Baker Mayfield a Panthersnél!

Cruyffista

Denver Broncos Ole Miss Rebels

Cruyffista
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
2 660


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Abban egyetértek, hogy Gobert sok helyzetben nagyon jó védő. Csak azt ne felejtsük el, hogy Townsszal máshogy kell vedekeznie, és Gobert a DPOY címek ellenére ki lett ismerve PO szinten. A fő kérdés számomra továbbra is az, hogy:
1. Ha Towns nem megy ki, hogy védkeznek üres triplák sorozata ellen?
2. Ha kimegy, hogy bírják el, hogy mindenki lefutja? Gobertet második negyedre kifaltolja egy Golden State.

Note: Townsot nem cserélhetik.
4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Pickek: a 2029-es top5 védett, többi védetlen, tehát ha 2 év múlva gyűrű nélkül szetesik a Wolves szopacs, és ugye van egy swap is, szóval a 25-26-27 években ha rossz lesz a Minny az ÖSSZES pickjük a Utahé.

Gobert nem csak akkor volt rossz a PO-ban amikor kihozták a gyűrű alól, hanem akkor is amikor ott volt, mert mögé kerülnek Brunson szintű guardok is könnyű pontokért. A Gobert - KAT védelem legfeljebb alapszakaszban fog működni, tegyük fel Irvinget megszerzi a Lakers, őt hogyan fogják levédekezni? Jokic Murray pick and rollt? Curry-ék ellen hogy oldják meg, hogy ne legyen valaki teljesen üresen hármasra? Necc ez. KAT lassú lépésű magas, nincs első lépése se, és utána sincs sebessége. Bármilyen guard le tudja futni egy sima befele dribble-lel, talán még Doncic meg CP3 is.
4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Én az Aréna4 felépítését nem ismerem, szóval elhiszem amit írsz. A sportjogok politikamentes leosztására reagáltam. Már eleve necces a magyar kapcsolódású vs nem magyar kapcsolódású leosztás, ami kialakult az M4 megalakulásával. Erre jön rá, hogy a legnépszerűbb nem magyar sportjogok (Forma1, BL, Angol és spanyol bajnokság) mind az M4 - Spíler duón találhatók meg, mindezt legfőképpen azért, hogy megfelelő mennyiségű embert érjenek el az adásokat körbeölelő 1 percesek és politikai reklámok. Szóval mégha az Arena4 nem is közvetlen politikai motiváltsággal szerzi a jogait, maga a piac úgy működik, hisz látszólag erősen korlátolt miből válogathat a többi csatorna.
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Gratulalok a tWolvesnek hogy 4 elsőt + az idei első körös pickjüket odaadták a tulfizetett Gobertert. Hanyok.
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
- Ha Simmons egészséges lesz, ő önmagában nagyobb érték, mint a Philly-s Harden

Cruyffista
Simmons perpill több, mint egy éve nem látott pályát, utoljára mikor meg fent volt a Procter and Gamble részvényárfolyama az egekben járt, mert annyi pelenkát kellett elhasználnia, ha dobásra szánta volna magát. Ha egy csapatban Simmonsnak kell az egyik sarokkőnek lennie ott óriási gond van, elit védőjátékosnak még kiváló, olyan number 3-4-nek egy csapatban, már csak másik 3 hiányzik, Booker mondjuk vicces lenne, együtt sírdogálhatnának meccsek után!
VanillaSky
A műtétei azért nem hangzanak viccnek, mégha nem is tud dobni. A védekezése mellett pedig a pattanózása és a playmakingje is elit. Ha valahol van 3 jó shooter, és Simmons egészségesen ha produkál egy jó szezont a Netsben, érhet több első kört.
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Pickekkel semmit se érnek, hiszen nincs saját pickjük. Nekik elit játékos kell.
Jughead
Egyetértek, bár mai NBA-ben elég belenyúlni egy generational talentbe, és onnan jön a többi. Lásd a ma két legjobb Jokic és Giannis hátrébbról jöttek.

Viszont a másik oldal amit kihagytam, és ezért idegesít Stephen A.-ék nyivákolása: Durant és Irving kvázi ingyen mentek a Netsbe, egy nem túl tehetséges mag megbontásával, akik közül csak a mára minuszos DLo-t kellett odaadniuk. Ha Durant és Irving egészségesen megy oda és nem lejárók, olyan 10+ első kört kellett volna adniuk. Így lehet csak 6-ot. Ehelyett egy elég jól védett elsővel megúszták.

Tehát a GM úrnak úgy sikerült ezt a csodát felépítenie egy keleti 8. csapatból, hogy megkapta Durantet és Irvinget, Russellen kívül maradt mindenki, és egy pickhalmon ült.

