Buffalo Bills

25 feliratkozó

3 napja
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 019 — Bills & Dawgs fan
Itt olvasható az OC idei elemzése a pálya mellett vs booth:

 www.buffalorumblings.com/2020/1/17/21069730/buffalo-bills-2019-season-brian-daboll-moves-upstairs-offensive-coordinator-from-the-boothNFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
11 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 040 — Playoff-bound since 2019
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1214964523385393152
empty taxi
Meg is van az utód, Eric Washington jött a Pantherstől (honnan máshonnan?)
13 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 23 896 — Afrika Kupa tippelde bajnok

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
15 napja
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 019 — Bills & Dawgs fan
Most olvastam el mit írt Stez, kívülállóként jól látja az Allen problémát. Azért kíváncsi vagyok hány Bills meccset szenvedtél végig a szezonban , mert nem mindegy hogy melyiket láttad. Highlights nem számít 😛
Aztán dumcsizhatunk tovább 😉NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
15 napja
Ati78 Buffalo Bills California Golden Bears 33
Nem láttam a meccset de talán jobb is 😊 majd offseasonban amikor már hiányozni fog a focsi tuti megnézem. Két éve mázlival bejutottunk sima bukta, idén egy jó sorsolással tutira bent voltunk ,szoros meccsen bukta, két év múlva akármi is lehet nem? 😊
BillsFan
BillsFan,

Persze, minden lehet...Nem mondom, hogy sima lesz, vagy éppen sétagalopp mindíg szép jàtékkal, néha majd az idegösszeroppanás fog minket kerülgetni, de valahogy azért majd csak behúzzuk azt a fránya Lombardi trófeát. Szépen fog mutatni Szmöre kezében. No Para!
16 napja
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 019 — Bills & Dawgs fan
Nem láttam a meccset de talán jobb is 😊 majd offseasonban amikor már hiányozni fog a focsi tuti megnézem. Két éve mázlival bejutottunk sima bukta, idén egy jó sorsolással tutira bent voltunk ,szoros meccsen bukta, két év múlva akármi is lehet nem? 😊NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
17 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 5 717
Nagy meccs volt srácok, és kellett a Texansnak nem kis mák hogy megnyerjék a meccset. Szerintem s 3&18-nál ment el a végén, ott azt a sort zone hívást nem értettem. Ok hogy mélyen vannak a DB-K, de hogy a 1down line 5 yardos körzetében nem volt senki az érthetetlen. Na meg az a blindside block ami szerintem nem volt az... 15 yard, pedig anélkül meglehetett volna a FG. Na meg a végén Watson hihetetlen szabadulása... Semleges nézőként egy nagyon szórakoztató meccs volt.

Szerkesztette: Tomcsik

17 napja
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 415 — Eagles & Seahawks fan
Először is gratulálok a szezonhoz, egy pár nap múlva ti sem csalódásként fogjátok megélni, ebben biztos vagyok. Ez a meccs hozható lett volna, de a 2. félidő bebizonyította, hogy a következő kör biztosan a végállomást jelentette volna Kansasban.

Nekem egy csalódás volt a meccsen, méghozzá McDermott. Már a tavalyi év eleje óta titeket tartottalak a lehetséges meglepetéscsapatnak, mert Beane és McD munkája mind analitikailag, mind pedig szemre jól festett, ennek egy idő után be kell érnie. Ez az első félidőben tökéletesen visszaköszönt, bátor és kreatív hívások, agresszív D, jó coaching, ahogy azt egész évben megszokhattuk.

Viszont utána nem tudom mi és pontosan mikor tört el McD-ben, de az látszott, hogy a negyedik negyedben elveszti a kontrollt és pánik módra vált. A 4&27 miatt szerintem napokig nem fog tudni aludni szegény, az akkora brainfart volt, hogy Allen lateralja a fasorban sincs hozzá képest. Plusz csodálkoztam, hogy nem lassít bele a játékba, nem beszélget Allennel, nem próbál meg újra kreatívakat hívni annak ellenére, hogy az első 30 percben működött. A Gore-Singletary kérdés már csak a piramis csúcsa volt, az inkább Daboll számlájára írható.

Remélem tanulni fog belőle McD.
17 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 040 — Playoff-bound since 2019
Kezdeném azzal, hogy jósnak nem fogok elmenni, mert ősszel a Tottenham - Bayernre is egy békés 0-0-t tippeltem, aztán lett belőle 2-7.

