Őszentsége Sobri Jóska

Jacksonville Jaguars

Őszentsége Sobri Jóska
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
31 564Utolsó 10 fórum hozzászólás

23 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
A WEC 2025-ös naptára:

Február 28.: Katari 1812Km-es (Katar)
Április 20.: Imolai 6 órás (Olaszország)
Május 10.: Spái 6 órás (Belgium)
Június 14-15.: Le Mans-i 24 órás (Franciaország)
Július 13.: Sao Paulói 6 órás (Brazília)
Szeptember 7.: Austini 6 órás (Egyesült Államok)
Szeptember 28.: Fuji 6 órás (Japán)
November 8.: Bahreini 8 órás (Bahrein)


A Spa-i és Austin-i is lehetne nyugodtan 8 órás; és még mindig kevés a futam. Jöhetne még Silverstone, Suzuka, Adelaide vagy Bathurst 😊
🤘 gaben 🤘
És egy Nürburgring Nordschleife.

1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
 m.hvg.hu/itthon/20240621_rtl-honapokon-keresztul-terrorizalt-egy-kilenc-eves-kislanyt-a-tanitoja-a-szuloknek-rejtett-diktafont-kellett-a-lany-taskajaba-tenni-hogy-higgyenek-nekik
r.baggio
Azt hiszem ha az én gyerekemmel csinálta volna élete végéig csak pépeset tudna gyomorszondán keresztül....
Az ilyen minek megy pedagógusnak....
ThundersNFL a Paraszt
Hogy egy klasszikust idézzek, mert egyébként mehetne autófényezőnek. Nem hiszem, hogy egy általános iskolai oktató bármi máshoz nagyon érthet.

De ez a sztori egy másik általam imádott tipikus jelenséget is újra felelevenít, hogy már megint az áldozatnak kell iskolát váltania, a bántalmazó....háááát.......ő marad. Nem szégyenül meg, nem lesz pellengérre állítva, nem éri lényegében semmi kellemetlenség. Örök tanulság ez ilyenkor mindenkinek, az elkövetőnek, az áldozatnak, az áldozatot segítőnek, a kívülállóknak, akik mondjuk tudtak mindenről, de nem tudtak/akartak segíteni. Aztán persze megy a csodálkozás, hogy miért történik meg újra és újra.
Kampman
amíg nincs elég pedagógus, tehát nemhogy verseny nincs a helyekért, hanem pótolni sem tudják a kirúgandókat, addig ez lesz. reménykednek, hogy mással nem történik meg, illetve hogy nem tudódik ki. más kérdés, hogy természetesen megtörténik mással is, és ki is tudódik.
de hát nemcsak az iskolák vannak tele oda nem való emberekkel, hanem a tankerületek is.
slowmotion
Ilyen az amikor a hosszútávú felelős és jó kormányzás láthatóvá válik a valóságban.
zinedine5
Ez nem kormányzati kérdés, hanem társadalmi.
És nem az elmúlt 14 (22, 34) év sara, hanem évszázados probléma.
Magyarországon mindig szar volt az alapoktatás. Ezt ellensúlyozta -látványában- az, hogy a felsőoktatásban vannak, de inkább voltak szép eredmények, de a néptömegek oktatása mindig siralmas volt.

1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Na most olvasom, hogy a kamionokat sem lehet kitiltani a városból KariGeriéknek. 13 évig persze ez nem zavart senkit, de mostantól újra jöhetnek a kamionok Pestre, ingyen. A bíróság szerint ennek megakadályozásához sincs joga a városvezetésnek. Lehet majd mutatni még nagyobb dugókról képeket az origón
Klaci79
De mar igy is csak celforgalom, nem?
Igaz, nem segit ha a raktarak a varosban vannak.
Lúdas Solymi
Elvileg pont ezt törölték el, így nem csak célforgalom.
Klaci79
erről hol lehet olvasni?
Fontos_Vidra
 www.vezess.hu/haszongepjarmu/2024/06/21/teherauto-kamion-behajtasi-dij-budapest-kuria-eltorles/
Negritis, a vajda
Tehat akkor a kormany folytatja BP szopatasat.

De amugy az miert is jogtalan h dijat szednek az athajtasert?
Lúdas Solymi
Mert így döntött a Kúria.

