Hungarian Bill

Buffalo Bills

Hungarian Bill
Lakhely
Miskolc
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 10 éve
Fórum hozzászólások
987


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 órája
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Tavasszal nagyon jó volt, Liverpoolban esküszöm a legjobb játékos volt a pályán. Szomorú dontes h visszavagyik a válogatottba de egy olyan párharcot nem vállal fel amiben Süle és egy sérülés után visszatérő Hernandezzel kell harcolnia ... komolyan erősödött sztem a Dortmund, meg kell nezni h az 5-0as meccsen mennyi hibát követtek el a dortmundi belső védők. Ezt nagyon fogjuk még bánni sztem.
csebi
Szerintem az Anfielden Javi Martínez volt a legjobbunk, hihetetlen, hogy mit melózott, a 2013-as önmagát idézte, mikor triplázott a csapat. Viszont azzal egyetértek, hogy nem szerencsés Hummelst elengedni, mikor ugyan van a belső védő posztjára négy emberünk (Javival 5), de abból Süle a legstabilabb. Lucas Hernández - aki alapvetően balbekk - sérülésből tér vissza, ráadásul az alapozást nem fogja tudni végigcsinálni, Pavarddal kapcsolatban azért vannak fenntartásaim (oké, jól játszott a VB-n, de ez nem igazán az ő szezonja volt), Boateng meg sötét ló, ha odatenné magát, szerintem ő még képes lenne Weltklasse-szinten tolni, de inkább úgy tűnik, hogy ő már a celebkedésre fókuszál. Kovacról tudtuk, hogy szeret kisebb kerettel dolgozni, de lassan már csak 11 profi játékosunk marad. 😊

Én akkor lennék nyugodt, ha valahogy de Ligtet mégiscsak sikerülne elhozni, de erre vajmi kevés az esély. És akkor most ott vagyunk, hogy nemcsak a szélsőjáték, hanem a védelem is kezd aggodalomra okot adni... Reménykedem, hogy az Uli-KHR páros valami olyat húz majd elő a kalapból, amire felkapjuk mindannyian a fejünket, máskülönben még nehezebb lesz a következő szezon, mint az idei volt...
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Újabb friss Bölények:

2/38: Cody Ford, OL, Oklahoma (Oaklanddel való trade útján; második és ötödik körös draftjogunkat kapták)
3/74: Devin Singletary, RB, Florida Atlantic
3/96: Dawson Knox, TE, Mississippi
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Ed Oliver DT nekem tetszik, így tovább!
Van még bent jó prospect a needekre, hajrá!
BillsFan
Imádják a csávót a fórumokon. Mintha itteni mock drafton is kihúzták volna nekünk őt BPA-alapon. Láthatóan neki is tetszett, hogy ebbe a defense-be érkezik.

Jöhet az O# erősítése!
3 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Túl hamar öltöztették át AB-t 😊 én nem bánom, hogy nem jön, ennek a fiatal csapatnak K-Will (borzasztóan fog hiányozni)-, és Lorenzo-szintű veteránokra van szüksége, akikre fel is tudnak nézni az ifjak, és inspirálják őket mind a pályán, mind azon kívül.

Ha McD és Beane jól keverik a kártyákat, és a támadóoldalon is lesz érdemi erősítés, ez a csapat még sok örömet fog okozni nekünk!
5 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
A meccs elejen figyeltem a druszam, de sem pozitiv, sem negativ oldalon nem lattam tole kiemelkedot.
Wyatt
Az a baj, hogy ebben a falban ez bőven elegendő ahhoz, hogy betonbiztos kezdő legyél 😊
5 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Sziasztok! Bár még megy a szezon, de azért valaki leírná, hogy kikre lenne szükség a Billsnél egy jövőbeli PO reményében? Hol kellene erősödnünk? Kik távozhatnak, és kiknek kellene érkezniük?
Buffalo Bill
Támadóoldalon fel lehet készülni arra, hogy 5-6 új arc is lesz jövőre. Az pl. hogy Clay egészséges, és nem volt nevezve a tegnapi meccsre, előre vetíti azt, hogy neki itt nincs már jövője. Ugyanez várható Shady esetében is. Támadófalat tekintve Dawkins és Groy valószínűleg maradni fog, Teller pedig bíztatóan játszott, vele még szerintem várnak a szezon végéig. A teljes elkapósorunkat le kell cserélni (talán Fosterrel és McKenzie-vel valamit még lehet kezdeni), és olyan célpontokat adni Allennek, akiknek hasznát is veszi. Látszik egyébként a srácon, hogy borzasztóan csiszolatlan, sok még a meló vele. De a munkamorálja kétségkívül megsüvegelendő, remélem, tanul a hibáiból. A következő évben el fog dőlni, hogy merre tovább.

A védelem előtt le a kalappal, az ligaelit, és szemtelenül fiatal. Szerintem ott nagy változások nem lesznek. Ugye Kyle Williams és Alexander valószínűleg az utolsó szezonját tapossa, előbbi helyére kéne beépíteni Phillipset, utóbbi helyére pedig hozni egy vérszomjas külső linebackert.

Pénz elvileg lesz, draftcetlik is, és még lehet üzletelni is. Ez a menedzsment vagy lezavarja a szükséges változásokat, vagy Peguláék türelme elfogy, és ők lesznek elzavarva.
6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Allennek gratulálok, a Benjamin-Holmes (kirúgott) WR-párosnak pedig sok sikert új állomáshelyükön. Benjitől jóval többet vártam, bár hozzátartozik a témához, hogy az erősségeit sosem tudtuk igazán kihasználni se tavaly, se pedig idén...
6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Tre White pedig háttértáncosnak állt:

6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Grat a W-hez.
iktriad
Köszi, gyakorlatilag ugyanúgy vertünk meg benneteket, ahogy ti minket januárban; egy futó QB-val 😊

Kár, hogy a szezon elejét elcsesztük. A mérlegek alapján a hátralevő sorsolásunk nekünk az egyik legkönnyebb, de a PO-ról már nincs értelme beszélni. Tankolni meg 4-7-es mérleggel elég nehézkes.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

6 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Ha már kicsit a közmédiát ekézzük, itt az újabb gyöngyszem:

8 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Sajnos tegnap nem láttam a meccset, így maradt az összefoglaló.

Komoly bajban lennék, ha arra kéne válaszolnom, hogy a nők agyának működését, vagy a kedvenc NFL-csapatom öltözőjében lejátszódó folyamatokat értem-e jobban.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Ahogy az eredménykövetőbe írtam, minden Bills-TD után terveztem inni egy sört. Még jó, hogy előtte azért gondoskodtam a folyadékbevitelről, mert kiszáradtam volna... 😊

Mindenesetre maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, csak pár pontot emelnék ki ebből a hullámvasútra hasonlító szezonból, kronológiai sorrendben;

1. Az utóbbi évek legjobb draftja, idén jók lehetünk.
2. Elcserélünk meghatározó játékosokat; tankoljunk 2019-2020-ra!
3. Jó szezonkezdet, elszabtuk a tankolást, szarni rá, akkor win now, jöjjön Benjamin!
4. Csere QB-fronton, jött a szikra, de majdnem fel is gyulladt tőle a klubház.
5. Oké, Tyrod vissza, védelem gatyába rázva, nincs semmi veszve!
6. De mégis.
7. Utolsó héten győzelem Miamiban, Dalton, Boyd és a Ravens mágikus triumvirátusa együttes erővel elintézi nekünk a playoffot, katarzis a köbön!

Rég éltünk meg mi, Bills-szurkolók ilyen szezont. Persze le kell vonni a tanulságokat, de ha McDermott tanul a hibáiból (voltak neki bőven), akkor bizakodóak lehetünk a jövőre nézve!

Gratulálok a Jaguarsnak, de szerintem ők is tudják, hogy Pittsburghben ilyen játékkal gyakorolhatják a kickoff returnt. Persze mi is gyakorolhattuk volna New Englandben.

A drafton a 21-22. helyen választunk majd.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Vagy ötletelhetnénk arról hogy miként lehetne a vidéki szavazókat megnyerni. Én pesti vagyok, sajnos nem tudok egy borsodi fejével gondolkodni, de szívesen látnám ott élő fórumózók véleményét is. Engedjük el hogy ki miatt lett két-harmad, akkor se járunk jól ha "csak" abszolút többséggel nyer a fidesz.
Baba Yaga
Picit megszólítva érzem magam a témában, mert jómagam tősgyökeres miskolci vagyok - az más kérdés, hogy a munka miatt időközben 3 éve Pestre költöztem -, ugyanakkor gyakran járok haza amiatt, mert szeretem a mennyei megyei gurulósfoci bajnokik hangulatát a pályán megélni. Elsősorban a dél-borsodi régióban játszunk, így az idők folyamán rengeteg csapattársra, ismerősre tettem szert szurkolói, vezetői körökben. Ugye tudva levő, hogy Tállai "ogyképviselőnavelnökminiszterhelyetteskönyvelőfocicsapatelnök" András azt a körzetet nagyon magabiztosan húzta be egyéniben. A titka az alábbiakban rejlik szvsz:

1. A nyilatkozatai, szereplései alapján valamennyien egyetértünk abban, hogy ha egy kóbor kutyát a mikrofon elé állítanánk, nagyobb hatékonysággal tudna válaszolni a felmerülő kérdésekre; már amikor válaszol ugye... Ugyanakkor rengeteg helyi eseményen teszi tiszteletét, falunapok, bucsuk, meccseinken is rengetegszer végzett el kezdőrúgást, utána ment tovább átadni mondjuk 50 méter frissen aszfaltozott útszakaszt nagy csinnadratta közepette. Tehát mindenképpen sokat szerepel, és ezt az ottaniak is látják, nemcsak a közösségi médiában rak fel pár fotót, amit belájkolnak jópáran a közvetlen ismerőseim közül.

2. Abszolút emberközpontú, az ellenzéki médiához köthető újságírókon kívül beszélhet vele bárki, úgy tesz, mintha nyitott lenne a vidéki emberek problémáira, és nagyban nyomja a parasztvakítást. Ugyanakkor azt látják, hogy épül, szépül a választókerület új épületekkel, templomfelújítással, útszakasz, műfüves pálya-átadásokkal, stb. Valamennyi, választókerületében levő település vezetőit, meg épp ráérő lakost elvitt már parlamenti látogatásra. Nem véletlen az az ominózus videó, amiben a mezőkövesdi néni elszólja magát, hogy "Tállai elvtárs... Ööö, Tállai úr jól tart minket." Úgy érzik, hogy ő tényleg közülük való, egy egyszerűen gondolkodó egysejtű ember, aki a parlamentben érvényt szerez a választókerületének, és "hát a képviselőt végülis ezért bízzák meg".

3. A klasszikus, a falu határát (esetleges ingázást leszámítva) szökőévente elhagyó vidéki emberhez nem ér oda az intézményesített korrupció, a mutyi, a demokrácia alapintézményeinek fokozatos lebontása. Ő saját magával foglalkozik, azzal, hogy a közmunkában/saját háztájiban/más földesúr gazdaságában/valamelyik szalag mellett végigdolgozott hét végén elmenjen templomba, kimenjen meccsre, utána igyon zárásig a kocsmában, megbeszélve azt, hogy #hátezekislopnak #nadenemannyitmintagyurcsányék #azéjobbmostnekünkmintnyócéve #gyereigyunkmégegystammot. Az adott szó kiváltképp sokat számít továbbra is nekik, bármilyen papírt felülír. És Tállai ezt pontosan tudja, nem véletlen, hogy ennyire szimpatizálnak vele.

4. A települések vezetői is a zsebében vannak, koordinál, társulásokat hoz létre, mindenkinek, aki a narancsokhoz köthető, csepegtet egy keveset, hogy utána rengeteg fejlesztéshez köthető eseményen személyesen is tiszteletét tegye, egyfajta helytartóként.

Én úgy gondolom, hogy ha nem is minden megyének, de a 19 megye legalább kétharmadának megvan a maga Tállaija. És azok után, hogy a gulyáskommunizmus nosztalgikus hangulata elkapja a még nem elvándorolt réteget, borzasztó nehéz itt olyan embereket találni, akik tényleg megszorongatnák őket, mint Rogán Tónit tette Juhász az ötkerben. Már csak abból adódóan is, mert rohamosan fogy a falvak, de már a nagyobb kelet-magyarországi vidéki városok lakossága is.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Teljesen mindegy, befújják-e a DPI-t, vagy nem. Ez akkor sem focipályára való, ebben alighanem mindannyian egyetértünk. Főleg nem garbage time-ban.

Részemről erről a témáról ennyit kívántam szólni, de örülök, hogy a Pats-szurkolók nagy része is így látja ezt a szitut.
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Köszönjük szépen a maréknyi Bills-szurkolótábor nevében azt, hogy nem küldtétek fel a tarcsit, hanem odatettétek magatokat. 😊 Szerintem jövő héten pár mázsa buffalói csirkeszárny érkezése várható.

Boldog új évet nektek, és sok sikert a továbbiakra!

Üdv.: egy roppant türelmes Buffalo-drukker 😊
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017


Elindult a szállítmány Ohióba 😊

Szerkesztette: Hungarian Bill
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Nem nagyon akart összejönni semmi. Ha ezzel a nappal letudtuk a szezonbeli egy kötelező szerencsétlenkedős meccsünket (úgyse), akkor rendben. A frontokat most nem lehet sajnos megénekelni, tegnap szemmel láthatóan hiányzott sajnos Dareus. Ducasse remélem nem ült fel a repülőre, hanem összekötött lábbal, zsákban tette meg a hazautat.

Azért még szerintem nem kell temetni a csapatot, jön a NO egy hűvös novemberi vasárnapon, McD ismeri őket, fel leszünk készülve. Benjit is addigra sztem hellyel-közzel beépítik, bár sztem most is lehetett volna játszatni, laikusan azt mondaná az ember, hogy ahhoz nem kell tudni a playbookot, h fuss egyenesen, aztán meg ha jön a labda, kapd el.

Egyébként gratula a Jetsnek, dominálták a frontokat, és jól használták ki a turnovereinket. Felejtsük el, menjünk tovább. 😊
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Fred Jackson aláírt egy napra, így hivatalosan is Buffalo Billként vonul vissza.

Egyike volt azon játékosoknak, akik ha nem a 2000-2016 közti Billsben játszanak, sokkal nagyobb karriert futhattak volna be. Ezért is fájó többek között ez az elkótyavetyélt bő 15 év...

Mindenesetre köszi mindent, Fred, sok sikert a civil életben! 😊
több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 987 — Playoff-bound since 2017
Gratuláció a McCoy-Incognito-Hyde triónak, akik bekerültek a Pro Bowl-keretbe! 😊