Klemó

Pittsburgh Steelers

Klemó
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3 369


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Willie Parker
Téged valami bámulatos perverzió hajt, hogy visszanézted ezt a szart!
Szokol
Csatlakozom. Ezt visszanézni.....jár egy pacsi meg a bögre.... 😀
13 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy Haskinsnek nem lennének hero meccsei, de akár olyanok, ahol a futásaival és a check downnal elég lenne a teljesítmény, ha a D teljes arzenálon van. Szóval az, hogy egy Haskins-szel biztosan csak L lenne Én nem mondanám ki. Washinghtonban bedobták a mély vízbe, egy olyan gameplane-nel, ami egy elit QB-nak talán jó lett volna. Az ő éretlenségével ott tuti volt a bukta. Az előszezonban Én azt láttam, hogy próbálták a game manager QB ösztönt felépíteni neki és amikor ezt játszotta, akkor nem volt rossz és ne feledjük, hogy soha nem láttuk a first team O-val. Ráadásul neki az atletikus fal még jól is áll, mert folyamatosak lehetnének a boot legek, ahol Green és Moore és pusztíthat szépen sebességből. (és nem erőből)

Én csak azt szeretném, hogy az ami most van, abból ne lássunk többet, mert még egy meccs és nem lesz elkapó és Harris is otthagyja a fogát....ha még Ben túl is éli az ügyet.
18 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Jót nevettem a Cam igazoláson. Hát ha valaminek nincs értelme, akkor ennek. Sehova nem vinne. Ha szar, akkor azért, ha korrekt, akkor meg azért. (minek a draft pozíciót rontani) Annak esélye ugyanis, hogy majd most nálunk nagyon jó lesz és beválik 33 évesen, mikor szétverette magát 10 éve csekély az esély.

Akkor már Haskins és Rudi kapja meg a lehetőséget és a hibázási lehetőséget és ezzel le is tisztáznánk azt, hogy ki lenne az aki alkalams lenne backup QB-nak az átmeneti időszakra. Ezen felül Haskins kapcsán legalább lábon lenne egy fegyverünk a checkdown mellett. Mert lássuk be, ha ránézünk Ben lőlapjára, akkor 80%-90% a sikeres passzoknak check down és semmi más.

Rudinál rá lehetne menni az ütempasszokra és a távoli bombákra, így egy picit meg lehetne "mozgatni" a védelmet. Az persze tudjuk és ismerjük, hogy szemernyit nem érzi a nyomást és lábon borzalmas, de egy jó gameplane-nel lehetne kímélni az elkapókat, mert amit kapnak/kaptak 3 meccsen keresztül a hugy hívások és Ben miatt az elképesztő. (ez mindenkire igaz, nagyjából mindenkit szétvertek annyi volt az esetlen kórház passz, vagy a check down, ahol távolról 3-4 playa támadja az RB/WR-t, így borítékolható a nagy ütközés)

Szerkesztette: Klemó
21 órája
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Végül Tuszka maradt 53-ban, így egyelőre a Jones hype-nak is oda. Ő a PS-be került. Várható, hogy a következő mérkőzésen Watt legalább már visszatér.
És a héten döntés Tuitt és Banner esetében is.
Klaci79
Sajnos futas ellen teljesen hatastalan volt es ugye - amit tudtunk - coverageben is. Tuszka gyorsabb, de maximum ennyi amiert maradhatott, de azt lattuk hovy egyik sem adott lenyeges edge teljesitmenyt.
1 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Watt kurvara hianyzik. Olvasom a NextGenStatban, hogy osszvissz 1 alkalommal kerult nyomas ala az egesz meccsen OduJani. Nem lattam meg a meccset de ezt el se tudom kepzelni.
RedFive
se watt, se highsmith, ingram is leserult, #4 es #5 pass rusherek voltak
xtaki
No és belül Tuitt és Alualu hiányát se feledjük. Volt olyan, hogy a kezdő első sorból az OLB-kel együtt csak Heyward volt a pályán. Mellette Jamir Jones, Wormley, Tuszka, Hangostej.....azért no....és ez a D sajnos erre épít(ene), nincs B terv.
1 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
 steelersdepot.com/2021/09/roethlisberger-explains-4th-and-10-swing-pass-to-najee-harris/

Itt van a cikkben minden ami igazán a baj. Nem azt mondjuk, hogy ebasztuk, hanem azt, hogy amit MUTATOTT a D, annak megfelelően játszottunk. No és hát mást játszott a D, így megszívtuk. No és úgy nyilatkozik Ben és az edző is baszki, hogy hát van ilyen. Hát nincs. Egy Belichick ilyenkor kussban van és azt mondja, hogy jobban kell edzeni, jobban kell játszani és jobbnak kell lennie a segítőknek is.

