról? Várjuk csak, nem ezzel kezdtem a tegnapi összefoglalót is? Nos a tétel hatványozottan volt igaz a két Missouri Valley Conference rivális playoff csatájára. A Fargodomeba kilátogató 14132 nem láthatott egy darab TD-t sem az egész meccsen. A Redbids védelme kiválóan limitálta a rekordbajnok támadásait, és olyasmit ért el, amit utoljára 2002 október 12.-én láthattak a Bison nézői, az NDSU ekkor hagyta el a pályát otthon szerzett TD nélkül. Akkor még a Div 2-ben vitézkedett a csapat és azóta szintén egy szinttel feljebb lépő (és jövőre már divízió és) állami rivális North Dakota volt az ellenfél. A vezetőedző az egykori Bears és Jaguars DC, jelenleg Bills LB edző Bob Babich volt, a defensive coordinátor pedig Gus Bradley(egykori Jags HC, Seahawks DC, jelenlegi Chargers DC). Ráadásul az Illinois State még futott yardokban is felülmúlta a Bison erre utoljára az NDSU utolsó vereségekor volt példa a South Dakota State ellen 2 éve. Hogy ennek ellenére hogy sikerült a hazaiaknak megnyerni a meccset? Pl. mert a nagy játékokat inkább ők mutatták be, A 2 Buson mezőnygól előtt Trey Lance és Christian Watson 55 yardos játékot produkált. Plusz a Bison nem veszett labdát, míg a vendégek igen, a S Michael Tutsie lopott labdát a Redbirds QB Bryce Jeffersontól. És ami a legfontosabb, sikerült megfogni a bombaformában lévpő James Robinsont. Az ISU NFL propekt futója az elmúlt 2 playoff meccsén 517 yardig és 3 TD-ig jutott. A Bisonnak sikerült 94 futott yardon és 0 TD-n tartani. A senior RB ennek ellenére kihúzhatja magát, 3 meccs alatt 611 yard 102 futásból (majdnem 6 yard/carry-s átlag) és 3 TD nagyon jól ajánlólevél lesz majd jövő tavaszszal a drafton, főleg, ha az East-West Shrine Bowlon is teljesít.
A Bisonnál Trey Lance, az immár Jerry Rice díjas és Walter Payton finalista QB meglehetősen csendes és óvatos napot hozott le, továbbra is dobott INT nélkül. Ami az ISU esetében nagy szó, hisz FCS harmadik volt a csapat a találkozó előtt 17 levadászott labdával. A védelemben ki kell emelni az idén meglehetősen csendes szezont futó Jabril Cox-t, a junior LB, akit sokan tavaly még 2.-3. körös NFL prospektnek jósoltak 8 szerelést mutatott be, ebből 6.t egyedül mutatott be 1 TFL mellett.
A nap hőse pedig Griffin Crosa volt, aki 3 második negyedes (38, 33, 22 yardos) mezőnygóljával életben tartotta a Bsiont, és 35-re növelte az NDSU veretlenségi sorozatát. Matt Entz ezzel eggyel megközelítette elődjét, a most már Kansas State HC Chris Kliemannt a legtöbb győzelmet jegyző vezetőedzők listáján debütáló évükben.

A következő erőpróba az a Montana State lesz a Bison számára, amelyet a legutóbbi rájátszásban 52-10-re verte a Fargodomeban a playoff 2. körében. Elnézve mennyire sebezhető volt a rekordbajnok az elmúlt 2 meccsen és mennyire simán hozta 2 playoff találkozóját és előtte a Montana elleni állami rangadót a Bobcats most biztosan nem lesz ennyire sima a találkozó.

Az elődöntők programja:
December 21 20:00
(1.) North Dakota State - (5.) Montana State ESPN 2

December 22 00:30
(2.) James Madison - (3.) Weber State ESPN U

A bracket állása.
6 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Last day,
Last dance
In Oakland.

Szép az a LV stadion, de egy darab meg fog halni belőlünk.
Surda
De legalább blowout W-vel teszitek ezt meg...
21 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Negyeddöntő összefoglalók - 1. nap

James Madison - Northern Iowa 17-0

Hogy is van az a mondás a védelemről és a bajnokságokról? Nos, a James Madison a múlt heti pontzuhatag után megmutatta, hogy a védelme is képes meccset nyerni. A Dukes nem hagyta élni a Panthers támadóit. A UNI összesen 114 yardot tett meg az egész mérkőzésen, a félpályán először 1:34-el a TALÁLKOZÓ VÉGE ELŐTT sikerült átjönni, előtt a saját 40 yardosnál messzebb nem jutottak Mark Farley fiai. A vezetőedző 19 éve vezeti a UNI-t, a 119 totál yard a második legrosszabb produktum, amit ez idő alatt a csapat összehozott, és 2001-ben a Montana elleni 39-0-ás FCS elödöntőben nem sikerült utoljára pontot szereznie csapatának. A Dukes védelem mindhárom vonalán hozott legalább 1 kimagasló teljesítményt. A Ron'Dell Carter- John Daka félelmetes pass rusher duóból most inkább Daka villogott, kétszer sackelte a Panthers QB-ját, Will McElvain-t, és kiharcolt egy labdaszerzést. A linebackerek közül Dmitri Hollowayt nem lehetett tartani, 8 szerelést mutatott be, ebből 3,5 a line of scrimagge mögött született, a safety D'Angelo Amos pedig egy kiharcolt és egy megszerzett fumblelal vetette észre magát.
Ami a támadókat illeti, ők 42 percig és 9 másodpercig birtokolták a labdát. Ben DiNucci és Brandon Polk 15 yardos összjátékának köszönhetően hamar megszerezte a vezetést a JMU.

A támadóknál főleg Percy Agyei-Obese-t érdemes kiemelni, a futó 124 yardot és 1 TD-t hozott össze 33 labdacipelésből.
Hogy mennyire egyoldalú volt a találkozó jól jellemzi, hogy az első negyedben 139-1 volt a total yardok aránya és 11:35-ig volt a hazaiaknál a labda.
A UNI védőit dicséri, hogy míg eddig mindösszesen 4 olyan JMU red zone támadás volt a szezonban, amiből nem született pont, most a Panthersnek 3-szor is sikerült kivédekeznie kapott pont nélkül a hazaiak támadásait.
Az elődöntőben a Weber State érkezik majd Virginiába, 2 éve a két csapat a negyeddöntőben találkozott és egy utolsó másodpercben született mezőnygóllal 31-28-ra nyert a JMU.

