Klemó

Pittsburgh Steelers

Klemó
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
7 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
1 760


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Úgy sejtem vót má, de talán jó újra néznetek 😊

JuJu’s reaction to being drafted hit me right in the feels. 🙌 @TeamJuJu (via @NFLFilms)
 www.thescore.com/s/10103849
dande
Ezt nem is láttam még, köszi a megosztást! 😊

Nos, pár nap és jönnek az új videók. Kiváncsi leszek.
14 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Murphy a helyeteken meglepő lenne ha még bent lenne.
Janek
En meg szinte biztos vagyok az ellenkezojeben...undersized CB...aki lehet az NFLben nickel cornerkent lehet nagyon jo. Ez nem top15 tulajdonsag...
14 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Leszarom Brownt....ez milyen????Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
14 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Ben a hibás, biztos feltörte a twitter fiókot..... 😊
17 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
3 hét van a draftig....itt hagyok egy nevet...😉
Az első körös választásunk:
| Chase Winovich, OLB, Michigan |
Klaci79
Ez a választás egy fokkal jobban tetszene annál, mintha a "kedves" csapattársát húznánk ki 1. körben. Mondjuk ő is inkább 2. körbe jöjjön.
Gergőke
Megtennéd, hogy kifejted, miért gondolod így?
A mock draftokban ha nem cb-t és nem wr-t írnak hozzánk, akkor a legtöbbször az ő neve van.
Mivel nem ismerem egyik egyetemi játékost sem, csak a nevüket, kíváncsi vagyok a véleményedre.🙂
Hol a hiba nála? Köszi.
zidane99
Bush játéka kapcsán azt tudom mondani, hogy azt kell ismerem, hogy a játék számos elemében jól teljesít, legalábbis egyetemi szinten jó volt. Azt gondolom, hogy pl. a TE védekezéssel viszont lesz gondja a profik között.

Viszont nekem személyes ellentétem van vele 😀. konkrétan egy büdös, nagy parasztnak tartom.

Ilyen "csodás " dolgokra képes amúgy:

 www.youtube.com/watch?v=n_KIprtE1-E

Nálam ez ilyen, Burficti mélységek. 😀
Gergőke
Azért no....tudom úgy kezdődött, hogy visszaütött, de azért az, amikor az ellenfél csapata sisakban, összekulcsolt kezekkel végigmasírozik a pályán definicio szerűen letarolva a melegítő ellenfelet azt én provokációnak nevezem és nem kicsit. Bush felült rá és nyilván ez is volt a cél, de ha csak ez lett volna a gond Burficttel ohhhh semmi gond nem lett volna...
17 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Shazierről van vmi hír h h áll a felépülése?
steelwolf
Nem nagyon van semmi, ebben a szezonban nem fog játszani, viszont a szezonra adtok neki szerződést, és aztán meglátjátok mi lesz.
kapitnono
Annyi a kiegészítés, hogy segítség nélkül jár, sőt már a gyerekével futás is volt. Ettől még a mozgásán látszik a sérülés és nagyjából az a best case szkenárió, hogy tud járni, futni majd, mint egy hétköznapi ember, de ennyi a maximum és ez is már óriási eredmény ahhoz képest, ami a műtétek utáni sejtés volt.

A célja, hogy visszatér sokkal inkább motiváció, vízió és Én azt gondolom, hogy a valóság az, hogy cirka egy év múlva fog majd hivatalosan visszavonulni (és itt nálunk edzői munkát kapni).
18 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Kozora mock draftját meg ne nézzétek....gondolom már a smoke screen része 😀
| Round One (20th Overall): Mack Wilson/ILB Alabama- 6’1/1 240 |
Klaci79
Jinx stratégia, szinte egészen biztos. 😊

