Klemó

Pittsburgh Steelers

Klemó
Lakhely
Budapest, Hungary
Utoljára láttuk
21 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
2 150


Utolsó 10 fórum hozzászólás

9 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Amúgy mintha a szakállal együtt néhány kiló bacon-től is megszabadult volna 😊
bcsarli
Ugyanezt akartam Én is írni. Határozottan szálkásabbnak tűnik az öreg. Úgy nézem felpiszkálták a "kövérezős" hírek. Nyilván ez a dobigálás egy dolog és más dolog ezt meccsen, de az előjel jó és lehet, hogy ez a sérülés és pihi kell(ett) ahhoz, hogy még 2 évet nyomjon.
19 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Mekferlendel volt interjuh Canadáról kérdezték
- hard coaching
und
- he is one hell of coach
kifejezéseket volt szives használni, remélem a szart is kitapossa Benjibül, leccgo
sutianap
Friss erő és nagyon jókat olvasok Én is róla. Nagyon azt érzem, hogy OC-be szánjuk őt majdan, amolyan Fitchner "cselendzs" ez.
20 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Hargrave pótlása a D-ben nagy kérdés lesz, de ne feledjük, hogy Tuitt szinte majdnem az egész szezont kénytelen volt kihagyni tavaly, és Bush is szinte biztosan jobb (értsd: kiegyensúlyozottabb) lesz a második évében és Minkah képességeit is jobban tudjuk majd használni. Ha a D ugyanazt fogja hozni majd mint tavaly, akkor rendben leszünk.

Az O-ban bizonyosan lesz fejlődés, ha Ben visszatér, de kérdés, hogy mennyivel. Tavaly majd minden meccsen nem csak a QB1, hanem vagy az RB1, vagy a WR1 és WR2, TE1 vagy ezek kombinációi voltak sérültek folyamatosan, azaz egy kiemelten peches évet zártunk. Ha ennek fele jön be jövőre (mert sérülés lesz az biztos), akkor az már önmagában lehet javulás azzal, hogy van egy Claypool, van egy Ebron és van egy Mcfarland (utóbbi egyre jobban tetszik) és Johnson a második évére biztosan rutinosabb lesz.

Persze sok csapat van, aki biztosan hasonlókat mond és ugye, ha megnézem a Ravens keretét most, akkor elmegy a kedvem kicsit, de nekünk ezzel most nem kell foglalkozzunk.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Ez mind szép, de az OL az ami egységként működik, nincs semejik csapatnak gempája 5 prémiumot fenntartani. Ezért, mivel szoros kötelékben működnek, az erősebbek elefedik a gyengébbeket, hiszen be tud segíten a közvetlen mellette lévőnek. A Steel váz Vallanyóra/Punci/Dekasztró - ók lehetnének egy oldalra is, de akkor lenne egy baromi erős baloldalad, meg egy ultragyenge jobb. Így az OL kócs játszhat a RT/LG posztokkal, oda berakhatsz gyengébb képességeket is, hiszen a váz el fogja bírni.
Másodrész nagyon csínján bánnék a lebontott OL statisztikákkal, mer szerintem mélyebb play meg blockin scheme elemzés kellene, hogy valaki meg tudja mondani, hogy ez meg ez kinek az érdeme vagy hibája.
sutianap
Teljesen egyetértek, csak azt a felvetést nem értettem, hogy ettől miért lenne gyenge játékos Foster. Szerintem bőven átlag felettit hozott az utóbbi években, s mint látszik, néha jobban is teljesített, mint mások. Én úgy látom, hogy kérdéses az ő pótlása, remélem a beugró LG hozza majd a szintjét.

Azzal is egyetértek, hogy a falat egyben kell nézni és nyilván az RT volt a leggyengébb talent az utóbbi években, ezért DeCastro-nak sokat kellett besegítenie - de sztem inkább pass protban.

