Minnesota Vikings

34 feliratkozó

20 órája
PatrickSKOL Minnesota Vikings 88
Sziasztok!

Zajlanak az események bizony... A pályán és a pályán kívül is...
Nélkülünk... Rossz megint belegondolni, hogy eltelt egy szezon és nekünk már a többi csapatot kell nézni, ki hogysmint teszi tiszteletét a PO-ban és ismét maradt "a majd jövőre talán jobb lesz" dolog.
Vajon mikor leszünk évről-évre PO contender csapat... Soha napján? 😕

Jefferson szezonjának nagyon örülök, állat a srác! Tényleg bebizonyította, hogy jobb lesz az előtte draftolt elkapóktól (IS 😛 ).

Vajon mit lehet a csapatunktól várni a következő idényben? Reálisan kb. egy ugyanilyen közepes szezont max.. 7-9 / 8-8 tájéka ?!

D:
Mi lesz vajon Hunterrel? Mi lesz a szebb időkben veretes pass rushunkkal? Idén a D line-ba jön már vissza a Linval Jóska pótlására igazolt Pierce? Még mindig mondhatja azt, hogy kiüldögéli majd a szezont??? Csak mert a DT poszton is olyan kevesek vagyunk, hogy csak na.
Ahogy láttam szabadügynök lesz a védelemből Harris, Wilson... Érdekes, mert Harrist egy rakat pénzért biztosan nem tartjuk meg ezután a szezont után, de akkor ki lesz a párja Smithnek... Wilson szerintem a körülményekhez képest egész jól helyettesítette Kendrickset. Barr is nagyon kellene vissza... Ezt az LB brigádot jó volna visszakapni.
CB poszt hogyan lesz vajon megoldva... Gladney hozott szerintem egy átlagos, talán kicsivel átlag feletti szezont, Dantzlert a kicsivel átlag felettibe sorolnám, kezdetnek nem rossz. Mi lesz a többi cornerrel? Sem Boydban, sem Chris Johnsonban, sem Handben nem érzek kezdő potenciált a jövőben.
Ide kellene valaki...

O:
Továbbra is kövezzetek meg, de nem érzek Cousins, mint QB személyében óriási problémát... Szerintem jó több, mint jó szezonja volt... Volt az a néhány meccs, ahol szórt INT-eket, de amit tőle várhatunk, azt tudja hozni... Igen nem mobilis, nem is lesz már az sajnos, de meg tudja dobni, amit kell és vannak lesznek elkapói...
Annyi, hogy főműsoridős meccseket nem kéne kapnunk. 😀 Bár már elvesztette a szüzességét.
Viszont még mindig átlag feletti passzpontossággal dobál, célpontjai rendben vannak, Thielen mondjuk fiatalabb nem lesz, de állat a csávó szintén. Nincs mese ha tetszik, ha nem vele megyünk tovább.
Tud ő még fejlődni vajon?

Ilyen O-fal mellett nem könnyű. 😀 Én nem tudom, hogy ezt a generációs lassan ezt az évezredet érintő problémát, hogy nem tudja megoldani a csapat... Mi várható vajon itt? A fal egyik oldala szerintem biztos: Bradburry, Cleveland, Oneill... De hogy mi lesz "amott"... és hogy fogjuk ezt megoldani a következő évre nem tudom. Valószínű a sehogy felé tendál a dolog. 😕

Hamnak kulcsszerepe lett Cook futásaiban, vele nem tudom hogy állunk, de meg kell tartani. Bár hozzáteszem hasonló stílusban, technikásan futó RB, aki szórja a misstackle-öket szerintem nincs a ligában... Kérdésem:
Miért nem használjuk jobban ki őt a kifelé, oldalirányú futásoknál??? Bárkit képes megverni, pláne sebességből kifelé.

Rudira kíváncsi leszek... de Irvy egyre inkább kezd felnőni a feladathoz TE poszton, Conklin is kezd megbízhatóbb lenni, ha be kellett ugorjon, akár passzoknál is.

Pozíciós edzők:

Mi lesz velük? Az ST koordinátor kicsapása nem ért meglepetésként... csapaton belül esetleg megtudjuk oda oldani a pótlást?
Kubiak pedig... Nyilván elvileg ő döntött így, de én nem vagyok maradéktalanul elégedett a hívásaival, hozzáteszem, szerintem van tőle bőven rosszabb OC, aki a helyén csücsül még a szezont követően. Kérdés, hogy mennyit tudtunk volna fejlődni még vele, pluszt, trükkös, tökös playeket nem adott nekünk...

Ez az OC kérdés lesz nagyon nehéz... kik lehetnek ide esélyesek? Ki tud Cousins-ből valamit faragni vajon, előrébb vinni valamelyest még?

Seahawks menesztett OC-jét nem hozzuk el? 😀 Hátha épít valamit Wilsonból Kirkbe? 😀

Bocsi a hosszú irományért, ha már néhány kérdésre választ kapok, nagyon megköszöntem!

