Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
1 151


Utolsó 10 fórum hozzászólás

12 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Habár még fiatal a szezon, és pillanatokon belül változhatnak az erőviszonyok, az évtizedes böjtölés, és folyamatos balfaszkodás, önszopatás után megértük, hogy beteljesült Chris Collinsworth rémálma:

Hölgyeim és Uraim, az nfl.com heti Power Ranking első helyezettje az NFL bulldózere, a Buffalo Bills! 😊
13 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Nagyon nagyot ment mindenki, le a kalappal a CSAPAT előtt! Kiderült, hogy a védelem nemcsak pretender, és nem véletlen az egyre gyakoribb összehasonlítás a 2000-es Ravens-defense-szel. McDermott és Frazier hihetetlen munkát végeznek, a védőfal megerősítése a drafton pedig igencsak jól sült el. Oliver a harmadik évére beérett, Star egy szörny, a Rousseau-Epenesa-Hughes-Basham kvartett pedig folyamatosan terrorizál. És Milano (aki idén a defense legjobbja) még nem is játszott tegnap... DB-fronton pedig a liga legjobb safety-tandemje és egy Pro Bowler #1 CB. Ránéz az ember az összeállításra és elsírja magát örömében. 😊

Támadóoldalon Daboll hívásai szinte mind ültek, Allen mélységi passzai pedig hihetetlen pontosak voltak, így meg is van az újabb 300+ yardos meccse is! Egyedül a futójátékon lehetne még javítani, az OL futásblokkolása nem az igazi. Ja, és Spencer Brown a draft egyik legnagyobb steal-je! 😊

Tartottam tőle, hogy a hosszú szünet miatt nem fog tudni a csapat felpörögni, de szerencsére sikerült rámcáfolni.

Kár azért a Steelers elleni buktáért, de ha ez kellett ahhoz, hogy felébredjünk, és februárban Buffalóba kerüljön a Lombardi, hát legyen. 😊

Jövő héten irány Nashville, tavaly nagyon elpáholtak ott minket, van miért visszavágni! Azóta mondjuk JA igazi hétfő esti specialista lett, úgyhogy kérjük folytassa, Mr. Allen!

Bejelentkeztünk az AFC trónjáért. 😉
14 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Habár úgy érzem, hogy az elkövetkezendő időszakban nekünk a Chiefs lehet az, ami a Pats volt az elmúlt két évtizedben, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a védelmünk a Chiefs offense ellen is oda fogja tenni magát! Nagyon jó meccsre számítok.

LET'S GO BUFFALO!!!
21 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Ennek a meccsnek túl sok sportértéke nem volt, egy edzőmeccsnek foghatjuk fel. Kicsit jobban kinyitottuk offense oldalon a playbookot.

Jövő héten viszont igazi erőfelmérő jön, ráadásul primetime! Szabadság már kivéve másnapra.

27 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Végre elkezdte JA17 is a szezont, nem is akárhogy! Ettől függetlenül nálam Sanders a meccs embere, elképesztően jól képes elszakadni a DB-től, gyakorlatilag ebben semmi különbség nincs közte és Diggs között. Kvázi van egy #1A és egy #1B elkapónk, a WR-corps még a tavalyinál is jobb, pedig az se volt piskóta!

Védelmi oldalon most a pass rush nem feltétlen volt olyan, mint Miamiban, de szerencsére a washingtoni elkapók kisegítettek minket jópár elejtett labdával, köszönet nekik érte. 21-0 után sikerült elkényelmesedni a nézőknek is, de azért ennyire izgalmassá nem kellett volna tenni a meccset. Szerencsére az offense pont akkor lépett elő, mikor a leginkább kellett, így összeségében ez a győzelem is megérdemelt.

Vasárnap jön a Texans, nem megbántva a houstoniakat, az is egy felhozó meccsnek néz ki jelenlegi forma alapján a jövő hét utáni KC elleni rangadóra. Ettől függetlenül nem árt ugyanolyan élesnek lenni, mint a tegnapi második félidőben, akkor baj semmiképp se lehet.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Most Allen mennyiért is írt alá? Már el is felejtettem azt a bagatell összeget.
Buffalo Bill
Azért temetni nem szabad a srácot két rossz meccs után, ha a szezonja is ilyen lesz, majd akkor reménykedjünk benne, hogy a csekket valójában a Nymphas Corporation nevére írták.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Küldött valakit a háziorvosa mostanában tesztre? Múlt hét közepe óta COVID-tüneteket produkálok (nehézlégzés kivételével), a háziorvosom tegnap délelőtt rendelt tesztet nekem Bp.-n. Mennyi idő mostanság, míg keresnek az OM-től? Azt mondta, hétvégén is van mintavétel, mindenesetre jó lenne, ha nem ülnék itthon hetekig, mondjuk most nagyon egyébként se tudnék hova menni, ahhoz nem vagyok túlságosan fitt. El lehet érni esetleg közvetlenül az OM-et is ennek tárgyában?

