Philadelphia Eagles

58 feliratkozó

 
1 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 12 913 — Welcome in Wentzylvania!
1 kör DL--Jernigan mehet avagy DE és megy Graham
2 karika RB Ajayi megoldva OT( Peters megoldva big V-vel.)esetleg CB

utána WR,S LB,G Brooks miatt

1 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 18 039 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
Hát ja, valami ilyesmire gondoltam én is RB fronton, bár végül nélkülük is nyertünk SB 😊

2 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 18 039 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
El kell kezdeni szépen építkezni a draftról.

Most kb 2 évig DP nincs győzelmi kényszer alatt (értsétek jól) lehet nyugodtan felépíteni az új csapatot.

A Dallas, főleg a védelemben ebből a szempontból előrébb jár.

Az öltöző maradjon úgy egybe, ahogy most is egybe volt, aztán a többit meglátjuk 😊

Fly!!!!
2 napja
marci88 Philadelphia Eagles 983 — Hell Killers
Brutális névsor ez valóban. Van itt ám minden... Eagles legendától kezdve, kulcsjátékoson át, gázos szerződésekig minden.

Nyilván minden mindennel összefüggésbe lesz, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a sarokpontok, amiket a front office fontosnak tart. Én alapvetően mint sok mindenben itt is az ami nem romlott el azt nem kell megjavítani, ha valami működik csinálj belőle többet, ha valami nem működik csináld másként és ne árts, ne szedj szét valamit, amit nem tudsz összerakni logikát követném.
2 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 1 805 — There can be only one ...
Mozgalmasabb lesz ez a offseason, mint a tavalyi.

Az öregek közül Long valószínűleg visszavonul, nincs szerződése és már tavaly is komolyan fontolgatta, hogy nem folytatja.
Peters visszavonulását már évek óta vizionáljuk, de én csak akkor hiszem majd el, ha ő maga jelenti ki. Ő az egyike azoknak, aki letett már annyit és van akkora respektje a vezetés előtt, hogy szabadon jöhet-mehet, ahogy neki tetszik. A másik ilyen játékos Sporles, aki korábban mondta, hogy folytatná még egy évig. Ha nem ment el a kedve, akkor nyilván fog kapni egy újabb egyéves szerződést. 457 yardra van attól, hogy beérje Tim Brownt 5. helyen az all-purpose yardokban. Ehhez kellene egy egészségesebb szezon.
Maragos szerződése lejár, és ha nem vonul vissza, szerintem őt nem hozzuk vissza.
Rebesgették, hogy Kelce gondolkodik a visszavonuláson. Nagy űrt hagyna, ha szögre akasztaná a felszerelést. Talán még vállal valamennyit, hogy ne ennyire váratlanul érje a csapatot a dolog.

A lejárók közül a legnagyobb kérdés Graham ügye. Ha a szívére hallgat az ember, akkor nyilván automatikus hosszabbítás, írjon be egy összeget az üres helyre és kész. A gyakorlatban nyilván az anyagi oldaltól is jelentősen függeni fog. Már többször nekiszakadtak az egyezkedésnek a felek, de nem sikerült megállapodni. Így azt gondolom jó eséllyel úgy lesz, mint a legutóbb: kiengedjük a piacra, és nézze meg, kap-e olyan ajánlatot, amit szeretne. Korántsem biztos, hogy lesz ilyen ajánlat, mert a sack számok még mindig erősen befolyásolják a passrusherek szerződéseit, és ezek a számok nála nem magasak.
A másik komolyabb lejáró Darby. Szerintem ő nem marad, vagy ha igen, akkor nem nagy szerződéssel. A helyette beszálló cserék sokszor jobban játszottak nála, és nem a legjobban illik a Schwartz által kedvelt zónázásba, ráadásul sok sérülése van.
Corey Grahamet ideje nyugdíjba küldeni, és komolyan utána nézni egy másik safetynek. Ngata nem jön vissza, Treyvon Hester hasznosabb lehet és olcsóbb is. Tate sem kap szerződést szerintem, de ez függ attól is, mi lesz Agholor szerződésével. Wallace is továbbáll, inkább a drafton nézzünk mélységi célpont után. Ajayi is jó eséllyel szedi a sátorfáját, a sérülés betett neki nagyon. Esetleg olcsó szerződéssel maradhat, bár ki kellene pörgetni néhány sérülékeny játékost.

