Philadelphia Eagles

58 feliratkozó

6 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 13 656 — Welcome in Wentzylvania!
B Cooks kicsiripelte,hogy nagyon elmenne a ramsből....

21 órája
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 1 879 — There can be only one ...
Kísértetiesen emlékeztet valakire. Különösen az első Bills elleni TD. 😉 mobile.twitter.com/Eagles/status/1243584139284144129
dande


23 órája
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Helyes 😊

2 napja
Captain Manian Philadelphia Eagles 4
Tekintettel arra, hogy még van cap space-ünk, szerintem fogunk még tradelni egyet. Remélem a napokban érkezik még egy WR, és akkor már csak a draftot kéne jól eltalálni.

Ma pl Corey Davis, Brandin Cooks, D.J. Moore hármasról olvastam pletykát/tippelést.

Corey Davis egy nem igazán passzorientált csapatban van, ezért lehet értelme a cseréről szóló találgatásoknak

Brandin Cooks esetében konkréten cserepartnert keresnek. Vélhetően olcsón szerezhetnénk meg (szerintem kb egy 3-4. körös pick), és egy nagyon jó játékosról van szó. A probléma vele a sok agyrázkódás (khmm Jenkins...)

D.J. Moore-t szerintem max csak nagyon drágán lehetne elhozni. Ha minden igaz ő Philadelphiai, talán ezért pletykálgatnak róla

Szerkesztette: Captain Manian
3 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Újabb CB a csapatban: Nickel Robey-Coleman érkezett 1 évre. Ez nem rossz.
3 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 13 656 — Welcome in Wentzylvania!
Na igen de bpa alapon huzhatunk cornert is elsőben. Es ugy is feltradelunk

3 napja
Wyatt New England Patriots 23 108 — Three-time EL-champ^^
EDGE-nél szerintem nincs gond, bár jó lenne, ha Sweatnek végre növekedne a játékideje

Szerkesztette: Wyatt

3 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 441 — Eagles & Seahawks fan
Ebben is van valami. De drága WR nem tudott jönni és az idei az elmúlt évek legjobb wr classa. Mi van ha jön az első 3 körben 2 WR? én már párszor eljátszottam mockokat és elég jó neveket lehet húzni.
Tudom ezek nevek és nem tettek le még semmit sem. De ugyanígy egy R Anderson is besűlhet miként AJ...
Janek
Hát ezek utána ha nem jön legalább 2 WR az első 3 körben, akkor komoly gondok vannak a fejekben a vezetőségnél 😀

Az a baj, hogy rookie elkapókra nem lehet építeni - szökőévente van 1, aki ténylegesen WR1 számokat képes hozni az első szezonban. Van évente mondjuk 3, aki ha nem is WR1 számokat, de 1000 yard körül hoz. Viszonylag kicsi a matematikai esélye annak még egy jó WR-draftolónak számító csapatnál is, hogy pont nálad legyen valaki ebből a 2-3-ból. Mi ráadásul nem számítunk jó WR-draftoló csapatnak.

A lényeg, amit át akarok adni, hogy az NFL-ben legyen szó FA-ról vagy draftról, a csapatépítés első számú szabálya az, hogy maximum oddsokban gondolkozhatsz és nem biztos megoldásokban. Ezt elmondta még Lurie is egy nyilatkozatában 1-2 éve - ha valamelyik csapat azt hiszi, hogy ő majd tutibiztos kezdőt draftol, az arrogáns és felelőtlen. Még ha nagyon-nagyon optimisták vagyunk és azt mondjuk, hogy 50% az esélye, hogy az első körös elkapónk azonnali impactet hoz és benne lesz ebben az évi 3-ban, akkor is jelenleg a másik 50%-ra semmilyen B tervünk nincs, lehúzott gatyával állunk ha ez a draftolt vagy DeSean rosszul lép egyet a campben és megsérül hónapokra. Egy jó WR-sorba is kellenek B-tervek, mert nálunk senki nem tudja jobban, hogy igenis lesznek sérültek, ráadásul a legtöbbször pont a legvékonyabb posztokon.

