Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
1 477


Utolsó 10 fórum hozzászólás

29 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Az a baj ezzel az egésszel, hogy mi mindenképpen szívunk.

Ha Brady nem lesz jó, akkor az offense besül -> bukta szezon

Ha Brady jó lesz, 2025-re biztos elviszi valamelyik csapat HC-nak -> jöhet a keresgélés újra

Egyébként egyetértek azzal, hogy egy jóval átfogóbb OC-keresést kellett volna lebonyolítani, mert bár Brady újraélesztette a futójátékot, a passzjáték egyértelműen visszaesett (borzasztó hívások közül Diggs-screenek, Sherfield mint mélységi célpont, és még sorolhatnám). Ebből adódóan talán pár külsős szakit is meg lehetett volna hallgatni az ex-játékosunkon kívül.

Most már ez van, adjunk egy full offseasont Bradynek, hogy kialakítsa a koncepcióját. Most mi gond lehet, legfeljebb egy újabb prime Allen-év megy a levesbe. 😊
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Washington ment a Bearsbe.
Bazsinho
A McDermott edzői fa elkezdett termőre fordulni. 😊

Egyébként lehet, hogy csak egy évre volt DC, mert koordinátori interjúra érkezik Desai. Róla azt kell tudni, hogy... Áh, inkább hagyjuk.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
 euro2024-fans.tickets.uefa.com/lottery/welcome_en.html

Itt tudjátok csekkolni bejelentkezés után, e-mail tudtommal nem kerül azonnal kiküldésre, bármi is legyen az eredmény. Gyarapítom a sikertelenek számát.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
nagyon jo lenne. amugy ha Brazzo meg Kahn lenne akkor mar gondolom kiraktak volna Tuchelt.
csebi
Pont, hogy ők nem rakták volna ki, mert az a beismerése lett volna az inkompetenciájuknak. Ők ugrottak rá arra, hogy Tuchel szabad, és állítólag a Spurs-szel már tárgyalt. Ettől függetlenül egyetértek, Tuchelnek mennie kell, mert fogalma nincs, hogy mit játszasson ezzel a csapattal. Tegnap Sané és Coman visszahozatala szárnyvédőbe terített betli volt. A Bundesliga legjobb előkészítőjét húzzuk messzebb a kaputól, gratulálok. Nem szeretem Leroy testbeszédét, de tegnap teljesen meg tudtam érteni.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Jól jelzi egyébként az AFC erejét, és a benne lévő potenciált, hogy a KC-nek hálát adhatunk azért, hogy némi sikerélményt hagynak nekünk az alapszakaszban. De a buli végén azért ők viszik szobára a csajt, és b...üntetik meg irgalmatlanul.

A Bengals még ennyire sem kegyes hozzánk, tőlük kivétel nélkül nagy szájbavágásokat kapunk.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
McDermott előtt vagy 17 évig nem jutott a csapat PO-ba, amikor el kezdtem nézni, akkor voltak Jauron megbízható 7-9-ei, azóta egészen biztosan mostanában a legjobb a csapat. Nem hiszem, hogy ebben semmi érdeme ne lenne McDermottnak.
Black_Adder
Van, ezt senki nem vitatja, hogy a kultúraváltás 2017-ben az ő érdeme. De akkor, mikor ez megtörtént, nem volt elit irányítókkal tömött AFC. Akkor volt egy Rick Dennison (!) koordinálta támadósor, amely Shadyvel és Tyrod Taylorral áttolta a füstölő, szétzúzott autót a célvonalon, és mindenki úgy ünnepelte a rájátszásba jutást, mint a Super Bowlt. Ne felejtsük el, hogy abban az évben élvezhettük Nate Peterman áldásos tevékenységét egy nagyon rövid ideig, természetesen a vezetőedzői döntésnek köszönhetően.

Most a papíron kevésbé jó csapatok is elharaphatják a torkod. Lásd a Titans-t, milyen szépen elintézték a Jaguárokat.

McDermott sajnos ennyit tud. A legjobb csapatot, és a legrosszabbat is beviszi a PO-ba, de ott megáll a tudomány. Szerintem pl. egyike lehetne azoknak, akik Charlotte-ban rendet tesznek, és az inkompetens szociopata tulajukat is elcsendesítik. Még a környezet is ismerős lenne számára.

