Kérjük ITT támogasd a bowl.hu fórum további fejlesztését!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Klemó

Pittsburgh Steelers

Klemó
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 6 éve
Fórum hozzászólások
1 803


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
A vasárnap éjjeli meccsünkön a TEN ellen, a skycam view lesz default-ként az elsődleges kameraállás. Szokjátok.
Spy
Volt már ilyen valamikor és a mi meccsünkön pont. Kis Madden feeling.. 😊
4 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Csak jelzem, hogy Brown kapcsán nem az a gond, hogy tiltakozik a sisakja kapcsán, hanem az, hogy nincs ott az edzéseken, mármint akár sisak nélkül egyéni munkában, az oldalvonalon. Ezt tolerálják nehezen már, sőt most már semennyire sem az új csapatánál. 2 hét múlva kezdődik a szezon és még a camp-ben nem dolgozott a többiekkel. Persze igen itt is csak jóváhagyott sisakkal lehet, de basszus, akkor kezdjen megszokni egy újat, de közben tartsa fent az igényét az 1 éves hosszabbításra. Nomeg nem véletlen, hogy folyamatosan tiltanak ki sisakokat. Ez az ő biztonságának érdeke, már amennyire ezen képes gondolkodni.

Emellett nem lehet nem látni, hogy két QB ügye más kategória. Őket 5 pufánk őrzi minden egyes playben és ha a ruhájuk piszkolódik már megy a sárga. Ráadásul egyik sem futó QB, vagyis esélyük sincs a mezőnyben kapni egy óriásit. Meggyőződésem, hogy azon kívül, hogy sztárok ez volt az az indok ami miatt engedtek nekik. De A.B. egy wide out könyörgöm, ahol 2-3 ember majd minden egyes playben komoly sebességgel érkezik felé és szinte minden meccsen megvan a fejkontakt valamivel. Ugye emlékszünk, hogy Burfict csakis könyökkel ütött oda anno és ezzel is már következő hétre elintézte....

De ismétlem. Ha ha Brown ott lenne a campben a csapat mellett, a megbeszéléseken, a videózásokon nem lenne gondja Grudelnek és Mayocknak sem. Így hogy a picsába támogassák a fazont....
6 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Én Rudolph esetében más meccset láttam, de van ilyen. A WR-ei szinte nem voltak a pályán az elején, ami totál érthető volt a múlt hét miatt, amikor pedig ment a passz, akkor egy dropp és egy fumble. Ezt ne írjuk fel az ő számlájára, persze, hogy szenved ilyenkor egy QB. Azután visszajött, szépen nyugodtan játszott és az a kifutás a szélén briliáns volt. Ha kicsit erősebben dobja meg a lasztit az end zone-ba, akkor ma mindenki róla beszél. Így is végigmentek a pályán és egy szintén gyönyörű befutással meglett a TD. Nekem tetszett most is, amit látok. Dobbs kapcsán ugyanaz a mondásom maradt, nekem ő kevés és nagyon remélem, hogy valaki szerelmes lesz belé és ad egy 4. kört, mert akkor vihetik, ugyanis Hodges egyértelmű 3. számú nekem. Cserék ide, vagy oda, ahogy mozog, azt élmény nézni. Végre eljött az idő, amikor a mi 4. QB playerünkre is csettintünk. Bezzeg mikor Landry dobigált 2. számúnak és mögötte meg a mély űr.

Ha pedig WR corp. Nekem Washingtonról a tavalyi Juju jut eszembe. Nagyon tetszik amit csinál, mindenhol ott van, gyors, robbanékony, ruganyos....nem csodálkoznék róla, ha az elején több elkapása is lenne, mint JuJu-nak. Moncrief kapcsán várnék még, egy fumble bár szarul néz ki nem mondanék mást. D. Johnson kapcsán látszik már miért hoztuk. 2TD-ből az egyiket megkaptuk. Spencer erősített be ezen az estén, egyértelműen ő visszahordásban mindenki felett van és látható, hogy open space óriási fegyver lehet, hietetlen milyen gyors. Holton nem segített magán, ahogy Jones sem és mivel nem nagyon van visszahordónk, így Spencer esélyei igencsak nőttek. Érdekes lesz.

