Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 1 éve
Fórum hozzászólások
1 397


Utolsó 10 fórum hozzászólás

27 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
 twitter.com/saquon/status/1268709246683799553?s=19
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Ha az előző szezonban is bottom 10-nek láttad a D-t, akkor megértem a logikádat, aggodalmaidat. Visszaesést minőségben nem érzek Harris távozása ellenére sem. Persze nem tudjuk, hogy egészségesen végig tudják-e majd játszani a szezont, de az alapkezdő nevekre nagyon jól néz ki. A safety párost sok szakíró no1-nak tartja a ligában, a védőfal pedig sok rangsorban top3-ban szerepel Casey érkezésével, Chubb felépülésével és Shelby visszaigazolásával, és én ezzel egyet tudok érteni. DT, DE, OLB vonalon a minőségi cserék is bőven megvannak, illetve az izgalmas prospectek akik még nem igazán tudták megmutatni magukat.

Elvileg ez volt az előző szezonban a legjobb RZ védelem, de az tény, hogy passz elleni védekezésben nem voltunk jók, és ebben sokat kell fejlődni. De hogy mennyit változhat a helyzet egy offseason alatt, azt jól mutatja az előző, ahol a legrosszabb futás elleni védelemből a PFF szerint a legjobb lett az előző szezonban. Pedig jóformán csak Fangio és a két felfedezettje (Purcell, AJ Johnson) voltak a lényegi változások. Annak ellenére, hogy az utolsó meccseken sem volt tökéletes a védelem, én végig konzisztens fejlődést láttam a csapaton. Emiatt bízom benne, hogy ez még nincs a csúcsra járatva.

Mindig jó, ha egy UDFA beválik, de elsődlegesen nem bennük kell bízni. Ojemudiáról túl kevés az anyag, nehéz róla véleményt alkotni. Az viszont biztos, hogy Klis szerint a draft előtt le volt fixálva, hogy Hamler vagy Reagor lesz a második körös pick, ha nem mozognak előre. Fangio pedig lobbizott is Hamler mellett. Most már 90%-ra valószínűsíthetjük, hogy ő volt a csapatnak a draft előtt a megoldása a CB posztra. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan beválik, de Fangio jó szakember. Ha egy második körös WR-t is maradt ideje pártolni, akkor nagyon bízhat benne a scoutolások alapján.

Illetve azt se felejtsük el, hogy Manning óta először feltételezhetjük azt, hogy a D kap egy olyan évet, amikor nem nekik kell első kézből vinni a csapat szekerét, hanem az O mögött dolgozhatnak. A támadósor PM óta maximum 1-1 meccset tudott irányítani, időszakot, vagy esetleg egy teljes szezont egyszer sem. Tehát az a legfontosabb, hogy Lock tartsa azt a szintet, ahol befejezte az előző szezonban. A sorsolásunk nagyon erős, viszont az ellenfeleknek többségéről elmondható, hogy finoman szólva sem a védelmük miatt tartanak tőlük. Ez Lockék szempontjából kedvező lehet.
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Elég menő a franchise kreatív csapata:
 twitter.com/Broncos/status/1258539645236740098

Ha idén állandó csk-k lesznek, akkor én Suttont biztosan kinevezném az egyiknek, amellett hogy ő volt az előző szezonban a legjobb játékosunk, generációs játékos potenciálja van benne, és ami mégfontosabb hogy szívvel is küzd a pályán, mennek utána a többiek.
 twitter.com/Broncos/status/1257478940836294656
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Viszont nem csak sokkal rosszabb prospekt volt Ramczyknál minden board szerint, hanem öregebb is. Holding már túl van 28-on, a jó játékostól meg még messze. Ha ebben az ütemben fejlődne tovább (nagy kérdőjel) akkor is kiöregedne mielőtt megtanulna focizni. Ramczyk amúgy all pro RT, szerintem ne találgassuk, hogy itt rosszabb lenne mint Holding, lehet jobb oldalon játszana, de attól még jó lenne.
Black_Adder
Én nem azt találgatom, hogy RT-ként jobb lenne-e nálunk, mint Bolles LT-ként. Hanem azt, hogy ha ő is átesik ugyanazon a folyamaton, jobb játékos lenne-e itt jelenleg. Bolles nem játszott első körös tehetség szintjén, ennek ellenére soha nem kapott lehetőséget máshol a falban. Amikor meccseken keresztül szenvedett, akkor sem. Ramczyk esetében nem csak azt nem tudjuk, hogy milyen lenne a balon, hanem azt sem, hogy megkapta volna-e az RT posztot ha ott nem megy neki. Egy jó edző észreveszi ezeket a dolgokat, de Vance Joseph és stábja irányítása alatt ez nem olyan egyértelmű. Nyilvánvalóan szívesen elnézném nálunk bármikor a falban a posztján, nem Ramczyk mostani kvalitásait kérdőjelezem meg.