1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Viszonyul az életéhez fene 😊 . Amit írtam, azt olyan szempontból írtam, mint valaki, aki készített már fel politikust, közszereplőt közszereplésre. Ott a magánélet megszűnik, és minden magánélet - közélet. Hoz vagy visz szavazatot, százalékot, hatása a politikàjára, az ellenfél politikájára stb. én ebből a szempontból nézem.
MC12
Tudom, de azt is, hogy bármennyire felkészítheted, alapvetően szarik rá.
Nem tartja ba az elméletben logikus elvárásokat, leszarja az evidens tanácsaidat, aztán ha valami baul üt ki, akkor meg néz, mint hal a szatyorban. Úgyis jobban tudja. Vagy sehogy se tudja, de csak egy politikába keveredett balfasz, akit visz a saját egója, tehetetlensége, vélelmei, képességei. (Legalábbis én csak ilyennel találkoztam, legyen szó politikáról, kultúráról, a közélet bármely szegmenséről. Ami végülis nem az én problémám, hiszen amit kapott, azt kifizeti, az nem az én dolgom, ha nem használja, vagy nem úgy, ahogy optimális lenne.)
De megcáfolhatsz.
Ha azt mondod, hogy a "te politikusod" maradéktalanul hallgatott rád, azt elfogadom, de akkor az lesz a kivétel.

2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Alap, hogy egy 30%os párt fejeként, a Fidesz kihívójaként nem megyek ilyen helyre. Ha megyek, akkor nem baszok be. Ha bebaszok, akkor olyan emberekkel veszem körbe magam, akik ezt látják és hazavisznek.

MC12
Én se mennék.
Nem innék közszereplőként, nyilvános helyen alkoholt, Varga Juditnak se csinálnék három gyereket, nem Gulyás Gergő lenne az öribarim, nem mennék százvalahány vidéki településre, nem gründolnék pártot, és így tovább.
Ő meg mindezeket megtette.
Ez az ő élete, mi meg viszonyulni tudunk hozzá.

2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Peti bazmeg, a fasznak kell az Ötkertbe menni.
Amadeus the Young
Most, hogy már nincsen kampányelmebaj, érdemes visszatérni a földre.
MP is csak ember, nem megváltó.
Képességes ember, igencsak tehetséges kommunikátor, kellően geci, populista politikus, jókor volt jó helyen, jól reagálta le a lehetőségét, elismerésreméltóan sok melót tett bele, de ember.
Ő is a saját érdekeit favorizálja, a saját céljai hajtják, a saját érzelmei, vágyai motiválják, a saját boldogulását, szórakozását keresi. Ha eközben megbassza/konszolidálja a NER-t, az nekünk csak jó, de attól még ember, ennek minden "negatívumával" együtt.
És hát az emberek ilyenek.
Sokszor csinálnak faszságokat.
Én ezért gondolom azt, hogy számunkra könnyebb a valóságot megérteni és arra reagálni, ha ezt nem feledjük, ha nem hiszünk valakiben, hanem bízunk, ha nem elvárásaink vannak, hanem reményeink, mert akkor nem merül fel ilyen kérdés és nem egy irreális szempontrendszerbe próbálunk politikusokat belepaszírozni, és akkor nem terhel minket az, hogy a politika a kelleténél jobban benyomul az életünkbe.

Másrészt történhet MP-el bármi, attól még 26-ban (nagy valószínűséggel) úgyis annyi lesz a választás, hogy Orbán vagy nemOrbán. És ha a nemOrbán MP, akkor csinálhat addig kvázi bármit MP, ez elég egyszerű választás lesz mindenkinek. Akár így, akár úgy.
Ja, és a 26-os választás 26 áprilisában dől el, nem 24 nyarán.

2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
szlovákok miért nyílnak ki ennyire?
NB2
Mert győzelemre játszanak, nem szarják össze magukat.

2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
 telex.hu/belfold/2024/06/21/lazar-janos-valasztasi-eredmeny-fidesz-marki-zay-peter-hodmezovasarhely

"...Arról is beszélt, hogy szerinte felül kell vizsgálni a helyi iparűzési adók rendszerét a közeljövőben: az a cél országosan, hogy a városok költsék a pénzeket az oktatásra, egészségügyre, utakra, épületekre, de ne mulassák el, vagy a polgármester ne magát építse belőle. „Ennek a dáridónak egyszer és mindenkorra véget kell vetni, ennek véget fogunk vetni” – tette hozzá arra utalva, hogy valamire készülnek a téma kapcsán."