A védekezésben fent volt a két kezdő OLB-nk, Dupree szépen néz ki, ahogy Watt is. Skipper megint hozott egy sacket, és visszaszerzett egy lasztit, de kifejezetten néztem meccs alatt, sokszor eltűnik, és ez nem túl jó ómen a nagy játékok mellett. Burns bíztatóan mozgott, szép volt az a fumblis szerelése és összességében azért elmondható, hogy megállítottuk a Mahomes drive-ot.

Ami viszont nagyon felcseszett, az az O pass interference volt. Érzésből benyomták a bírók, merthát egy rookie nem maradhat ennyire üresen....gusztustalan volt.....persze ott volt a keze, mint ahogy minden playben minden elkapónak, de no ha ugyanígy ítélnek majd mindent meg visszanézés után, akkor ugyanott vagyunk, ahol voltunk, vagyis nem anulálják a Saints elleni vicc befújást, csakis a Saints elleni totál evidens elbaszást a konferencia döntőben. Szóval itt felment a pumpa. Persze aztán már nem merték elvenni a sráctól a TD-t az end zone-ban
8 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Megközelítés kérdése mi a gyér és mi nem. Ha az elit képességeket nézzük, akkor ez az állítás igaz, mert JuJu már ugyan villantott, de kérdés, hogy WR1-ként mire megy. Én azonban abban hiszek, hogy az a jó, hogy ha minél egységesebb a brigád, a QB nem a bravúr játékokra játszik, hanem szét tudja szórni a lasztit. Nekem így viszont nem gyér a keret WR oldalon Én mind a 6 elkapóban potenciált látok. Azt persze az idény dönti el, hogy mit tudunk kihozni belőle, de engem a TE pozíció sokkal jobban izgat, tekintve, hogy Mcdönci még soha nem játszott egészségesen végig egy évet és mögötte Grimble és Gentry nem hogy vékonyka, de még annál is vékonyabb.
9 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Ray Sherman lesz a WR coach!

Apropó h fog kinézni a WR sorunk?
Juju, Was, Monci, Switzer, DJ, Eli vagy DHB?
steelwolf
Nem (vagy nem biztos, hogy) ő lesz a WR coach, csak ő az, akit rögtön le tudtunk akasztani.

DHB már nincs, ahogy tanult forúm társam is monddá.

Eli Rogers a kérdés szerintem egyedül és/vagy az, hogy helyette Holton, Jones oda tud-e kerülni. Switzerrel Ben jól összeszokott az év végére, így nem tartom valószínűnek, hogy ő billegő legyen, a JuJu, Wasinghton, Moncrief, DJ kvartett pedig akkor borul, ha valami nagyon havária jön valakinél, egyébként betonbiztos helyük van, vagy a teljesítmény, vagy a remém miatt. (3. körös rookie-t nem fogunk kivágni) Holton DHB felépítésű, így neki adnám a legnagyobb esélyt, sőt, ha Rogers nem épül fel az előszezonban, akkor biztosra venném, hogy a csata Holton és Tevin Jones között dől el a 6. helyért.
12 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
RIP Drake Coach! 😕 Itt egy évet volt, de elképesztő hatással volt mindenkire így is.... 😕
13 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Nem a mi dolgunk már, de azért örülök, hogy a Browns hülyeségekkel már nem mi szembesülünk....most éppen befagyasztott lábbal nincs edzésen, nem érik el az edzők sem és azért harcol, hogy régi, elavult sisakjával játszon.......
13 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Hosszú idő után először láttam olyan ELSŐ előszezon meccset, amit érdemes volt megnézni.