3. meccse ez van. Vagyis a D mutat valamit, erre Ben/Canada kitalálja mi legyen, majd a D - suprise, suprise - mást játszik. No és csodálkozunk. A Bills ellen - most látjuk - mennyire heroikusan nagyot játszott a D és az ST és a Bills saját maga bambasága miatt is nyertünk, de egyébként sima 0-3 lenne ez a csapat ezzel a játékkal.

No és az még hagyján, hogy egyszer-egyszer így van és megszívjuk, de mindig ez van, így az, hogy erre nem készülsz (vagyis a D pre snap mást mutat, mint, amit csinálni fog) egy-egy playával az megengedhetetlen.

Az az óriási gond is ma nyilván, hogy nem lehet design playt hívni Benre, mert egész egyszerűen nem tudja odadobni. Döbbenet volt tegnap, hogy 3-5 yardokra pöttyintette oda a lasztit, de messzebb 5-10 yardokra már olyan inkonzisztens, hogy elképesztő. No és sajnos ehhez ez a bohóc Canada O borzasztóan rosszul áll. Olyan playek jönnek, ami vicc és amin csak azért nem röhögök, mert mi hívjuk. De nem egy és nem kettő, hanem sorra. Ez ott a 4. kísérletnél a szégyen kategória és magyarázzuk, hogy "picket fence"....de ugyanennnyire szégyen, hogy megint egyszer nem futunk FB mögött, de behozzuk az FB-t, majd Harris kimozog....hát mijön....FB löbb...majdnem ledobtam a laptopot, hogy tényleg ennyire "egybites" gondolkodással toljuk/tolja Canada. De ugyanígy, mikor empty set, Watt az oldalvonal mellett(!), Harris pedig Ben mellett...hát mi jön...hát screen...a macska rúgja meg... persze igen az a bajom, hogy szar a QB, de olyan hívások jönnek sorban, amelyből esélyünk sincs. Legalább látnék folyamatos zóna futást balra jobbra. Leszarom, hogy holding van bennük, nem érdekel, de legalább azt csináljuk, ami menne ennek a falnak, mert az esetek többségében Harrisre középre futást hívni egy olyan falra, amit az atletikussága (és nem mérete és ereje!!!!!) miatt választottunk az felháborító kategória.
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Ez mi volt negyedikre?
Kampman
Köszönjük....hát igen.... 😀
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Stílusos volt....10 yardra kell menni....4. kísérlet......és Los mögé Passz....Harrisnek....
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Tényleg azon rimánkodom, hogy legyen vége.....ennek a baromságnak semmi értelme.....
2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Haeg van bent RT-ben?
Spy
Igen.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Leszarom Brownt....ez milyen????

 www.instagram.com/p/Bv93QvvgL-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
26 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Tuit ugye 24 orat toltott a rosteren, tehat 3 het mulva akar bevetheto lenne, de ugy latom ebbol sokaig nem lesz semmi, mert mentalisan nem birta el a tragediat. Tulsulyos, terdproblemai is lehetnek.

Az OL : decastro kivalasaval szerintem osszeomlott az amugy is gyenge labakon allo terv.

CB : itt meg meg terv se nagyon volt. es azt sem latom, hogy valaki erkezne akarhonnan is. ennyire magabiztosak volnank a semmiben?
xtaki
Kell egy full rebuild. Tudom ez a Steelers, de akkor is....
Gyurci77
WR group megvan, TE group lassan pipa, frencsi RB megvan, front7 ligaelit......Van egy épülő OL és persze igen egy szétesett DB group, de nagyjából ennyi. No és ezt akár egy draft alatt rendbe lehet tenni, vagyis addig, ameddig egy új QB-t be nem építünk. A CAP helyzetünk jövőre már kezd javulni és ha drafton pótlunk, akkor ez így is marad, vagyis a csapat folyamatosan építhető lesz.

Egy-szó, mint száz, vagy nem értem mi az a rebuild, vagy nem értem mit kellene csinálnunk ahelyett, amit most teszünk......
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
punci 1-3 meccs eltiltas
lehet rudi is 1

juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.


a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.

5-5

2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
Hát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
ParadSEC
Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
Borbinho
ja, de én úgy láttam, hogy először Rudolph akarta elővenni a "bökőt", csak nem sikerült neki leszedni a másik fejéről, Garrettnek meg igen.
Ilyen alapon akkor Rudolph is megérdemelte hogy "szarrá verjék".
eaglesmcnabb
a sisak letépés és a másik sisakkal történő fejen baszása között jelentős különbség van. az előbbi (szinte) minden meccsen előfordul, megy rá a zászló meg a büntetés, de sérülés ritkán van belőle. ha Garrett simán pofánbassza Rudolphot (kezével), abból is ügy lett volna, de nem ekkora. mert ott nem lett volna veszélyben a másik élete/fizikai épsége.
Borbinho
Szerintem is van különbség, attól függetlenül házhoz ment a pofonért, és nem értem hogy arra mi szükség volt.

