Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
8 napja
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
3 172


Utolsó 10 fórum hozzászólás

12 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Nagyon fura, mert egyik műsorban az a téma Maye miért jobb prospect mint Williams, másikban meg az, hogy lehet 4. QB-ként megy ki a classból mert JJ McCarthy egyre több GM-nél küzdi fel magát a 2. helyre.
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ezt egyedül egy embernek kell megítélni, és az Reid. Azért ez a két ember elég régóta együtt dolgozik. Nekem csak az időzítés fura, mert nagyon az elején történt, ha kicsit később van az incidens azt mondom jobban értem, mert Reidet tényleg fel kellett ébreszteni jó pár döntése alapján. De nem tudhatjuk hogyan szokták egymást spanolni, tűzbe hozni. Simán el tudom képzelni, hogy öltözőn belül egymás pofájába üvöltöznek félkomolyan ilyen célból.

Összességében komoly mentális felkészültségről tettek tanúbizonyságot, mert Kelce is összekapta magát, és Chris Jones is összekapta az első félidőben fegyelmezetlenül játszó Chiefs D-t.
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Pont nemrég rakta be valaki nfl csevegőbe, hogy a chiefs az elmúlt 10 évben 0.72-es W mutatóval rendelkezik, amivel a major ligákban sehol senki a nyomukban még csak közel se. Tehát ez nem most kezdődött, és kicsit abszurd lenne fenntartani ezt még egy évtizedig, biztos lesz lejtmenet, pl Reid vagy Kelce visszavonulása után, de most pl Chris Jones elengedésével is rengeteget gyengülnek, aki mind a 3 SB győzelmüknek kulcsfigurája volt.
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Nehéz megmondani ki a hunyó, mert pattogó labda ide vagy oda, Reid nem élt a meccsel és hozott néhány kifejezetten rossz döntést, a Chiefs nem kezdett automatikus 14 ponttal, sorra csinálták a hülyeségeket, az elkapósoruk után a futójuk is pályán tarthatatlan lett, és nem hidegben volt a meccs. Emellett jó pár felesleges zászlót is csináltak fegyelmezettlenséggel.

Emiatt nekem ez sokkal nagyobb beszakadás mint a 4 évvel ezelőtti.


Szegény Moody szerintem veri a fejét a falba egy ideig. Ha megvan az az XP...
iktriad
A rendes játékidő végén volt még két dobásra idő az end zone torkából. 6 mp + egy időkérés maradt a FG előtt ha jól rémlik. Szóval nagy eséllyel akkor is a Chiefs nyer.
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
mintha Swift lett volna az edző, a playcaller, a GM, vagy a tulaj.
realcamp
Amikor van egy termék a leláton ami értékesebb, népszerűbb mint te egész magad beleértve az összes játékost, edzőt a pályán, akkor nyilván kihasználod ezt a kvázi ingyen jött lehetőséget a bevétel növelésére.

Engem például a tényleg indokolatlan, nem játékosok pihenésére szolgáló reklámszünet jobban zavar, és valszeg elenyésző pénzt hoz egy Swift bevágáshoz képest.
18 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Jeleztük Wilsonnak, hogy egy kis szerződés átalakítással maradhat QB1. Ez csak azért fura, mert elvileg a draft class-szal Payton elmondása szerint csak hétfőtől kezdenek el foglalkozni, és eddig csak informaciót gyűjtöttek.
21 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ha a csoporthoz való igazodás szempont, érdekes kérdéseket vethet fel a D építésének iránya.. A Chargers és a Raiders nagy eséllyel egy run heavy O-t fog futtatni, ha ezt vesszük figyelembe az asseteket olyan játékosokra kell ellőni, akikkel erősítjük a futás elleni védekezést. Ha a Chiefset, akkor nyilván kimagasló passzsiettetést és észjátékosokkal teli DB-sort kell kirakni (aminek a két alappilére már adott), ami talán jobban illene Joseph profiljához.. Bár az nem a legjobb jel, hogy a DB coach egy kvázi hasonló poziért hagyja el a hajót, hogy ne tudjuk megvétózni a távozását..

Valahol szomorú, hogy nem idén nyomjuk a tavalyi all in költekezést, Chris Jones brutál nagyot tudna dobni ezen a D-n mint a liga legjobb belső passzsiettetője.. Mike Evansről már nem is beszélve. Vagy Sneed szintén a Chiefsből... sajnos ezt (is) elmértük. Nem emlékszem mikor volt utoljára ilyen erős FA kínálat.
25 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ez hülyeség. Szimplán többet kért, mint amennyit adni akartunk neki.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha ez nem sző belső feszkót jól jártatok szerintem, az arizonai kalandja nem az a szimpla földbe állás volt.
25 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Mondjuk inkább Bieniemy, mint Getsy...nem?
Rolni
Én Bienemy-t Kliffnél is előbb vinném. Ő a legjobb a femerült nevekből.