De szép iparűzési adód van. Kár lenne, ha valaki ellopná.
csipkelli
elnézést, de ez nem állami feladat lenne? 😊
NB2
Az állam feladata meghatározni, hogy kinek a feladata ... Hódmezővásárhelyen.

3 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Két nap után nagyon jól állunk az éremtáblázaton. 9 érmünk van, a 2. legtöbbet a görögök, a törökök és a csehek szerezték 3al.
Sixo
Török, görög, cseh úszásban?!
Angolok, németek, franciák, olaszok, hollandok hol vannak?

3 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
ez kicsit gyanús.

 i.ibb.co/ZgcbNHx/szigethalom.jpg
deyell
Sima hiba.
Azért többezer szavazókör van, matematikailag kell legyen egy emberi mulasztásból fakadó hibaszázalék.
Ha direkt "csalás" lenne, akkor nem ilyen triviális lenne, mint egy sima adminisztratív hiba.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Az a világ, amiben eddig éltünk, az a fogyasztói társadalom, amiben rengeteg dolgot természetesnek veszünk, egyszerűen nem képes elfogadni, felfogni, megérteni, és tudomásul venni azt, hogy ez a víruskrízis teljesen más módon mar bele a civilizációba, mint eddig bármilyen válság.
Az eddigi válságoknak mindig volt rengeteg vesztese, és volt egy szűk réteg, aki meg a nyertese volt, de alapvetően egy zéró összegű játék volt, még ha nehéz is még utólag is szétválogatni az egyes szereplőit pontosan. A 2007-08-as hitelválságról olvastam részletesebben, ott is eléggé egzaktul meg lehet nézni kik jártak jól, kik basztak rá kicsit, közepesen, nagyon. Ez a 2020-as víruskrízis nem ilyen. Nem zéró összegű, hanem lose-lose.
Korábban írtam, ez a terrorizmushoz hasonliít. De kb. úgy, mintha az egész Földet egyszerre terrorizálná mondjuk egy idegen faj. Nem a halottak száma lesz olyan óriási, mint egy világháborúban (bár ez csak tipp, nem tudható momentán), hanem az sokkoló, amit most kell a nyugati világnak átélnie.
Hogy mindenki kikerül a komfortzónájából. Gazdagok is, magas pozíciókban lévők is, sztárok, sportolók, mindenki.
Mindenkinek át kell értékelnie a prioritásait.

Hogy ez a túlélésről szól (van akinek sajnos ténylegesen is), nem az unalomról, nem a szórakozás hiányáról, nem a kellemetlenségekről, nem az elmaradó eseményekről vagy bezáró helyekről. Még csak nem is a kormányzatok, államvezetések tökéletlenségéről. Ettől teljesen új minőség egy világjárvány, és nincs olyan ember, aki emlékezhet ilyenre, mert még nem volt ilyen. Hasonló se.
Még a 2.vh-ban is volt sok érintetlen terület, és azt emberek csinálták, emberi célokkal, emberi hibákkal, stb. Egy vírus nem hibázik (legfeljebb ha szerencsénk van, valahogy elergyad), nem fárad el, nem lehet megvesztegetni, vagy megtrükközni, nincs emberi célja, nem manipulálható, teljesen más minőség.
És amíg a vírus fertőz, és intézkedni kell az ellátórendszerek túlterhelődése ellen, és amíg ezt az emberek nem fogják fel, hogy itt egy minőségében új probléma van, addig érdemben nem tudnak védekezni se ellene. Hogy ez áldozatokkal, kényelmetlenségekkel, kellemetlenségekkel, lemondásokkal jár, mivel ez egy extrém helyzet.

Persze, nem kell mindenkinek felfognia, itt én alapvetően a döntéshozókra, vezetőkre, potentátokra gondolok. Átlagpista általában lófaszt se ért, “miér’ kell bezárni, senki se köhög?” vagy “a mozik megoldják(sic!), hogy kicselezzék a 100 fős nyitvatartási limitet”, és társai. De a vezetőknek előbb-utóbb, amikor látják, hogy csúszik szét minden, nem marad más lehetőségük, mintsem úgy döntsenek, hogy senki nem megy sehova. Otthon ül és túlél valahogy. Ennek kell az alapprogramnak lennie. Erre épülhet minden más.

