Klemó

Pittsburgh Steelers

Klemó
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
4 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 795


Utolsó 10 fórum hozzászólás

12 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Burns vajon marad? Van barmennyire is jobb alternativa?
Minden más a 'majdmeglattyuk' kategoria
Ha DB bevalik, akkor sokat lephetunk elore a def rankon.

az FK odlalon 9-7-et jósoltak nekünk. Szerintük a Browns fogja vinni a csoportot. A holloknak is 9-7-et. Nagyon szorosnak nez ki ez...
xtaki
A training camp után látjuk. A 4. évében már sokat keresne ahhoz, hogy padozzon, vagy kiegészítő játékos legyen, de ahhoz Layne-nek is be kell vállnia, Nelson mellett, hogy kivágjuk.
25 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Dzsippa Gatya visszavonulása kapcsán Ben orrának eltörését tekintette pályafutása csúcspontjának. Igazi ravens mentalitás. Aztán persze röhögve mondta, hogy nem volt szándékos.... Jól emlékszem, ahogy beütött a sisak nyíláson. Kifejezetten pontosan kellett céloznia, hogy ne a saját ujjait törje el. Káromkodtam, hogy se büntetés, se kezdő qb egy jó ideig, erre a Király helyre rángatta a nózit és a következő playnél már a pályán volt. A végén pedig aláztunk. Örülök, hogy többet nem játszik ez a csótány.
no flacco
Richard Seymour volt még az Raiders mezben, aki play után pofánvágta Bent. Az volt a gusztustalan. A Ngata esetre Én is emlékszem, de az egy lecsúszott védőmozdulat volt csupán, köze nem volt a szándékossághoz.

Ezen felül ha Bent megkérdeznék, akkor szerintem ő is kiemelné az esetet, de mint jó emléket, mivel utána már a pályán volt és asszem TD is lett belőle. Utána szerintem együtt jót röhögtek az eseten. Nem véletlenül Lőcs a beceneve a mi Benünknek.

Ugyanúgy egyébként vissza is ez ment. Ward és Harrison sem maradtak adósok, de ez nem a Bengals derby hangulat volt, mivel mint a két oldal nagyon tisztelte a másikat.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Állítólag Bellt máris trade-elni akarja a Jets:

- Bellt meg akartuk tartani.
- Bell maradni akart.
- Bell nem maradt, mert a szerződésében nem tudtunk megegyezni vele,
- Bell kötött egy olyan szerződést a Jets-cel, ami már nem is annyira kockázatos.
- Egy olyan szerződést, amit akár átvállalhat a Steelers is.

Konklúzió: Adjunk a Jetsnek egy harmadik kört és hozzuk vissza Bellt! Jövőre meg kapjuk meg érte a negyedik körös kompenzációt! 😀
Szokol
Vagy inkább ne.
Nagy esélyt látok rá, hogy Bell karrierje innentől csak lefele megy. Nagyon meglepődnék, hogyha hozna egy olyan vagy hasonló szezont mint korábban bármelyik.
laby
Hát most Bell látja, hogy nem is volt olyan szar Pittsburghben......egyébként azért ez nekem az alja....már azt nem értem, hogy ha valamely GM-mel elégedetlenek, miért csináltatnak végig vele egy offseasont.....az meg, hogy Gease ennyire leveti magáról az előző GM döntéseit....miközben azért a Bell kontraktus 1 év után bagóért bontható és ugye azért benne van, hogy frencsi playát kaptál. Számomra sokkal inkább a Mosley szerződés a kérdés, mert nekem az a Ravens D egyben volt jó és nem Mosley emelkedett ott ki, de azt ugye majd meglátjuk.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Az már milyen, hogy a "mi volt" Landry Jones-unk a 2013-as QB class egyik legeredményesebbje.... 😊))))
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Bár nem igazán mérvadó még de jelen pillanatban a power rankig alapján igencsak a mezőny közepén vagyunk vagy lejjebb😊 Egyre jobban érdekel ez a szezon😊
Razi
Tavaly meg elöl voltunk...sőt volt olyan állapot, hogy talán elsők között, oszt láttuk a végét. Ez engem a legkevésbé nem izgat, sőt még örülök is, ha nem nagy a hype körülöttünk (végre).
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Napi érdekes: Sutton Smith 2017-es szezonja a második legmagasabb értékelést kapta a PFF-től 2014-óta mért EDGE college játékosok szezonjai között.