Egy picit lenyugodva, a történteket követően én azt a következtetést vontam le, hogy Hauschkán kívül mindenki benne van ebben a buktában.

Kezdjük a védelemmel: az első félidőben teljesen eltorlaszoltak mindent, Watsonék még szinte first downt is alig tudtak elérni. Aztán félidőben mintha elfelejtették volna a srácok, hogy kell focizni... Második etapra misstackle-ök sora, elszabott coverage, idióta playhívások edzői oldalon! És hát ugye Watson "szabadulása" a hosszabbításban, ami gyakorlatilag annyi volt, hogy Milano megtámasztotta, hogy még véletlenül se tudjon földre kerülni. Kicsit csalódtam az egységben, mert továbbra is azt gondolom, hogy a liga krémjébe tartoznak, de ezen a meccsen 16-0-ás előny birtokában egyszerűen nem lehet leolvadni a PO-ban, még ilyen puhapöcs playhívások mellett sem.

Allen: azt mindannyian tudjuk, hogy a 2018-as QB-classban az az irányító volt, akire azt mondták a szakértők, hogy a legcsiszolatlanabb prospect, de megfelelő coaching és a határ a csillagos ég. Szerintem a fiú mentálisan erős, ebből a meccsből is fog tanulni. Ahogy tanult a Pats elleni szeptemberi meccsből is, és utána ezerszer jobban vigyázott a labdára. Az először érthetetlen lateral is jól sült el, mivel megállt az óra. A tehetségét illetően vannak azonban olyan hiányosságok, amiket még Dabollnál nagyobb guruk sem fognak tudni kigyomlálni. Ezen a szinten 5-6 yardos passzokat pontosan, és megfelelő erővel, ütemben kell dobni, különben ott a védő, és kórházpassz lehet belőle. A labda nem viszkispohár, nem kell Jockey Ewing-módra falhoz baszni. A dobómozdulat az, amit a legnehezebb korrigálni sajnos, én mindenesetre szurkolok neki, hogy sikerüljön. Szimpatikus, intelligens srác, egyáltalán nem olyan sötét, hogy a kutya melléharap. Viszont jövőre make-or-break év lesz mind számára, mind pedig a franchise számára, mert mind szakmailag, mind pedig anyagiakat illetően tudni kell, hogy vele, vagy nélküle legyen a folytatás.

Támadósor: támadófal az első félidőben remek, aztán a Houston részéről jött oldalról is a nyomás a félidőt követően. Jó munkát végeztek, mert tudták, hogy Allen lábon próbálja megoldani a játékot, ha nincs tiszta célpontja (néha akkor is, ha van). A bántó ebben az egészben az volt, hogy az ellenféllel szemben semmit nem módosítottunk a blokkolást illetően, és hagytuk, hogy bedarálják az egységet. Singletary üde színfolt volt, az egység legjobbja szerintem, rá még bőven lehet építeni. Nem egy olyan típusú futó, mint Shady. Nincs annyira benne a nagy játék, de a pozitív yardokat simán, konstans hozza, nem véletlen a "Motor" becenév. Gore indokolatlanul sokat volt a pályán. Érdemei, és HOF-státusza elismerése mellett szerintem köszönjünk el tőle. Hatalmas sportember, és nagyon örülök, hogy egy évig a kedvenc NFL-csapatomban láthattam, de már nem ő a jövő. Az elkapókra ráfér a frissítés, továbbra is kell egy Hopkins, vagy Amari Cooper-féle WR1 vagy FA-ról, vagy a draftról. Duke megint jó volt, ha fejben is összeszedi magát, lehet vele hosszú távra tervezni, a tehetsége egyértelműen megvan hozzá.

ST: Végülis rájuk nem is lehet annyira panasz, de több, mint valószínű, hogy Bojorquez legkésőbb TC-re kap majd vetélytársat, mert a tegnapi teljesítménye - a szezonjával egyidejűleg - hullámzó volt.

Edzők: McDermott-Daboll-Frazier egyaránt benne vannak a vereségben, a lentebb hozzászólók már leírták, miért, így én nem is ismételném meg a soraitokat, magam is egyetértek veletek. Ha Dabollt esetleg elvinnék valahova HC-nak, nem fogunk krokodilkönnyeket ejteni miatta. Továbbá remélem, hogy szmöre nem a Marvin Lewis-típusú edzők közé tartozik majd...