Csak hát egy fanatikusnak már most hiányzik a csapat...
2 napja
Toca Minnesota Vikings 13 854 — Vikings fan
Zajlanak az események a csapat körül, nem csak OC, ST edzőket kell keresni, Paton is elkelt Denverbe GM-nek.
vsanyi132
Fasza... Szívesebben láttam volna nálunk.
3 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Zajlanak az események a csapat körül, nem csak OC, ST edzőket kell keresni, Paton is elkelt Denverbe GM-nek.2020-ban nem számoljuk a pontokat
12 napja
Beki New York Jets 14 700
Zimmer azt nyilatkozta pár perce, hogy a spec team coachotok szerződése lejár és nem hosszabbítják meg. Kubiak még gondolkozik a visszavonuláson.
12 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Elég magasan van a Vikings szurkolók idei ingerküszöbe 😊 új OC-t kell keresni, immár a sokadikat a Zimmer érában, ami nem könnyíti meg az amúgy sem rózsás helyzetünket. Kíváncsi lennék mióta érlelődik ez a godolat Kubiak fejében, és mikor hozta a csapat tudomására... Papíron egy jó statisztikával hagyta itt az offense-t, de aki látta játszani idén a csapatot az tudja hogy a valóság más. Nagyon kíváncsi vagyok mi jön még ezután.2020-ban nem számoljuk a pontokat
12 napja
empty taxi Atlanta Falcons California Golden Bears 27 182 — Lynn go Lynn go Lynn go láz!


cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
13 napja
Wolfy33 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 27
Justin 1400 yard új újonc rekord. Azért ez jól esett a végére. (A cipője király volt 😀)
13 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 4 725 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gratula a rekordhoz, élmény nèzni JJ játékát!Le'Veon Bell#26
9246 yard & 46 TD
13 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Kellettek hozzá a zebrák is, de legalább 2021-ben még nem kaptunk ki. Skol 😊2020-ban nem számoljuk a pontokat
17 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Úgy tűnik nem akarunk nyerni Detroitban, különböző okokból de sokan fognak hiányozni a kezdőből, az amúgy sem acélos csapatunk igazi preseason meccset fog tolni. Csak sérülés nélkül hozzuk le...2020-ban nem számoljuk a pontokat
19 napja
Wolfy33 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 27
Nem csak baromi jó Justin Jefferson, nagyon rendes gyerek is. Szép ajándékot vett a szüleinek.

iktriad
Szép szép,de egy egy Vikings póló remélem csak volt a hátsó ülésen Apunak és Anyunak😂