Spy
Nem kérdés a produktivitás, de ugye ez a másodosztályú támadó falak ellen volt. A probléma pont ott van, hogy jobb, technikásabb első osztályú falemberek ellen már gondjai vannak, hát még az NFL kiválasztott tenyészlovai (vagyis tehenei... 😊) ellen milyenek lesznek.

Én azt gondoltam, hogy Smith-t belülre mozgatnánk, de Colbert most arról beszélt, hogy Smith-t az OLB rotációba raknák bele. Lehet egyébként az sokat fog érni, ha valaki kívül és belül is képes lesz majd játszani (persze az ST alap lesz, ha rostert akar fogni)
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Úgy látom/olvasom a híreket, hogy lényegében Marcus Allen miatt nem jött safety. Benne látnak annyi fejlődést, hogy idén már ott lesz Edmunds/Davis mellett. Mondjuk Allen is inkább SS-nek való, de Davisből tavaly túl sokat kaptunk.
Mondjuk a:
Heyward-Hargrave-Tuitt
Watt-Bush-Williams-Ola(Dupree)
Haden-Allen-Edmunds-Nelson
11 nekem tetszik, mint ahogy a:
Heyward-Tuitt
Watt-Bush-Williams-Ola(Dupree)
Haden-Hilton(Nelson)-Allen(Davis)-Edmunds-Layne
11 is.
Klaci79
Én kifejezetten Olaf kapcsán látok optimizmust és ez jó mindenképp, mert ez azt jelenti, hogy idén tényleg megkapja a lehetőséget és ezért sem hoztunk OLB-t. Ha pedig hozunk majd, mert Dupree befuccsol, akkor az első-két körben fogunk majd jövőre. Nekem így utólag semmi gondon nincs azzal, hogy nem Winóra mozdultunk rá a 3. kör elején.

Ez az ott van Marcus Allen, nomeg Hilton, nomeg Sutton nekem sokkal inkább kincstári optimizmus és én kifejezetten hiszem, hogy lesni fogjuk a leeső értékeket a végső csapatszűkítések után. Megjegyzem ugyanez a véleményem a TE poszt kapcsán is. Bárhogy nézegetem az új szerzeményünket, Én még azt is el tudom képzelni, hogy rosterre se kerül. (nekem ez a pick az ami Willienél Bush.....nem tudok kibékülni vele na)
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Az összes választás helyességét az idő dönti el, voltak nagy bukók 1/1 és születtek legendák hátsó körökben is. Lehet tetszik valaki aztán NFL szinten nem adja ki, iletve lehet fordítva is. Ráadásul ezeket nem tudjuk befolyásolni, kénytelenek vagyunk az ott ülők megérzéseit elfogadni. Mert nem más ez mint megfigyelés, statisztika és megérzés. Amúgy aki itthonról másképp gondolja és mást tenne biztosan jó döntést hozna? Az adott rendszerben tudna gondolkodni. Még ha innen úgy is tűnhet egyeseknek túró van itt nem rendszer. Nézzünk már körül, néhány csapat mire képes. Ott a szurkolók menyire tépik a hajukat, vagy épp ujjonganak.
prérifarkas
Szerintem alapvetően jól draftolunk, de kell is, hiszen ez a hitvallásunk.
Spy
Van olyan csapat, akikhez képest jól draftolunk, magunkhoz képest az utóbbi időkben nem annyira.

Ha összevetjük az elmúlt évtizedet a mostanival, akkor látszik a különbség.
2000-2008-ig az 1. köröseink:
Plaxico Burress / C. Hampton / K.Simmons / Polamalu / Roethlisberger / Heath Miller / Santonio Holmes / L. Timmons / R.Mendenhall

2010-2018-ig:
M.Pouncey / C.Heyward / D.DeCastro / J. Jones / R.Shazier / B.Dupree / A.Burns / T.Watt / T.Edmunds

A korábbiak közt nem volt rossz játékos, sőt nagy részük egyértelmű klasszis.
A mostaniak közt 2 v 3 totál bust, és talán Edmundsra sem mondanám hogy klasszis lenne.

