Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
1 533


Utolsó 10 fórum hozzászólás

4 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
JAGs hírlevélben jött.

 jaguars.co.uk/wembley2024/
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
A JAG-NE meccsre május 28.-tól lehet jegyeket venni elővásárlással (akik tavaly voltak), és júni 3. lesz a mindenki részére tömegben értékesítés. Kapuk mögött 116 GBP, 2 club level 165 GBP, fent az 5 szinten 87 gbp. Még nem tudom, hogy idén megyek-e, de a jegyet biztos megújítom.
26 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
6 évet lehúzott az egyetemen, és ő is CSK volt talán minden évben. Draftoltunk egy veterán CB-t😁. Itt a hátsó körben már minden lutri.

A második TE picket viszont már nem nagyon értem, PS-be minek draftolunk, vagy 5 TE vel megyünk idén??
26 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Ami az első két napra tervezve volt, az szerintem tökéletesre sikerült, a reakciók alapján biztosan. Burton picket mindenki nagyon hipeolja. Vele a 3WR felállás még durvább lesz, mint Boydval. Megnéztem a szurkolócsajleütős esetet, nem olyan durva, mint Mixoné volt, szóval inkább mázlink volt, hogy emiatt itt tudtuk elhozni. Mr. 85 egyből ellátta jó tanácsokkal, szóval nem lesz gond a karakterével 😁. NT a végén más csapatnál lehet, hogy ordas nagy reach lenne, de mi vagyunk a legalja futás ellen, nem tehettük meg, hogy várunk. Ő volt kb a 2. prospect az NT között, csapatkapitány egy nagynevű egyetemi csapatnál, ez nálunk mindennél többet ér.
Összességében ismét jó az irány, továbbra is visszük a jónak tűnő stratégiát, nincsenek WTF impulzus pickek, mint Taylor előtt.
Jóvanezígy😁
27 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Mims, mondhatni papirforma. Ha pályán van nagyon jól néz ki, csak hát megint egy kockázatos OT húzás első körre.

Ja és a Steelers vitte volna, ha mi nem, szóval jó pick😄

Szerkesztette: Szipeter
27 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Hasonló szitu, túljátszotta a szerződését, jelezte, hogy kellene még lóvé. Aztán hitegetés, zéró kommunikáció, drafton első két körben OT húzás, és simán elengedtük, mert 30 felett volt. Főleg Kaite és Troy Blackburn re hegyezi ki.
Az a baj, hogy ha nálunk valaki tényleg Top játékossá fejlődik, akkor sem adjuk meg a 3. szerződést, ha ezzel 2-3 évre visszaveti a csapatfejlődést. Így pedig nagyon nehéz a gyűrűt elhozni. Ha Whitworth nálunk lett volna az SB-n....

Szerkesztette: Szipeter
28 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Annyi biztos, érdekesen kezeljük a legértékesebb játékosainkat. Withworth elmondja, hogyan is megy ez nálunk:

29 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
WTF?? Hendrickson cserét kér, hosszútávú szerződést szeretne, és erre sajnos mi továbbra sem vagyunk hajlandóak. Láttuk mire vagyunk jók nélküle, gyakorlatilag egyedül jelenti a passrusht.
29 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Tee képtelenség lesz ilyen piac mellett jövőre megtartanunk. Brian Thomas jr. pedig 18.-ra egyre valószínűbb.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Korábban dobálgatott, de most már komolyabb terhelést is elbír az a sérült csukló, talán idén végig tud csinálni egy preseasont:

 twitter.com/CinBengalsTalk/status/1778015522539401655?t=lvxgf_U3RWUT3CZZU08AZA&s=19

