NFL Draft 2025
21 feliratkozó
1 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
3 órája
Jeanty ekkora ász?Ha egy kurva jó futó megér, akkor Jeanty simán.
Penn State ellen meccset láttam, 3.5 avg, 0TD 2 Fumbli.
Persze jó a #D, meg nem egy meccsből kell kiindulni.
De megér Top 10 picket?
steelwolf

4 órája
Jeanty ekkora ász?Penn State ellen meccset láttam, 3.5 avg, 0TD 2 Fumbli.
Persze jó a #D, meg nem egy meccsből kell kiindulni.
De megér Top 10 picket?
5 órája
Hát nem pont ezt írta de írt róla:Nem baj, menjen csak ki minél korábban(4.-5. kör). Lehet ő ennek a QB classnak a sleepere, főleg hogy nem túl acélos a konkurencia.
Once again, North Dakota State has a quarterback prospect in the NFL pipeline in Cam Miller, who threw 33 touchdown passes and had just four interceptions last season. The Steelers, Jets and Broncos all sent their quarterback coaches to North Dakota State last month to meet with Miller, who is expected to be a late-round pick.
Itt:
www.espn.com/nfl/draft2025/insider/story/_/id/44715900/2025-nfl-draft-notes-intel-buzz-adam-schefter-first-round-picks-teams-shedeur-sanders
warr_b
5 órája
Jeremiah top150: Schefter: Teams interested in trading back in the 1st round includes:
— Underdog NFL (@UnderdogNFL) April 21, 2025
Jaguars (Pick No. 5)
Panthers (8)
49ers (11)
Falcons (15)
Seahawks (18)
Buccaneers (19)
Steelers (21)
Vikings (24)
5 órája
Ezt a cikket én is láttam, de igen, ilyet nem olvasni benneErre már rosszul emlékeztem, fejből írtam a cikk és podcast után. A Broncosnál apró betűkben 2 hónapja látom a nevét 3. naposként, de szerintem ha a Jets viszi el mondjuk 4.-ben, akkor ott még kezdő is lehet (Fields elég szar volt a Steelersben).
dancogo
6 órája
Ezt a cikket én is láttam, de igen, ilyet nem olvasni benneHát nem pont ezt írta de írt róla:Schefter:ezt mikor/hol írta?
- Vannak olyan csapatok (Broncos, Jets, Steelers) akiknél Cam Miller az egyik top QB
Cruyffista
dancogo
Once again, North Dakota State has a quarterback prospect in the NFL pipeline in Cam Miller, who threw 33 touchdown passes and had just four interceptions last season. The Steelers, Jets and Broncos all sent their quarterback coaches to North Dakota State last month to meet with Miller, who is expected to be a late-round pick.
Itt:
www.espn.com/nfl/draft2025/insider/story/_/id/44715900/2025-nfl-draft-notes-intel-buzz-adam-schefter-first-round-picks-teams-shedeur-sanders
warr_b

6 órája
Közben Höri is befejezte a scoutingot:Restrepo 4,83-al round 3/4?
RB-k:
És a 99 darab top100-as játékosa:
zacknorb
6 órája
Hát nem pont ezt írta de írt róla:Schefter:ezt mikor/hol írta?
- Vannak olyan csapatok (Broncos, Jets, Steelers) akiknél Cam Miller az egyik top QB
Cruyffista
dancogo
Itt:

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
Mivel a Jax-ben alapvetően most sincsenek rossz játékosok, kell pár kiegészítő ember, azok bárhol jöhetnek, úgyis minden az új GM-en, edzőn, Lawrencen fog múlni, én még azt is adnám, ha csak párat húznánk, de közte Jeanty (vagy Hunter), aztán az egész csapat összeállhat, és irány a SB.Adnék, egy Draft Day-t, ahol kiküt nálunk Hunter vagy Jeanty pár trade után és még lenne még 1, körös pick is valahogy. 😀Senki sem tudja mit csinálunk.Same old Jags, bár szerintem a GM-nek van ötlete, aztán tol egy Sonny Weaver Jr.-t
iktriad
zacknorb
Egyébként Balféknél lehetett tudni, hogy ő a nagy emberekre van ráizgulva. Ezért is volt rendszeridegen a BTJ pick tavaly.
Gladstone többször is elismételte, hogy van filozófiája arra, hogy mit keres (részletek a Jags topikban) a prospekteknél, de a puding próbája csak most hétvégén jön. Egyébként nagyon kiváncsi leszek, mit alkot majd a másik 9 pickkel. Remélem hasonlóan erős classt, mint pl. a Rams az elmúlt években.
iktriad

