Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
3 191


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Chris Simmsre kétségtelenül oda kell figyelni, ha túlértékelt QB kiszúrásáról van szó, illetve alulértékelt rámutatásáról.

Lance-et és Fieldset anno nagyon lehúzta és jelen állás szerint igaza is lett. Most Maye-t egy hátsó körös projektként jellemezte, emélkszem anno milyen dühös voltam amikor Surtaint húztuk Fields helyett. Lehet Maye csúszni hagyása nem lesz olyan butaság, bár nekem ő tetszik a legjobban, de csak szurkoló vagyok.

Bo Nixet viszont nem csak 3-nak rakta be, hanem franchise QB titulussal jellemezte. Lehet az érte való felmozgás nem lenne olyan butaság mint a média majd annak tartja.

Majd kiderül.
3 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Keenum, Zach Wilson, Huntley, Tysom Hill még "játékban" lehet.

Fields és Lance kizárt.
3 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Tekintve hogy az 1/1 és 1/2 kb fix QB, mindenképp fel kéne menni a Pats helyére 1/3-ra ha QB-t akarunk. Alapvetően szerintem a mi jövő évi elsőnk van annyira erős, hogy ez az 1/23 ne számítson üthetetlen ajánlatot.

Ha bent van az emberük, úgyis megpróbálják, ha nincs, akkor meg muszájból senkit nem fognak húzni.
4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Keenan Allen érkezett egy negyedik körért
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Két részre lesz osztva a Russ dm. Jelenleg 25m helyünk van.
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
A fogadóirodák nyomására előbb utóbb úgyis ki kell nyögnie a kommandónak kit fognak húzni, utána már reálisabban tudnak tervezni a csapatok.

Lehet tényleg egyben akarják benyelni a Russ dm-et, mert lassan senki nem marad az első hullámból.

Hozzáteszem ez beírható passzív értékgeneralásnak is, hiszen jelenleg kategóriákkal értékesebb a mi jövő évi első körösünk mint a Vikingsé és a Raidersé, bár utóbbi elvileg már nem akar felmozogni a drafton, a Vikings viszont igen és hát a Pats mellett a Giantset is nagyon figyelni kell.

A Vikingsnál Jefferson nyomására benne lehet a 3 első kör beáldozása, hiszen komoly feltételekhez köti a hosszabbítást.
6 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Tehát akkor mégiscsak költeni akarunk? Mert eddig nagyon ezt kommunikálta Paton és Payton.

A kínálat már elég gyér, ekkora összeget meg maximum Hunterért éri meg felszabadítani ami mondjuk nem lenne rossz move, de valszeg iszonyatosan zsebbe kéne nyúlni ami elég fura lenne tőlünk.

Nem igazán értem.

Tegnap olvastam Patrick Queent, aki ILB a Ravensből és elég sokat kér. Őt a drafton anno megpróbáltuk megszerezni. De egy ILB-ért fura lenne a mi helyzetünkben.
6 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Cushenberry ha minden igaz, a második legjobb C szerződést kapta a ligában.

Nem is tudom mikor volt utoljára komp pickünk, de jövőre még az is lehet kapunk.
6 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Ha Darnoldért nem licitálták túl ezt az összeget, az azt jelenti, hogy nem benne látják a megoldást, ez egyuttal azt is jelenti, hogy nem az FA piacon van Payton QB-ja.

Rapsheet adott este interjút Allbrightnak, szerinte nincs szó rebuildről és Sutton köré tervezi Payton építeni az O-t, akitől megfelelő QB-val sztár szintet várnak.

Nyilván ebben van némi bizakodás, de számomra arra utalnak a jelek, hogy igazak a JJ McCarthy-s pletykák és felcsere van kilátásban a drafton.
8 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Kíváncsi vagyok mennyire fog megdolgozni a pénzéért.
R4v3N
Valamilyen szinten már megdolgozott érte hiszen jó ideje ilyen range-ben kellene keresnie az impactja alapján. Persze itt most nem az alapszakaszra gondolok, bár ott sem volt rossz egyáltalán, hanem a PO-ra. Az utóbbi évek messze legmeghatározóbb PO D játékosa volt.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.

Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Brock Purdy, Iowa State
Shawn84
Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Unpopular opinion. Ez nektek egy nagyon jó csere. Adams kurvajó játékos, de most már nem először derült ki, hogy PO szinten kevés ez így. Ha kitömitek annyival mint a Raiders nem sok minden változott volna. Így most itt a sansz egy 3-4 fős fasza elkapósort összerakni, ahol Lazard nem WR3, hanem WR5.

Piacon Sanders, Beasley, Landry, Fuller, Julio, Watkins közül lehet WR2-WR3-at válogatni, aztán a két elsővel is húzni akár. Erős az idei class.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
A személyes sértettségeket nem ismerem, de itthon a Spíler és az M4 esetében is lehet olyan példát mondani, amikor azért raktak ki kommentátort vagy ex-focista szakértőt, mert a fidesszel ellentétes véleményen volt valamiben. A sportjogok pedig politikai alapon kerülnek leosztásra, így nehéz nem belekeverni.

Ha egy csatorna elkezd a hazai gennyes propagandahálózat részeseként funkcionálni, fontosabb kiállni értékek mellett, mint bármilyen sporteseményre hüledezni.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
Bowlok után nálam ez a QB sorrend, teljesen szubjektív.

1. Matt Corral
2. Bailey Zeppe
3. Malik Willis
4. Carson Strong
5. Kenny Pickett
6. Sam Howell
7. Desmond Ridder

Ahogy olvasom, most Pickettet, Corralt és Riddert várják első körbe, Willis kérdőjeles. Ridder azért még ilyen mezőnnyel is durva lenne. I mean most lehet, és valoszínűleg jobb QB, mint 3-4 név a listán, de nulla plafonja van szerintem, a mostani szintje meg game manager max. Ő inkább egy stabil, megbízható csere lesz az NFL-ben. Bár többen lehet még azok se. Howell hatalmas zsákbamacska. Annyira rossz volt valamire való védelmek ellen a fal előtte, hogy valószínűleg sokkal jobb annál, mint aminek most tűnik. De a nyári 1/1 favoritsága jogosan szűnt meg. Willis szintén, lehet az új Rosen, meg egy azonnali top10 qb is. Nála pláne nehezen látni a köztes állapotot, viszont a plafon magasabban van. Strong ha nem dobna annyi miss-t hosszú labdákra akár QB1 is lehetne, de szintet lépve sokszor fogják leszedni ezeket, pláne hogy nem is a legerősebb ellenfelek ellen tolta. Zeppe most még nagyon radar alatt van, de muszáj voltam miatta belenyúlni ebbe a kőbe vésett top6-ba miatta, nekem ennyivel jobbnak tűnik, mint a többség. Pickettnek én nem hiszem el. Ez a bizonytalan mozgás és lábmunka a zsebben, és a rovid, középtávoli passzokra sokszor intet érdemlő dobások Paxton Lynchre emlékeztetnek.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191
ez a passz amúgy kibaszott művészet
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 191