Szerkesztette: Cruyffista
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
A Nets amúgy azt éli át, amitől mindenki félt a Clippersnél - PG meg Kawhi odamegy, nem hosszabbít és ott fogunk állni letolt gatyával.
tenorx
Nem teljesen. Durantet nagyon szeretik indokolatlanul baszogatni, ez most megint kicsit ilyen, ezért az jön át az embereknek, hogy a Nets milyen rosszul fog járni. Persze Durant is hibás, nem ezt mondom, de ugye nem ő adta a történelmi csomagot a dagi Hardenért, és nem ő rakott össze olyan rostert ami tele volt védekezni képtelen kiegészítőkkel. Ő egyedül Irvinget és Jordant kérte.

Na de a lényeg, ezekből a Nets durván vissza tud jön:

- Durantért gigacsomag
- Irvingért a Lakersnek ki kell rakni Westbrookot, ami több komoly picket vagy kiegészítőt jelenthet a Netsnek
- Ha Simmons egészséges lesz, ő önmagában nagyobb érték, mint a Philly-s Harden
- Curry, O'Neal kiváló kiegészítők pickszerző trade-ekhez, hisz pluszos az értékük

Megsaccolni nehéz milyen cseréket tolnak majd, de ha mondjuk az Irving, Royce, Durant, Curry négyest cserélik, abban olyan 6 első kör simán lehet. Szóval a Clippers esete más.
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
A személyes sértettségeket nem ismerem, de itthon a Spíler és az M4 esetében is lehet olyan példát mondani, amikor azért raktak ki kommentátort vagy ex-focista szakértőt, mert a fidesszel ellentétes véleményen volt valamiben. A sportjogok pedig politikai alapon kerülnek leosztásra, így nehéz nem belekeverni.

Ha egy csatorna elkezd a hazai gennyes propagandahálózat részeseként funkcionálni, fontosabb kiállni értékek mellett, mint bármilyen sporteseményre hüledezni.
6 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Ezzel némileg egyetértek, Brunson elit handle-t, büntetőzést, dobásválasztást villatott, Lavine-nel még foglalkozni kell, hogy tudja használni a skillsetjét (szerintem ilyen atletikussággal és fluid hármassal pl a Warriors teljesen mas jatekost tudna belőle csinálni). Viszont másik oldalról, a Bulls nem áll jól assettekben, es nem tul vonzó csapat, nem tudnak Durantekre, Leonardokra rámenni. Tehát siman gondolhatják úgy, hogy ha nem hosszabbítják, akkor azt a helyet nem fogják tudni kitölteni jobb játékossal. És azért ebben a csapatban vannak még rossz szerződések. Szóval itt most vagy rebuildbe kéne kezdeni, vagy nyomni bízni abban ami van.
6 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
A jobb csapatok az esetek többségében a megszabott cap felett vannak, ami azt jelenti, hogy vagy megtartják Lavine-t és luxusadót fizetnek, vagy nem tudják elkölteni azt a pénzt amit adhatnának neki, mert elfogyott a cap, és MLE, TPE féle opciókkal okoskodhatnak amik kiegészítő játékosok fizujait takarják.

Brunson meg elég jó szezonból jön úgy, hogy Doncic folyamatosan elszívta előle a levegőt. Amikor sérült volt a szlovén, szépen kijött hogy játékot értő playa hatékony statokkal. Jól csinálja a Knicks. A cap megy Brunsonra, van 3 első körük jövőre, majd azt elköltik egy masik sztarra és fizetik a luxusadót. Sztem ez jó koncepció.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
3 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Unpopular opinion. Ez nektek egy nagyon jó csere. Adams kurvajó játékos, de most már nem először derült ki, hogy PO szinten kevés ez így. Ha kitömitek annyival mint a Raiders nem sok minden változott volna. Így most itt a sansz egy 3-4 fős fasza elkapósort összerakni, ahol Lazard nem WR3, hanem WR5.

Piacon Sanders, Beasley, Landry, Fuller, Julio, Watkins közül lehet WR2-WR3-at válogatni, aztán a két elsővel is húzni akár. Erős az idei class.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Ezeket az posztokat szeretem, amik jól fel vannak építve és előre mozdítják a beszélgetést!
Toca
Semmi ilyesmi célom nem volt, szimplán mocskolni jöttem.

Szerkesztette: Cruyffista
5 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
A személyes sértettségeket nem ismerem, de itthon a Spíler és az M4 esetében is lehet olyan példát mondani, amikor azért raktak ki kommentátort vagy ex-focista szakértőt, mert a fidesszel ellentétes véleményen volt valamiben. A sportjogok pedig politikai alapon kerülnek leosztásra, így nehéz nem belekeverni.

Ha egy csatorna elkezd a hazai gennyes propagandahálózat részeseként funkcionálni, fontosabb kiállni értékek mellett, mint bármilyen sporteseményre hüledezni.
6 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Bowlok után nálam ez a QB sorrend, teljesen szubjektív.