Amint látszik a zónablokkolás a futásnak az ő oldalára ment jobban, viszont power run-ban Foster sokkal jobb volt Villa mellett.
Fast Willie
Csak tisztázzuk. Én nem azt mondtam, hogy gyenge játékos Foster. Sőt, még azt sem mondtam, hogy futásblokkolásban lenne gyenge. Én azt mondtam, hogy ha Fostert nézem, akkor neki inkább a pass blocking az erőssége, így Én nem értettem azt a felvetést, hogy a futásban látnánk a hiányát. Implicite tehát azt is mondtam, hogy Foster hiányát kifejezetten a passz blokkolásban fogjuk látni, vagyis érezhetjük majd. Ezt viszont tartom is. Ez a fal futáselőkészítés terén nem fog veszíteni semmit azzal, hogy más van a helyén, sőt, ha Dotson fog beszálni, akkor még azt is mondom, hogy új impulzust kapunk, vagyis kapnánk, ha Dotson egyáltalán pályára lépne. (nem nagyon fog, főleg az elején)
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Hát a tavalyi évet szerintem ne elemezzük, mert Conner, aztán Snell sérülése után már-már futó nem volt, aki érdemi lépésekre volt képes. Volt olyan meccs, ha jól emlékszem, ahol Samuels volt az első emberünk.

Foster egy rock solid megbízható ember volt. Én imádtam. Attól még, hogy az egész egység futásbkollolásban gyenge volt, és ebben ő az átlagos teljesítményével "kiemelkedett", nem gondolom, hogy befolyik a víz, sőt. A pass blocking az, ami kérdéses lesz, ha már lyukas pontokat keresek, mivel ebben ő áltag feletti volt.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Ramon Foster, mint jó futásblokkoló Willie? Ezt honnan veszed/vetted? Foster egy totál átlagos, de inkább gyengébb futásblokkoló. Volt talán 2 jó éve futásblokkolásban, de akkor is messze volt Decastro szintjétől, a másik guardtól. Nekem Dotson pont ott lehet érdekes, hogy ha run first mode-ban vagyunk/leszünk, akkor vele és Decastroval Pouncey is életre kellhet majd.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Nem értem. Tavaly az O volt rottyon és nem csak Ben miatt. A D karcolt szépen, különösen azért is, mert a sec Nelsonnal és MInkah-val szintet lépett. Nekem pont az lett volna a luxus pick, ha a D-be hozunk játékost, vagyis olyat, aki fixen nem lép pályára az elején...
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Nos. Nekem ez a draft arról szólt, hogy tavaly behúztunk két top10 játékost, Bust és Minkaht. Ezt nagyon sokszor elfelejtik a szakírók, amikor a draftunkat említik, pedig nagyon fontosnak gondolom ezt egy olyan csapatról, amely rendre középtől lejjebb kerül sorra.

Mint mondtam korábban is, nekem evidens volt, hogy a 2. körünket az O-ba lőjük el a fentiek miatt (is). Itt szoktunk általában húzni WR-t, a class mély is volt, így adta magát a döntés annak ellenére, hogy azért volt rush rendesen. A mi WR szettünkbe pont egy ilyen stílusú WR hiányzott. Tavaly is azért Boykin miatt sajnálkoztam. Idén Ebron, Dönci mellett ott lesz Claypool a RZ-ban, amivel azért lehet kreatívan játszani, az itteniek mellett.

Highsmith egy tökéletes felépítésű OLB. Van még mit tanulnia, és a kis egyetem concern, de mivel nem kell rögtön kezdenie és ST-ben is érték, így szépen ott lehet a rotációban. A két volt UDFA és ő lehet a záloga annak, hogy jövőre ne legyen erős Edge need.

A 4. kör az, amit viszont nehéz igazán elhelyezni és majd a meglátjuk kategória. Hoztunk egy méretei miatt az NFL-ben kétséges futót és egy passz protectionben problémás Guardot. Nekem, ha ők az 5. kör, vagy utána jönnek teljesen értéken hozzuk őket, de itt talán ezekre a pickekre jobban is "vigyázhattunk" volna, ha már kevés van belőlük. Ettől még mind a kettőben lehet kakaó, de tipikusan azok a pickek ezek, amelyeket minden évben látunk az FO-tól, vagyis azt, hogy nem foglalkozunk azzal kinek hol lehet a boardján az adott ember és bizonyos dolgok miatt mi felülértékelünk.

