NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
NFL Draft 2025
Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
az első állítás nem kérdésNevetséges, hogy ezt a teljesítményt nem lehet kiszorítani...Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...
Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Drip
elég ha a QB carouselre ránézünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nevetséges, hogy ezt a teljesítményt nem lehet kiszorítani...Habár Sandersből nem láttunk még semmit én inkább a vagy - vagy felé hajlanék, és inkább az első állítás felé...
Although the Browns lost, Dillon Gabriel made some beautiful throws all game🙌🏾 pic.twitter.com/AktAUyGkkg
— GUCCE🦬🐦⬛ (@gucceCU) November 10, 2025
Vagy a világ legnagyobb kóklerei dolgoznak a Brownsnál vagy Sanders egy oltári nagy bohóc...
(sajnos simán benne van, hogy ez nem vagy-vagy, hanem az állítás mindkét része igaz 😕 )
ZERO_L
Although the Browns lost, Dillon Gabriel made some beautiful throws all game🙌🏾 pic.twitter.com/AktAUyGkkg
— GUCCE🦬🐦⬛ (@gucceCU) November 10, 2025

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
.Ezt mondjuk egyelőre simán tartom. Komoly box score mismásolást mutatnak a filmek. Ellenben Egbukát nagyon benéztem, ahogy mindenki, aki nem 1/1-nek tette. A class messze legjobb játékosa. Ha a Titansnek van esze, kihúzzák és leigazolják mellé Rodgerst, aztán megalakul a Jax Colts Titans Texans halálcsoport.
labo7
Jó volt ez így, Bill a király 😀RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben..
Cruyffista
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Tmac lassan 20 helyes predicted csúszása kapcsán Jeremiah: It’s been 20 years since a WR was picked in the top 15 after running 4.55+. 2005 USC Mike Williams 4.56 then drafted 10th overall by Lions. Mike Evans was the last 4.50+ WR to get picked in the top 15. He ran 4.53 in 2014 & was selected 7th overall..
Tet a tegnapi pro dayen 4.55 környékét futott (több csapat más időt mért), de már hetek óta csúszik egyébként is a durva route technikája miatt. Most már jellemzően 22-25. hely közé várják. Amikor először láttam mint blucsipp prospect, nekem is inkább első vége, második eleje beütésem volt vele kapcsolatban. De a plafon elég magasan van, én azért kivinném ha elfogynak a kimagasló védők.
Cruyffista
RB Jacory Croskey-Merritt és az ügynökei vajon mit szívtak? 24 éves lesz a pali a draftra, jön fel a boardokon, néhány helyen már 4. körös. Igen ám, de az előző szezonban nem játszott, mert kiderült hogy úgy Red Shirt Senior, hogy a covid évet elfelejtették számba venni, így 'eltiltották' 1 meccs után. Viszont 2023-ban csinált 1200 yardot, 17 futott TD-vel, méretproblémája, sebesség/gyorsulásproblémája nincs. Mi a tökért nem ment tavaly draftra? xD Azt hitte, hogy majd 24 évesen első körbe verekszi magát? Tavaly abban a gyenge classban simán elvitték volna 2. körben..
Cruyffista
[Schefter] The sexual assault case against former Texas wide receiver Isaiah Bond has been no-billed and he faces no further criminal charges, his agent, Damien Butler told ESPN on Thursday.brownsnál van, nem?
most már csak leigazolja valaki.
deyell
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
most már csak leigazolja valaki.
buhloone mindstate
Madden NFL 26 rookie ratings:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) July 30, 2025
- Travis Hunter: 84
- Ashton Jeanty: 81
- Mykel Williams: 78
- Tetairoa McMillan: 77
- Cam Skattebo: 73
- Cam Ward: 71 😳
Full rookie list comes out later today...pic.twitter.com/XTkCY0Pmk4
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Madden NFL 26 rookie ratings:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) July 30, 2025
- Travis Hunter: 84
- Ashton Jeanty: 81
- Mykel Williams: 78
- Tetairoa McMillan: 77
- Cam Skattebo: 73
- Cam Ward: 71 😳
Full rookie list comes out later today...pic.twitter.com/XTkCY0Pmk4
Poloska vagyok.
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólnaÉn örülnék neki az tuti.
ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Predict the 2025 DROY 🔮 https://t.co/OVG7JLZthZ pic.twitter.com/w2ovMvfr47
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) May 4, 2025
Poloska vagyok.
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárniEz egy nagyon népszerű kamu X profil, úgymond csali oldal.
I’m told the footage of Shedeur Sanders’ meeting with the #Giants is so bad that both the #Browns and Sanders family have threatened legal action if it is published.
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) May 9, 2025
ZERO_L
I’m told the footage of Shedeur Sanders’ meeting with the #Giants is so bad that both the #Browns and Sanders family have threatened legal action if it is published.
— Wesley Steinberg (@WesSteinberg) May 9, 2025

Bár az ő szemszöge szerint mindenki A+, csak a plusszok száma kérdéses.
Poloska vagyok.
en epp gondolkozom, hogy veluk kezdek egy Dynastyt az ea college 25-ben. jelenleg Duke-kal tolom, de mar masodik szezonra viszonylag konnyebbnek erzem a meccseket, ezert gondoltam, hogy valtok.Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
zacknorb
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
The 2025 NFL Draft in Green Bay was seen by an average audience of 7.5 million viewers across ESPN, ABC, NFL Network, ESPN2, ESPN Deportes and digital channels for the three-day event, making it the second most-watched Draft on record behind only 2020 and up +27% versus last… pic.twitter.com/DNwvaYljeH
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 29, 2025
Poloska vagyok.