Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
16 órája
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
425


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Láthatóan tart tőlünk a Patriots, küldtek is videost a Browns meccsre. 😂. Az újonc edzőgárdánk szenzációs playhívásainak megszerzéséért mindent megtesz BB.
Különben is szemmel látható a fejlődés. Az utolsó 4 meccsen vállalható volt a védelem, ha végre kidobnánk a teljesen vállalhatatlan Webbet, és Viglt, legalább 3w vel beljebb lennénk. Dalton szerintem okés,
viszont Taylor az aki nagyon rookie még mindig. A RS szenvedésünket neki köszönhetjük, képtelen normális játékot hívni, és a támadóidő parája miatt minden meccsen eléget legalább egy időkérést feleslegesen.
A szezon hátralévő részében otthon pusztítani fogunk, elvesszük a Pats hazai pályáját, a Browns PO-ját is.
11 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
A bíró se értette😭
17 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
A Vörös Főnix hamvaiból újáéled, és hű pajtását Zöldikét meggyógyítja egyetlen varázslatos könnycseppével.😆

Sajnos Finley tényleg kilátástalannak tünt, szarabb volt nézni a játékát mint Daltonnak. Az utolsó két meccsen tényleg azt éreztem, hogy Daltonnal meglehetne csinálni. No de mindegy is, mert ha milyénk lesz az 1/1, akkor is simán hátra trédelünk egy jó TE-ért, vagy C -ért 😊 , aztán a 2. körben elhozunk egy új Daltont.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Így legalább megint jöhet "gyakorolni", nem kell a padon várakoznia. Ezzel probáljuk maximalizálni a támadó snappek számát. 😂
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
🙈
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Az ilyen játékból csinált Dalton mindig sacket. Már ezért megérte Finley😁
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Élmény nézni a támadó játékaitokat, ez még egy Patsnek is levédekezhetetlen nem hogy nekünk.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Finley eddig nagyon első bálozós hangulatban van.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Kívánok én is!
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
A Glenn saga után, úgy tűnik indítunk egy Green sagat is, csodálkoznék ha idén pályára lépne. Dalton leültetésével teljesen szétesett az öltöző, Taylor sajnos nagyon gyenge ahhoz, hogy ezt a káoszt összekapja. Sajnálom Finleyt mert egy lélektelen csapatot vesz át, amiből esélye sincs kihozni valami.
A LJ és Ravens futójátéka percek alatt kivégzi a védelmünket. Mondjuk ellenünk biztosan nem fognak 8 perces driveokat nyomni, mint a Pats ellen, mert kb 3 play alatt végigrohannak majd rajtunk. 😁

Legkedveltebb fórum hozzászólások

1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Élmény nézni a támadó játékaitokat, ez még egy Patsnek is levédekezhetetlen nem hogy nekünk.
4 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Andre Smith is back.

😂😂😂😂

(Négy emoji a negyedik visszatérés miatt.)
Mikey
Nagyon cuki🤓

RT poziért innentől kezdve elképesztő versenyt láthatunk majd a táborban, a végén még kiszorítja a csapat “szívét”
11 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Őszintén.....nem gondoltam, hogy pontokat teszünk fel a táblára. Fele csapatról nem is tudtam kicsoda. Persze ez az én szegénységi bizonyítványom !
meme
Gyalázatos volt ez a szezonunk, a Browns kétszer simázott le minket úgy, hogy közben még joggal aláztak is. Azzal, hogy Hue visszatért a csapathoz a fényes jövőnket jó pár évre befixáltuk. Ha minden jól megy még Josephet is beültetjük a DC poziba, csak hogy a régi banda újra együtt legyen. Minden bukott ML tanítványt fel(vissza)veszünk a hajóra.
Rengeteg tennivaló lenne a csapat körül, de a legfontosabb, egy agilis, az új kornak megfelelő fiatal HC. Na erre az esélyünk egyenlő a nullával.
Sajnos a draftjaink is gyalázatosak, és az FA piacról sem igazolunk, csak ilyen Hart féle gyöngyszemeket. Akikből pedig lehetne valami, mint mondjuk WJIII, azt is egy teljes évre jegeljük Pacman féle kutyaütők mögött, vagy Boydot, Lafell mögöt.

Ross nekem két szezon után továbbra is egy giga bust, és Price a Glenn cserével együtt is nagy mellé eddig. Hopkins jóval életképesebb center, mint Price. Nagyjából ugyan ott tartunk mint tavaly, az egész OL kuka Bolinget leszámítva. Mondjuk a Colts idén megmutatta, hogyan lehet ezt a nehéznek tűnő feladatot megoldani.

