Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
13 perce
Regisztrált
több mint 2 éve
Fórum hozzászólások
1 695


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 perce
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Egyetértek, egy dolog hogy Houstonban milyen idióták ülnek az irodákban, de Watsonnak ahhoz semmi köze, a hisztit már csak azért sem teljesen értem mert ahogy emlékszem szeptemberben írt alá új szerződést, addigra már tudta hogy Hopkins nincs, drafttőke szintén nincs, a vezetőségben már akkor is ott ült Easterby. Az egyetlen különbség azóta, hogy kivágták O'Brient szóval miért most megy a hiszti? Azt remélem nem gondolja komolyan hogy ő fogja eldönteni hogy ki milyen pozícióban van a vezetőségben, azt el tudom képzelni hogy kikérik a véleményét az OC személyéről, de nekem még az is magas hogy a vezetőedző kinevezéséhez az ő hozzájárulása kellene
Cuchulain82
Azért megy a hiszti, mert azért hosszabbított, mert ezeket a jogokat beígérték neki. Ha nem megy bele a Houston a teljhatalomba, Watson nem hosszabbít. Belementek, nem tartják be, menni akar. Pont a csapat rossz helyzete miatt ragaszkodtak ezekhez, illetve a következő csapatának kiválasztásának jogához az ügynökével. Az is elég beszédes, hogy a csapattársak Watson mellett vannak.
11 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Amugy hany drive volt eddig a felidoben? 3? 4? Mindjart vege a meccsnek. Megerte megint az idovel mutyizni.
13 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Ez a Ravens nézhetetlen. Az olasz foci "szebb" évei jutnak róla eszembe.
16 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Rodgers record at home when Green Bay has the halftime lead: 70-1-1
18 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Hajrá Packers! Idén a gyűrűt Rodgersnek wagonon vagyok.


Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Imádom az ilyen statokat, amikor kiragadunk valamit, ami alapján kihozzuk, hogy ő a legjobb evör 😀

Szegény Chiefsnek meg csak a 46 meccsen 114 TD-t dobó (Watson 54/104), szutyok 66 százalékkal dobó Mahomes jött össze 😀
Wyatt
Hát ha idejön, az is lesz. Felfújt labdával.
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Ezt sose értettem... attol hogy eddig DC volt HC lett, a teljes csapatért felel. Ergo nen fontosabb a védelem mint a támadás neki sem. (Sőt én fontosabbnak tartanék a támadast erősìteni ha a védelemhez úgyis értek...) QBt fogunk húzni, ha addig nem szerzünk másikat
Pityu Gyor
Szerintem is QB-t húztok, inkább csak Schefterék lehetséges logikájára próbáltam választ keresni. Ha bent lenne egy CY-Bosa szintű védőprospect, már nem lenne annyira egyértelmű. Lásd, a Washington sem QB-t húzott tavaly, pedig Haskins már akkor is nagyon rosszul nézett ki. De így hogy ez nincs, szerintem viszonylag biztos az irányító pick. De nem tennék rá annyit, mint a Jaguarsra.
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Nagyon érdekes, mert Saleh ugye elég erősen védelem-hívő, és a tehetség bőven elférne D oldalon, míg Chase Young-Bosa szintű prospect nincs a drafton. Micah Parsons a legjobb védő, de ő meg ILB, 1/2-t oda nem költesz. Szóval vagy QB vagy lecsere, szerintem hatalmas melléfogás lenne ott bármit húzni, ami nem QB. Főleg, hogy Becton elég ígéretes, így Sewell sem lenne feltétlen indokolható.

Ha piacra rakjátok a picket lenne érte bőven verseny. Akár a Falcons, akár a Panthers vagy a Broncos helyén simán lehet, hogy úgy húznátok, hogy az összes védő bent van még. Hozzáteszem, nyilván minden logika szerint QB-t kéne húznotok, de ugyanakkor meg kineveztetek egy védelemspecialistát, akinek kell prémium alapanyag a védelemépítéshez, és egy olyan franchiseból jön, ahol fontosabbnak tartják a jó védelmet, mint az irányítót.