De a szomorú azért az, hogy szépen levezeti, hogy ennek igenis van realitása, ugyanis nagyjából Burns is így került kiválasztásra.
19 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Ahogy egyébként elnéztem az elmúlt napok történéseit kicsit mégis több esélyt látok erre a Bush 1/20-as választásra. Bush a combine előtt nem volt magasra értékelve, de az áttörést hozott neki. Azóta viszont páran igencsak komoly teljesítményt mutattak a pro day-eken, így aztán mások értéke is jelentősen megnőtt...lehet éppen Bush kárára.
Klaci79
Azért a Bengals szépen mind White-ot, mind Busht elhozza vizitre. Szerintem Bush smokescreen, mert nem tartom reálisnak, hogy 10-re bevállalják.
22 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Én Murphyről beszéltem....a zóna védekezés, a vegyes sémák okán, a playmaker ability, és a végsebesség concern és a laza csípő kapcsán. Bezony nem változott a véleményem, dehát nem muszáj egyetérteni.

A 3-4 OLB class valóban silányabb ez jogos és/vagy bele kell hinni egy-két emberbe, hogy meg tudja oldani. Wino ilyen ez nekem nem kétséges és az sem, hogy ha bent lesz 2/20-on, akkor be fogjuk húzni.

Fant nem a mi emberünk lesz Én azt gondolom. TE-t fogunk draftolni, de inkább olyat, aki inkább blokkolásban erős és másodsorban elkapó és nem fordítva. Fant nekem is tetszene, ha mondjuk JJ itt lenne még és Dönci helyett keresnénk potentátot.
23 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Passrusher fronton mehetünk több felé:

Érdekes lesz a drafton, hogy Montez Sweat szívbaját hogyan értékelik a GM-ek/csapatok és emiatt csúszik-e? Mondjuk ő erő helyett inkább sebességből és technikából dolgozik, nekem egy őserő vadállat jobban tetszene Watt túloldalára radírozni.

Jachai Polite nekem felépítésre tetszik, nagy tehetség, de ő baromi nagy rizikó, amit nem kéne bevállalni, mert lusta mint a dög és elég öntörvényű. Nekünk most munkamániás és győztes attitűddel rendelkező emberek kellenek, nem kell az újabb feszkó az öltözőbe.

Szóval sztem húzzuk ki Chase Winovich-ot ahogy Süti mondja, mert az ő mentalitása aranyat érhet, példaértékű a munkamorálja (Harbaughnál nem is lehetett másképpen), a játékát pedig sokan a fénykorában tündöklő Clay Matthewshoz hasonlítják, szóval engem az sem érdekel, ha ordasat reachelünk érte. Benne ugyanis látom, hogy egymaga megbont egy egész vakoldalt és Wattal párban brutál terror jöhet, ami régóta féloldalas. Ha marad Dupree, akkor pedig szépen felépíthetjük őt is, nem kell azonnal kezdenie, sőt lehet félszezonig szituációs passrusher. (Különben Dupree évi 9 milliója lassan már backup szinten is elmegy a ligában, én nem fogom csapkodni az asztalt, hogy három első körös EDGE-ünk van, a Broncos pl Shaney Ray mellé/elé behúzta Chubb-ot első kör ide vagy oda...) A második körös húzásunknál már sztem nem lesz elérhető, szóval első körben kellene őt behúzni.

Ha ne adj Isten, Wino kimegy (amit kétlek, de érte egy 5 helyet akár felmozognék, ha akkora hype-ja lenne/esetleg visszatradelnék első kör végére másodikból, bár ott velünk nem nagyon üzletelnek riválisok sztem v rohadt drágán) akkor lehet a pick secondary vagy WR is. Alternatív pick OLB-re Clelin Ferrell.

CB-ben nekem a legjobban DeAndre Baker tetszik, nagyon atletikus, jó érzékkel megy a passz zónákba, tapad az elkapóra és fordulékony is, viszont futás ellen kétséges lehet a súlya.

