Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
1 316


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Nem hivatalos trade forgatókönyv:

Basham+idei 5. körös draftcetli menne Hopkinsért. Ez azért egészen vállalható lenne. Az biztosnak tűnik, hogy már nagyon előrehaladottak a tárgyalások a Cardinals-szal.
9 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Állítólag az asszony Poyer várta az ajánlatot Miamiból, de nem kapott onnan semmit. Megnézte, mi a helyzet a piacon, de nem nagyon akarták hozzácsapni a nagy pénzt, úgyhogy marad. Szerintem egyikünk se bánja. 😊
11 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
A sport az életre nevel.
ozibozi
De emberségre nem?
ThundersNFL a Jobbágy
Szegény sráccal már a névvel kicsesztek a szülei....

Kulonosebben nem akarom védeni a túlfizetett díszretardált zseléhuszárokat de azért nem árt ha a kapusban van valami önérzet és mondjuk nem áll oda jópofizni az ellenfél szurkolójához.
FLZOLI
Ez rég nem az önérzetről szól. Ha önérzetes vagy, akkor a meccsen teszed oda magad, és nem a szünetben. Egy kapusnál egyébként is fontos, hogy a meccs alatt akkora legyen a memóriája, mint egy aranyhalnak annak érdekében, hogy az esetleges hibát minél hamarabb elfelejtse. Itt a kissrác ráhozza, imitál egy mozdulatot, beengedi a labdát, mehet a második félidő. Egy perc múlva már azt se tudja, hogy mi történt.

Ki tudja, még az is lehet, hogy a hazai szurkolók is megtapsolják, és már fiatalon kivív némi tiszteletet legalább ezáltal, ha már a védés kevésbé ment neki. Az a fura, hogy azzal a Buffonnal edzhetett együtt nap mint nap, aki gyakorlatilag Európa összes stadionjában köztiszteletnek örvendett. Kár, hogy úgy tűnik, sokat nem tanult tőle...
11 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Edmunds közben bankot robbantott Chicagóban. Ennyiért esélyünk sem volt megtartani.

Legalább nem marad a konferenciában, sok sikert neki a szeles városban!

Szerkesztette: Hungarian Bill
11 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
The #Bills have agreed to terms with P Sam Martin on a three-year deal worth up to $7.5 million, source says.
Martin gets $4.115 million in guarantees to stay in Buffalo
Beki
Tessék. Championship!
11 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Bold: ha a Jets megszerzi Rodgerst csoportharmadikok leszünk csak
ThySoul
lol.

Továbbra is ti vagytok a csoportban a team to beat.

Ezen nem változtat sem Ramsey, sem az, hogy a hulla gyenge Jets szerez drágán egy normális irányítót.
Amadeus von Dollárbaloldal
Ez azért még nagyon bold. Free agency még el se kezdődött, draftról nem is beszélve, de még ezek után is felesleges itt jóslatokba bocsátkozni. Emlékezzünk csak tavaly nyárra, milyen "jó" is volt, hogy már mindenki ideadta nekünk a Lombardit.

Az viszont tény, hogy az edzői stábot illetően ez egy sorsdöntő év lesz. Épp ezért remélem, hogy McDermott nem fogja átvenni a defense playhívást, mert azzal csak saját maga alatt vágja a fát.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Ha Te lennél a GM - megtartanád McDermottot?
a.) Igen b.) Igen, De az O edzői csapatot cseréltetném vele c.) Igen, De az D edzői csapatot cseréltetném vele d.) Igen, De mind az O, mind a D edzői csapatot cseréltetném vele e.) Elküldeném McDermottot

Ha Howie Roseman lenne a GM - ő szerinted megtartaná McDermottot?
a.) Igen b.) Nem c.) Fogalmam nincs
Helmut _Professional drinker
a) és b)
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Chad Hall is lelép? Ugyanolyan pozícióert?
Akkor csak van valami bibi a szervezetben.?
Bazsinho
Lejárt a szerződése, nem hosszabbított. Ettől persze lehet bibi, a kérdés az hogy ezeket a lyukakat McDermottéknak hogy sikerül betömni.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
 telex.hu/belfold/2023/02/03/schadl-gyorgy-senyei-gyorgy-ne-bassza-mar-meg-a-jo-eg

Ahogy egy jóbarátom mondta:

"...érted, kedélyesen röhögcsélnek, hogy egyébként lényegében igaza van a cikknek, de nem értik, miért kell az ilyen "bulvárt" a "maguk szintjére" felemelni"
bobi0092
"Az OBH elnöke tevékenységét nem kontroll nélkül, hanem az állampolgárok, valamint az egyéb hivatásrendek előtt transzparensen és az Országos Bírói Tanács (OBT) felügyelete alatt látja el."

