NFL Draft 2025
Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...
x.com/rff_football/status/1884777455749046758
igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl-day/
Spoiler: Dillon megint jó volt, Milroe kicsit jobb, Dart is egèsz jól mutatott 😊
WR-eknél Tez eléggé bekezdettJa a srác mozgása olyan mint sonicnak csak sajnos akkora is. Tank Dell body type meg nemsok él meg az nfl-ben és Dellt is törögetik eléggé megfelé.
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok
Tez Johnson has reportedly been “unguardable” and the best WR at the Senior Bowl so far.
— NFL Rookie Watch (@NFLRookieWatxh) January 28, 2025
Johnson has reportedly been cooking DB’s in 1-on-1’s and has been getting open consistently during team periods.
Many NFL scouts reportedly believed Johnson’s game to be a “mix” of Ladd… pic.twitter.com/y08WCjaHF9
Cruyffista

Liverpool Fc
Pár napja írtam gyorstalpalót WR, RB, TE posztokról, Broncos topik 2. oldalán megtaláljátok
Tez Johnson has reportedly been “unguardable” and the best WR at the Senior Bowl so far.
— NFL Rookie Watch (@NFLRookieWatxh) January 28, 2025
Johnson has reportedly been cooking DB’s in 1-on-1’s and has been getting open consistently during team periods.
Many NFL scouts reportedly believed Johnson’s game to be a “mix” of Ladd… pic.twitter.com/y08WCjaHF9
A QBk közül Dillon Gabrielnek volt a legjobb napja, Milroenak nagyon nem 😏😛
igglesblitz.com/2025/01/2025-senior-bowl/
Division-III Middlebury vs. Georgia 👀
— Dane Brugler (@dpbrugler) January 28, 2025
Advantage: OG/C Thomas Perry@BigDuke50 calls him "Thomas the Tank" bc he's one of the strongest players in the draft. Tireless worker. Just needs reps and development. Has improved each day at EW practices. pic.twitter.com/FfgQeL3lGA
Poloska vagyok.
Here is OTC's final 2025 compensatory picks projection:https://t.co/yZ8kNsqdVU pic.twitter.com/IxIr9dusVU
— Nick Korte (@nickkorte) January 21, 2025
Amon-Ra is így került a ligába... semmi kiemelkedő fizikai dolog, sőt gyenge mérések kb mindenben csak simán elkapta még legyet is röptébe és jó route runner voltRestrepo-ról mi a vélemény? Tudom hogy alulméretezett és főleg slot wr lesz, de ezen túl.Nem is tudom, hogy egy közvetítésben hallottam, vagy valahol írásban láttam, de a lényeg, hogy Ő tipikusan nem az a WR aki a fizikai skill set-jeivel fog lenyűgözni, de posztjának két legfontosabb dolgát mégis kitudja pipálni: üresre játssza magát és elkapja a labdát.
warr_b
Ugye pont azért mert se nem egy benga állat, sem pedig egy szélvész gyors elkapó, ezért neki egy út volt, mégpedig az, hogy a technikai dolgokat tökéletesítve vágjon magának utat.
Épp ezért megbízható kezei vannak, a nehéz labdákat is behúzza és a zónákat is jól látja, így mindig ott tud lenni az üres területen. A route-jai istetszenek és elkapás után sincs elveszve, hozza a YAC számokat. Visszahordó potenciál is van benne.
Az viszont biztos, hogy csak slot receiver lesz és valami west coast offenseben lehetne a legjobban használni. Az NFL Press coverrel nem tudom mit fog kezdeni és mondjuk 20 yardon túl sem nagyon kell neki labdát dobni. 2. vagy 3. körben mondjuk biztos elmegy. Az öltözőben biztos kedvelni fogják, igazi grind mentalitású játékos, akit csípnek a társak és az edzők is.
Drip

