ThySoul

Buffalo Bills

ThySoul
Utoljára láttuk
10 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
1 347


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Ez az abszolut ertelmetlen, nem reprenzentativ, BS cikk. Ha mar a vilagon semmirol nem lehet irni, akkor is van NFL szakerto, szakoldal, irnak egy ilyet. Vagy hogy kinek mi a kedvenc reggelije, es az hogyan hat a SB eselyre.
ulpianus
Ugye tudod hogy itt az NFL játékosok értékelik a saját csapatot?
2 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Bocsássatok még, de nem értem ezt a qb kérdést. Ha egy kis esély is van, hogy Firldsnél jobb qb legyen a csapatban, nem kérdés, hogy még kell lépni. Nem lesz még egy ilyen történelmi esély. Ha most nem lépi meg a csapat, jöhet újabb évtized a mi lett volna ha gyötrődéssel.
gbol
Igen, egyet is értek, de intő példa Bryce Young esete (jó, még nem kell temetni, de nagy esélyes, hogy Zach Wilson útját fogja bejárni), aki 1/1 volt, miközben Stroud valahogy jobban karistol a 2. kiválasztási helyről.

DE!!

Kétszer egymás után nem teheted meg, hogy elcseréled az 1/1-es cetlit, főleg úgy,hogy még Fieldsért is várhatsz picket!
csi77
Persze nem minden 1/1 jön be. Young egy rossz szituációba került. Rookie évében nem volt normális fegyvere (Poles mesterien csinálta hogy DJ-t elhozta), az edzők se segítették. Várjunk még vele.

Stroud sem került egy ideális helyzetbe , mégis szépen a hátára vette a csapatot.

Viszont nem lehet őket egy kalap alá venni a Williams, Maye duóval. Mindkettőt az elmúlt 10 év legjobb QB prospectjei közt említik. Caleb egyenesen generációs talentként van emlegetve. Ugye pl. Payton Manning vagy Luck volt kb. így beharangozva és hát ők mondjuk nem voltak rosszak…

Persze ettől még Caleb is lehet bust ( én fázok is tőle)
Tomcsik
Ezt a "generációs tehetség" dolgot többet is láttam itt de hol írják? Akárkit néztem a szakértők közül mind azt mondta hogy az elmúlt pár évhez képest polcokkal feljebb van a Caleb-Maye duó, de azért nincsenek egy Luck szintjén. Williams például látványosan nem tud rendszeren belül maradni sokszor, ami miatt már egyből nem generációs talent (még ha az imprók miatt korai Mahomes vibe is van vele kapcsolatban).
5 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Hi!

Iden oktober kornyeken megyunk Amerikaba es szerernenk elmenni egy Bills meccsre is. Mikor irja ki a liga a merkozesek pontos datumat? Van errol valami infotok?
Repulojegy vasarlas szempontjabol lenne fontos.
Koszi
cyberfox
Google szerint az elmúlt évek alapján május eleje-közepe lesz
6 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Ez az utolsó McD posztom FA-ig/draftig (valamit csinálhatnánk már végre egyébként, tavaly is nyitás előtt nem sokkal csináltunk meg minden move-ot kb) :

About the fake punt to Hamlin against KC: “Had I not faked that punt, with what I knew going into that situation, it would have been a failure had I not tried,” McDermott said. “I would have gone home that night saying, ‘What would have happened had I faked that punt?’ It didn’t work out that specific situation in that in that particular moment, but I need to do everything I can to help our team win.”

Esküszöm hülye 😀 ha valakit érdekel egyébként athletic interjú, de sok érdekesség nincs benne ezen kívül
11 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Úgy fest, hogy Gabe Davis megy, Diggs marad.
Buffalo Bill
Kérdés hogy akarják megoldani Davis pótlását. Piacon értelmes nevet ennyi pénzből nem fogunk hozni, drafton meg FA alakulásától függően több első körös is kimehet előttünk (első 3 WR tuti, de húzhat a Jags, a Texans, és a Bucs is akár).