Nem vártam sztárelkapót és nem is feltétlen az a jó megoldás, de azt sem gondoltam volna, hogy 1 héttel a piacnyitás után még se mélységet, se upside opciót, se camp bodyt nem hozunk. Továbbá élénken él bennem a tavalyi draft emléke, amikor a Texans ugyanilyen helyzetben volt tackle poszton mint az Eagles WR poszton most és pont mi mutattuk meg, hogyan lehet totálisan megszivatni valakit akinek kétségbeesett needje van egy adott poszton. A ligában mindenki tudja, hogy ez a helyzet és biztosak lehetünk benne, hogy ha más csapat is szemet vet 1-2 WR-re, akkor elénk fognak értük betradelni. Attól félek, hogy Ruggs, CeeDee és Jeudy kimegy a top 14 pickben, utána meg betradelnek elénk a maradék top opciónként (pl. Jefferson), aztán jön valami pánikhúzás a BPA helyett (Reagor, Higgins, Mims, stb.), ami a tökéletes recept a buktára.
3 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 13 656 — Welcome in Wentzylvania!
Ebben is van valami. De drága WR nem tudott jönni és az idei az elmúlt évek legjobb wr classa. Mi van ha jön az első 3 körben 2 WR? én már párszor eljátszottam mockokat és elég jó neveket lehet húzni.
Tudom ezek nevek és nem tettek le még semmit sem. De ugyanígy egy R Anderson is besűlhet miként AJ...

3 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 441 — Eagles & Seahawks fan
Az utolsó épkézláb WR is elment máshová, eszméletlen.

Jelenleg 2 opció van:
1. trade - na ez nem lesz olcsó használható ember esetében, szóval ennél a szcenáriónál megint feláldozzuk a fiatalítást és egy impact draft esélyét, kvázi 100%-ban ellentmondva Howie szavainak.

2. Nem jön használható WR, csak a drafton. Ebben az esetben egyetlen épkézláb ember marad, a súlyos sérülésből visszatérő és amúgy is sérülékeny DJax. Ha ezt összekombináljuk azzal, hogy tavaly nézhetetlen volt az offense és azóta csak rosszabb lett (Howard, Peters, Vaitai, Agholor, McCown távozott, cserében még senki sem érkezett), akkor teljes sebességgel robogunk a katasztrófa felé.


Nagyon nem lepődnék meg ha az idei év egy nagy betli lenne, ha az első kiválasztott WR nem teljesít azonnal, akkor ez gyakorlatilag garantált. Ebben az esetben viszont komoly változások lehetnek jövőre, azután pedig még inkább.
Hulkeinstein
Ugye Nelsont mindenki szídta,Peters helyett van Dillard,big V csere volt,Howard helyett van Scott.

QB:CW,Sudfeld,Lau
WR:Jeffery,Archega,Djax,Ward,Davis plusz draft.
RB: Sanders,Scott ide kell még valaki...
TE: Ertz,Goddert,Perkins ez nem változott
Oline😀illard,Seu,Kelce,Brooks,LJ ide a mélység kell még

DE:Graham,Barnett,Sweat,Avery a csere állomány nem túl fényes itt és a kezdők se elitek sajna
DT:Cox,Hargrave,Malik,Ridgeway ez több mint jó
LB:na itt vannak bajok...Jatavis Brown
CB: Slay,Sidney Jones,Maddox,LeBlanc ide is kéne még egy
S:Meki,Mills?,Parks

Szóval drafton kell még WR,S,LB de ha szigorúan nézem a kezdőbe csak LB kell meg S