Kérem szépen, itt az állampolgárok előtti átláthatóság teljes mértékben megvalósult, hát ezt kéri a zunijó.

Eddig se voltam túlzottan büszke az alma materemre, ezek vezetői pozícióban lévő nyomorultak pedig tovább erősítik a szekunder szégyenérzetet.

Ezt a párbeszédet még Sámánkeresztesen a helyi italmérő egység törzsvendégei is megirigyelhetik.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Elsősorban az öregeknek:
Biztos olvastátok, hogy Jason Peters mátol korelnök.
2008-as szezon végén, tehát még a régi formátumban teljes egyetértésben sopánkodtunk, hogy Jason Peterst talánnem kéne elengedni, mert mégiscsak a csapat kevés kiemelkedő játékosának egyike.
Imáink ellenére a remek Russ Brandon, és Dick Jauron megmutatták ki az úr a háznál, és Peters lelépett.
Miután a Pro bowler Left Tackle (aki eredetileg TE volt) elment, már csak 4x választottá All Pro-nak, és 7x Pro bowlernek 16-ig posztja meghatározó játékosa. Ja és SB győztes.

Érdemes felidézni azt a remek üzletet is, ahogy Gailey-Nix álompár Marhawn Lynchet Seattlebe küldte szotyoláért, mert Fred Jackson+Spiller duo komolyabb ütőerő. Hát amint Lynch Seattlebe betette a lábát ez erősen megváltozott. Csak 4 ProBowl 2 AllPro maradt benne, természetesen SB győzelem, meg minden idők highlight videói. Amit tudni akarsz a Running Backről.

Nem húzva az időt ide kivánozik a regnáló vezetés talán első remek döntése, amely lehetővé tette, hogy egykori kezdő Corner párosunk játszhassa rögtön a következő SB-t Pats, és Eagles színekben.Darby nem futott be szédületes utat, bár nem játszott rosszul, és nyert gyűrűt. Stephon Gilmore távozását követően a pro bowlok állandó résztvevője, all pro, év védője, és természetesen SB győztes.

Mindenesetre gratuláció Jasonnek, remélem még látjuk játszani! 😊
Helmut _Professional drinker
Még ha csak be is kukkantottál ide, én örülök, hogy visszatértél. 😊

Egyébként teljesen egyetértek, Peters nagyon jó LT volt, hihetetlenül magas football IQ-val. Ez utóbbi is oka annak, hogy most ő a korelnök. Szerintem ő maradt is volna, de az ügynöke, Rosenhaus más belátásra bírta. Gurulós focis megfelelője Pini Zahavi, akit egy prominens személy nemes egyszerűséggel csak pénzéhes piranhának nevezett.

A Lynch-Freddie-Spiller trió egy háromfejű szörny lehetett volna. Lynch volt a legkevésbé rendszerbe illő, szóval valamennyire érthető volt, hogy elcseréltük. Az ellenérték persze röhejes volt, mindenesetre én örülök neki, hogy Seattle-ben révbe ért. Fred Jackson mondjuk legalább annyira megérdemelte volna, hogy gyűrűért játsszon, Ha idén lett volna egy ilyen futónk, akkor nem beszélnénk arról, miért zúgtunk ki idő előtt. Bár a Dorsey-faktor itt is sokat nyom a latba.

Mondjuk abban még mindig egyetértünk, hogy a drought idejéről aki igazán istencsászár volt, az továbbra is London Fletcher. 😊 Edmunds a cipőjét nem köthetné be.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Hamlin orvosai ebben a pillanatban tartanak sajtótájékoztatót. Gyakorlatilag megerősítették a korábban elhangzottakat.

Damar először írásban tudott kommunikálni, az első kérdései közt szerepelt, hogy megnyertük-e a meccset. 😊

Úgy néz ki, az agyműködése teljesen helyreállt, és bár korai még bármit is kijelenteni, de jelenleg nagyon jó esélyei vannak a teljes felépülésre!

