Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
1 042


Utolsó 10 fórum hozzászólás

16 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Sziasztok! Jó volt ez a döntő, a Kansasnak drukkoltam, bejött. De most nem erről szeretnék kérdezni. Néztem a mérkőzés előtt a száz legendás játékost, és bizony, ismét igazolni láttam a teoriámat, hogy az NFL leglesajnáltabb csapata vagyunk. Örülhetnénk, hogy Bruce Smith és O.J. Simpson benne vannak a válogatottban, de voltak olyan jelölések, melyeket nem értek. Pl. Dan Marino. Annyival jobb mutatói vannak Jim Kellynél? Azért ne feledjük, hogy zsinorban 4 AFC bajnokságot nyertünk. Nem fért be Cornelius Bennett, Darryl Thailie, Pete Metzelaars, Turman Thomas. Rosszul látom a dolgokat?
Buffalo Bill
Ez egy totál szubjektív lista, ahol nyilván a klasszikus éra legendáit is az őket megillető elismerésben kell részesíteni. A zsinórban négyszer SB-ba jutott csapatból sok Hall of Famer van, és szerintem ez így van rendjén, ahogy azzal se vitatkozik senki, hogy az a csapat korszakos volt. De ha ebből a 4 nagydöntőből legalább kettőt sikerült volna nyerni, akkor is maximum Kelly kerülhetett volna be, akit egyébként a szakértők all-time top 20 QB-nak tartanak, persze szintén szubjektív alapon. 😊 Egyszerűen nincs egzakt összehasonlítási szempont, már csak azért sem, mert különböző időszakok játékosai szerepelnek a listán. Ezért sem tartom szerencsésnek a gurulós fociban a Pelé-Maradona-Messi-CR összehasonlítást sem

Szerintem valamennyi résztvevője ennek a centenáriumi csapatnak egy korszakos zseni, és valamennyien megérdemlik azt, hogy ebben a társaságban említsék a nevét. Nagyon jó volt látni ennyi legendát egy helyen, méltó felvezetése volt a 100. szezon döntőjének.
28 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Gratuláció a Tre White-Tremaine Edmunds-Andre Roberts triónak, akik az AFC Pro Bowl-keretének tagjai!
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1214964523385393152
empty taxi
Meg is van az utód, Eric Washington jött a Pantherstől (honnan máshonnan?)
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Kezdeném azzal, hogy jósnak nem fogok elmenni, mert ősszel a Tottenham - Bayernre is egy békés 0-0-t tippeltem, aztán lett belőle 2-7.

Egy picit lenyugodva, a történteket követően én azt a következtetést vontam le, hogy Hauschkán kívül mindenki benne van ebben a buktában.

Kezdjük a védelemmel: az első félidőben teljesen eltorlaszoltak mindent, Watsonék még szinte first downt is alig tudtak elérni. Aztán félidőben mintha elfelejtették volna a srácok, hogy kell focizni... Második etapra misstackle-ök sora, elszabott coverage, idióta playhívások edzői oldalon! És hát ugye Watson "szabadulása" a hosszabbításban, ami gyakorlatilag annyi volt, hogy Milano megtámasztotta, hogy még véletlenül se tudjon földre kerülni. Kicsit csalódtam az egységben, mert továbbra is azt gondolom, hogy a liga krémjébe tartoznak, de ezen a meccsen 16-0-ás előny birtokában egyszerűen nem lehet leolvadni a PO-ban, még ilyen puhapöcs playhívások mellett sem.

Allen: azt mindannyian tudjuk, hogy a 2018-as QB-classban az az irányító volt, akire azt mondták a szakértők, hogy a legcsiszolatlanabb prospect, de megfelelő coaching és a határ a csillagos ég. Szerintem a fiú mentálisan erős, ebből a meccsből is fog tanulni. Ahogy tanult a Pats elleni szeptemberi meccsből is, és utána ezerszer jobban vigyázott a labdára. Az először érthetetlen lateral is jól sült el, mivel megállt az óra. A tehetségét illetően vannak azonban olyan hiányosságok, amiket még Dabollnál nagyobb guruk sem fognak tudni kigyomlálni. Ezen a szinten 5-6 yardos passzokat pontosan, és megfelelő erővel, ütemben kell dobni, különben ott a védő, és kórházpassz lehet belőle. A labda nem viszkispohár, nem kell Jockey Ewing-módra falhoz baszni. A dobómozdulat az, amit a legnehezebb korrigálni sajnos, én mindenesetre szurkolok neki, hogy sikerüljön. Szimpatikus, intelligens srác, egyáltalán nem olyan sötét, hogy a kutya melléharap. Viszont jövőre make-or-break év lesz mind számára, mind pedig a franchise számára, mert mind szakmailag, mind pedig anyagiakat illetően tudni kell, hogy vele, vagy nélküle legyen a folytatás.