Van 8 pick ebből 6 db az első 4 körben... persze ha lesérül megint DJax akkor máris ott vagunk,hogy van két cula elkapónk és nincs speedsterünk
Janek
Jeffery kuka - azon kívül, hogy fizikailag a rosteren van még, semmi köze nincs a 2020-as Eagleshöz. 0.001% esély van arra, hogy a szezon kezdetén is rosteren lesz, viszont a hírek szerint ebben az esetben sem játszhat a sérülés miatt. Tegyük fel, hogy itt marad a rosteren, felépül mondjuk október közepére és csodás módon, a trendeknek ellentmondva nem rosszabb formában tér vissza rögtön, mint a sérülés előtt. Még ekkor is csak egy lassú, öreg és jelentősen leromlott embert kapunk. Még ha a 0.0000001% is jön be, hogy visszatér a 2017-es playoff formához csodás módon, akkor is óriási hiba ennek még csak a közelével is tervezni. Egy felelős GM számításba sem venné amikor megtervezi a 2020-as rostert.

Azon kezdem egyre inkább felhúzni a szemöldökömet, hogy JJAW-ról hirtelen az a képzet kezd megjelenni a tavasz előrehaladtával, hogy bármilyen szempontból használható lett volna tavaly. Tudom, hogy az NFL-szurkolók emlékeit erősen erodálja a tavaszi időszak és ilyenkor csak a szép emlékek és remények vannak a fejekben, de emlékeztetnék mindenkit, hogy JJAW inkább negatív impacttel volt a csapatra, mint hogy reményre adna okot. Ismételve az előzőeket - egy okos GM nem tervez azzal, hogy bármiféle használhatót letesz az asztalra. Jefferyvel ellentétben őt be lehet tervezni 5. számú WR-nek, annak ok, viszont bármilyen passzjátékban minimálisan is ráépíteni az első éve alapján őrültség. Mert ő is kuka volt tavaly. Ha robbant, akkor király, lehet egy váratlanul kiugró szezonunk (mint 2017-ben), de erre histrikusan kb. semmi esély.

Ward bebizonyította, hogy megbízható, stabil kiegészítő ember tud lenni - egy normális NFL offense-ben 4. számú célpontnak tökéletes. Jelenleg is vannak nála jobb 4. számú WR-ek, na de ne legyünk rögtön telhetetlennek, annak megfelel. Na de hogy valaki arra számít, hogy 5 évnyi PS után, hirtelen stabil kezdő slot elkapó lesz, az szintén megmosolyogtató feltételezés az NFL működését tekintve. Ebben az esetben ráadásul ha kiesik egy top 2 WR, akkor hirtelen tavalyhoz hasonlóan, megint neki kéne lennie az egyik fő célpontnak, ami ismétlem: NEM MŰKÖDÖTT. Ez nem spekuláció, nem negativitás, hanem tény. Tavaly egy nézhetetlen kuka volt a passzjáték a WR-ek felé és ha megint ez lesz, akkor le se játsszuk a szezont.

És akkor ott van DJax, akit már tavaly is kritizált sok beat writer még tavasszal, mert köztudott volt, hogy mennyire sérülékeny. Évi átlagban maximum 8-10 meccsre lehet számítani tőle és ez is már egy optimista kimenetel. Tegyük fel, hogy olyan lesz az a 8-10 meccs, mint a tavalyi Redskins elleni (megint csak nem gondolom hogy egy okos GM ezt fixen betervezhetné), de a maradék 6-8 meccs akkor is ott van, ahol nem lesz bevethető Jackson.

Szóval csak arra szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy az elkapósor a valós, múltbeli, empirikus tapasztalatok alapján az NFL legrosszabbja, a statisztikai trendek pedig nem azt mutatják hogy ez idénre változhatna (öreg, sérülékeny elkapók nem szoktak hirtelen meggyógyulni, öreg és hanyatló elkapók nem szoktak visszatérni régi formájukba, rookie-ként használhatatlan elkapók nagyon ritkán lépnek szintet a 2. évben, valamint hosszú évekig PS squad emberek nem jutnak csodás módon több tehetséghez, maximum stabilan hoznak egy megbíszható, kiegészítő ember szintet.