Montana State - Austin Peay 24-10

Isaiah Ifanse, a Bobcats RB-je igen hamar a vendég Govenors tudtára adta, hogy ez az ő napja. A Bobcats 3. scrimage playénél 60 yardos TD-t szerzett.

A napot 196 futott yarddal fejezte be, és szerzett egy olyant TD-t is, amit azelőtt még soha. Wildcat formációból egy 2 yardos TD passzt osztott ki az amúgy DT Jason Scremposnak a 3. negyedben. (Sajnos egyelőre erről nem találtam felvételt a twitteren.) Előtte Tucker Rovig még Kevin Kassisnak is kiosztott egy TD passzt.

A 24-3-as vezetés után a Govenorsnak sikerült szépíteni a záró negyedben. JaVaughn Craig és DeAngelo Wilson 76 yardos összjátéka kb az egyedüli fénypontja volt az Ohio Valley bajnokának ezen a napon.

Craig kétszer is interceptiont dobott, egyszer pedig egy strip sack során választották el a labdától.

A Govs mindössze 80 yardot tudott megtenni az első 3 negyedben és 279-2 lett a futott yardok aránya a hazaiaknak. Egyszóval a Bobcats nem adott esélyt arra, hogy meglepetés szülessen. A legszorosabb meccset a 2 csapat mascotja vívta ezen a pénteken. 😊

A Montana State vagy a North Dakota Statehez megy elődöntőzni, amely csapat kiverte a MSU-t a 2. körben tavaly, vagy azt az Illinois Statet fogadja, amellyel még sosem találkozott eddig.

Weber State - Montana 17-10

A 2 Big Sky csapat novemberi alapszakaszbeli találkozóján úgy nyert a Grizzlies 35-16-ra, hogy Jake Constantine és a Wildcats 4-szer adta el a labdát (az irányító ebből 3-t picket dobott. Nos Jay Hill tanítványai levonták a megfelelő konzekvenciákat és ugyanezzel a taktikával kerekedtek felül a Montanán. A kezdetben havas, később esős időjárásban vívott találkozón a utahi gárda 5 alkalommal is elcsente Dalton Sneed passzát. George Tarlas kétszer, Maxwell Anderson, Eddie Heckard és Noah Vaea 1-1 alkalommal tett rá a kezét Sneed passzaira. A múlt héten 300 yard felé jutó Samori Touret sikerült megfogni 85 yardon, igaz a Grizzlies vezetést jelentő egyetlen TD-jét az ő 40 yardos elkapása készítette elő. A TE Colin Bingham a következő playben előnyt is szerzett a maciknak.

Mellé még Marcus Knightot, a Grizzlies kezdő futóját is sikerült 25 yardra limitálni. Ez a remek védelmi teljesítmény kiegyensúlyozta a Wildcast nem épp világverő támadósorát, amiből ráadásul igen hamar kivált Josh Davis, a tavalyi év Jerry Rice díjas (év FCS freshman játékosa) futója. Davis úgy tűnt súlyos sérülést szenvedett, de a 3. negyedben egy játék erejéig még visszatért a pályára. Ez lett belőle.

A Wildcats interceptiönök többször is mezőnygól kísérlethez juttatták a hazai alakulatot, de előbb egy rossz hold, majd egy blokkolt FG után is csak 10-7 állt az eredményjelzőn. A speciális egység a legjobbkor, 2 perccel a találkozó vége előtt azért kiköszörülte a csorbát.

A freshman Ja'Kobe Harris blokkolt punt return TD-je minden lényeges kérdést eldöntött.
Mindkét csapatból érdemes egy-egy nagy védelmi teljesítményt kiemelni. A hazaiak 6 sackjéből 4-et is Adam Rodriguez szerzett, míg a Grizzliesben a Buch Buchanan finalista Dante Olson 14 szerelése elég volt ahhoz, hogy megdöntse a Big Sky szezon beli szerelési rekordját(179) és a program valaha volt legtöbb szereléssel rendelkező játékosa legyen (393).
A Weber Statenek a védelme már összeállt, de ha akar valamit kezdeni a James Madison védelmével, jobb ha összekapja magát. Constantine ugyan nem adta el a labdát, de mindössze 70 yardot passzolt és ugyanennyi jött össze a hazaiaknak a földön. Ez jövő héten biztos nem lesz elég. Remélhetőleg Josh Davist addigra sikerül összedrótozni.

Szerkesztette: iktriad
23 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Janoris Jenkins repült.
Beki
Nagyon okos egy csapat vagyunk! 😕
nagir
Majd behúzzuk, hátha ő is kivirágzik, mint Ereck Flowers 😊
warr_b
De előbb nekünk át kell állítani a csávókám mentalitását, mint Flowersnél. 😉
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Sneed nem akar Virginiába menni jövő héten. A múlt heti 5 TD után ott a mai 5. INT. 17-10 a Wildcatsnek, James Madison-Weber State eldöntő lesz jövő héten.

Szerkesztette: iktriad
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
A 2 elrontott FG-t egy blokkolt punt TD-vel javítja a Wildcats ST. Egyre nagyobb bajban a Grizzlies, főleg ahogy Sneed dobálgat.
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Hát ilyen támadósorokkal senki nem fogja megverni az ndsu-t... persze a hideg is közrejátszik biztos
r.baggio
Egyelőre a 2 csapatból az egyiknek a James Madison legyőzése lesz a fő problémája jövő szombaton. Viszont legalább izgalmas. Igaz, hogy kell hozzá Sneed 4 INT-je (az odavágón a Weber Statenek volt 4 turnoverje, 3 pick Constantinetól). A Weber State meg visszaadja ezeket az ajándékokat a "remek" mezőnygóljaival. De legalább nem lehet még megmondani, ki nyeri ezt.
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
A sérült RB Josh Davis bejött egy playre -> Weber State TD az elkapása által! Vezet a Wildcats! Wow!
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Sajnos eddig ez a meccs is kb a James Madison-Northern Iowa ismétlése. Teljesen reménytelen a Weber State támadósora, főleg úgy, hogy a tavalyi év freshmanje, Josh Davis kiszállt egy sérülés miatt. Csak azért nincs 0-ázás, mert a Grizzlies QB-ja, Dalton Sneed néha a csapattársai helyett Andersont tömi labdákkal, aki az ellenfélnél játszik. 7-3 a félidőben a maciknak, de ha nem javul fel sürgősen a Wildcats O, vay a védelem nem szerez pontokat, nem tudom, hogy hogy itt nyerni a hazai csapat.