Hicks-szel lehet hosszabbítanék, mert a sérülések miatt nem lesz nagy piaca szerintem. Nem volt a legjobb idénye, viszont Bradham sokkal jobb, amikor Hicks is a pályán van. Sudfelddel hosszabbítani kell, Lovato-val és Elliott-tal is. Elliott kihagyott pár extrát, de ez elmondható a legtöbb rúgóról. Viszont clutch rúgásoknál nem nagyon hibázik. Nem hiszem, hogy találnánk jobbat.

Van pár játékos, akinek van szerződése, de történhetnek események velük kapcsolatban.
Agholornak lehívtuk az 5. éves opcióját, ami 9,3 milliót jelent. Agholor azért nem egy 9+ milliós elkapó. Vagy hosszabbítani kellene vele alacsonyabb fizetéssel vagy elküldeni. A pénze nem garantált, csak sérülés esetére, így nem lenne semmi dead money.

Bennett szerződés alatt van, de nincs garantáltja, 7,2 milliót keres 2019-ben. Őt nem hiszem, hogy elküldenénk, nagyon hasznos volt és az öltözőben is rendben volt, az érkezésekor szállongó rémhírek ellenére. Kaphatna garantált pénzt, cserébe csökkentenénk valamennyire a cap terhelést.

McLeod komoly pénzt keres (9,9 milliót) és lehetne spórolni az elküldésével. Viszont jelenleg nélkülözhetetlennek tűnik. Amikor kiesett, jelentős gondok támadtak a secondaryban. Így inkább a szerződés átstrukturálása jöhetne szóba. Minőségi és tapasztalt helyettest nagyon olcsóbban nem biztos, hogy találunk.

Jernigan akár cut is lehet, mivel a sérülése után átalakítottuk a szerződését úgy, hogy 2019-től megszűnik a garantált tartalom a szerződésében. Valószínűleg azért ment bele, mert olyan tevékenység közben sérülhetett meg, ami miatt a szerződése alapján amúgy is azonnal elvesztette volna a garantált pénzét és elküldhető lett volna. Viszont eléggé űrt hagyna az ő távozása is, és elég jó csapatember, a társak is kedvelik. Szóval vele is az lehet a cél, hogy visszakap valamennyi garantáltat, cserébe a teljes fizetés visszavágásáért. Ilyen súlyos sérülés után szerintem máshol sem nagyon kapna a mostanit elérő szerződést.

Foles kérdés már sokszor ki lett tárgyalva. Jó lenne megoldani a cserét, hogy kapjunk érte valamit.


2 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 12 913 — Welcome in Wentzylvania!
Egy kis Foles még...
Ő volt az első aki odaért AJ-hez a dropp után és percekig vigasztalta pedig ugye kb akkor tudta hogy itt ennyi volt a szezon és varhatóan mashol fog jatszani.

Igazán egy jó csapatember.

2 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 18 039 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
3 napja
hden Philadelphia Eagles 112

We felt the love all season long. Now, we want to give it back to you. #FlyEaglesFly

Gepostet von Philadelphia Eagles am Montag, 14. Januar 2019
3 napja
marci88 Philadelphia Eagles 983 — Hell Killers
Fasza szezon volt ez ismét. Volt sok bosszankodós vereség, mint régen, de a vállalhatatlanul sok sérülés ellenére nagyon jól összeállt a csapat, szerencse is olykor mellénk állt és szerintem összességében sikeres szezonnak lehet elkönyvelni a mostanit.

Nekem az újabb Foles sztori is bejött és persze beigazolódott (igazából már tavaly), hogy ő azért több mint egy backup QB, simán vele is el tudnám még képzelni a csapatot, de itt van nekünk Wentz, akiről már szerintem az első meccsein kiderült, hogy sok-sok évre tudunk rá építeni, szóval részemről nem kérdés.
Azért remélem Füles nem a csoportban köt ki, de ezen kívül Oakland, Denver, Jacksonville vagy akár Miami is jó hely lehet neki.

Offseason azért több mint kemény lesz Howie-éknek... nagyon sok szabadügynök lesz a csapatnál, kulcsembereket is meg kell tartani, RB cropot, secondaryt kell kompletten felépíteni, hát nem kis matekozás várható.

Tényleg csak remélni lehet, hogy jövőre kicsit jobban elkerülnek minket a sérülések, chemistryt tekintve meg legalább olyan jó csapatot pakolunk össze, amilyenek voltunk a szezon végére, mert az volt idén is a kulcs igazából.

Szezon legjobbja nálam Ertz volt, a legjobb dolog meg, hogy végre láthattam a csapatot élőben is 😊

Szerkesztette: marci88
3 napja
Kájzerszóze New Orleans Saints 2 502 — playoffs???
Grat a tisztes helytállásért!
Kicsit úgy járt Jeffrey, mint mi tavaly. Egy rossz mozdulat és minden összedől.
A WR hibája, de az jogy a PO-ban életében nem volt még dropja, ez az első, hát benne van a játékban.