Persze, ez óriási gazdasági válsággal fog járni, de az akármekkora is, emberi léptékű és így kezelhető probléma. Lassan, bénán, sokáig, nehezen, mindegy, megoldható. Lesz, aki teljesen legatyásodik, de sehol sincs megígérve, hogy ez nem opció, nem az élet része. A világ igazságtalan. Mindig is az volt. 4000 évig úgy élt az ember, hogy ez bármikor megtörténhet vele, jöhet egy új háború, elveheti az erősebb, stb., csak kábé a 20.századtól van valós létbiztonság, és az se mindenhol, és még az se mindenkinek.
Lesz, aki éhezni fog (21.században Magyarországon, USA-ban, Angliában, akárhol??! Ja.), lesz, aki belehal egy vakbélgyulladásba, mert nem tudják ellátni, lesz akit meglincselnek, mert köhögött vagy krákogott. Korházat már gyújtottak fel, igaz, az egyelőre nem a nyugati világban történt.

A világ nyugati fele kurvára el van kényelmesedve - és én személy szerint ezt élvezem, elégedett vagyok a demokratikus kapitalista fogyasztói társadalommal, annak minden hibája ellenére, lévén, nem tudok jobbat, üzembiztosabbat, kényelmesebbet még kitalálni se magam számára elméletben sem.
Na a vírus ezt baszkodja meg, ennek lesz vége, és csak az egyén rugalmasságán, antifragilitásán, eszén múlik, hogy miként jön ki belőle. (Ez az egész gondolatmenet azt feltételezi, hogy a konkrét vírushoz köthető halálozás megmarad 5% alatt. Mert ha magasabb, akkor az több, mint szopás.) Márpedig ahhoz, hogy jól jöjjön ki belőle, el kell engednie a “de be van fizetve”, “de akkor üljek otthon?!”, “pálinka leviszi, akkor házibuli” attitűdöket, és a túlélésre kell fókuszálnia, még akkoris, ha szerencsés, és konkrétan ez számára nem túl sok lemondással, életmódváltással jár.

Mert az eddigi világunk mindenképpen picsán lett rúgva.
Kialakult egy olyan helyzet, aminek kb. az első tizedében még az amerikai vagy svéd egészségügy is kártyavárként omlott össze, ami mindenkire nézve ugyanolyan veszélyes, főorvosok, képviselők, szórakoztatóipari sztárok halnak bele, vagyis mindenkinek ugyanúgy szopás. (Gondolom ennek is akkor lesz több befolyása a döntésekre, ha teljesen egészséges huszonéves világsztár hal bele, aki se nem öreg, se nem krónikus beteg, se nem szegény vagy világhátamögött élő.)
Olyan helyzet alakult ki, hogy nincs olyan intézkedés, ami mindenki számára jó tud lenni. Ha így döntenek, ezek basznak rá, ha úgy, akkor azok, ha úgyabbúl, akkor meg amazok. Amellett, hogy mindenki rábaszik, mert megváltozik a világ.

De szerintem momentán egy jó megoldás van, az, hogy mindenki megül otthon a seggén, mivel még mindig nagyon keveset tudunk a vírusról, de azt tudjuk, ha átlép egy bizonyos esetszámot a súlyos megbetegedések száma, akkor összeomlik az egészségügyi rendszer. És annak valóban iszonyú és beláthatatlan következményei lesznek. Nem azért mert a magyar szar, hanem mert bármelyik összeomlana, és omlik is sajna egyre több helyen. És nem azért mert halálos, hiszen 50 éves kor alatt momentán 1 százalék alatti a mortalitás.
Unalmas? Az, de nem omlik össze az egészségügyi rendszer.
Kevés a tartalék? Majd hoz a tesco, vagy beosztjuk, de nem omlik össze az egészségügyi rendszer.
Nem lesz szórakozás? Nem lesz, legalábbis a lakáson kívül, de ott is van net, tévé, könyvek, lehet beszélgetni, dugni, és főként nem omlik össze az egészségügyi rendszer.
Nem lesz fizu? Nem lesz, majd kitalálnak erre valamit, de nem omlik össze az egészségügyi rendszer.
Nincsenek lakossági megtakarítások? Nincsenek, de eddig se voltak, és az egyén szintjén egy váratlan kiadás ugyanúgy szopó volt eddig is, most ez annyiban más, hogyha megül a seggén, akkor legalább nem omlik össze az egészségügyi rendszer.
Gondolom majd idővel kitalálnak intézkedéseket, mint az adók, szocho és társai nem szedése, visszatérítések, segélyek, vagy állami kamatmentes személyi kölcsönök, ezerféle lehet, és lesz is - utána.