Közvetlenül a draft előtt a legtöbb boardon 2-3 hely volt közöttük ide-oda felváltva. És ebben benne van az is, hogy Bollest a fűproblémái és a túlkora miatt le is húzták.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Olyan szempontból okafogyottá vált a felvetett Bolles téma, hogy a CBS által lehozott fizetési tábla szerint $11.064 millió lenne az ötödik éves opció lehívása (guaranteed for injury only).
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Bocsi hogy beleszólok, de úgy nehéz lenne a bal oldalon játszania hogy Armstead van nekünk LT ben, már amikor nem sérült. Amikor egészséges top 3 LT szerintem, Ramczyk pedig ugyanez RT ben, nincs okunk változtatni szerintem.
kapitnono
Én sem gondolom, hogy változtatni kéne rajta. Szimplán arra utaltam, hogy emiatt nehéz behatárolni Ramczyk milyen pick lett volna egy gyengébb csapatnak, ahol egy papíron nehezebb posztot kellett volna vinnie.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
 twitter.com/jennasmoot/status/1253506832355688449
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Mennyit keres ez a mameluk most?
Kissé frusztrálo, hogy akár Ramczyk is lehetne a fal bal szélén most, és ez csak rajtunk múlt, és a draft idején is tudható, ő a legjobb prospect. De ez már mindegy. Elmúlt.
Én nem adnám meg neki az opciót, akkor az csak látszatverseny lesz a posztért. Én egyébként még nem mondtam le Bolles-ról. Lássuk mit ad elő karrierévben, egy egyre nivósabb munkatársakkal a fal belsejében, egy az eddigi teljesítményére a legjobban ható qb-val, akinek egy csomó eszközt adtak a kezébe, és a liga egyik legjobb faloktatójával. Ha ebben sem húzza fel magát, akkor szépen engedjük ki a piacra, és hozzunk egy új OT-embert FA-ról, vagy draftról, vagy őt vissza diszkontáron.
Zalán
Nekem úgy rémlik, hogy amiatt lett Bolles a pick, mert biztosabb volt, hogy tud a fal bal oldalán játszani. Nem láttam minden Saints meccset, de a 'rangadókat' általában megnéztem, Ramczyk ezeken mindig RT volt. Így azért nehéz meghatározni, hogy milyen lenne nálunk a fal másik oldalán, sokáig gyengébb edzők keze alatt játszva, kategóriákkal gyengébb irányítóval.

A motiválás is logikus szempont. Viszont a másik oldalról nézve muszáj a csapat tárgyaláshelyzetével is kalkulálni különböző szituációk esetére. Ha Bolles pont idén lépne szintet, és játszana le úgy egy teljes szezont mint az előző végén Lock alatt, az amennyire jól jönne a csapatnak, olyan rosszul jönne Elwayéknek kerettervezés szempontjából, hiszen elég sokat kérhetne az egyre felfelébb tendáló LT árak mellett. További két szezon Munchakkal, érettebb csapattársakkal tisztább képet adna, kevesebb kockázattal. Ha nem történik meg a szintlépés, reálisan akkor is szükségünk lehet Bollesra a következő két évben, minden holdingja ellenére.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Bolles ötödik éves opciója még egy érdekes téma. Kövezzetek meg, de annak ellenére hogy egy mém lett, szerintem logikus lenne a maradása.

Pro:
- nem befolyásolná a 2022-es offseasont, döntési joga maradna a csapatnak
- egyre jobban becsülik az LT-ket a ligában, gyakorlatilag minimális az esélye, hogy Bollesnál jobb LT a piacra fog kerülni nekünk megfelelő ár/érték arányban (gondolok itt esetleg Trent Williamsre)
- Bolles játéka a szezon eleje-közepe körüli csúnya holding-időszaka után szintet lépett amikor Lock lett a kezdő.
- Ugyan szabad versenyt hírdetett Elway Bolles és Wilkinson között, de szerintem Bolles stabilabb volt LT poszton, mint Wilkinson RT-ként (az alábbi videók ebben megerősítettek), márpedig előbbi közmegállapodás szerint sokkal nehezebb poszt.
- Ha hozunk jövőre egy highly-rated LT-t a drafton, akkor nem kell egyből a mélyvízbe dobni, és rendben lenne a rotáció is.

