Philadelphia Eagles

61 feliratkozó

4 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gamdey 4 -(0) 😊

Mivel most nem lleszünk tvbe se magyar netes streamen a crackstreamet tudom ajánlani meccsnézésre 😛
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reddickken a mikrofon:

1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon jó elemzés a Bucs elleni védőmunkáról és néhány támadó játékról:Szerkesztette: dande2
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már emlegettem 😊Ringot pedig kipróbáljuk safetyként
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....


Ebben az a durva, hogy Swift gyakorlatilag egy meccsel kevesebbet játszott

Szerkesztette: dande2
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenesetre az idény első negyede "belülről"

2 napja
gedam 5 164
Megvan az új jobban hangzó neve annak a bizonyos játèknak amit eddig tush pushnak csúfoltak. Brotherly shove. Sirianni mesterrel együtt nekem ez tetszik 🤪
dande2
én salt-n-pepa játéknak hívom
2 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Megvan az új jobban hangzó neve annak a bizonyos játèknak amit eddig tush pushnak csúfoltak. Brotherly shove. Sirianni mesterrel együtt nekem ez tetszik 🤪

Szerkesztette: dande2
4 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 173 — Beware the Slim Reaper!
Nem jó ez a sok hétköznapi meccs, mert mire az ember írni tud valamit, addigra már elfelejti a fél meccset. 😀

Nem látszott egyenlő erők küzdelmének, pedig sokan ezt várták. Amikor az első negyedben nem sikerült TD-kre váltani a megszerzett yardokat, akkor sem látszott ok az aggodalomra, mert a védelem stabilan állt a lábán.

A támadófal volt újfent a letéteményese annak, hogy az offense kontrollálni tudta a meccset. Az elmúlt héten a fal bal oldala volt kiemelkedő, most a jobb oldal volt az erősebb Johnson és Jurgens vezetésével. A leghatékonyabb futások pedig a fal közepén és jobb oldalán mentek. Ezen a meccsen is a belső zóna futások voltak a legeredményesebbek. Vea-t a futásoknál önmagához mérten ki tudták kapcsolni, ez kulcsmozzanat volt.
A passzblokkolásban már a második meccs óta kevés nyomást enged a fal, és rendszerint elég időt kap Hurts a passzokhoz. Egy sack sem volt beírható a rovásukra, Hurts gólvonalas-elbotlós játékát inkább a vicc rubrikába kell behúzni.
Dickerson akkorát blokkolt egy védőn, hogy beütötte a térdét. Nem jött vissza a pályára, de valószínűleg csak elővigyázatosságból, mert a meccs végén gond nélkül sétálgatott a többiekkel.

Azért nem teljesen mindegy egy jó támadófal esetén sem, hogy ki fut a labdával. Elég, ha összehasonlítjuk Swift és Gainwell eredményességét. Swift megint könnyedén elérhette volna újra a 200 futott yardot, ha nem spórolunk vele, de végülis nem muszáj csapágyasra hajtani őt sem.
Amikor viszont Gainwell volt fenn, akkor lelassult a futójáték, Swift sokkal határozottabban találta meg a támadófal által nyitott réseket, és a kontakt utáni yard szerzésben is jobb volt. Azért ennyi hely nem volt mindig 😉

Gainwell szerintem azért van Penny előtt a depth chart-on, mert jobb elkapónak és blokkolónak tartják.

A passzjátékkal a magam részéről a két eladott labda ellenére is elégedettebb voltam, mint az előző meccseken. Hurts szerintem több jó döntést hozott, mint az elmúlt hetekben. Nem csupán a nagy játék keresése és a rövid pötyögtetés létezett, hanem a pálya minden szintjére és több elkapónak is osztott passzokat.

A döntései jobbak voltak, de a kivitelezésben akadtak még gondok bőven. Pl. jól meglátta az 5-6 yard-os passz lehetőséget Stoll-felé, de a passz nem volt jól helyezve, így volt lehetősége a védőnek közbeavatkozni. Az első interception-nál is jó volt a reakció, hogy a hirtelen középső nyomás esetére ott van Swift hot route-ja. Nem biztos, hogy Hurts hibája volt, de Swift mozgásából úgy látszott, hogy neki nem kellett volna ott megállnia, ahova Hurts szánta a passzt.