Én egyéni teljesítményeket nézek ilyenkor, csapatrész elemzést felesleges tenni, mert soha nem fognak ebben a felállásban játszani soha.

QB poszt. Én alapvetően nem vagyok futó/QB fan, így Dobbs nekem nem lesz kedvelt igazán. Volt egy szép futása, és láthatóan a távoli dobásai nagyon jók, de nelkem ez kevés. Rudolph nekem nagyon tetszett, pánik nem volt egyszer sem, láthatóan a 20 yardig néz, szépen türelmesen és ez nekem nagyon bejön. Volt amikor sokáig várt, de ez szépen majd a rutinnal helyre kerül. Hodge volt a kérdés nekem mit tud és a néhány hülyesége ellenére szépen mozgott. Ha így folytatja én is azt mondom, hogy mehet a trade Dobbs kapcsán. Biztosan lesz olyan csapat, aki 2. számú QB-t keres.

RB poszt. Snell volt véig az első számú RB végig és Samuels váltotta rövid yardoknál. Nekem az előbbi csalódás, nincs sebesség, robbanékonyság, irányváltás...ez kevés lesz. Samuels szépen mozgott, szerintem ez rendben lesz. Senki mást nem láttam, aki meglepett volna.

WR poszt. Wahington szintet lépett, lefogyott és így felgyorsult, ami láthatóan jót tett. Nagyon jól nyomta és Én azt láttam, hogy élvezi a játékot, amit tavaly után nagyon jó volt érezni és látni. Jones és Holton mindketten mutattak szép dolgokat, sőt Én utóbbiban a mi Bryantunk mozgását véltem felfedezni. Kiváncsi leszek a következő meccsekre.

OL posztok. Azért a Bucs első sora láthatóan sok volt a backupoknak, de miután már backupok ellen kellett játszani szépen védtek minden QB-t. A futások viszont nem mentek, de mint egység így soha nem fognak játszani, így Én ezen nem aggódom. Nem igazán figyeltem egyénileg itt senkit.

TE poszt: Igazából Gentry volt itt a kérdés és attól a csúnya fumblitól eltekintve nekem ő kellemes meglepetés volt. Kiváncsi leszek majd a futás segítésére is és a többi meccsekre. Mögötte, mellette senki nem látszott és inkább ez az aggasztó.

DL poszt: Buggst emelném ki, ő nekem szintén kellemes meglepetés idén. Úgy néz nagyon ki, hogy idén nem nagyon lesz kérdés a 6 linemen tekintetében.

OLB poszt: uhh....hát itt probléma lesz a végén, ha Tuzar Skipper így folytatja. 1 negyed alatt 1 intentional grounding és egy sack és utána duplázták.....no és persze Olaffal kellett volna kezdenem, de nekem ő szinte biztos csapattag lesz idén és remélhetjük, hogy nem lesz folyamatosan inaktív. Ha így folytatja azt gondolom nem.

ILB poszt: hát amikor ILB poszton még az utolsó negyedben van egy INT, akkor jó az ember érzése. Bush tényleg egy állat lesz, ha így folytatja. Elképesztő a motorja, folyamatosan a labda körül van, biztosan szerel. Node akit kiemelnék az SZMÖRE....közel nem akkora tehetség, de elképesztő szíve van, fejlődött ő is láthatóan második évére. Gilbert pedig szinte biztosan kap majd esélyt, hogy ne csak a camp bodyk ellen villogjon, de ha így megy tovább, akkor az OLB-ILB válogatás nehéz lesz, ami voltaképpen jó dolog.

CB-S posztok: Nincs gameplan és nekik van így a legnehezebb dolguk. Ösztönösen kell dolgozniuk. Én nem láttam kiemelkedőt és persze voltak benézések, de Én ebből nem vonnék le következtetéseket.

