Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
2 126


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
ES10 👑
9 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
3-0. két hét múlva bama, el kell őket kapni
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
18 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
18 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Daktől ez MVP szint amit lehoz ma.
19 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
19 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
TJ Watt 4 év, 112m, 80m garantált
27 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
tekintve, hogy 20-an vagyunk 30 körre, lenne egy olyan javaslatom hogy 1 percről vigyük le félre a gondolkodási időt
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Még van 1 helyünk, azt már csak kihúzzuk fél lábon is 😊
FLZOLI
jövök, ha megvan még
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
11 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
6 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
19 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126


Szerkesztette: Cruyffista
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Légyszi nyomjátok szét ezt a túlértékelt csürhét. De ne csak úgy ímmel ámmal. Legyen történelmi szinten fájdalmas. A nap amikor hatalmas Arod visszavonultatta Bradyt. Köszi.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
- picksixszel felérő fumble a sztárfizuért pedálozó jonestól
- kétpontos és td drop
- hányinger elmaradt sárgák dpi és opi szabálytalanságoknál amikből lett két tampa td, meg legalább két incomplete harmadikoknál
- történelmi szinten choker és beszari döntések lafleurtől

én ugyan nem vagyok packers szurkoló, de borzasztó nehéz lehet így elveszteni egy olyan meccset, amit szanaszét kellett volna nyernetek. Az FO elszégyelheti magát, hogy Arod alá továbbra sem tudnak értelmes célpontokat tolni. Ha csak egy fasza WR-rel van több, mindezek ellenére is meglehetett volna. Brady több értelmezhető segítséget kapott a Tampától a segge alá egy offseason alatt, mint Rodgers az elmúlt 5 évben a Packerstől összesen. Ezen kene elgondolkodni arrafele.

És akkor bazmeg kiveszik a kezéből negyedikre. Ilyet ilyen QB-val akkor sem csinálsz ha jó védelmed van, nemhogy amikor ilyen maximum látványra jó hígfos. Ha nem hozott volna történelmi statokat eddig a szezonban a Packers O, én holnap megköszönném a munkát a HC-nak. Ez a meccs végi balfaszkodás az oldalvonal mellől könyörög a sackért.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
Mivel most ástam bele magam és kezdtem el rajta kattogni, írtam egy FA és draft előzetest, hogy milyen lehetőségei vannak a csapatnak, mit kéne szerintem csinálni..

FA:

Lejárók: Butt, Wilkinson, Dotson, Shelby Harris, Demarcus Walker, Sylvester Williams, Attaochu, Chickillo, Joe Jones, Justin Simmons, Will Parks, Bausby
Korlátozott szabadügynökök: Lindsay, Patrick, Spencer, Calvin Anderson, Schlottmann, Jonathan Harris, AJ Johnson, Marshall, Toliver

Akiket első hullámban jó lenne tartani: Simmons, Lindsay, Spencer, AJ Johnson, Patrick, Shelby

Alapesetben nagyobb döntések meghozása nélkül Patrick és Shelby közül valószínűleg csak az egyik tud majd maradni.

Csapatopció: Kareem Jackson $13m, Von Miller $22,225m

Note: Bolles a gigaszerződése első évében 5 milliót fog keresni, ami elég szépen jelzi a nyilatkozatokkal összerakva, hogy Simmons gyakorlatilag hosszabbított Bolles előtt, és hozzá lett igazítva az ő szerződése.

Amit első ránézésre el lehet mondani, hogy túl kevés pénz fog felszabadulni, így tehát csak a játékosaink egy részének megtartására lehet pénz. De... Lesz egy kiskapu az új GM-nek, ami lehetővé teszi, hogy ha akar, már idén asztalt borítson. Ez pedig az, hogy Kareem Jackson, Von Miller szerződése csapatopciós. AJ Bouye és Casey szerződése nem garantált, bukás nélkül elküldhetőek, cserélhetőek. Gordon, Driskel és JaWuan James szerződéséből keletkezne egy nagyobb dead money, de ha utóbbit valahogy sikerülne elcserélni egy tankoló csapatba harmadik napos pickekkel, már sokkal jobb a helyzet. Ez pedig azt jelentené, hogy rengeteg pénzünk lenne egyik napról a másikra..

