NFL Draft 2025

20 feliratkozó

28 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 703 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
29 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 349
“I think I’ll break the 40 record…4.1 or 4.20”
- Texas RB Jaydon Blue
Cruyffista
4.39 😀
Na majd Bond
29 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 011 — Keep pounding

Na most akkor azóta nyújtotta az ujjait?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
29 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 518 — Kinek mit intézett a kormánya

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
29 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 251 — Big Penix Energy
Nick Emmanwori is arguably the best combine athlete in NFL history…
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?
Mondjuk magasságnál, vagy akár 20 yard splitnél?
Őszentsége Sobri Jóska
A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.
dancogo
A teljesítményeknél értem.
De mi a legjobb eredmény testsúlyban? Vagy magasságban?
Őszentsége Sobri Jóska
Ott meg a legmagasabb, illetve legnehezebb. A logika ebben az, hogy minél nehezebb és/vagy magasabb vagy, annál nehezebb jobb eredményeket elérni, ezért ennek függvényében is szoroz a képlet.

29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 381 — #NoStress
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?
Őszentsége Sobri Jóska
A posztján elért legjobb eredmény valaha. Vagyis pontosabban, ameddig van adatbázis, asszem a 80-as évekig vannak meg a korábbi számok.
dancogo
A teljesítményeknél értem.
De mi a legjobb eredmény testsúlyban? Vagy magasságban?

29 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 251 — Big Penix Energy
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?
Őszentsége Sobri Jóska

29 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 381 — #NoStress
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

Cruyffista
Mik a 10 pontos értékek?

1 hónapja
➖ 6’3”, 220lbs
➖ 4.38 40 yd dash
➖ 43” vertical
➖ 11’6” broad jump

“I think I’ll break the 40 record…4.1 or 4.20”
- Texas RB Jaydon Blue
1 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 006
A kérdés, ki hiszi el magáról, hogy meg tudja tanítani fodbalozni.
gabokocka
Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
szaba
Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).
somoskovig
Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.
szaba
Francba. 😊

Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀
somoskovig
Az volt az Ohio State-ről.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 632 — Chiefs GM
gabokocka
Néha van olyan stáb, aki nagyon hisz, néha nincs. És így tudnak kombájn sztárok is csúszni szépen a középső vagy hátsó körökbe.
szaba
Hát, azért inkább minden évben egy-két túlhúzott athletic freak a jellemző (Vhernon Golston volt a kedvencem ebből a műfajból).
somoskovig
Rossz helyre raktad a h-t. Vernon Gholston. De amúgy míg az öreg Davis vitte a Raiderst, addig nem volt kérdés, hova kerülnek ezek a kaliberek.
szaba
Francba. 😊

Ő egyébként Jets pick volt asszem, de most csakazértse fogok ráguglizni. 😀

1 hónapja
gabokocka
szaba
somoskovig
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 632 — Chiefs GM
gabokocka
szaba

1 hónapja
gabokocka
1 hónapja

1 hónapja
Kár, hogy Stewart nem jó fodballista, mert egyébként szépek a számok.
1 hónapja
Stewart minden idők 3. legjobb DE (1802 játékos felmérője közül) combineja

Tyrion Ingram-Dawkins NFL Combine (ha jól látom eddig udfa-nak várták mockok, boardok alapján)
💨 4.86 40 Yd Dash (t-2nd in DTs today)
💨 1.69 10 Yd Split (t-1st in DTs today)
😮 10'04” Broad Jump (1st by a DT since 2003)
😮 36" Vertical (2nd by a DT since 2003)
Made some money today 💪 #GoDawgs

Szerkesztette: Cruyffista
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yikes 😛

Mondjuk ennyire azèrt nem "hülye" másik 31 csapat hogy őt is elhozhassuk mèg így se, de poènnak nem rossz 😉

1 hónapja
Sztem ez a stress reaction nem repedés, inkább fáradásos törés lehet, de nem vagyok orvos...

Szerkesztette: gabokocka

1 hónapja
Ha jól értem el van repedve a csont, és félnek, hogy teljes töréshez vezet tovább terhelés esetén. Nem vagyok orvos, de nem értem, miért jó opció a csavar, ha 8 hetet kell kihagynia draft előtt már nem látjuk. Miért nem hagyományos módszert választanak? Nem értem hova sietnek.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 10 793
Tests at the NFL Combine revealed that potential No. 1 pick and PSU star Abdul Carter has a stress reaction in his right foot and he may have surgery.