Szvsz nem abban kellene bízni, hogy középső-hátsó körökben találunk kezdőket vagy AB szintű játékosokat, hanem a legfontosabb picket, az első kört kellene jól felhasználni. Ebben estünk vissza elég komolyan.
Jan
Lehetek szigorú? KáSimonsz és Mindelhol nem klasszis sehunsem. Plastix Lábonlőttsrác ha nagyon megerőszakolom magam, Holmes meg az egy darab ezres szezonjával és rookie szerződésbe elcserélve 5. köré, hátte egy klasszis mellé odadobnak ám egy harmadikat is!

Ha 8 évente két HoFot húz Kolbert, akkor is mén Kantinba.
😁
sutianap
Ne legyél szigorú, Simmons teljesen korrekt volt, hosszabbítottunk is vele, csak aztán a sérülései miatt lemondtunk róla. Mendynél azért kérem figyelembevenni, hogy akkoriban a rendkívül kiszámíthatatlan run-run-pass sémát futtattuk, és csórikámnak egy olyan OL mögött kellett dolgoznia, ahol még maga Liliombell is vért hugyozott volna egy 1000y-os szezonért. Holmes valami füvezés miatt ment ha jól rémlik, nem azért mert nem volt jó.

Abból a kilencből egyet sem tudsz mondani, aki olyan szinten nulla lett volna mint mondjuk Jones vagy Burns. A mostaniak közül meg nem látom hogy ki lesz az a 2 HoF.
Jan
Holmes SB TD catch miatt örökké a szívemben marad, ahogy Randel Ell SB TD passza is, de egyiket sem mondanám klasszisnak. (ettől még, ha megkérdezed újra hoztam volna-e, tudva, hogy benne van egy SB key TD, azt mondanám persze) Az 5. évében elengedtük szotyiért és nem csak azért, mert füvezett. A Jetsben azután semmit nem tett le az asztalra az előbbi. Mendenhall nekem az egyik kedvencem volt anno, én szerettem a játékát, de hogy klasszis lett volna fal ide, vagy oda, az jó adag tulzás. Simmons valóban egy határeset, mert ha nincs a sérülése ő nagyobb ívet futhatott volna be.

A HOF kijelentésekkel azért még várjunk. Az a híres 70-es évekbeli draftunkat sok szakíró nagyon szarnak írta/mondta, aztán meg láttuk mi lett belőle.

Bust mindig van. Számonkérni egy csapatot, hogy miért van badarság. Inkább az a kivételes, ha 5-10 év viszonylatában egy sincs. Szokták mondani, hogy az 1-3 körök nagyban meghatározzák egy csapat rövid távú sikerességét és ezt tartom is azzal, hogy nem csak az 1. kör fontos, hanem a mögötte jövő 2-3 játékos még. Simán lehet egy draft jó, ha az első kör nem jön be, de a 2-3. kör igen. De a nagyképet tovább árnyalja kik jönnek be utána is.

Ha pedig így nézem a steelers eredményeket, akkor nincs okunk panaszra. Draftról szépen tudunk építkezni, mindig találunk középső körös és aztán stabil kezdő embereket és néha gyémántokat is akár hátrébbról. Persze be-bejön egy-egy bust, de ez mondom benne van, még ha idegesítő is egy-egy előre azért érezhetően szar Burns, vagy Jones pick. (bár utóbbi kapcsán óriási volt a lelkesedés, hogy lecsúszott anno hozzánk, az óriási hype után)
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Vegyesek az érzéseim a draft kapcsán. Nekem a Bush pick, ahogy előtte is jeleztem racionális lépés volt és meg is kellett lépnünk, annak ellenére is, hogy a 10 helyes felugrásnak természetesen volt költsége.

Ami nagyon zavart az pont annak az ellentéte, amit Colbert szokott tolni, mondván bajnok frencsik nem egy-egy needre, szükségre draftolnak, hanem nézik a boardot és elhozzák a legjobb játékosokat. Persze pontosan tudtam, hogy ez részéről szöveg és szerelmesek szoktunk játékosokba lenni, de ettől még ez idegesített. 3/20-nál még mentett a szerencse bennünket, de 5/2-nél már nem.