Ezzel azt akarom érzékeltetni, hogy abban a helyzetben vagyunk, mi itt a nyugati világban, hogy így is rábasztunk, úgy is. De az, hogy mennyire, és mennyi ideig, az azon múlik mennyire vagyunk képesek érzékelni, hogy ez a játék nem azon a pályán, nem azokkal a szabályokkal zajlik, mint amivel nekikezdtünk, és ezt mennyire rugalmasan tudjuk lereagálni.
A Fargo első évadában mondja Billy Bob Thornton karaktere, hogy “Az a maga baja, hogy mindvégig azt hitte, léteznek szabályok. Nem léteznek.” Ez van most. Azt hittük, tévedtünk.
És amíg nem tudjuk mik az új szabályok, vagyis pontosan hogy terjed a vírus, hogy nem terjed, mi használ ellene, mi nem, meddig tart a növekedési szakasza, mennyire veszélyes, mennyire virális, mivé mutálódik, és még ezer ilyen apróság, addig maradjon mindenki otthon a seggén. Ez az én meglátásom a dologgal kapcsolatban.

És minden észrevétel, ami arra irányul, hogy ez miért kivitelezhetetlen, kényelmetlen, nehézkes, az részemről el van fogadva, valószínűleg reális, logikus. Az eddigi világban. Ebben az új, vírusos világban meg eggyel alacsonyabb prioritású, mint az, hogy amíg nincs több érdemi infó, addig ne bóklásszunk, mert csak rosszabb lesz.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
NEMHIVATALOS KÖZLEMÉNY,
avagy mindenki nyugodjon le a picsába!


Beszéltem valentinxel és baggióval egyaránt.
Megpróbálom úgy összefoglalni röviden a lényeget, hogy innentől már mindenki nyugodtan aludhasson, mégse avatkozzam bele az aktorok dolgába:

A jó hír az, hogy mindketten (kiegészülve a bowl.hu-s szerkesztőkkel és az FK-s srácokkal) hajlanak a megállapodásra, jelenleg a gyakorlati, technikai részletek kidolgozásán munkálkodnak. De ugye az ördög pont a részletekben lakik. Jelenleg is próbálják onnan kipiszkálni. Ez meg ugye némi idő.
Ezért a lényeg az, mivel a közös érdek és szándék egy irányba mutat, hogy nem tűnik irreálisnak, hogy ez a fórum is megmaradjon, és a sok kecske is jól lakjon.
Ha már eddig kicsit kapkodósra sikerültek a dolgok, most szerencsésebb egy kicsit komótosabb tempó, hogy minden érintett a lehető legjobban jöhessen ki a dologból, és az önérzetek helyett az önérdekek érvényesüljenek. És ne basszák el a nagy kapkodásban.

Amint megvan a végső verdikt, úgyis lesz közös, hivatalos közlemény, addig meg nekünk nincs más dolgunk, mint némi türelemmel várni, és írogatni a bowl.hu-n, vagy bárhol máshol, ahol kedvünk van, hisz úgyis offseason van, meg ezer fok, mindenki a buzi soccerVB-vel lesz elfoglalva, szóval senkit nem hajt a tatár.

Ha akarják, majd ezen hsz.-t követően baggio és valentinx megerősíti, hogy valóban vissza akarják pakolni a szart a lóba, Persze arra garancia nincs, hogy sikerülni is fog nekik.
De lehet drukkolni.
Én ezt teszem.
Hajrá!