Ha már nyerés, a Montana State közben 20-14-re megverte az Austin Peayt, Egyelőre úgy tűnik mindkét montanai csapat ott lesz az elödöntőben.
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
34 total yard a 2 csapattól az 1. negyedben. Az igen.

A Montana State úgy tűnik hozza a papírformát, már 24-3 a Bobcatsnek a 4. negyed elején.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
MAYOCK TIME!!!! - Szösszenetek Mike Mayock idei combine előtti conference calljából:

-Darnold az 1. számú QB Mikenál, nagyon tetszik neki az a skillset ami a USC-s QB-nak van. Sokkal jobb prospect, mint a szintén USC-s Matt Leinart volt, mikor kijött.
-Az Alabama WR Calvin Ridley szerinte tud játszani a szélen is, de szerinte inkább slot WR lesz belőle az NFL-ben.
-Az Iowa CB Josh Jackson a legérdekesebb corner Mayock szerint. A 40 yardosa fogja eldönteni hol fogják az 1. körben draftolni, de Jackson szerinte 1. körös. Jackson csapattársa a G James Daniels szintén első körös nála.
- Mayock az Alabama RB Bo Scarbroughról azt mondta, hogy bár nem sokat terhelték, de sokat volt sérült, ez nem túl jó kombináció. Valószínűleg nagyon jól teljesít majd Indyben, de Mayock csodálja, hol volt tavaly az a back, aki neki annyira tetszett 2016 végén. Szerinte 4. körös lesz, vagy még később lesz kiválasztva.
-Mayock szerint a Ravensnek szereznie kell egy minőségi csere QB-t vagy a draft középső köreiben vagy FA-ben.
-Ha OL edző lenne, Mayock verné az asztalt a draft napján a Notre Dame OT Mike McGlincheyért. Mayock gyakran látta személyesen is játszani (ha jól tudom ő a color analyst az Irish meccsein). Szerinte 1. napon kezdhet és toronymagasan a legjobb OT nála.
-Saquon Barkleyról azt mondta, sokkolná, ha nem vinné el valaki a Top 5-ben. Szerinte a combineon ha lehet még jobban emelkedni fog az értéke.
-Derwin James Mike szerint simán megold bármilyen WR-t vagy TE-t, de ha az kell, higy szájba vágja a RB-t boxban, arra is képes. Szerinte aranyban is megérné a súlyát amiatt, ahogy játszik, és amennyire az ő skill setje illik napjaink NFL-jébe.
-Mayock szerint mivel nincs 2. köröse az Eaglesnek érdemes lenen letradelniük egy extra 2. körös pickért 1/32-ről
-A Penn State WR DaeSean Hamilton szerinte napról napra jobban teljesített Mobileban. Minden nap jobb és jobb volt, és az ilyen prospecteket imádják az edzők. Szerinte akár a 3. kör végére is odaérhet, ahhoz képest, hogy a Seniorbowl előtt páran még abban se voltak biztosak, hogy a 3. napon kiválasztják.
-Ha Chubb még bent van 1/7-nél a Bucsnak 40 yardos sprintet kell kivágnia a cetlivel, hogy kiválasszák.
-A Gators WR Antonio Callaway nagyon tehetséges Mayock szerint, de a pályán kívüli ügyei miatt szerinte 3. napos pick lesz. Csapattársa, a DT Taven Bryan viszont az 1. kör határán táncol.
-Mayockot kérdezték a kicker classról, de azt válaszolta, hogy ő nem a megfelelő ember, hogy a rúgók skill setjét felmérje. 😊
-Sam Hubbard, az Ohio State játékosa lehet 3-4-es OLB vagy base end lehet az NFL-ben. Ha jól teljesít a Combineon, akkor biztos kiválasztják az 1. kör végen vagy a 2. kör elején.
-A Texas prospectjeiről Mayock azt mondta a LB Malik Jefferson 3. - 4. körös pick lehet, a S DeShon Elliott 2. napos pick lesz, Holton Hillt pályán kívüli ügyei lefelé nyomják, de a hozzá hasonló nagy termetű press cornerek népszerűek manapság.
-Rashaan Evans az az Alabama LB, aki mindenhol felbukkan a felvételeken. Vele szemben Ronnie Harrison inkább egy strong safety szerű játékos, sokat többet van a boxban, mint slot WR-eken.
-Mayfieldnek életbe vágóan fontosak lesznek az interjúk, és hogy meggyőze egy csapat GM-jét, hogy lehet belőle a franchise arca, Biztos, hogy sokan próbálják majd Manziel 2.0-ának beállítani.
-Mayock szerint Josh Allen tökéletes lenne a Brownsnak, nem kis részben Todd Haley miatt. A legnagyobb karja van Mayock szerint JaMarcus Russell óta("Köszi" Mike, mondhatja most Allen...) .
-Mayocknál biztos 1. körös QB Rosen, Mayfield, Allen, Darnold. Lamar Jacksont szinték kiválaszthatják az 32 pick valamelyikével. Mason Rudolph nála 2. körös pick.
-Mike szeriint a Boise State ILB-je Leighton Vander Esch tökéletes Steelers pick lenne 1/26-on. Az Oregon elleni meccsen nyújtott teljesítménye, mint off ball LB teljesen lenyűgözte Mayockot.
-Számos off ball LB-t kedvel Mayock, akár 1. körös pickként is. Ilyen pl. a Virginia Tech-es Tremaine Edmunds, a Georgiaról Roquan Smith, az előbb emlegetett Vander Esch és a szintén már említett Rashaan Evans. A Bills bölcsen tenné, ha valakit ebből a 4-esből vinne majd el valakit az 1. körben.
-Uchenna Nwosu a USC-ről nagyon érdekes prospect Mike szerint. Alapvetően edge rusher, de benne van, hogy a profik között Hasson Reddick hez hasonló játékossá váljon. A hozzá hasonló játékosokra nagy lesz a kereslet a drafton.
-Mayock imádja Lamar jacksont, de az őt draftoló csapatnak kvázi teljesen rá kell szabnia majd az offenset a Louisville Heisman győztesére, ami nem lesz kis feladat. De azt is elmondta, hogy a leginkább felvillanyozóbb prospectnek tartja az egész drafton. Ha sikerül az őt draftoló csapatnak megtalálni a helyes rendszert a számára, a másik 31 csapat védelmi koordinátorára nagyon nehéz meccsek várnak, mikor Jackson ellen játszanak majd.
-Mayock szerint az Indynek el kell komolyan gondolkodnia azon, hogy kitradeljen 1/3-ról, mert sok csapat akar majd QB-t akár az első körben is, és emiatt nyélbe lehet ütni egy a Colts számára nagyon előnyös cserét.
-Az alabamai Calvin Ridley és a Texas A&M-es Christian Kirk Mayock szerint az idei WR class legjobb route runnerei.
-Saquon Barkley van olyan kaliberű RB, mint tavaly Fournette, 2016-ban pedig Elliott volt.
-Mayock szerint Baker Mayfield egy West Coast offenseben lenne a legjobb a gyors dobómozdulata miatt.
-Az Ohio State QB-ja J.T. Barrett megfelelő vezér lenne, csak nincsenek meg az adottságai, hogy sikeres QB legyen az NFL-ben. Sanszosan hátsó 3. napos pick lesz, ha egyátalán elviszik, és development QB prospectnél többet nem lát benne.
-Minél többet nézi a Georgia RB Sony Mitchellt, annál inkább jut róla eszébe Alvin Kamara.
-A USC-s RB Ronald Jonest látni akarja, miként fut routokat, de ha itt jól teljesít, szerinte van rá lehetőség, hogy hamar hatékony játékos legyen belőle.
-Mayock sokat méltatta a South Carolinás Hayden Hurst blokkolási képességeit, szerinte emiatt ő az 1. számú TE ebben az egyébként nagyon erős tight end classban.
-Nagyon tetszett a Seniorbowlon a Humboldt State-s OG Alex Cappa Mayocknak, szerinte minőségi választás lehet egy csapat számára a 4.-5. kör környékén.
-A Washington DT Vita Vea igazi szörnyeteg, egy igazi táncoló medve. A skilllsetje teljesebbnek tűnik, mint pl Dontari Poé volt, mikor draftolták.
-Az Ohio State-s CB Denzel Ward szerint Top 10-es pick lesz, aki nagyon illene a 49erbe, Az előtte draftolt Qb-k száma határozza meg, mennyire magasan mehet majd ki. Ward a Jetsbe is illene, ha Cousins odakerül, és nem kell nekik QB. Mayock szerint Caprtain Kirk Denverben köt majd ki.
-A UTSA-s Marcus Davenportnak van toronymagasan a legtöbb upsideja a pass rushereket illetően.
-Mayocknak nagyon tetszik a késői körös irányítókból a Toledo QB-ja, Logan Woodside. Nagyon sok playt hoz össze, Az elkapóit mindig úgy hozza helyzetbe, hogy azok sok yardot tudjanak megtenni az elkapások után. Sleeper.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Szösszenetek Mike Mayock idei combine előtti conference calljából:

-Mike szerint nem olyan nagy a különbség Tunsil és Ronie Stanley között mint azt sokan gondolják. Szerinte Tunsil a legjobb választás 1/1re, hisz a Titansnek megvan a QBja és őt kell megvédenie. Ettől függetlenül Bosa, Ramsey és Buckner is lehet 1/1es.
-Szerinte aki Goffot vagy akár Wentzt nagyon, de nagyon szeretné megkaparintani, az feltradelhet a Browns elé 1/1re
-Myles Jack szerinte Top 10es pick, a 2015ös tapejen egy sokkal erősebb játékost látott, mint korábban. Fontos lesz neki az orvosi vélemény
-Egy Lionsos kérdező kikérte Mayock véleményét, hogy a Top 100ban ki lehetne Abdullah társa idén. .Mike CJ Prosiset a Notre Dame, futóját tudná elképzelni Detroitban, mint Ameer kiegészítő backje.
-Szerinte ha Jaylon Smith nem sérül meg, akár 1/1 is szóba jöhetne vele kapcsolatban. A tapeja alapján Luke Kuechlyre emlékezeti. Szerinte ha a dokik úgy látják, hogy minden a menetrend szerint javul az szalagjaival kapcsolatban, akkor Top 15ös pick is lehet. Mindenképpen 1. körös matéria.
-Szerinte a Kevin Hogan, Zac Prescott, Brandon Allen, Jacoby Brissett négyes esélyes a következő Kirk Cousins címre, csere QB kezdő potenciállal. Mindegyikük középső körös picknek tűnik. Christian Hackenberg és Cardale Jones szerinte boom or bust tipusú QBk, mert bár látszik a tehetségük és ideálisak a mérteik, a game tapejük nem az igazi.
-Mayock szerint a Coltsnak mindenképpen támadófalembereket kell találnia, mert ha Luck továbbra sem lesz megvédve, járhat úgy, hogy olyanná válik, mint Christian Hackenberg collegeban az évek során.
-Mayock szerint az Ohio States Darron Lee illene a a Miamiba, benne 20-31 pickes potenciált lát. Nem csodálkozna, ha Jaylon Smith még elérhető, akkor ő teszi átt a székhelyét dél Floridába.
-Szerinte Noah Spence valamivel jobban illene 3-4es cspaatokba
-Vernon Hargreavest a draft legtermészetesebb CB prospectjének tartja.
-Ha Robert Nkemdichevel kapcsolatban nem lennének kérdőjelek a pályán kívüli ügyeivel illetve nem tűnne úgy, hogy néha ellazsál playeket meccs közben, akkor Top 5ös pick is simán lehetne, sőt akár 1/1es is. Mayock szerint. Az Alabama elleni tapeje nagyon meggyőző. Az eheti interjúk nagyon fontosak lesznek a számára. Ugyanez (interjúk) Noah Spencere is igaz.
-Szerinte Kevin White tavalyi éve után nem valószínű, hogy a Bears Jaylon Smitht vinné a drafton, bármennyire is remek propect.
-Szerinte az idei WR class egyáltalán nem tűnik olyan erősnek, mint az elmúlt 2 évben volt. A Browns kapcsán szóba került, ha QB visznek 1/2re, ki lehet a 2/1es pick. Ha WR lesz, akkor Treadwell és Corey Coleman addigra már kimehetnek, a helyi srác, atz Ohio States Michael Thomas vagy Josh Doctson a TCUról köthet majd ki a Barnáknál ez esetben. ha Mack nem marad Celvelandben, akkor Cody Whitehair, Vadal Alexander vagy Ryan Kelly is lehet a Browns embere.
-Mayock szerint iszonyú mély a DLine class, tavaly 1. és 2. körben mentek el olyan prospectek, akik idén a középső körökben fogják csak a nevüket hallani a draft idején.
-A Saints szerinte Jahri Evans pótlására a Whitehair, Alexander duó mellett a Texas A&M OTjét Germain Ifedit vagy a a Missouris Connor McGovernt tudja elképzelni, mint pótlást a poszton.
-Ha a Bengals esetleg egy slot Wrt vinne 1/24re, Sterling Shepardöt kéne vinniük.
ha netán a Kansas GMje, Dorsey egy 3T Dtrt vagy Noset vinne az 1. körben, a 2 alabamai Jarran Reed és A'Shawn Robinson mellett a UCLAs Kenny Clarkot tudja elképzelni, vagy a Louisiana Teches Vernon Butlert. a Bayloros Andrew Billings a legjobbnak tünő NT, de Mayock szerint ő 2 downos játékos.
-A TE class szerinte átlagos, Hunter Henry lehet az 1. akit draftolnak az 1. végén vagy a 2. kör elején. A Stanfordos Austin Hooper Zach Ertzre emlékezteti, és szerinte 2. körös pick lesz. nála a 3. ember a South Carolinas Jerrell Adams, akit egyelőre más szakik annyire nem fedeztek még fel. Utána Nick Vannett, az Ohio Stateről következik a rangsorban. Ha az ember blokkoló TEt keres a középső körökben Tyler Higby a Western Kentucky játékosa lehet megoldás, késő középső körös passzelkapó TEnek meg a UCLAs Thomas Duarte tűnik jó választásnak.
-Szerinte a Vikings a 2. napon Jason Spriggsre az Indianaból vagy Jerald Hawkinsra az LSUról ruházhat majd be ha falembert akar. Ha Wrt vinnének Teddnek, akkorA South Carolinás Pharoh Cooper vagy a Tyler Boyd a Pittsburgből jöhet szóba.
-Mayock vélemény alapján egy 1. körös RB van az idei classban, Ezekiel Elliott. majd esetleg Derek Henry, Devontae Booker és Kenneth Dixon.Szerinte az Arkansas RBje, Alex Collins 3. körös tehetség. Mayock kedvence Jordan Howard az Indianaból. .
-Scooby Wrightnak fontos lesz ez a hét. Mayock kedveli mint játékos, és szerinte remek ösztönökkel rendelkezik az LB posztra. Szerinte 3. körös tehetség.
-A Jaguars számára(aki Mayock szerint sleeper idén a playoffra!) a Jalen Ramsey, Joey Bosa, Hargreaves 3as bármelyike érthető döntés volna.
-DeForest Buckner Calais Cambellre emlékezteti Mayockot.
-Marquise Williams a North Carolina QBja elég tehetséges ahhoz, hogy development QBként a posztján maradjon az NFLben is.
-Szerinte Paxton Lynch a 3. számú QB idén, és az Eagles, 49ers, Rams 3asból valaki elviszi majd 1. körben
-Aki RTt keres, annak Jack Conklin a Michigan Stateről ideális jelölt. Taylor Decker vagy Jason Spriggs szintén kiköthet a fal jobb oldalán.