A 6-7. körök teljesen értéken vannak. Itt vagy arra lősz, hogy backup embert találsz és erre mész, vagy valami gyémántot keresel. Mi az előbbit választottuk (most). Érdekes viszont, hogy mind a két ember inkább a futás ellen jó és van is abban valami, hogy volt sok meccs, ahol ezt nem tudtuk megfogni. Brooks kapcsán Én azt látom, hogy hibrid csávó, amolyan Barron type egy kicsit kisebb méretben, szóval itt az ILB need is kielégíteni látszik.

Az egyetlen problémám az FS poszt, vagyis olyan hátsó DB, aki Minkah mellett, Davis távoztával fent hagyható. Brooks nagyon nem az a fickó. Itt Én mindenképp még változtatást, igazolást várok a szezon kezdetéig.

Most meg már csak azon imádkozzunk, hogy legyen szezon......
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Hoztunk egy 140 kilos sprintert....azert ez a 4,82es eredmeny kemeny a combineon.

Ezzel minden posztra amire szamitottam az ILB kivetelevel kerult ember. De meg a draftolatlan ujoncok hatravannak.
1 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Brooks....alapvetően egy box safety....st playa.....

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Leszarom Brownt....ez milyen????

 www.instagram.com/p/Bv93QvvgL-1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Persze továbbra is tartom, amit írtam, de basszus.....nem semmi.......

Szerkesztette: Klemó
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
punci 1-3 meccs eltiltas
lehet rudi is 1

juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.


a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.

5-5

2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
Hát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
ParadSEC
Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
Borbinho
ja, de én úgy láttam, hogy először Rudolph akarta elővenni a "bökőt", csak nem sikerült neki leszedni a másik fejéről, Garrettnek meg igen.
Ilyen alapon akkor Rudolph is megérdemelte hogy "szarrá verjék".
eaglesmcnabb
a sisak letépés és a másik sisakkal történő fejen baszása között jelentős különbség van. az előbbi (szinte) minden meccsen előfordul, megy rá a zászló meg a büntetés, de sérülés ritkán van belőle. ha Garrett simán pofánbassza Rudolphot (kezével), abból is ügy lett volna, de nem ekkora. mert ott nem lett volna veszélyben a másik élete/fizikai épsége.
Borbinho
Szerintem is van különbség, attól függetlenül házhoz ment a pofonért, és nem értem hogy arra mi szükség volt.

Milliószor döngöltek már földbe QB-t passz után, nem ez volt az első eset, de én még olyat nem láttam hogy egy egyértelmű mismatch szituációban egy QB állt neki egy másik játékos sisakját rángatni, hogy levegye.
Arra tudom hasonlítani, mikor a kisiskolás 20 kilós gyerek neki állt ütni a dagadt gyereket, az meg megelégelte vagy 10 ütés után, és olyat visszaküldött neki hogy felborult.
És nem felmenteni akarom Garrettet, de Rudolh is fasz volt.
eaglesmcnabb
punci 1-3 meccs eltiltas
lehet rudi is 1

juju-diante protokoll 1-2 het
conner szerintem out, ha raserult ugyanarra a vallara.


a meccs katasztrofalis volt minden szempontbol.
faszomert kellett felkelnem ilyen szarra.