..Igen ám, de persze nem minden ilyen szép, jó és egyszerű. Chubb és Sutton hosszabbítására fel kell készülni, bejön Simmons szerződése is, és Bolles jövőre 15 millióval többet keres. DE, így elég pénz maradna az új GM-nek, hogy egy nagyobb változásokat magába foglaló offseasont rakjon össze, amennyiben szeretne. És amennyiben megteheti, felhatalmazása van rá. Hogy ez lenne-e a jó út? Azt nem tudom. De van egy ilyen megoldása is a szituációnak. Ami nyilván egy nagyobb QB-igazolást, vagy egy komoly védelem fiatalítást, újraépítést foglalna magába. Más esetben nem igazán van értelme.

Von Miller: Utolsó évéhez ért a jelenlegi szerződése. Én úgy gondolom, hogy amennyiben eltoljuk jövőre a nagyobb építkezést, megérdemli azt a 22+ millió dollárt amit idén keresne, és szépen le kell hívni az opciót. Viszont ha a csapat és a játékos érdekeit egyben vesszük, az is megoldás lehet, ha kap egy éves hosszabbítást 2 év, 25-28 millióért full garantáltban.. Mindenki jól jár. Viszont ha esetleg meg meri lépni a GM, hogy nem hívja le az opciót, azt muszáj komoly lépéseknek követnie. Ha egy klublegenda, és a liga legnagyobb péniszének birtokosa esetében meglépjük, hogy megkockáztatjuk az eligazolását, akkor nem toporoghatunk ebben a helyzetben amiben most vagyunk, csak Von nélkül.. Ez lenne a legrosszabb, legértelmetlenebb forgatókönyv.

Én most talán inkább egyben tartanám a csapatot. Nézzük meg így, aztán majd jövőre a szezon kimenetelének függvényében el lehet dönteni mihez kezdjünk a rengeteg cappel. Kapjon új szerződést Lindsay, Simmons, Vonnak csapatopció, esetleg átstrukturálás hogy legyen pénz még egy minődési játékosra, döntsük el, hogy Shelby, Patrick és Kareem Jackson közül melyik két játékost tartsuk meg, ha lehet maradjon mind a három, Gordont és Jamest meg cseréljük el, és igazoljunk egy normális RT-t aki játszik is. Gordonért szerintem bőven lehet harmadik napos picket kapni így, hogy egy éves szerződése van, ha azt a kapott picket összegyúrjuk egy ötödikkel meg két hetedikkel (van belőle három), hogy James innen ki legyen takarítva.. do it. Lehet, hogy máshol egészséges pro bowler lesz a következő években, akkor majd max kicsit szörnyülködünk, de legalább nem kéne izgulni, hogy vajon az első vagy második meccstől kell-e 4 emberes támadófallal végigjátszani a szezont.

Draft: Mire elég a 9. pick?

Így, hogy vannak tehetségeink, vannak jó veteránjaink, nyilván az lenne a legjobb, ha olyan játékost húznánk, akiben klasszis potenciál van ÉS hiányposztot töltene be.

Posztonként a reális lehetőségek:

QB: 3 irányító van ezen a drafton, aki megérheti ezt az értéket, Lawrence, Wilson és Fields. Egyik sem lesz bent eddigre, ez szinte biztosra vehető.

WR: Gyorsan elérkeztünk a lehető legrosszabb forgatókönyvhöz. Könnyen előfordulhat, hogy a top3 BPA a boardon amikor elkezd ketyegni az óra két WR és egy TE lesz. Ja'marr Chase és DeVonta Smith elképesztő dolgokat tudnak, de nem kell részletezni, hogy ez már túlzás lenne.

TE: Kyle Pitts. Szintén komoly tehetség. A helyzet ugyanaz, mint a WR-eknél. Bőven megvagyunk talentekben.