1. Matt Corral
2. Bailey Zeppe
3. Malik Willis
4. Carson Strong
5. Kenny Pickett
6. Sam Howell
7. Desmond Ridder

Ahogy olvasom, most Pickettet, Corralt és Riddert várják első körbe, Willis kérdőjeles. Ridder azért még ilyen mezőnnyel is durva lenne. I mean most lehet, és valoszínűleg jobb QB, mint 3-4 név a listán, de nulla plafonja van szerintem, a mostani szintje meg game manager max. Ő inkább egy stabil, megbízható csere lesz az NFL-ben. Bár többen lehet még azok se. Howell hatalmas zsákbamacska. Annyira rossz volt valamire való védelmek ellen a fal előtte, hogy valószínűleg sokkal jobb annál, mint aminek most tűnik. De a nyári 1/1 favoritsága jogosan szűnt meg. Willis szintén, lehet az új Rosen, meg egy azonnali top10 qb is. Nála pláne nehezen látni a köztes állapotot, viszont a plafon magasabban van. Strong ha nem dobna annyi miss-t hosszú labdákra akár QB1 is lehetne, de szintet lépve sokszor fogják leszedni ezeket, pláne hogy nem is a legerősebb ellenfelek ellen tolta. Zeppe most még nagyon radar alatt van, de muszáj voltam miatta belenyúlni ebbe a kőbe vésett top6-ba miatta, nekem ennyivel jobbnak tűnik, mint a többség. Pickettnek én nem hiszem el. Ez a bizonytalan mozgás és lábmunka a zsebben, és a rovid, középtávoli passzokra sokszor intet érdemlő dobások Paxton Lynchre emlékeztetnek.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
kedvelem a jelenséget, hogy a rendszeresen primadonnákon siránkozó szurkolóknak leckét mutat az egyik legnagyobb primadonnának vélt játékos

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
azért ott óriási mákja volt adenvernek is és pm-nek is. konkrétan a csávó 10yardon túl már nem tudott dobni. sztem lett volna a mezőnyben 40 másik qb, aki szintén nyert volna azzal a denverrel.
gedam
Szerintem itt nem a gyűrű a lényeg. Olyan szempontból ülhet a párhuzam, hogy a már leírt Manning idősödve is meg tudta mutatni, hogy megfelelő környezetben, megfelelő kerettel és bizalommal maga mögött még mindig tud a liga legjobb játékosa lenni. Rodgers mellől most látszólag a keret, és a bizalom is hiányzik. Még mindig csak 36 éves, képzeljük el, ha bekerül egy kvázi kész csapatba ahonnan már csak egy QB hiányzik. Lehet hasonló lökést adna a pályafutásának, mint a sheriffnek a Broncos. A Packerstől még baromi korainak érzem, hogy nem tesznek alá mindent, amit tudnak. Rodgers mostani 'gyengébb' szezonját alig van csapat, amelyik nem fogadná el azonnal QB-teljesítmény szempontjából.
4 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
5 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
A Ramstől azért nem kell sajnálni ezt, mert végig olyan move-okat csináltak amik mindenkinek elérhetőek voltak, tehát a liga összes csapatának. Ramsey, Von Miller, Aaron Donald draftolása (nem top pick), Stafford, Kupp. Talán OBJ a kivétel, de halkan tegyük hozzá, hogy a nála jobb Woods ACL szakadást szenvedett. Szimplán túl kellett volna licitálni őket. Nem az van hogy sok szar csapat közül nekik volt makkjuk és kihúztak egy korszakos QB-t akihez más nem férhetett hozzá. Eközben pedig McVay alól nem is tudom hány vezetőedző, koordinátor, executive generálódott az elmúlt években. Tippre a legtöbb a ligában.
8 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 2 660
Carr nem védi azt, ahogy cselekedett. Annyit állít, hogy szeretetre van most szüksége. Ami teljesen igaz lehet. 22 évesen tönkretette az életét, meg másokét, mert ilyen-olyan okok miatt még nem nőtt fel. A gyilkos cimke és az, hogy lehet élete harmadát, negyedét rács mögött tölti teljesen tönkre teheti, árthat magának, másoknak. Az ítélethozás nem az emberek feladata, ott a törvény és a bíróság. A bent töltött idejének nem arról kell szólnia, hogy felemészti magát, hanem hogy életképes, józanul gondolkodó, jobb emberként kerüljön vissza egyszer a társadalomba. Ehhez szüksége van arra, hogy a közvetlen bizalmi köre ne engedje el. Carr pedig annyit mond, hogy ő hozzáteszi a részét ehhez a folyamathoz, és mellette lesz. Szar szituáció, de nem csak két véglet létezik. Erre próbál rávilágítani. Szörnyű amit tett, és vannak akiket sokkal jobban kell most támogatni, de mi változik és mi haszna van, ha ő is beáll gyűlölni? Semmi. Ennek felismerése miatt részemről max respect Carrnak.