5-5

2 het mulva visszavago, mi lesz ott te jo isten.
xtaki
Hát ha Pouncy megússza 1-3 meccses eltiltással az lenne a legalja. Meghet Ő is pihire Garettel együtt a köv. szezonig nyugodtan
ParadSEC
Ettől függetlenül max respect Pounceynak. Ha nem így reagálna a centerem (v másik OL-em), ki is basznám a csapatból. Addig ütötte Garrettet amíg tudta.
Kb mint kocsmai bunyóban, ököl vs ököl belefér, de ha valaki előveszi a bökőt, az meg is érdemli, hogy többen verjék szarrá.
Borbinho
ja, de én úgy láttam, hogy először Rudolph akarta elővenni a "bökőt", csak nem sikerült neki leszedni a másik fejéről, Garrettnek meg igen.
Ilyen alapon akkor Rudolph is megérdemelte hogy "szarrá verjék".
eaglesmcnabb
a sisak letépés és a másik sisakkal történő fejen baszása között jelentős különbség van. az előbbi (szinte) minden meccsen előfordul, megy rá a zászló meg a büntetés, de sérülés ritkán van belőle. ha Garrett simán pofánbassza Rudolphot (kezével), abból is ügy lett volna, de nem ekkora. mert ott nem lett volna veszélyben a másik élete/fizikai épsége.
Borbinho
Szerintem is van különbség, attól függetlenül házhoz ment a pofonért, és nem értem hogy arra mi szükség volt.

Milliószor döngöltek már földbe QB-t passz után, nem ez volt az első eset, de én még olyat nem láttam hogy egy egyértelmű mismatch szituációban egy QB állt neki egy másik játékos sisakját rángatni, hogy levegye.
Arra tudom hasonlítani, mikor a kisiskolás 20 kilós gyerek neki állt ütni a dagadt gyereket, az meg megelégelte vagy 10 ütés után, és olyat visszaküldött neki hogy felborult.
És nem felmenteni akarom Garrettet, de Rudolh is fasz volt.
eaglesmcnabb
Őszinte leszek. No ez az a vélemény, ami mindennél károsabb....milyen emberkedésről beszélsz Te? Azért, mert egy ember leszorítva a földön reflexből védekezik? Ucsó másodperc volt, Garrett oda akart baszni egyet még, hogy emlékezzen rá, hisz nem számít a 15 yard. Nincs ember, aki erre higgadtan reagál. Ilyenkor pedig engem sem érdekelne, hogy 20 kilóval nehezebb csávóval verekszem. De hogy ő kezdte volna, az égbekiáltó baromság, hanem rosszindulat, de mindenképpen butaság....semmi nem magyarázza Garret cselekedét, hogy sisakráccsal felhúzom a srácot, még azzal a lendülettel lecsavarom a fejéről, majd ezzel a fegyverrel fejbe baszom...

Ha így lenne egyébként, ahogy mondod, olyan lenne a liga, hogy hetente hoznának le bénultan játékosokat a pályáról. Ezek a srácok ugyanis, ne legyen kétség, tudnak úgy és olyat ütni...

Puncey fejre rugása nem volt szép ezt is tegyük hozzá. Ezért is jár az eltiltás, ez se legyen kérdés. De hogy ez rosszabb lenne, mint Garrett mozdulata annak is adnék gyógyszert...
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Egy végtleneségig frusztrált öntelt pöcs csapatból tört ki most minden, mivel minden sztárságuk és önjelötségük ellenére ismét előttül vagyunk.....megmondom őszintén Én ezt vártam. Látszott a múlt héten a Bills ellen, hogy nincsenek rossz formában és ezt a meccset alig várták már....

Rudi ügyben Rudi felelősség. 2sec hátra. Miután eldobja a QB, a védő begyalulja, ráesik, nyilvánvalóan bünteti. Mi a büdös lófaszt kellene tennie. Betenni a cumit a szájába? Hát vazze persze, hogy fejti le magáról a parasztot, aki egy nyertes meccs utolsó másodpercében is keménykedik.

Ami ezután jött és jön az egész egyszerűen nem pályára való. Egy QB-ról leszakítani a sisakot, önmagában veszélyes és azzal fejbe vágni pedig szerintem ottani btk. kategóriája. Még szerencse, hogy az aljával találta el Rudit. Nem Garretten múlott az, hogy úgy fejbe üsse, hogy ott ájul el.

De ami a legnagyobb bajom az az, hogy végig ez volt az irány. Megsemmisítés....nagyjából tudható volt, hogy annyira vékony az O, vékony az RB játék, hogy egy-egy játékos kiszállása végzetes. Nem véletlen, hogy JuJu és Johnson agyrázkódással szállt ki.

