Buffalo Bill

Buffalo Bills

Buffalo Bill
Utoljára láttuk
14 napja
Regisztrált
több mint 13 éve
Fórum hozzászólások
221


Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Helmut, köszönöm az elemzést, ez baromi jól esett. Igen, új megközelítésből látom a dolgokat, sokat segítettél, ittam minden szavadat. Ezek az elemzések azért nagyon hiányoznak erről a fórumról. Ha ilyen sokat lehet tőled tanulni, akkor taníts. Sokan vagyunk, akiknek van mit. Hajrá Bills, és ismét köszi!
16 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Gratula a csapatnak, jók voltatok. Hajrá AFC!!!
16 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Jó volt ez a döntő, a Kansasnak drukkoltam, bejött. De most nem erről szeretnék kérdezni. Néztem a mérkőzés előtt a száz legendás játékost, és bizony, ismét igazolni láttam a teoriámat, hogy az NFL leglesajnáltabb csapata vagyunk. Örülhetnénk, hogy Bruce Smith és O.J. Simpson benne vannak a válogatottban, de voltak olyan jelölések, melyeket nem értek. Pl. Dan Marino. Annyival jobb mutatói vannak Jim Kellynél? Azért ne feledjük, hogy zsinorban 4 AFC bajnokságot nyertünk. Nem fért be Cornelius Bennett, Darryl Thailie, Pete Metzelaars, Turman Thomas. Rosszul látom a dolgokat?
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Gratulálok a győzelmetekhez, Watt egy állat (jó értelemben). Ő volt a nyerő ember. Mindezek ellenére úgy érzem, hogy nem ti nyertétek meg, hanem mi veszítettük el. Lényegtelen. Ha nekünk is lett volna egy ilyen Watt-tunk, akkor nem altatjuk el magunkat. Még egyszer gratulálok!
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Allen benne van a vereségben? Igen. McDermott? Ő is. És mindenki más a csapatból. Őszintén mondom, amikor a szünet előtt pár perccel láttam, hogy a Bills defens mosolyogva kvaterkázik, így szóltam magamban: "Ebből baj lesz. Ezek azt hiszik, hogy már vége van a meccsnek." Szerintem ez az egésznek az alfája és az omegája.
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Amikor éjjel az asszony mellé bújtam, és megkérdezte, hogy mi történt, csak ennyit feleltem: "Kikaptunk. De úgy, ahogy csak a Bills tud."
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
PLAYOFF GAMEDAY!!

 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/01/04/nfl_amerikaifutball_bills_mafia_buffalo_bills_szurkolotabor/?fbclid=IwAR2cdZNfB4cACDzx415MsIKpPo_Nk2gYpvxOlUoEg7jUpBJRZmL5i7rOgcQ
BillsFan
Köszi a cikket, nagyon tetszett. 1991 óta vagyok Bills szurkoló akkor már kétszer elkentek minket a döntőben, úgy gondoltam, többet ez nem töténhet meg velünk. Tévedtem.
A Bills mellett akkor is kitartok, mert jó az egész csapat, a szurkolóival együtt. Olyanok, amilyenek. Csak az szokott fájni, amikor más csapatok szurkolói dörgölik az orrom alá, hogy milyen régen jutottunk el a rájátszásba. Én azt mondom, nem érdekel, hogy mi lesz, a PO-ban bármi megtörténhet. Hajrá Bills!
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Köszönjük a vígasztaló szavakat! (Bár szerintem Muffalo kolléga nem olvassa ezeket, mert kiégtek a szemei.)
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Unokahúgomtól kaptam egy 0,75-os belga apátsági sört Karácsonyra. Gondoltam, megadom az utolsó mérkőzésnek a tiszteletet, és alatta kortyolgatom el. A látottak a csapvizet sem érdemelték meg. Egyszerűen kiakasztó, hogy van egy ilyen hűséges, kitartó szurkológárda, amelyiknek a vezetőség képes az arcába nyomni ezt a felháborító teljesítményt. Egy jegy nem két dollárba kerül, a legszarabb helyekre is 200 USD körül vannak. Mit érezhetett egy törzsszurkoló, aki a több ezres bérletéért ezt a taliga fo@t kapta a "futottak még" kerettől. McDermott nálam most elvágta magát (túl fogja élni). Ezek után nyerni kell Houstonban, ha már ennyire tartalékolt.
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Hú, ez nagyon gáz volt. Megérteném, ha a nézők 50%-os áron nézhették volna a gyalázatot. Ez a szurkolók arculcsapása volt. Fuj.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Nem megy nekem ez a fénykép feltöltősdi, inkább elkezdem most az élmények megosztását. Szóval reggel 7 órakor indultunk Torontóból. Az USA határon kicsit szívóztak velünk a szabadság önjelölt vitézei, mert hiába a vízummentesség, hiába a 14 USD elektronikus vízum, még kellett úgy fél óra várakozás után 6 dollárt fizetni, cserébe kaptunk egy beutazási vízumot. (Ez áll rajta!) Úgy kilencre értünk Buffalóba, ebbe a kiábrándítóan lepukkant, rozsdásodó izébe. A stadion felé menet egyre nagyobb lett a dugó, egyre lassabban araszoltunk, úgy hogy kb 500 méterrel a stadion előtt vettünk egy balkanyart és leparkoltunk egy nagy kertbe 15 dollárért. Rajtunk kívül olyan 30-40 autó állhatott már ott, és azt csinálták, amit mi is: elő a grill, a sör, kolbászsütés, sörözés, beszélgetés mindenütt. Mindenki Bills mezben feszített (nekem egy 14-es jutott), eszegetve-iszogatva töltöttük az időt, egészen délig, amikor is az unszolásomra elindultunk a stadion felé. Addigra a kertben már 80-100 autó parkolt. Az út szélén Bills relikviákat árultak, vettem egy kék sapkát a régi logóval (nagyon állat) 10 dollárért, meg egy pulóvert egy huszasért, mivel elég borult volt az idő. A bejárat előtt áll Ralph Wilson életnagyságú szobra, akivel paroláztam annak rendje és módja szerint, majd megpróbáltam egy ötöst a baljába csúsztatni a közönség nagy örömére. Nem szégyellem, de majdnem sírva fakadtam, amikor beléptem a Szentélybe. Kaptunk műsorújságot és egy kis kendőt, amit a helyünkre teríthettünk. De erre nem volt szükség, mivel állva néztük végig a meccset a többiekkel együtt. A stadion területén lehetett dobozos sört venni, vagy csapoltat is 9 dollárért, de egy embernek max 2 db-t adtak. Látszott, hogy sokan rendesen megalapozták a jó hangulatukat, de kötekedő, vagy agresszív alakkal nem találkoztam. A Colts szurkolókat sem vegzálták, nem voltak cikizések, beszólások. Látszott, hogy mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. Elfoglaltuk helyünket, a fiúk még a pályán melegítettek, a reklámfelületeken pedig tartott a visszaszámlálást. A nézőtér foghíjai lassan feltöltődtek... (folyt.köv.)
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Ha nem gond, megtörném ezt a rettenetesen szakmai fórumot. Velencében jártam a családommal, az utazáshoz a gyönyörű Bills-es sapkámat vettem fel (a régi logóval), illetve a Bruce Smith mezemet. Az egyik terecskén két fiatal srác állított meg, akik egyenesen Buffalóból jöttek. Nem hittek a szemüknek. A csodálkozás akkor lépett everesti csúcsokra, amikor kiderült, hogy Magyarországról jöttem. Volt szelfizés, meg örömködés, oszt mentünk tovább. Ennyi. Egy kis lazulás a sok szakmaiság között.
Ugyanitt Waitkins mez eladó, vagy cserélném! (Hová is ment? Azon a fórumon is bepróbálkoznék...)
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Uraim, fontos hírt szeretnék bejelenteni. Ha nem is annyira a csapatnak jó... JEGYEM VAN A COLTS ELLENI MECCSRE!!!!!!!!!!!!!! Hárman megyünk ki haverok egy negyedikhez Torontóba, aztán lesz időnk erre is. (Az egyik srác Falcons drukker, nem vállalja az arcát, de azért jön.) Szeptember végén jövünk csak haza, de egy hosszabb beszámolóra szívesen kapható leszek, ha érdekel valakit egyáltalán.
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Nem tudtok ti semmit. Titkos ügynökeim segítségével eljutottam Buffaloba, és sikerült betekintést nyernem a titkos tervekbe. A csapat vezetésében sajnos teljesen komolyan vették a "defens nyeri meg a meccset" kijelentést, ezért úgy döntöttek, hogy nincs is szükség offensre. Taylort is hamarosan eladják, jövőre egy orángutánt fognak betanítani (jó hosszú keze van), McCoynak passzolja kétszer a labdát, harmadszorra kidobja az oldalvonalon túlra, mint eddig is. Így az új irányítónak sem lesz interception-ja. A megspórolt pénzekből megvásárolják Iván Betont, aki játszani ugyan nem tud, de rendre képes lesz megállítani az ellenfél running backjeit, illetve már keresik a védekező fal másik komponensét, a világ legkövérebb emberét, akit daruskocsi fog a játékra bevinni és kihozni, ott az adott jelre elég lesz felborulnia, senki sem lesz képes őt átjátszani. A védekezésért felelős edző lelkesen bújja a szabálykönyvet, mert szeretne elefántokat és rinocéroszokat is beállítani a védelembe. Felbukkant egy bölény leigazolásának az ötlete is, de elvetették.