A hosszú passzból dobott eladott labda kevésbé fájt, mert a játékunkban benne van az ilyen big playek megkísérlése, így végül ezzel készítettük elő a safety-t. 😉 Megpróbáltuk befejezni a meccset azzal a passzal, de csak akkor jöhetett volna össze, ha tökéletes passzt dob Hurts. Egyébként a védő is bravúros elkapást hozott össze. A legtöbb esetben ez incomplete passz, még ha a védő oda is ér.

Viszont a Zaccheaus-nak dobott TD közel tökéletes volt, a zsebbéli mozgás is példás volt.

Lehet, hogy most a betegsége is befolyásolta a játékát, de a következő héten már jó lenne, ha összerakná a játékát és hozna egy turnover-mentes meccset.

AJ Brown-t a mezőnyben nem tudták tartani, az elkapás utáni yardokat is szépen hozta. Most nem panaszkodhat a célbavételek számára, de tőle még egy ilyen meccsen sem fér bele két elejtett passz az endzone-ban. Hurts eredményessége is máshogy nézett volna ki, ha elkapja ezeket.
Smith-nek ma nem volt kiemelkedő meccse, néhány first down-nal kellett megelégednie. A második int-nél törekedhetett volna jobban a labda felé, és akkor talán a DB kevésbé fért volna a labdához, de valószínűleg nem is látta az oldalról érkező védőt.
Zaccheaus-t sikerült bevonni a játékba, kell egy jó opció WR3-ban, és ma mindkét elkapása eléggé fontos játék volt.
Végre Goedert is kapott labdákat, tudott szerezni first down-okat. A vörös zónában nem nagyon keressük viszont, amin változtatni kellene. Továbbra is kb. olyan volt blokkolásban, mint egy hatodik OL ember.

Összességében lehet hiányérzet még a offense kapcsán, mivel az ipari mennyiségű yardot kevés pontra sikerült csak beváltani. 3 turnover (2 int + 1 downs) volt, amivel pontokat buktunk, 3-szor rúgtunk mezőnygólt a vörös zónából, és a védelem által szerzett két labdából sikerült összesen 3 pontot feltenni, úgy, hogy mindkétszer bőven az ellenfél térfeléről indulhattunk. Ezeken már rövidesen változtatni kell, mert ennyi esélyt nem kapunk majd az erősebb ellenfelekkel szemben.
Johnson játékhívásai nem voltak rosszak, kevesebb volt az eredménytelen laterális játék, viszont többször éppen a vörös zónában hagytuk el a futást a passzjáték kedvéért, nem túl jó eredménnyel. Swift-et jobban be kellene vonni a passzjátékba (is). Az olyan brainfart-okat hagyjuk inkább, hogy 4. és 1-nél miért hozzuk fel Gainwell-t középen futni. Nem is jött össze a first down.

A védelemben a fal dominálta a futójátékot, nemigen hagyva helyet pozitív játékoknak. Ezt a részét a védekezésnek egyelőre szépen összerakta Desai és nem arról van szó, hogy 7-8 emberes box-okkal állnánk fel.
Köszönet a Tampa OC-jének is, hogy az 1 yardról futást hív egy erős runD ellen, ami dominálja az LOS-t. Itt ez nagyon kockázatos, és nem is jutott a futó a LOS közelébe se, mert ment a run blitz tőlünk. Gyakorlatilag a tökéletes támadó hívás volt ehhez a védekezéshez.


Továbbra is folytatja a védőfal azt a szép hagyományt, hogy minden meccsen mások lépnek elő: a csütörtöki meccs Sweat és Davis meccse volt, a main leginkább Carter, Cox és Graham villogott és kiegészítő emberek, pl. Tuipulotu is hozzátették a maguk játékait.
Carter a legjobb belső védőfalemberünk eddig, bár még csak három meccs ment le, de erősen az ifjú Cox-ra emlékeztet.