Támadósor: támadófal az első félidőben remek, aztán a Houston részéről jött oldalról is a nyomás a félidőt követően. Jó munkát végeztek, mert tudták, hogy Allen lábon próbálja megoldani a játékot, ha nincs tiszta célpontja (néha akkor is, ha van). A bántó ebben az egészben az volt, hogy az ellenféllel szemben semmit nem módosítottunk a blokkolást illetően, és hagytuk, hogy bedarálják az egységet. Singletary üde színfolt volt, az egység legjobbja szerintem, rá még bőven lehet építeni. Nem egy olyan típusú futó, mint Shady. Nincs annyira benne a nagy játék, de a pozitív yardokat simán, konstans hozza, nem véletlen a "Motor" becenév. Gore indokolatlanul sokat volt a pályán. Érdemei, és HOF-státusza elismerése mellett szerintem köszönjünk el tőle. Hatalmas sportember, és nagyon örülök, hogy egy évig a kedvenc NFL-csapatomban láthattam, de már nem ő a jövő. Az elkapókra ráfér a frissítés, továbbra is kell egy Hopkins, vagy Amari Cooper-féle WR1 vagy FA-ról, vagy a draftról. Duke megint jó volt, ha fejben is összeszedi magát, lehet vele hosszú távra tervezni, a tehetsége egyértelműen megvan hozzá.

ST: Végülis rájuk nem is lehet annyira panasz, de több, mint valószínű, hogy Bojorquez legkésőbb TC-re kap majd vetélytársat, mert a tegnapi teljesítménye - a szezonjával egyidejűleg - hullámzó volt.

Edzők: McDermott-Daboll-Frazier egyaránt benne vannak a vereségben, a lentebb hozzászólók már leírták, miért, így én nem is ismételném meg a soraitokat, magam is egyetértek veletek. Ha Dabollt esetleg elvinnék valahova HC-nak, nem fogunk krokodilkönnyeket ejteni miatta. Továbbá remélem, hogy szmöre nem a Marvin Lewis-típusú edzők közé tartozik majd...

Quo vadis? Ez az offseason kulcsfontosságú lesz, nem irigylem Beane urat, de cap space bőven van, lejáró szerződések inkább a védelemben vannak, ahol azért nagyobb a mélység is. A tőkét a támadósorba kell invesztálni. Rég néztünk olyan holtszezon elé, ahol megállapíthatjuk azt, hogy ha nem is a SB, de a csoport megnyerésére esélyesként indulunk. Ahogy pedig az este láttuk, a PO-ban már bármi lehet, ha mind a játékosok, mind pedig az edzői stáb alaposan kielemzi ennek a vereségnek az okát. Viszont ha tavasszal hülye döntéseket hoz a FO, akkor ez a most kinyílt ablak hamar be fog csukódni, és senki nem tudja, mikor nyílik ki újra.

Csak gratulálni lehet a Texansnak, mert ellentétes félidőket követően pont a hosszabbítást uralták, így a továbbjutásuk abszolút megérdemelt!

Szerintem minket, Bills-drukkereket viselt meg ez a vereség legkevésbé. Szeptemberben meg úgyis megint a Super Bowl-ról álmodozunk, mert a Bills Mafia már csak ilyen. 😊
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Vagy nagyon el leszünk verve, vagy pedig egy rohadt izgalmas meccsen továbbjutunk. Remélem az utóbbi lesz 😊

LET'S GO BUFFALO!!!
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Ha mindenki a feje tetejére állt volna, akkor is 5. a csapat. Így is, úgy is játék a kövi héten, mindenképpen a 4. kiemelt otthonában. Tök egyértelmű volt, hogy akit lehet, pihentetni kell. Semmit nem ér egy 11. győzelem az alapszakaszban, ha bárki fontos kidől és emiatt bukó a playoff. Houstonban így is van azért esély, nem a Jetscel kellett foglalkozni
Wyatt
Teljesen egyetértek, örök dilemma ez, hogy ha nincs tétje egy meccsnek, akkor melyik a jobb választás? Én a pihentetés mellett vagyok szintén, ráadásul ilyen meccseken meg tudják mutatni a korábban kevesebb szerepet kapott játékosok (pl. Duke Williams vagy Sweeney), hogy akár a PO-ban is lehet rájuk számítani. Plusz én ha bérletes lennék, biztos nem szívnám a fogam, hogy a rájátszásba jutott csapatom nem semmisíti meg a játékosait egy hazai, ámde tét nélküli meccsen. Persze nem vagyunk egyformák.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Miénk az első PO-meccs, szombaton, magyar idő szerint 22:35-kor játszunk a Houston otthonában.

Let's roll!
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Felejtsük el a mai meccset, Duke Williams mindenesetre üde színfolt volt. Sokan nem értik, miért nem kerül be rendszeresen a meccskeretbe.

10-6, az évtized legjobb mérlegével irány a playoff, ahol a Texans otthonába látogatunk. Időpont később.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Örezsem, ha erre tudnám a választ, jelentkeznék edzőnek. A fallal (szerintem) nincsenek nagy gondok, Allennek még így is túl sok ideje van, dédelgeti a labdát, amikor már rég szabadulnia kéne tőle. Inkább elkapókra koncentrálnék, meg egy jó TE-re, bár (szerintem) Knox több lehetőséget kaphatna.
Buffalo Bill
Én is így gondolom, egy igazi első számú elkapóra szükség lenne, bár ilyet nem biztos, hogy a drafton találnánk. Kell majd futó is, mert Gore-ra újabb szezont még tartalékként sem lehet alapozni. Védelmi oldalon a fal belső része egyértelműen pusztít, a rotáció is jól működik, és ne feledjük el, jövőre visszatér a K-Will klón, Harrison Phillips is. DE viszont kellene, mert szerintem Lawson tesztelni fogja a piacot, és valahol biztos túlfizetik majd.

Úgy látom, a régi reflexek megvannak, és már most elkezdünk beszélgetni a holtszezonról, pedig még kicsit korai. 😉
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
McDermott jó arc, csak a tegnapi meccs folyamán azon gondolkodtam, hogy vajon az alap edzői felfogása is konzervatív, vagy pedig tisztában van vele, hogy ez még nem egy kész csapat, és ebből adódóan nem mer többet kockáztatni?

A meccsről annyit, hogy a Pats-szel szerencsére az utóbbi időben mindig szoros meccseket játszunk, de azért a labdabirtoklási fölényük most győzelmet is ért. Hozzáteszem, hogy noha a Pats-drukkerek szerint is most volt a legjobb az elmúlt időszakban a támadósoruk, kissé agresszívebb playhívással lett volna keresnivalónk szerintem. A támadóknál mindig benne van egy-két nagy játék, bár azt is hozzáteszem, hogy Brown TD-je előtt Allen vagy-vagy alapon dobta fel azt a labdát. A végén viszont Knox abszolút üresen volt, ott azt a passzt egyszerűen meg kell dobni, nincs mese. De a fejlődés jelei látszanak.

Mivel az ötödik kiemelésünk már biztos, jövő héten jön egy gyakorlatilag tét nélküli meccs a Jets ellen, biztos, hogy lesznek pihentetések.

Nagyon kíváncsi vagyok, mit alkotunk a PO-ban!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
5 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Sejthető volt, hogy ez nehéz meccs lesz, sajnos azért még mindig nem tudjuk lezárni a meccset... Meglett volna a lehetőség rá, erre hagytuk visszajönni az ellenfelet, és a második félidőben Frazier is túlságosan konzervatív volt a játékhívást illetően. Mindenesetre amikor kellett, akkor a védelem odatette magát, így a game ball egyértelműen nekik jár ismételten, a támadóoldalról pedig Knox játszott nagyot, és Gore is jó volt, de neki azért nem adnám a labdát, mert egy új cipőre nagyobb szüksége lenne 😊

Örülök neki, hogy az ezredik hozzászólásom alkalmával egy 3-0-ás mérleget tudok iderittyenteni. 😊

LET'S GO BUFFALO!!!
5 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
AB a Pats-ben, ahogy azt mindenki biztosra vette, van így amúgy értelme az nfl-nek?
r.baggio
Nyugodjon le mindenki, BB-nek csak infó kell a Steelers-ről a SNF-ra. Hétfő reggel már ki lesz vágva 😊
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Ahogy az eredménykövetőbe írtam, minden Bills-TD után terveztem inni egy sört. Még jó, hogy előtte azért gondoskodtam a folyadékbevitelről, mert kiszáradtam volna... 😊