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Hihetetlen szerencsénk van Burrowval, de amíg nem tudunk elé tenni egy átlagos falat, addig nem nyerünk SB-t. Addig volt esély, míg nem szállt el 3 OL, onnantól visszaestünk a csodavárás kategóriába. Ravens elleni meccs is giga szerencsével lett meg, Bills ellen pedig elfedte az összes hibánkat a hó, és túlszaladt az önbizalom is kicsit. Burrowhead, Apple agymenése, már kontraproduktív lett.
Rohadtul fáj így veszíteni, BJ Hillen volt egy bőven dobható holding az utolsó playben, de akkor is Mahomes több mint 18 mph vel futott, soha nem volt ilyen gyors, el kell ismerni nagyon nagyot játszott. A KC előttünk van (még), de ott vagyunk a nyomukban és a semmiből robbantunk be. 4 meccset játszottunk, mindegyik utolsó másodperces FG dőlt el. A liga legjobb csapatát szorongatjuk durván, ez fantasztikus érzés.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Trae Waynes kivágva. Továbbra is tökéletes minden lépésünk, élmény olvasni a híreket.
több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Ráadásul nagyon memorizálni sem kell az időpontokat, mert az első két héten és a Vasas elleni MNF-en nem játszunk csak a szokásos 7 órakor.
nasheem
Mi jelen állás szerint 14 alakalommal játszunk este 7-kor a lehetséges 16-ból (HLSZ). Pl. ellenetek is majd. 😊
iktriad
Legjobb nem kell éjszakázni, majd csak a rájátszásban 😀
Toto21
Mi az a rájátszás? 😊
iktriad
Az alapszakasz utáni utolsó, egyetlen (ráadás) mérkőzés. 😊
5 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Taylor Burrow nélkül 4-28-1. És amilyen gameplannel jöttünk a héten az nevetséges volt. 8 db futójáték lett behívva egész meccsen az NFL ben először kezdő QBnak a liga egyik legbrutálisabb passrusha ellen. Amikor megkérdezték Taylortól, hogy miért, annyit mondott, a PIT ellen nem lehet futással nyerni.
Taylort HC nek hoztuk, motivátornak, de akkor miért ő hívja a játékokat?? Teljesen alkalmatlan, szinte mindenki lemeccseli, Burrow ezt durván elfedi, de ha ő nincs Taylor egy nagy semmi. Miamiban 2015-ben 5 meccsen volt interim OC, egyik meccsen sem csináltak 17 pontnál többet, aztán kirúgták, majd visszakúszott McVayhez segéd WR edzőnek, aztán QB edző, majd HC nálunk. Ütős CV.
Biztosan nem fogjuk elküldeni, de legalább adja át a játékhívásokat valakinek.
Pollackot is el lehetne zavarni, mert évek óta képtelen bárkiből normális falembert faragni.
Tobin is egy nagy kérdés, mert az igazolások, draftok azért nem voltak olyan fényesek, sőt. Nagyon ritkán van azonnali nagy hozzáadott értéket adó első, második körös húzásunk, hátul aztán meg pláne semmi. Miért nem nevezzük GM -nek, mert akkor felelősségre lehetne vonni??

Közben Chase már elkezdett odamondogatni, ami bomlasztja majd az öltözői hangulatot, ha nem nyerünk egy két meccset a lejáró szerződések sokasága miatt nagyon nehéz offseasonunk lesz. Higgins taget kap, aztán majd holdoutol. Boyd elmegy.

Szilvesztert ne is mond, a szezon előtt végre egy gigajó meccsnézős bulinak tűnt az évzárás, így meg....

A legoptimistább Bengals drukker is visszavonul erre a szezonra😁.
The End
8 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Megcsináljuk a saját Hard Knoks-unkat.
Merőben szokatlan, új, de szuper kezdeményezés. Az első rész:A következő címe az Ohio-i csata, valószínűleg 10. után jön.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Ez is jól mutatja, hogy mennyire más csapat vagyunk idén. Nem lehet OL egy hónap alatt építeni 4 új emberrel, de 10+ meccs alatt talán. Elkezdett működni a futás, van 3 mp Burrownak, és iszonyat erős a padunk. Még mindig senki nem hisz bennünk, sajnos mi is nehezen hisszük, hogy ez a csapat Burrowval minden évben SB esélyes. Idén egy meccsünk volt a Browns elleni, ahol rendesen szívtunk, a többin a védelmünk elit volt, a második félidőkre pedig nincsenek szavak. Ja és mindezt, már a múlt szezonban elkezdtük. Nagyon várom a KC ellenit, brutál az öltözői hangulat, és most átharapjuk bárki torkát💪💪💪
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Az meg van, hogy ez Wembley rekord volt nézőszámban. 86.215 !! Voltam már pár meccsen Londonban, de ezen volt eddig a legjobb hangulat, lehet azért, mert itt nagy fölényben voltak a Denver drukkerek. Mivel nem voltam érdekelt sokat videóztam, 4 TD jött arra ahol ültünk, nekünk is szerencsénk volt. A legnagyobb libabőrt a Sweet Caroline éneklés hozta, így utólag viccesnek tűnik, és ezt még egyszer előadta a tömeg a metrora zsilipezés közben mikor a biztonsági ember telefonról nyomta hangosbeszélővel😁.
3 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
nem lett szimpatikusabb Kelce
Tactful Cactus
Egy pöcs! Kapja össze magát a Ravens, mert elviselhetetlen lesz az SB a KC vel.
8 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 533
Örök optimizmusom ellenére most nagyon borúsan látom a helyzetet. Nézve a meccs végét, és látva Burrow bicegését, szerintem nem fog edzeni a héten és kihagyja a hétfő estit. Rams pedig meglepően jól játszik, náluk van edző, aki képes egy Kupp helyére betenni egy 5. körös rookiet, aki a jól felépített semában megcsinálja ugyan azt. Taylort csak Burrow zsenije tartja poziban. Lehet hogy jó motivátor, de a match plant, játékhívásokat nem neki kellene összerakni.
Miért nem használjuk Chaset??? A két meccsen egy hosszú labda ment neki, ami DPI lett. Látattok olyat hogy pl J.Jeffersonnak 30-40 yardos meccse van? Nézve a többi meccset, vagy csak az ellenfelünket, simán üresre játszák magukat az elkapók, nálunk meg semmi. Az nem játék, hogy checkdown Mixonnak a 30 milliós WR ek pedig blokkolnak neki, hátha összejön valami.

Ha őszintén visszanézünk az elmúlt két évre, akkor a védelem nyerte a nagy meccseket, pedig Top 3 offensenk van papíron.

Ez most sokkal mélyebb 0-2 gödör, mint a tavalyi sajnos.