6 órája
Schefter:ezt mikor/hol írta?
Cruyffista

7 órája
I know that agents and insiders busy with hyping up some average WR and RB prospects, but maybe we can start talking about Derrick Harmon's medical concers, which is why he will be taken so far from the top10.
7 órája
Közben Höri is befejezte a scoutingot:RB-k:
És a 99 darab top100-as játékosa:
Poloska vagyok.
7 órája
Adnék, egy Draft Day-t, ahol kiküt nálunk Hunter vagy Jeanty pár trade után és még lenne még 1, körös pick is valahogy. 😀Senki sem tudja mit csinálunk.Same old Jags, bár szerintem a GM-nek van ötlete, aztán tol egy Sonny Weaver Jr.-t
iktriad
zacknorb
Egyébként Balféknél lehetett tudni, hogy ő a nagy emberekre van ráizgulva. Ezért is volt rendszeridegen a BTJ pick tavaly.
Gladstone többször is elismételte, hogy van filozófiája arra, hogy mit keres (részletek a Jags topikban) a prospekteknél, de a puding próbája csak most hétvégén jön. Egyébként nagyon kiváncsi leszek, mit alkot majd a másik 9 pickkel. Remélem hasonlóan erős classt, mint pl. a Rams az elmúlt években.
Szerkesztette: iktriad
7 órája
Szerintem, sok játékos tudja mi a dörgés itt és nem lesz Will Levis-os leégés. Valaki Milroe-ért is visszajön.Updated list of players now planning to be at Thursday night draft in Green Bay:Hairston amúgy is határán volt hogy kimehet első végén, így kicsit nőtt az esélye.
KeyG
Bár Will Levis schoolból jött, ott meg láttunk már szakítást ilyenek miatt 😀
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 órája
Senki sem tudja mit csinálunk.Same old Jags, bár szerintem a GM-nek van ötlete, aztán tol egy Sonny Weaver Jr.-t
iktriad
Poloska vagyok.
7 órája
Schefter:Senki sem tudja mit csinálunk. Most Tetairoa McMillan-t próbálják behype-olni, mert "olyan mint Mike Evans és azt Coen tudná használni". Ez nem insider meglátás, hanem találgatás. Szvsz szerintem Jeanty vagy Graham lesz ebből. (Vagy amit a legjobban akar Gladstone, ha nincs bent Hunter - letradelni, akár Jeantyt és Grahamet átengedve másnak ezzel).
- Graham csúszhat, úgy tudja a Jax nem annyira biztos, hogy őt húzza
Cruyffista
Cam Miller, mint középső körös QB pick?! Yes please. Pedig mennyire esetlennek tűnt Trey Lance után az első éveiben a North Dakota State-n - nem is volt de facto kezdő, mert Quincy Pattersonnnal váltogatták egymást. De végzősként a legjobb QB volt az FCS-ben, pedig Tommy Mellott, az Iowa-ra transferelő Mark Gronowski és Aidan Bouman személyében volt pár remek irányító még tavaly az FCS-ben (idénre sajna csak Bouman marad ebből a négyesből) Neki jót tett, hogy sokáig maradt az egyetemen. Ő lehet az anti Trey Lance (lassú, botladozó kezdés, nagy fejlődés egyetemen, majd kezdő QB az NFL-ben?).
Szerkesztette: iktriad
9 órája
?????Mièrt ne vágnám 🤦 csupán annyit jegyeztem meg (merèszeltem megjegyezni 😉) hogy mèg abból az egyèbkènt gyenge classból is sikerült egy kèt playát találni, pl vèletlenül pont nekünk (s hogy nehogy az a vád èrjen hogy azt akartam mondani mekkora királyok vagyunk meg is jegyeztem, hogy utána meg jöttek terített betlik az egyèbkènt jobb classból....) ès arra akartam utalni, ez most is előferdülhet. Persze ez nem változtat az összkèpen. De talán a covid alatt csináltam egy ilyen sorozatot (meg nem találom hol van) talán a 2010-es drafttól a 2019-ig mennyi játèkos vált be, ès az jött ki ha jól emlékszem, hogy kb 50 játèkos már jó aránynak számít. 40-60 közötti a beválási arány. Csapatonkènkt 2-3 játèkossal lehet számolni átlagosan. De ez nem most volt, azóta lehet ez változott. Ha valaki tudja, akarja, előkeresheti.Azt azért vágod ugye, hogy itt nem az Eagles draftjairól van szó hanem általánosságban?Mondjuk ott a kèsőbbi körökben voltak jó playák ès nekünk is sikerült kihúzni egy LJt ès egy Zach Ertzt. 😛Nekünk aztán jöttek a kvázi kuka draftok. Mèg Slay is ahhoz a draft classhoz tartozik vagy T.Kelce vagy Csengettyű úr 😏 szóval ha az a szint jön, akkor annyira nem lesz tragikus.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
Van két blue chip játékos, akire azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon nehéz őket elrontani bármilyen kókler kezébe kerülnek. Az egyik ebből egy unikornis, akinek az egyetlen egy red flagje, hogy meddig fogja bírni. Hunter jelenlegi mentalitásával (amit jelenleg csak sejtünk mennyire valós) nem látom benne a 7-8 prime évet mint egy Revisben vagy bármelyik blue chip first rounderben. Carter meg azért egy projekt játékos, baromi nagy a potenciálja, de azért ő nem egy Garett vagy Bosa típusú prospect, akire nulla NFLben lejátszott snappel is meg tudod mondani, hogy kurva jó lesz. És minden big boardon alsó hangon ő a második a rangsorban.
Rajtuk kívül meg nehéz olyan prospectet találni, akiket az ember nyugodt szívvel választ az első körben. Én már a 8-10 helyeken is vakargatnám a fejem, hogy most mégis kit húzzak, aki legalább egy kicsit megtestesíti az átlagos első kör követelményit és nem kell valami trade offot kötni közben.
Nincs egy fr LT propect (OT class iszonyat gyenge), egy olyan védő akire könnyen rá lehet mondani, hogy elit szintre érhet karrierjében. Se front7 se back7 téren. RB class, historikusan mélynek mondják, de sehol egy Bijan vagy Barkley. WR poszton egy elit prospect sincs, ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ne tudjuk legalább egy elkapót mondani, aki fixen kurva jó lesz.
