ZERO_L

New England Patriots

ZERO_L
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
2 814


"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Akkor én is leírogatnám még a hatalmas trade-cut-retire cunami előtt, mit gondolok az előttünk álló offseasonről.

Wyatt remekül összefoglalta kit érdemes megtartani és kiért teljesen felesleges kaparni. Mégis ha kiegészítjük a lehetséges szerződések várható összegével, akkor ezt a kérdést már úgy kell feltennünk, hogy kit tudunk és kit nem tudunk megtartani.

Nehéz belekezdeni, hisz sok játékosunk van, akik már több gyűrűvel is rendelkezik, így fizuról való lemondásról már nehéz az ilyen egyéneket meggyőzni. Teljesen jogos, hogy aki már többször felért a csúcsra nem fog mindenáron itt maradni kevesebbért, ha máshol sokkal jobban megfizetik (lsd Amendola). Kevés Bradyhez hasonló mániákus van, akit elsősorban a győzelmek éltetnek és megteheti, hogy ne az anyagiak legyenek a fontossági lista elején. Ezt el kell fogadni.

Ezért nehéz a capspace-t belevenni az egyenletbe, mert szerződésmódosításokkal rengeteg pénzt fel lehetne szabadítani, de mindenki nem lesz jó fej ez borítékolható. Kik jöhetnek szóba:
Clayborn: A kivágásával szinte biztosan lehet számolni, 4 milliót spórolunk majd vele.
Gronkowski: Sajnos most én is inkább afelé hajlok, hogy abba hagyja, ezért 10 milliót spórolunk. Ha tudnánk vele egy szerződést hosszabbítani egy évre, amiben kapna egy kicsivel többet, de jobban elosztva és jövőre ha a tényleg nem bírja akkor kevés DM-et hátrahagyva visszavonulhatna, ez lenne a lehető legjobb megoldás.
Dwayne Allen: Nagyon hasznos tagja a jó futójátéknak, de 7 milliót nem ér meg, ráadásul DM nélkül kivághatjuk, így ezt az egész összeget másra tudjuk költeni. Én megtartanám, ha olcsón szeretne maradni, de szerintem tesztelni fogja a piacot, és ha lesz olyan hülye GM aki többet lát benne mint blokkoló TE és ezért túlfizeti akkor egészségükre, ellenkező esetben nem tartanám elképzelhetetlennek, hogy visszajöjjön. Persze, lehet ő is jobban szeretne szélesebb szerepkörben játszani és már csak ezért sem jönne vissza.
Tom Brady: Hosszabbítása is aktuális, az ő szerződésével is nyerhetünk pár milliót, az biztos, hogy elsőként fog jelentkezni Bill nagypapánál 😊

Akiknél inkább csak reménykedni lehet:
Devin McCourty: Talán-talán meg lehetne győzni, hogy kicsit mondjon le a fizuról és akkor meg tudjuk tartani a tesót. Hatalmas csalódás lenne, ha abbahagyná, de 9,5 milliót felszabadítana a capből. Harmon mint pótlás adott, lenne némi visszaesés, de azért nem dőlne össze a világ
Hightower: Sajnos a sérülései miatt nem ér 10 millát, de kivágásával csak 6 milliót tudunk spórolni, talán jó fej lesz, de háromszoros bajnokról van szó, nincs sok aduász a kezünkben.
Van Noy: Jövőre jár le a szerződése viszont 5 milliót spórolnánk, ha most kivágjuk. Vele kapcsolatban látok egy okos hosszabbítást, ami akár pár milliót spórolást jelenthetne idénre, senki nem fogja őt nálunk jobban használni és biztos ő is baromira örül, hogy végre egy jó csapatban meghatározó szerephez jut. Kötve hiszem, hogy bárki kapkodna érte, ha esetleg kikerülne a piacra, de hát ezt ki tudja, lehet Matty P visszavinné Detroitba vagy Flores Miamiba.