Szerintem feljebb kell mennünk ha nem akarjuk beérni a Thomas-Franklin-Coleman-Mitchell négyes utolsó tagjával (abba nem megyek bele hogy mi van ha nem azt húzunk elsőben, hatalmas tökönlövés lenne szvsz).
ThySoul
Szerintem draftról lehet pótolni még második körben is jönnek jó wr2-3 prospectek. Alulértékelt ő is de nem pótolhatatlan. Ink Diggs régi formáját kéne megtalálni vagy egy olyan kalibert és mellé egy Davis szer játékos. De én is egyértelműen WR-t várok tőletek drafton.
onDier
Persze csak ha Diggsnek ez a formája marad állandóra akkor ő már egy WR2 lesz max, így olyat kéne találni akiben van elsőszámú potenciál, azt meg az első körben a legkönnyebb.
11 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Úgy fest, hogy Gabe Davis megy, Diggs marad.
Buffalo Bill
Kérdés hogy akarják megoldani Davis pótlását. Piacon értelmes nevet ennyi pénzből nem fogunk hozni, drafton meg FA alakulásától függően több első körös is kimehet előttünk (első 3 WR tuti, de húzhat a Jags, a Texans, és a Bucs is akár).

Szerintem feljebb kell mennünk ha nem akarjuk beérni a Thomas-Franklin-Coleman-Mitchell négyes utolsó tagjával (abba nem megyek bele hogy mi van ha nem azt húzunk elsőben, hatalmas tökönlövés lenne szvsz).

Szerkesztette: ThySoul
13 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Ez a brutál salary cap nem néz ki jól.......
sok lehetőségünk nincs.
Mi lesz a megoldás?
Kájzerszóze
Fájdalmas kivágások, cserék több void évet nem csinálnék.
Be kell vállalni 1-2 szopóévet és kész, nem szép és nem ilyen volt a Saints de a folyamatos pénztologatást egyszer nem lehet tovább húzni.
A csapat nem bowl esélyes és nem látom, hogy Carral az lenne.
Mikor ha most nem?
KeyG
Mondjuk sok embert nem is tudnak kivágni a millió módosítás miatt.

A Saints rég túlvan azon a ponton hogy ezt 1-2 év alatt menedzselni tudják, konkrétan annyi opciójuk van hogy mindig átalakítanak annyi szerződést amennyit kell és x év múlva valahogy megoldódik a dolog, vagy bevállaljak az elképzelhetetlen büntit amit a cap miatt kapnának.
14 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Hatalmas hibát követ el az FO ha nem választ irányítót a drafton, mert Fields nem megoldás
FloresR
Először azért egy normális fal meg skill playerek kellenének mert különben bárkit hozhatsz a draftról ő sem fog tudni többet hozzá tenni mint Fields...
kapitnono
Azért ha 1/1-en visznek egy QB-t 1/9re meg a Nabers/Odunze kettősből valakit (valszeg mindkettő addig nem megy ki) akkor azért az újonc elég jó helyzetben lesz egy átlag 1/1 QB-hoz képest.
15 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
 theathletic.com/5238669/2024/02/02/buffalo-bills-offseason-salary-cap/

Ez szerintem még nem volt itt, ha valakit érdekel mit lehet csinálni cap ügyben (ha nincs előfizetésed, nyisd meg telón és lődd ki a netet, elvileg úgy olvasható lesz).

A felsoroltakkal nagyjából egyetértek, mondjuk én Hartyt meg Poyert is kívágnám, illetve ugyanerre a sorsra jutna Neal is. Hinest elvileg nem lehet, mivel a sérülése után megegyezett az FO-val hogy nem lesz kivágva cap miatt (pontosan senki emm tudja hogy van a sztori). Illetve Morse kivágása is benne lehet a pakliban, akkor Bates lenne a helyettes.

Az külön tetszik hogy mindenki tudja, nem szabad hozzányúlni a Von-Diggs duó szerződéséhez (és lehet Knox esetében sem kéne) de valszeg Beane hozzáfog 😀
16 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Én már elkezdtem nézni az első körösöket akikre van is reális esély (Franklin, Coleman, Mitchell). Valszeg Thomast is megnézem de ő felmozgós pick lenne, nem tudom mennyire lenne értelme jelenleg annak.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Szeretnék meginvitálni minden kedves bowl.hu olvasót egy kis szórakozásra az esti meccsre, szóval bemutatom a bills-dolphins meccs hivatalos ivós játékát:

Szabályok egyszerűek, a képen látható események bekövetkeztekor inni kell, fehér mező esetében 1,piros esetében 2, zöld esetében 3 kortyot. Győztest nem hirdetünk, hiszen mindenki nyert egy kicsit azzal hogy ilyen minőségi meccset izgulhat végig <3
2 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Na, én elolvastam a teljes 3 részes cikket (rip 8 dolcsi, egy doboz macskakaja kijött volna belőle), megpróbálom összeszedni a szerintem érdekesebb dolgokat. Azt előre mondom, hogy 100% hogy marad ki pár dolog, rohadt hosszú a cikk és minden bekezdésben van valami 😀

-az összes edző utálja McD-t. Tipikusan az az ember szerintük, aki mások előtt eljátsza a jó fiút, közben egy rohadék. Egyszer azt nyilatkozta a médiának, hogy rettentő sokat van bent az épületben így készülve a meccsekre, ami kamu, hamar lelép, cserébe hosszabb munkaidőt rendelt el az edzőknek 😀 és ez csak egy példa. Ahogy írtam lentebb, külön safe word volt ha közelített, nem lehetett viccelődni a közelében, és minden stábtag menekülni akart a csapattól. Ha nyertünk is belekötött valamibe, sokan úgy írták le olyan mintha "nem 13-3lenne a mérleg, hanem 3-13"
-emlékeztek arra, mikor itt is feljött témaként hogy Hall, a WR coach ugyanazon poziba kerül a Jaguarsnál? Na, mint kiderült többek között azért, mert mikor az elkapók itt vettek neki egy kocsit karácsonyra (mert szerették mint edzőt) McD lebaszta, hogy nem azért kapja a fizut hogy haverkodjon a jatekosokkal.
-vereségek után rettentő bunkó, többször is fenyegetett meg edzőket hogy kirúgja őket, ezért is akar lelépni mindenki
-Frazier elméletileg nem csak önszántából lépett le, hanem McD is ki akarta rakni
-többször is átvette tőle a játékhívást, majd ha szarul sült el őt szidta (ez később fontos lesz)
-a játékosok többsége szereti, mivel velük jó fej, de a megszólaltatott edzők szerint mindenkit szid a hátuk mögött, csak szeretné ha meglenne a látszat arra vonatkozóan, hogy játékosbarát HC
-nem vállal semmiért felelősséget, általában a játékosokra/offensere keni a dolgot egy egy vereség után
-a játékosokat le szokta ültetni egy egy hiba után mindenféle magyarázat nélkül (lásd a közelmúltban Cook esete)
-a Pats elleni 3 passzos vereséget követően kritizálta az O-t, amiért nem tudtunk futni (az gondolom nem zavarta hogy az ellenfél csak futott es így sem tudtuk megállítani őket), majd kijelentette hogy többet kell futni. Ez egészen a Bucs elleni gyalázatos első félidőig ment így, mikor is Daboll annyit mondott a félidőben a játékosoknak hogy Fuck it, Allen a vezér innentől. Ezután jött a győzelmi széria és Allen brutális PO teljesítménye
-a 13mp: ő döntött a sima rúgás mellett, pedig mindenki squib kicket akart. Átvette Fraziertől a játékhívást. Nem vallalta a felelősséget a meccsért, az STC-t illetve Basst hibáztatta (valamint szerinte túl sok időt hagyott a támadósor a Chiefsnek lol). A koordinátor egyébként nem lett kirúgva, ő maga távozott (2 év volt még a szerződéséből) mivel nem akart már többet vele dolgozni.
-egy Bills játékosnak azóta is rémálmai vannak a meccstől (ezen mondjuk felnevettem)
-Allent folyamatosan kritizálja ahol csak tudja, mivel van egy elképzelése hogyan kéne játszani ezt a játékot egy irányítónak, és Allen nem úgy csinálja.
-Josh minden megszólaltatott szerint egy Alpha dog, viszont nem szereti a konfliktusokat, így valszeg sosem fordul McTerrorist ellen. Mindenki azon a véleményen van, hogy hagyni kéne játszani ahogy szeretne, mivel ő miatta jó a Bills, nem a HC miatt.
-mindenki azon a véleményen van a megkerdezettek szerint, hogy Dabollt kellett volna megtartani
-és igen, tényleg volt terroristás példája (ez hogy nem derült ki 4 év alatt? 😀)

Elég király cikk egyébként, kár hogy a nagy hajrá előtt jött ki, valszeg szét fogja teljesen szedni a csapatot. Remélhetőleg ez elég hogy ki legyen rúgva végre tényleg, és jöjjön valaki más helyette