Milliószor döngöltek már földbe QB-t passz után, nem ez volt az első eset, de én még olyat nem láttam hogy egy egyértelmű mismatch szituációban egy QB állt neki egy másik játékos sisakját rángatni, hogy levegye.
Arra tudom hasonlítani, mikor a kisiskolás 20 kilós gyerek neki állt ütni a dagadt gyereket, az meg megelégelte vagy 10 ütés után, és olyat visszaküldött neki hogy felborult.
És nem felmenteni akarom Garrettet, de Rudolh is fasz volt.
eaglesmcnabb
punci 1-3 meccs eltiltas
lehet rudi is 1

juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.


a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.

5-5

2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
Hát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
ParadSEC
Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
Borbinho
ja, de én úgy láttam, hogy először Rudolph akarta elővenni a "bökőt", csak nem sikerült neki leszedni a másik fejéről, Garrettnek meg igen.
Ilyen alapon akkor Rudolph is megérdemelte hogy "szarrá verjék".
eaglesmcnabb
a sisak letépés és a másik sisakkal történő fejen baszása között jelentős különbség van. az előbbi (szinte) minden meccsen előfordul, megy rá a zászló meg a büntetés, de sérülés ritkán van belőle. ha Garrett simán pofánbassza Rudolphot (kezével), abból is ügy lett volna, de nem ekkora. mert ott nem lett volna veszélyben a másik élete/fizikai épsége.
Borbinho
Szerintem is van különbség, attól függetlenül házhoz ment a pofonért, és nem értem hogy arra mi szükség volt.

Milliószor döngöltek már földbe QB-t passz után, nem ez volt az első eset, de én még olyat nem láttam hogy egy egyértelmű mismatch szituációban egy QB állt neki egy másik játékos sisakját rángatni, hogy levegye.
Arra tudom hasonlítani, mikor a kisiskolás 20 kilós gyerek neki állt ütni a dagadt gyereket, az meg megelégelte vagy 10 ütés után, és olyat visszaküldött neki hogy felborult.
És nem felmenteni akarom Garrettet, de Rudolh is fasz volt.
eaglesmcnabb
Őszinte leszek. No ez az a vélemény, ami mindennél károsabb....milyen emberkedésről beszélsz Te? Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik? Ucsó másodperc volt, Garrett oda akart baszni egyet még, hogy emlékezzen rá, hisz nem számít a 15 yard. Nincs ember, aki erre higgadtan reagál. Ilyenkor pedig engem sem érdekelne, hogy 20 kilóval nehezebb csávóval verekszem. De hogy ő kezdte volna, az égbekiáltó baromság, hanem rosszindulat, de mindenképpen butaság....semmi nem magyarázza Garret cselekedét, hogy sisakráccsal felhúzom a srácot, még azzal a lendülettel lecsavarom a fejéről, majd ezzel a fegyverrel fejbe baszom...

Ha így lenne egyébként, ahogy mondod, olyan lenne a liga, hogy hetente hoznának le bénultan játékosokat a pályáról. Ezek a srácok ugyanis, ne legyen kétség, tudnak úgy és olyat ütni...

Puncey fejre rugása nem volt szép ezt is tegyük hozzá. Ezért is jár az eltiltás, ez se legyen kérdés. De hogy ez rosszabb lenne, mint Garrett mozdulata annak is adnék gyógyszert...
11 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Azért jegyezzük meg, hogy Spillane elképesztő amit nyújt Bush sérülése után. Az volt a mondás, hogy majd coverben meglátjuk Bush hiányát. Nos....1 gyönyörű INT....egy kritikus PD....biztosan nem volt hibátlan, de azért no......már előre ízlelgetem, hogy milyen lenne egy Bush-Spillane duó....de no....egyelőre ez az év van....
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Egy végtleneségig frusztrált öntelt pöcs csapatból tört ki most minden, mivel minden sztárságuk és önjelötségük ellenére ismét előttül vagyunk.....megmondom őszintén Én ezt vártam. Látszott a múlt héten a Bills ellen, hogy nincsenek rossz formában és ezt a meccset alig várták már....

Rudi ügyben Rudi felelősség. 2sec hátra. Miután eldobja a QB, a védő begyalulja, ráesik, nyilvánvalóan bünteti. Mi a büdös lófaszt kellene tennie. Betenni a cumit a szájába? Hát vazze persze, hogy fejti le magáról a parasztot, aki egy nyertes meccs utolsó másodpercében is keménykedik.