Szóval rengeteg az opció és ideális esetben 40-45 millióval is számolhatnánk, de a tavalytól áthozott pénzekkel együtt 30 milliót alaphangon össze tudunk kukázni az FA piacra (a rookie szerződéseket nem beleszámítva)

Szabad ügynökeink, az én prioritásaim szerint

Flowers: Nem kérdés, hogy a legfontosabb FA-nk, akit nincs mese meg kell tartani. Azt már most cáfolnám, hogy BB smucig és nem fizeti meg az értékeit (Ghost, DMC, Mason csak az utóbbi évekről). Viszont ha Flowersnek Mack féle 20+os szerződés lebeg a szeme előtt, akkor nem lesz itt semmiféle egyesség, ez esetben mivel mögötte nagyon nincs utánpótlás és a piacra sem hiszem, hogy bárki ki meri engedni a passrusherét (pedig lenne jó pár), így rányomnék egy fr. taget. 17 millióba kerülne egy évre, de úgy gondolom ez most elengedhetetlen, ha meg akarjuk tartani a SB-ban látott domináns védelmet. BB-vel kapcsolatban nagyon nehéz jósolni (pl Edelmant, Hightowert, DMC-t is kiengedte a piacra), szerintem bőven lesz csapat, aki gondolkodás nélkül megadja Flowersnek a 20+-t, ezért ha egy 17-20/év közötti szerződésbe nem megy bele akkor tagelni kell.
Jason McCourty: Végre megízlelte nem csak azt milyen győzni és PO meccset játszani, de azt is milyen bajnoknak lenni, ráadásul mindezt ikertesója mellett. Nem hiszem, hogy bárhova elmenne és bár 32 éves lesz szezonkezdetre, szerintem lenne csapat, aki megadná neki az évi 7-8 milliót, még ha okosan strukturálva is. Két opciót látok magam előtt vagy visszavonulnak a tesóval vagy hosszabbít. A nagy szerződést ő már egyszer megkötötte, szóval annyira nem szorul a pénzre, bízok benne, hogy Devin közbejárásával 5-6 millióval (+amiről tesó lemond) itt tudjuk tartani. Azért ebben a szezonban baromira jól jött, hogy az idény elején CB2ként kezdő Rowe mögött ilyen mély volt a felhozatal. Két McCourty elvesztése nagy veszteség lenne, de talán még a menedzselhető kategória.
Gostkowski: Szerintem őt lesz a legnehezebb megtartani. Konkrétan gennyesre keresheti magát a nyáron, úgy hogy már így is ő volt a liga legjobban fizetett kickere. Mai NFL-ben iszonyat fontos egy biztos rugó, ezt számos csapat bemutatta az utóbbi évben és bár Ghost is hibázgatott, konkrét meccs nem ment el rajta (lsd Parkey és társai). Ezért ha meg tudunk egyezni Flowersszel vagy Billnek rálépett a tyúkszemére a DE és inkább átváltjuk jövő évi legjobb comp pickre, akkor elképzelhetőnek tartom a kickerre tett fr. taget, ami 5 millió lenne. Vannak csapatok, akik 60-70-90 milliós capsapcen csücsülnek. Ezen GM-ek helyében hülye lennénk egy ennyire biztos kickernek nem odaadni hosszútávra az évi 5 milliós szerződést. Év közben azt hittem a Colts elviszi Vinatieri pótlására, amolyan bevált dolgon ne változtass alapon, de bármelyik feltörekvő, capsapce-szel rendelkező csapatba elvinném. Browns helyében pl gondolkodás nélkül megadnám, amit csak kér, de akár Jets-Bills helyében is. Illetve előbb fizetnék évi 5 akár 6 milliót Ghostnak mint az előbb említett Parkeynak 4-et. Nekünk sem lesz olcsó, ha meg akarjuk tartani. Hasonló korban Vinatierit elengedtük, lehet ezt újra meglépjük és megint beáldozunk egy 4. körös picket egy kickerért.
Ryan Allen: Szerintem a ballábas rúgása alulértékelt, sokszor okozott már gondot az ellenfeleknek. Igaz, amelyik edzői stábot ezzel meg lehet fingatni, azt vélhetően mással is. Én örülnék, ha maradna, na nem minden áron, az eddigi évi 2 milliós szerződésért aláíratnám, aztán ha neki nem kell, akkor majd draftolunk ide valakit.

