NFL Draft 2025

20 feliratkozó

4 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 826 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 898 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna
ZERO_L
Én örülnék neki az tuti.
2 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 801 — situational football
Hunter megnyerné mindkettőt, mekkorát szólna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 505 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 441
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárni

ZERO_L
Ez egy nagyon népszerű kamu X profil, úgymond csali oldal.
2 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 801 — situational football
Egyszer ez ki fog kerülni, reméljük megéri kivárni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 17 505 — Kinek mit intézett a kormánya
Mindenki kedvence, a draft osztályozás Höritől.
Bár az ő szemszöge szerint mindenki A+, csak a plusszok száma kérdéses.

Poloska vagyok.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 898 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei UDFA class
2 hónapja
Az utolsó kör túlreagálása
2 hónapja
A 6. kör túlreagálása Höritől
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 24 835 — Lucas Scott

zacknorb
Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
MC12
en epp gondolkozom, hogy veluk kezdek egy Dynastyt az ea college 25-ben. jelenleg Duke-kal tolom, de mar masodik szezonra viszonylag konnyebbnek erzem a meccseket, ezert gondoltam, hogy valtok.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
5. körös túlreagálás Höritől
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 6 829
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.
És így is D Lineból draftoltak onnan.
zacknorb
Két napja követem őket, es rögtön kiderült hogy nem is menő. Grincs vagy.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Kennesaw Stateről milyen jótékonyan elfelejti mindenki hogy triple optiont tolnak, ami hát nem igazán menő.
És így is D Lineból draftoltak onnan.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 267 — Undertaker of the Cleveland graveyard

zacknorb
Melyik az a csapat ahonnan csak egyet draftoltak? Mostantól az lesz a kendvenc egyetemi csapatom 😊
MC12
Kennesaw State, mondjuk a játékost nem tudom
Löfli
Travis Bell, DI, 2023ban vitte a Bears.
zacknorb
Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.
MC12
3 éve még FCS csapat volt az Owls. És ott is kb 4-5 évig voltak. 😀
iktriad
Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.
Őszentsége Sobri Jóska
Jaja pont ezt akartam írni, hogy 2015 volt az első szezon, ahhoz képest az az 1 draftolt tök menő dolog 😀

2 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 343 — Big Penix Energy

zacknorb
Az elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
A 62. az melyik egyetem?
Dzsokijuing
San Diego State
2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 8 462 — Saturday Night Lights

zacknorb
Az elit programok közül Clemson milyen alacsonyan van.
A 62. az melyik egyetem?

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 099 — #NoStress

zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
Jó kész, engem megvettek. Egy bagoly a kabala. Egy bagoly. Tipikus amerikai foci szimbólum 😆 be is állítottam követésre a social médiában.
MC12
iktriad
Mivel az egész fociprogramjuk uszkve 10 éves. Miközben a 7 draftoltat adó ULM-é meg majdnem 100.

2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 005
Largest undrafted deals in total guarantees, signing bonus, plus guaranteed portion of salary:
#Buccaneers Benjamin Chukwuma $300,000, $55K bonus, $245K of salary guaranteed)
#Commanders Tim McKay $275K
#Cardinals Val Senn $274K #Cardinals Josh Fryar $269K #Seahawks Connor O'Toole
#Giants Da'Quan Felton $264K
$264K #Chiefs Jake Briningstool $264K #Cardinals Bryson Green $264K #Cowboys Alijah Clark
#Seahawks Nick Kallerup $259K #Buccaneers Jake Majors $260K #Chiefs Dalton Cooper $259K #Commanders Car'lin Vigers $259K #Viking Tyler Batty $259K #Titans Brandon Crenshaw-Dickson $255K
#Vikings Ben Yurosek $254K #Jaguars Danny Striggow $254K #Chiefs Eddie Czaplicki $254K #Seahawks Federico Maranges $250K #Texans Eli Cox $250K #Seahawks Zy Alexander $249K
#Jets Leander Wiegand $249K
#Vikings Max Brosmer $246K
#Titans Jermari Harris $244K

dead in the middle of Little Italy
little did we know that we riddled two middlemen who didn't do diddly

2 hónapja
Höri 4. körös túlreagálása

zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12

Szerkesztette: iktriad
2 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 343 — Big Penix Energy

zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb
MC12
Egyetemi alapvetően, de nyilván csak viccből írtad. A FAU, a Temple és a Rice is amúgy Owls mascottal nyomja.
2 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 6 829

zacknorb
MC12
Löfli
zacknorb

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja

zacknorb
MC12
Löfli

Poloska vagyok.
2 hónapja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 313 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

zacknorb
MC12

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!