Ami ezután jött és jön az egész egyszerűen nem pályára való. Egy QB-ról leszakítani a sisakot, önmagában veszélyes és azzal fejbe vágni pedig szerintem ottani btk. kategóriája. Még szerencse, hogy az aljával találta el Rudit. Nem Garretten múlott az, hogy úgy fejbe üsse, hogy ott ájul el.

De ami a legnagyobb bajom az az, hogy végig ez volt az irány. Megsemmisítés....nagyjából tudható volt, hogy annyira vékony az O, vékony az RB játék, hogy egy-egy játékos kiszállása végzetes. Nem véletlen, hogy JuJu és Johnson agyrázkódással szállt ki.

Mos van az a pont, amikor nagyon vigyáznia kell a ligának. Olyan büntik kellenek, amelyek mindörökre jelzik, hogy ez "nem gyere be". Ha ezek nem jönnek és/vagy nem konzekvensek, akkor ez lehet egy irány egy-egy dühös csapatnak mindig....csak így lehet megelőzni, hogy botrányszagú legyen a visszavágó....

Hogy ne kerüljem meg Pounceyt is. Egy center a QB nagytesója. Ez minden csapatban így van. Eldurrant az agy, de mutasson nekem a liga egy centert, aki ilyenkor higgadtan megkéri a védőt, hogy sétáljon le.....a fenéket....jár egy meccs mindenképp itt is, de maximum egy és nem több....
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Emberek! Hol van ez a helyzet az akkori Steelers CAP helyzetétől??? Ott és akkor TÖBB ÉVEN keresztül manageltük ezt a helyzetet és egyébként - véleményem szerint - többnyire zseniálisan, de ezen persze lehet vitatkozni. Az biztos, hogy több csapat anno irigykedve nézte hogyan tartjuk meg a sztárokat, tágítjuk azt a lehetőséget, hogy az adott roster csúcsra jár. (mert ugyanis annak volt valószínűsége)

Idén van egy Bellünk mintegy 12 milliáért és az a kérdés, hogy tovább tudjuk-e ezt húzni 2-3 millával és nem az, hogy rátegyünk-e 10 millát. Ha egy csapat ezt nem tudja átstrukrurálással kezelni, akkor nem alkalmas arra, hogy NFL-ben legyen.

Totál más kérdés lenne, ha azt mondanánk, hogy a védelembe is hoznánk egy FA-t jó pénzzért. Oda komoly áldozatok kellenének és ott lenne érdemes arról vitatkozni, hogy a strukturálás megéri-e hosszú távon. De akár az is valid kérdés lenne, hogy engedjük el Bellt és helyette a D-be hozzunk jó játékost. A baj pontosan ott kezdődik, hogy ilyen playmaker D játékost nem engednek el csak úgy, így ebben szűk a kínálat.

Totál világos a képlet nálam. Ben marad még kettő évet. Ide kell optimalizálnunk. Az, hogy egy playmakert megtartsunk egy halovány dead money kockázattal nem hogy vállalható, de vállalandó kérdés. Bell kapcsán sokkal inkább a morál a kérdés, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond és ezt az újságírók fújják fel. A D kapcsán pedig ott vannak a fiatalok, egyértelmű D heavy draftot várok.

De lehet ezt másként is fogalmazni. Ha +1-2 milláért Bell marad és a csapategység is rendben (úgy néz ki igen), óriási balfaszság lenne őt elengedni, illetve megfelelő ellenértékkel csakis. (1. körös pick)
több mint 4 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 3 369
Golson kapcsán két dologról beszélünk. Az egyik, hogy várjuk-e, hogy felépül, a másik pedig, hogy szembekötve rá számítunk-e slot CB poszton. Colbert egyértelmű volt mindegyik kérdésben, így kutatgatni sem kell a választ. Meg fogja kapni az esélyt a TC-ben, de mivel lábsérülése volt a második, így nem kizárható, hogy lassulni fog, ami egy slot CB esetében pont a playmaker ability csökkenését/megszűnését eredményezheti. Pontosan ezért mondta azt Colbert, hogy habár nem rásérülésről, vagyis krónikus bajról van szó Golson kapcsán, ez utóbbi nem fogja visszatartani a csapatot egy CB picktől/igazolástól. Node ettől még a TC-ben meg fogja kapni az esélyt, de várhatóan egy második/harmadik körös újoncot, vagy egy FA igazolást ki kell majd szorítson a posztján.

Ennyi ez nem több, de nem is kevesebb. Ahogy annak idején Sean Spence is megkapta az esélyt egy sokkal súlyosabb sérülés után, úgy Golson is meg fogja kapni. Én személy szerint borzasztóan szurkolok neki, ahogy annak idején Spence-nek is szurkoltam.