Greedy Williams is király, de bevallom, hogy az LSU tape-n őt nem annyira néztem, viszont sztem ő kimegy TOP15-ben.

Byron Murphy sztem nem igazán illik a mi zone coveridge rendszerünkbe - amit nem tudom, hogy Butz miért erőltet és amibe Burns is belebukott. Ő egy verekedősebb sec-be (Vikings, Eagles, Hawks) illene.

Amani Oruwariye a homer emberem a Penn State miatt, bár nála is vannak kételyeim a sebességét illetően.

Chauncey Gardner-Johnson egy érdekes projekt lenne szintén, mert vele aztán mehetne a hibrid emberek özöne, lehetne mozgatni mindenkit mindenhová, svájcibicskák a fiókban (Swiss Knives Patchwork). Első kör talán érte reach lenne, de másodikban simaliba.

WR kedvenceim: AJ Brown, Parris Campbell, Deebo Samuel és Riley Ridley a magasabb körökben, JJ. Arcega vagy Miles Boykin a középső körökben, illetve Andy Isabella és Renfrow hátul, de ők mondjuk kizárólag slotban használhatók.

Mindegyiket tudná használni Ben, kell is egy Brown-pótlék (aki ne Hollywood legyen). Személy szerint én most nem egy klónt hoznék, hanem inkább egy igazi lóbaszó gyereket, mert Plaxico óta nem volt egy benga állatunk, aki minden fight ball-t lehúz és megbasz minden cornert, csak ne Metcalf legyen a neve (úgysem lesz benn 10-nél sem).

AJ Brown-t tartom egyébként a class legjobb elkapójának, ha nem hülye a Jax, inkább őt viszi Metcalf helyett, én nem látom jelenleg, hogy hogyan csúszik le 20-ig, elkapóért viszont felmenni vétek lenne nekünk.

Legyen mondjuk Miles Boykin (6'3/220) a harmadik körben és elégedett leszek.

A fentiek szimpla elmélkedések, meg wishful thinking, de egy Winovich (OLB), CGJ (S)+Amani (CB), Boykin (WR) első négy pick még akár reális is lehet. A falakba húzott pickek viszont mindenhol bebolondíthatnak, oda mindig elkél a segítség és mélyítés (pl.: Dalton Risner, Cody Ford, Chris Lindstrom, Jeffery Simmons, Jerry Tillery, Charly Omenihu, Dexter Lawrence).

Az első kör pedig függ attól is, hogy ki marad a BPA az OLB/ILB/EDGE/DE/SEC posztokon vs AJ Brown.
Fast Willie
Azzal az iránnyal egyetértek, hogy Bushért ne menjünk fel, de azzal nem, hogy ha ő ott lenne, akkor ne hozzuk be. Nem nagyon látok kevésbé no brainer picket 1/20-on Bushnál már csak azért is, mert óriási needünk.

Nekem a CB-k közül pont Murphy a kedvencem. Nem nagyon értem, hogy a zóna kapcsán mire alapozod, hogy nem lenne jó benne, amikor egy olyan rendszerből jön, amely folyamatosan váltotta a zónát az emberezéssel és kivételes tehetsége is van az elővételezéshez és ahhoz is, hogy NE mutassa mi a szándék. Nála az egyedüli, de az kétségkívül meglevő concern az az atletikussága, végsebessége. Viszont a labdás gyakorlatoknál szenzációs volt, olyan irányváltásokra képes, mint senki a CB classban. Nekem ő nagyon tetszik és ha Bush nincs, Én nagyon is szeretném őt, mert szédületes playmaker ability lenne egy Nelson-Murphy-Haden trióbanés ha kell Murphy ki is tud menni szélre.

