NFL Draft 2025

20 feliratkozó

28 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 703 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 349
ennél azért lamar lényegesen tehetségesebb volt
 x.com/rff_football/status/1884777455749046758
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Második nap:

igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl-day/

Spoiler: Dillon megint jó volt, Milroe kicsit jobb, Dart is egèsz jól mutatott 😊
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 503 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
WR-eknél Tez eléggé bekezdett
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok

Cruyffista
Ja a srác mozgása olyan mint sonicnak csak sajnos akkora is. Tank Dell body type meg nemsok él meg az nfl-ben és Dellt is törögetik eléggé megfelé.

Liverpool Fc
2 hónapja
WR-eknél Tez eléggé bekezdett
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 317 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy összefoglaló a Senior Bowl első napjaról, nemcsak Eagles fanoknak lehet èrdekes, gugli fordítóval egèsz jól lehet èrteni, spoiler:

A QBk közül Dillon Gabrielnek volt a legjobb napja, Milroenak nagyon nem 😏😛

igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl/
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 518 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
2 hónapja
2 hónapja
2 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 503 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Restrepo-ról mi a vélemény? Tudom hogy alulméretezett és főleg slot wr lesz, de ezen túl.
warr_b
Nem is tudom, hogy egy közvetítésben hallottam, vagy valahol írásban láttam, de a lényeg, hogy Ő tipikusan nem az a WR aki a fizikai skill set-jeivel fog lenyűgözni, de posztjának két legfontosabb dolgát mégis kitudja pipálni: üresre játssza magát és elkapja a labdát.
Ugye pont azért mert se nem egy benga állat, sem pedig egy szélvész gyors elkapó, ezért neki egy út volt, mégpedig az, hogy a technikai dolgokat tökéletesítve vágjon magának utat.
Épp ezért megbízható kezei vannak, a nehéz labdákat is behúzza és a zónákat is jól látja, így mindig ott tud lenni az üres területen. A route-jai istetszenek és elkapás után sincs elveszve, hozza a YAC számokat. Visszahordó potenciál is van benne.
Az viszont biztos, hogy csak slot receiver lesz és valami west coast offenseben lehetne a legjobban használni. Az NFL Press coverrel nem tudom mit fog kezdeni és mondjuk 20 yardon túl sem nagyon kell neki labdát dobni. 2. vagy 3. körben mondjuk biztos elmegy. Az öltözőben biztos kedvelni fogják, igazi grind mentalitású játékos, akit csípnek a társak és az edzők is.
Drip
Amon-Ra is így került a ligába... semmi kiemelkedő fizikai dolog, sőt gyenge mérések kb mindenben csak simán elkapta még legyet is röptébe és jó route runner volt

Liverpool Fc
2 hónapja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 229 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Restrepo-ról mi a vélemény? Tudom hogy alulméretezett és főleg slot wr lesz, de ezen túl.
warr_b
Nem is tudom, hogy egy közvetítésben hallottam, vagy valahol írásban láttam, de a lényeg, hogy Ő tipikusan nem az a WR aki a fizikai skill set-jeivel fog lenyűgözni, de posztjának két legfontosabb dolgát mégis kitudja pipálni: üresre játssza magát és elkapja a labdát.
Ugye pont azért mert se nem egy benga állat, sem pedig egy szélvész gyors elkapó, ezért neki egy út volt, mégpedig az, hogy a technikai dolgokat tökéletesítve vágjon magának utat.
Épp ezért megbízható kezei vannak, a nehéz labdákat is behúzza és a zónákat is jól látja, így mindig ott tud lenni az üres területen. A route-jai istetszenek és elkapás után sincs elveszve, hozza a YAC számokat. Visszahordó potenciál is van benne.
Az viszont biztos, hogy csak slot receiver lesz és valami west coast offenseben lehetne a legjobban használni. Az NFL Press coverrel nem tudom mit fog kezdeni és mondjuk 20 yardon túl sem nagyon kell neki labdát dobni. 2. vagy 3. körben mondjuk biztos elmegy. Az öltözőben biztos kedvelni fogják, igazi grind mentalitású játékos, akit csípnek a társak és az edzők is.

