Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
2 perce
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
1 384


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 órája
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Visszavonult a remek veterán LB igazolasunk. 😆😆😆😆
Bazsinho
Úgy látszik, hozzánk mindenki csak visszavonulni jár. Egy búcsúbulit azért csinálhatnánk nekik.
2 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Elvileg Nagelsmann megegyezett a nemet szövetséggel, hogy az EB-ig átveszi a válogatottat.

Hogy utána mi lesz egyelőre nem tiszta.
rob3r7o
Klopp.

amugy remeltem, hogy Kunzot hazahozzak, es megkapja a lehetoseget. szvsz elegge ketelkedem abban, hogy Nagelsmann sikeres tud lenni a karrierje ebben a szakaszaban, mint valogatott edzo.
csebi
Ez attól függ, hogy kísérletezni akar-e és "laptop-edzőként" elveszlik a részletekben, vagy pedig jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Előbbi esetén borítékolható a bukás, utóbbinál benne van egy jó eredmény az EB-t illetően.

Plusz ugye a Bayern-játékosokkal való kapcsolata sem felhőtlen. Állítólag Goretzka kifejezetten kedvelte, Kimmich-Gnabry-Sané semlegesek, Neuer pedig a Tapalovic-ügy óta pikkel rá.

Egyébként ez a rövid időtartam, amíg a szerződése szól, neki mindenképp kedvezőnek mondható, mert egy jó eredmény esetén megint sorba fognak állni érte az élklubok (akár a Liverpool is elgondolkodhat rajta, hogy mondjuk hozza Klopp helyére), ha meg nem robbant nagyot, a fiatal korára tekintettel még akkor is meg fogja kapni máshol a lehetőséget, pl. Dortmundban.
2 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
egyébként a szíjas rokona attól, hogy a szíjas rokona egy kifejezetten értelmes ember állítólag aki nélkül stb azon a bizonyos munkanapon csak mindenki nézte egymást, hogy mi a szart kellene csinálni...
peach
Ez kétségtelenül így van, viszont mióta számít az vezetői szinten, ha valaki kompetens a szakmájában? 😊 Nem ez mentette meg a menesztéstől, ezt tudjuk jól.
3 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Egyszerű választó: Lázár -> MÁV -> überfos
gabokocka
Az egyszerű választó azt látja/hallja/olvassa, hogy Lázár végre "elkezdte a tisztogatást a semmirekellő vezetők között", ami jelen esetben azt jelenti, hogy kirúgta a gazdasági vezérigazgató-helyettest, illetve kirúgta volna a pályafelújításért felelős vig-helyettest, ha az történetesen nem Petiminiszter keresztapja lenne.

Az egyszerű választó továbbá azt is látta, hogy a miniszter úr "rendre utasította" az igazgatóságot, mivel miután azok nyavalyogtak, hogy nincs pénz, másnapra mégis elkezdték a munkálatokat, mivel a szavahihető miniszter megígérte, hogy majd később elszámolnak. A Vitézy-félék meg hiába jönnek itt hangzatos vasútfelújítási tervekkel, azok egyébként is bibsik. 😊
3 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Nem értem ezt a Lázár-MÁV vonalat, ebből sztem nem lehet jól kijönni...
gabokocka
Jól kijönni? Milyen értelemben?
Mikey
Lázárnak.
Ugye partvonalon kívül volt, most építi fel magát újra, erre kap egy olyan feladatot, ami megvalósíthatatlan, garantált PR katasztrófa.
gabokocka
Kinek a szempontjából megvalósíthatatlan? Az utazóközönség eddig se számított, ha pedig hébe-hóba felújíthatja a különböző vonalakat, emellé pedig néhány hangzatos kijelentést az igazgatóság irányába, akkor a szavazóinak az fog lejönni, hogy végre itt az új vasminiszter. Most az, hogy Szijjártó keresztapját "véletlenül" ki akarta rúgni az igazgatóságból, hát na... Senki sem tökéletes 😊

A legtöbb vezető (így a politikusok is) eredményközpontúan gondolkodik, nem igazán foglalkoztatja őt az, hogy ez az adott szolgáltatást igénybevevőknek, vagy épp az adott cég munkavállalóinak ez az elérési útvonal milyen nehézségekkel, hátrányokkal jár. Pont Lázár volt az anno, aki a Miniszterelnökségen bevezette a 10 órás munkaidőt (persze 8 órás bejelentéssel) arra hivatkozással, hogy az EU-s támogatások ügyintézésével haladni kell. Volt nagy felháborodás, néhány kisgyerekes dolgozó felmondott, mert nem tudott elmenni a gyerekért az óvodába/iskolába, aztán ment minden tovább. De az egyszerű szavazó csak azt látta, hogy "na ez aztán jól megleckéztette ezeket a hülye csinovnyikokat, úgy kell nekik, egyébként is csak a seggüket vakarják egész nap", majd jött az újabb kétharmad. 😊