Reddick adós még a megszokott színvonallal. Ő többre képes, mint egy-két felvillanás, amit jelenleg látunk. Hajlok arra, hogy amiatt nincs még formában, hogy az edzőtábor nagy részében limitált volt, és a kéz sérülése miatt még merevítőt kell hordania, ami az általa használt technikáknál lehet némi akadály. Remélhetőleg a szezon második felére megérkezik ő is.
Most tudtam először figyelni Nolan Smith-t, bár a védelemben nagyon sokat nem volt fenn. A széleket zárta futásnál és egy passzjátéknál keményen megütötte Mayfield-et.

Morrow szépen bejátszotta magát a kezdőbe a PS-ből, és még az sem vehető biztosra, hogy Dean visszatérése után ő ül vissza a padra és nem Cunningham. Elliss inkább edzőtábori hype volt, és inkább a rutinosakra bízza a játékot Desai, és egyelőre talán többet is hoznak valamivel a vártnál. Futás ellen, szerelésekben nagyon stabilak voltak ma is. Cunningham mintha nem értené a passz elleni védekezésben a zónák és route kombinációk jelentőségét, sokszor nem ott van, ahol lennie kellene, viszont Morrow passz ellen is elfogadható volt tegnap.

A secondary-ba visszatérő embereknek volt látszatja védelemben. Maddox hiányában érdekesen volt megoldva a nickel: néha Bradberry volt a slot-ban, és Jobe volt a szélen, máskor pedig Sidney Brown volt a slot-ban big nickel (3 safety) felállásban. Egy igen szép, TD-t mentő védekezése volt Brown-nak, nem volt tökéletes a passz, de oda kellett érni.

A Bucs veszélyes elkapóit jól sikerül limitálni a meccs érdemi részében, és csak azután tértek magukhoz, amikor már nem sok esélyük volt a győzelemre. Bradberry otthonosan mozgott a slot-ban is, ő volt a legjobb corner ezen a meccsen.
Azt nem értem, hogy Jobe-t miért játszatjuk 6-8 yard-ra a LOS-től, off cover-ben, amikor elvileg a press az erőssége. Gondolom féltünk a nagy játéktól, pedig így is dobáltak felé rendesen.

Blankenship-nél viszont nem volt megalapozatlan az edzőtábori hype. Ott nagyon szedte a labdákat, és végül nem kellett sokáig várni, hogy a szezonban is meglegyen az első. Tökéletes olvasás és elkapás.

A másik safety poszton most Edmuds volt, miután Evans nyaksérüléssel az elején kiszállt és később Brown sem tért vissza comb sérülés miatt. Jó lenne egy hasonlóan jó társ Blankenship mellé, talán Brown idővel felnő a feladathoz.

A védelem eddig minden meccsen több labdát is szerzett, ami jó, és meglátjuk meddig tartható. A komoly teszt nekik az lesz, hogy egy top irányítót le tudnak-e fékezni, mert a közepes és gyenge irányítók ellen tavaly is ment.

A speciális egységben Covey visszahordása szép volt. A punt visszahordásaink egy ideje működnek.

Elliott szépen rugdossa a mezőnygólokat, bár extra pontoknak jobban örülnénk. Az új punter egyelőre csak egyet rúgott, de a labdákat szépen tartotta Elliott-nak. 😀

Rövid hét lesz, csoportmeccsel. Esetleg játszatnánk olyan meccset, ahol nem zuhog az eső? 😀

Szerkesztette: BleedingGreen


4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
4 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 569
Mindenesetre az egyelőre úgy tűnik az MVP idén sem tőlünk lesz mèg a DROY re van a legnagyobb esèly. De ha semmi nem lesz csak mindenki kap majd SB gyűrűt az bőven megfelel 😉
dande2
3 forduló uzán MVP, meg egyéb díjakról annyira felesleges beszélni... 😏
4 napja
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 749 — Fly Eagles
Szezon első posztja 😀
Valahogy még mindig a tavalyi év hatása alatt vagyok.
Talán nem is lesz olyan bitang keret, mint akkor és még mindig fáj az a rohadt Chiefs meccs. Meg merem kockáztatni, hogy a tavalyi csapat jobb, mint a 2017-es volt...