Liverpool Fc
Restrepo-ról mi a vélemény? Tudom hogy alulméretezett és főleg slot wr lesz, de ezen túl.Nem is tudom, hogy egy közvetítésben hallottam, vagy valahol írásban láttam, de a lényeg, hogy Ő tipikusan nem az a WR aki a fizikai skill set-jeivel fog lenyűgözni, de posztjának két legfontosabb dolgát mégis kitudja pipálni: üresre játssza magát és elkapja a labdát.
warr_b
Ugye pont azért mert se nem egy benga állat, sem pedig egy szélvész gyors elkapó, ezért neki egy út volt, mégpedig az, hogy a technikai dolgokat tökéletesítve vágjon magának utat.
Épp ezért megbízható kezei vannak, a nehéz labdákat is behúzza és a zónákat is jól látja, így mindig ott tud lenni az üres területen. A route-jai istetszenek és elkapás után sincs elveszve, hozza a YAC számokat. Visszahordó potenciál is van benne.
Az viszont biztos, hogy csak slot receiver lesz és valami west coast offenseben lehetne a legjobban használni. Az NFL Press coverrel nem tudom mit fog kezdeni és mondjuk 20 yardon túl sem nagyon kell neki labdát dobni. 2. vagy 3. körben mondjuk biztos elmegy. Az öltözőben biztos kedvelni fogják, igazi grind mentalitású játékos, akit csípnek a társak és az edzők is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
a texasi WR, Matthew Golden viszont megy a draftraMeg Bond is (Isaiah)
r.baggio
Poloska vagyok.
Szerintem ezt nem a futókon lehet majd lemérni, de érdekes lesz nézni pl QBk hogyan sakkoznak majd egy gyenge vagy erősebb class esetén.Egyik PSU RB (Allen, Singleton) se jön a draftra.iszonyat kemény, egyre inkább szűkül az olló a college football és az nfl között
dande2
a texasi WR, Matthew Golden viszont megy a draftra
r.baggio
Mondjuk Ewers jön a draftra és bízik magában, hogy elmegy a 2-3. körben, vagy a biztos egyetemi pénz, aztán majd 5-6. körben kimegy jövőre.
Mondjuk amíg az egyetemeknél az offer nem hivatalos, addig nehéz is összehasonlítani az olló nagyságát.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Egyik PSU RB (Allen, Singleton) se jön a draftra.iszonyat kemény, egyre inkább szűkül az olló a college football és az nfl között
dande2
a texasi WR, Matthew Golden viszont megy a draftra
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Csak hogy hivatalos megerősítés is legyen.Őt már filctollal be lehet írni a Cowboysnak.
Bronco 4L🐴💙 #deuce pic.twitter.com/gtrKJUcDOd
— Deuce 2️⃣ (@AshtonJeanty2) January 7, 2025
zacknorb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Bronco 4L🐴💙 #deuce pic.twitter.com/gtrKJUcDOd
— Deuce 2️⃣ (@AshtonJeanty2) January 7, 2025
Poloska vagyok.
Azért van értelme kijönnie a draftra mert ez egy tényleg nagyon gyenge QB class, de ettől még iszonyatosan rizikós kivinni 3 kör előtt. Utána is max a QB poszt potenciális értéke miatt viheti ki bárki is, de egyenlőre 3. számú QBként kerülhet rosterre.Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.az új snoop huntley még lehet belőle
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
aki azelőtt kiviszi az hülye
Cruyffista
dande2
Nála sokkal-sokkal jobb egyetemi irányítók nem vitték semmire a profi ligában (persze, számít ki hova kerül, blabla). Hurts pl nagyon jó párhuzam, ő sem volt ideális prospect, benne sem lehetett sok fantáziát látni, de Milroeban még fele annyit sem.
Interesting note about yesterday’s game
— Chris Castellani (@Castellani2014) January 1, 2025
TikTok- Internetfootball_ pic.twitter.com/1hVYB57Fg4

Jalen Hurts utánzat próbált lenni de mèg tőle is messze van pedig neki is voltak hiányosságai bőven. S nem feltétlenül látom hogy a karaktere, hozzáállása ott lenne mint Hurtsnek hogy akkorát fejlődjön 😏BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.az új snoop huntley még lehet belőle
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
Cruyffista
BREAKING: Alabama QB Jalen Milroe has declared for the 2025 NFL Draft, he announced.az új snoop huntley még lehet belőle
zacknorb
6. vagy 7. kört megérhet
Poloska vagyok.
Én sose mondtam, h 1/1 teljesítményt ad le. Senki nem lenne képes rá ilyen helyzetben: all time egyik legrosszabb tulaj, all time egyik legrosszabb GM, all time legalávalóbb HC, majd all time legrosszabbul menedzselő HC, all time ligaalja playcaller OC-k, ligaátlag alatti társak.2022 Broncos enters the chat
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Ez akkora elcsépelt sablon duma, hogy már fáj. A kérdés, amit nem látunk, hogyan viselkedik az edzéseken, az öltözőben, lehet-e utána menni egy csapatnak. Ha ez működni fog egy normális edző alatt, akkor Lawrence adottságai továbbra is megvannak arra, hogy hosszú távon top 10 offense működjön vele.A hosszúhajú királyfi attitűd ellenére:mondjuk ez nálam már kicsit átfordul a red flagbe, felveszi a milliókat, de nem érzem rajta azt a tüzet, a győztes mentalitást, hogy neki ez fontos lenne. egy 1/1-es irányítónak szerintem joga/kötelessége a negatívumokról is beszélni, hogy azt érezzem, hogy érdekli, szeretne rajta javítani, hogy nagyobb esélye legyen a győzelemre.
- egyszer sem hisztizett a körülményei miatt (mint Rodgers, BigBen, Watson)
- egy rossz szó v negatív mondat nem hagyta el a száját a médiában (Cutler, Daniel Jones, Mariota kaliberek)
Willie Parker
törölt kristof