Köszi a választ, vigyázzon mindenki magára!
Hungarian Bill
Megtörtént azóta, mennyit kellett várni? Én ma reggel kaptam "beutalót", remélem, még a héten meglesz...
Jakehomer
Igen, vasárnap délelőtt hívtak az OM-től, kérdezték, hogy kocsival be tudok-e menni vmelyik mintavételi pontra. Mivel nem volt nálam az autó, meg nem is voltam túl jól, kijöttek, levették ügyesen a mintát, tegnapra pedig már negatív is lettem. 😊 Én magam is jobban vagyok már, valószínűleg ezt az őszi takonykórt sikerült nekem is elkapni, ami jobban hódít most, mint a Covid.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Rousseau jelölt A Hét Újonca címre, és vezeti is a listát! Itt lehet szavazni:

bufbills.co/3Ap0J3P
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Remélem Allen összekapja magát, mert akkor felesleges volt odatolni a nagy lóvét neki.
Hiába a 35 pont, nem volt jó ez az offense.
Bazsinho
A Diggs TD-nél azért volt húha, bár utólag belegondolva azért ott is Diggs segítette ki azzal, hogy nem szart bele a playbe, miután elesett, hanem felállt, és tisztára játszotta magát.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
A mai mészárlás után hiba lenne azt hinni, hogy minden fasza, mindenesetre a védelem előtt le a kalappal, a komplett egység dicséretet érdemel! A támadóoldal döcögött, Allen néha hajmeresztő passzokat dobott, a pontossága pedig ismét a 2018-2019-es verzióját idézte, mondom ezt a 3 TD ellenére, ami ettől függetlenül megsüvegelendő. Kicsit felmentve őt azért elmondható, hogy ligaszinten jó secondaryk ellen játszottunk, ettől függetlenül ha elszakad az elkapód, akkor illik odatenni neki, és nem alul, vagy túldobni. Jövő hétre össze kell szednie magát, mert a Washington védelme sem lesz kisebb falat.

A múlt heti buktát mindenesetre sikerült kijavítani, most pedig két hazai meccs jön, mindkettő nyerhető!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

10 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
9 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Hölgyeim és Uraim, a Defense megérkezett a rájátszásba, mégpedig nem is akárhogy! 😊 Pedig ahogy indult a meccs, az nem nekünk kedvezett, de szerencsére a hazai kapufa velünk volt az első, elég impresszív Ravens-drive végén (meg aztán később is).

Ami kifejezetten meglepett, az a pass rush. Hol szimplán négy emberrel, hol kreatív blitzhívásokkal ott voltunk Jackson arcában. Így is csoda, hogy hányszor tudta meghosszabbítani támadássorozatot a mobilitásával, ha nem ő van az ellenfélnél, akkor a zacsik számát simán duplázhattuk volna.

A támadósortól komoly extra most nem kellett, valahogy erre számítottam, hogy futójáték ma nem igazán fog létezni. Passzjátékot illetően most Diggs és Brown volt inkább használva, a második félidei, LJ agyrázkódása utáni hosszú passzívásokat mondjuk nem értettem. Simán lehetett volna faragni az órából, mert a screenek, 5-6 yardos ütempasszok is hatékonyak voltak. Dabollt nem a mai meccs alapján nevezik ki LA-ben, annyi bizonyos. Jó lenne majd egy olyan támadókoordinátort találni, aki picit életre kelti a futójátékot is. Motor az újonc szezonjában jó volt, viszont idén inkább azt bizonyítja, hogy egy jó kis iparos második számú futónál nincs több benne...

Diggsről: valahogy azt érzem, mikor Bills meccset nézek idejött ez a primadonnának dedikált csávó, és az öltözőbe mindenki elhitte neki, hogy nyerni jött ide, és egy mentalitást invesztált a MCD által létrehozott kultúrába, és ez a győztesek mentalitása. A győzni akarás, győzni TUDÁS megtestesítője, ami csak a legnagyobbakra jellemző!
cikesz
Igen, kb 2-3 oldallal visszább pont erről ment a diskurzus, hogy a sok szakértő mekkora öltözői robbanástól tartott, miután cseréltünk érte, aztán most meg ott járunk, hogy a szezon legjobb igazolása az egész NFL-ben. Itt is egy hasonló kultúra kiépítése van folyamatban, mint nálatok, ebbe pedig primadonnák nem férnek bele, csak olyanok, akik képesek 4 negyeden keresztül zakatolni a sikerért.