Quo vadis? Ez az offseason kulcsfontosságú lesz, nem irigylem Beane urat, de cap space bőven van, lejáró szerződések inkább a védelemben vannak, ahol azért nagyobb a mélység is. A tőkét a támadósorba kell invesztálni. Rég néztünk olyan holtszezon elé, ahol megállapíthatjuk azt, hogy ha nem is a SB, de a csoport megnyerésére esélyesként indulunk. Ahogy pedig az este láttuk, a PO-ban már bármi lehet, ha mind a játékosok, mind pedig az edzői stáb alaposan kielemzi ennek a vereségnek az okát. Viszont ha tavasszal hülye döntéseket hoz a FO, akkor ez a most kinyílt ablak hamar be fog csukódni, és senki nem tudja, mikor nyílik ki újra.

Csak gratulálni lehet a Texansnak, mert ellentétes félidőket követően pont a hosszabbítást uralták, így a továbbjutásuk abszolút megérdemelt!

Szerintem minket, Bills-drukkereket viselt meg ez a vereség legkevésbé. Szeptemberben meg úgyis megint a Super Bowl-ról álmodozunk, mert a Bills Mafia már csak ilyen. 😊
17 napja
gedam Baltimore Ravens 2 391
Allen benne van a vereségben? Igen. McDermott? Ő is. És mindenki más a csapatból. Őszintén mondom, amikor a szünet előtt pár perccel láttam, hogy a Bills defens mosolyogva kvaterkázik, így szóltam magamban: "Ebből baj lesz. Ezek azt hiszik, hogy már vége van a meccsnek." Szerintem ez az egésznek az alfája és az omegája.
Buffalo Bill
az első driveban szinte csak futás volt, a td-t nem ő passzolta. az előny birtokában utána 46* passzoltatták, negyvenhatszor.
“vezetünk 7-0-ra, szétfutjuk a texanst, micsinájunk? passzoltassuk allent”

Szerkesztette: gedam
17 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 205
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
Bazsinho
Attól, hogy olyan alacsonyra teszed a lécet, hogy a küszöbig nem ér fel még nem lesz jó QB.
tüsi91
Bárcsak lenne egy Trub is nekünk. 😄😄😄
Bazsinho
Szerintem a két franchise hasonló cipőben van. Alapban jó roster, kisebb-nagyobb likakkal, reménytelen QB.
17 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 218 — karsaijanos@gmail.com
Allen benne van a vereségben? Igen. McDermott? Ő is. És mindenki más a csapatból. Őszintén mondom, amikor a szünet előtt pár perccel láttam, hogy a Bills defens mosolyogva kvaterkázik, így szóltam magamban: "Ebből baj lesz. Ezek azt hiszik, hogy már vége van a meccsnek." Szerintem ez az egésznek az alfája és az omegája.
17 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 218 — karsaijanos@gmail.com
Amikor éjjel az asszony mellé bújtam, és megkérdezte, hogy mi történt, csak ennyit feleltem: "Kikaptunk. De úgy, ahogy csak a Bills tud."
17 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 56 035 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Nem akarok itt sót szórni a sebekre de... én ezt a sztorit már láttam. Kétszer.


