NFL Draft 2025
20 feliratkozó
4 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
2 hónapja
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólnaÉn örülnék neki az tuti.
ZERO_L
2 hónapja
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
Predict the 2025 DROY 🔮 https://t.co/OVG7JLZthZ pic.twitter.com/w2ovMvfr47
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) May 4, 2025
Poloska vagyok.
2 hónapja
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárniEz egy nagyon népszerű kamu X profil, úgymond csali oldal.
I’m told the footage of Shedeur Sanders’ meeting with the #Giants is so bad that both the #Browns and Sanders family have threatened legal action if it is published.
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) May 9, 2025
ZERO_L
2 hónapja
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárniI’m told the footage of Shedeur Sanders’ meeting with the #Giants is so bad that both the #Browns and Sanders family have threatened legal action if it is published.
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) May 9, 2025

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
Mindenki kedvence, a draft osztályozás Höritől.Bár az ő szemszöge szerint mindenki A+, csak a plusszok száma kérdéses.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Az utolsó kör túlreagálása2 hónapja
A 6. kör túlreagálása Höritől2 hónapja
en epp gondolkozom, hogy veluk kezdek egy Dynastyt az ea college 25-ben. jelenleg Duke-kal tolom, de mar masodik szezonra viszonylag konnyebbnek erzem a meccseket, ezert gondoltam, hogy valtok.Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
The 2025 NFL Draft in Green Bay was seen by an average audience of 7.5 million viewers across ESPN, ABC, NFL Network, ESPN2, ESPN Deportes and digital channels for the three-day event, making it the second most-watched Draft on record behind only 2020 and up +27% versus last… pic.twitter.com/DNwvaYljeH
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 29, 2025
Poloska vagyok.
2 hónapja
5. körös túlreagálás Höritől2 hónapja
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.Két napja követem őket, es rögtön kiderült hogy nem is menő. Grincs vagy.
És így is D Lineból draftoltak onnan.
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.És így is D Lineból draftoltak onnan.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Jaja pont ezt akartam írni, hogy 2015 volt az első szezon, ahhoz képest az az 1 draftolt tök menő dolog 😀Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska

2 hónapja
San Diego StateAz elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
zacknorb
A 62. az melyik egyetem?
Dzsokijuing
2 hónapja
Az elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
zacknorb
A 62. az melyik egyetem?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
iktriad

2 hónapja
Largest undrafted deals in total guarantees, signing bonus, plus guaranteed portion of salary: #Buccaneers Benjamin Chukwuma $300,000, $55K bonus, $245K of salary guaranteed)
#Commanders Tim McKay $275K
#Cardinals Val Senn $274K #Cardinals Josh Fryar $269K #Seahawks Connor O'Toole
#Giants Da'Quan Felton $264K
$264K #Chiefs Jake Briningstool $264K #Cardinals Bryson Green $264K #Cowboys Alijah Clark
#Seahawks Nick Kallerup $259K #Buccaneers Jake Majors $260K #Chiefs Dalton Cooper $259K #Commanders Car'lin Vigers $259K #Viking Tyler Batty $259K #Titans Brandon Crenshaw-Dickson $255K
#Vikings Ben Yurosek $254K #Jaguars Danny Striggow $254K #Chiefs Eddie Czaplicki $254K #Seahawks Federico Maranges $250K #Texans Eli Cox $250K #Seahawks Zy Alexander $249K
#Jets Leander Wiegand $249K
#Vikings Max Brosmer $246K
#Titans Jermari Harris $244K
dead in the middle of Little Italy
little did we know that we riddled two middlemen who didn't do diddly

2 hónapja
Höri 4. körös túlreagálása3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
Egyetemi alapvetően, de nyilván csak viccből írtad. A FAU, a Temple és a Rice is amúgy Owls mascottal nyomja.Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
2 hónapja
Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Löfli
Poloska vagyok.
2 hónapja
Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudomMelyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!