Jelenleg, ha ez a csapat kiáll valaki ellen, akkor a "Jég és a határ" kifejezés jut mindenki eszébe. Tévedés ne essék, mi a határ vagyunk. Jelenleg komoly versenyt folytatunk az egy szezonban legtöbb pontot kapó csapat címéért. Magyarországról kívánnak szerződtetni egy olyan könyvelőt, aki még a szocializmusban tanulta ki a rossz mutatók kozmetikázását, így olyan statisztikát leszünk képesek felmutatni, hogy riválisainkat elönti majd a sárga írígység. Jelenleg büszkén állíthatjuk, hogy ez a csapat romlatlan, nem fertőzte meg az a mindent felzabáló lélektelen versenyszellem, amely előbb, vagy utóbb (inkább utóbb) egész Amerika vesztét fogja okozni. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint hogy ebben az évezredben még nem jutottunk be a rájátszásba.
Üdvözlettel: Buffalo Bill, szocialista szakedző
(Jelenleg több buffalói szakember titokban a dunavarsányi edzőtáborban tanulmányozza a magyar labdarugó válogatott mesterfogásait önmagunk alulmúlására.)
2 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!
Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Mi a védelem base felállása?
Helmut Zimmer
4-3 vagy mire gondolsz a nevekre?
BillsFan
4-3 under 5-2 wide, de már érvényét vesztette a kérdés 😊
Helmut Zimmer
Kedves Helmut, nem tudom, mi akart ez lenni, talán valami "szakértői" teszt? Még emlékszem arra, amikor Phil Hansen-Jeff Wright-Bruce Smits sorral 3-4-et játszottunk, aztán az új érában áttértünk 4-3-ra. Volt egy hamvában holt kísérlet a 3-4 visszaállítására, de nem voltak olyan formátumú játékosaink, ezért maradt a 4-3. Ez így korrekt?
Egyébként állandóan hangoztatom, hogy nem vagyok szakértő, pusztán egy drukker, aki 1 napig szomorkodik egy bután elveszített meccs utén, viszont egy hétig képes örülni a győzelemnek. Azt szoktam mondogatni: "Akár nyerünk, akár veszítünk, a kenyér ára a boltban nem változik."
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok. Kicsit lehiggadva már. Nos, megalakítanám az E.J. N. A Manuel clubbot. Azaz E. J. Nádat Aratni Manuel clubbot. Ennek az embernek semmi keresni valója az NFL-ben. Ez az ember fél. Addig még csak-csak, amíg nem nála van a labda. Na akkor fossa le a bokáját, vagy makacsul ragaszkodik a megbeszéltekhez, dobja a motyót az előre megbeszélt emberkének, így nem nehéz összehozni egy intersepciont, vagy nem lát ki a sisaskból, nyom egy passzt úgy boka magasságban, lesz ami lesz, vagy elindul a hülyéje. Megtapsolom, hogy fut 40-51 yardot egy meccsen, de őt nem ezért fizetik. Taylor ezt a meccset hozta volna. Manuelt el a fakóba!
2 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Végre elment az asszony, tudok írni... Nos, a tegnapi - szerintem - egy roppant fontos győzelem volt. Való igaz, a jelenlegi Denver nem volt egy erős csapat, de azért Josh Allen hosszú passza (amiből TD lett), nem volt semmi. Úgy vélem, az offensben is vannak játékosok, akik javuló formát mutatnak, nem látom olyan tragikusan a helyzetet. (Bár személy szerint Milano a kedvencem, a védelemből.) Tehát 8-3, ez azt jelenti, hogy 7 csapatnál jobbak voltunk. Sanszos a PO, de nem szeretném elkiabálni. Tud még valaki velem együtt örülni?
több mint 2 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Jobban nem is kezdődhetne az új év! Megtörtént, amiben reménykedtünk, de hinni nem hittünk. Csaknem 20 év böjt után végre PO!. Nem volt hálás dolog Buffalo szurkolónak lenni, de most nagyon az. Köszönet mindazoknak, akik kitartottak a csapat mellett, illetve köszönet minden szimpatizánsnak is!
1 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 221 — karsaijanos@gmail.com
Köszönjük a vígasztaló szavakat! (Bár szerintem Muffalo kolléga nem olvassa ezeket, mert kiégtek a szemei.)