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Szerintem MZP legnagyobb hibája az volt, hogy amikor az egész ország (de az összes ellenzéki szavazó bizonyosan) őt nézte a buktabeszédkor, akkor nem azt mondta, hogy
"látjátok, se Gyurcsány, se Jakab, de még a faszszopó MSZP se áll be mögém, de nem is kellenek ilyen szaralakok, NER-csicskák, akik az elmúlt hónapokban is csak szabotáltak, inkább csinálok saját pártot, aminek az a neve, hogy (mondjuk) MZPárt, gyertek, basszuk meg először Ferit, majd utána Viktort, holnap kezdünk, és 4 év múlva kisöpörjük a szemetet mindenhonnan!"
Igény lett volna rá, ahogy Orbán is ezzel kezdte ezt a 16 évet 2002-ben (polgári körök, becsatornázott düh és harcos jövőkép), a fiatalok imádták volna, és lenne 4 éve nekifutni még egyszer Gyurcsány nélkül.
De nem ezt tette.
Tartom, hogy MZP jó ember, de fingja nincs a politikáról, azt mondja, amit gondol, de nem gondolja azt, amit kell ahhoz, hogy sikeres legyen a "nagyfiúk" között a posztmodern 21. században.

2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Hajdú Péter sose számított riporterzseninek, de még ha csak szimplán hülye is lenne, azért csak eszébe jutottak volna a következő kérdések Varga Judit interjúja közben:

- Tudomása szerint akkor igaz vagy sem, hogy Rogánék belebindzsiztek az ügyészségnél lévő iratokba?
- Kiktől hallott egyáltalán ilyen belenyúlásokról?
- Kérdezte erről valaha Rogánt vagy Orbánt, hogy ez igaz e, mondta e nekik, hogy ő ilyeneket hall?
- Miért is adott kegyelmet Kónya Endrének?
- Mi erről az ő verziója?
- Normális e szerinte az, hogy valaki azért kap 4 milliós állásokat, mert valakinek a férje?
- Alkalmas volt e egyébként ezen állásokra Magyar Péter, vagy tényleg csak jó férj és megbízható ember (volt)?
- Tényleg megpofozta a férjét?
- Ha ténylegesen tájékozódott és tudja szerinte mi az a nárcizmus, akkor hogy engedhette egyáltalán a gyermekeihez, nemhogy közos felügyeletet, hiszen mindenki tudja, hogy egy nárcisz mennyire káros a gyerekekre, hogy ez egy gyógyíthatatlan személyiségszerkezet, hogy a nárcisz nem megy terápiába, nincs se betegségtudata, se problémabelátása, nem képes "megjavulni", a környezetére tükörként tekint és közelsem azokat a tüneteket produkálja (manipuláció, fenyegetőzés, fizikai erőszak, stb.), hanem az áldozati helyzeteket keresi, azokban érzi komfortosan magát? Hogy az egyetlen megoldás a nárcisztól az eltávolodás és egy nárcisz szinte sosem erőszakos fizikailag?
- Fel se merült benne, hogy ha Magyarnak személyiségzavara van, és ő ezt tudta, sejtette évek óta, akkor ezt figyelembe vegye a magánéleti, politikai döntései során?
- Ha tényleg hosszú évek óta fenyegette őt Magyar, hogy felveheti amit mond és hangfelvételekkel "megbuktatja a kormányt", akkor ezt jelezte e felfelé, illetve nem merült e fel benne, hogy odafigyeljen arra, hogy ezentúl inkább ne mondjon olyat, amit a férje felvehet, felhasználhat a későbbiekben? Pláne, hogy szerinte egy mentálisan beteg ember a férje?
- Tényleg annyi hatalma nincs egy miniszternek, hogy egy számára kellemetlen helyzetet bárhogyan is kezeljen, csak tűr, szenved, mártírkodik? (Egyébként ezek inkább nárcisztikus tünetek.)
- Fel se merült benne, hogy ha megélése szerint (élet)veszélyben van, vagy a munkáját emiatt nehezebben, akadályoztatva kell így végeznie, akkor ezt jelezze annak, akinek egy miniszternek ezt jeleznie kell (mondjuk AH)?
- Nem beszélt erről a számára kellemetlen helyzetről se Orbánnal, se Rogánnal, és meg se próbáltak keresni valami nyugis, csendes megoldást, ami szakmailag, emberileg, politikailag fenntartható?