-Treadwell Alshon Jefferyre emlékezteti a játéka és a paraméterei alapján. Ő vagy Corey Coleman lehet a Lions embere, ha pótolni akarják Megatront.
-Ha a Colts OT helyett pass rushert vinne, Leonard Floyd vagy Shaq Lawson köthet ki Indyben. Esetleg Kevin Dodd a Clemsonról.
-A Raiders az 1. körben vihet OTt (Conklint a Michigan Stateről, Deckert az
Ohio Stateről), DBt (Eli Applet vagy Mackensie Alexandert).
-A draft középső körös WR prospectjei közül Mayocknak Rashard Higgins a Colorado Stateről, Braxton Miller a Buckeyesból, Geronimo Allison az Illinoisból vagy Charone Peake a Clemsonról mind jó választásnak tűnhet. Miller szerint simán kimehet a 2. körben is.
-A Buffaloba a Sheldon Rankins, Kenny Clark, Vernon Butler trióból jöhet valaki majd az első körben. Esetleg Emmanuel Ogbah.
-Wentz szerinte nagyobb és atletikusabb, mint Andrew Luck. Sok a hasonlóság a 2 játékos között és ezért is ő jelenleg az 1. számú QB prospect Mayocknál. Igaz, hogy FCS ellenfelek elleni tapeket nézett róla, de azok mind rendkívül meggyőzőék voltak a számára
-A Jetsnek Kamalei Correa vagy a Marylandes Yannick Ngakoue ideális 2. körös pick lenne (utóbbi neve alapján mindenképpen - Ik. 😊 ) Ha belső O-linemant akarnak vinni, akkor a Cody Whitehair, Vadal Alexander, Germain Ifedi trió jöhet szóba.
-A Steelersnek nem lenne túl korai elvinnie Hunter Henryt az 1. körben Heath Miller pótlásnak. Eli Apple szintén logikus választás volna. Ha később visznek CBt, akkor Artie Burns a Floridából vagy Kendall Fuller jöhet szóba. Mayock nagy kedvence a Houston CB William Jackson.Szerinte ő 2. napos DB pick a tehetsége és a game tape alapján.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Mike Mayock idei combine elötti conferece calljának highlightjai:
Sidney Jones, a Washington CB-je nagyon emlékezteti őt Marcus Petersre.
Mayock szerint ez egy nagyon mély CB class, a 3. körben is találhatnak majd csapatok jó kezdő kaliberű CB-ket. Ugyanez igaz az EDGE rusherekre is.
Chad Kelly, az Ole Miss Qb-ja 2. körös pick lehetne, ha nem lennének orvosi és karakter kérdések vele kapcsolatban
Brad Kaaya a Miami QB-ja egy hosszú távú projekt játékos., de a 3. körben már szerinte lehet őt draftolni.
Derek Barnett a Tennessee edge rushere a 10-22 helyek között fog majd elkelni.
Mayock kedveli Jordan Willist a Kansas Stateről, szerinte ő az egyik legjobb pass rusher az idei classban, mindenképpen 1. körös prospekt.
Jonathan Allen a draft Top 3 játékosiank egyike. A Brownsnak legalább annyira fontolnia kéne a ledraftolását, mint Myles Garrettét
A WR classs Mayock szerint jó, de nem annyira mély, mint a védelmi posztoké.
John Ross, a Washington WR-e a draft 3 egyik legjobb elkapója, és Top 18-as pick Mayock szerint
Mivel a CB class elég mély, aaz Eaglesnek mindenképpen vinni kéne egyet a 3 legjobb WR közül az 1. körben
Ahkello Witherspoont, a Colorado CB-jét Mayock nagyon kedveli és jó játékosak tartja.
Pat Mahomes, a Teyas Tech QB-ja esélyes arra, hogy akár 1. körös is váljon belőle. A draft stockja folyamatosan emelkedik. Egy igazi gun slinger.
Nem hiszi, hogy Christian McCaffreynek baja származik abból, hogy kihagyta a Bowl gamejét. Véleménye szerint keményebb és nagyobb mint sokan gondolják.
Malik Hooker fenomenális center fielder safety lesz a profik között
A QB classban ő 4 első köröst lát, de egyik sem kész még az NFL-re, egyik sem Top 10-es játékos nála. Mindannyiukkal kapcsolatban van komoly kérdőjel.
Deshaun Watson nagyon érdekes játékos, és rajta azt látja, hogy akkor a legjobb mikor igazán számít, de pár dolgot változtatnia kell a játékában a profik között.
Ha a Temple LB-je, Haason Reddick jó combinet hoz, simán kimehet a 2. körben, sőt akár az 1. kör vége sem kizárt.
Cam Robinson szerinte inkább guard, mint tackle
Az OT class igen gyenge és a Garett Bolles, Ryan Ramcyzk páros után nagy a szakadék.
A Jetsnek nem javasolja, hogy QB-t vigyen 1/6-ra.
Leonard Fournette ideális lenne a Panthers számára.
DeShone Kizer Mayock szemében az 1. számú QB, mivel magas az upsideja. Philip Rivershez hasonlította Mike.
Mitch Trubisky Jimmy Garoppolohoz hasonló értékelést kapott Mayocktól
Ő nagyon tudna lelkesedni azért, ha a Browns draftolja 1/1-en a Myles Garrett/Jonathan Allen duó valamelyikét és 1/12-es picket elcserélné Jimmy Garoppoloért.
David Njoku, a Miami TE-je igazi szörnyeteg, és szerinte a blokkolásban sem tűnik elveszettnek.
A TE class nagyon mély, O. J. Howard és Njoku valószínűleg kimegy az 1. kör második felében.
Mitch Trubisky kezdő QB kaliber, de a 13 startja miatt nem kész még.
5(!) RB-re is 1. körös gradet adott tehetség alapján Mayock: A kvintett tagjai: Leonard Fournette, Dalvin Cook, Alvin Kamara, Joe Mixon és Christian McCaffrey.
Jarrad Davis, a Florida LB-je szerinte 2. körös tehetség.
Mayock szerint a Colorado QB-ját Sefo Liufau-t ha draftolják, nem valószínű, hogy irányítóként teszik majd.
Jamal Adams és Malik Hooker All-Pro safety potenciállal rendelkeznek.
Marshon Lattimore Top 10-es pick lesz, Sidney Jones pedig Top 15-ös.
A Falcons megoldhatja a guard problémáit 1/31-en a Western Kentucky OL-jével, Forrest Lamppel.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Szösszenetek Mayock idei 1. konfercia calljából a drafttal kapcsolatban:

-Dorial Green-Beckham legalább olyan tehetséges, mint a Top WRek ebben a classban, de túl sok a kérdőjel vele kapcsolatban a pályán kivüli ügyei miatt
-Denzel Perryman őt Jon Beasonra emlékezteti, picit alulméretezett, de sok playt csinál..
-Amari Cooper, Kevin White, és DeVante Parker mind konszenzusos Top 20as pickeknek tűnnek.
-A draft 2 erőssége a WR és az RB, a QB és a safety class nagyon vékony
-Hundleynak szerinte dobálnia kell a combienon, méghozzá nagyon jól("show up and rip it" ). A zsebérzéke gyengének tűnik. Nem hiszei, hogy sokat fog majd tudni korrigálni a scoutok/csapatok róla kialakult összképéről.
-A UCF WRe, Breshad Perriman szerinte 1. körös tehetség
-Nem irigyli Lichtet és Lovie Smith amiért övék az 1. pick. Szerinte Winston, mint a franchise arca jelenleg legalább problémásnak tűnik az ügyei miatt. Mariotával ilyen gondok nincsenek. Visziont Mariota nem biztos, hogy egy pro-style offenseben szerinte ugyanolyan sikeres lehet, mint az Oregonban volt. Szerinte Winston lesz az 1/1es pick.
-A Kansas szerinte WRt visz 1/16on. Ez a 2. 3. vagy 4. kiválasztott elkapó lesz majd. Funchess vagy Andrus Peat is kiköthet majd 1/18as pickként. Lát rá esélyt, hogy DaVante Parker itt kössön ki.
-Brandon Scherff szerinte a legjobb támadófalember, de szerinte belőle G lehet.
-Egyelőre korai meg mondani, hogy Mariota bent lehet-e még 1/6nál.
-Imádja T.J. Clemmings upsideját, de egyelőre kicsit még nyersnek tarja, akin lesz mit csiszolni/dolgozni a profik között
-A Northern Iowas RB David Johnson igazán csábító és érdekes prospect lehet a középső körökben.
-David Cobb a Minnesota RBje szerinte egy kemény downhill futó
-A Texas DTje Malcom Brown Mayock szerint biztosan 1. körös pick lesz.
-A Cleveland kapcsán megjegyezte, hogy nem biztos, hogy az 1/12 és az 1/19et egy problémás irányító miatt érdemes elcserélni(na ja, a Browns már csak tudja...) szerinte egy WR-RT kombónak több értelme lenne a drafton a Browns számára.
-Brett Hundley és Bryce Petty toronymagasan a 2 legjobb QB a Winston/Mariota duó után.
-Jaelen Strong szerinte 2. körös tehetség, de egy jó 40es idő az első körbe repítheti
-La'El Collins szerinte a legjobb RT prospect a drafton
-Jalen Collins tökélete pick lenne az Eaglesnek 1/20on
-Mayock a Washington LB, Shaq Thompson safty lesz a profiknál,, szerinte ő az Alabama safety Landon Collins mögött a 2. legjobb S prospect idén.
-Ha már safetyk, Mayock nagyon kedveli a Northwestern safetyjét, Ibraheim Campbellt. Szerinte középső körös pick lehet belőle.
-Szerinte Eric Kendricks vagy Denzel Perryman tökéletes lenne az Eaglesbe MLB poszton a 2. körben
-Azért rakta Kevin Whiteot Amari Cooper elé a ranglistáján, mert szerinte White nagyobb potenciállal rendelkezik, mint Cooper.
-Dante Fowler Mayockot Justin Houstonra emlékezteti
-A Delaware TEje Nick Boyle a Seniorbowlon mindenkit meglepett atletikusságával. Érdemes lesz rá figyelni a combine idején
-A Ravens szerinte WR, CB vagy edge rusher posztra draftol majd az 1. körben
-A Duke Gja Laken Tomlinson remek 2. napi pick lehetne pl. a Lionsnak.
-Mayock nagyon kedveli a Miami OTjét, Ereck Flowerst; nagyon tetszett neki amit a Nebraska és a Florida State ellen produkált
-A Raidersnek 1/4en Carrnak kellene fegyvert szerezni és valakit elvinni a Kevin White, Amari Cooper or DeVante Parker 3asból
-Szerinte Mettenberger alkalmas arra, hogy nyerjen vele a Titans, emiatt szerinte több opciót is figyelembe kell vennie a Tennesseenek
-Mayock úgy gondolja, nincs baj azzal, ha a Panters megint WRt draftol az 1. körben. Green-Beckham vagy Funchess jöhet szóba ekkortájt Mayock szerint.
-Tudja, hogy kisebbségben van a véleményével, de szerinte Dante Fowler a draft legjobb pass rusher prospectje. Fowlert leginkább egy 3-4es csapat OLBjeként tudná elképzelni. Szerinte a Bears lenne számára a legideálisabb 1/7en.
-Az Atlanta Falcons legnagyobb needje Mayock szerint egyértelműen egy edge pass rusher.
-A Washington DTje Danny Shelton szerinte biztos Top 10es pick és Haloti Ngatara emlékezteti
-Devin Smith nagyon jó érzékkel tudja elkapni a mély passzokat ("track deep ball like center fielder" ) ami ritka. Ha ezt gyorsasággal párosítjuk, akkor egy nagyon kom oly fegyverré válhat
-Az Ohio State CBje Doran Grant a kimagasló munkamorálja miatt szerinte jó pick lehet annak ,aki draftolja valamikor a középső körökben.
-A Minnesota TEje, Maxx Williams szerinte 2. körös
-A Jaguars legjobb opciója, ha az egyik top QB még bent van, és akkor le tudnak tradelni. Ha mindkét QB kimegy az első 2 pickkel, a legjobb edge-rusher tudja a legnagyobb mértékben javítani az esélyeinket 1/3on.
-Ha a Lions kirakja Reggie Busht akkor a Miami RBje Duke Johnson vagy a Nebraska futója Ameer Abdullah pótolhatná őt. Mindkettő 2. körös tehetség Mayock szerint
-8 RB kapott Mayocknál 1., 2. vagy 3. körös besorolást
-Lehetséges Browns célpontok Mayocknál 1/19en? Jordan Phillips, Arik Armstead, Malcom Brown, Eddie Goldman.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Mayock most tart egy nagy konferenciahivásos sajtótájékoztatót a draftról:

.-Manzielről pl azt mondta, szerinte ő Doug Flutie és Fran Tarkenton kombinációja. Szerinte van jövője az NFLben, de látszik rajta, hogy nem szeret a zsebben maradni, és az őt draftoló csapatnak ilyen offenset kell majd köré kialakítani. Valószínű Top 10es pick lesz, szerint kimehet a Top 5ben is, nála a 2. a QB rangsorban.
-Mayock szerint Bridgewater a legértebb az NFLre, és szerinte Bortles a legkevésbé kiforrottabb(konkrétan a "least developed" jelzőt használta rá)irányító a 3 Top QB közül.
-Az említett hármas kimagaslik a QB classból, utánuk nagy szakadék van. Derek Carr és McCarron nála a 4. és 5. QB a big boardon. (Carr szerinte az első kör végén már kimehet, McCarron 2. esetleg 3. körös prospect)
-Bridgewater szerinte nem annyira lutri mint JFM, és jobban készen áll az NFLre, mint Bortles. Sokat segített neki a Louisville offense szisztémája. Jól lát a pályán, jól olvassa a védelmeket,a pálya minden szegletébe el tudja juttatni a labdát.
-Bár a trió kétségtelenül a legjobb ebben a classban, mindegyikükkel kapcsolatban van Mayocknak fenntartása, sőt ahogy egyre több felvételt néz róluk, úgy szaporodik a problémák száma! Pl. Luck esetében nem voltak ilyen problémái anno. Viszont mindegyikük, különösen Bridgewater és Bortles simán lehet nagyon jó QB az NFLben. Az All-Pro státuszt viszonyt egyikükben sem látja.
-Szerinte az idei az elmúlt 10 év legmélyebb draftja, az idén legalább 20 olyan játékos van, aki tavaly a Top 10ben lett volna draftolva.
-Az OT class szerit olyan mély, hogy a 3. -4. körben is lehet kezdőt találni.
-Hageman MM szerint a Patriots számára lehet nagyon csábító és ideális prospect.
-Kony Ealy szerinte nem annyira atletikus, mint Alson Smith, de sokkal fizikálisabb. Szerinte pl. az 1/14 egyáltalán nem lenne reach nála.
-Eric Ebron Mayocknál Top 10es pick!
-Jake Matthews a legbiztosabb pick a drafton, Greg Robinsonnalk van a legnagyobb upsideja.
-Michael Sam nála 3.-5. körös pick. Szerinte OLB posztra alkalmatlan.
-Clowney lehet a legjobb játékosa ennek a draftnak. A fizikális képességei jobbak mint anno Mario Williamsnek, és több az upsideja. De kérdés a sok pénz milyen hatással lesz rá mentálisan. Félő, hogy a milliók hatására nem teszi majd oda magát 100%ig a pályán.
-MM szerint Darqueze Dennard és Justin Gilbert rég kimennek, mire a Bengals draftolhat majd az 1. körben
-Jason Verrett a kedvenc nickel cornere. Szerinte Top 20as pick lenne, ha ideálisabb lenne a mérete
-Khalil Mack nála Top 5ös pick. Még nem talált jelentős negatívumot a játékában
-Mayock 1. számú Cje a USCs Marcus Martin, őt a Colorado States Weston Richburg követi.
-A combineon leginkább a Bishop Sankey, Marqise Lee, Colt Lyerla hármasra lesz nagyon kiváncsi.
-Szerinte a Georgia Southernes RB Jerrick McKinnon nagy workout warrior lesz Indyben.
-Mayock szerint a South Carolina CBje, Victor Hampton 2. körös tehetség, de nem fog valószínűleg olyan magasan kimenni.
-Tajh Boyd középső-hátsó körös prospectnek tűnik a számára.
-A Utah CBje, Keith McGill 2. napos pick Mayocknál, de megbízhatóbbá kell válnia
-A Notre Dames Troy Niklas Mayock szerint pár éven belül az NFL legjobban blokkoló TEje lehet. Szerinte 2. körös pick lesz.
-Ha Taylor Lewan még bent lesz 1/12nél, a Giantsnek gondolkodás nélkül le kell rá csapnia.
-Darqueze Dennard Mayock szerint a draft legjobb CBje, szerinte top-15ös pick.
-Az FSU DT Timmy Jernigan már korán nagyon komoly impact player lehet új csapatánál. A Bearsnek Mayock szerint el kellene vinnie 1/14en, ha még bent lesz.
-Zach Mettenberger a sérülése nélkül sem lenne 1. körös pick. Mayock szerint a méretek és karerősség ott van, de még sokat kell fejlődnie az NFL szintjéhez. Plusz túlságosan sokáig figyeli az elkapóit.
-Sammy Watkins Mayock szerint (is) különleges játékos. Általában nem nagy híve a Top 10es WR picknek de ő egy igazi playmaker. Plusz szerinte nagyon fizikális, és komisz (pozitív értelemben) játékos.