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 25 660 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 518 — Kinek mit intézett a kormánya
a texasi WR, Matthew Golden viszont megy a draftra
r.baggio
Meg Bond is (Isaiah)

Poloska vagyok.
2 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 690 — situational football
Egyik PSU RB (Allen, Singleton) se jön a draftra.
dande2
iszonyat kemény, egyre inkább szűkül az olló a college football és az nfl között

r.baggio
Szerintem ezt nem a futókon lehet majd lemérni, de érdekes lesz nézni pl QBk hogyan sakkoznak majd egy gyenge vagy erősebb class esetén.

Mondjuk Ewers jön a draftra és bízik magában, hogy elmegy a 2-3. körben, vagy a biztos egyetemi pénz, aztán majd 5-6. körben kimegy jövőre.

Mondjuk amíg az egyetemeknél az offer nem hivatalos, addig nehéz is összehasonlítani az olló nagyságát.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
r.baggio New Orleans Saints Jacksonville State Gamecocks 63 181 — no es importante
dande2
iszonyat kemény, egyre inkább szűkül az olló a college football és az nfl között

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 690 — situational football
Csak hogy hivatalos megerősítés is legyen.

zacknorb
Őt már filctollal be lehet írni a Cowboysnak.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 hónapja
Na kèrem Beck hallgathatott az okos szóra ès inkább marad az egyetemen annyi hogy transfereleni fog (tehát a pènz sem mindegy 😏) az egy másik kèrdès hogy hol lesz kèpes felèpíteni magát ès esetleg jobb idènyt produkálni (mert arra szüksége lenne, ha egyáltalán profi akar lenni. De lehet azt is belátta, hogy ahhoz kevès...)
2 hónapja
Csak hogy hivatalos megerősítés is legyen.

Poloska vagyok.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 124 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Top 5 már biztos, szóval a Titans, Browns, Giants, Patriots, Jaguars ötös választhat alanyi jogon áprilisban majd a draft elején.
2 hónapja
BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.
zacknorb
az új snoop huntley még lehet belőle
6. vagy 7. kört megérhet
aki azelőtt kiviszi az hülye
Cruyffista
Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏
dande2
Azért van értelme kijönnie a draftra mert ez egy tényleg nagyon gyenge QB class, de ettől még iszonyatosan rizikós kivinni 3 kör előtt. Utána is max a QB poszt potenciális értéke miatt viheti ki bárki is, de egyenlőre 3. számú QBként kerülhet rosterre.
Nála sokkal-sokkal jobb egyetemi irányítók nem vitték semmire a profi ligában (persze, számít ki hova kerül, blabla). Hurts pl nagyon jó párhuzam, ő sem volt ideális prospect, benne sem lehetett sok fantáziát látni, de Milroeban még fele annyit sem.

2 hónapja
BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
Cruyffista
Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏
2 hónapja
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 499 — The Mathematician
Én sose mondtam, h 1/1 teljesítményt ad le. Senki nem lenne képes rá ilyen helyzetben: all time egyik legrosszabb tulaj, all time egyik legrosszabb GM, all time legalávalóbb HC, majd all time legrosszabbul menedzselő HC, all time ligaalja playcaller OC-k, ligaátlag alatti társak.
Willie Parker
2022 Broncos enters the chat

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 006
A hosszúhajú királyfi attitűd ellenére:
- egyszer sem hisztizett a körülményei miatt (mint Rodgers, BigBen, Watson)
- egy rossz szó v negatív mondat nem hagyta el a száját a médiában (Cutler, Daniel Jones, Mariota kaliberek)
Willie Parker
mondjuk ez nálam már kicsit átfordul a red flagbe, felveszi a milliókat, de nem érzem rajta azt a tüzet, a győztes mentalitást, hogy neki ez fontos lenne. egy 1/1-es irányítónak szerintem joga/kötelessége a negatívumokról is beszélni, hogy azt érezzem, hogy érdekli, szeretne rajta javítani, hogy nagyobb esélye legyen a győzelemre.
törölt kristof
Ez akkora elcsépelt sablon duma, hogy már fáj. A kérdés, amit nem látunk, hogyan viselkedik az edzéseken, az öltözőben, lehet-e utána menni egy csapatnak. Ha ez működni fog egy normális edző alatt, akkor Lawrence adottságai továbbra is megvannak arra, hogy hosszú távon top 10 offense működjön vele.