És még ha nem is visszi tovább az ezen kérdésekre kapott válaszokat, nem indukálnak a válaszok számára új kérdéseket, akkoris ezek újságírói, riporteri alapkérdések kellettek volna legyenek.
Na de Hajdú Péter nem szimplán csak hülye.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
SOBRI PO PR

13. CINCINNATI BENGALS


12. ARIZONA CARDINALS


11. PITTSBURG STEELERS


10. DETROIT LIONS


9. JACKSONVILLE JAGUARS


8. CAROLINA PANTHERS


7. INDIANAPOLIS COLTS


6. DALLAS COWBOYS


5. BALTIMORE RAVENS


4. DENVER BRONCOS


3. GREEN BAY PACKERS


2. NEW ENGLAND PATRIOTS


1. SEATTLE SEAHAWKS

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Az hogy egy noname fórumon nem írhatok, amit akarok, az nonszensz😃 vagy megvan szabva mi lehet és mit nem?
jobbágy#JC6
Azt írsz amit csak akarsz, és azt kapod, amit érdemelsz.

Arról meg nem tehetsz, ha egy agymosó szekta tagjaként agymosott szektáskent viselkedsz, hiszen nem te döntöttél úgy, hogy ezen szekta tagjaként egy beszédhibás, pénzéhes nárcisztikus, gonosz faszt választottál szellemi vezetődnek.
Vagy mégis?

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
A közös helyiségbe? Végül is az én kurva anyámat, ha oda akarnék pakolni. | (Nem akarok.) |
Mikey
A társasházi közös helyiségbe pakolás olyan, mint egyfajta elitklub. Nem mindenkinek osztályrésze.
Ahhoz, hogy te is tag legyél, bizonyos szintet meg kell ugranod, alkalmasságodat, rátermettségedet bizonyítanod kell.
Jelen esetben úgy, hogy szerzel egy saját kulcsot.
Hajrá. 😊
Sobri Jóska
Ja hogy ez ilyen titkos klub, és az a felvételi feladat, hogy szerezzek kulcsot. Értem. 😀

Mikey
Nem titkos, de bizonyos készségekhez, rátermettséghez, életrevalósághoz kötött.

Amikor a Liszt Ferenc térre költöztem, a legfelső emeletre, akkor akartam, hogy legyen padláskulcsom, mégiscsak ott van fölöttem, de lepattantam a közös képviselőről, a régi lakókról, nyilvánvaló volt, hogy nem akarnak beengedni a társasház elitjébe.
A padlásajtó nagy, régi, kifelé nyíló vasajtó volt, rajta még Horthy idejében odahegesztett lakatpántokkal, lent, fent, középen, de csak a középsőn volt egy baszom nagy lakat, ehhez akartam én is kulcsot.
De nem kaptam senkitől.
Így arra jutottam, hogy veszek én is egy baszom nagy lakatot, és felhelyezem a felső pántba.
A gondolatot tett követte, a lakatra ráírtam a nevem, telefonszámom, és pár héten belül hívott egy lakó, hogy nem tud bejutni a padlástérbe, mert az én lakatom útját állja. Ezek a lakatok már csak ilyenek, mondtam, de mivel már egyenrangú lakattulajdonosok beszéltek, nem egy régi és egy új lakó, így nagyvonalúan felajánlottam egy kulcscsere lehetőségét, amivel a lakótárs élt is, sőt, a személyes találkozás során még arról is meg tudott győzni, hogy ha már kaptam kulcsot az ő lakatjukhoz, az enyémet inkább vegyem le, és akkor nem kell másoknak is engem hívogatniuk.
Mivel akkor már én is a padlásrabejutnitudó elithez tartoztam, így természetesen eleget tettem a kérésének, és boldogan éltünk, míg meg nem haltunk. 😊

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Negi, legyen már egy kis önértékelésed ☺️ Minden rosszindulat nélkül. Már a viccek topicot sem érdemes nézni ha új hozzászólás van. 🤔
kristóf17
Tessék, ez vicces:Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Elmondom én is mit gondolok:

Mivel majd’ minden szereplőt ismerek személyesen, így úgy gondolom minden igazságot is átlátok.
És ahogy baggio aláírásában is szerepel: Nincsen igazság, csak igazságok vannak.
Ami biztosnak látszik: mindenki jót akar.
Ami szintén annak tűnik: ez kurva nehezen fog így összejönni.