Szerkesztette: Cruyffista
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Úgy mutatta be magát, hogy legfontosabbként emelte ki, hogy ő nem kér a középszerből, illetve építkezni szeretne. Tehát Wentz, Darnold, és a nagyöreg QB-kat ez kizárja. Ligán belül csak bizonyított tehetség érkezhet, különben ellent mond magának. Stafford még a határeset korát tekintve.
2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Paton első interjúja a filozófiájáról meghallgatva Spielmen (Vikings GM) véleményét is elég érdekes, van számomra benne egy kis ellentmondás is.

Amit kiemel:
- Drafting and developing
- Minőség >> Mennyiség, top talentek gyűjtése
- Agresszívan kell tárgyalni játékosokért, mert anélkül ebben a ligában nem lehet üzletet kötni

Odáig világos, hogy csak a legjobbak fognak hosszabbítást kapni, az üres helyeket pedig harmadik napos pickek, udfa, ígéretes ps játékosokkal fogja kompenzálni, akikben lát érdemi plafont.

Ami viszont kissé ködös az a felsorolás első és harmadik pontjának összeegyeztetése.

Vegyük egyből a QB-kérdést: Lock developing szempontból illik az elképzelésbe, de nem top talent. Lehet belőle kellő fejlesztéssel egy nagyon jó játékos, de nem lesz mondjuk top5-8 valószínűleg soha. De ha ezt a posztot, mint a legfontosabbat meg akarja oldani top talenttel, azért elengedhetetlen egy komoly draft capital felrakása. Ez pedig ütközik azzal, hogy ő a következő éveket drafting and developing címmel képzeli. Persze csak ha nem hátsó körösök beválási arányának feltornázására gondol ezzel.

A leglogikusabb válasz talán az erre, hogy van egy limit amit nem halad túl cseréknél, de akkor meg az agresszív üzletelés, bármit top talentért része nem valósul meg.

Szóval kíváncsi leszek. A Vikings játékospolitikáját a nyilatkozatok mellé rakva én arra tippelek, hogy nagyon hamar meg fog kötni olyan üzleteket, amilyenekbe Elway nem igazán mert belemenni. Értelemszerűen így az elvárások is nagyobbak lesznek egy-egy ilyen típusú deal után. Eddig ellentétes véleményen voltam, de ha Watson vagy Prescott elérhető lesz, akkor oda fog pirítani, ellenben kevesebbel nem fogja beérni, inkább kivár a biztosra, és arra rak fel sokat.

Szerkesztette: Cruyffista

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Trump egy koszlobár fasztraktor. A zárt osztályon a helye, esetleg a Simpsonsban.
Cruyffista
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
2 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
falcons szurkolók ne figyeljenek
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Ha már ennyire lealjasodott a követő, tekintsük meg a magyar televíziózás történetének legjobb jelenetetét.
9 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Mivel most ástam bele magam és kezdtem el rajta kattogni, írtam egy FA és draft előzetest, hogy milyen lehetőségei vannak a csapatnak, mit kéne szerintem csinálni..

FA:

Lejárók: Butt, Wilkinson, Dotson, Shelby Harris, Demarcus Walker, Sylvester Williams, Attaochu, Chickillo, Joe Jones, Justin Simmons, Will Parks, Bausby
Korlátozott szabadügynökök: Lindsay, Patrick, Spencer, Calvin Anderson, Schlottmann, Jonathan Harris, AJ Johnson, Marshall, Toliver

Akiket első hullámban jó lenne tartani: Simmons, Lindsay, Spencer, AJ Johnson, Patrick, Shelby

Alapesetben nagyobb döntések meghozása nélkül Patrick és Shelby közül valószínűleg csak az egyik tud majd maradni.

Csapatopció: Kareem Jackson $13m, Von Miller $22,225m

Note: Bolles a gigaszerződése első évében 5 milliót fog keresni, ami elég szépen jelzi a nyilatkozatokkal összerakva, hogy Simmons gyakorlatilag hosszabbított Bolles előtt, és hozzá lett igazítva az ő szerződése.

Amit első ránézésre el lehet mondani, hogy túl kevés pénz fog felszabadulni, így tehát csak a játékosaink egy részének megtartására lehet pénz. De... Lesz egy kiskapu az új GM-nek, ami lehetővé teszi, hogy ha akar, már idén asztalt borítson. Ez pedig az, hogy Kareem Jackson, Von Miller szerződése csapatopciós. AJ Bouye és Casey szerződése nem garantált, bukás nélkül elküldhetőek, cserélhetőek. Gordon, Driskel és JaWuan James szerződéséből keletkezne egy nagyobb dead money, de ha utóbbit valahogy sikerülne elcserélni egy tankoló csapatba harmadik napos pickekkel, már sokkal jobb a helyzet. Ez pedig azt jelentené, hogy rengeteg pénzünk lenne egyik napról a másikra..