TE-eket hagyjuk is, szokásos túlhypeolás zajlik. Az egész classt végül a QB felhozatal koronázza meg, ami szintén nem tartalmaz valódi első körös tehetséget, de mélységében is nagyon gyenge.
Szóval nem tudom mikor láttam ennyire unalmas classt, én lehet x év után most először nem fogom végignézni az egész első kört. Igazából lehet ez a GMek mennyországa, mert itt aztán tényleg minden picket meg lehet majd magyarázni. Még a Raiders Jeantry picket is, amivel fixen egy centit nem lesz előrébb a csapat és alap esetben jól ki kéne röhögni azt a stábot aki 1/6re RBt húz, de hát nagyon nincs kit húzni, aki sokkal de sokkal jobb döntés lenne. Egy "spy LB" , egy "egydimenziós cb", "non-faktor" DT, limitált WR, iszonyat rizikós QB, semmivel sem lenne jobb megoldás.
Nálam az a csapat nyeri az első kört, aki hátracserél és tud szerezni egy jövőévi első kört cserébe, annyira nem látok értéket ebben az egész draft classban.
Nagyon kíváncsi vagyok 5-6 év múlva is úgy nézünk vissza majd, hogy ez a class összeségében csak korrekt prospecteket hozott vagy brutális mennyiségben lesznek a gyémántok megtalalálva a 2-3-4 körben.
ZERO_L
kapitnono
dande2
Bazzani
10 órája
Schefter:- Graham csúszhat, úgy tudja a Jax nem annyira biztos, hogy őt húzza
- Broncos felcserélne
- Membou nagy esélyes a Raidersnél
- Warren - Jets, ha Membout kiviszi a Raiders
- WR-ek csúsznak, második napon kezdődik a WR rush
- Több GM azt mondta neki, hogy a 32. helyen ugyanolyan képességű játékos draftolható, mint a 10. helyen
- Cousins csapatváltás várható
- Ward-Hunter-Carter 1-2-3 fix
- Saints elviszi az egyik Gergia pass rushert, aztán megvárják Dart csúszik-e annyit, hogy felcseréljenek
- Sanders csúszik, a Steelers nem tervez QB-t húzni, nem tudja Sanderst kivinnék-e
- Több csapatnál Shough a QB1, első kör vége fele vagy második elején fog elkelni
- Barron és Banks kimegy top15-ben
- ILB Schwesinger 1. kör
- Seahawks húzhat QB-t
- AJ Brown-Pats trade kamu
10 órája
Igen ez egy jó comp. Hát ott is erősen kellett keresni a blue chip játékosokat még ha OT poszton azért legalább volt felhozatal.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
Van két blue chip játékos, akire azt tudom mondani, hogy nagyon-nagyon nehéz őket elrontani bármilyen kókler kezébe kerülnek. Az egyik ebből egy unikornis, akinek az egyetlen egy red flagje, hogy meddig fogja bírni. Hunter jelenlegi mentalitásával (amit jelenleg csak sejtünk mennyire valós) nem látom benne a 7-8 prime évet mint egy Revisben vagy bármelyik blue chip first rounderben. Carter meg azért egy projekt játékos, baromi nagy a potenciálja, de azért ő nem egy Garett vagy Bosa típusú prospect, akire nulla NFLben lejátszott snappel is meg tudod mondani, hogy kurva jó lesz. És minden big boardon alsó hangon ő a második a rangsorban.
Rajtuk kívül meg nehéz olyan prospectet találni, akiket az ember nyugodt szívvel választ az első körben. Én már a 8-10 helyeken is vakargatnám a fejem, hogy most mégis kit húzzak, aki legalább egy kicsit megtestesíti az átlagos első kör követelményit és nem kell valami trade offot kötni közben.
Nincs egy fr LT propect (OT class iszonyat gyenge), egy olyan védő akire könnyen rá lehet mondani, hogy elit szintre érhet karrierjében. Se front7 se back7 téren. RB class, historikusan mélynek mondják, de sehol egy Bijan vagy Barkley. WR poszton egy elit prospect sincs, ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, hogy ne tudjuk legalább egy elkapót mondani, aki fixen kurva jó lesz.
TE-eket hagyjuk is, szokásos túlhypeolás zajlik. Az egész classt végül a QB felhozatal koronázza meg, ami szintén nem tartalmaz valódi első körös tehetséget, de mélységében is nagyon gyenge.
Szóval nem tudom mikor láttam ennyire unalmas classt, én lehet x év után most először nem fogom végignézni az egész első kört. Igazából lehet ez a GMek mennyországa, mert itt aztán tényleg minden picket meg lehet majd magyarázni. Még a Raiders Jeantry picket is, amivel fixen egy centit nem lesz előrébb a csapat és alap esetben jól ki kéne röhögni azt a stábot aki 1/6re RBt húz, de hát nagyon nincs kit húzni, aki sokkal de sokkal jobb döntés lenne. Egy "spy LB" , egy "egydimenziós cb", "non-faktor" DT, limitált WR, iszonyat rizikós QB, semmivel sem lenne jobb megoldás.
Nálam az a csapat nyeri az első kört, aki hátracserél és tud szerezni egy jövőévi első kört cserébe, annyira nem látok értéket ebben az egész draft classban.
Nagyon kíváncsi vagyok 5-6 év múlva is úgy nézünk vissza majd, hogy ez a class összeségében csak korrekt prospecteket hozott vagy brutális mennyiségben lesznek a gyémántok megtalalálva a 2-3-4 körben.
ZERO_L
kapitnono
Aztán későbbi körökben bőven voltak brutál jó játékosok. Reméljük idén is ez lesz.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 órája
Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Én összességében nen látom ilyen szörnyűnek. A top talent valóban hiányzik,de szerintem a 2.-5.körig nagyon sok jó játékos fog kimenni.
ZERO_L
Nekem rengeteg kis kedvencem van szinte minden posztról.
Na jó a QB tényleg pocsék. Ez azért rontja az összképet.