Ismétlem, bármikor jöhet egy kiugró vagy meglepő év egy embertől vagy csapategységtől (2017 Eagles), de ezzel tervezni nem csak hogy nem lehet, de tilos is. Én Rosemant nem úgy ismertem meg, mint aki ilyenekre bazíroz.

Számomra egyébként azért sarkalatos ez a kérdéskör, mert az a személyes véleményem, hogy a tavalyi passz-impotencia teljesen elrontotta a meccsnézés élményét, ami még talán a győzelemnél is fontosabb. Nem érdekel ha 8-8 lesz a szezon, amennyiben lehet várni valamit (izgalmas offense, kiemelkedő sztárjátékos aki zseniális dolgokat mutat (pl.: Wentz 2017-ben), domináns defense, akiknél nem aggódva kell nézni a 3&10-et, stb.). Jelenleg ez szerintem hiányzik, ami rontja az élményt. Márpedig pont ezért lett idehozva Wentz végtelen erőforrásért, ezt akarja eladni nekünk a csapat, hogy Wentz elit, akit öröm nézni minden meccsen. De erre semmi esély nincs, ha nem megy a passzjáték, függetlenül attól, hogy ki milyen játékosnak tartja, célpontok nélkül lehetetlen. Ezért nem értem, hogy miért nem építünk köré, ha évekig ezt hallgattuk. Walk the talk.

Szerkesztette: Hulkeinstein
3 napja
warr_b Washington Redskins 2 753 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyon érdekes lesz megint az East... 😛


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 13 656 — Welcome in Wentzylvania!
Az utolsó épkézláb WR is elment máshová, eszméletlen.

Jelenleg 2 opció van:
1. trade - na ez nem lesz olcsó használható ember esetében, szóval ennél a szcenáriónál megint feláldozzuk a fiatalítást és egy impact draft esélyét, kvázi 100%-ban ellentmondva Howie szavainak.

2. Nem jön használható WR, csak a drafton. Ebben az esetben egyetlen épkézláb ember marad, a súlyos sérülésből visszatérő és amúgy is sérülékeny DJax. Ha ezt összekombináljuk azzal, hogy tavaly nézhetetlen volt az offense és azóta csak rosszabb lett (Howard, Peters, Vaitai, Agholor, McCown távozott, cserében még senki sem érkezett), akkor teljes sebességgel robogunk a katasztrófa felé.


Nagyon nem lepődnék meg ha az idei év egy nagy betli lenne, ha az első kiválasztott WR nem teljesít azonnal, akkor ez gyakorlatilag garantált. Ebben az esetben viszont komoly változások lehetnek jövőre, azután pedig még inkább.
Hulkeinstein
Ugye Nelsont mindenki szídta,Peters helyett van Dillard,big V csere volt,Howard helyett van Scott.

QB:CW,Sudfeld,Lau
WR:Jeffery,Archega,Djax,Ward,Davis plusz draft.
RB: Sanders,Scott ide kell még valaki...
TE: Ertz,Goddert,Perkins ez nem változott
Oline😀illard,Seu,Kelce,Brooks,LJ ide a mélység kell még

DE:Graham,Barnett,Sweat,Avery a csere állomány nem túl fényes itt és a kezdők se elitek sajna
DT:Cox,Hargrave,Malik,Ridgeway ez több mint jó
LB:na itt vannak bajok...Jatavis Brown
CB: Slay,Sidney Jones,Maddox,LeBlanc ide is kéne még egy
S:Meki,Mills?,Parks

Szóval drafton kell még WR,S,LB de ha szigorúan nézem a kezdőbe csak LB kell meg S

Van 8 pick ebből 6 db az első 4 körben... persze ha lesérül megint DJax akkor máris ott vagunk,hogy van két cula elkapónk és nincs speedsterünk

3 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
McCown a csapatnál van, mint 3. számú QB, kvázi játékos edző.
3 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 441 — Eagles & Seahawks fan
Az utolsó épkézláb WR is elment máshová, eszméletlen.