-Az LSU WRJarvis Landry Heinz Hines Wardra emlékezteti Mayockot. Nagyon kedveli az elkapó prospectek közül
-A Miami OT Seantrel Henderson Mayock szerint a draft egyik legnagyobb boom or bust prospectje. 4. körös picknek tartja, de megjegyezte, hogy anno 2012ben teljesen kikapcsolta a játékból Björn Wernert.
-Csapattársa Stephen Morris szintén Mayock kedveltebb prospectjei közé tartozik. Szerinte rendkívül intelligens a srác (ha UDFA lesz, most megmondom, hogy jön a Jagsbe Fisch miatt!)
-Mivel Mayock szerint nagyon erős a draft teteje, idén több trade várható mint tavaly, mert a magasan lévő csapatok is szívesen mennek lejjebb tudván, hogy még így is jó esélyük van egy kitűnő prospectre.
-Mayock a Texansról és az 1. körös pickről - ha látnak egy olyan QBt, aki szerintük franchsie QB, vigyék, de a Watt + Clowney páros több, mint csábító opció. Szerinte a Houston front office számára Manziel nagyon is csábító prospect lesz. Ő a GMük helyében az egyik QBt vinné 1/1en.
-Stephon Tuitt, a Notre Dame DLje Mayock szerint a 25. és az 50. pick között bárhol kimehet. Szerinte mind ő, mind csapattársa Louis Nix meghatározó játékosok lesznek az NFLben.
-Mayock szerint a Jags számára a legideálisabb opció, ha QBt visznek 1/3n. Nagyon kedveli az OC Jedd Fischt, szerinte az ő irányítása alatt bármelyik irányító a 3ból jó kezekben lenne. Ha nem QBt viszünk, Clowney és Mack is szóba jöhet. Wildcard opció: WR (=Watkins)
-A safetyk közül a Northern Illinoisos Jimmy Ward Mayock nagy kedvence. Legkésőbb a 2. körben biztos draftolja majd valaki.
-MM nem lenne meglepve, ha a Jets több WRt is vinne idén. Az elkapó class elég mélynek tűnik idén.
-De'Anthony Thomas tűnik az egyik legnagyobb wildcardnak az idei prospectek közül. 4. körre saccolja Mayock a draftját.
-Colt Lyerla, az Oregon TEje tehetség alapján 1. vagy 2. körös pick lenne, de a személyiségi kockázatok miatt csak 3. napi pick lesz.
-Derek Carr Mayock szerint nem lesz Pro Bowl QB (de, mert egy csomóan majd lemondják 😀😀), de game manager szinten el fog irányítani az NFLben is.
-Cyrus Kouandjio esetében nagyon fontosak lesznek majd az interjúk, mert a teljesítménye a pályán elég hullámzó és a GMek majd választ várnak tőle, hogy ennek mi az oka.
-Dominique Easley Top 25ös pick lehetett volna, ha nincs a 2 ACL szakadása. Így 3. vagy 4. körben viheti majd el valaki.
-Carlos Hyde, az Ohio State RBje tehetsége alapján kimehetne az 1. körben is, de mivel a poszt most inkább leértékelődőben van, valószínűleg a 2. körben kell majd el.
-Trent Murphy, a Stanford DEje, Mike Vrabelre emlékezteti a draftgurut.
-Jimmy Garropolo a 2 college All-Star meccsen mutatott teljesítménye miatt közép- késő körös pickből a 2. -3. körbe katapultálta magát.
-Mayock nagyon szurkol, hogy Jordan Lynch kap lehetőséget QBként az NFLben. Kedveli a játékhoz való hozzáállását.

És ezzel vége az eseménynek. Mayock 2 óra és 43percnél hagyta abba. Biztos Scorscese filmeken edződött.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
😊 😊 😊 (via Sixo)
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Basszus tényleg. bár Gruden úgy is kivágatta volna a felvételeket.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1169653449677508609
És ha meg Burfict nem fogja le AB-t, akkor jöhetett volna a szó szerinti Hard Knocks.
iktriad
de amúgy faszom, ha nem fogja Burfict akkor megüti a GM-t? Mi a fasz van ennek az embernek a fejében?
Amadeus
Ezek szerint... Amúgy ha valakit Burfict fog vissza, az kb olyan kategória, mintha Görögország adna valakinek kölcsön.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
A holland mezes gyereknek egy életre elment a kedve a soccertől ezek után. 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Akkor itt egy frissebb cucc:
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 54 890 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner