HIVATALOS: Ebben a fordulóban nem lesz Titans-Steelers mérkőzés!

Buffalo Bill

Buffalo Bills

Buffalo Bill
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
234


Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Azt a rohadt életbe!!!! Érthetetlen formaingadozás, mint a Tennessi ellen. Megy a szekér, aztán nyekk. A félidőben elhitték, hogy nyertek, csak nem fújták le a meccset. Halkan kérdezem: Edmund minek jött ki a második félidőre? A labdának a közelében sem volt. Keserű győzelem, Allen nimbusza összetört, maradt a kis labdacipelő gyökér, akinek mázlija van. Milano hozta a formáját.
10 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
A villámszünetig hellyel-közzel láttam a meccset, néha levert a víz, mennyire átjáróház a védelmünk. Edmunds és Milano nagyon hiányoztak. Mindegy, kötelező behúzva. A jövő heti találkozó sok mindent elárul majd.
11 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Nem tudom, ti látjátok a meccset? Nálam egy reklám után átváltott Pttsburghbe. Tudtok adni egy működő címet?
12 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Kedves Sporik, mit szóltok a Spíler TV hozzáállásához? Megvették a közvetítési jogokat, aztán sehol semmi.
17 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Kötelező behúzva.
18 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Miért nem tudom nézni? Megőrülök!!!!
18 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Valahol lehet majd látni a meccset?
4 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Szeretnék más témát bedobni. Az Ace Ventura I.-ben nem jön össze a Delfineknek a Superbowl., mert mellé rugják a Field goalt. Ez nem a Bills-vel esett meg a Giants ellen? És akkor ki volt a kicker? Steve Christie? Ha valaki tudja, szóljon. (Vagy a Delfinekkel is megesett ugyan ez?)
5 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Én értettem, egyet is értettem és a PIT kapcsán még írtam is volna kiegészítést az erő-egyensúlyt eloszlásról az akkori O-ban (és ennek hiányáról a mostani O-ban), meg arról, h a 19-es védelem miben hajaz a régire, és mégis mennyire más a boundary def-ben pl, de még az én kedvem is elment tőle😣
Fast Willie
én tényleg nem akartam senkit megbántani, van ilyen, írtam már jobbat, de annak örülök, hogy akkor ráció volt az érvelésben 😊
Helmut Zimmer
Ha valaki, akkor én aztán nem bántódtam meg, élveztem Helmut írásának minden sorát (azokat is, amiket nem értettem). Állítom, sokat tanultam a leírtakból, kezdem másként nézni ezt a draftot, meg a csapat összetételét. Én lelkes amatőr vagyok, ezt nem is szégyenlem, az ilyen jellegű fejtágítók nekem sokat jelentenek. Szerintem kár volt felkapni a vizet, jó kis összefoglaló volt. Emlékszem, általam jónak ítélt mérkőzést is húztál már le, értetlenkedtem, de meg nem sértődtem. Ebben a sportban az tetszik nekem a legjobban, hogy az emberek itt nem bántani akarják a másikat, hanem együtt szórakozni.
5 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Részemről köszönöm Helmutnak az elemzést, bővebb és mélyrehatóbb volt, mint gondoltam volna. Nem állítom, hogy mindent értettem. Állítom, hogy nem értettem mindent.) Van valaki, aki vitázna a leírtakkal, vagy hozzá tenne valamit?

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Nem megy nekem ez a fénykép feltöltősdi, inkább elkezdem most az élmények megosztását. Szóval reggel 7 órakor indultunk Torontóból. Az USA határon kicsit szívóztak velünk a szabadság önjelölt vitézei, mert hiába a vízummentesség, hiába a 14 USD elektronikus vízum, még kellett úgy fél óra várakozás után 6 dollárt fizetni, cserébe kaptunk egy beutazási vízumot. (Ez áll rajta!) Úgy kilencre értünk Buffalóba, ebbe a kiábrándítóan lepukkant, rozsdásodó izébe. A stadion felé menet egyre nagyobb lett a dugó, egyre lassabban araszoltunk, úgy hogy kb 500 méterrel a stadion előtt vettünk egy balkanyart és leparkoltunk egy nagy kertbe 15 dollárért. Rajtunk kívül olyan 30-40 autó állhatott már ott, és azt csinálták, amit mi is: elő a grill, a sör, kolbászsütés, sörözés, beszélgetés mindenütt. Mindenki Bills mezben feszített (nekem egy 14-es jutott), eszegetve-iszogatva töltöttük az időt, egészen délig, amikor is az unszolásomra elindultunk a stadion felé. Addigra a kertben már 80-100 autó parkolt. Az út szélén Bills relikviákat árultak, vettem egy kék sapkát a régi logóval (nagyon állat) 10 dollárért, meg egy pulóvert egy huszasért, mivel elég borult volt az idő. A bejárat előtt áll Ralph Wilson életnagyságú szobra, akivel paroláztam annak rendje és módja szerint, majd megpróbáltam egy ötöst a baljába csúsztatni a közönség nagy örömére. Nem szégyellem, de majdnem sírva fakadtam, amikor beléptem a Szentélybe. Kaptunk műsorújságot és egy kis kendőt, amit a helyünkre teríthettünk. De erre nem volt szükség, mivel állva néztük végig a meccset a többiekkel együtt. A stadion területén lehetett dobozos sört venni, vagy csapoltat is 9 dollárért, de egy embernek max 2 db-t adtak. Látszott, hogy sokan rendesen megalapozták a jó hangulatukat, de kötekedő, vagy agresszív alakkal nem találkoztam. A Colts szurkolókat sem vegzálták, nem voltak cikizések, beszólások. Látszott, hogy mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. Elfoglaltuk helyünket, a fiúk még a pályán melegítettek, a reklámfelületeken pedig tartott a visszaszámlálást. A nézőtér foghíjai lassan feltöltődtek... (folyt.köv.)
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Ha nem gond, megtörném ezt a rettenetesen szakmai fórumot. Velencében jártam a családommal, az utazáshoz a gyönyörű Bills-es sapkámat vettem fel (a régi logóval), illetve a Bruce Smith mezemet. Az egyik terecskén két fiatal srác állított meg, akik egyenesen Buffalóból jöttek. Nem hittek a szemüknek. A csodálkozás akkor lépett everesti csúcsokra, amikor kiderült, hogy Magyarországról jöttem. Volt szelfizés, meg örömködés, oszt mentünk tovább. Ennyi. Egy kis lazulás a sok szakmaiság között.
Ugyanitt Waitkins mez eladó, vagy cserélném! (Hová is ment? Azon a fórumon is bepróbálkoznék...)
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Uraim, fontos hírt szeretnék bejelenteni. Ha nem is annyira a csapatnak jó... JEGYEM VAN A COLTS ELLENI MECCSRE!!!!!!!!!!!!!! Hárman megyünk ki haverok egy negyedikhez Torontóba, aztán lesz időnk erre is. (Az egyik srác Falcons drukker, nem vállalja az arcát, de azért jön.) Szeptember végén jövünk csak haza, de egy hosszabb beszámolóra szívesen kapható leszek, ha érdekel valakit egyáltalán.
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Nem tudtok ti semmit. Titkos ügynökeim segítségével eljutottam Buffaloba, és sikerült betekintést nyernem a titkos tervekbe. A csapat vezetésében sajnos teljesen komolyan vették a "defens nyeri meg a meccset" kijelentést, ezért úgy döntöttek, hogy nincs is szükség offensre. Taylort is hamarosan eladják, jövőre egy orángutánt fognak betanítani (jó hosszú keze van), McCoynak passzolja kétszer a labdát, harmadszorra kidobja az oldalvonalon túlra, mint eddig is. Így az új irányítónak sem lesz interception-ja. A megspórolt pénzekből megvásárolják Iván Betont, aki játszani ugyan nem tud, de rendre képes lesz megállítani az ellenfél running backjeit, illetve már keresik a védekező fal másik komponensét, a világ legkövérebb emberét, akit daruskocsi fog a játékra bevinni és kihozni, ott az adott jelre elég lesz felborulnia, senki sem lesz képes őt átjátszani. A védekezésért felelős edző lelkesen bújja a szabálykönyvet, mert szeretne elefántokat és rinocéroszokat is beállítani a védelembe. Felbukkant egy bölény leigazolásának az ötlete is, de elvetették.
Jelenleg, ha ez a csapat kiáll valaki ellen, akkor a "Jég és a határ" kifejezés jut mindenki eszébe. Tévedés ne essék, mi a határ vagyunk. Jelenleg komoly versenyt folytatunk az egy szezonban legtöbb pontot kapó csapat címéért. Magyarországról kívánnak szerződtetni egy olyan könyvelőt, aki még a szocializmusban tanulta ki a rossz mutatók kozmetikázását, így olyan statisztikát leszünk képesek felmutatni, hogy riválisainkat elönti majd a sárga írígység. Jelenleg büszkén állíthatjuk, hogy ez a csapat romlatlan, nem fertőzte meg az a mindent felzabáló lélektelen versenyszellem, amely előbb, vagy utóbb (inkább utóbb) egész Amerika vesztét fogja okozni. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint hogy ebben az évezredben még nem jutottunk be a rájátszásba.
Üdvözlettel: Buffalo Bill, szocialista szakedző
(Jelenleg több buffalói szakember titokban a dunavarsányi edzőtáborban tanulmányozza a magyar labdarugó válogatott mesterfogásait önmagunk alulmúlására.)
10 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!
Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Mi a védelem base felállása?
Helmut Zimmer
4-3 vagy mire gondolsz a nevekre?
BillsFan
4-3 under 5-2 wide, de már érvényét vesztette a kérdés 😊
Helmut Zimmer
Kedves Helmut, nem tudom, mi akart ez lenni, talán valami "szakértői" teszt? Még emlékszem arra, amikor Phil Hansen-Jeff Wright-Bruce Smits sorral 3-4-et játszottunk, aztán az új érában áttértünk 4-3-ra. Volt egy hamvában holt kísérlet a 3-4 visszaállítására, de nem voltak olyan formátumú játékosaink, ezért maradt a 4-3. Ez így korrekt?
Egyébként állandóan hangoztatom, hogy nem vagyok szakértő, pusztán egy drukker, aki 1 napig szomorkodik egy bután elveszített meccs utén, viszont egy hétig képes örülni a győzelemnek. Azt szoktam mondogatni: "Akár nyerünk, akár veszítünk, a kenyér ára a boltban nem változik."
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok. Kicsit lehiggadva már. Nos, megalakítanám az E.J. N. A Manuel clubbot. Azaz E. J. Nádat Aratni Manuel clubbot. Ennek az embernek semmi keresni valója az NFL-ben. Ez az ember fél. Addig még csak-csak, amíg nem nála van a labda. Na akkor fossa le a bokáját, vagy makacsul ragaszkodik a megbeszéltekhez, dobja a motyót az előre megbeszélt emberkének, így nem nehéz összehozni egy intersepciont, vagy nem lát ki a sisaskból, nyom egy passzt úgy boka magasságban, lesz ami lesz, vagy elindul a hülyéje. Megtapsolom, hogy fut 40-51 yardot egy meccsen, de őt nem ezért fizetik. Taylor ezt a meccset hozta volna. Manuelt el a fakóba!
10 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Végre elment az asszony, tudok írni... Nos, a tegnapi - szerintem - egy roppant fontos győzelem volt. Való igaz, a jelenlegi Denver nem volt egy erős csapat, de azért Josh Allen hosszú passza (amiből TD lett), nem volt semmi. Úgy vélem, az offensben is vannak játékosok, akik javuló formát mutatnak, nem látom olyan tragikusan a helyzetet. (Bár személy szerint Milano a kedvencem, a védelemből.) Tehát 8-3, ez azt jelenti, hogy 7 csapatnál jobbak voltunk. Sanszos a PO, de nem szeretném elkiabálni. Tud még valaki velem együtt örülni?
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Jobban nem is kezdődhetne az új év! Megtörtént, amiben reménykedtünk, de hinni nem hittünk. Csaknem 20 év böjt után végre PO!. Nem volt hálás dolog Buffalo szurkolónak lenni, de most nagyon az. Köszönet mindazoknak, akik kitartottak a csapat mellett, illetve köszönet minden szimpatizánsnak is!
9 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 234 — karsaijanos@gmail.com
Köszönjük a vígasztaló szavakat! (Bár szerintem Muffalo kolléga nem olvassa ezeket, mert kiégtek a szemei.)