Mos van az a pont, amikor nagyon vigyáznia kell a ligának. Olyan büntik kellenek, amelyek mindörökre jelzik, hogy ez "nem gyere be". Ha ezek nem jönnek és/vagy nem konzekvensek, akkor ez lehet egy irány egy-egy dühös csapatnak mindig....csak így lehet megelőzni, hogy botrányszagú legyen a visszavágó....

Hogy ne kerüljem meg Pounceyt is. Egy center a QB nagytesója. Ez minden csapatban így van. Eldurrant az agy, de mutasson nekem a liga egy centert, aki ilyenkor higgadtan megkéri a védőt, hogy sétáljon le.....a fenéket....jár egy meccs mindenképp itt is, de maximum egy és nem több....
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Egyébként nekem az az érzésem, hogy a Brown trade nem pickekről, hanem játékosokról szól majd. Mivel kell nekünk OLB, CB, ILB is, így olyan biztos lesz, ahol valamely poszton van több (feláldozható) akár egy alsóbb pick mellé.

Colbert nyilatkozatából azért látszik, hogy fillértekért nam fogjuk senkinek adni, főleg, hogy már tavaly át is strukturáltunk neki (értsd: kifizettük előre a fizetés jó részét).

Érdekes egy hónapunk lesz...
Klemó
Annyiert fogjak eladni, amit megadnak brownert. Ha ez egy szaros 5. kor lesz, akkor annyi lesz. Hiaba kevesebb a vartnal, nem fogjak itt tartani Brownt emiatt, mivel akkor csak a csapattal basznak ki es tovabb folytatodik ez a cirkusz. Brown marpedig meg inkabb ra fog szakadni a mediara es Big Ben, Tomlin (etc.) baszogatasara, hogy kibaszassa magat.
Stez
Ha nincs market iránta, akkor ez oda lesz baszva Rózenhausz és Brown elé, ebben nincs kétségem. Én tisztelek mindenkit, de az, messze vinne, ha hogy a játékosok kurva nagy signing bónikra hajtanak, majd amikor nincs kedvük játszani bevágják a hisztit trédeket kérve. Nem fogjuk odaadni szotyiért senkinek. Ha nincs ellenérték, és nem akar itt játszani, fel lesz baszva a lelátóra, de szerintem az öltöző közelébe se mer majd jönni, mert úgy 52-en fogják várni a tusolóban. Ha el akar menni innen és szar az ellenérték, addig engedjen a base salaryből míg jó nem lesz, oszt mehet. Ez azért más, hogy a Bell sztori, itt egy meglevő szerződéses játékosról beszélünk, akinek 2017-2018 években majd 50%-át már kifizettük a 2021-ig szóló szerződésének.....ne vicceljünk már...
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Nézem Brownt az SB-n ilyen olyan frizurával, meg hajjal, meg "all the options on the table"....nomeg Bellt, aki ippeg lemezt csinált foci helyett, de aki "die hard" football...és no....ott van az Edelman gyerek, aki csak kicsűri az asztalra a teljesítményt....

Szóval egy picikét már elegem van twittereket nézegetni, hogy ki mitől sértődik be, ki miért morci.

Aki akar ebben a csapatban küzdeni az jöhet minden más "ilyen meg olyan" menjen isten hírével és váltsa meg a világot.
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Jelenállás szerint hogy néz ki szerintetek az ILB DC-tek?
Wyatt
Kb ugy mint saci kiesese utan. Vince kezdo. A tackle gyar lesz talan a masik kezdo akit piacrol hoztunk. Es kell egy kis csoda, hogy valaki jo szintet usson meg. De hatha kiraknak meg valaki jot mas csapatnal, bar akkor nem raknak ki. 😀 De akkor hatha valahol mashol tul sok jo ILB van aki meg esetleg jo is. 😀

Valamint jo lenne, ha az undrafted rookie lb matthews ha jol emlekszem mi a neve, megmaradna. Aki lefutotta a wrt az elkapasa utan, mert benne meg van a sebesseg es idovel talan kezdo lehetne, ha az osszes egyeb dolog osszeforna benne.