Szerkesztette: ThySoul
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Egyébként az NFL baromi rendes hogy 3 éven belül 2x is megkaptuk a WC kör 7 órás meccsét, hiába na, a magyar Bills szurkoló tábor olyan piac amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Hát én qrvára nem így látom... Nem nyerhettünk, a bírói ténykedés gusztustalan volt. Elég csak a negyedik negyedet megnézni...
nhm
Kb. annyira, mint a nagy Kelce nyilatkozata. Évek óta folyamat kedveznek nekik és aki nem látja a tegnapit az vagy vak vagy nem érdekli.
A Bengals kb. annyit hibázott, hogy mielőtt dobta Burrow a második intet ott 2&3-tól futni kellett volna és az órát is vele együtt, ők dobtak két deepet amit nem értek.
Ossai hülye volt, de szerintem is bárhogy alakul valahogy a Refiefs nyer.
KeyG
Az utolsó playben két támadó holding is volt, csak azon az oldalon nem ismerték ezt a szabálytalanságot...
nhm
Támadó holdingot fújnak kettőt meccsenként, évek óta ez a trend, de gondoltam hogy az lesz kihozva hogy a bengalst megint gancsolja a liga 😀
ThySoul
Gondolom Te sem láttad a meccset...
Csak az utolsó negyedet nézd meg pls!
nhm
Senki nem tagadta hogy voltak kétes ítéletek, minden meccsen vannak, az nfl évek óta szenved a szar bírói döntésektől. Én csak arra reagáltam, hogy egészen nevetséges hogy mindenre az lesz kihozva hogy a bengals kis csapat és a liga ott gáncsolja direkt ahol tudja (nem csak itt, külföldi bengals szurkolok ugyanezt tolják). Ha direkt ez lenne a terv kiejtik őket a ravens ellen, de hát ugye mindenben az ellenséget kell keresni ugyebár. De csak halkan kérdezem meg, nem kapott Burrow esélyt a meccs végén kétszer is hogy pontokat tegyen fel? De gondolom az intet sem ő dobta hanem goodell atlantából
5 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Allen a hét játékosa, 5 alkalommal is egy Dolphins meccs után kapta meg ezt a címet lol
1 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Kar ezért az évèrt is ,látva az AFC döntőt.
Bazsinho
Ha a rájátszásban lenne legalább egy közepes védelem a historikusan szar helyett egy SB-t tuti játszottunk/nyertünk már volna. Ez van, jövőre most már tuti működni fog McD mesterterve!
ThySoul
Nalatok a defense, nalunk offense hianyzik, igy a Kansas evrol evre megoldja.
Zsellér van de Vrij
Egy megoldás van, össze kell olvadni, jöhet a Buffalo Ravens
4 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Gondolom senkit nem fog vigasztalni, de élőben elég király volt, minden Bills TD felőlünk volt, nagy élmény volt a stadion is, a shop is, meg a hangulat is. Meccset nem részletezném, szokásos bills, valaki mindig belehibázott, de a sokadik 13 mp/hail murray/ egy kezes jj elkapás után az ilyeneket fel sem veszem 😀
5 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Lehet kellene egy 260m futo aki megnyeri a meccseket 😊

Vicc nelkul en nem varnek nagy elorelepest mig Tomlin itt van.
Valami hihetetlen szerencse kellene hozza hogy jon egy "tuti" OC, a masik megoldas hogy nagyon eros keret jon ossze es/vagy TB12+1 lesz P-bol.
no
szeretnélek emlékeztetni a colts meccsre...sajnálom, hogy kell ismét...éppen olyan szarok vagytok ti is, mint mi, csak nekünk nincs 260 milliós futónk 😉
(persze megértem, ha nektek tetszik, hihetetlen mozgása van, de tököm tele lenne ha évi 50-ért szaladgálni tudna csak)
Klaci79
Vicces hogy itthon még mindig itt tartunk hogy Lamar egy RB
7 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 347
És immár hivatalos, kifizettem a jegyeket, irány London bébi.
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 347
Ennél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.
shagi0206
Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
meme
Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenek
ThySoul
Ez is jogos! 😉
meme
Beharangoztuk itt valami világi rangadónak aztán egy cripple fight lesz belőle