Buffalo Bill

Buffalo Bills

Buffalo Bill
Utoljára láttuk
17 órája
Regisztrált
több mint 17 éve
Fórum hozzászólások
474


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Milano edzésbe állt! Végre egy jó hír. Aztán kiváncsi vagyok, hogy az új fiú mennyire lesz képes pótolni Diggset. Tavaly látszott, hogy alaposan felkészültek rá a védelmek, nem is kapott annyi labdát. Aztán néhányszor hibázott is. Meg hisztizett. Reménykedjünk.
4 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Hi!

Iden oktober kornyeken megyunk Amerikaba es szerernenk elmenni egy Bills meccsre is. Mikor irja ki a liga a merkozesek pontos datumat? Van errol valami infotok?
Repulojegy vasarlas szempontjabol lenne fontos.
Koszi
cyberfox
Mi is megyünk az asszonnyal, csak a kiírásra várunk. Esetleg találkozhatnánk Buffaloban...
4 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Úgy fest, hogy Gabe Davis megy, Diggs marad.
5 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Hát eljött a nagy nap. Minden Bills fórumon a Frisco mellé állásra bíztatnak, mert utáljuk Mahomes-t. Az én álláspontom évek óta, hogy mindig az AFC csapatnak szurkolok. (Egy kivétel azért van, ha a másik a Green Bay. Őket imádom.) Ennél a kérdésnél azonban sokkal bosszantóbb, hogy Lamar Jackson lett az MVP. Szerintem Allen azért nem lehet soha MVP, mert a Billsben, ebben az elátkozott csapatban játszik. Akiket mindenhol a "futottak még" kategóriában tartanak számon, annak ellenére, hogy AFC második kiemeltek voltunk, sorozatosan ott vagyunk a rájátszásban, és csak egy McDermott hajszállal (nem hosszú) csúszunk le a továbbjutásról. Multkor egy webáruház ajánlatát néztem, több Cardinals és Jaguars termék volt, Bills konkrétan kettő. Pedig nem hiszem, hogy ezeknek a csapatoknak több szurkolója lenne, mint nekünk. IGAZSÁGOT BUFFALÓNAK! (Kezdjünk gyűjtésbe.)
5 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Igazi, olyan kis elkent, szarízű, aprócska bills vereség volt. Az ember csak annyit tud mondani: most miért? Pfúj. Inkább aludtam volna...
6 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Azért az a blokkolt field goalos jelenet tipikus Bills, ahelyett hogy égetnénk az órát dobunk 2 incompletet szokás szerint, majd rúgatunk 50ről Bassal úgy hogy ezer éve nem rúgott be semmit ami messzebb van mint egy extra
ThySoul
Közelebb volt mint egy extra, mégsem rúgta be.
6 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Hát ez a fumble szemétség volt! (Mármint, hogy nem adták meg.)
6 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Na hát kíváncsi vagyok este mit fogunk összeszenvedni. A Steelers úgy is szeret fura meccseket játszani, mi imádunk szerencsétlenek lenni, az idő is szar lesz, minden adott valami irgalmatlan "így csak a bills tud kiesni esküszöm" klasszikushoz
ThySoul
Van benne valami. Ráadásul egyik meglepetés érte a másikat. (Texans és Packers). Sajnos elképzelhető egy újabb.
6 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Nálunk az asszony véresszájú mafiatag lett. A késői meccseket viszont nem tudja bevállalni a melója miatt.
6 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Had kérdezzek valami mást: akinek van párja, az mennyire tolerálta ezt az éjszakázós szezont?