10 órája
Azt azért vágod ugye, hogy itt nem az Eagles draftjairól van szó hanem általánosságban?Mondjuk ott a kèsőbbi körökben voltak jó playák ès nekünk is sikerült kihúzni egy LJt ès egy Zach Ertzt. 😛Nekünk aztán jöttek a kvázi kuka draftok. Mèg Slay is ahhoz a draft classhoz tartozik vagy T.Kelce vagy Csengettyű úr 😏 szóval ha az a szint jön, akkor annyira nem lesz tragikus.Nem tudom ki hogy van vele, biztos én vagyok túlságosan kritikus ezzel a class-szal, de ahogy egyre jobban belemélyedek a prospectekbe, arra a megállapításra jutok, hogy az elmúlt 15-20? évben nem emlékszem ilyen gyenge felhozatalra, főleg ami a draft tetejét illeti.Így előzetesen visszatekintve 2013 at tudom mondani hasonló gyengének..
ZERO_L
kapitnono
dande2

11 órája
Schefter januárban azzal nyitotta a draft szezont, hogy a csapatok 8 első kör értékelésű játékost látnak összesen. Nem kell azért ennyire messzire menni, a 22-es draft is hasonlóan gyenge volt, sőt, utólag visszanézve lehet az volt a gyengébb, de ennek még nem tudjuk a végeredményét. Személy szerint annak szurkolok, hogy Rapoporték jelentése arról, hogy RB és WR rush helyett az első kör utolsó harmadában 2-3. falembereket rusholnak a csapatok igaz legyen. Menjen csak ki a konszenzus bigboard 75. OL Burdenék, Judkinsék előtt. Amikor ki van mondva, hogy az első kb 10-15 játékos után baromi sűrű a mezőny, nem tartom reálisnak a fantasy alapon összerakott rangsorokat, csak azért mert róluk hallottak már. Pass rushereknél wingspan merchatok érdemi produktum nélkül ugyanez. Similar player? 👀 Micah Parsons 🔥🤯
12 órája
Mai emberünk: JJ Pegues (DT)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...