Nekem egyébként Jhonson tetszik, mint playa, Én a draft előtt is néztem őt és a route runner képességei tényleg kiemelik. Ebben én fősulis korában előrébb is látom mint Brownt, de felépítése cingárabb és kétséges, hogy X WR-ként ezt tudja-e ellensúlyozni. Drake kifejezetten őt kérte, mást nem is, így az FO-nak itt már gondolkodnia kellett, de nekem ez a Tampa hír sokkal inkább önigazolás, mint igazság, Tampa kitrade ide, vagy oda. De ittmég szerencsénk volt, mert Layne nekem a draft meglepetése, klasszikus steal 3/20-on. Layne kapcsán az az izgalmas mennyire érzi a játékot és az hogy folyamatosan fejlődött, végre nem egy atlétát, hanem focistát hoztunk. Én nagyon bízom benne és sokkal lelkesebb is vagyok, hogy 1 év alatt átveszi Nelson szerepét kívül.

A 4. körben hoztuk azt a Snellt hoztuk el, akik előtt még bőven voltak/lehettek olyan backek, akiket nem limitáltak ennyire, így az 5/2 pozícióig bőven ki lehetett volna várni, de megint meghúztuk a ravaszt, nem néztük ki van a boardon és így kivitték azt Moreaot akit kifejezetten James helyettesítésére szántunk volna és így ahelyett, hogy elhagytuk volna ezt a pozíciót a 6. 7. körökre egy development playa cingárt behúztunk, aki tipikusan nem steelers like felépítésű TE.

A 6-7. körök nekem tetszenek. Buggs ugyan nem jó atléta, de Én nem is Fraziert látom benne. Neki Culágert kellene kiütnie és erre Én nagyobb esélyt látok. Smith egy próba, ha bejön jó, ha nem, nem, Gilbert viszont nagyon okos pick, illik a koncepcióba és lehet, hogy PS-ben lesz még első évben, de pont az a kiegészítő játékos lehet, akire lehet építeni. Gray kapcsán pedig Beachum jutott eszembe. Anno nekem Beachum nagyon tetszett, de azért, mert nagyon értelmes volt az alulméretei ellenére. Hát Gray ugyanúgy 7. kör, ugyanúgy nem ideális méret. Bízom a fejlesztésében.

Összességében tehát nem vagyok elégedettlen, de 2 poszton nem oldottuk meg a lyukat ami keletkezett és részben a hülyeségünk, bigottságunk miatt. Azért szerencsének azt gondolom, hogy a tavalyi drafttal ellentétben nem az első körben álmodtuk meg valakiről, hogy ő kell nekünk.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Barront egyértelműen LB szerepkörre szánjuk, így a Bush-Barron-Williams-Mata négyes egyértelműen megvan és mögé development playának ott lesz Gilbert is. Beláttuk, hogy sem Bostic, sem Burnett nem volt hozzánk való, és nem is jól használtuk őket.

Az már persze más tészta, hogy SS-FS oldalon azon kívül, hogy rámondtuk, hogy megvagyunk az Edmunds-Davis párost eleve nem érzem erősnek, pláne, hogy mögötte kipróbálalan a depth Allennel. Ugyan Tomlin jelezte, hogy mint Hilton, mind Sutton alkalmas lehet a pozíciókra én itt azt érzem, hogy a camp előtt/után itt hozunk még valakit, ahogy mindig is szotunk finomítani a rosteren.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Leszarom Brownt....ez milyen????Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
4 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
4 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
9 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Emberek! Hol van ez a helyzet az akkori Steelers CAP helyzetétől??? Ott és akkor TÖBB ÉVEN keresztül manageltük ezt a helyzetet és egyébként - véleményem szerint - többnyire zseniálisan, de ezen persze lehet vitatkozni. Az biztos, hogy több csapat anno irigykedve nézte hogyan tartjuk meg a sztárokat, tágítjuk azt a lehetőséget, hogy az adott roster csúcsra jár. (mert ugyanis annak volt valószínűsége)

Idén van egy Bellünk mintegy 12 milliáért és az a kérdés, hogy tovább tudjuk-e ezt húzni 2-3 millával és nem az, hogy rátegyünk-e 10 millát. Ha egy csapat ezt nem tudja átstrukrurálással kezelni, akkor nem alkalmas arra, hogy NFL-ben legyen.