..Igen ám, de persze nem minden ilyen szép, jó és egyszerű. Chubb és Sutton hosszabbítására fel kell készülni, bejön Simmons szerződése is, és Bolles jövőre 15 millióval többet keres. DE, így elég pénz maradna az új GM-nek, hogy egy nagyobb változásokat magába foglaló offseasont rakjon össze, amennyiben szeretne. És amennyiben megteheti, felhatalmazása van rá. Hogy ez lenne-e a jó út? Azt nem tudom. De van egy ilyen megoldása is a szituációnak. Ami nyilván egy nagyobb QB-igazolást, vagy egy komoly védelem fiatalítást, újraépítést foglalna magába. Más esetben nem igazán van értelme.

Von Miller: Utolsó évéhez ért a jelenlegi szerződése. Én úgy gondolom, hogy amennyiben eltoljuk jövőre a nagyobb építkezést, megérdemli azt a 22+ millió dollárt amit idén keresne, és szépen le kell hívni az opciót. Viszont ha a csapat és a játékos érdekeit egyben vesszük, az is megoldás lehet, ha kap egy éves hosszabbítást 2 év, 25-28 millióért full garantáltban.. Mindenki jól jár. Viszont ha esetleg meg meri lépni a GM, hogy nem hívja le az opciót, azt muszáj komoly lépéseknek követnie. Ha egy klublegenda, és a liga legnagyobb péniszének birtokosa esetében meglépjük, hogy megkockáztatjuk az eligazolását, akkor nem toporoghatunk ebben a helyzetben amiben most vagyunk, csak Von nélkül.. Ez lenne a legrosszabb, legértelmetlenebb forgatókönyv.

Én most talán inkább egyben tartanám a csapatot. Nézzük meg így, aztán majd jövőre a szezon kimenetelének függvényében el lehet dönteni mihez kezdjünk a rengeteg cappel. Kapjon új szerződést Lindsay, Simmons, Vonnak csapatopció, esetleg átstrukturálás hogy legyen pénz még egy minődési játékosra, döntsük el, hogy Shelby, Patrick és Kareem Jackson közül melyik két játékost tartsuk meg, ha lehet maradjon mind a három, Gordont és Jamest meg cseréljük el, és igazoljunk egy normális RT-t aki játszik is. Gordonért szerintem bőven lehet harmadik napos picket kapni így, hogy egy éves szerződése van, ha azt a kapott picket összegyúrjuk egy ötödikkel meg két hetedikkel (van belőle három), hogy James innen ki legyen takarítva.. do it. Lehet, hogy máshol egészséges pro bowler lesz a következő években, akkor majd max kicsit szörnyülködünk, de legalább nem kéne izgulni, hogy vajon az első vagy második meccstől kell-e 4 emberes támadófallal végigjátszani a szezont.

Draft: Mire elég a 9. pick?

Így, hogy vannak tehetségeink, vannak jó veteránjaink, nyilván az lenne a legjobb, ha olyan játékost húznánk, akiben klasszis potenciál van ÉS hiányposztot töltene be.

Posztonként a reális lehetőségek:

QB: 3 irányító van ezen a drafton, aki megérheti ezt az értéket, Lawrence, Wilson és Fields. Egyik sem lesz bent eddigre, ez szinte biztosra vehető.

WR: Gyorsan elérkeztünk a lehető legrosszabb forgatókönyvhöz. Könnyen előfordulhat, hogy a top3 BPA a boardon amikor elkezd ketyegni az óra két WR és egy TE lesz. Ja'marr Chase és DeVonta Smith elképesztő dolgokat tudnak, de nem kell részletezni, hogy ez már túlzás lenne.

TE: Kyle Pitts. Szintén komoly tehetség. A helyzet ugyanaz, mint a WR-eknél. Bőven megvagyunk talentekben.

