NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
4
3
2:20
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
5 órája
Belefér nekik ez is sajnos
5 órája
Na ebben még bíztam
5 órája
xtaki
3 480
Huuuuuuuuuu
5 órája
Már itt is vannak, mindjárt TD.
5 órája
Minkah 3 negyed utan érkezett meg a meccsbe
5 órája
Én nem tudom miért, de egyszerűen nem tudok bízni Wilsonban, folyamatosan bennem van, hogy úgy is elbassza.
5 órája
no
7 314
Én is miben reménykedtem? Ehhh 😕en az O-ben, de LA kirugnam csak a lengyel gyerek elkapasanal.
SirPub
5 órája
Szipeter
1 677
Bye weeken nem sikerült a védelemmel semmit csinálni, sőt ez a szezon leggyatrább meccse
5 órája
xtaki
3 480
Szoros lesz a vege. Mi nem tartunk meccsnapot infarktus nelkul
5 órája
Teljes csőd, ezt már a támadók is feladták fejben, ezt a padról nézni demoralizáló lehetVárd ki a végét. Sztem simán 1 labdán belül lesz és akárhova lehet a vége
Szipeter
5 órája
A Cincy védelme kb. úgy néz ki, hogy felállítanak találomra 11 embert a pályára, akiknek nem nagyon kell szaladgálniuk, nyugodtan álldogálhatnak 1 helyben.Csak az O nem fogja mindig elbírni. Ahogy mi a D-re szoktuk mondani, hogy nem fogják teljes szezonban vinni a vállukon a csapatot. Minden meccsen
ikuvihar
5 órája
Szipeter
1 677
Teljes csőd, ezt már a támadók is feladták fejben, ezt a padról nézni demoralizáló lehet
5 órája
prérifarkas
603
Én g a gondolatot is elhessegetem míg vége nem lesz....nem szívesen dicsérek senkit a meccs alatt a csapatomból....úgyhogy nem is teszem 😀Én is megtartom amit gondolok.
Klaci79
polamalu
Harcra Fel Győzni Kell!!
5 órája
Mindjárt megrázzák magukat, és szórnak 3-4 TD-t, ahogy szokták.Mi meg válaszolunk mindre
bcsarli, Udvari Főkóstoló
5 órája
no
7 314
Kikapcsoltam, W megvan, de a cicak komolytalanok
5 órája
Klaci79
22 260
nyilván, hiszen a közelében nem volt...csak épp egy nagy hiba ilyenkor, ha ő van legközelebbazért ez a 3&31 nagyon fájt...Higgins vs Queen...komolyan!!az zona volt
Klaci79
no
5 órája
A Cincy védelme kb. úgy néz ki, hogy felállítanak találomra 11 embert a pályára, akiknek nem nagyon kell szaladgálniuk, nyugodtan álldogálhatnak 1 helyben.
5 órája
nem szívesen dicsérek senkit a meccs alatt a csapatomból....úgyhogy nem is teszem 😀Én is megtartom amit gondolok.
Klaci79
5 órája
prérifarkas
603
wilson visszatért 6-7 év utánMég mindig nem hiszem el.....
gedam
Harcra Fel Győzni Kell!!
5 órája
Mindjárt megrázzák magukat, és szórnak 3-4 TD-t, ahogy szokták.
5 órája
Klaci79
22 260
nem szívesen dicsérek senkit a meccs alatt a csapatomból....úgyhogy nem is teszem 😀
5 órája
gedam
5 927
wilson visszatért 6-7 év után