Idei szezonról:
Hihetetlen amit a D-line-ba raktunk Hargreave pótlása úgy tűnik sikerül, Carterből nagyon komoly belső fal ember lehet ha nem sérül meg. Nem is nagyon emlékszem olyan rookie-ra nálunk, aki ennyi potenciállal, érettséggel kezdett az első szezonjában.

Én összefosnám magam ha Davis, Cox, Carter, Reddick, Sweat, sorba kéne futnom. Reddick-nek kell megtalálni a helyét, mert eddig talán ő a legcsendessbb. Azért az is látszik, hogy tudják hogy erős a D-line-unk ezért kb 2 sec alatt kell dobni az összes iranyitónak, és ez megkonnyíti a sec munkáját.

Blankenship látszik mennyit számít, talán hátul még Jobe helyett kellene egy értelmesebb cornert találni. Maddox-ot nagyon bírom, csak sajnos nem tud egészséges maradni, Bradberry nem tudom mennyire lesz jó hosszú távon slot-ban.
LB posztról már írtátok kb Howie leszarja ki játszik kukazunk valakit 1 évre aztán vagy bejon vagy sem... szerintem a D itt a leggyengebb egy komoly TE, vagy pálya közepe felé játékkal és futással lehet ezt a defense-t verni.

Nem tudom, hogy az (egészséges) önbizalom nagy, vagy több ennél, viszont mindig annyit rak bele a csapat, amennyit kell. Ez tuti, hogy majd megbosszulja magát, mert 1-2 ilyen már lezárt meccsen jön a momentum és onnan nehéz lesz felpörögni. Mind3 meccsen éreztem ezt...

Megvan az új Nr1 RB nem kérdés csak legyen a fal olyan mint tegnap. Azért ez a Tampa védelem futás ellen az utóbbi időkben nagyon jó volt.
Hurts-öt viszont nagyon rozsdásnak érzem. TD-je gyönyörű volt de nála is azt látom neha, hogy annyit rak bele amennyi a minimum.

Remélem hogy nem fejlődik vissza, mert az előző meccsen is rengeteg tiszta targetje volt.. Tudom új OC úgyhogy kell nekik idő.

Tavaly mák volt a sérülés faktor. Ha kiesne AJ, vagy Smith nem tudom mi lenne...

3-0 nem kell megmagyarázni, de van egy csomó dolog amit még csiszolni kell...

Ja és tuti az utolsó év a push sneak-re élvezzük 😃 nekem amúgy tetszik...
4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenesetre az egyelőre úgy tűnik az MVP idén sem tőlünk lesz mèg a DROY re van a legnagyobb esèly. De ha semmi nem lesz csak mindenki kap majd SB gyűrűt az bőven megfelel 😉
4 napja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 484
Nagyon jó kommentet olvastam valami videó alatt, és ugye hogy a perspektíva megmutatja, két nagy alázás a Girsl-től, és mindenki SB-t mondogat (eleve kurva nehéz oda eljutni, nem hogy szeptemberi forma alapján...), nálunk meg, hogy mennyire nem a tavalyi a helyzet...na most első héten egy preseason nélküli kezdő, mégegyszer első héten...második hét eleve rövid hét volt...és most meg a Buccs ellen azért domináltunk már, pedig ez nem egy szar Buccs.
Eazzy
Szerintem ez keményen még forma eleji amit csinálunk. Gyakorlatilag erőből nyerünk meccseket. Nem látom még, hogy támadó oldalon igazán összeállt volna az egész koncepció. Ha nem lenne ilyen összeszokott és tehetséges a csapat már egy zakó szerintem becsúszott volna, ha a védelem nem lenen ilyen brutálisan mély. Az látszik, hogy Arizonában is összerakott Gannon egy fasza védelmet. Nálunk nekem azért a tavalyi jobban tetszett. Látványosabb volt. Nyilván nem elvárható minden évben 70 sack, de úgy érzem idén még bőven van fejlődési lehetőség itt is. Szóval erős közepes kezdés, győzelmekkel. Az igazi próbatétel majd 2 hét múlva lesz a Miami ellen. Ott várom, hogy igazán odategyék magukat a srácok. Nem kérdés, idén is SB esélyesek vagyunk, de ehhez mindenkitől több fog még kelleni. Hurtstől és a két új koordinátortól főleg.