Azt hiszem, ezekre az infókra nagyon szüksége volt nemcsak a csapatnak, de az egész ligának is.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Mikor Mularkey idején megszerettem a Billst a kétezres évek közepén (jóformán akkor még semmit sem tudva az NFL-ről), akkor már volt egy csoportrivális, akinél volt egy Tom Brady nevű csávó. Róla már akkor azt pedzegették, hogy egyértelműen HOF-matéria, és még mindig a karrierje elején van. Aztán ahogy haladtak az évek előre, a Bills egy alsó-középkategóriás csapat maradt sokáig, a NE pedig szinte mindig elvert minket Bradyvel az élen. Mikor nagy nehezen sikerült elverni, akkor az volt a mi Super Bowl-győzelmünk, utána lehetett már bármilyen a mérleg. Minden egyes meccsen csak jobban és jobban utáltam, és alig vártam, hogy visszavonuljon, mert el nem tudtam képzelni, hogy eligazol New Englandből. Aztán egyszer csak elhagyta az AFC Eastet, megkönnyebbültünk mindannyian, hogy a nemezis már nem tér vissza.

Aztán most, amikor már 99,9%-ra vehető a visszavonulása, valamiért mégis hiányérzetem lett. Mert bármennyire is utáltuk, az vitathatatlan, hogy ezt a sportot nagyon kevesen, sőt, talán senki nem vette annyira komolyan, illetve rendelt alá neki mindent, mint TB12. Még egy kicsit szerepet is játszott abban, hogy jobban megszerettük ezt a játékot itt Magyarországon. A jelenlegi, kiforrott Josh Allennel szemben megnéztem volna párszor, epikus csaták lehettek volna. Na de majd Maddenben.

Remélem, hogy a sportág legnagyobbja megtalálja a számítását a pályán kívül is. Bármihez is kezd az életben, abban én biztos vagyok, hogy ugyanakkora odaadással fogja azt is csinálni, mint amennyire átszellemülten űzte ezt a sportot évtizedekig.

Bills-drukkerként nem mondom, hogy egy élmény volt, de sok sikert a GOAT-nak, és biztos vagyok benne, hogy ha civilben visszatér bármilyen minőségben Buffalóba, nem dildót, és ülve hugyozós transzparenseket fog kapni, hanem a TISZTELETET, ami egyértelműen kijár neki!
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Wide right, Music City Miracle, Hail Murray, 0:13... Valahogy ezeknél mind mi vagyunk annak a bizonyosnak a rossz oldalán.

Az offseason során az volt a kommunikáció, hogy ez a csapat úgy lett megerősítve, hogy a KC-t legyőzze. Ez részben összejött, de amikor a legjobban kellett volna, akkor csődött mondott a terv.

Lehet itt hosszabbítás-reformért kiáltani, de addig, amíg egy csapat 13 másodperccel a vége előtt a saját 25 yardosáról FG-távig jut, addig felesleges mindezt. Sajnos a védelemről se az fog megmaradni, hogy ligaelit, mert egy ligaelit védelem nem csinál ilyet. Fraziertől lehet, hogy akkor is el kéne köszönni, ha nem neveznék ki főedzőnek. Nagy koponya, és a játékosok is imádják, de valamiért ezeken a meccseken rendre csődöt mond a védelem.

Mindegy is, egy valami biztos; a Super Bowl-ablak még csak most nyílt ki, most már csak toldozni-foltozni kell az esetleges lyukakat a rosteren. Josh Allen személyében pedig egy olyan embere van ennek a franchise-nak, akire évtizedeket várni kellett: VEZÉRE, csupa nagybetűvel. Egy ilyet kérünk a védelembe is!

Szar ez, meg szívet döfködő, de ezek még jobban össze fogják rántani a csapatot.

És persze gratuláció a KC-nek, eddig is tudtuk, hogy aki SB-t akar nyerni az AFC-ből, annak őket kell megverni továbbra is. Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem ez volt az utolsó rájátszásbeli meccsünk. 😉
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
szvsz az, hogy még mindig nincsen semmi konkrétum az nem sok jót sejtet. remélem tévedek.
peach
Elam tweetelt nemrég Hamlin állapotáról:A lényeg, hogy ébren van és tovább javul az állapota! Közben látom, hogy a csapat is tweetelt, hasonlóan pozitív hírekről beszámolva.
2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Szívmelengető, hogy ez a szörnyű eset mennyire összehozta az NFL közösségét. Twitteren mindegyik csapat logója Hamlin 3-as mezszáma, a stadionok kivetítőin kívánnak mielőbbi jobbulást, stb. Állítólag a meccs alatt az ESPN közvetítői stábja is nagyon emberi volt, főleg Ryan Clark korábbi Steelers safety.

A Hamlin alapítványának szánt felajánlások összege már ha minden igaz, átlépte az 5 millió dollárt.