Pár hete még abban reménykedttem, hogy majd mi elcsesszük a Steelers PO-át, most inkább örülhetünk, ha nem rajtunk élik ki csalódottságukat, és vernek minket rommá, a múlt heti zakójuk miatt. Csodás kis derbi lesz, igazi évadzáró finálé, lehet inkább a Ravens-Browns rangadót nézem majd helyette.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Ha esetleg valakinek nagyon hiányzik az elmúlt szezon gyötrelmeinek újra átélése, akkor még június 15.-ig a GamePass -t díjmentesen lehet használni e-mail regisztrációval. Így egyben megnézve nagyon szembetűnő volt, hogy Pacman mennyire gyengén játszott végig. Jön az emlegetett június talán most kivágjuk.😊
Hill szenvedése is jelentős élmény, remélem nem tartjuk a padon Mixont nevelési célzattal, bár a legtöbb elemző azt mondja ML jó szokásához híven valószínűleg csak egy rooke-t fog kezdetni: Elliott-ot
Nagyon le vagyunk sajnálva így a szezon előtt, van ahol még a Browns-t is elénk sorolják a csoportban, ilyenkor nekem csak nő az optimizmusom.
Kezdődjön már!!
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
8 év 8. meccs, és pont a születésnapján ez azért tényleg durva😩.
Különben nem volt annyira szörnyű a londoni fellépés, végre volt értelmezhető futójáték, volt egy csomó negyedik kisérlet, amiből sokat meg is csináltunk. Az tény, hogy Dalton ezzel a fallal képtelen játszani, és már rég be kellett volna vállalni a cserét, de jobb később, mint soha.
Ha korábban piacra dobjuk Andyt, akár még kaphattunk volna érte valamit, pl a PIT simán PO csapat lenne vele 🤔.

Élőben látni a védelem működését "hihetetlen" élmény volt, amit mi zóna védekezés címén előadtunk az katasztrófa, a LB sorunk pedig értékelhetetlen. Vigl eszetlenül össze vissza rohangál, egy csomó playnél a játék közelébe sincs. Pratt se tűnik olyannak, mint akire a jövőt tudnánk építeni. Ezeket sajna a QB csere nem oldja meg.

A hétvége legnagyobb élménye, hogy Boydval sikerült kezet rázni, egy kicsit dumálni, aláírást és egy közös fotót lőni.
@meme bocs, hogy nem reagáltam, de hétfőn este kaptam meg az sms-edet, gondolom akkor már nem volt aktuális a "Kb 20 perc". Odaértél?
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.
Kampman
Ha jövő héten nyerünk, akkor költözünk Londonba.
7 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Nálam ez az eddigi legcéltudatossabb és legprofibb módon végigvitt draft volt. Úgy mentünk neki, hogy kell OL,LB,TE,QB (Taylor miatt), RB (Walton miatt) + DL (a rotáció miatt), és szinte mindenhol kihoztuk a maxot.
Az első kör tökéletesen alakult, és számomra az egész draft folyamatból egyértelmű, hogy nem akartuk Busht, viszont jól jött, hogy a Denver (akivel végig jól boltoltunk) nem húzott előttünk. Rengeteg opció lett az OL-ban, ahhoz képest miből indultunk.
2. kör első ránézésre WTF, de ha ezt pl BB lépi meg, akkor mindenki azon agyalna, hogy mit tudhat az öreg. Kiment a két "TE", amink van az harmat gyenge ahhoz, hogy a megcélzott play-action& run heavy O-t vigyük. Ha hozunk egy elkapó TE-t az beállt volna a sor végére, Sample viszont akár a legtöbb snapet is simán elhozhatja. Azt lehet fikázni, hogy miért a 2. körben, de szerintem Taylornak ez olyan kulcspozi a rendszerében, amit nem kockáztathatot. (az infóink alapján a Jets is kinézte)
Ezen kívül jól használta a letradet is érte. Persze én is rohantam volna LB ért, de végül a harmadikban az jött, akit kinéztünk.
3. nap pedig egyszerűen profi volt, jól tradeltünk, Taylor megkapta a QB-t, és mennyire jobb ez így, mint azok a mockok ahol az első körbe tettük ezt. DL húzás teljesen ok, MJ-ért már a neve miatt is jár a pacsi😊 de szintén növeli az opciók számát.
6 körben két tökéletes RB pick és egy korrekt LB méllyítés. Remélhetőleg ezzel Nicholson jrt elfelejthetjük végre.
A végére a jól megérdemelt Dre-t leépítő CB húzás tette fel az i re a pontot.
Ennyi nálam ez "A"
7 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Sziasztok! Hogy tudok 2 jegyet venni Londonra? Segítene valaki ebben?
meme
Regisztrálj az nfl.com-on, hogy ne maradj le a hivatalos első kézből származó jegyekről. Küldenek majd linket a kezdő dátumról, de arra készülj, hogy mindig vannak értékesítési körök. Elsőnek a korábbi wembley season ticketesek tudnak majd vásárolni, és újra két meccses kombóban (remélem, gondolom). Aztán egy-két napra rá jön a teljes megnyitás. Ekkor érdemes résen lenni, mert egy két óra alatt akár el is fogyhatnak a jegyek, főleg most, hogy a Rams körül nagy a hype.
Ticketmaster.com a hivatalos értékesítési felület, de ha erről még is lemaradnál, akkor jöhetnek a kevésbé megbízható jegyárusító oldalak. Itt az árak már eléggé szórnak és van egy csomó plusz kezelési költség. A ticketen 70-110 GBP között vannak a jegyek.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 425
akkor azt mondjátok, nem érdemes a meglepetésre fogadni ezúttal 😉
Klaci79
Én megtenném a helyedben 🤗 Breesnek a dzsungelben nem megy úgy mint a dómban. Bye után mindig jók vagyunk,😂 szóval sima Bengals W!
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 425
Olyan hogy sack már nincs, ebben a játékban?