Mindenesetre maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, csak pár pontot emelnék ki ebből a hullámvasútra hasonlító szezonból, kronológiai sorrendben;

1. Az utóbbi évek legjobb draftja, idén jók lehetünk.
2. Elcserélünk meghatározó játékosokat; tankoljunk 2019-2020-ra!
3. Jó szezonkezdet, elszabtuk a tankolást, szarni rá, akkor win now, jöjjön Benjamin!
4. Csere QB-fronton, jött a szikra, de majdnem fel is gyulladt tőle a klubház.
5. Oké, Tyrod vissza, védelem gatyába rázva, nincs semmi veszve!
6. De mégis.
7. Utolsó héten győzelem Miamiban, Dalton, Boyd és a Ravens mágikus triumvirátusa együttes erővel elintézi nekünk a playoffot, katarzis a köbön!

Rég éltünk meg mi, Bills-szurkolók ilyen szezont. Persze le kell vonni a tanulságokat, de ha McDermott tanul a hibáiból (voltak neki bőven), akkor bizakodóak lehetünk a jövőre nézve!

Gratulálok a Jaguarsnak, de szerintem ők is tudják, hogy Pittsburghben ilyen játékkal gyakorolhatják a kickoff returnt. Persze mi is gyakorolhattuk volna New Englandben.

A drafton a 21-22. helyen választunk majd.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Vagy ötletelhetnénk arról hogy miként lehetne a vidéki szavazókat megnyerni. Én pesti vagyok, sajnos nem tudok egy borsodi fejével gondolkodni, de szívesen látnám ott élő fórumózók véleményét is. Engedjük el hogy ki miatt lett két-harmad, akkor se járunk jól ha "csak" abszolút többséggel nyer a fidesz.
Baba Yaga
Picit megszólítva érzem magam a témában, mert jómagam tősgyökeres miskolci vagyok - az más kérdés, hogy a munka miatt időközben 3 éve Pestre költöztem -, ugyanakkor gyakran járok haza amiatt, mert szeretem a mennyei megyei gurulósfoci bajnokik hangulatát a pályán megélni. Elsősorban a dél-borsodi régióban játszunk, így az idők folyamán rengeteg csapattársra, ismerősre tettem szert szurkolói, vezetői körökben. Ugye tudva levő, hogy Tállai "ogyképviselőnavelnökminiszterhelyetteskönyvelőfocicsapatelnök" András azt a körzetet nagyon magabiztosan húzta be egyéniben. A titka az alábbiakban rejlik szvsz:

1. A nyilatkozatai, szereplései alapján valamennyien egyetértünk abban, hogy ha egy kóbor kutyát a mikrofon elé állítanánk, nagyobb hatékonysággal tudna válaszolni a felmerülő kérdésekre; már amikor válaszol ugye... Ugyanakkor rengeteg helyi eseményen teszi tiszteletét, falunapok, bucsuk, meccseinken is rengetegszer végzett el kezdőrúgást, utána ment tovább átadni mondjuk 50 méter frissen aszfaltozott útszakaszt nagy csinnadratta közepette. Tehát mindenképpen sokat szerepel, és ezt az ottaniak is látják, nemcsak a közösségi médiában rak fel pár fotót, amit belájkolnak jópáran a közvetlen ismerőseim közül.

2. Abszolút emberközpontú, az ellenzéki médiához köthető újságírókon kívül beszélhet vele bárki, úgy tesz, mintha nyitott lenne a vidéki emberek problémáira, és nagyban nyomja a parasztvakítást. Ugyanakkor azt látják, hogy épül, szépül a választókerület új épületekkel, templomfelújítással, útszakasz, műfüves pálya-átadásokkal, stb. Valamennyi, választókerületében levő település vezetőit, meg épp ráérő lakost elvitt már parlamenti látogatásra. Nem véletlen az az ominózus videó, amiben a mezőkövesdi néni elszólja magát, hogy "Tállai elvtárs... Ööö, Tállai úr jól tart minket." Úgy érzik, hogy ő tényleg közülük való, egy egyszerűen gondolkodó egysejtű ember, aki a parlamentben érvényt szerez a választókerületének, és "hát a képviselőt végülis ezért bízzák meg".