Pont ezért lett 2018-ban OV számára kényelmetlen, mert a faszi hihetetlen munkabírású, az emberarcú fideszes látszatát kelti, ergo veszélyes lett rá. Így gyorsan felküldte hátra a szamárpadba a Parlamentben, csak hogy tudja, hol a helye. 😊
4 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
"Valahogy" sikerült behúzni, gyakorlatilag mindenki csillagos ötöst érdemel az edzői stábtól a long snapperig. Pedig nem indult ez túl biztatóan, de aztán 0-7 után teljesen outcoach-olva lett a LV edzői stábja.

Csodálatos futójáték, remek ütempasszok, sziklaszilárd támadófal, és persze egy maximálisan koncentrált Allen, és egy tökéletes gameplannel érkező Dorsey. Mióta ő az OC, ez a meccs volt a legpofásabb a támadóoldalon, még a tavalyi Rams elleni szezonnyitót is tudtuk überelni. Még időben sikerült rájönnünk, hogy van 3 jó futónk, akiket teljesen jól rotálva hatékonyan lehet használni, és nem mindent Allennel kell megoldatni. És most az egyszer Brown is dicséretet érdemel, mert Crosbyt gyakorlatilag lenullázta, igaz, néha dupláztuk hol Torrence, hol az egyik blokkoló TE segítségével.

Védelmi oldalon a run és pass D se engedett sokat. Előbbi téren Oliver, utóbbiban pedig Milano jeleskedett leginkább. Nagyon jól működött ez a két LB-s felállás, mert Bernard gyakorlatilag mindenhol ott volt, ahol kellett. Ha ez működőképes hosszabb távon, akkor itt nagyot húzott McD.

Talán Harty az, akinek a helyét még mindig nem látom ebben a csapatban.

Mindenesetre nagyon kellett egy ilyen statement win a hétfői blama után. Ezt a meccset élmény volt nézni!
5 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Én egy kicsit tartok ettől a mai meccstől, főleg a futás elleni védekezésünk hagyott kivánnivalót maga után a Jets ellen. Reméljük, hogy Jacobs ellen valamivel eredményesebben sikerül majd védekezni, és rákényszeríthetjük Jimmy G-t arra, hogy dobáljon.

Támadóoldalon pedig most az egyszer örülnék annak, ha Allennek a mai meccsre egy game manager szerepkört képzelnének el, és sok gyors, rövid passzal szépen lassan haladgatnánk előre, mert a LV védelme azért nem mondható elitnek. Ha mondjuk van egy kis eszük, akkor Crosbyt Brown oldalára viszik, és akkor ott lesznek kellemetlen pillanatok számunkra sajnos.

Valahogy húzzuk be ezt a meccset, mert 0-2-vel kezdeni - ismerve a farnehéz sorsolásunkat - már több, mint kellemetlen lenne.
10 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Meg is érdemeljük a sorsunkat. Allennek szóljanak, hogy elkezdődött a szezon, és a focival is foglalkozni kéne a golfozás, csajozás, meg a reklámforgatás mellett.

Ha A-Rodot nem ütjük ki az elején, akkor ez egy mészárlás lett volna. Így csak Zach Wilson vert meg újra minket. Nem tudom, melyik a jobb forgatókönyv.

Lassan 20 éve drukkolok a csapatnak, de ez a bukta benne van a top5-ben. És ez igen komoly fegyvertény, ismerve azt, hogy milyen magas szinten űzi a chokerkedést a csapat.
10 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Pipába, ahogy kell!
10 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Oké, jöhet a másik Allen.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

8 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Hamlin orvosai ebben a pillanatban tartanak sajtótájékoztatót. Gyakorlatilag megerősítették a korábban elhangzottakat.

Damar először írásban tudott kommunikálni, az első kérdései közt szerepelt, hogy megnyertük-e a meccset. 😊

Úgy néz ki, az agyműködése teljesen helyreállt, és bár korai még bármit is kijelenteni, de jelenleg nagyon jó esélyei vannak a teljes felépülésre!