OT: Ez az első poszt amivel igazán érdemes lehet foglalkozni. Bolles helye stabil az idei teljesítménye és hosszabbítása után, viszont ha az új GM megcsinálná azt, hogy kibaszná Jamest csere útján, húzna egy OT-t az első körben, és a keletkező fizuból minőségi FA-ra is futná, azért járna egy doboz keksz. Penei Sewell a legjobb prospect, nem lesz bent. De lesznek még opciók, alapvetően nagyon mély classnak tartják az ideit. Úgyhogy lehetne válogatni.

DE/DT: Szerintem Shelby hosszabbításától függetlenül megvagyunk ide annyira, hogy ne ide húzzunk. Ha lenne ide egy BPA elérhető játékos, az még átmenne logikusság szempontjából, viszont ez a class kifejezetten gyenge. Talán nincs is olyan védőfalember, akit ne lenne reach 9. helyen pickelni.

ILB: Micah Parsons, az álompick. 2019-ben Devin White volt a cél, esély sem volt rá, hogy lecsússzon. Tavaly vissza akart cserélni Elway az első kör végébe egy második és harmadik körrel Patrick Queenért, nem jött össze. Van egy-két csapat aki komoly veszélyt jelent rá, hogy bennmaradjon, de talán most van a legnagyobb sansz rá, hogy klasszis ILB tehetséget szerezzen a franchise. Egyébként szinte minden boardon top3 prospect közé írják, ami két ilyen irányító, elkapó, és Sewell mellett sokat elmond.

 www.youtube.com/watch?v=pALaLOjXZ1U

S: Simmons hosszabbítani fog, Jacksonnak van még egy éve, és top tehetség sincs. Nem igazán opció.

CB: Parsons és az OT poszt után ezt mondanám a harmadik legvalidabbnak. Vannak jó prospectek, olyan viszonylag kevés, akinél nincs legalább egy red flag. Patrick Surtaint mondják a legjobbnak, de ő alapvetően sebességben verhető, ami ebben a divizióban nem tudom mennyire fér bele. Szigorúan videók és leírások alapján nekem Jaycee Horn és Caleb Farley jobban tetszik, de őket nem láttam játszani. Összességében itt is elmondható, hogy szinte biztos hogy lenne választék.

Ha ráfirkálhatnék a csapat táblájára, így tenném jelenleg:
1. Trevor Lawrence (QB)
2. Justin Fields (QB)
3. Penei Sewell (OT)
4. Micah Parsons (ILB)
5. A második legjobb OT
6. Jaycee Horn (CB) // Caleb Farley (CB) // Patrick Surtain II (CB)
7. Zach Wilson (QB)
8. Ja'Marr Chase (WR)

Összesítve:
Legjobb forgatókönyv: Parsons
Szintén örülhetünk: A csapat által legjobbnak vélt CB, vagy a második legjobb OT
Szopás: Kimegy Parsons, a kiszemelt CB és OT, Sewell és a 3 QB is, és nincs más ár-érték arányban jónak tartott célpont. Vagy reach vagy lecsere. Magyarán nem jutunk ténylegesen top10-es tehetséghez, csak ha elkapót húzunk.
15 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
1. Lawrence - 1/1 szint
2. Fields - 1/1 szint
3. Zach Wilson - 2. kör szint, magas plafon miatt legit lehet első kört is adni érte
4. Trey Lance - Ugyanaz igaz rá, mint Wilsonra, de a plafon alacsonyabb
5. Brock Purdy - 2. kör, nem volt nagy éve, de tud olyan dolgokat, ami miatt legalább az esély megvan hogy komoly irányító lesz
6. Kyle Trask - 2. kör, de első kör végén egy kiöregedő QB mögé valid lehet elvinni kínálat híjan. game-manager QB-nak akár tökéletessé is formálható
7. Jamie Newman - 2-3. kör, hasonló prospect mint Lance, de a dobásai korlátozotabbak
8. Mac Jones - 2-3. kör, címeres csere QB, aki majd 15 év múlva beáll sérülés miatt irányítani és a kommentátorok megjegyzik érdekességként, hogy ugyanazon a drafton kelt el, mint az ellenfélnél irányító Fields/Lawrence, az Alabamával döntőzött, ez a 16. csapata
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
Amit Mahomes csinál az egy új szint. Nem gondoltam volna, hogy látok a prime Manningnél és Rodgersnél jobb játékost szigorúan a játékosok csúcsát nézve, de most ezt érzem.
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 695