Peguláék döntését szerintem már mindannyian tudjuk. Nyilván megkérdezik, hogy mikor óhajt szintet lépni, amire majd jön az a válasz, hogy "hát de szintet léptem, mert már két funkciót is el tudok látni". Erre pedig Pegula azt fogja mondani, hogy "igazad van, úgy látom, a játékosok is szeretnek, pl. Hyde és Poyer is nyíltan kiálltak melletted annak ellenére, hogy ők már jövőre nem lesznek itt. Kapsz még egy évet, sokkal jobb a helyzet, mint a Sabres-nél".
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Nyilván ha most kivágjátok McDermottot akkor lépéshátrányba lesztek, mert a többi csapat már bőszen interjúztat, de ha valamelyik hot OCnak azt mondjátok, hogy figyu itt van Allen meg Diggs, akkor lehet nehéz lesz nemet mondani.
Ben Johnsont pl nagyon megnézném itt.
tenorx
Ha megüresedne a pozíció a Bills lenne a legnépszerűbb csapat, Chargershez hasonló helyzet csak jobb kerettel meg QB-val

De nem fog, McDermott nyert vagy két évet ezzel a Po-val
ThySoul
Teljesen egyértelmű, hogy egy bajnokesélyes keret, top 5 -ös irányítóval nem fog vele soha semmit nyerni. Ezt tudják a játékosok is. Sőt ők annyira tudják, hogy ez az ő fejükben úgy cseng le, hogy "mindig ugyanott, ugyanúgy kapnak ki."
Marad McDermett, az ennek a csapatnak a vége.

Én sem érzem a lépéshátrányt, mert a legvonzóbb csapat tényleg a Bills lenne vezetőedzők számára (plusz nekem a Billshez/ Chargerhez van titkos jokerem). Nem kell a QB-n gondolkozni, az alapstruktúrák rendben vannak.
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
McDermott kb a HC-k Romoja/Prescottja. jo arra, hogy szep regular season eredmenyeket erj el, de ha PO-ban vmit el akarsz erni akkor nem o kell neked. hanem monjduk a HC-k Eli Manningja pl 😊
csebi
Akkor ő a HC-k Schottenheimere? Bár ahhoz kéne még vagy 7 one&done
Black_Adder
McDermott nekem a fehér Marvin Lewis, de ezt már korábban leírtam. Annyi, hogy neki a divisional round a kriptonitja. Marvin viszont annyival jobb volt, hogy neki nem kellett jövőbeli HOF QB ahhoz, hogy rájátszásba juttassa a csapatot.

De ne áltassuk magunkat, a szezon végi győzelmi sorozattal megmentette az állását minimum egy évre.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
ha valamelyik hot OCnak azt mondjátok, hogy figyu itt van Allen meg Diggs, akkor lehet nehéz lesz nemet mondani.
tenorx
Diggs ideje szépen lassan lejár elsőszámú elkapóként. Allen alkalmas arra, hogy a hátán vigye ezt a franchise-t egy ideig, de előbb-utóbb ő is meg fogja unni, hogy a csapattársai és az edzői szarban hagyják. Shakir, Kincaid a reménységek ebben a támadósorban, és az OL, ha képes egészséges maradni. De lehet, hogy ott is egy új center után kell nézni, mert Morse nem biztos, hogy jövőre még játszik.

Itt most egy mini rebuildnek kellene jönnie, amit tilos McDermottnak levezényelnie, ez egyértelmű.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Mintha már láttunk volna ilyet korábban:Én mondjuk nem, mert akkor még kb. járni tanultam. De köszönöm a csapatomnak, hogy most újra előhozta mindezt a jelenkorba, a mostani generációnak is.

Egy idő után már csak legyint az ember, és megy tovább. Az NFL Újpestje lettünk.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Az idősebbik Kelce már bele is kóstolt a visszavonulása utáni életbe:Szerkesztette: Hungarian Bill

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Hamlin orvosai ebben a pillanatban tartanak sajtótájékoztatót. Gyakorlatilag megerősítették a korábban elhangzottakat.

Damar először írásban tudott kommunikálni, az első kérdései közt szerepelt, hogy megnyertük-e a meccset. 😊

Úgy néz ki, az agyműködése teljesen helyreállt, és bár korai még bármit is kijelenteni, de jelenleg nagyon jó esélyei vannak a teljes felépülésre!

Azt hiszem, ezekre az infókra nagyon szüksége volt nemcsak a csapatnak, de az egész ligának is.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Mikor Mularkey idején megszerettem a Billst a kétezres évek közepén (jóformán akkor még semmit sem tudva az NFL-ről), akkor már volt egy csoportrivális, akinél volt egy Tom Brady nevű csávó. Róla már akkor azt pedzegették, hogy egyértelműen HOF-matéria, és még mindig a karrierje elején van. Aztán ahogy haladtak az évek előre, a Bills egy alsó-középkategóriás csapat maradt sokáig, a NE pedig szinte mindig elvert minket Bradyvel az élen. Mikor nagy nehezen sikerült elverni, akkor az volt a mi Super Bowl-győzelmünk, utána lehetett már bármilyen a mérleg. Minden egyes meccsen csak jobban és jobban utáltam, és alig vártam, hogy visszavonuljon, mert el nem tudtam képzelni, hogy eligazol New Englandből. Aztán egyszer csak elhagyta az AFC Eastet, megkönnyebbültünk mindannyian, hogy a nemezis már nem tér vissza.