És akkor ezzel körülbelül el is lett költve a 30 millió, szóval a többi FA nem csak a fontosságuk miatt, de a mozgásterünk miatt sem nagyon fér bele a jövőképünkbe, de azért mégis essen szó róluk.
Trenton Brown: Ő leginkább azért lehet fájó távozó, mert LT poszton játszik és az ide draftolt újoncunk IR-en töltötte az idényt, így kérdéses milyen állapotban tér majd vissza. Nyilván nem véletlenül volt első körös Wynn, azért látunk már bustokat még ha nálunk nem is annyira jellemző az első körösökkel való befürdés. Brown sem volt tökéletes és kicsit csalóka lehet ebben a jó rendszerben, de így is lesz olyan csapat, aki meg fogja ajánlani a 10+os szerződést, ami nekünk már baromira nem fér bele. Reménykedjünk benne, hogy jól megfizetik és akkor egy magas 3.körös comp picket kapunk érte cserébe.
Eric Rowe: Nekem nem volt vele különösebb bajom, nagyon inkonzisztens volt ezt aláírom (btw, ez azért JMC-ről is elmondható valamennyire), nehéz belőni az értékét, nem való CB1nek így a 10+os szerződést senki nem fogja megadni, főleg sérülésből visszatérve. Még viszonylag fiatal, szerintem egy prove it szerződést fog kapni valahol. Nekünk nem éri megtartani bőven van elég mélységünk, még ha esetleg a két McCourty visszavonulna, akkor is jobb, fontosabb helyekre lehetne költeni a Rowe-ra szánt pénzt.
Dorsett-Hogan-Patterson: Abszolút osztom Wyatt véleményét, egyikért se kár, ha akarnak apróért maradhatnak. Tavaly őrült pénzek röpködtek a WR piacon, nem tudom melyik hülye GM fogja ezekről a játékosokról elhinni, hogy WR2 posztra alkalmasak lehetnek (igazából a WR3at sem látom az idei teljesítményük alapján). Patterson a visszahordásai miatt kicsit fájhat, de pont ezért neki szerintem lesz piaca. Jól jött mikor nem volt erőfutónk és volt pár extra játék ráhívva, de összességében kicsit csalódás volt a támadókkal nyújtott teljesítménye, nekem nem érne meg 3-4 milliót. Természetesen, ha Gronk-Brady páros sokat fel tudna szabadítani, akkor a hármuk közül inkább CP-t tartanám meg.
Brown-Shelton: hát őket sem marasztalnám, drafton biztos jön a DL-be húzás, talán Sheltonnak lesz piaca de valamiért őt a szezon második felében hanyagoltuk, SB-n mutatott TFL-on kívül szinte semmi nem maradt meg bennem, Brown talán apróért marad, de mondjuk Lionsba őt is el tudnám képzelni. Kapkodni nem fognak értük a csapatok.


FA külsős igazolások:
Most van az a pillanat, amikor el lehet és el is kell adni a „gyere hozzánk veterán kevés pénzért gyűrűt nyerni” szöveget. Rengeteget volt szidva a csapat egésze mennyire kevés benne a talent (ez azért valahol jogos kritika is volt) mégis sikerült behúzni a bajnoki címet. Kevés a rendelkezésünkre álló összeg, hogy érdemben hozzá tudjuk tenni a csapathoz, bőven elég lesz ha az értékeinket meg tudjuk tartani. Ezért komoly FA igazolást nem várok, amúgy sem jellemző ránk ez a Gilmore féle látatlanban hozzád vágjuk a top fizetést megoldás. Még ha nem is tudjuk a legnagyobb értékeinket itt marasztalni, akkor is inkább olcsó veteránokat várok, leginkább egy (papíron kettő) évre. Érdekes lesz nézni a másik oldalról mennyi „ring chaser” lesz, egyáltalán lesz-e, bármekkora dinasztiát is építettek BBék, ezek az igazolások nem annyira jellemzőek mint pl az NBA-ben. Ha mondani kéne egy egységet, akkor DL-be mindenféleképpen várnék erősítés FA-ről, Flowerstől függetlenül.

