NFL Draft 2025
20 feliratkozó
24 napja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
1 órája
Csak a combine-on kétszer futnak, aztán még ott vannak a pro dayek (amik most vannak)Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Ráadásul egyetlenegyszer adott helyen, adott időben.
szaba
Lehet picit náthás vagy bágyadt, egyetlen rosszul letett talppárna vagy koncentrációs zavar vagy egy kósza fing beszorulva már 1-2 tizedet jelenthet.
Ha egy nap háromszor lefutná lenne 3 különböző idő, nem ha egy héten, miközben a draft évekre, futások százaira, ezreire szól, ráadásul éles helyzetben, stressz alatt, és nem felszerelés és ellenfelek nélkül.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 órája
Ráadásul egyetlenegyszer adott helyen, adott időben.Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
tier 1 - nfl ready - 1. Travis
tier 2 - difference makers - 2. Kyle Williams 3. Tet McMillan 4. Jaylin Noel
tier 3 - big upside - 5. Tre Harris
Egbuka közben 4.5 körül futott. Nála az mondjuk baj, mert sok vertikális route-ot megy.
Cruyffista
kapitnono
szaba
Lehet picit náthás vagy bágyadt, egyetlen rosszul letett talppárna vagy koncentrációs zavar vagy egy kósza fing beszorulva már 1-2 tizedet jelenthet.
Ha egy nap háromszor lefutná lenne 3 különböző idő, nem ha egy héten, miközben a draft évekre, futások százaira, ezreire szól, ráadásul éles helyzetben, stressz alatt, és nem felszerelés és ellenfelek nélkül.

2 órája
Én azt nem értem, hogy Urunk 2025. évében miért számít még mindig, hogy egy játékos mit fut felszerelés és futball szituáció nélkül 40 yard síkon?Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
Egbuka közben 4.5 körül futott. Nála az mondjuk baj, mert sok vertikális route-ot megy.
Cruyffista
kapitnono
3 órája
Chris Simms wr rankingja:Smith-Njigba is 4.52- t futott anno, és ugyanabban a szerepkörben mint most Egbuka, főleg slotban. Sosem a sebességre építették a játékát
Cruyffista

3 órája
Mai menü: Isaiah Bond (WR).A desszert pedig Billy Bowman Jr. (S) és Jordan James (RB).
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 órája
Mai menü: Isaiah Bond (WR).

Madden hates me.
15 órája
Chris Simms wr rankingja:4.48
Cruyffista

22 órája
Chris Simms wr rankingja:tier 1 - nfl ready - 1. Travis
1 napja
Visszatértem, mint Mr. Klausz.Így elkészült Jack Bech (WR) és Kevin Winston Jr. (S) ismertetője is.

Madden hates me.
1 napja
WR: yprr/pr when targeted (katt a felbontáshoz)
man/zone yprr:
epa/play, slot/wide, drop%, yac%:

DT: pass rush win rate/run stop rate
EDGE pressure/rush:
production:

run stop/pass rush win rate:
athletism vs production:
style:

RB pass block:
jeanty nagysága szemléletesebben:

TE: tprr/yprr

rec production/blocking production

CB style:

OT:

1 napja
Na akkor indulhat a Shedeur dominó, bár Vegas úgyse fogja hagyni, hogy ne legyen nyílt titok ki húzza.
1 napja
#Louisville edge Ashton Gillotte, a name that is already generating buzz as we get closer to the NFL Draft, ran a blazing 4.63 40-yard dash today at his Pro Day in front of representatives from all 32 NFL Clubs, source said.Restrepot lefutja, amúgy szép, csak nem sok értelme van 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
azért potyogott ott biztos a nil pénzike is, ha a commitja arizona-ole miss-mégis arizona volt xd simán lehet, hogy keresett annyit, mintha kivitték volna 2. nap végén, 3 nap elejénRB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.Ami érdekesebb, hogy nem volt domináns az FCS-ben, csak a New Mexicoban az első transfere után. Ezért gondolom akart power4-ban is bizonyítani, nem csak meg a MWC-t akarta szétfutni.
Cruyffista
dancogo
1 napja
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.Ami érdekesebb, hogy nem volt domináns az FCS-ben, csak a New Mexicoban az első transfere után. Ezért gondolom akart power4-ban is bizonyítani, nem csak meg a MWC-t akarta szétfutni.
Cruyffista

1 napja
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben.
1 napja
ESPN sources: Tennessee will hold an additional private workout with potential No. 1 overall pick Cam Ward. The Titans have become increasingly impressed with Ward and, while they are expected to listen to offers for the No. 1 overall pick, it now would take an even stronger package to acquire the draft’s top selection.A bohócjáték tovább folytatódik az insiderek, ügynökök részéről. Drake Maye esetében már láttuk tavaly ezt a műsort. Nagyon tetszik nekünk ez a prospect, generációsnak gondoljuk, de hát ha valaki ad 3 elsőt akkor már mégse lenne olyan generációs, na valaki nem ad 3 elsőt? na? Akciós olcsó 3 első csak most generációs prospectért.
2 napja
Majd a Chiefs elviszi a hatodik körben aztán ott lesz egy ezer yardos slot receiver...Kérdés mennyire gyorsan ütik agyon, mint Hunter Renfrow-t.
gabokocka

Madden hates me.
2 napja
Majd a Chiefs elviszi a hatodik körben aztán ott lesz egy ezer yardos slot receiver...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Nem értem miért futott...Persze, a filmje tök oké, csak mivel eleve alacsony, meg ezek szerint lassú is, így jól meg fog csúszni. Én sem értem, minek kellett futnia.
Amúgy meg ő nem a sebességével fog nyerni, hanem hogy a középső zónákban elkap mindent, ami felé jön.
gabokocka

2 napja
Nem értem miért futott...Amúgy meg ő nem a sebességével fog nyerni, hanem hogy a középső zónákban elkap mindent, ami felé jön.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 napja
Restrepo 4.83-as 40 yardot bírt futni 😬Hát ezért kár volt...

4 napja
This king made history pic.twitter.com/hkgnsYJgtE
— Thor Nystrom (@thorku) March 23, 2025
sit back jollyin

4 napja
Egy kis (nem túl fènyes) statisztika 😏You realize league wide only 5.1 % of 5th -7th rounders make an NFL team. That number drops to 2.7% for defense
— 🦅 Eagles SB 59 Champs (@Eagles_1979) March 22, 2025
6 napja
Höri az idei LB felhozatalról.6 napja
Schefter szerint a draft 10. és 40. hely közötti része 'is a mess up'. Ezt gondolom a big board első 10 helyére érti, mert az első 10 húzásban benne lesz Ward, Sanders, meg 1-2 needre húzás BPA helyett. Ez azt jelentené, hogy csak 6-7 'fix' játékos van.