A Ravens kicker sem hagyott ki extrát száz éve, mégis megtörtént.

Az, hogy három negyeden keresztül nem kapott pontot a Saints, az volt meccsdöntő. A sok sérülés is megtörténik, nem láttam aljas játékot.

Jó meccs volt, szívrohammal, ahogy kell. Foles meg megmutathatja másutt, mire képes.

Mégegyszer grat, jövőre biztosan játszunk megint.3 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 7 460 — Proud Father of Three Boys
Jó meccs volt, Cox előtt le a kalappal, nem bírtam eddig a palit, de az ilyen kemény melót nagyra tartom.

Azért örülök, hogy a Foles hypenak talán vége szakad, és a helyére kerül az ember Buffaloban vagy Jacksonvilleben. De jöhet Tampába is, Winston 3-4 meccs után úgyis elhagyja az NFL-t. 😊
Gyurma Pappa
Most őszintén.Ok megértem , hogy a Foles hype már kicsit sok volt neked, de Coxal mi bajod volt? Komolyan nem értem mert egy kibaszott jó játékos a posztján és a pofája sem nagy, nincs túl hypolva sem csak teszi a dolgát, de azt elit szinten. 😊
Greengo
Nem arany-feketében játszik, ez pont elég 😊

3 napja
Awesome88 New York Giants 1 078
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.

14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.

Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
gedam
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.

Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)

Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
eaglesmcnabb
az hogy playoffba vitte a csapatot a pincéből már egyenértékű a tavalyi produktummal kb.
gedam
De tavaly wentz is PO-ba vitte a csapatot, úgy hogy seed 1 voltunk.
Mindig is kedvelni fogom Folest, de ha egészséges tud maradni akkor Wentz a megoldás.
Nem véletlen hogy tavaly egyik QB needes csapat sem vitte el Folest. Pedig lett volna rá lehetőség.
eaglesmcnabb
Idén pedig ő nem volt rá képes, ellenben Foles igen. Ki tudja, lehet Wentz-el tavaly sem jött volna össze. Ez már örök vita marad 😀

Én is csak örülni tudok, hogy eddig menetelt a csapat ennyi sérülttel.
Jó látni, hogy a szurkolók egytől egyik (Amcsiknál is) kiállnak Jeffery mellett.

A Saints játékosok a sok trash talkkal igen megnehezíti, hogy Brees 2. gyűrűjéért szorítsak...
Megvertek egy 6. kiemelt csapatot, ahol 6-8 kulcsjátékos sérült volt. Brafó

hden
Mondjuk pont rátok dobtak zászlót taunting miatt 😊 Szerintem inkább a baromisok büntivel lesz a gond, holdig hegyekel és stb-vel, bár ha így ég a csapat hazai pályán, akkor valszeg nehéz is 100%-ig koncentrálni. A bajnok, az mégis csak a bajnok, és én inkább megfordítanám: Elég rendesen egyben volt az Eagles minden tekintetben a sok sérülés ellenére, az első kiemelt ellen.
3 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 14 404 — TODDHERREMANS79
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.

14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.

Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
gedam
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.

Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)

Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
eaglesmcnabb
nekem az INT nem tűnt olyan rossz dobásnak, egyszerűen a CB nyomott egy olyan, mint a Ti emberetek a második egymás ellenin, amikor a Cooper felé dobott TD passzt konvertálta interception-né. ez nem a Dak-féle lelassít-a-receiver-és-még-úgy-is-aluldobom passz volt, csak egy once-in-a-lifetime játék a védőtől.
a második meg végképp nem Foles hibája, szóval kapásból feleződött a hibáinak a száma.
slowmotion
a másodikat én sem írom hozzá, de attól még INT volt, Wentz és minden más QB ilyen dobásait is beírják INT-nek, ahol a WR a hibás. Ezeken kívül még volt vagy pár olyan eset amikor simán aluldobta a receivert, pedig a back már verve volt, vagy 3rd downon nem találta meg a full üres ertz-t. Persze Wentznek is voltak ilyen meccsei nem is egy idén, ezt sem vitatom.


No1 Amari Cooper, Myles Jack, Tyrod Taylor, Myles Garrett, Solomon Thomas, Nick Chubb, Justin Reid, Leonard Floyd, Jabrill Peppers és Casey Hayward fan !!!!!!!!!!
3 napja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 14 404 — TODDHERREMANS79
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.

14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.

Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
gedam
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.

Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)

Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
eaglesmcnabb
az hogy playoffba vitte a csapatot a pincéből már egyenértékű a tavalyi produktummal kb.
gedam
De tavaly wentz is PO-ba vitte a csapatot, úgy hogy seed 1 voltunk.
Mindig is kedvelni fogom Folest, de ha egészséges tud maradni akkor Wentz a megoldás.
Nem véletlen hogy tavaly egyik QB needes csapat sem vitte el Folest. Pedig lett volna rá lehetőség.


No1 Amari Cooper, Myles Jack, Tyrod Taylor, Myles Garrett, Solomon Thomas, Nick Chubb, Justin Reid, Leonard Floyd, Jabrill Peppers és Casey Hayward fan !!!!!!!!!!
3 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 12 913 — Welcome in Wentzylvania!
Ismerik az edzők mindkét QB-t.
Szerintem oka van és nem csak pénzügyi,hogy benne látják a jövőt.

3 napja
gedam Baltimore Ravens 1 242
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.

14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.

Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
gedam
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.

Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)

Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
eaglesmcnabb
az hogy playoffba vitte a csapatot a pincéből már egyenértékű a tavalyi produktummal kb.
3 napja
hden Philadelphia Eagles 112
Én is csak örülni tudok, hogy eddig menetelt a csapat ennyi sérülttel.
Jó látni, hogy a szurkolók egytől egyik (Amcsiknál is) kiállnak Jeffery mellett.

A Saints játékosok a sok trash talkkal igen megnehezíti, hogy Brees 2. gyűrűjéért szorítsak...
Megvertek egy 6. kiemelt csapatot, ahol 6-8 kulcsjátékos sérült volt. Brafó
hden
Mindig azt kell megverni, aki szembe jön.
A héten a 2. kiemeltet kell majd.
Kit kellett volna? Ti voltatok az ellenfél... Nem verhettük meg a Bearst, mert azt ti tettétek meg.
😉
zemanla
persze, teljesen jogos. Meg is érdemelték, nem is vitatom.
Nekem kicsit sok volt az arcoskodás meccs után. (azt sem szeretem ha az Eaglesnél megy) Remélem azért megnyerik Breesnek.
3 napja
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 1 403 — Do Your Job
Én is csak örülni tudok, hogy eddig menetelt a csapat ennyi sérülttel.
Jó látni, hogy a szurkolók egytől egyik (Amcsiknál is) kiállnak Jeffery mellett.

A Saints játékosok a sok trash talkkal igen megnehezíti, hogy Brees 2. gyűrűjéért szorítsak...
Megvertek egy 6. kiemelt csapatot, ahol 6-8 kulcsjátékos sérült volt. Brafó
hden
Mindig azt kell megverni, aki szembe jön.
A héten a 2. kiemeltet kell majd.
Kit kellett volna? Ti voltatok az ellenfél... Nem verhettük meg a Bearst, mert azt ti tettétek meg.
😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 napja
hden Philadelphia Eagles 112
Én is csak örülni tudok, hogy eddig menetelt a csapat ennyi sérülttel.
Jó látni, hogy a szurkolók egytől egyik (Amcsiknál is) kiállnak Jeffery mellett.

A Saints játékosok a sok trash talkkal igen megnehezíti, hogy Brees 2. gyűrűjéért szorítsak...
Megvertek egy 6. kiemelt csapatot, ahol 6-8 kulcsjátékos sérült volt. Brafó
3 napja
slowmotion Dallas Cowboys 11 329 — Cowboys fan
Igazából lehet csűrni csavarni, de a szedett-vedett D óriásit ment megint. 20 ponton tartani ezt a Saints O-t nem mindennapi, főleg úgy hogy a 2. félidőben kb. csak a D volt a pályán, és így is megúsztuk 10 kapott ponttal a 2. félidőt.

14-0-nál a Foles INT-en ment el. Közhely, de a meccsnek van lélektana, 21-0-ről csak a pats tud nyerni, és a 2. félidőt is mi kezdtük volna. Jó játékos Foles, de még véletlenül sem akkor király mint amennyire ment a hype.

Wentz ha egészséges tud maradni, akkor minden esély adott. Csak DP-nek el kell felejteni azt a play callt, ami jellemző volt ránk a szezon közepén.
eaglesmcnabb
kívülről, felületes szemlélőként nekem füles már kétszer bizonyított. wentz meg egyszer játszott egy jó félszezont, lesérült, egyszer meg egy rossz félszezont, lesérült. ha van indokolatlanul túlzott bizalom vki fele az inkább wentz. mondjuk a sapka részét nem vágom, azzal még meg is lehet győzni, hogy miért wentz.
gedam
A tavalyi PO runt nem kell magyarázni, mert lehetetlen belekötni.
Viszont idén nálam nem bizonyított a PO-ban, 2 meccs 4 INT, szereztünk 30 pontot két meccs alatt, ez lehet hogy téged külső szemlélőként meggyőzött, de engem annyira nem. 14-0-nál a kezünkben volt a meccs, ott jött a pick a TD helyett, pedig azzal valszeg vége lett volna a dalnak.

