NFL Draft 2025
20 feliratkozó
9 hónapja
Meglepi!Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
7 hónapja
Valamiért mindenkinél 1/1 volt, míg Sandersnél azt találgatták ki viszi ki. Én nem mondom hogy Ward jó lesz, de azt mondom, hogy Sandersnél valami fejben nagyon elúszott és ezt látták sokan az interjúkon.Az a Ward szintű tehetség igazán vicces leírva, miután Ward 2023-s szezon végére besült a Washington State-nél ezért transfer portalozott, ahol senkinek se kellett, így jelentkezett a 2024-s draftra, majd meggondolta magát és egy kis NIL money-ért aláírt a Miamihoz.Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Még ha mondjuk Ward tehetségű játékos is, szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy miért csak a Jackson State-be kellett illetve onnan vitte Apuci a Coloradóba, ami második liga.
Kiváncsi vagyok hogyan dolgozza ezt fel. Alázatos lesz és tényleg mindenkinek megmutatja, nyilván vannak limitációi, szóval nem ő lesz a köv Mahomes. Vagy megy a Menziel úton és majd ő jobban tudja, nulla alázattal.
Tape alapján az nyilvánvaló, hogy gyengébb játékosok mentek ki elötte. Lehet egy ideális világban sem ér második napi picket, de akkor a többiek sem. Szóval ez most egy komoly pofon neki, hogy ilyen Milroekat hamarabb visznek ki…
ZERO_L
Én kb. mindenhol azt olvasom, hogy rettentő arrogáns és a legnagyobb védeleme az az, "He is just a kid with big dreams"
A személyiségében tuti van valami ami nem csak az NFL hanem a College csapatokat is elriasztotta tőle.
KeyG
labo7
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Hangulat legalabb jo voltén ezt pl nem engedtem volna ki a netre. Ez így sima udfa.
Hendrix
7 hónapja
Az a Ward szintű tehetség igazán vicces leírva, miután Ward 2023-s szezon végére besült a Washington State-nél ezért transfer portalozott, ahol senkinek se kellett, így jelentkezett a 2024-s draftra, majd meggondolta magát és egy kis NIL money-ért aláírt a Miamihoz.Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Még ha mondjuk Ward tehetségű játékos is, szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy miért csak a Jackson State-be kellett illetve onnan vitte Apuci a Coloradóba, ami második liga.
Kiváncsi vagyok hogyan dolgozza ezt fel. Alázatos lesz és tényleg mindenkinek megmutatja, nyilván vannak limitációi, szóval nem ő lesz a köv Mahomes. Vagy megy a Menziel úton és majd ő jobban tudja, nulla alázattal.
Tape alapján az nyilvánvaló, hogy gyengébb játékosok mentek ki elötte. Lehet egy ideális világban sem ér második napi picket, de akkor a többiek sem. Szóval ez most egy komoly pofon neki, hogy ilyen Milroekat hamarabb visznek ki…
ZERO_L
Én kb. mindenhol azt olvasom, hogy rettentő arrogáns és a legnagyobb védeleme az az, "He is just a kid with big dreams"
A személyiségében tuti van valami ami nem csak az NFL hanem a College csapatokat is elriasztotta tőle.
KeyG
7 hónapja
De onnan elvitték nagyobb csapatok és nem azért mert Apuci.Ward is anno az Incarnate Wordben volt FCS.Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Még ha mondjuk Ward tehetségű játékos is, szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy miért csak a Jackson State-be kellett illetve onnan vitte Apuci a Coloradóba, ami második liga.
ZERO_L
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
7 hónapja
Ward is anno az Incarnate Wordben volt FCS.Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Még ha mondjuk Ward tehetségű játékos is, szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy miért csak a Jackson State-be kellett illetve onnan vitte Apuci a Coloradóba, ami második liga.
ZERO_L
KeyG
Poloska vagyok.
7 hónapja
Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Még ha mondjuk Ward tehetségű játékos is, szerintem nagyon elgondolkodtató, hogy miért csak a Jackson State-be kellett illetve onnan vitte Apuci a Coloradóba, ami második liga.
ZERO_L
We are just the Ravens!