Számomra a WR (+TE) sor rendezése a leginkább megjósolhatatlan, hiszen mind három irányban elindulhatunk (draft-visszaigazolás-új FA) és őszintén mindegyik mellett tudnék érvelni, pro vagy kontra."Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Hazudnék ha azt mondanám, sok Iowa meccset láttam idén.
Ez a két TE tényleg első körös tehetség, vagy ez még csak a korai hype, amibe közrejátszhat Kittle rekord szezonja, aztán majd a draft közeledtével ez szépen lecsillapodik?"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
mindig fenntartásokkal kezelem a 'bama játékosokat, de benne én is látom a "next big thing"-et
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Nem tudom milyen volt a felszerelés technikailag vagy az elhelyezkedésetek, de Harasztit nagyon halkan lehetett hallani, többször vissza kellett tekernem és még jobban felhangosítani, hogy megértsem mégis mit mondott. Számomra ez nagyon zavaró volt.
Egyébként oké volt a téma, pont jól volt eltalálva, hogy inkább a szakmai oldaláról mutassa be a vendéget és ne menjen el a bulvár irányába.
Talán jobban be lehetett volna menni abba, hogy egy elismert kommentátor miért érzi úgy, hogy a szakmáján belül nincs értelme tovább tevékenykedni. De lehet ehhez közvetlenebb viszony kell, még pár év együtt dolgozás, bár Haraszti eddigi megnyilvánulásait ismerve (főleg persze podcastekből táplálkozva), nem az az ember benyomását kelti, aki karakán módon felvállalná a sarkos véleményét."Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Ha nem lenne mit nézni esténként/hétvégenként, akkor a két PO meccsünk azért kellően szórakoztató és élvezetes időtöltést biztosít, fent van vágott verzióban is, ha csak 45 perced lenne 😉

vs KC AFCCGvs LAC AFCD
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Akinek elvonási tünetei lennének augusztusig, annak ajánlom az "NFL Full Games 2018 / 2019" jutub csatornát

fent van a tavalyi idény összes meccse condensed módban, de sok vágatlanul is felkerült, még a HOF Game és előszezon meccsek is, valamiért nem törlik őket

(persze, mikor máskor találna erre rá az ember mint február közepén...)"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Gondolom kicsinyes kárörvendés lenne, ha Dion Lewis barátunkra twitteren vki ráköszönne valami hasonlóval:

That’s what happens when you go greedy, buttkicker. You spend your time at your couch in the postseason and you are going to miss something on your fingers."Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Ügye még nem unalmas? 😊
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Idővel akár igazi riválisa lehet az NFL-nek.
Tomcsik
ezt ügye nem gondolod komolyan...

a 32 tulajnak már van elég befolyása ahhoz, hogy egy tollvonással megszüntessék ezt az egész cirkuszt, ha csak egy kicsit is féltik a zsebükből kivett 5 centet, ask Trump


a nézettségre meg térjünk vissza később, mikor elmúlik az újdonság varázsa"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
13 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
apróságnak tűnik, de milyen igaz
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 hónapja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
Komolyan mondom szánalmas ami itt kialakult, nyugodtan mindenki magára veheti...

EGY KURVA FÓRUMKÖLTÖZÉSBŐL ennyi problémát generálni

és akkor egyesek csodálkoznak, hogy pl a "politikai elit" mennyire diszfunkcionálisan tud viselkedni, hát jó reggelt!
lassan már csak az ügynöklista hiányzik innen és eléritek az "elit" szintjét, gratulálok"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
 twitter.com/_youhadonejob1/status/939972059609927681"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
jaj ne már, amikor ET elpusztította Gronkot, akkor volt sírás? könyörgöm erről szól a futball
vagy akkor tényleg tegyék fel a papírcsákókat és a melltartókat

DMC teljesen TISZTA ütést vitt be és muszáj volt nagyot ütni, mert az elkapó kezében volt a labda, sehogy máshogy nem tudta megakadályozni az első kísérlet megszerzését (kivéve ha hátulról nem csap rá a labdára ami kb hatalmas mák kategória)

ha ilyen ütés után valaki sír, legyen az pats, broncos vagy bárki más az már bocsánat, de hülye
(vagy nem tudom minek néz amerikai futballt)"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
sokszor lett ekézve a SportTV, de ezért a meccs szünetében RedZone-ról bevágott pontszerzésekért jár a gratuláció nekik...

(legalább kevesebb mindfuck kérdés kerül adásba 😊 )"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football


Ladies and Edelman, kiégtem 😀😀"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
19 napja
ZERO_L New England Patriots 2 814 — situational football
HALL OF FAME
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/