Jelenleg 2 opció van:
1. trade - na ez nem lesz olcsó használható ember esetében, szóval ennél a szcenáriónál megint feláldozzuk a fiatalítást és egy impact draft esélyét, kvázi 100%-ban ellentmondva Howie szavainak.

2. Nem jön használható WR, csak a drafton. Ebben az esetben egyetlen épkézláb ember marad, a súlyos sérülésből visszatérő és amúgy is sérülékeny DJax. Ha ezt összekombináljuk azzal, hogy tavaly nézhetetlen volt az offense és azóta csak rosszabb lett (Howard, Peters, Vaitai, Agholor, McCown távozott, cserében még senki sem érkezett), akkor teljes sebességgel robogunk a katasztrófa felé.


Nagyon nem lepődnék meg ha az idei év egy nagy betli lenne, ha az első kiválasztott WR nem teljesít azonnal, akkor ez gyakorlatilag garantált. Ebben az esetben viszont komoly változások lehetnek jövőre, azután pedig még inkább.
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 57 047 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Jöhet esetleg DJ Moore Carolinából?

3 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Perrimantől és Funchesstől is megmenekültünk, egyiket sem szerettem volna. Kösz Jets és Packers 😊
4 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 095 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....

Remėljük hasznos lesz ez számára
5 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Warmack milyen játékos ?Mit érdemes tudni rola valodi erositest jelenthet vagy inkabb "töltelék"?
Rózsa Sándor (betyár)
Fogalmazzunk úgy, hogy nem feltétlenül érdemelte meg azt a gyűrűt. Erősen bust szagú. A kínai nagy fal kifejezés erőse irónia jellegű volt részemről. 😊
5 napja
Rózsa Sándor (betyár) Seattle Seahawks 2 369
Warmack milyen játékos ?Mit érdemes tudni rola valodi erositest jelenthet vagy inkabb "töltelék"?

Szerkesztette: Rózsa Sándor (betyár)
5 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nincs kizárva, hogy Bradham visszatér. Tetszene, akkor darabra legalább meglenne az LB sor, de nem feltétlenül lenne gyengébb a SB évinél, főleg ami a POban volt 😊
5 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 22 572 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hoppá Slay Kobe tiszteletére a 24s mezbe játszik az Eaglesben. Szép belépő!
6 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 13 656 — Welcome in Wentzylvania!
azért nem ekkora a gáz.
Ami kell nem sorrendben:
C2,OG2,LB2,WR,CB S

6 napja
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 100 — Fly Eagles
bezzeg azt a szerencsétlen Millst megtartjuk.. ha ötöd annyira lett volna használható, mint Jenkins.. nagyon kíváncsi vagyok a draftunkra ezek után
karmïgran
Dettó...
Ezt a zöld hajú lassú barmot megtartjuk és hagyjuk Howardot meg a hibrid LB/S-t elmenni aki a védelem kapitánya. Kész röhej lassan a qb és a d-line-on kívül mindenhol nem kis lyukak vannak... nem értem remélem van mögötte terv
zsoeo
Ehhun e csak ennyi a hiány, simán betölthető 😊

 twitter.com/BrandonGowton/status/1240006899036311558
dande
Nem csak ennyi.
QB2
WR1
WR3
OT3
OC2
DE3
LB1
LB3
LB5
CB1
CB2
S1 slay
S2 (ez már közben nem, jött vissza McLeod)
Hulkeinstein
RB?
zsoeo
Ja igen, RB2 kimaradt.
Hulkeinstein
Akkor ki kell még a fenti listából? Kicsit sok a lyuk..

Szerkesztette: zsoeo