Ugyanakkor nyilván beszédes ez a helyzet, hiszen Kliffre ha jól értem úgy nincs pénz (legalábbis szerződésbeli problémát írnak), hogy AP tippre az egyik, hanem legkevesebbet kereső HC.
28 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ő egy 3. körbe projektált QB, amivel csak annyi a gond hogy igazából logikusan nézve ez egy nem létező értékelés, hiszen vagy van annyira jó hogy elviszed 1. körben, vagy nem adsz ki rá 3. kört ahol kevésbé értékes posztokra még szoktak lenni kezdő kaliberek, ami legyen akár ILB, C lvagy S, bőven elfér nálunk.

A tendenciák is egy ilyen move ellen szólnak, egyre kevesebb a nem első körben húzott, középszernél jobb QB a ligában: Hurts, Prescott, Purdy, esetleg hunyorítva Cousins. Ebből Hurts és Purdy az akik nem a kőkorszakban lettek húzva.

Tavaly a Raiders rookie QB-ját mértük fel többször, remélem itt hasonló a cél. Ha esetleg nem, akkor remélem vagy első körben jön, vagy valahol a végén.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
A 2018-as draft után gyakorlatilag a következő szezon végéig tényként kezelték, hogy Nick Bosa lesz az 1/1 (volt egy kis megingás november körül, hogy esetleg Justin Herbert lesz). A tavalyi után már nem volt akkora az egyetértés, de a szezon kezdetéig Tua, Chase Young és Jeudy váltogatták egymást a mockokban, Murray-hez hasonlóan pedig Burrow is maximum hátsó körös pickként került szóba.

Ennek fényében lenne most valakinek olyan 1/1 tippje a 2021-es draftra, ami nem Trevor Lawrence?
Cruyffista
Brock Purdy, Iowa State
Shawn84
Végre megtaláltam, napok óta keresem 🤦
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Unpopular opinion. Ez nektek egy nagyon jó csere. Adams kurvajó játékos, de most már nem először derült ki, hogy PO szinten kevés ez így. Ha kitömitek annyival mint a Raiders nem sok minden változott volna. Így most itt a sansz egy 3-4 fős fasza elkapósort összerakni, ahol Lazard nem WR3, hanem WR5.

Piacon Sanders, Beasley, Landry, Fuller, Julio, Watkins közül lehet WR2-WR3-at válogatni, aztán a két elsővel is húzni akár. Erős az idei class.
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
A személyes sértettségeket nem ismerem, de itthon a Spíler és az M4 esetében is lehet olyan példát mondani, amikor azért raktak ki kommentátort vagy ex-focista szakértőt, mert a fidesszel ellentétes véleményen volt valamiben. A sportjogok pedig politikai alapon kerülnek leosztásra, így nehéz nem belekeverni.

Ha egy csatorna elkezd a hazai gennyes propagandahálózat részeseként funkcionálni, fontosabb kiállni értékek mellett, mint bármilyen sporteseményre hüledezni.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
Bowlok után nálam ez a QB sorrend, teljesen szubjektív.

1. Matt Corral
2. Bailey Zeppe
3. Malik Willis
4. Carson Strong
5. Kenny Pickett
6. Sam Howell
7. Desmond Ridder

Ahogy olvasom, most Pickettet, Corralt és Riddert várják első körbe, Willis kérdőjeles. Ridder azért még ilyen mezőnnyel is durva lenne. I mean most lehet, és valoszínűleg jobb QB, mint 3-4 név a listán, de nulla plafonja van szerintem, a mostani szintje meg game manager max. Ő inkább egy stabil, megbízható csere lesz az NFL-ben. Bár többen lehet még azok se. Howell hatalmas zsákbamacska. Annyira rossz volt valamire való védelmek ellen a fal előtte, hogy valószínűleg sokkal jobb annál, mint aminek most tűnik. De a nyári 1/1 favoritsága jogosan szűnt meg. Willis szintén, lehet az új Rosen, meg egy azonnali top10 qb is. Nála pláne nehezen látni a köztes állapotot, viszont a plafon magasabban van. Strong ha nem dobna annyi miss-t hosszú labdákra akár QB1 is lehetne, de szintet lépve sokszor fogják leszedni ezeket, pláne hogy nem is a legerősebb ellenfelek ellen tolta. Zeppe most még nagyon radar alatt van, de muszáj voltam miatta belenyúlni ebbe a kőbe vésett top6-ba miatta, nekem ennyivel jobbnak tűnik, mint a többség. Pickettnek én nem hiszem el. Ez a bizonytalan mozgás és lábmunka a zsebben, és a rovid, középtávoli passzokra sokszor intet érdemlő dobások Paxton Lynchre emlékeztetnek.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172
ez a passz amúgy kibaszott művészet
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 172