Totál más kérdés lenne, ha azt mondanánk, hogy a védelembe is hoznánk egy FA-t jó pénzzért. Oda komoly áldozatok kellenének és ott lenne érdemes arról vitatkozni, hogy a strukturálás megéri-e hosszú távon. De akár az is valid kérdés lenne, hogy engedjük el Bellt és helyette a D-be hozzunk jó játékost. A baj pontosan ott kezdődik, hogy ilyen playmaker D játékost nem engednek el csak úgy, így ebben szűk a kínálat.

Totál világos a képlet nálam. Ben marad még kettő évet. Ide kell optimalizálnunk. Az, hogy egy playmakert megtartsunk egy halovány dead money kockázattal nem hogy vállalható, de vállalandó kérdés. Bell kapcsán sokkal inkább a morál a kérdés, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond és ezt az újságírók fújják fel. A D kapcsán pedig ott vannak a fiatalok, egyértelmű D heavy draftot várok.

De lehet ezt másként is fogalmazni. Ha +1-2 milláért Bell marad és a csapategység is rendben (úgy néz ki igen), óriási balfaszság lenne őt elengedni, illetve megfelelő ellenértékkel csakis. (1. körös pick)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Golson kapcsán két dologról beszélünk. Az egyik, hogy várjuk-e, hogy felépül, a másik pedig, hogy szembekötve rá számítunk-e slot CB poszton. Colbert egyértelmű volt mindegyik kérdésben, így kutatgatni sem kell a választ. Meg fogja kapni az esélyt a TC-ben, de mivel lábsérülése volt a második, így nem kizárható, hogy lassulni fog, ami egy slot CB esetében pont a playmaker ability csökkenését/megszűnését eredményezheti. Pontosan ezért mondta azt Colbert, hogy habár nem rásérülésről, vagyis krónikus bajról van szó Golson kapcsán, ez utóbbi nem fogja visszatartani a csapatot egy CB picktől/igazolástól. Node ettől még a TC-ben meg fogja kapni az esélyt, de várhatóan egy második/harmadik körös újoncot, vagy egy FA igazolást ki kell majd szorítson a posztján.

Ennyi ez nem több, de nem is kevesebb. Ahogy annak idején Sean Spence is megkapta az esélyt egy sokkal súlyosabb sérülés után, úgy Golson is meg fogja kapni. Én személy szerint borzasztóan szurkolok neki, ahogy annak idején Spence-nek is szurkoltam.
4 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/1095734141738516480
Klaci79
Mindegy. : ( Kar erte.

De ezt koszi BB hogy ide konyorogted a drafton "korai korben", connert. Es ezert nem egyeztek meg bellel. Es hogy most meg ab vel is osszerugtad a port. Es most igy lehet ket klasszis megy. Es a leggyengebb lancszem marad. Es egy sokkal gyengebb csapat.

Koszonjuk BB.
gabistar
Vazze...2x elolvastam az utolsó bekezdést....2017-ben draftoltunk 3. körben egy futót és Te ki vagy akadva, mert bejött? Gonosz Ben bácsi lobbizott mellette, ádáz harcot folytatva Bell és Brown ellen......ez már kóros, de komolyan....nincs a ligában olyan csapat, amely ne irigyelné ezt a 3. körös húzást, és Én Colbertet szidnám nagyon, ha most ott állnánk, hogy belekavarodtunk volna kényszerűen egy óriási fixszel sok évre egy 15-16 millás per annum RB fizetésbe.

Csak kis kitekintés azért nem árt. A nagy dirrel-durral szerződést kapó Gurley PO teljesítményét nem árt kicsit górcső alá venni.....bizti van egy-két szurkesz, aki most veri a fejét a falba, hogy egy 10kg súlyfelesleggel rohangáló RB jobban teljesített nála....dehát tudom Bell az Bell, ő mindig jó lesz....

Nem akarom folytatni, mert nincs értelme. Ez nem vita, nincs érv, ellenben meggyőződés annál inkább és ezzel nekem a hócipőm tele.