Szerkesztette: Shawn84
4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Fussatok bolondok 😊

4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így van és azért remélem nem bánjuk, hogy 3-0-l állunk 😛Ő pedig nem ember:Azért az durva lesz, ha mondjuk Cantonban ott lesz egy Peters Kelce L Johnson trió. Tudom, az nem most következik be, de előbb utóbb mindegyiknek ott a helye kérdés nélkül.
4 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 260 — No one likes us, cause no one like us
Nagyon jó kommentet olvastam valami videó alatt, és ugye hogy a perspektíva megmutatja, két nagy alázás a Girsl-től, és mindenki SB-t mondogat (eleve kurva nehéz oda eljutni, nem hogy szeptemberi forma alapján...), nálunk meg, hogy mennyire nem a tavalyi a helyzet...na most első héten egy preseason nélküli kezdő, mégegyszer első héten...második hét eleve rövid hét volt...és most meg a Buccs ellen azért domináltunk már, pedig ez nem egy szar Buccs.

Don't talk the walk, Walk the talk!
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Állítottam ébresztőt nem tudom hogy nyomtam ki…sajnálom mert nehéz megmondani milyen volt az O…összefoglaló alapján mint csapat faszák vagyunk, és sajnálom hogy Hurts elbotlott a fake push-nál, uh ezt majd ujra elő kéne adni 4&2-re a superbowl-on…
Eazzy
Ott Gainwell szúrta el...tudom nem kellene de engem kicsit zavar hogy ennyire próbaljuk "sztárolni" mintha NS kiskedvence lenne, de hogy mitől azt nem tudom...

Ja ès ha lehet a Skins meccset is vegyük az első perctől komolyan, mèg korai odaadni nekik a veretlensèget 😏😉 meg legalább legyen èrtelme, hogy a Cards "kedveskedett" nekünk.

Szerkesztette: dande2
5 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 260 — No one likes us, cause no one like us
Állítottam ébresztőt nem tudom hogy nyomtam ki…sajnálom mert nehéz megmondani milyen volt az O…összefoglaló alapján mint csapat faszák vagyunk, és sajnálom hogy Hurts elbotlott a fake push-nál, uh ezt majd ujra elő kéne adni 4&2-re a superbowl-on…

Don't talk the walk, Walk the talk!
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja kèrem, hát így könnyű lehetett 😏

5 napja
Hendrix Wyoming Cowboys 1 188I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet belemagyarázom, de főleg az O oldalán marha görcsös a csapat. Hiányzik a mosoly a jó kedv ès az eredmény kènyszer, tehet èrződik. Főleg Hurtsön AJn ès Siriannin èrzem ezt. Ez pedig kihatással van a többiekre. Reméljük sikerül túl lèpni ezen ès könnyedèbben venni ezt a játékot.

De mondom lehet hogy hülyeség ès csak belekèpzelem ezt.

Aki a DC cserènek nagy vesztese az úgy tűnik egyelőre Reddick. Nehezen találja a helyét. De hosszú a szezon, bízunk benne belerázódik.
5 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 173 — Beware the Slim Reaper!
Könnyen hoztuk a meccset, mivel a védelem (és az OL) dominálta a meccset.
Az offense kiegyensúlyozottabb volt, és a passzjáték jobban nézett ki az eladott passzok ellenére (+2 elejtett TD passz), de továbbra is rengeteg jó helyzetet elszórakoztak és sokkal hamarabb lezárható lett volna a meccs.

Szerkesztette: BleedingGreen


5 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez fèrfimunka volt 🙂
6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 37 398 — Így remélem megfelelek nektek.....
| húha Srácok mit művelt a Dallas🤔😏 pláne muszáj a győzelem |

Gameday 🥳🥳🥳