Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
16 perce
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
2 303


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Nem ellentmondásos szerintem az 1/1 vs 5 top100 pick. Nem azt mondom, hogy a Jax top100 pickjeire nem cserélném le a mieinket, hanem azt, hogy a meglévő talentállományhoz hozzáadva még Lawrence-szel együtt is jelentősen jobb az összkép. Ha lenne valami ténylegesen korszakos játékos 1/1-re, pl Garrett, akkor más lenne a sztori. Bármilyen furán hangzik, jelenleg Surtain például katégoriákkal jobb játékos, mint Lawrence. Ha egy HC jelölt nem szerelmes belé, vagy hiszi el hogy vele nem bottom 5, hanem top 5 QB lenne, akkor evidensnek tűnik, hogy a Broncos sokkal csábítóbb állás. És az én szememben Simmons és Surtain az SB óta lazán benne vannak a top3 legmegérdemeltebb Broncos pro bowlerben. Siemian, Lindsay, Chris Harris, Bolles, Chubb. Mindenkinél jobbak voltak idén, mint ők azon szezonjában, amikor bekerültek.

Fangiora így belegondolva mindkettő igaz: elit d taktikusként tartották számon kinevezése előtt, illetve ezt az oldschool keményvonalas vezető szerepet képviselte, szerette volna képviselni. Vance Josephra meg aztán pláne. Se a Miami D-je nem volt jo, most az Arizonája is elég fura finoman fogalmazva. Ő tényleg csak emiatt lett kinevezve.

Mind a kettőre vannak pro-k, és kontrák, ezért mondom hogy olyat kéne a 11-ből találni aki mindkettő szempontból kimagaslo, ha van ilyen. Sajnos én Quinntől rettenetesen fázok, mert azt látom, hogy az ilyen arcok jó QB-kkal sem képesek teljesíteni. Azt látom, hogy míg egy Sean Payton cap nélkül, minden meccsen más practice squad QB-val, rengeteg hiányzoval csinál olyanokat, hogy 0-ra mossa Tom Brady-t, addig kifogásokat keresnek a Quinn pártoló denveri insiderek, hogy MVP irányítóval, az utobbi 10 év legjobb elkapojával, Calvin Ridley-vel miért tudtak az irányítása alatt sokszor a Vance Joseph vezette Denver szintjén játszani. Fangio legalább már itt volt, elteltek meccset, amikor jottek az elso kifogasok. Elhiszem, hogy voltak kimagaslo időszakai, és nehéz csoport, de akkor most mit mondjunk erre? Ahol a Panthers nem csak egy évig erős. Nincs pofozogép Tampa. Nincs retool Saints ligaalja D-vel. Emiatt szerintem fontos lett volna, hogy Quinn D-je olyan legyen, amivel bizonyít.
3 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Giants-t nem kéne megkérdezni előbb, hogy mit gondol erről?
Amadeus
őszintén meglepne ha a giants bármit gondolna bármiről. szerintem ha holnap becsekkolna hozzájuk, hogy jöttem, az se nagyon mozgatná meg őket.
9 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Nem akarom forgatni a kést, de azt a HC/OC-t, aki timeout nélkül, 4. negyedben, 0:14-nél, QB drawt hív a félpályán, azt azonnal ki kell rúgni.
Amadeus
Az érem másik oldala, hogyha sikerül a spike (ami bőven sikerült volna, ha az O és Prescott ott van fejben, annyi kellett, hogy a bíronak adja a labdát és ne a centernek), akkor most azt mondjuk mekkora zsenik, mert egy kb sansztalan hail mary helyett volt egy dobásuk kb 20 yardról aminek sokkal nagyobb az esélye, hogy egy dobásra TD-t vagy dpi-t eredményez.

Ez a meccs a Dallasnál O oldalon inkább az inkonzisztencián ment el. Elit O, tele fullos szerződésekkel, és nem tudtak normálisan haladni.
9 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.
Cruyffista
Ezzel te egyetértesz? Egyáltalán, mivel indokolták ezt?
Assurbanapli
Ezt szokták mondani az NFL Networkosok.