Option 1 would be to have the pre-emptive surgery, have a screw inserted in his foot, and be back in 8 weeks, agent Drew Rosenhaus said.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 464 — WHO DAT!!!!
Abból hogy a Titans árulja Landryt lehet arra következtetni hogy Carter lesz az 1/1?🤔
dande2
Nyilván semmit nem jelent de mostanában minden mockban Carter az 1/1

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Abból hogy a Titans árulja Landryt lehet arra következtetni hogy Carter lesz az 1/1?🤔
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 518 — Kinek mit intézett a kormánya
TE prospectek Höritől:

Poloska vagyok.
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 10 793
Edge rusher Mike Green said an accusation of sexual assault led to his suspension and decision to leave Virginia for Marshall.
Said he has no problems talking to teams about it because he knows who he is and knows the truth.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
Játék, mivel eléggé dead zone van: Kik azok a prospectek, akiket személy szerint félre scoutoltam vagy éppen jól láttam meg. Én 2010-től néztem.

Akiket jónak tartottam egyetemen és profiként is beváltak, korán húzottak PÉLDÁUL: Ndamukong Suh, Joe Haden, Eric Berry, Julio Jones, Luke Kuechly, Mike Evans, Odell Beckham, Zack Martin, Deforest Buckner, Christian McCaffrey, Denzel Ward, Jeffery Simmons, Penei Sewell, Chris Olave, TJ Watt (nem érdekelt a mérete, a produktuma annál inkább)

Akik a hátsó(bb) körös hype-jaim voltak: Emmanuel Sanders, Geno Atkins, TY Hilton, Corey Linsley, Danielle Hunter, Javon Hargrave, Cooper Kupp, Chris Godwin, James Conner, DK Metcalf, Terry McLaurin, Antoine Winfield, Jonathan Greenard, James Cook, Josh Downs

Akiket nagyon benéztem, és koraiak: Jake Locker, Nick Fairley, Justin Blackmon, Barkevious Mingo, Kenny Vaccaro, Justin Pugh, Marcus Mariota, Trae Waynes, Shane Ray, Carson Wentz (mondjuk nála azt gondoltam, hogy kellene 1 év padozás, nem vártam, h 1/2 lesz), Leonard Floyd (dominánsnak gondoltam, nem kiegészítőnek), Karl Joseph, William Jackson III, Baker Mayfield (liga top 5-10 QB-nak láttam), Corey Davis (a fizikumét túlbecsültem), Haason Reddick (az első lépését túlbecsültem), OJ Howard (1000 yardos elkapót simán beleláttam), Kolton Miller (én azt hittem, hogy ő technikából jó lesz, nem közepes), Rashaan Evans, Darnell Savage, Johnathan Abram (mindkettőt side-to-side LB-nek gondoltam), EVan Neal, Peter Skoronski (őt úgy gondoltam, hogy rögtön felveszi a ritmust)

A túlhypeoltjaim, akikből (szinte) semmi nem lett: Johnny Manziel, Colt McCoy, Lamarr Houston, Austin Pettis, DaNoris Searcy, Coby Fleener, Trumaine Johnson, Josh Jackson, Malik Jefferson, Keke Coutee, Ross Blacklock, Cam Dantzler, Troy Pride, Skyy Moore
Willie Parker
Ennyire èn nem is tudok belemerülni, draft előtt semmikèpp csak legfeljebb miután megvannak a húzások vannak tippjeim ki hogy válhat be. Meg fôleg persze Eagles szempontból jönnek elő vágyálmok. Az elmúlt nègy draft kb 3. körig lènyegèben tökèletes (Smitthyt Dickersont Jurgenst Deant N Smitht QMt Coopot korábban Goedertet mind szerettem volna, Sanderst mint Barkley pótlèkot (aztán jött az igazi 🥳😎)a többi ráadás AJval az èlen 😛😊) Előtte meg folyamat a Dallas drafjaira irígykedtem de hál Istennek feleslegesen. Idènre mèg ez nincs (illetve van de pl Warren esèlytelen 😏 Arroyo esetleg jöhet majd oda)

Szerkesztette: dande2