Nincs egyébként fejlemény az állapotáról, és a kórház sem tervez hivatalos közleményt kiadni egyelőre. Éjjel, miután az értékei normalizálódtak, mesterséges kómába helyezték, elviekben 24-48 órán belül szép lassan és fokozatosan megpróbálják ébreszteni.

Az, hogy a meccs a héten nem kerül már lejátszásra akkor eldőlt, mikor a csapat egy része visszarepült Buffalóba. Mindenki másképp dolgozza fel ezt a helyzetet, van aki a családjával akar lenni és van aki minél közelebb Hamlinhez. Ilyen volt Diggs, aki kért egy uber-fuvart a kórházhoz, aztán pedig nagy nehezen, a biztonsági személyzet hozzájárulásával léphetett be a kórház területére.

Klassz csapat vagyunk,klassz edzői stábbal. Nehéz lesz ezek után a folytatásra koncentrálni, rengeteg fiatal játékosunk van, de ez most óriási próbatétel a veteránjainknak is. Mindenesetre Hamlin felépülésével mi már megnyerjük a magunk Super Bowl-ját.
2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
A Bills topicban már mindent leírtam veletek és az edzői stábotokkal kapcsolatban, from top to bottom büszkék lehettek a csapatotokra!

Olvastam én is, hogy pár nemnormális ekézi Higginst az ütközés miatt. Fogalmam nincs, mi szükség erre. A srácon látszott, hogy már így is indokolatlanul bűntudata van. Remélem, hogy sikerül mentálisan rendbehozni, mert értékes tagja ennek a franchise-nak.

Ezt pedig itthagyom, mert ez a kép többet mond bárminél. Ha idén nem is biztos, de remélem, hogy hamarosan találkozunk újra, és az a meccs tényleg arról lesz emlékezetes, amiről ennek is annak kellett volna lennie; két fantasztikus csapat pályán mutatott teljesítményéről.Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 316
Hölgyeim és Uraim, a Defense megérkezett a rájátszásba, mégpedig nem is akárhogy! 😊 Pedig ahogy indult a meccs, az nem nekünk kedvezett, de szerencsére a hazai kapufa velünk volt az első, elég impresszív Ravens-drive végén (meg aztán később is).

Ami kifejezetten meglepett, az a pass rush. Hol szimplán négy emberrel, hol kreatív blitzhívásokkal ott voltunk Jackson arcában. Így is csoda, hogy hányszor tudta meghosszabbítani támadássorozatot a mobilitásával, ha nem ő van az ellenfélnél, akkor a zacsik számát simán duplázhattuk volna.

A támadósortól komoly extra most nem kellett, valahogy erre számítottam, hogy futójáték ma nem igazán fog létezni. Passzjátékot illetően most Diggs és Brown volt inkább használva, a második félidei, LJ agyrázkódása utáni hosszú passzívásokat mondjuk nem értettem. Simán lehetett volna faragni az órából, mert a screenek, 5-6 yardos ütempasszok is hatékonyak voltak. Dabollt nem a mai meccs alapján nevezik ki LA-ben, annyi bizonyos. Jó lenne majd egy olyan támadókoordinátort találni, aki picit életre kelti a futójátékot is. Motor az újonc szezonjában jó volt, viszont idén inkább azt bizonyítja, hogy egy jó kis iparos második számú futónál nincs több benne...

Diggsről: valahogy azt érzem, mikor Bills meccset nézek idejött ez a primadonnának dedikált csávó, és az öltözőbe mindenki elhitte neki, hogy nyerni jött ide, és egy mentalitást invesztált a MCD által létrehozott kultúrába, és ez a győztesek mentalitása. A győzni akarás, győzni TUDÁS megtestesítője, ami csak a legnagyobbakra jellemző!
cikesz
Igen, kb 2-3 oldallal visszább pont erről ment a diskurzus, hogy a sok szakértő mekkora öltözői robbanástól tartott, miután cseréltünk érte, aztán most meg ott járunk, hogy a szezon legjobb igazolása az egész NFL-ben. Itt is egy hasonló kultúra kiépítése van folyamatban, mint nálatok, ebbe pedig primadonnák nem férnek bele, csak olyanok, akik képesek 4 negyeden keresztül zakatolni a sikerért.

Akár a Chiefs, akár a Browns lesz az ellenfél a konf. döntőben, abban biztos lehet mindenki, hogy ez a csapat most már elhiszi magáról, és gyakorlatilag követeli, hogy a legjobbakkal említsék egy lapon anélkül, hogy ennek a médiában hangot adna! Valami ilyesmit szerettünk volna látni az elmúlt két évtizedben, most megkaptuk. És a legszebb, hogy még messze nincs vége. 😊