Aztán most, amikor már 99,9%-ra vehető a visszavonulása, valamiért mégis hiányérzetem lett. Mert bármennyire is utáltuk, az vitathatatlan, hogy ezt a sportot nagyon kevesen, sőt, talán senki nem vette annyira komolyan, illetve rendelt alá neki mindent, mint TB12. Még egy kicsit szerepet is játszott abban, hogy jobban megszerettük ezt a játékot itt Magyarországon. A jelenlegi, kiforrott Josh Allennel szemben megnéztem volna párszor, epikus csaták lehettek volna. Na de majd Maddenben.

Remélem, hogy a sportág legnagyobbja megtalálja a számítását a pályán kívül is. Bármihez is kezd az életben, abban én biztos vagyok, hogy ugyanakkora odaadással fogja azt is csinálni, mint amennyire átszellemülten űzte ezt a sportot évtizedekig.

Bills-drukkerként nem mondom, hogy egy élmény volt, de sok sikert a GOAT-nak, és biztos vagyok benne, hogy ha civilben visszatér bármilyen minőségben Buffalóba, nem dildót, és ülve hugyozós transzparenseket fog kapni, hanem a TISZTELETET, ami egyértelműen kijár neki!
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Megtört a Pats-hegemónia, az AFC East győztese a Buffalo Bills! 😊

Nincs akkora katarzis, mint a 3 éve, mikor visszatértünk a PO-ba, de azért mi Bills-drukkerek már nagyon régóta vártunk erre a pillanatra is. 😊

Egyre jobban össze van gyurmázva ez a csapat, sok örömünk lesz még benne! 😉

Folyt. köv. a PO-ban!
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Wide right, Music City Miracle, Hail Murray, 0:13... Valahogy ezeknél mind mi vagyunk annak a bizonyosnak a rossz oldalán.

Az offseason során az volt a kommunikáció, hogy ez a csapat úgy lett megerősítve, hogy a KC-t legyőzze. Ez részben összejött, de amikor a legjobban kellett volna, akkor csődött mondott a terv.

Lehet itt hosszabbítás-reformért kiáltani, de addig, amíg egy csapat 13 másodperccel a vége előtt a saját 25 yardosáról FG-távig jut, addig felesleges mindezt. Sajnos a védelemről se az fog megmaradni, hogy ligaelit, mert egy ligaelit védelem nem csinál ilyet. Fraziertől lehet, hogy akkor is el kéne köszönni, ha nem neveznék ki főedzőnek. Nagy koponya, és a játékosok is imádják, de valamiért ezeken a meccseken rendre csődöt mond a védelem.

Mindegy is, egy valami biztos; a Super Bowl-ablak még csak most nyílt ki, most már csak toldozni-foltozni kell az esetleges lyukakat a rosteren. Josh Allen személyében pedig egy olyan embere van ennek a franchise-nak, akire évtizedeket várni kellett: VEZÉRE, csupa nagybetűvel. Egy ilyet kérünk a védelembe is!

Szar ez, meg szívet döfködő, de ezek még jobban össze fogják rántani a csapatot.

És persze gratuláció a KC-nek, eddig is tudtuk, hogy aki SB-t akar nyerni az AFC-ből, annak őket kell megverni továbbra is. Viszont abban is biztos vagyok, hogy nem ez volt az utolsó rájátszásbeli meccsünk. 😉
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
szvsz az, hogy még mindig nincsen semmi konkrétum az nem sok jót sejtet. remélem tévedek.
peach
Elam tweetelt nemrég Hamlin állapotáról:A lényeg, hogy ébren van és tovább javul az állapota! Közben látom, hogy a csapat is tweetelt, hasonlóan pozitív hírekről beszámolva.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Szívmelengető, hogy ez a szörnyű eset mennyire összehozta az NFL közösségét. Twitteren mindegyik csapat logója Hamlin 3-as mezszáma, a stadionok kivetítőin kívánnak mielőbbi jobbulást, stb. Állítólag a meccs alatt az ESPN közvetítői stábja is nagyon emberi volt, főleg Ryan Clark korábbi Steelers safety.

A Hamlin alapítványának szánt felajánlások összege már ha minden igaz, átlépte az 5 millió dollárt.