(szerkesztes, most latom hogy 53 keret tag, meg hogy megvillant meg jobban az utobbi meccsen hala istennek. En sajna Csak az elso meccset lattam eloben, masodikat csak ossszefoglaloban, a tobbire sajnos nem volt lehetoseg egyeb dolgok miatt.)

Es az o sebessege nagyon kifizetodo tudna lenni, vince erejevel egyutt. Akkor talan megint meglenne az oldalvonaltol oldalvonalig valo jatek lefedettsege. Vagy az esetleges miss tackle utan o, mint saci oda tudna esetleg erni a sebessege okan. Meg ha o nem is saci, a playmaker kepessege alapjan. Marmint ezt mondjak az okosok rola. Ezert nem lett draftolva, hogy meg volt minden benne, de nem adta ki.

De irtak jo helyre kerult es itt meg lesz az eselye, hogy igazan jo legyen. Igy legyen. Amen.gabistar
Azt se tudod mi a neve nálunk az ILB-nek, de megy ugyanúgy a mantra, hogy miért nem hoztunk normális ILB-t. El se olvasod azt, hogy Evans és Esch sérülések miatt alig mutattak valamit, ami előbbi kapcsán azért nagy baj, mert pont Evans esetén volt red flag a sérülés miatt.

Matthew Thomas azon kívül, hogy szinte olyan gyors, mint egy WR, szinte minden meccsen elképesztő tackle számokat hozott. Az utolsó meccsen hozott strip sackje és utána a 70 yardos futása pedig párját ritkítja, ugyanis a saját kiütött lasztiját fogta meg a levegőben. A nickel variációknál már nálunk az első csapatban szerepel(t), special teamben evidens szereplő, tehát én azt várom, hogy már az első naptól aktív tag lesz és mivel sokat játszunk nickel variációkat sokat is lesz alapból is a pályán.

Örüljünk már ennek egy kicsit, vagy bizakodjunk legalább...

Tényleg unom már ezt, de most komolyan.....a csapatban történelmet lehet írni a nem draftolt sikeres játékosokról, de még mindig A3-as oldalt kell olvasnom arról, hogy jaj nem draftoltunk elöl ILB-t.....(azzal együtt, hogy a most sérült Evans kapcsán hegyeket mozgattunk meg majdnem egy trade keretében, de sajnos nagyon lentről jöttünk volna)
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Emberek! Hol van ez a helyzet az akkori Steelers CAP helyzetétől??? Ott és akkor TÖBB ÉVEN keresztül manageltük ezt a helyzetet és egyébként - véleményem szerint - többnyire zseniálisan, de ezen persze lehet vitatkozni. Az biztos, hogy több csapat anno irigykedve nézte hogyan tartjuk meg a sztárokat, tágítjuk azt a lehetőséget, hogy az adott roster csúcsra jár. (mert ugyanis annak volt valószínűsége)

Idén van egy Bellünk mintegy 12 milliáért és az a kérdés, hogy tovább tudjuk-e ezt húzni 2-3 millával és nem az, hogy rátegyünk-e 10 millát. Ha egy csapat ezt nem tudja átstrukrurálással kezelni, akkor nem alkalmas arra, hogy NFL-ben legyen.

Totál más kérdés lenne, ha azt mondanánk, hogy a védelembe is hoznánk egy FA-t jó pénzzért. Oda komoly áldozatok kellenének és ott lenne érdemes arról vitatkozni, hogy a strukturálás megéri-e hosszú távon. De akár az is valid kérdés lenne, hogy engedjük el Bellt és helyette a D-be hozzunk jó játékost. A baj pontosan ott kezdődik, hogy ilyen playmaker D játékost nem engednek el csak úgy, így ebben szűk a kínálat.

Totál világos a képlet nálam. Ben marad még kettő évet. Ide kell optimalizálnunk. Az, hogy egy playmakert megtartsunk egy halovány dead money kockázattal nem hogy vállalható, de vállalandó kérdés. Bell kapcsán sokkal inkább a morál a kérdés, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ezzel nincs gond és ezt az újságírók fújják fel. A D kapcsán pedig ott vannak a fiatalok, egyértelmű D heavy draftot várok.