Összességében tehát bíztató volt az első meccs, de ez még semmit nem jelent. A 2-3. meccsek és főleg az utóbbi mondja el milyen állapotban vagyunk. A következő meccsen már a kezdők pár snappet a pályán lesznek és nagyon kiváncsi leszek Hodge-ra, Skipperre, Gilbertre, Holtonre, Jonesra (WR) mit tudnak hozzátenni.

Szerkesztette: Klemó
2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Burns vajon marad? Van barmennyire is jobb alternativa?
Minden más a 'majdmeglattyuk' kategoria
Ha DB bevalik, akkor sokat lephetunk elore a def rankon.

az FK odlalon 9-7-et jósoltak nekünk. Szerintük a Browns fogja vinni a csoportot. A holloknak is 9-7-et. Nagyon szorosnak nez ki ez...
xtaki
A training camp után látjuk. A 4. évében már sokat keresne ahhoz, hogy padozzon, vagy kiegészítő játékos legyen, de ahhoz Layne-nek is be kell vállnia, Nelson mellett, hogy kivágjuk.
2 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Dzsippa Gatya visszavonulása kapcsán Ben orrának eltörését tekintette pályafutása csúcspontjának. Igazi ravens mentalitás. Aztán persze röhögve mondta, hogy nem volt szándékos.... Jól emlékszem, ahogy beütött a sisak nyíláson. Kifejezetten pontosan kellett céloznia, hogy ne a saját ujjait törje el. Káromkodtam, hogy se büntetés, se kezdő qb egy jó ideig, erre a Király helyre rángatta a nózit és a következő playnél már a pályán volt. A végén pedig aláztunk. Örülök, hogy többet nem játszik ez a csótány.
no flacco
Richard Seymour volt még az Raiders mezben, aki play után pofánvágta Bent. Az volt a gusztustalan. A Ngata esetre Én is emlékszem, de az egy lecsúszott védőmozdulat volt csupán, köze nem volt a szándékossághoz.

Ezen felül ha Bent megkérdeznék, akkor szerintem ő is kiemelné az esetet, de mint jó emléket, mivel utána már a pályán volt és asszem TD is lett belőle. Utána szerintem együtt jót röhögtek az eseten. Nem véletlenül Lőcs a beceneve a mi Benünknek.

Ugyanúgy egyébként vissza is ez ment. Ward és Harrison sem maradtak adósok, de ez nem a Bengals derby hangulat volt, mivel mint a két oldal nagyon tisztelte a másikat.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

4 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Leszarom Brownt....ez milyen????Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
11 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Emberek! Hol van ez a helyzet az akkori Steelers CAP helyzetétől??? Ott és akkor TÖBB ÉVEN keresztül manageltük ezt a helyzetet és egyébként - véleményem szerint - többnyire zseniálisan, de ezen persze lehet vitatkozni. Az biztos, hogy több csapat anno irigykedve nézte hogyan tartjuk meg a sztárokat, tágítjuk azt a lehetőséget, hogy az adott roster csúcsra jár. (mert ugyanis annak volt valószínűsége)

Idén van egy Bellünk mintegy 12 milliáért és az a kérdés, hogy tovább tudjuk-e ezt húzni 2-3 millával és nem az, hogy rátegyünk-e 10 millát. Ha egy csapat ezt nem tudja átstrukrurálással kezelni, akkor nem alkalmas arra, hogy NFL-ben legyen.

Totál más kérdés lenne, ha azt mondanánk, hogy a védelembe is hoznánk egy FA-t jó pénzzért. Oda komoly áldozatok kellenének és ott lenne érdemes arról vitatkozni, hogy a strukturálás megéri-e hosszú távon. De akár az is valid kérdés lenne, hogy engedjük el Bellt és helyette a D-be hozzunk jó játékost. A baj pontosan ott kezdődik, hogy ilyen playmaker D játékost nem engednek el csak úgy, így ebben szűk a kínálat.