3. A klasszikus, a falu határát (esetleges ingázást leszámítva) szökőévente elhagyó vidéki emberhez nem ér oda az intézményesített korrupció, a mutyi, a demokrácia alapintézményeinek fokozatos lebontása. Ő saját magával foglalkozik, azzal, hogy a közmunkában/saját háztájiban/más földesúr gazdaságában/valamelyik szalag mellett végigdolgozott hét végén elmenjen templomba, kimenjen meccsre, utána igyon zárásig a kocsmában, megbeszélve azt, hogy #hátezekislopnak #nadenemannyitmintagyurcsányék #azéjobbmostnekünkmintnyócéve #gyereigyunkmégegystammot. Az adott szó kiváltképp sokat számít továbbra is nekik, bármilyen papírt felülír. És Tállai ezt pontosan tudja, nem véletlen, hogy ennyire szimpatizálnak vele.

4. A települések vezetői is a zsebében vannak, koordinál, társulásokat hoz létre, mindenkinek, aki a narancsokhoz köthető, csepegtet egy keveset, hogy utána rengeteg fejlesztéshez köthető eseményen személyesen is tiszteletét tegye, egyfajta helytartóként.

Én úgy gondolom, hogy ha nem is minden megyének, de a 19 megye legalább kétharmadának megvan a maga Tállaija. És azok után, hogy a gulyáskommunizmus nosztalgikus hangulata elkapja a még nem elvándorolt réteget, borzasztó nehéz itt olyan embereket találni, akik tényleg megszorongatnák őket, mint Rogán Tónit tette Juhász az ötkerben. Már csak abból adódóan is, mert rohamosan fogy a falvak, de már a nagyobb kelet-magyarországi vidéki városok lakossága is.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Teljesen mindegy, befújják-e a DPI-t, vagy nem. Ez akkor sem focipályára való, ebben alighanem mindannyian egyetértünk. Főleg nem garbage time-ban.

Részemről erről a témáról ennyit kívántam szólni, de örülök, hogy a Pats-szurkolók nagy része is így látja ezt a szitut.
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
Köszönjük szépen a maréknyi Bills-szurkolótábor nevében azt, hogy nem küldtétek fel a tarcsit, hanem odatettétek magatokat. 😊 Szerintem jövő héten pár mázsa buffalói csirkeszárny érkezése várható.

Boldog új évet nektek, és sok sikert a továbbiakra!

Üdv.: egy roppant türelmes Buffalo-drukker 😊
2 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019
A sok "szakember" között próbáltam lelkes amatőr lenni. Le lettem hülyézve. 93-ban sem volt fórum, és később sem, amikor a DSF csatornán néztem a meccseket, kibírtam valahogy. Emlékszem mennyire örültem, amikor Hungarian Bill írogatott, meg Billsfan. Ha nem a csapat szeretete a fontos, hanem az élve boncolás, akkkor jobb is, ha kimaradok. Rágjátok nélkülem a gittet. Harag nincs bennem, csak csalódottság. További jó drukkolást!
Buffalo Bill
Ahogy BillsFan is írta, felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy egy fórumon több álláspont kerül kinyilatkoztatásra. Biztos vagyok abban, hogy pl. az ókori Rómáról nem tanultunk volna annyit, ha mindenki a Forum Romanumról szárnyaszegetten hazamegy, mert nem fogadták el a véleményét.

Én szeretek ide írni, és olvasni is szeretem Helm hardcore szakmai írásait (igaz, jogászként a Le Mans-os monológból sokat nem értettem), Bafia folyamatos offense-ekézését, és a többi szurkolótárs (bandwagonisták) véleményét is. Attól, hogy valakivel nem értünk egyet, még nem kell egyből farkast kiáltani rá.

Egyébként meg 9-3, lassan inkább azon kéne gondolkodni, hogy hol nézzük januárban a PO-meccset 😉 Le a kalappal a csapat előtt, rég láttam ekkora összeszedettséget minden egyes csapatrészt illetően! Hauschka pedig remélhetőleg ismét megtalálja a góllövő cipőjét, bár ha lenne év FG-ja az NFL-ben, nálam a kapufáról bepattanós nyert, még soccerben is megállta volna a helyét 😊
több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 042 — Playoff-bound since 2019


Elindult a szállítmány Ohióba 😊

Szerkesztette: Hungarian Bill