Egyéni kvalitásokban szerintem egyértelmű, hogy Wentz jobb, Foles viszont kétségtelenül jobban tüzeli a csapattársakat ( elég csak megnézni, hogy a D hogy feljavult alatta, de ez még változhat az idő múlásával.)

Wentz jövőre $8,487,927-t visz a sapkából, Foles hogyha marad akkor $20,600,000-t. Más kérdés hogy wentz összege full garantált, míg foleson lehet spórolni 18,8M-t.
eaglesmcnabb
nekem az INT nem tűnt olyan rossz dobásnak, egyszerűen a CB nyomott egy olyan, mint a Ti emberetek a második egymás ellenin, amikor a Cooper felé dobott TD passzt konvertálta interception-né. ez nem a Dak-féle lelassít-a-receiver-és-még-úgy-is-aluldobom passz volt, csak egy once-in-a-lifetime játék a védőtől.
a második meg végképp nem Foles hibája, szóval kapásból feleződött a hibáinak a száma.
3 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 6 609 — Eagles fan
LeBlancon nem kell gondolkodni, még van 1 év a szerződéséből, 720k.
csipkelli
Hosszútávra értettem. 😊


E-A-G-L-E-S EAGLES !
3 napja
csipkelli 339
LeBlancon nem kell gondolkodni, még van 1 év a szerződéséből, 720k.
3 napja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 6 609 — Eagles fan
Három negyeden keresztül nem tudtunk feltenni pontokat a táblára. Nem is csoda, hogy kikaptunk. Ott az Int-nél vmi megtört és nem tudtunk visszajönni már.Ez nekem nagyon beszédes, de sebaj nem búsulok. A védelem szép teljesítménnyel búcsúzott még egy ilyen cserék-cseréje secondaryval is. Komolyan elgondolkoznék a stáb helyében, hogy ezt a LeBlanc gyereket megtartsuk.Sokat fejlődhet még .
Innentől meg hajrá Chiefs. Reid is megérdemelne már egy gyűrűt. Meg jó lenne látni, hogy ez az edzői felfogás/iskola amit képvisel ő is meg DP is most ledominálja az NFL-t.
Jó szezon volt ez így is. Sokkal több jött ki ebből mint ahogy azt előzetesen vártam.
Jó meccs volt, Cox előtt le a kalappal, nem bírtam eddig a palit, de az ilyen kemény melót nagyra tartom.

Azért örülök, hogy a Foles hypenak talán vége szakad, és a helyére kerül az ember Buffaloban vagy Jacksonvilleben. De jöhet Tampába is, Winston 3-4 meccs után úgyis elhagyja az NFL-t. 😊
Gyurma Pappa
Most őszintén.Ok megértem , hogy a Foles hype már kicsit sok volt neked, de Coxal mi bajod volt? Komolyan nem értem mert egy kibaszott jó játékos a posztján és a pofája sem nagy, nincs túl hypolva sem csak teszi a dolgát, de azt elit szinten. 😊

Szerkesztette: Greengo


E-A-G-L-E-S EAGLES !
4 napja
Cooltiszo Philadelphia Eagles 170
De ki fog játszani ha Wentz megint lesérül, lehet 3 NFC East csapat fog Qb-t húzni az első 2 körben?
ozibozi
Szerencsére úgy tűnik a Dallas nem fog húzni QB-t elől hanem Dak-kel hosszabbítanak 😉

Imádom Folest, és tényleg szurkolok neki, de ez a csapat Wentz alatt nőhet igazán nagyra. Foles körülbelül azt tudja amit eddig mutatott, ami top 15 irányító szint is lehet a ligában (nézőpont kérdése), viszont Wentz-ben benne van a Top 2. Most teljes offseason lesz előtte, bízok benne hogy jövőre egy másik Wentz-et fogunk látni (nem mintha idén katasztrófa lett volna, mert így félsérülten is top 15 volt ő is).
4 napja
Toca Minnesota Vikings 11 606 — Vikings fan
De ki fog játszani ha Wentz megint lesérül, lehet 3 NFC East csapat fog Qb-t húzni az első 2 körben?
ozibozi
Szerintem a tartalék QB!