NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
105
11
22:05
Baltimore Ravens - Philadelphia Eagles
51
11
22:25
New Orleans Saints - Los Angeles Rams
13
8
22:05
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
1 órája
Stealth
3
Szép győzelem.Most már csak a Texanst és Chargerst kell magunk mögött tartani.
1 órája
Ezt nem gondoltam volnaAzt sem, hogy sima lesz. De ezt a pontmennyiséget sem
1 órája
Taylor, Lou és elsősorban az OL edző.Austin előtt le a kalappal. A védelem videózott a másodikra és láthatóan változtattunk. 17 pont közte. Jó atyaég!!!
KlemóTaylort kirúgják a szezon végén?Ha nem, akkor Burrow jövőre sikítva próbál menekülni
Szokol
ikuvihar
1 órája
Laza volt, jó pihit mindenkibe
1 órája
xtaki
3 480
Heyward erosen beszel a primadonnaval
1 órája
Szipeter
1 677
Ez volt a megfelelő befejezés
1 órája
tamaske (doki)
134
\o/
1 órája
Klemó
5 737
Mindenki tudta, mi jon itt, csak a Bengals D nemAz előző playben átadta....ha nem adja TD....most megtartotta...
casaubon
1 órája
FIIIIILC!!! Kell ide Ő is 😊
1 órája
casaubon
2 442
Mindenki tudta, mi jon itt, csak a Bengals D nem
1 órája
Klaci79
22 260
megcsinálta...ezt nem látták...😀
1 órája
xtaki
3 480
Csak megfutotta
1 órája
Klemó
5 737
FIEEELDS!!!! YESSSS!!
1 órája
Austin előtt le a kalappal. A védelem videózott a másodikra és láthatóan változtattunk. 17 pont közte. Jó atyaég!!!
Klemó
Taylort kirúgják a szezon végén?Ha nem, akkor Burrow jövőre sikítva próbál menekülni
Szokol
1 órája
Klaci79
22 260
így már csak max 14 marad, ha van egy kis eszünk és biztosban futunk kettőt...vagy kell még 1-2 holding 😀
1 órája
Bár időkérés nincs a sárgákkal.megállítják nekik párszor
1 órája
Taylort kirúgják a szezon végén?
1 órája
Klemó
5 737
innen 1 FD...jöhet Fields...tudjuk, hogy néha 1 FD is milyen messze...Most már nem fogunk kockáztatni....futunk még kétszer és elrúgjuk. Marad 20msp a célterület kozelében. Persze így Minkah and co-ban kellene bízni.
Klaci79
1 órája
xtaki
3 480
innen 1 FD...jöhet Fields...tudjuk, hogy néha 1 FD is milyen messze...Nem jon ossze. Kozepre futunk. Aztan hail mary lesz
Klaci79
1 órája
Szipeter
1 677
Ebből is látszik, hogy nem sokat használ😁Azt akartam, csak ideges vagyok, na...Azt kellett volna írnod megcsinálják. Ebből baj lesz😁De azt meg is kell csinálni! El szoktuk balfaszkodni!Beindultak sajnos...Már kb mindegy. Nincs időkérésük. 2 percnél ugyan megáll az óra de Kb 1 Fd és megvan
bcsarli, Udvari Főkóstoló
polamalu
Szipeter
1 órája
Klemó
5 737
Én még mindig az előző drive-nál tartok...csak a hosszú playt kellett volna elvenni hátul.....és azt csinálták meg úgy, hogy 3-4 yardon senki nem volt Chase-en.....én nem is tudom mikor csinált playt utoljára...
1 órája
Klaci79
22 260
innen 1 FD...jöhet Fields...tudjuk, hogy néha 1 FD is milyen messze...
1 órája
Azt akartam, csak ideges vagyok, na...Azt kellett volna írnod megcsinálják. Ebből baj lesz😁De azt meg is kell csinálni! El szoktuk balfaszkodni!Beindultak sajnos...Már kb mindegy. Nincs időkérésük. 2 percnél ugyan megáll az óra de Kb 1 Fd és megvan
polamalu
Szipeter
1 órája
Szipeter
1 677
Azt kellett volna írnod megcsinálják. Ebből baj lesz😁De azt meg is kell csinálni! El szoktuk balfaszkodni!Beindultak sajnos...Már kb mindegy. Nincs időkérésük. 2 percnél ugyan megáll az óra de Kb 1 Fd és megvan
polamalu
1 órája
De azt meg is kell csinálni! El szoktuk balfaszkodni!Beindultak sajnos...Már kb mindegy. Nincs időkérésük. 2 percnél ugyan megáll az óra de Kb 1 Fd és megvan
polamalu