Akár a Chiefs, akár a Browns lesz az ellenfél a konf. döntőben, abban biztos lehet mindenki, hogy ez a csapat most már elhiszi magáról, és gyakorlatilag követeli, hogy a legjobbakkal említsék egy lapon anélkül, hogy ennek a médiában hangot adna! Valami ilyesmit szerettünk volna látni az elmúlt két évtizedben, most megkaptuk. És a legszebb, hogy még messze nincs vége. 😊
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Sejthető volt, hogy ez nehéz meccs lesz, sajnos azért még mindig nem tudjuk lezárni a meccset... Meglett volna a lehetőség rá, erre hagytuk visszajönni az ellenfelet, és a második félidőben Frazier is túlságosan konzervatív volt a játékhívást illetően. Mindenesetre amikor kellett, akkor a védelem odatette magát, így a game ball egyértelműen nekik jár ismételten, a támadóoldalról pedig Knox játszott nagyot, és Gore is jó volt, de neki azért nem adnám a labdát, mert egy új cipőre nagyobb szüksége lenne 😊

Örülök neki, hogy az ezredik hozzászólásom alkalmával egy 3-0-ás mérleget tudok iderittyenteni. 😊

LET'S GO BUFFALO!!!
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
AB a Pats-ben, ahogy azt mindenki biztosra vette, van így amúgy értelme az nfl-nek?
r.baggio
Nyugodjon le mindenki, BB-nek csak infó kell a Steelers-ről a SNF-ra. Hétfő reggel már ki lesz vágva 😊
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Ahogy az eredménykövetőbe írtam, minden Bills-TD után terveztem inni egy sört. Még jó, hogy előtte azért gondoskodtam a folyadékbevitelről, mert kiszáradtam volna... 😊

Mindenesetre maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, csak pár pontot emelnék ki ebből a hullámvasútra hasonlító szezonból, kronológiai sorrendben;

1. Az utóbbi évek legjobb draftja, idén jók lehetünk.
2. Elcserélünk meghatározó játékosokat; tankoljunk 2019-2020-ra!
3. Jó szezonkezdet, elszabtuk a tankolást, szarni rá, akkor win now, jöjjön Benjamin!
4. Csere QB-fronton, jött a szikra, de majdnem fel is gyulladt tőle a klubház.
5. Oké, Tyrod vissza, védelem gatyába rázva, nincs semmi veszve!
6. De mégis.
7. Utolsó héten győzelem Miamiban, Dalton, Boyd és a Ravens mágikus triumvirátusa együttes erővel elintézi nekünk a playoffot, katarzis a köbön!

Rég éltünk meg mi, Bills-szurkolók ilyen szezont. Persze le kell vonni a tanulságokat, de ha McDermott tanul a hibáiból (voltak neki bőven), akkor bizakodóak lehetünk a jövőre nézve!

Gratulálok a Jaguarsnak, de szerintem ők is tudják, hogy Pittsburghben ilyen játékkal gyakorolhatják a kickoff returnt. Persze mi is gyakorolhattuk volna New Englandben.

A drafton a 21-22. helyen választunk majd.
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Vagy ötletelhetnénk arról hogy miként lehetne a vidéki szavazókat megnyerni. Én pesti vagyok, sajnos nem tudok egy borsodi fejével gondolkodni, de szívesen látnám ott élő fórumózók véleményét is. Engedjük el hogy ki miatt lett két-harmad, akkor se járunk jól ha "csak" abszolút többséggel nyer a fidesz.
Baba Yaga
Picit megszólítva érzem magam a témában, mert jómagam tősgyökeres miskolci vagyok - az más kérdés, hogy a munka miatt időközben 3 éve Pestre költöztem -, ugyanakkor gyakran járok haza amiatt, mert szeretem a mennyei megyei gurulósfoci bajnokik hangulatát a pályán megélni. Elsősorban a dél-borsodi régióban játszunk, így az idők folyamán rengeteg csapattársra, ismerősre tettem szert szurkolói, vezetői körökben. Ugye tudva levő, hogy Tállai "ogyképviselőnavelnökminiszterhelyetteskönyvelőfocicsapatelnök" András azt a körzetet nagyon magabiztosan húzta be egyéniben. A titka az alábbiakban rejlik szvsz:

1. A nyilatkozatai, szereplései alapján valamennyien egyetértünk abban, hogy ha egy kóbor kutyát a mikrofon elé állítanánk, nagyobb hatékonysággal tudna válaszolni a felmerülő kérdésekre; már amikor válaszol ugye... Ugyanakkor rengeteg helyi eseményen teszi tiszteletét, falunapok, bucsuk, meccseinken is rengetegszer végzett el kezdőrúgást, utána ment tovább átadni mondjuk 50 méter frissen aszfaltozott útszakaszt nagy csinnadratta közepette. Tehát mindenképpen sokat szerepel, és ezt az ottaniak is látják, nemcsak a közösségi médiában rak fel pár fotót, amit belájkolnak jópáran a közvetlen ismerőseim közül.