Én azt szeretném, hogy ez záródjon és mindkét díva a csapaton kívül legyen, így vagy úgy. Én akkor is a csapat mellett leszek. Biztos lesz visszaesés, de leszarom.....csak csapatként küzdjön mindenki.
7 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Ez a csapat, amióta követem soha egyetlen szezont sem adott fel. A 2013-as év jó példa erre, amely ippeg Bell első idénye is. 0-4 volt az indítás, a csapat mélyen, de az év végén egy 30 akárhányas kihagyott FG-n múlott az, hogy bent leszünk a PO-ban. Nem tudok olyan évet, amikor ne lettünk volna PO contenderek az év végefelé és mindezt 11 év alatt mindig. Aki ezt nem edzői sikerként értékeli azt nem győzi meg semmi sem. Igen, a PO más kávéház, de persze erről mondjuk a Cicák is beszélhetnek, akik soha a büdös életben nem hoztak egy rohadt W-t ott. Ehhez képest 2SB fellépés, egy gyűrű és sok PO győzelem nálunk.

Ami nekem még meggyőző az az, hogy úgy vezényelte le a 2008-as nagy csapat átalakítását, hogy közben mindvégig PO contenderek maradtunk. Ilyet BB-n kívül senki nem csinál(t). Ezt sokszos és sokan a szőnyeg alá söprik, de ez nagy dolog, főleg, ha egy-egy olyan csapatot megnézek, akik PO-t is csak néha-néha látnak, vagy egyáltalán nem.

Az aki a playhívós, elemzős edzőket szereti, az Tomlin ellen van, de ő az edzői teamben hisz és a motivációban. Nem hibátlan, mint ahogy senki sem. A meccselései sokszor kérdésesek és érthetetlenek.
3 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Azon már nem is csodálkozom, hogy Bell azon nyilatkozata, ami a hezitálásra vonatkozott és azt írta le, hogy igenis folyamatában döntötte el mi legyen még kommentet sem kapott.....pedig a csapat szemszögéből ez a lényeg.

Elmondta Bell (ha kell idézem), hogy úgy volt jön az első napra....hát nem jött....aztán úgy volt, hogy jön a bye week után....és hát kiderült, hogy nem kell játszania, hogy feljebb lépjen a frencsi tag szinten, így nem jött. (itt volt vitám fél éve, hogy ez nem igaz, a menedszer meg mindenki tudta a cba részleteit)

Szóva ezek után ki lehet akadni, hogy néhány csapattársa megjegyzést tesz, de ha hitegetem a csapattársaimat, hogy ott leszek, aztán hozok egy tisztán üzleti döntést a kiüléssel, akkor ne csodálkozzak már azon, ha páran beszólnak. A vasárnapi háborúba ugyanis 53 helyett 52-en mentünk ki....
5 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 795
Bennel nem hosszúzni akar a csapat, hanem hosszabbítani ÉS strukturálni. Legalábbis Én így vettem ki. Ezzel tudunk cap helyet szorítani akár több FA membernek is és/vagy beleférhet egy esetleges dead money is. Ezen felül 2019-ben nem jó a QB felhozatal, a pótlás 2020-ra marad, ha persze az itt levők nem bizonyítanak addig. Az persze más kérdés, hogy 2021-ra is pénzt ajánlanánk neki. Meglátjuk.

Ben nem hibátlan, de hogy vezér az öltözőben az ténykérdés. Konkrétan az egész OL miatta IS van együtt. (Pouncey konkrétan elmondta, hogy addig marad, ameddig Ben) Neki is voltak dolgai, ahogy sok mindenkinek. Mindenkinek volt még egy esélye, ahogy neki is. Bellnek a füvezéses sztori után megbocsátott a csapat, ahogy a Brown facebook live és a sok hisztit is. De egy dolog mindig fontos volt itt. A csapat mindenek felett áll. Ha valaki azt kezdi ki, magát helyezi előtérbe, annak itt nincs helye. Amit Brown csinált (sokszor leírtam már, így most utoljára) megengedhetetlen.
Sérülést szimulálni ,majd vizsgálatra nem elmenni, nem jelentkezni, majd ügynökkel felhívatni az edzőt egy meccs előtt nem magyarázat semmi. Lehet utána hisztizni hétfőn, lehet TD-nél durcizni, de a csapatot cserben hagyni nem. Az, hogy van visszaút, csakis azért lehet, mert Brown sokat jelent a csapatnak és ha elnézést kér a csapat előtt vissza fogják fogadni.