Szerkesztette: iktriad
17 napja
fodoroli Buffalo Bills 53
Év közben is látszott sokszor, hogy Allennek fogalma sincs a játékról. Valamit behívnak fentről, ő hatralep, de fogalma sincs mi jön. Elkezd panikolni, és mérföldeket vesztünk. Allen nem való irányítónak. De annyira fog benne hinni a vezetés, hogy meg fogja kapni a nagy pénzt, és örökre elása megint az egész franchiset. Három év múlva kibaszak a HC-t, hogy nem tudott élni avlehetoseggel, oszt szevasz. Közben majd Dabollt lenyúljak, mert tudott azért valamit alkotni,de Ő majd máshol bukik meg. Nem mindenkinek való a PO run... #Billsthings
17 napja
peach Atlanta Falcons 9 986 — return of the falcons
Gaboval értek egyet, ezt a strigulát daboll és szmöre neve mellé kell bevésni. Singlitary elfelejtése, a folyamatos hosszúk érthetetlen dobatása herélték ki teljesen az offense-t....nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
17 napja
Bazsinho Buffalo Bills 122
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
Bazsinho
Attól, hogy olyan alacsonyra teszed a lécet, hogy a küszöbig nem ér fel még nem lesz jó QB.
tüsi91
Bárcsak lenne egy Trub is nekünk. 😄😄😄
17 napja
Assurbanapli Denver Broncos 349
Ahhoz képest,hogy NB6-os fal van csóró Allen előtt nem is volt akkora gáz a srác. Volták homály dolgai,de simán vállalható. Sima coaching bukta, 16-0nál amelyik edző ezt visszaengedi és nem öli szét az időt a futással,az menjen birkát terelni.
LeviPoki
Bölényt.
17 napja
Bazsinho Buffalo Bills 122
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
Bazsinho
Attól, hogy olyan alacsonyra teszed a lécet, hogy a küszöbig nem ér fel még nem lesz jó QB.
tüsi91
Hol írtam hogy jó? 🤔
17 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 205
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
Bazsinho
Attól, hogy olyan alacsonyra teszed a lécet, hogy a küszöbig nem ér fel még nem lesz jó QB.
17 napja
LeviPoki Baltimore Ravens 2 021
Ahhoz képest,hogy NB6-os fal van csóró Allen előtt nem is volt akkora gáz a srác. Volták homály dolgai,de simán vállalható. Sima coaching bukta, 16-0nál amelyik edző ezt visszaengedi és nem öli szét az időt a futással,az menjen birkát terelni.
17 napja
Bazsinho Buffalo Bills 122
Lehet itt Allenre fogni mindent, de azért ez nem ilyen egyszerű. Nem reszleteznem voltak bőven hibái.
A védelem jó volt a 3. Negyedig, utanna viszont érthetetlen módon szinte zavartalanul jöhetett az ellenfél előre. A sok elhibázott szerelési kiserletrol nem is beszélve...ami egész szezonban sok volt. Talán top 5 hátulról azt hiszem. Ebből lett az a Watson passz is a végén, pedig ott földbe kellett volna dongolni.
És igaza van a denveri kolleganak, az utóbbi évek iranyitoihoz képest még mindig jobb vagy jobb lehet a srác, fiatal, és lehet később érik be. Tök jó tapasztalatot szerez ezzel a PO meccsel is. Nyilván nem Lesz egy Mahomes, de ez nem is elvárás
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 100
Csak az idő ketyeg. Van egy nagyon jó roster egy gyenge QB-val.

Rengeteg ilyen csapat volt, van és lesz, ahol csak a legfontosabb puzzle darab nem passzolt. Szép FO munka ez a roster.tüsi91
Egy olyan franchise-ról beszélünk, ahol az elmúlt években Fitzpatrick, EJ Manuel, Kyle Orton, Tyrod Taylor, Nathan Peterman, Matt Barkley, Derek Anderson voltak az irányítók. Nem csoda, hogy ennyire sokra tartják és bíznak most Allenben. Szerintem esélytelen, hogy váltsanak. És érthető is. Inkább elkapókra, tight endekre fordítsák a pickeket.
17 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 205
Csak az idő ketyeg. Van egy nagyon jó roster egy gyenge QB-val.

Rengeteg ilyen csapat volt, van és lesz, ahol csak a legfontosabb puzzle darab nem passzolt. Szép FO munka ez a roster.
17 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 100
Allen egész szezonban túlteljesített, ezek a számok amiket produkált nem fedik a valóságot. Egyszerűen irreális ilyen gyenge hatékonyságra és homály passzra ilyen kevés intet dobni. Ettől függetlenül nem mondanám, hogy nem kezdő QB kaliber. Van egy sajátos stílusa, amihez hozzá kell igazítani a csapatot. Ez idén eddig a meccsig sikerült, de itt nem csak Allen hibái jöttek ki. Félretéve, hogy kb 4 inttel kellett volna zárnia ezt a meccset, John Brown két nagyon fontos sideline catch mozdulatot rontott el, McDermott a rendes játékidő végén érthetetlen módott hail mary szintű labdákat hajigáltatott fel vele, hátha leszedik (közel volt...). A Billsnek most három nagyon fontos teendője van:
- A támadófalat és a védelem legjobbjait megtartani
- A liga bottom 5 WR és TE állományt javítani, hogy Allen fejlődhessen
- Amíg Allen nem kezd el fejlődni dobószázalék terén, addig nem szabad nagy szerződést Rams mintára az orra alá dugni. Viszont amíg rookie szerződése van, nincs értelme mással próbálkozni (hacsak ki nem kerül a piacra egy top QB)