Kontra:
- 2021-ben kétszer annyit keresne, mint most.
- Bízni kell benne, hogy még legalább két szezonig egészséges marad.
- El kell viselni olykor az idegesítő holdingokat.
Állítólag Patrick Queen volt LSU LB miatt akartunk visszatradelni az 1. körbe.
roberto23
Patrick Queen az a játékos, akinek a játékintelligenciája és vezéregyénisége miatt nem sajnáltam volna, ha visszacserélünk az első kör végébe. Ez az irány is tetszett volna, bár végeredményt tekintve így sem panaszkodok.

Más: Hamlert és Jeudy-t nem kell majd bemutatni egymásnak
 twitter.com/thecheckdown/status/1254939633508466688

Legkedveltebb fórum hozzászólások

3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
5 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Ha már ennyire lealjasodott a követő, tekintsük meg a magyar televíziózás történetének legjobb jelenetetét.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Kicsit leállt a történés a Texans csere óta.. nem véletlen, szerintem most több GM átgondolta az életét.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Ez a beleállás JuJuba milyen szánalmas már, te jó ég. Elképesztő mennyire lerombolta Brown a saját hírnevét, a kutya nem akar majd a csapattársa lenni, Vegas ide vagy oda.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Továbbra is nevetséges ez a divizió.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Nem gondoltam volna két hónapja hogy ezt mondom, de az elmúlt napokban határozottan azt gondolom, hogy meg kell próbálni felcserélni a Browns helyére Ruggsért (vagy az esetlegesen lecsúszó Simmonsért/Okudahért, de erre kevesebb az esély). Egy harmadik kör, a mi harmadik kör végi pickünk, és a Browns negyedik elejijének a cseréje, és a két hetedik. Ennél többet nem adnék érte, de ennyit igen.

Ellenkező esetben 3 kör + 2-3. körös pickcseréért, vagy egy 2. körös pickért cserélnék hátra, ha úgy alakul a draft. Ha ennél gyengébb ajánlat jön, választanék 1/15-ön.

Összefoglalva:

Akikért felcserélnék: Jeff Okudah, Isaiah Simmons, Henry Ruggs III, Jerry Jeudy

Akiket kivennék 1/15-ön: Ceedee Lamb, Justin Jefferson (WR), és a top 4 OT. Védőjátékosok közül a legtöbb első kör közepére, végére várt játékost túlértékeltnek gondolom, viszont aki nagyon alulértékelt, és egy potenciális klasszist látok benne, az K'Lavon Chaisson, csak (sajnos/szerencsére) nem need.

Ha úgy alakul a draft, akkor első kör vége/második eleje: Austin Jackson (OT), Laviska Shenault (WR), CJ Henderson (CB), Kristian Fulton (CB), AJ Espenesa (DE), Ezre Cleveland (OT), Grant Delpit (S), Kenneth Murray (ILB)

2-3.kör: Brandon Aiyuk (WR), Denzel Mims (WR), Tee Higgins (WR), Trevon Diggs (CB), Shane Lemieux (OG), Tyler Baidasz (OG), Kyle Dugger (S), Troy Dye (ILB), Malik Harrison (ILB), Jordan Elliott (DT), Jeff Gladney (CB), Bryce Hall (CB), Isaiah Wilson (OT). Itt már azért jóval nagyobb a válaszék a felsoroltakon túl is, de róluk vagyok az átlagnál jobb véleménnyel.

Posztokat tekintve WR, OT, CB mindenképp kell az első három körben, és a negyedik legfontosabbnak én a guardot jelölném meg (a harmadik és negyedik körös ILB-k között nincs akkora különbség), de az se lenne logikátlan, hogy ha két WR vagy OT jönne. A védőfalban pedig sok a veterán, vagy egy éves szerződéssel rendelkező játékos, így én oda is logikusnak vélnék egy picket akár. Ahogy BPA alapon safety sem lenne logikátlan, mert akkor gond esetén Jackson tudna CB-t játszani. Tehát van hova húzni bőven, ez talán a Ruggsért való felcserélés ellen van, viszont ennek ellenére is azt gondolom, hogy ő akkora pluszt tudna adni egyből a csapatnak, és Lock fejlődésének is akár, hogy ennek ellenére is megérheti. Nem gondolom, hogy túljut a 49ersen. Ha pedig igen, a Bucs helyére biztosan sokan akarnak majd felmenni.
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
 twitter.com/MySportsUpdate/status/1240049317332819968?s=20
steelwolf
Ez még hagyján, az igazi csapás hogy Drew Lockkal is szembe kell néznie, ráadásul idegenben.
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 397
Mi lesz a következő vajon? Watson és két első kör Carr-ért és egy 7. körért?