Deandre Baker egy tipikus shut down corner prototipus, akiről nekem pont Burns jut eszembe, már csak azért is, mert a zónázás nagyon nem az erőssége. Ezen felül a futás ellen teljesen hasztalan. Egy Burns 2.0-át látok benne, akinél a futás elleni védekezést és a zónázás ugyanúgy kérdés. Bursnél egyértelműen kifinomultabb játékos és kevésbé kockázatos, de az interjúk nem sok jót sejtettek arról mit lát a pályán és mit nem.

Nekem tehát, ha nincs Bush egyértelműen a CB az irány. Az EDGE class erős, ez kétségtlen, de azon felül, hogy Sweat egy elképesztő atléta olyan a csípője, mint egy robotnak (vagyis nincs) és nagyon nem tudok olyan szkenáriót elképzelni, hogy lecsússzon a combine után. Winovitch nekem is egy szimpatikus pick lenne, de első körben óriási reachnek gondolok egy olyan játékost, akit életében nem kértek meg arra, hogy ne csak az irányítóra menjen. 2/20-ra azt mondom jöjjön, de vele első körben számolni szerintem nettó butaság. 3. napos prospect volt ő még pár hónapja, de kétségtelen, hogy a hype nagy volt körülötte és rendben is van a srác annyira, hogy a második napon és a második körben elvigye valaki. Csak remélem, hogy 20-on bent lesz, de nem valószínű.

AJ. Brown nekem is tetszik és draftolnám is, ha nem draftoltunk volna egy ugyanilyen csávót 2 éve. JuJu pont ugyanez a tipus, de egy csapatba nem kell kettő ilyen. Nekünk szélső WR kell egyértelműen, főleg, hogy Rogers, Switzer is ott van még és egyik playa sem tudja meghúzni a pályát igazán és még Washington engem nem győzött meg, hogy beválik. Metcalf pont ez a szélső WR1 tipus, de Én azt gondolom, de az jogos, hogy képzettségben Brown előtte van. (megjegyzem mindkettő)

Itt az még a kérdés nekem, hogy egy Simmonst ki és mikor vállal be az ACL sérülése után és vélhetően úgy, hogy az egész rookie szezont ki kell majd hagyja. Nekem ő egyértelműen top5 pick volt (de top10 no brainer mindenképp) és egyértelműen egy óriási upgrade lehetne bármelyik DL-ba. 3/6-ra lehet behúznám....

Legkedveltebb fórum hozzászólások

14 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Leszarom Brownt....ez milyen????Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
7 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Emberek! Hol van ez a helyzet az akkori Steelers CAP helyzetétől??? Ott és akkor TÖBB ÉVEN keresztül manageltük ezt a helyzetet és egyébként - véleményem szerint - többnyire zseniálisan, de ezen persze lehet vitatkozni. Az biztos, hogy több csapat anno irigykedve nézte hogyan tartjuk meg a sztárokat, tágítjuk azt a lehetőséget, hogy az adott roster csúcsra jár. (mert ugyanis annak volt valószínűsége)

Idén van egy Bellünk mintegy 12 milliáért és az a kérdés, hogy tovább tudjuk-e ezt húzni 2-3 millával és nem az, hogy rátegyünk-e 10 millát. Ha egy csapat ezt nem tudja átstrukrurálással kezelni, akkor nem alkalmas arra, hogy NFL-ben legyen.

Totál más kérdés lenne, ha azt mondanánk, hogy a védelembe is hoznánk egy FA-t jó pénzzért. Oda komoly áldozatok kellenének és ott lenne érdemes arról vitatkozni, hogy a strukturálás megéri-e hosszú távon. De akár az is valid kérdés lenne, hogy engedjük el Bellt és helyette a D-be hozzunk jó játékost. A baj pontosan ott kezdődik, hogy ilyen playmaker D játékost nem engednek el csak úgy, így ebben szűk a kínálat.

Totál világos a képlet nálam. Ben marad még kettő évet. Ide kell optimalizálnunk. Az, hogy egy playmakert megtartsunk egy halovány dead money kockázattal nem hogy vállalható, de vállalandó kérdés. Bell kapcsán sokkal inkább a morál a kérdés, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond és ezt az újságírók fújják fel. A D kapcsán pedig ott vannak a fiatalok, egyértelmű D heavy draftot várok.

