NFL Draft 2025
Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
“I think I’ll break the 40 record…4.1 or 4.20”4.39 😀
- Texas RB Jaydon Blue
Cruyffista
Na majd Bond
Milroe had 8 6/8 hand size at the Senior Bowl—which was notable as its under the threshold of 9” hand size. Today he’s up to 9 3/8. https://t.co/Ysv1a4ZUxf
— Matt Miller (@nfldraftscout) March 1, 2025
Na most akkor azóta nyújtotta az ujjait?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Omarion Hampton (RB4, 63 overall on @KyleCrabbs’ Big Board) is showing out at the Combine 🔥
— The 33rd Team (@The33rdTeamFB) March 1, 2025
His Relative Athletic Score is 14th among 1909 RBs, per @MathBomb https://t.co/FdUBGRT6xQ pic.twitter.com/ITV8ZWl5On
Quinshon Judkins is a RB prospect in the 2025 draft class. He scored an unofficial 9.88 #RAS out of a possible 10.00. This ranked 23 out of 1909 RB from 1987 to 2025.
— Kent Lee Platte (@MathBomb) March 1, 2025
Splits projected, times unofficial.https://t.co/Cr6u9LMCnK pic.twitter.com/QFXrFuG9Rb
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Ott meg a legmagasabb, illetve legnehezebb. A logika ebben az, hogy minél nehezebb és/vagy magasabb vagy, annál nehezebb jobb eredményeket elérni, ezért ennek függvényében is szoroz a képlet.A teljesítményeknél értem.A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…Mik a 10 pontos értékek?
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump
Cruyffista
Mondjuk magasságnál, vagy akár 20 yard splitnél?
Őszentsége Sobri Jóska
dancogo
De mi a legjobb eredmény testsúlyban? Vagy magasságban?
Őszentsége Sobri Jóska

A teljesítményeknél értem.A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…Mik a 10 pontos értékek?
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
dancogo
De mi a legjobb eredmény testsúlyban? Vagy magasságban?

A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…Mik a 10 pontos értékek?
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska

Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…Mik a 10 pontos értékek?
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump
Cruyffista

➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump
Boys, I think we got something here.
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) February 27, 2025
310lb JJ Pegues is doing fullback drills out here and it absolutely looks like it would work. pic.twitter.com/ciioXCVuz0
“I think I’ll break the 40 record…4.1 or 4.20”
- Texas RB Jaydon Blue
Az volt az Ohio State-ről.Francba. 😊Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
gabokocka
szaba
somoskovig
szaba
Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀
somoskovig
Francba. 😊Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
gabokocka
szaba
somoskovig
szaba
Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀

Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
gabokocka
szaba
somoskovig
Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
gabokocka
szaba

A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Tyrion Ingram-Dawkins NFL Combine (ha jól látom eddig udfa-nak várták mockok, boardok alapján)
💨 4.86 40 Yd Dash (t-2nd in DTs today)
💨 1.69 10 Yd Split (t-1st in DTs today)
😮 10'04” Broad Jump (1st by a DT since 2003)
😮 36" Vertical (2nd by a DT since 2003)
Made some money today 💪 #GoDawgs
Tennessee DE James Pearce Jr. (4.47u) clocked a FASTER 40 time than:
— Football Forever (@fballforeverhq) February 27, 2025
🔶Christian McCaffrey (4.48)
🔶Derrick Henry (4.54)
🔶CeeDee Lamb (4.50)
🔶Amon-Ra St. Brown (4.51)
Pearce Jr. is 6-5, 245lbs😳⚡️ pic.twitter.com/CJNzNsuSmy
Szerkesztette: Cruyffista
Mondjuk ennyire azèrt nem "hülye" másik 31 csapat hogy őt is elhozhassuk mèg így se, de poènnak nem rossz 😉
Carter once the Eagles pick him https://t.co/OeO45VjeLH pic.twitter.com/AR5f7siwo7
— Bleeding Green Nation (@BleedingGreen) February 27, 2025
Option 1 would be to have the pre-emptive surgery, have a screw inserted in his foot, and be back in 8 weeks, agent Drew Rosenhaus said.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Abból hogy a Titans árulja Landryt lehet arra következtetni hogy Carter lesz az 1/1?🤔Nyilván semmit nem jelent de mostanában minden mockban Carter az 1/1
dande2

Said he has no problems talking to teams about it because he knows who he is and knows the truth.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Játék, mivel eléggé dead zone van: Kik azok a prospectek, akiket személy szerint félre scoutoltam vagy éppen jól láttam meg. Én 2010-től néztem.Ennyire èn nem is tudok belemerülni, draft előtt semmikèpp csak legfeljebb miután megvannak a húzások vannak tippjeim ki hogy válhat be. Meg fôleg persze Eagles szempontból jönnek elő vágyálmok. Az elmúlt nègy draft kb 3. körig lènyegèben tökèletes (Smitthyt Dickersont Jurgenst Deant N Smitht QMt Coopot korábban Goedertet mind szerettem volna, Sanderst mint Barkley pótlèkot (aztán jött az igazi 🥳😎)a többi ráadás AJval az èlen 😛😊) Előtte meg folyamat a Dallas drafjaira irígykedtem de hál Istennek feleslegesen. Idènre mèg ez nincs (illetve van de pl Warren esèlytelen 😏 Arroyo esetleg jöhet majd oda)
Akiket jónak tartottam egyetemen és profiként is beváltak, korán húzottak PÉLDÁUL: Ndamukong Suh, Joe Haden, Eric Berry, Julio Jones, Luke Kuechly, Mike Evans, Odell Beckham, Zack Martin, Deforest Buckner, Christian McCaffrey, Denzel Ward, Jeffery Simmons, Penei Sewell, Chris Olave, TJ Watt (nem érdekelt a mérete, a produktuma annál inkább)
Akik a hátsó(bb) körös hype-jaim voltak: Emmanuel Sanders, Geno Atkins, TY Hilton, Corey Linsley, Danielle Hunter, Javon Hargrave, Cooper Kupp, Chris Godwin, James Conner, DK Metcalf, Terry McLaurin, Antoine Winfield, Jonathan Greenard, James Cook, Josh Downs
Akiket nagyon benéztem, és koraiak: Jake Locker, Nick Fairley, Justin Blackmon, Barkevious Mingo, Kenny Vaccaro, Justin Pugh, Marcus Mariota, Trae Waynes, Shane Ray, Carson Wentz (mondjuk nála azt gondoltam, hogy kellene 1 év padozás, nem vártam, h 1/2 lesz), Leonard Floyd (dominánsnak gondoltam, nem kiegészítőnek), Karl Joseph, William Jackson III, Baker Mayfield (liga top 5-10 QB-nak láttam), Corey Davis (a fizikumét túlbecsültem), Haason Reddick (az első lépését túlbecsültem), OJ Howard (1000 yardos elkapót simán beleláttam), Kolton Miller (én azt hittem, hogy ő technikából jó lesz, nem közepes), Rashaan Evans, Darnell Savage, Johnathan Abram (mindkettőt side-to-side LB-nek gondoltam), EVan Neal, Peter Skoronski (őt úgy gondoltam, hogy rögtön felveszi a ritmust)
A túlhypeoltjaim, akikből (szinte) semmi nem lett: Johnny Manziel, Colt McCoy, Lamarr Houston, Austin Pettis, DaNoris Searcy, Coby Fleener, Trumaine Johnson, Josh Jackson, Malik Jefferson, Keke Coutee, Ross Blacklock, Cam Dantzler, Troy Pride, Skyy Moore
Willie Parker
Szerkesztette: dande2