Pár infó:
- A teljes magyar amfocis szcéna össze oldalának összes kattintása se eredményez érdemben számottevő bevételt. Konkrétan, a bowl.hu havi teljes reklámbevétele max. 20-30ezer forint körül van, és ezt nem lehet tovább növelni. Ez a piaci realitás, Se cikkekkel, se több fórumbejegyzéssel, sehogy.
Ergo a “pénzéhes tulaj” nem úgy pénzéhes, hogy milliókról lenne szó.


- Az is tény, hogy ettől függetlenül nem akar megválni az oldaltól, ami szíve joga. Sőt, pont ezért. Szerintem akceptálható magyarázat, hogy ezt a valójában nem rossz motort ő fejlesztette, az ő referenciaoldala, és ami még inkább az, hogy az oldal nem értékesíthető annyiért, amennyiért megérné eladni. 10 millióért gondolom holnap eladná, de 2-300ezerért, amennyi (piaci alapon) a valódi értéke meg nem. Mondom, teljesen érthető részéről.

- Ahogy baggio(ék) megoldáskeresése is, hiszen a pár általa írt példa az én agyamat is felbaszta volna. Nem azért, hogy “belőlem ne keressen senki”, hanem a dolog emberi oldala miatt. (Nem elérhető, inaktív “support” ott, ahol azért mindenkinek jobb lenne ha az lenne.) Ez is teljesen legitim megközelítés.


- Tuti benne vagyok a több ezer felhasználó közül a 10 legöregebben, de évek óta azt mondom, hogy nem cikkekben kell gondolkodni, hanem pár perces videókban, hangjegyzetekben, podcastokban. Mindenkinek van okostelója, bárki elő tud tartalmat állítani pár perc alatt egy teló és egy ingyenes szerkesztőprogram segítségével, be tud jelentkezni a Wembleyből, tudja kommentálni a csapata elsőkörösét, online le lehet folytatni egymástól kilométerekre egyidejű beszélgetést, és még sorolhatnám. Egy szerkesztő dolga annyi, hogy ezeket megszűri, rendszerezi, esetleg ötletet ad, egyeztet a lelkes, nonprofit amfoci-rajongóval, akiből pár év alatt iktriad vagy Igor válik, és információt tud prezentálni.
2018-at írunk, helóka.
És persze írni is bárki írhat, hsz.-t, cikket, PR-t, csapatismertetőt, bármit, bármikor, topicba, akárhova. Az valóban fontos, hogy legyen pár felelős, aki ezt menedzseli, és ha már ingyen és jókedvében teszi, akkor az is módfelett fontos, hogy legalább gördülékenyen és kényelmesen tehesse, ne kelljen könyörögnie egy logó beillesztéséért, vagy szerkesztési jogokért.


És ez a fő szempont. Úgy is összegezhetném, hogy azon vitathatatlan kényelmetlenségek miatt, amit valentinx nemtörődömsége okozott baggioéknak, most nekünk, mindenkimásoknak okozódik nagy kellemetlenség.


Én a kommunikációban dolgozom és hiszek.
Üljön le mindenki, aki ezügyben aktív aktor, és találja ki, hogy mi az a konstrukció, ami generálisan a legkevesebb kellemetlenséggel jár.

Számomra az a prioritás, hogy szépen, átláthatóan, kezelhetően minden legyen egyhelyen, mivel ebben a fórumban pont az a hasznos, hogy bár az amfoci miatt jött létre, de rengeteg offtopic infót is innen szerzek be, legyen szó NBA-ről, sorozatokról, soccerről vagy F1-ről. Pont annyira érdekel amennyire itt szó esik róla, vagy ha jobban, akkor utánanézek.
Nem is beszélve a sépen, tematikusan rendszerezett amfocis infókról a topicokban.

És nagyon nem szeretném, hogy amikor a Jax újra kipicsázza a Steelerst, persze a Super BBBBBBBB’s által agyonalázott védelmével, akkor ne tudjam ezt Soldi orra alá dörgölni.
Azonnal, átláthatóan, mindenki más láttára, egy normális és kulturált felületen.
Ez alapelvárás részemről.

Összefoglalva az a globális konklúzióm, hogy tessenek mindenkinek addig beszélni és egyeztetni, amíg a kényelmetlenségek egy konszenzuálisan alacsony szintre nem csökkennek újra, mert most nem ez van.

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 31 564 — #NoStress
Már ideje volt.Kiégtem.