Szerkesztette: Wolfy33
19 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 63 115 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem csak baromi jó Justin Jefferson, nagyon rendes gyerek is. Szép ajándékot vett a szüleinek.
21 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Végignéztem, és nem akartam egyből írni a meccsről mert ha lehet még fruszrálóbb volt mint eddig, pedig nehéz volt überelni pl a múlt heti Bears elleni bénázást. Első gondolatom így majdnem egy nappal hogy az eredmény számszerűsítve mutatja a csapat állapotát. Az offense felrakott 33 pontot, ami 35 kellene legyen, csak ugye a zseni Bailey barátunk ismét tudta mikor kell xp-t hibázni, aztán meg az eredémény után loholva a 2 pontos kísérlet nem ült. Megjegyzem, a rontott xp-ig benne volt hogy a fos védelem ellenére akár lehet ez olyan pisztolypárbaj, amiből kijöhetünk győztesen, csak labdát kell szerezni. Na ott akkor eltört valami, onnantól látszott hogy eldőlt a meccs. Az amit offense-ben mutatott a csapat azért elég jól nézett ki, de fal nélkül tényleg nem szabad nekimenni a jövő évnek, egy kicsit is jobb defense ellen tehetetlenek vagyunk, összeomlanak mint a kártyavár. Tegnap megmutatta a Saint defense hogy ők mennyire gyengék, tudtunk ellenük támadni, és ez szegénységi bizonyítvány nekik. WR, RB, TE poszton szerintem megvagyunk, kellene valaki aki elmagyarázza hogy kell playt hívni Kubiaknak, és kell a fal ugye. A defense teljesítményéről Zimmer elmondta hogy fos, nem voltunk jók futás ellen, és ha visszatérnek Hunterék én akkor sem látom biztosnak hogy is fog ez kinézni. Jövőre biztos hogy nem lesz még elég a védelem, és az kell hozzá szerintem hogy belássák hogy a 2 def kordinátor mint rendszer szart se ér. Akkor se ha az egyik a HC fia... Az emberanyag egy dolog, de a stáb kialakításáért Zimmer felel, és jövőre ha nem megy a csapatnak őt garantáltan elsöpri a népharag 3 meccs után. Eddig a defense miatt marasztaltuk, én magam is azt mondtam hogy rá kell bízni a fiatalokat, de ez a tegnapi kritikán aluli produkció mindent borított. Szóval van baj, és ki kell rúgni a kickert, mert egy nyomi kickoff se sikerült úgy már a végén hogy ne 35 yardos visszahordás legyen belőle.
Az idei év egy nagyon hosszú pre-season volt 2021 előtt, a többit meglátjuk jövőre.2020-ban nem számoljuk a pontokat
22 napja
Toca Minnesota Vikings 13 854 — Vikings fan
Nem, amíg a támadó falat nem teszik rendben addig itt nem lesz semmi rendben Kirkkel.
Persze ha lesz egy mobilisabb QB akkor akar eleg lehet.
22 napja
jmarcell 18
Jövőre, ha összeáll ez a védelem nem lesz ez rossz. Visszajönnek a hiányzók, esetleg tudunk mélyíteni a kereten, igaz sok nincs a kalapban, viszont Huntert nem kellene elengedni. Azért a secondary kapott idén eleget pass rush nélkül. Jövőre (sokkal) könnyebb dolguk lesz, ha van egy rendes front seven. És egyébként szerintem az O-re sem lehet panasz, bármennyire is kikaptunk az utóbbi meccseken. A futásaink mennek, Thielen és JJ rendben lesz, Rudolph helye mondjuk kérdéses. A fal is néha tudja, amit tudnia kellene, ha ott is egy kis előrelépés lesz, akkor Cousinsnak sem kell 1,5 sec alatt eldobnia a labdát, hanem lehet jut neki 2 is... 😛 nem mondom, hogy SB run lesz, de léphetünk előre.
22 napja
tüsi91 Chicago Bears 9 063
Egy dolgot nem kell feledni, hogy a front sevenből hiányzik Hunter, Kendricks, Barr és az opt out miatt Pierce is. Első kettő elit játékos a posztján.
A fal közepe amúgy sem volt megoldva Joseph után, oda kell majd erősítés.
Játszanak a fiatalok sokat, de ha az említett urak visszajönnek nem lesz ez rossz.
22 napja
Daunte Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 30 — Viking
Talán jobb is, h nem néztem. 😀
22 napja
Wolfy33 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 27
Karácsonyi ébredés! Ilyen lyukas D-re futás ellen nem emlékszem. Kár. N mentve,de itt ma minden bejött nekik, nekünk semmi. Futások tekintetében.
24 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Cook és Jefferson be lett szavazva a Pro Bowlra.


És azzal. hogy Ngakoue nem került be a Pro Bowlra, biztossá vált, hogy 2022-ben 5. körös pick jön majd érte.
iktriad
Thielen, Kendricks, és H. Smith szerintem még megérdemelték volna, de egy ilyen szezon után nincs mit tenni.2020-ban nem számoljuk a pontokat
26 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 63 115 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cook és Jefferson be lett szavazva a Pro Bowlra.


És azzal. hogy Ngakoue nem került be a Pro Bowlra, biztossá vált, hogy 2022-ben 5. körös pick jön majd érte.
27 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Már mindegy. A szezon eleje ment el, onnan azután, lett egy jobb sorozat, azért akkora bukták nem lettek, de idegesítő L volt pár. Utolsó két meccs lesz ahogy lesz, aztán jövőre jobbat remélünk.
Wolfy33
Nekem ez kilátástalan volt, az a bajom. Viszont tényleg mindegy...2020-ban nem számoljuk a pontokat
27 napja
Wolfy33 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 27
Már mindegy. A szezon eleje ment el, onnan azután, lett egy jobb sorozat, azért akkora bukták nem lettek, de idegesítő L volt pár. Utolsó két meccs lesz ahogy lesz, aztán jövőre jobbat remélünk.
27 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Így közvetlenül a meccs után a véleményem: nagyon gyenge Defense, ennél is szarabb játékhívások Offense oldalon, sima, elkeserítően sima vereség egy gyenge Bearstől. Közel maradtunk, 6 pont nem a világ, de a játék siralmas volt. Karácsonykor mi leszünk az ünnepi pulyka a Saints asztalán, jól meggyaláznak minket ha így folytatjuk.2020-ban nem számoljuk a pontokat
27 napja
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 1 690 — Vikings fan
Izgalmas meccset várok, de mi nem is tudunk mást 😊 Szerintem szoros lesz, remélem nem a rúgások döntenek mert akkor végünk. Nem vagyunk esélyesek, de ezeken a csoport meccseken nincs sosem egyértelmű favorit. Ne sérüljön meg senki, szerintem ez lenne a legfontosabb. A többit meglátjuk 😊 Skol!

Szerkesztette: vsanyi1322020-ban nem számoljuk a pontokat
29 napja
Wolfy33 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 27
Még mindig van kickerünk?? 😮
PatrickSKOL
Van. Bailey. 10 milla/ 3 év. Március óta.😀