Totál világos a képlet nálam. Ben marad még kettő évet. Ide kell optimalizálnunk. Az, hogy egy playmakert megtartsunk egy halovány dead money kockázattal nem hogy vállalható, de vállalandó kérdés. Bell kapcsán sokkal inkább a morál a kérdés, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond és ezt az újságírók fújják fel. A D kapcsán pedig ott vannak a fiatalok, egyértelmű D heavy draftot várok.

De lehet ezt másként is fogalmazni. Ha +1-2 milláért Bell marad és a csapategység is rendben (úgy néz ki igen), óriási balfaszság lenne őt elengedni, illetve megfelelő ellenértékkel csakis. (1. körös pick)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Golson kapcsán két dologról beszélünk. Az egyik, hogy várjuk-e, hogy felépül, a másik pedig, hogy szembekötve rá számítunk-e slot CB poszton. Colbert egyértelmű volt mindegyik kérdésben, így kutatgatni sem kell a választ. Meg fogja kapni az esélyt a TC-ben, de mivel lábsérülése volt a második, így nem kizárható, hogy lassulni fog, ami egy slot CB esetében pont a playmaker ability csökkenését/megszűnését eredményezheti. Pontosan ezért mondta azt Colbert, hogy habár nem rásérülésről, vagyis krónikus bajról van szó Golson kapcsán, ez utóbbi nem fogja visszatartani a csapatot egy CB picktől/igazolástól. Node ettől még a TC-ben meg fogja kapni az esélyt, de várhatóan egy második/harmadik körös újoncot, vagy egy FA igazolást ki kell majd szorítson a posztján.

Ennyi ez nem több, de nem is kevesebb. Ahogy annak idején Sean Spence is megkapta az esélyt egy sokkal súlyosabb sérülés után, úgy Golson is meg fogja kapni. Én személy szerint borzasztóan szurkolok neki, ahogy annak idején Spence-nek is szurkoltam.
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
 twitter.com/Steel_Curtain4/status/1095734141738516480
Klaci79
Mindegy. : ( Kar erte.

De ezt koszi BB hogy ide konyorogted a drafton "korai korben", connert. Es ezert nem egyeztek meg bellel. Es hogy most meg ab vel is osszerugtad a port. Es most igy lehet ket klasszis megy. Es a leggyengebb lancszem marad. Es egy sokkal gyengebb csapat.

Koszonjuk BB.
gabistar
Vazze...2x elolvastam az utolsó bekezdést....2017-ben draftoltunk 3. körben egy futót és Te ki vagy akadva, mert bejött? Gonosz Ben bácsi lobbizott mellette, ádáz harcot folytatva Bell és Brown ellen......ez már kóros, de komolyan....nincs a ligában olyan csapat, amely ne irigyelné ezt a 3. körös húzást, és Én Colbertet szidnám nagyon, ha most ott állnánk, hogy belekavarodtunk volna kényszerűen egy óriási fixszel sok évre egy 15-16 millás per annum RB fizetésbe.

Csak kis kitekintés azért nem árt. A nagy dirrel-durral szerződést kapó Gurley PO teljesítményét nem árt kicsit górcső alá venni.....bizti van egy-két szurkesz, aki most veri a fejét a falba, hogy egy 10kg súlyfelesleggel rohangáló RB jobban teljesített nála....dehát tudom Bell az Bell, ő mindig jó lesz....

Nem akarom folytatni, mert nincs értelme. Ez nem vita, nincs érv, ellenben meggyőződés annál inkább és ezzel nekem a hócipőm tele.

Én azt szeretném, hogy ez záródjon és mindkét díva a csapaton kívül legyen, így vagy úgy. Én akkor is a csapat mellett leszek. Biztos lesz visszaesés, de leszarom.....csak csapatként küzdjön mindenki.
9 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Ez a csapat, amióta követem soha egyetlen szezont sem adott fel. A 2013-as év jó példa erre, amely ippeg Bell első idénye is. 0-4 volt az indítás, a csapat mélyen, de az év végén egy 30 akárhányas kihagyott FG-n múlott az, hogy bent leszünk a PO-ban. Nem tudok olyan évet, amikor ne lettünk volna PO contenderek az év végefelé és mindezt 11 év alatt mindig. Aki ezt nem edzői sikerként értékeli azt nem győzi meg semmi sem. Igen, a PO más kávéház, de persze erről mondjuk a Cicák is beszélhetnek, akik soha a büdös életben nem hoztak egy rohadt W-t ott. Ehhez képest 2SB fellépés, egy gyűrű és sok PO győzelem nálunk.