De lehet ezt másként is fogalmazni. Ha +1-2 milláért Bell marad és a csapategység is rendben (úgy néz ki igen), óriási balfaszság lenne őt elengedni, illetve megfelelő ellenértékkel csakis. (1. körös pick)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Golson kapcsán két dologról beszélünk. Az egyik, hogy várjuk-e, hogy felépül, a másik pedig, hogy szembekötve rá számítunk-e slot CB poszton. Colbert egyértelmű volt mindegyik kérdésben, így kutatgatni sem kell a választ. Meg fogja kapni az esélyt a TC-ben, de mivel lábsérülése volt a második, így nem kizárható, hogy lassulni fog, ami egy slot CB esetében pont a playmaker ability csökkenését/megszűnését eredményezheti. Pontosan ezért mondta azt Colbert, hogy habár nem rásérülésről, vagyis krónikus bajról van szó Golson kapcsán, ez utóbbi nem fogja visszatartani a csapatot egy CB picktől/igazolástól. Node ettől még a TC-ben meg fogja kapni az esélyt, de várhatóan egy második/harmadik körös újoncot, vagy egy FA igazolást ki kell majd szorítson a posztján.

Ennyi ez nem több, de nem is kevesebb. Ahogy annak idején Sean Spence is megkapta az esélyt egy sokkal súlyosabb sérülés után, úgy Golson is meg fogja kapni. Én személy szerint borzasztóan szurkolok neki, ahogy annak idején Spence-nek is szurkoltam.
2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/1095734141738516480
Klaci79
Mindegy. : ( Kar erte.

De ezt koszi BB hogy ide konyorogted a drafton "korai korben", connert. Es ezert nem egyeztek meg bellel. Es hogy most meg ab vel is osszerugtad a port. Es most igy lehet ket klasszis megy. Es a leggyengebb lancszem marad. Es egy sokkal gyengebb csapat.

Koszonjuk BB.
gabistar
Vazze...2x elolvastam az utolsó bekezdést....2017-ben draftoltunk 3. körben egy futót és Te ki vagy akadva, mert bejött? Gonosz Ben bácsi lobbizott mellette, ádáz harcot folytatva Bell és Brown ellen......ez már kóros, de komolyan....nincs a ligában olyan csapat, amely ne irigyelné ezt a 3. körös húzást, és Én Colbertet szidnám nagyon, ha most ott állnánk, hogy belekavarodtunk volna kényszerűen egy óriási fixszel sok évre egy 15-16 millás per annum RB fizetésbe.

Csak kis kitekintés azért nem árt. A nagy dirrel-durral szerződést kapó Gurley PO teljesítményét nem árt kicsit górcső alá venni.....bizti van egy-két szurkesz, aki most veri a fejét a falba, hogy egy 10kg súlyfelesleggel rohangáló RB jobban teljesített nála....dehát tudom Bell az Bell, ő mindig jó lesz....

Nem akarom folytatni, mert nincs értelme. Ez nem vita, nincs érv, ellenben meggyőződés annál inkább és ezzel nekem a hócipőm tele.

Én azt szeretném, hogy ez záródjon és mindkét díva a csapaton kívül legyen, így vagy úgy. Én akkor is a csapat mellett leszek. Biztos lesz visszaesés, de leszarom.....csak csapatként küzdjön mindenki.
5 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Ez a csapat, amióta követem soha egyetlen szezont sem adott fel. A 2013-as év jó példa erre, amely ippeg Bell első idénye is. 0-4 volt az indítás, a csapat mélyen, de az év végén egy 30 akárhányas kihagyott FG-n múlott az, hogy bent leszünk a PO-ban. Nem tudok olyan évet, amikor ne lettünk volna PO contenderek az év végefelé és mindezt 11 év alatt mindig. Aki ezt nem edzői sikerként értékeli azt nem győzi meg semmi sem. Igen, a PO más kávéház, de persze erről mondjuk a Cicák is beszélhetnek, akik soha a büdös életben nem hoztak egy rohadt W-t ott. Ehhez képest 2SB fellépés, egy gyűrű és sok PO győzelem nálunk.