OT: Ez az első poszt amivel igazán érdemes lehet foglalkozni. Bolles helye stabil az idei teljesítménye és hosszabbítása után, viszont ha az új GM megcsinálná azt, hogy kibaszná Jamest csere útján, húzna egy OT-t az első körben, és a keletkező fizuból minőségi FA-ra is futná, azért járna egy doboz keksz. Penei Sewell a legjobb prospect, nem lesz bent. De lesznek még opciók, alapvetően nagyon mély classnak tartják az ideit. Úgyhogy lehetne válogatni.

DE/DT: Szerintem Shelby hosszabbításától függetlenül megvagyunk ide annyira, hogy ne ide húzzunk. Ha lenne ide egy BPA elérhető játékos, az még átmenne logikusság szempontjából, viszont ez a class kifejezetten gyenge. Talán nincs is olyan védőfalember, akit ne lenne reach 9. helyen pickelni.

ILB: Micah Parsons, az álompick. 2019-ben Devin White volt a cél, esély sem volt rá, hogy lecsússzon. Tavaly vissza akart cserélni Elway az első kör végébe egy második és harmadik körrel Patrick Queenért, nem jött össze. Van egy-két csapat aki komoly veszélyt jelent rá, hogy bennmaradjon, de talán most van a legnagyobb sansz rá, hogy klasszis ILB tehetséget szerezzen a franchise. Egyébként szinte minden boardon top3 prospect közé írják, ami két ilyen irányító, elkapó, és Sewell mellett sokat elmond.S: Simmons hosszabbítani fog, Jacksonnak van még egy éve, és top tehetség sincs. Nem igazán opció.

CB: Parsons és az OT poszt után ezt mondanám a harmadik legvalidabbnak. Vannak jó prospectek, olyan viszonylag kevés, akinél nincs legalább egy red flag. Patrick Surtaint mondják a legjobbnak, de ő alapvetően sebességben verhető, ami ebben a divizióban nem tudom mennyire fér bele. Szigorúan videók és leírások alapján nekem Jaycee Horn és Caleb Farley jobban tetszik, de őket nem láttam játszani. Összességében itt is elmondható, hogy szinte biztos hogy lenne választék.

Ha ráfirkálhatnék a csapat táblájára, így tenném jelenleg:
1. Trevor Lawrence (QB)
2. Justin Fields (QB)
3. Penei Sewell (OT)
4. Micah Parsons (ILB)
5. A második legjobb OT
6. Jaycee Horn (CB) // Caleb Farley (CB) // Patrick Surtain II (CB)
7. Zach Wilson (QB)
8. Ja'Marr Chase (WR)

Összesítve:
Legjobb forgatókönyv: Parsons
Szintén örülhetünk: A csapat által legjobbnak vélt CB, vagy a második legjobb OT
Szopás: Kimegy Parsons, a kiszemelt CB és OT, Sewell és a 3 QB is, és nincs más ár-érték arányban jónak tartott célpont. Vagy reach vagy lecsere. Magyarán nem jutunk ténylegesen top10-es tehetséghez, csak ha elkapót húzunk.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 126
1. Lawrence - 1/1 szint
2. Fields - 1/1 szint
3. Zach Wilson - 2. kör szint, magas plafon miatt legit lehet első kört is adni érte
4. Trey Lance - Ugyanaz igaz rá, mint Wilsonra, de a plafon alacsonyabb
5. Brock Purdy - 2. kör, nem volt nagy éve, de tud olyan dolgokat, ami miatt legalább az esély megvan hogy komoly irányító lesz
6. Kyle Trask - 2. kör, de első kör végén egy kiöregedő QB mögé valid lehet elvinni kínálat híjan. game-manager QB-nak akár tökéletessé is formálható
7. Jamie Newman - 2-3. kör, hasonló prospect mint Lance, de a dobásai korlátozotabbak
8. Mac Jones - 2-3. kör, címeres csere QB, aki majd 15 év múlva beáll sérülés miatt irányítani és a kommentátorok megjegyzik érdekességként, hogy ugyanazon a drafton kelt el, mint az ellenfélnél irányító Fields/Lawrence, az Alabamával döntőzött, ez a 16. csapata