Ami nekem még meggyőző az az, hogy úgy vezényelte le a 2008-as nagy csapat átalakítását, hogy közben mindvégig PO contenderek maradtunk. Ilyet BB-n kívül senki nem csinál(t). Ezt sokszos és sokan a szőnyeg alá söprik, de ez nagy dolog, főleg, ha egy-egy olyan csapatot megnézek, akik PO-t is csak néha-néha látnak, vagy egyáltalán nem.

Az aki a playhívós, elemzős edzőket szereti, az Tomlin ellen van, de ő az edzői teamben hisz és a motivációban. Nem hibátlan, mint ahogy senki sem. A meccselései sokszor kérdésesek és érthetetlenek.
5 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Azon már nem is csodálkozom, hogy Bell azon nyilatkozata, ami a hezitálásra vonatkozott és azt írta le, hogy igenis folyamatában döntötte el mi legyen még kommentet sem kapott.....pedig a csapat szemszögéből ez a lényeg.

Elmondta Bell (ha kell idézem), hogy úgy volt jön az első napra....hát nem jött....aztán úgy volt, hogy jön a bye week után....és hát kiderült, hogy nem kell játszania, hogy feljebb lépjen a frencsi tag szinten, így nem jött. (itt volt vitám fél éve, hogy ez nem igaz, a menedszer meg mindenki tudta a cba részleteit)

Szóva ezek után ki lehet akadni, hogy néhány csapattársa megjegyzést tesz, de ha hitegetem a csapattársaimat, hogy ott leszek, aztán hozok egy tisztán üzleti döntést a kiüléssel, akkor ne csodálkozzak már azon, ha páran beszólnak. A vasárnapi háborúba ugyanis 53 helyett 52-en mentünk ki....
7 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 803
Bennel nem hosszúzni akar a csapat, hanem hosszabbítani ÉS strukturálni. Legalábbis Én így vettem ki. Ezzel tudunk cap helyet szorítani akár több FA membernek is és/vagy beleférhet egy esetleges dead money is. Ezen felül 2019-ben nem jó a QB felhozatal, a pótlás 2020-ra marad, ha persze az itt levők nem bizonyítanak addig. Az persze más kérdés, hogy 2021-ra is pénzt ajánlanánk neki. Meglátjuk.

Ben nem hibátlan, de hogy vezér az öltözőben az ténykérdés. Konkrétan az egész OL miatta IS van együtt. (Pouncey konkrétan elmondta, hogy addig marad, ameddig Ben) Neki is voltak dolgai, ahogy sok mindenkinek. Mindenkinek volt még egy esélye, ahogy neki is. Bellnek a füvezéses sztori után megbocsátott a csapat, ahogy a Brown facebook live és a sok hisztit is. De egy dolog mindig fontos volt itt. A csapat mindenek felett áll. Ha valaki azt kezdi ki, magát helyezi előtérbe, annak itt nincs helye. Amit Brown csinált (sokszor leírtam már, így most utoljára) megengedhetetlen.
Sérülést szimulálni ,majd vizsgálatra nem elmenni, nem jelentkezni, majd ügynökkel felhívatni az edzőt egy meccs előtt nem magyarázat semmi. Lehet utána hisztizni hétfőn, lehet TD-nél durcizni, de a csapatot cserben hagyni nem. Az, hogy van visszaút, csakis azért lehet, mert Brown sokat jelent a csapatnak és ha elnézést kér a csapat előtt vissza fogják fogadni.