Azt hiszem, ezekre az infókra nagyon szüksége volt nemcsak a csapatnak, de az egész ligának is.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Mikor Mularkey idején megszerettem a Billst a kétezres évek közepén (jóformán akkor még semmit sem tudva az NFL-ről), akkor már volt egy csoportrivális, akinél volt egy Tom Brady nevű csávó. Róla már akkor azt pedzegették, hogy egyértelműen HOF-matéria, és még mindig a karrierje elején van. Aztán ahogy haladtak az évek előre, a Bills egy alsó-középkategóriás csapat maradt sokáig, a NE pedig szinte mindig elvert minket Bradyvel az élen. Mikor nagy nehezen sikerült elverni, akkor az volt a mi Super Bowl-győzelmünk, utána lehetett már bármilyen a mérleg. Minden egyes meccsen csak jobban és jobban utáltam, és alig vártam, hogy visszavonuljon, mert el nem tudtam képzelni, hogy eligazol New Englandből. Aztán egyszer csak elhagyta az AFC Eastet, megkönnyebbültünk mindannyian, hogy a nemezis már nem tér vissza.

Aztán most, amikor már 99,9%-ra vehető a visszavonulása, valamiért mégis hiányérzetem lett. Mert bármennyire is utáltuk, az vitathatatlan, hogy ezt a sportot nagyon kevesen, sőt, talán senki nem vette annyira komolyan, illetve rendelt alá neki mindent, mint TB12. Még egy kicsit szerepet is játszott abban, hogy jobban megszerettük ezt a játékot itt Magyarországon. A jelenlegi, kiforrott Josh Allennel szemben megnéztem volna párszor, epikus csaták lehettek volna. Na de majd Maddenben.

Remélem, hogy a sportág legnagyobbja megtalálja a számítását a pályán kívül is. Bármihez is kezd az életben, abban én biztos vagyok, hogy ugyanakkora odaadással fogja azt is csinálni, mint amennyire átszellemülten űzte ezt a sportot évtizedekig.

Bills-drukkerként nem mondom, hogy egy élmény volt, de sok sikert a GOAT-nak, és biztos vagyok benne, hogy ha civilben visszatér bármilyen minőségben Buffalóba, nem dildót, és ülve hugyozós transzparenseket fog kapni, hanem a TISZTELETET, ami egyértelműen kijár neki!
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Wide right, Music City Miracle, Hail Murray, 0:13... Valahogy ezeknél mind mi vagyunk annak a bizonyosnak a rossz oldalán.

Az offseason során az volt a kommunikáció, hogy ez a csapat úgy lett megerősítve, hogy a KC-t legyőzze. Ez részben összejött, de amikor a legjobban kellett volna, akkor csődött mondott a terv.

Lehet itt hosszabbítás-reformért kiáltani, de addig, amíg egy csapat 13 másodperccel a vége előtt a saját 25 yardosáról FG-távig jut, addig felesleges mindezt. Sajnos a védelemről se az fog megmaradni, hogy ligaelit, mert egy ligaelit védelem nem csinál ilyet. Fraziertől lehet, hogy akkor is el kéne köszönni, ha nem neveznék ki főedzőnek. Nagy koponya, és a játékosok is imádják, de valamiért ezeken a meccseken rendre csődöt mond a védelem.

Mindegy is, egy valami biztos; a Super Bowl-ablak még csak most nyílt ki, most már csak toldozni-foltozni kell az esetleges lyukakat a rosteren. Josh Allen személyében pedig egy olyan embere van ennek a franchise-nak, akire évtizedeket várni kellett: VEZÉRE, csupa nagybetűvel. Egy ilyet kérünk a védelembe is!

Szar ez, meg szívet döfködő, de ezek még jobban össze fogják rántani a csapatot.

És persze gratuláció a KC-nek, eddig is tudtuk, hogy aki SB-t akar nyerni az AFC-ből, annak őket kell megverni továbbra is. Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem ez volt az utolsó rájátszásbeli meccsünk. 😉
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
8 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
szvsz az, hogy még mindig nincsen semmi konkrétum az nem sok jót sejtet. remélem tévedek.
peach
Elam tweetelt nemrég Hamlin állapotáról:A lényeg, hogy ébren van és tovább javul az állapota! Közben látom, hogy a csapat is tweetelt, hasonlóan pozitív hírekről beszámolva.
8 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Szívmelengető, hogy ez a szörnyű eset mennyire összehozta az NFL közösségét. Twitteren mindegyik csapat logója Hamlin 3-as mezszáma, a stadionok kivetítőin kívánnak mielőbbi jobbulást, stb. Állítólag a meccs alatt az ESPN közvetítői stábja is nagyon emberi volt, főleg Ryan Clark korábbi Steelers safety.

A Hamlin alapítványának szánt felajánlások összege már ha minden igaz, átlépte az 5 millió dollárt.