Nincs egyébként fejlemény az állapotáról, és a kórház sem tervez hivatalos közleményt kiadni egyelőre. Éjjel, miután az értékei normalizálódtak, mesterséges kómába helyezték, elviekben 24-48 órán belül szép lassan és fokozatosan megpróbálják ébreszteni.

Az, hogy a meccs a héten nem kerül már lejátszásra akkor eldőlt, mikor a csapat egy része visszarepült Buffalóba. Mindenki másképp dolgozza fel ezt a helyzetet, van aki a családjával akar lenni és van aki minél közelebb Hamlinhez. Ilyen volt Diggs, aki kért egy uber-fuvart a kórházhoz, aztán pedig nagy nehezen, a biztonsági személyzet hozzájárulásával léphetett be a kórház területére.

Klassz csapat vagyunk,klassz edzői stábbal. Nehéz lesz ezek után a folytatásra koncentrálni, rengeteg fiatal játékosunk van, de ez most óriási próbatétel a veteránjainknak is. Mindenesetre Hamlin felépülésével mi már megnyerjük a magunk Super Bowl-ját.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
A Bills topicban már mindent leírtam veletek és az edzői stábotokkal kapcsolatban, from top to bottom büszkék lehettek a csapatotokra!

Olvastam én is, hogy pár nemnormális ekézi Higginst az ütközés miatt. Fogalmam nincs, mi szükség erre. A srácon látszott, hogy már így is indokolatlanul bűntudata van. Remélem, hogy sikerül mentálisan rendbehozni, mert értékes tagja ennek a franchise-nak.

Ezt pedig itthagyom, mert ez a kép többet mond bárminél. Ha idén nem is biztos, de remélem, hogy hamarosan találkozunk újra, és az a meccs tényleg arról lesz emlékezetes, amiről ennek is annak kellett volna lennie; két fantasztikus csapat pályán mutatott teljesítményéről.Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 3 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 477
Hölgyeim és Uraim, a Defense megérkezett a rájátszásba, mégpedig nem is akárhogy! 😊 Pedig ahogy indult a meccs, az nem nekünk kedvezett, de szerencsére a hazai kapufa velünk volt az első, elég impresszív Ravens-drive végén (meg aztán később is).

Ami kifejezetten meglepett, az a pass rush. Hol szimplán négy emberrel, hol kreatív blitzhívásokkal ott voltunk Jackson arcában. Így is csoda, hogy hányszor tudta meghosszabbítani támadássorozatot a mobilitásával, ha nem ő van az ellenfélnél, akkor a zacsik számát simán duplázhattuk volna.

A támadósortól komoly extra most nem kellett, valahogy erre számítottam, hogy futójáték ma nem igazán fog létezni. Passzjátékot illetően most Diggs és Brown volt inkább használva, a második félidei, LJ agyrázkódása utáni hosszú passzívásokat mondjuk nem értettem. Simán lehetett volna faragni az órából, mert a screenek, 5-6 yardos ütempasszok is hatékonyak voltak. Dabollt nem a mai meccs alapján nevezik ki LA-ben, annyi bizonyos. Jó lenne majd egy olyan támadókoordinátort találni, aki picit életre kelti a futójátékot is. Motor az újonc szezonjában jó volt, viszont idén inkább azt bizonyítja, hogy egy jó kis iparos második számú futónál nincs több benne...

Diggsről: valahogy azt érzem, mikor Bills meccset nézek idejött ez a primadonnának dedikált csávó, és az öltözőbe mindenki elhitte neki, hogy nyerni jött ide, és egy mentalitást invesztált a MCD által létrehozott kultúrába, és ez a győztesek mentalitása. A győzni akarás, győzni TUDÁS megtestesítője, ami csak a legnagyobbakra jellemző!
cikesz
Igen, kb 2-3 oldallal visszább pont erről ment a diskurzus, hogy a sok szakértő mekkora öltözői robbanástól tartott, miután cseréltünk érte, aztán most meg ott járunk, hogy a szezon legjobb igazolása az egész NFL-ben. Itt is egy hasonló kultúra kiépítése van folyamatban, mint nálatok, ebbe pedig primadonnák nem férnek bele, csak olyanok, akik képesek 4 negyeden keresztül zakatolni a sikerért.

Akár a Chiefs, akár a Browns lesz az ellenfél a konf. döntőben, abban biztos lehet mindenki, hogy ez a csapat most már elhiszi magáról, és gyakorlatilag követeli, hogy a legjobbakkal említsék egy lapon anélkül, hogy ennek a médiában hangot adna! Valami ilyesmit szerettünk volna látni az elmúlt két évtizedben, most megkaptuk. És a legszebb, hogy még messze nincs vége. 😊