Buffalo Bill
miután nászútra Pittsburgh-be vittem meccsre, már rámhagyja
"legalább nem kocsmába járok"-mondjuk azt nem tudja, hogy ha ma lett volna a Bills-Steelers, pont ott néztem volna 😀
Klaci79
Imádom Piitsburgh-öt. Nagyon hangulatos a belvárosa, az Ohioról már ne is beszéljünk. Jót kajáltunk ott.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 8 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Nem megy nekem ez a fénykép feltöltősdi, inkább elkezdem most az élmények megosztását. Szóval reggel 7 órakor indultunk Torontóból. Az USA határon kicsit szívóztak velünk a szabadság önjelölt vitézei, mert hiába a vízummentesség, hiába a 14 USD elektronikus vízum, még kellett úgy fél óra várakozás után 6 dollárt fizetni, cserébe kaptunk egy beutazási vízumot. (Ez áll rajta!) Úgy kilencre értünk Buffalóba, ebbe a kiábrándítóan lepukkant, rozsdásodó izébe. A stadion felé menet egyre nagyobb lett a dugó, egyre lassabban araszoltunk, úgy hogy kb 500 méterrel a stadion előtt vettünk egy balkanyart és leparkoltunk egy nagy kertbe 15 dollárért. Rajtunk kívül olyan 30-40 autó állhatott már ott, és azt csinálták, amit mi is: elő a grill, a sör, kolbászsütés, sörözés, beszélgetés mindenütt. Mindenki Bills mezben feszített (nekem egy 14-es jutott), eszegetve-iszogatva töltöttük az időt, egészen délig, amikor is az unszolásomra elindultunk a stadion felé. Addigra a kertben már 80-100 autó parkolt. Az út szélén Bills relikviákat árultak, vettem egy kék sapkát a régi logóval (nagyon állat) 10 dollárért, meg egy pulóvert egy huszasért, mivel elég borult volt az idő. A bejárat előtt áll Ralph Wilson életnagyságú szobra, akivel paroláztam annak rendje és módja szerint, majd megpróbáltam egy ötöst a baljába csúsztatni a közönség nagy örömére. Nem szégyellem, de majdnem sírva fakadtam, amikor beléptem a Szentélybe. Kaptunk műsorújságot és egy kis kendőt, amit a helyünkre teríthettünk. De erre nem volt szükség, mivel állva néztük végig a meccset a többiekkel együtt. A stadion területén lehetett dobozos sört venni, vagy csapoltat is 9 dollárért, de egy embernek max 2 db-t adtak. Látszott, hogy sokan rendesen megalapozták a jó hangulatukat, de kötekedő, vagy agresszív alakkal nem találkoztam. A Colts szurkolókat sem vegzálták, nem voltak cikizések, beszólások. Látszott, hogy mindenki azért jött, hogy jól érezze magát. Elfoglaltuk helyünket, a fiúk még a pályán melegítettek, a reklámfelületeken pedig tartott a visszaszámlálást. A nézőtér foghíjai lassan feltöltődtek... (folyt.köv.)
több mint 6 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Ha nem gond, megtörném ezt a rettenetesen szakmai fórumot. Velencében jártam a családommal, az utazáshoz a gyönyörű Bills-es sapkámat vettem fel (a régi logóval), illetve a Bruce Smith mezemet. Az egyik terecskén két fiatal srác állított meg, akik egyenesen Buffalóból jöttek. Nem hittek a szemüknek. A csodálkozás akkor lépett everesti csúcsokra, amikor kiderült, hogy Magyarországról jöttem. Volt szelfizés, meg örömködés, oszt mentünk tovább. Ennyi. Egy kis lazulás a sok szakmaiság között.
Ugyanitt Waitkins mez eladó, vagy cserélném! (Hová is ment? Azon a fórumon is bepróbálkoznék...)
több mint 9 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Uraim, fontos hírt szeretnék bejelenteni. Ha nem is annyira a csapatnak jó... JEGYEM VAN A COLTS ELLENI MECCSRE!!!!!!!!!!!!!! Hárman megyünk ki haverok egy negyedikhez Torontóba, aztán lesz időnk erre is. (Az egyik srác Falcons drukker, nem vállalja az arcát, de azért jön.) Szeptember végén jövünk csak haza, de egy hosszabb beszámolóra szívesen kapható leszek, ha érdekel valakit egyáltalán.
több mint 8 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Megjöttem Buffaloból. Holnap kezdem az élménybeszámolót, és megtanulom, hogyan kell fotót mellékelni. Jó hír: van fénykép a klotyóról is, ahol eszelős volt a hangulat, mint a stadion egész területén!!!!
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
több mint 6 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Nem tudtok ti semmit. Titkos ügynökeim segítségével eljutottam Buffaloba, és sikerült betekintést nyernem a titkos tervekbe. A csapat vezetésében sajnos teljesen komolyan vették a "defens nyeri meg a meccset" kijelentést, ezért úgy döntöttek, hogy nincs is szükség offensre. Taylort is hamarosan eladják, jövőre egy orángutánt fognak betanítani (jó hosszú keze van), McCoynak passzolja kétszer a labdát, harmadszorra kidobja az oldalvonalon túlra, mint eddig is. Így az új irányítónak sem lesz interception-ja. A megspórolt pénzekből megvásárolják Iván Betont, aki játszani ugyan nem tud, de rendre képes lesz megállítani az ellenfél running backjeit, illetve már keresik a védekező fal másik komponensét, a világ legkövérebb emberét, akit daruskocsi fog a játékra bevinni és kihozni, ott az adott jelre elég lesz felborulnia, senki sem lesz képes őt átjátszani. A védekezésért felelős edző lelkesen bújja a szabálykönyvet, mert szeretne elefántokat és rinocéroszokat is beállítani a védelembe. Felbukkant egy bölény leigazolásának az ötlete is, de elvetették.