7 hónapja
Figy állítólag jó pár interjúja borzalmasan sikerült. Gondolom nem a mi a kedvenc hobbid vagy hogyan kezeled a stressz kérdéseken hanem Várhidi mágnes tablajan. Márpedig ha már elméletben nem érti az NFL szintű játékot akkor mi lesz gyakorlatban?nem, hanem azért, mert magát legendának tartja, miközben egy ultraszar QB classban sem tud az első körbe kerülni.Igen, de amúgy a Jetsben, Coltsban, Giantsben, Brownsban, Saintsben, Steelersben kezdhetne. Fieldsnél, Jonesnál, Wilsonnál, Pickettnél, Rattlernél, Rudinál jobb QB.
deyell
Cruyffista
Végeredményben az eredményjelző nem hazudik. Nem véletlen h mi fel jöttünk Dartert és hozza sem nyúltunk Sandershez. Dabollra sok rosszat lehet mondani de azért interjuztatott már pár iranyitot, dolgozott MVPvel qbval is szóval sztem el tudja dönteni h jó jatekos lehet az illető vagy nem …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Hangulat legalabb jo voltI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
Igazi jellemformáló pofon ez most Sandersnek.Kiváncsi vagyok hogyan dolgozza ezt fel. Alázatos lesz és tényleg mindenkinek megmutatja, nyilván vannak limitációi, szóval nem ő lesz a köv Mahomes. Vagy megy a Menziel úton és majd ő jobban tudja, nulla alázattal.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
“We’re in good spirits, of course,” Sanders told a social-media audience after the third round ended. “God don’t make mistakes. We have faith in God no matter what. Whatever it is.”
7 hónapja
1. kör túlreagálás Höritől.7 hónapja
Igen, szerintem is ott insert mindenkori elnök voltaz nem csak egy poén volt? o.OTisztában vagyok vele, eredménykövetőbe írtam is neki, hogy a kurva anyját 😀Nem hiszed el:tegnap clay matthews trump szopással indította be a draftot
tenorx
Cruyffista
tenorx
Mi volt abban a felszopás?
ZERO_L
Lesz ez még így se!
7 hónapja
az nem csak egy poén volt? o.OTisztában vagyok vele, eredménykövetőbe írtam is neki, hogy a kurva anyját 😀Nem hiszed el:tegnap clay matthews trump szopással indította be a draftot
tenorx
Cruyffista
tenorx
Mi volt abban a felszopás?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
Tisztában vagyok vele, eredménykövetőbe írtam is neki, hogy a kurva anyját 😀Nem hiszed el:tegnap clay matthews trump szopással indította be a draftot
tenorx
Cruyffista
7 hónapja
Amikor mar az USA elnoket is be kell vetni, hogy elvigyenek, akkor tenyleg nagy lehet a szar. 🤣
7 hónapja
Nem hiszed el:tegnap clay matthews trump szopással indította be a draftot
tenorx
7 hónapja
Nem hiszed el:Ő sem néz game tape-t de a személyisége tetszik neki. Shocking. Ja nem.
Nem fake: truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114400583767375750
tenorx
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Nem hiszed el:
Nem fake: truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114400583767375750
Szerkesztette: tenorx
7 hónapja
az a safety gyerek? mert az annyira nem ügyes elvileg, gondolom szarul jönne ki ha adná ő is badass nigat miközben udfa prospect lesz amikor végez.meg azért ne csak a fater sara legyen már. ott van shiloh. nem egy isten és mégis kb normális nem?Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Jó de ha nincs az apja, nincs karrierje 😀
Szerintem nincs is olyan, hogy Shedeur, van egy kep, amit az apja epitett fel es szepen gondozgatott, es amit sikeresen fel is hype-olt, csak a gyerek meg valoszinuleg nem onallo es sajat szemelyisege is alig lett mindezek kovetkezteben, ami nyilvan a szemelyes interjukon feltunik a scoutoknak, nehez a fater altal mondott es ugy bemagolt szovegeket hihetoen eladni, ha amugy a te szemelyiseged mas.
Meg vege sincs a draftnak, de mar most minden a faterrol szol, ha o fingik, az az erdekes, ha a gyerek, az nem. Ez a Sanders-sztori kb. tokeletes peldaja lehet a toxic kornyezetnek, foleg ugy, hogy a pali meg az edzod is volt es nem csak az apad. Es ilyen az, amikor a sajat apad atomot dob a te karrieredre.
Stez
Ott szárad el az FCS ben full átlagos qb ként, aztán a lőtéri kutya nem fedezte volna fel, hogy egyáltalán szóba kerüljön a neve a drafton...
kapitnono
Kúrfürst briareos
amúgy szerintem sem akarnak a csapatok egy ilyen kardashian family féle foshoz asszisztálni. legnagyobb sajnálatomra mert én nagyon adnám valahova a sanders klánt.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 hónapja
Lehetseges siman, de ha mar idaig eljutott, azert a faternak is lehetett volna annyi esze, hogy megfelelo erzekkel tudja, mikor kell kicsit a hatterbe huzodni.Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Jó de ha nincs az apja, nincs karrierje 😀
Szerintem nincs is olyan, hogy Shedeur, van egy kep, amit az apja epitett fel es szepen gondozgatott, es amit sikeresen fel is hype-olt, csak a gyerek meg valoszinuleg nem onallo es sajat szemelyisege is alig lett mindezek kovetkezteben, ami nyilvan a szemelyes interjukon feltunik a scoutoknak, nehez a fater altal mondott es ugy bemagolt szovegeket hihetoen eladni, ha amugy a te szemelyiseged mas.