Texans, Doplhins, Vikings, Bears, Raiders, Jaguars a szabad. Ebből max a Raiders nevezhető hasonlóan vonzónak, vonzóbbnak. Jaguars teljesen toxikus légkör, viszonylag értéktelen 1/1, rosszul befektetett első körösök. Pro: Lawrence ha támadóelme valaki. Bearsnél talenthiány van, első körösüket elcserélték, Fields ugyanaz mint Lawrence, egy OC-nak kihívás lehet. Vikings full rebuild. Giants full rebuild. Itt még GM-ek sincsenek ahogy a Bearsnél sem. Dolphins komoly talenthiány és ragaszkodás Tuához, azt már kimondták, hogy neki keresnek HC-t. Texans..

Broncos pro: Meglévő talentállomány, a riválisokhoz képest mondhatni első, 5 top100 pick, egyelőre ebben a szezonban még flexibilis cap helyzet. Kontra: nincs QB. A kontrának a prója: Bárkit választhat a HC, és nem kell kötelező jelleggel Tuára, Lawrence-re, Fieldsre felrakni a HC pályafutása sikerességét. A Raiders Carr-ral vonzóbb lehet valakinek, aki nem hisz abban, hogy lehet nála jobb QB-t találni. Egyelőre Patont is pro-nak mondanám. Az előző draftja teljesen jó volt, komoly szakmaiságot sugároz a nyilatkozataiban, pályája elején van így biztos az állása. Szóval szerintem valid, hogy a Broncos és a Raiders a két top HC job.
9 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Sztem rossz nézőpontból közelítitek meg ezt a HC kérdést.

Teljesen irreleváns h mi történt tegnap-tegnapelőtt. Egyrészt egy egész éves munkát egy meccs nem áraz be. | BB hirtelen szar D# elme lett? Vagy Shanny az SB után szar koordinátor? | Másrészt egy HC keresésnél nem ez a leghangsúlyosabb kérdés.
Általános Doktor
Én onnan közelítem meg, hogy van 11 HC kandidáns jelenleg ami alapján el kell dönteni valami alapján, hogy ki a legjobb. A Wade Phillips elmélet alapján zajlott az előző két HC kinevezés. Vance Josephet még akkor is goatozták a játékosai amikor zsinorban 20. meccset zártuk 5 elejtett kick/punt return felett. Fangio személyében is volt már egy nincszene, goodweekofpractice, hardweekahead edzőnk. Így én most megpróbálnék egy elit, modern taktikai arcot IS és jó vezetőt IS találni egy személyben. Ha megnézzük a liga tetejét edzőkben, a csapatok többsége élén egy ilyen arc áll. Ahol nincs, azt vagy a Brady camp vezeti, vagy leesett nekik az utobbi 2 draft top1 prospectje egy jó koordinátorral.

BB és KS sokkal többet tettek le az asztalra mint Quinn. Emellett BB és a Pats a gyenge schedule és a körülmények miatt kerültek oda, nem volt reális hogy meccsben legyenek Mac Jonesszal. Szóval szerintem Quinn-nek volt most bizonyítani valója DC-ként. Szerintem ez most egy középszer teljesítmény volt tőle. És a Dallas messze volt azért szezon kozben is bármiféle elit D-től. Tényleg nem értem mi alapján Quinn a frontrunner. Mit tud most felmutatni, ami alapján biztosabb mint tavaly, amikor csak DC állásokat kapott. Vajon a többi csapat csak azért nem hívja interjúra, mert megvan velünk a pre-agreement? Miközben Rapoporték szerint ez a legvonzóbb HC állás, tehát elvileg bárkit hozhatnánk papíron.
17 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Quinn és Moore is megégtek ma. Ilyen inkonzisztensen, esetlegesen a mi O-nk is tud haladni, csak nálunk nincsenek all pro, pro bowler támadófalemberek meg Prescott... a Dallas védelem viszont egyszerűen nem jó. Közben elvileg van benne két allpro, droy, dpoy, pro bowlerek meg még ki tudja mi. Hagyjuk inkább. Menjünk Hackettre.

Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Hackett meg Bortlesből csinált PO-szinten is pontgyáros QB-t. Engem is meglep hogy Daboll nincs meghívva, míg Bienemy meg igen, de Daboll már tavaly is nagyon HC akart lenni. Gyengébb, kevésbé csábító csapatok sem rá szavaztak. Szerintem ennek is lehet oka, azért a tavalyi Arthur Smith féle évfolyam sem volt valami csúcs.

Na de remélem ha ma Quinn megég Garoppolo ellen, akkor offoljuk. Kellen Moore-ra is kiváncsi leszek. Igazából szerintem ez fontosabb értékmérő lesz, mint az interjú.
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
14 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Bowlok után nálam ez a QB sorrend, teljesen szubjektív.

1. Matt Corral
2. Bailey Zeppe
3. Malik Willis
4. Carson Strong
5. Kenny Pickett
6. Sam Howell
7. Desmond Ridder

Ahogy olvasom, most Pickettet, Corralt és Riddert várják első körbe, Willis kérdőjeles. Ridder azért még ilyen mezőnnyel is durva lenne. I mean most lehet, és valoszínűleg jobb QB, mint 3-4 név a listán, de nulla plafonja van szerintem, a mostani szintje meg game manager max. Ő inkább egy stabil, megbízható csere lesz az NFL-ben. Bár többen lehet még azok se. Howell hatalmas zsákbamacska. Annyira rossz volt valamire való védelmek ellen a fal előtte, hogy valószínűleg sokkal jobb annál, mint aminek most tűnik. De a nyári 1/1 favoritsága jogosan szűnt meg. Willis szintén, lehet az új Rosen, meg egy azonnali top10 qb is. Nála pláne nehezen látni a köztes állapotot, viszont a plafon magasabban van. Strong ha nem dobna annyi miss-t hosszú labdákra akár QB1 is lehetne, de szintet lépve sokszor fogják leszedni ezeket, pláne hogy nem is a legerősebb ellenfelek ellen tolta. Zeppe most még nagyon radar alatt van, de muszáj voltam miatta belenyúlni ebbe a kőbe vésett top6-ba miatta, nekem ennyivel jobbnak tűnik, mint a többség. Pickettnek én nem hiszem el. Ez a bizonytalan mozgás és lábmunka a zsebben, és a rovid, középtávoli passzokra sokszor intet érdemlő dobások Paxton Lynchre emlékeztetnek.
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Carr nem védi azt, ahogy cselekedett. Annyit állít, hogy szeretetre van most szüksége. Ami teljesen igaz lehet. 22 évesen tönkretette az életét, meg másokét, mert ilyen-olyan okok miatt még nem nőtt fel. A gyilkos cimke és az, hogy lehet élete harmadát, negyedét rács mögött tölti teljesen tönkre teheti, árthat magának, másoknak. Az ítélethozás nem az emberek feladata, ott a törvény és a bíróság. A bent töltött idejének nem arról kell szólnia, hogy felemészti magát, hanem hogy életképes, józanul gondolkodó, jobb emberként kerüljön vissza egyszer a társadalomba. Ehhez szüksége van arra, hogy a közvetlen bizalmi köre ne engedje el. Carr pedig annyit mond, hogy ő hozzáteszi a részét ehhez a folyamathoz, és mellette lesz. Szar szituáció, de nem csak két véglet létezik. Erre próbál rávilágítani. Szörnyű amit tett, és vannak akiket sokkal jobban kell most támogatni, de mi változik és mi haszna van, ha ő is beáll gyűlölni? Semmi. Ennek felismerése miatt részemről max respect Carrnak.
4 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303


Szerkesztette: Cruyffista
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
12 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 303
Légyszi nyomjátok szét ezt a túlértékelt csürhét. De ne csak úgy ímmel ámmal. Legyen történelmi szinten fájdalmas. A nap amikor hatalmas Arod visszavonultatta Bradyt. Köszi.