Ami nekem még meggyőző az az, hogy úgy vezényelte le a 2008-as nagy csapat átalakítását, hogy közben mindvégig PO contenderek maradtunk. Ilyet BB-n kívül senki nem csinál(t). Ezt sokszos és sokan a szőnyeg alá söprik, de ez nagy dolog, főleg, ha egy-egy olyan csapatot megnézek, akik PO-t is csak néha-néha látnak, vagy egyáltalán nem.

Az aki a playhívós, elemzős edzőket szereti, az Tomlin ellen van, de ő az edzői teamben hisz és a motivációban. Nem hibátlan, mint ahogy senki sem. A meccselései sokszor kérdésesek és érthetetlenek.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Azon már nem is csodálkozom, hogy Bell azon nyilatkozata, ami a hezitálásra vonatkozott és azt írta le, hogy igenis folyamatában döntötte el mi legyen még kommentet sem kapott.....pedig a csapat szemszögéből ez a lényeg.

Elmondta Bell (ha kell idézem), hogy úgy volt jön az első napra....hát nem jött....aztán úgy volt, hogy jön a bye week után....és hát kiderült, hogy nem kell játszania, hogy feljebb lépjen a frencsi tag szinten, így nem jött. (itt volt vitám fél éve, hogy ez nem igaz, a menedszer meg mindenki tudta a cba részleteit)

Szóva ezek után ki lehet akadni, hogy néhány csapattársa megjegyzést tesz, de ha hitegetem a csapattársaimat, hogy ott leszek, aztán hozok egy tisztán üzleti döntést a kiüléssel, akkor ne csodálkozzak már azon, ha páran beszólnak. A vasárnapi háborúba ugyanis 53 helyett 52-en mentünk ki....
3 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 760
Bennel nem hosszúzni akar a csapat, hanem hosszabbítani ÉS strukturálni. Legalábbis Én így vettem ki. Ezzel tudunk cap helyet szorítani akár több FA membernek is és/vagy beleférhet egy esetleges dead money is. Ezen felül 2019-ben nem jó a QB felhozatal, a pótlás 2020-ra marad, ha persze az itt levők nem bizonyítanak addig. Az persze más kérdés, hogy 2021-ra is pénzt ajánlanánk neki. Meglátjuk.

Ben nem hibátlan, de hogy vezér az öltözőben az ténykérdés. Konkrétan az egész OL miatta IS van együtt. (Pouncey konkrétan elmondta, hogy addig marad, ameddig Ben) Neki is voltak dolgai, ahogy sok mindenkinek. Mindenkinek volt még egy esélye, ahogy neki is. Bellnek a füvezéses sztori után megbocsátott a csapat, ahogy a Brown facebook live és a sok hisztit is. De egy dolog mindig fontos volt itt. A csapat mindenek felett áll. Ha valaki azt kezdi ki, magát helyezi előtérbe, annak itt nincs helye. Amit Brown csinált (sokszor leírtam már, így most utoljára) megengedhetetlen.
Sérülést szimulálni ,majd vizsgálatra nem elmenni, nem jelentkezni, majd ügynökkel felhívatni az edzőt egy meccs előtt nem magyarázat semmi. Lehet utána hisztizni hétfőn, lehet TD-nél durcizni, de a csapatot cserben hagyni nem. Az, hogy van visszaút, csakis azért lehet, mert Brown sokat jelent a csapatnak és ha elnézést kér a csapat előtt vissza fogják fogadni.