Meg vege sincs a draftnak, de mar most minden a faterrol szol, ha o fingik, az az erdekes, ha a gyerek, az nem. Ez a Sanders-sztori kb. tokeletes peldaja lehet a toxic kornyezetnek, foleg ugy, hogy a pali meg az edzod is volt es nem csak az apad. Es ilyen az, amikor a sajat apad atomot dob a te karrieredre.
Stez
Ott szárad el az FCS ben full átlagos qb ként, aztán a lőtéri kutya nem fedezte volna fel, hogy egyáltalán szóba kerüljön a neve a drafton...
kapitnono
Egyebkent en latom, hogy a Dallas elviszi, akkor meg masodik kor ide vagy oda, neki egy win szitu.
7 hónapja
Unpopular, de az apja nélkül is meg lehetett volna a Jackson State-Colorado pálya. Az a Buffaloes full kuka volt egy éve, 2 jó FCS alapszakasszal simán felvitték volna legroszabb power4 csapatba. Lehet lenne hátsó körös prospect.Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Jó de ha nincs az apja, nincs karrierje 😀
Stez
kapitnono
Poloska vagyok.
7 hónapja
meg azért ne csak a fater sara legyen már. ott van shiloh. nem egy isten és mégis kb normális nem?Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Jó de ha nincs az apja, nincs karrierje 😀
Stez
kapitnono
7 hónapja
Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Jó de ha nincs az apja, nincs karrierje 😀
Stez

7 hónapja
Steelersnek idén nincs 2. körös pickje. 3.-ból feltradelni sokba kerülne, annyira szvsz nem akarják Sanderst. Legalábbis nagyon remélem. 😊2 éve minden csak shedeurről szólt. Ha valaki kritizálta akkor jött a persze azért mert egy sikeres fiatal fekete, meg sanders az apja. Sokan figyelmen kivül hagyták h a felszopás nagy része is ebből jőtt h rengeteg nfl pundit nem meri kritizálni v realisan látni a sanders csemetét. Ward vs Sanders pofa méretben nem értek egyet de elfogult vagyok ward irányába, szóval nem állok bele ebbe. De egy nem halál conferenciában, egy generational talent wr/cb-vel lófaszt nyerve, a rolexedet lóbálva, ex csapattársakat nem emlékszem rád szóval biztos szar voltál, és még sorolhatnánk a hasonlókat, ez egyszerüen nem az az arc akit az ownerek a franchise arcának látnak. Ahhoz h ezeket elnézzék eszméletetlen jónak kell lenned és akkor sem biztos h beválllalják. És látod, a kinti gm-ek, scoutok, poziciós edzök ide árazták be. Én arra leszek kiváncsi h most másodikben elviszi e browns v steelers v esik továbbPersze, elviselhetetlenül nagy a pofája, hatalmas pénzeket mozgat a faterja a kulisszák mögött, mert reklámok, médiapénzek visszahozzák. Az egyetlen kifogásolnivalóm, hogy nem ő az egyetlen ilyen. Ward, Hunter is hagyott ilyen téren elég sok kivetnivalót, azok is szekrényméretű pofával közlekednek, és persze Shedeur kevésbé tehetségesebb, de azért az hogy Ward a konszi 1/1, Sanders meg a jogos csúszó akinek amúgy bot keze van csak fater felszopja, háááááát.. Most tényleg sikerült Sedőrt egy szintre rakni Milroeval? Az fasza. Azért kategóriákkal jobb QB. Sónál meg 3 évvel fiatalabb.ha ezekkel a csapatokkal 'én tuti top 5 pick leszek' arccal interviewzott könnyen lehet h megszopatjáknem, hanem azért, mert magát legendának tartja, miközben egy ultraszar QB classban sem tud az első körbe kerülni.Igen, de amúgy a Jetsben, Coltsban, Giantsben, Brownsban, Saintsben, Steelersben kezdhetne. Fieldsnél, Jonesnál, Wilsonnál, Pickettnél, Rattlernél, Rudinál jobb QB.
deyell
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Cruyffista
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Mondjuk eleg megnezni, hogy meg kb. vege sem volt az elso kornek, de maris jottek a videok, ahogy a fater hisztizik polyan pickeknel, ahol Shedeur realis lehetett volna.Szerintem nincs is olyan, hogy Shedeur, van egy kep, amit az apja epitett fel es szepen gondozgatott, es amit sikeresen fel is hype-olt, csak a gyerek meg valoszinuleg nem onallo es sajat szemelyisege is alig lett mindezek kovetkezteben, ami nyilvan a szemelyes interjukon feltunik a scoutoknak, nehez a fater altal mondott es ugy bemagolt szovegeket hihetoen eladni, ha amugy a te szemelyiseged mas.