Jelenleg, ha ez a csapat kiáll valaki ellen, akkor a "Jég és a határ" kifejezés jut mindenki eszébe. Tévedés ne essék, mi a határ vagyunk. Jelenleg komoly versenyt folytatunk az egy szezonban legtöbb pontot kapó csapat címéért. Magyarországról kívánnak szerződtetni egy olyan könyvelőt, aki még a szocializmusban tanulta ki a rossz mutatók kozmetikázását, így olyan statisztikát leszünk képesek felmutatni, hogy riválisainkat elönti majd a sárga írígység. Jelenleg büszkén állíthatjuk, hogy ez a csapat romlatlan, nem fertőzte meg az a mindent felzabáló lélektelen versenyszellem, amely előbb, vagy utóbb (inkább utóbb) egész Amerika vesztét fogja okozni. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint hogy ebben az évezredben még nem jutottunk be a rájátszásba.
Üdvözlettel: Buffalo Bill, szocialista szakedző
(Jelenleg több buffalói szakember titokban a dunavarsányi edzőtáborban tanulmányozza a magyar labdarugó válogatott mesterfogásait önmagunk alulmúlására.)
több mint 4 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sikerült! 8-3!!! Élnek még a remények!
Egyébként nem tetszik ez a "magyaros" fanyalgás. A sorsoláskor nem tudhattuk, hogy ilyen gyenge lesz a Washington, a Miami, a Denver és a Steelers. Amikor azt mondják, hogy milyen könnyű a sorsolásunk, azért az jusson mindenki eszébe, hogy kétszer játszunk a Patriots-szal. Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Mi a védelem base felállása?
Helmut Zimmer
4-3 vagy mire gondolsz a nevekre?
BillsFan
4-3 under 5-2 wide, de már érvényét vesztette a kérdés 😊
Helmut Zimmer
Kedves Helmut, nem tudom, mi akart ez lenni, talán valami "szakértői" teszt? Még emlékszem arra, amikor Phil Hansen-Jeff Wright-Bruce Smits sorral 3-4-et játszottunk, aztán az új érában áttértünk 4-3-ra. Volt egy hamvában holt kísérlet a 3-4 visszaállítására, de nem voltak olyan formátumú játékosaink, ezért maradt a 4-3. Ez így korrekt?
Egyébként állandóan hangoztatom, hogy nem vagyok szakértő, pusztán egy drukker, aki 1 napig szomorkodik egy bután elveszített meccs utén, viszont egy hétig képes örülni a győzelemnek. Azt szoktam mondogatni: "Akár nyerünk, akár veszítünk, a kenyér ára a boltban nem változik."
több mint 1 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sajnálom ezt a vereséget, úgy látszik a plusz 6 zebrával felálló Eagles már sok volt. Nekem elég gusztustalannak tűnt a mérkőzés, mintha tegnap csak a Phil nyerhetett volna. Jövőre egyétek meg őket tollastul.
10 hónapja
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Ebben a hajnali meccsnézésben egyetlen sz7ép dolog volt: délelőtt sikerült vennem másfél liter Irsai Olivér újbort. Még zöld színű ilyenkor, kicsit nyers, de rettenetesen gyümölcsös. Na, azt mind megittam jéghideg szódával. Így nem is fájt annyira. Allen a ez első éves önmagát idézte. Nem tudott szabadulni a labdától, és gyakran kétségbe esetten beledobta a mátrixba.
több mint 3 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 474 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy a látott mérkőzések alapján a feleségem véres szájú Bills fan lett. A Touchdown store-ból már megjött a sapkája, a Colts meccs után megrendeltem mindkettőnknek a Bills Maffia pólót. Most értesítettek, hogy feladták a cuccot, tehát elméletileg a SB-ra ide is ér! Gyarapodunk, Patriots fanok, reszkessetek!