Nincs egyébként fejlemény az állapotáról, és a kórház sem tervez hivatalos közleményt kiadni egyelőre. Éjjel, miután az értékei normalizálódtak, mesterséges kómába helyezték, elviekben 24-48 órán belül szép lassan és fokozatosan megpróbálják ébreszteni.

Az, hogy a meccs a héten nem kerül már lejátszásra akkor eldőlt, mikor a csapat egy része visszarepült Buffalóba. Mindenki másképp dolgozza fel ezt a helyzetet, van aki a családjával akar lenni és van aki minél közelebb Hamlinhez. Ilyen volt Diggs, aki kért egy uber-fuvart a kórházhoz, aztán pedig nagy nehezen, a biztonsági személyzet hozzájárulásával léphetett be a kórház területére.

Klassz csapat vagyunk,klassz edzői stábbal. Nehéz lesz ezek után a folytatásra koncentrálni, rengeteg fiatal játékosunk van, de ez most óriási próbatétel a veteránjainknak is. Mindenesetre Hamlin felépülésével mi már megnyerjük a magunk Super Bowl-ját.
8 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
A Bills topicban már mindent leírtam veletek és az edzői stábotokkal kapcsolatban, from top to bottom büszkék lehettek a csapatotokra!

Olvastam én is, hogy pár nemnormális ekézi Higginst az ütközés miatt. Fogalmam nincs, mi szükség erre. A srácon látszott, hogy már így is indokolatlanul bűntudata van. Remélem, hogy sikerül mentálisan rendbehozni, mert értékes tagja ennek a franchise-nak.

Ezt pedig itthagyom, mert ez a kép többet mond bárminél. Ha idén nem is biztos, de remélem, hogy hamarosan találkozunk újra, és az a meccs tényleg arról lesz emlékezetes, amiről ennek is annak kellett volna lennie; két fantasztikus csapat pályán mutatott teljesítményéről.Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 384
Hölgyeim és Uraim, a Defense megérkezett a rájátszásba, mégpedig nem is akárhogy! 😊 Pedig ahogy indult a meccs, az nem nekünk kedvezett, de szerencsére a hazai kapufa velünk volt az első, elég impresszív Ravens-drive végén (meg aztán később is).

Ami kifejezetten meglepett, az a pass rush. Hol szimplán négy emberrel, hol kreatív blitzhívásokkal ott voltunk Jackson arcában. Így is csoda, hogy hányszor tudta meghosszabbítani támadássorozatot a mobilitásával, ha nem ő van az ellenfélnél, akkor a zacsik számát simán duplázhattuk volna.

A támadósortól komoly extra most nem kellett, valahogy erre számítottam, hogy futójáték ma nem igazán fog létezni. Passzjátékot illetően most Diggs és Brown volt inkább használva, a második félidei, LJ agyrázkódása utáni hosszú passzívásokat mondjuk nem értettem. Simán lehetett volna faragni az órából, mert a screenek, 5-6 yardos ütempasszok is hatékonyak voltak. Dabollt nem a mai meccs alapján nevezik ki LA-ben, annyi bizonyos. Jó lenne majd egy olyan támadókoordinátort találni, aki picit életre kelti a futójátékot is. Motor az újonc szezonjában jó volt, viszont idén inkább azt bizonyítja, hogy egy jó kis iparos második számú futónál nincs több benne...

Diggsről: valahogy azt érzem, mikor Bills meccset nézek idejött ez a primadonnának dedikált csávó, és az öltözőbe mindenki elhitte neki, hogy nyerni jött ide, és egy mentalitást invesztált a MCD által létrehozott kultúrába, és ez a győztesek mentalitása. A győzni akarás, győzni TUDÁS megtestesítője, ami csak a legnagyobbakra jellemző!
cikesz
Igen, kb 2-3 oldallal visszább pont erről ment a diskurzus, hogy a sok szakértő mekkora öltözői robbanástól tartott, miután cseréltünk érte, aztán most meg ott járunk, hogy a szezon legjobb igazolása az egész NFL-ben. Itt is egy hasonló kultúra kiépítése van folyamatban, mint nálatok, ebbe pedig primadonnák nem férnek bele, csak olyanok, akik képesek 4 negyeden keresztül zakatolni a sikerért.

Akár a Chiefs, akár a Browns lesz az ellenfél a konf. döntőben, abban biztos lehet mindenki, hogy ez a csapat most már elhiszi magáról, és gyakorlatilag követeli, hogy a legjobbakkal említsék egy lapon anélkül, hogy ennek a médiában hangot adna! Valami ilyesmit szerettünk volna látni az elmúlt két évtizedben, most megkaptuk. És a legszebb, hogy még messze nincs vége. 😊