De lehet ezt másként is fogalmazni. Ha +1-2 milláért Bell marad és a csapategység is rendben (úgy néz ki igen), óriási balfaszság lenne őt elengedni, illetve megfelelő ellenértékkel csakis. (1. körös pick)
több mint 3 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Golson kapcsán két dologról beszélünk. Az egyik, hogy várjuk-e, hogy felépül, a másik pedig, hogy szembekötve rá számítunk-e slot CB poszton. Colbert egyértelmű volt mindegyik kérdésben, így kutatgatni sem kell a választ. Meg fogja kapni az esélyt a TC-ben, de mivel lábsérülése volt a második, így nem kizárható, hogy lassulni fog, ami egy slot CB esetében pont a playmaker ability csökkenését/megszűnését eredményezheti. Pontosan ezért mondta azt Colbert, hogy habár nem rásérülésről, vagyis krónikus bajról van szó Golson kapcsán, ez utóbbi nem fogja visszatartani a csapatot egy CB picktől/igazolástól. Node ettől még a TC-ben meg fogja kapni az esélyt, de várhatóan egy második/harmadik körös újoncot, vagy egy FA igazolást ki kell majd szorítson a posztján.

Ennyi ez nem több, de nem is kevesebb. Ahogy annak idején Sean Spence is megkapta az esélyt egy sokkal súlyosabb sérülés után, úgy Golson is meg fogja kapni. Én személy szerint borzasztóan szurkolok neki, ahogy annak idején Spence-nek is szurkoltam.
6 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Tegyük már rendbe ezt a kérdést, de most komolyan. Íme az idézet.

“AFC North football is always fun,” Roethlisberger said, according to Ron Cook of the Pittsburgh Post-Gazette. “Cleveland. A short week. I’m jealous of the guys going over there.”

Aki erre azt rakja össze, hogy csinálja a feszkót az az a fajta, aki a jósnőt is felhívja a TV-ből, de mindenképp a TV-re teszi a kezét, ha a gyógyító kéri......erről asszem ennyit.....szó nincs itt Rudiról, csak sportember és ott lenne a pályán...egyébként ugyanebben az interjúban agyba főbe dícséri Rudit by the way.....

“I think Mason is doing great,” Roethlisberger said. “He’s doing some really good things. It doesn’t matter what comes his way. He stays in the pocket when he needs to. He makes plays when he needs to. I think he’s playing awesome.”

Lépjünk!

Szerkesztette: Klemó
8 hónapja
Klemó Pittsburgh Steelers 2 150
Sima volt és ezt az első három meccs után érezni nagyon jó volt. Pedig küzdős, brusztolós meccset vártam, de Fitchner nem csak engem lepett meg, hanem a komplett Bengals FO-t. Kidobtunk mindent, amit eddig csináltunk és megnéztünk mink van és arra építettünk. Nem fog ez a vadmacska mindig így ficánkolni, de jó látni, hogy tudjuk ezt is. Végre levettük Rudiról a terhet, odaraktuk a checkdown célpontokat szépen, amit használt is, jöttek a boot legek is, hiszen ő gyorsabb, mint Ben.

Ahogy pedig értekeztünk lentebb. Más a D, amikor pihentebb és más, amikor vezetést kell védeni, amikor tudjuk, hogy mi jön. Tetszett, hogy a végéig ott voltunk az arcukban, nem engedtünk könnyű yardokat, pontokat, ez nekünk most kellett. Persze a Bengals OL nagyon gyenge volt és a Bengals kreativitása olyan volt, mint a miénk az előző három meccsen, de azért az látszik, hogy ez a D nem teljesen vak.

Persze a "muppet show öregje" majd jön és 8 A4 oldalnyi kesze kusza szöveggel leírja majd, hogy nem draftoltunk WR-t, meg ILB-t időben, de most Én örülök.

Szerkesztette: Klemó