2. Abszolút emberközpontú, az ellenzéki médiához köthető újságírókon kívül beszélhet vele bárki, úgy tesz, mintha nyitott lenne a vidéki emberek problémáira, és nagyban nyomja a parasztvakítást. Ugyanakkor azt látják, hogy épül, szépül a választókerület új épületekkel, templomfelújítással, útszakasz, műfüves pálya-átadásokkal, stb. Valamennyi, választókerületében levő település vezetőit, meg épp ráérő lakost elvitt már parlamenti látogatásra. Nem véletlen az az ominózus videó, amiben a mezőkövesdi néni elszólja magát, hogy "Tállai elvtárs... Ööö, Tállai úr jól tart minket." Úgy érzik, hogy ő tényleg közülük való, egy egyszerűen gondolkodó egysejtű ember, aki a parlamentben érvényt szerez a választókerületének, és "hát a képviselőt végülis ezért bízzák meg".

3. A klasszikus, a falu határát (esetleges ingázást leszámítva) szökőévente elhagyó vidéki emberhez nem ér oda az intézményesített korrupció, a mutyi, a demokrácia alapintézményeinek fokozatos lebontása. Ő saját magával foglalkozik, azzal, hogy a közmunkában/saját háztájiban/más földesúr gazdaságában/valamelyik szalag mellett végigdolgozott hét végén elmenjen templomba, kimenjen meccsre, utána igyon zárásig a kocsmában, megbeszélve azt, hogy #hátezekislopnak #nadenemannyitmintagyurcsányék #azéjobbmostnekünkmintnyócéve #gyereigyunkmégegystammot. Az adott szó kiváltképp sokat számít továbbra is nekik, bármilyen papírt felülír. És Tállai ezt pontosan tudja, nem véletlen, hogy ennyire szimpatizálnak vele.

4. A települések vezetői is a zsebében vannak, koordinál, társulásokat hoz létre, mindenkinek, aki a narancsokhoz köthető, csepegtet egy keveset, hogy utána rengeteg fejlesztéshez köthető eseményen személyesen is tiszteletét tegye, egyfajta helytartóként.

Én úgy gondolom, hogy ha nem is minden megyének, de a 19 megye legalább kétharmadának megvan a maga Tállaija. És azok után, hogy a gulyáskommunizmus nosztalgikus hangulata elkapja a még nem elvándorolt réteget, borzasztó nehéz itt olyan embereket találni, akik tényleg megszorongatnák őket, mint Rogán Tónit tette Juhász az ötkerben. Már csak abból adódóan is, mert rohamosan fogy a falvak, de már a nagyobb kelet-magyarországi vidéki városok lakossága is.
10 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Milyen jó, hogy erről megy most a diskurzus, hogy Allen MVP-várományos-e, vagy hogy épp Daboll lesz-e az év segédedzője. 😊

Egész közeliek azok az emlékek, amikor még erről ment a vita:Boldog karácsonyt minden Bills fannak!
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 151 — Playoff-bound since 2020
Kellett a defense ébredése, mert necces lehetett volna a vége. Kissé olyan érzésem volt, mint a Raiders-fanoknak a mi támadósorunkkal kapcsolatban; bármikor, kisebb ellenállással végig tudnak menni a pályán, igaz, jóval hosszabb idő alatt.

Norman jól tért vissza, remélhetőleg ez a séma ízleni fog neki, és akkor White mellett lesz egy megközelítőleg hasonló képességi cornerback is. Arról nem is beszélve, hogy kap a védelem egy igazi vezért is, ami picit mintha hiányozna ebből az egységből jelenleg.

A támadók előtt le a kalappal, és most a második félidőben is tudtunk haladni egy-két rövidzárlatot eltekintve. Diggs-szel megkaptuk végre azt az igazi strici elkapót, akivel bárhol, bármikor borsot tudunk törni az ellenfelek orra alá. És akkor ismételten nem beszéltünk a Beasley-Brown-Davis trióról, akiket így egy az egyben nincs csapat, aki le tudna védekezni.

Már csak azért is jó az offense, mert mezőnygólt alig-alig kellett eddig rúgni a szezonban. Bass megint "villantott" a kihagyott extra ponttal, valahogy nem bízom benne továbbra sem.

Folyt. köv. a Tennessee ellen, már ha egyáltalán lesz meccs...

4-0, ilyen jó csapatot rég láttunk már, ebben alighanem mindannyian egyetérthetünk! Amilyen szerencsés ez a franchise, hamarosan félbeszakítják a szezont, és soha a büdös életben nem tudjuk meg, mire lehettünk volna képesek idén. 😊