Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 011


Utolsó 10 fórum hozzászólás

14 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Ez így nem ok, miért nem futottunk egy simát???
14 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Két milyen védekezés, ezt Burrownak le kell menedzselni!!
15 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Kirúgásnál miért erőltetjük a visszahordást mostanában?
15 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
2 TD hagytunk bent☹️, de még mindig jól megy az O
15 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Bakker Boyd ilyet nem szokott
15 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Tuti kikapunk. Ez ilyen nap. Mindenki nyert a csoportban. 😁
laoce
No-no!!
15 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
A végét túlgondoltuk, de összeségében az eddigi legjobb első félidőnk volt ez. OL passz és futásnák is pofás, nincs sack Burrown, a WR élesek, Perine brutál, Kelce elkapás nélkül.
16 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Reed dumájára nyomta, aki beszolt Higginsnek, de akkor se kellett volna
17 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Jó estét, gyönyörű driveval kezdtünk who dey!!
17 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Atyaég hogyan nyert a Ravens, no de sebaj, ha így játszanak oda vissza veri őket a Vasas

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.
8 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Trae Waynes kivágva. Továbbra is tökéletes minden lépésünk, élmény olvasni a híreket.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Ráadásul nagyon memorizálni sem kell az időpontokat, mert az első két héten és a Vasas elleni MNF-en nem játszunk csak a szokásos 7 órakor.
nasheem
Mi jelen állás szerint 14 alakalommal játszunk este 7-kor a lehetséges 16-ból (HLSZ). Pl. ellenetek is majd. 😊
iktriad
Legjobb nem kell éjszakázni, majd csak a rájátszásban 😀
Toto21
Mi az a rájátszás? 😊
iktriad
Az alapszakasz utáni utolsó, egyetlen (ráadás) mérkőzés. 😊
7 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Ez is jól mutatja, hogy mennyire más csapat vagyunk idén. Nem lehet OL egy hónap alatt építeni 4 új emberrel, de 10+ meccs alatt talán. Elkezdett működni a futás, van 3 mp Burrownak, és iszonyat erős a padunk. Még mindig senki nem hisz bennünk, sajnos mi is nehezen hisszük, hogy ez a csapat Burrowval minden évben SB esélyes. Idén egy meccsünk volt a Browns elleni, ahol rendesen szívtunk, a többin a védelmünk elit volt, a második félidőkre pedig nincsenek szavak. Ja és mindezt, már a múlt szezonban elkezdtük. Nagyon várom a KC ellenit, brutál az öltözői hangulat, és most átharapjuk bárki torkát💪💪💪
28 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Az meg van, hogy ez Wembley rekord volt nézőszámban. 86.215 !! Voltam már pár meccsen Londonban, de ezen volt eddig a legjobb hangulat, lehet azért, mert itt nagy fölényben voltak a Denver drukkerek. Mivel nem voltam érdekelt sokat videóztam, 4 TD jött arra ahol ültünk, nekünk is szerencsénk volt. A legnagyobb libabőrt a Sweet Caroline éneklés hozta, így utólag viccesnek tűnik, és ezt még egyszer előadta a tömeg a metrora zsilipezés közben mikor a biztonsági ember telefonról nyomta hangosbeszélővel😁.
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Nna, azért ne temessétek a PO-t...

Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.

Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...
nhm
érdekes mennyi múlik egy-két drive-on. mert tavaly is ugyanez a forgatókönyv volt a meccsek 60-70%-ban, csak akkor a végén sikerült fordítani javarészt. kb. ugyanez a nyomasztás vot burrow-val szemben, de tavaly rengeteg jól megrajzolt menekülőjáték volt, amikor a blitz mögé dobta és ott volt a futó vagy az elkapó, hogy vágtázzon 10-20yardot. most elsősorban ezek a játékok hiányoznak. valamint a védelem teljesített felül a képességeihez képest.
gedam
Múltkor mutattátok Goodberry elemzését, és most is jól összefoglalja a problémáinkat.Véleménye szerint leginkább Burrownak kell javulnia, és ez a mi szerencsénk, ő képes lesz rá, mert meccs közben meg is teszi, csak ez egyelőre kevés a W hez. A videókon jól látszik, hogy ott vannak a menekülő utvonalak, sőt a helyzetek is, csak nem dobja meg azokat. Fejbe kell ezt neki összerakni, persze kell az is, hogy az OL ne hibázzon ennyit, és kellenek a jobb hívások is, de Burrow a kulcs.
6 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Azt mondta denveri haverom, hogy június végén tudok venni jegyet a londoni meccsre. Addig klubtagok meg mindenki más vásárolhat az USA-ban.
#JC6
nekem londoni cimborám mondta ugyanezt
Negritis
Igen ma jött a levél: 05.31 én megújíthatóak a 2019-es Wembley bérletek, 06.09-én lehet a bérleteseknek további helyeket venni max 8 db, és 06.30 10:00 -tól indul a tömeges értékesítés
6 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔

Szerkesztette: Szipeter
9 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011


Vannak érdekességek
KeyG
Hagyjuk ezt! Tévedtek ide is, oda is. Mondjuk az jobban zavar, hogy amit lehetett 45 percen keresztűl, azt az utolsó 15-ben büntették.
meme
Nem a bírókon múlt! Nagyon kijött, hogy Taylorék nem tudtak felnőni a feladathoz. Még úgy sem, hogy OJB kiválásával a Ramsnek kellett meccs közben újratervezni. Az első félidőben 4 emberes pass rushnál Hopkins még szépen be tudott segíteni Donaldra, de aztán húztak egy merészet és átáltak 5 emberrel támadni Burrowt, akinek így esélye se maradt. Nem értem, hogy erre miért nem volt válaszunk, pl egész meccsen egy screen passz volt Chasenek!??? Mi vagyunk az a csapat, aki a felállással, gyakorlatilag kiírja a homlokára milyen játék fog jönni, és csak abban bízunk, hogy egyéni képeséggel megoldja valaki, ezek miatt is azt gondolom hihetetlen szuper csapatunk van, mert így SB-t játszani elképesztő teljesítmény. A PO-ban ez már nagyon kijött, és csak a DEF tolta a csapatot. Az utolsó driveban 2&1-re egy teljesen homály hosszú passz, majd Perinet hozzuk 3&1-re, amit Mixon erőből gyorsaságból sokkal inkább meg tudott volna csinálni, aztán 4&1-re felállunk RB nélkül shotgunba, hogy mutassuk itt bizony passz jön, gyertek kapjatok el, ha tudtok. Az a durva, hogy még így is meglehetett volna a TD, ha tökösebb a hívás, mert 2 opciót végig tudott olvasni Burrow a bal oldalon, de a harmadikra már nem jutott idő. Ha az lett volna a hívás, hogy Chase az első opció a jobbon, amit senki nem várt volna, akkor ő megfutja a TD-t, mert Ramsey elcsúszott, és talán Donald épp lekésett volna a sackről.
A védelmünk idén nagyon nagy szintet lépet, a támadósorunk pedig szemtelenül fiatal, és őrült tehetséges. Taylornak kellene már csak felnőni a feladathoz, de most már én is inkább azt mondom adjunk neki időt, mert jó úton halad, és sokkal nehezebb lenne egy új emberrel a várat újraépíteni.

Izgalmas lesz az offseason, kiket tudunk igazolni, kiket tartunk meg, jön-e Gronk, milyen OL rebuildben gondolkodunk stb.

Jó volt olvasni a csapat tagjainak a tweetjeit, mindenki kiemelte hogy mennyire szeret itt lenni, milyen jó Bengálinak lenni, és jövőre még elszántabbak lesznek.
Így pár nap után szurkolóként nekem valahogy nem fáj ez a vereség annyira, tudok örülni Withworthnek, Donaldnak. Jó ez így, nagyon korai lett volna a gyűrű a csapatnak, rengeteg melót kell még ahhoz beletenni, hogy felérjünk a csúcsra.
10 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 011
De jo latni hogy igy porog a szeretett kis topicunk!!

Komolyan, mar csak ezert is megeri az SB 😀

Es nem csak SirPubban, bennem is boven van meg kiscsapatos frusztralt erzet, mikor mindenhonnan az jon hogy a Titans elbukta, a Chiefs elbukta…

de igazatok van!

Meg kell tanulni eros szurkolova valni ilyen fasza csapat mellett, es nagylelkuen elengedni ezeket a dolgokat.

Mi vagyunk itt, az a lenyeg.

A SUPER fckng BOWLban!!!!

Meg mindig nehezen hiszem el, es rohadt lelkes vagyok.

Ui.: sokszor, most is egyetertek nasheemel, es nagyon varom hogy valaki megfejtse mi tortent ezzel az edzoi stabbal. 2 eve 1/1, tavaly 1/5!!!!-on huztunk. Es ugyanaz a staff kovetkezo evben superbowlba vezeti a csapatot.

Komolyan csipjetek meg, ez a valosag?!?!
Miknar
Amikor Marvint elküldtük, egy teljesen új csapatot kezdtünk építeni, Taylor, Tobin 3 év alatt hihetetlen dolgot csinált. Minden draftunk tudatos és jó döntésekkel volt tele, az FA piacról nagyon jó embereket sikerült hozni. Minden ott kezdődött, hogy becéloztuk Burrowt, akit nem adtunk oda 3 első körért sem, és rá éppítettünk mindent. Ohioi gyerek, győztes típus ez kellett nekünk. A draftokon is személyiséget, kötődést néztünk inkább. A tavalyi szezonban pedig már látszott, hogy iszonyat jó ez a csapat, csak beesett a sérülés, nem volt meg a rugó, és a védelemben is maradtak még dementorok. Nekem legjobban a reakció tetszik, az hogy észleljük a hibákat, feladatra hozznk embert, és elküldjük azt aki nem illeszkedik. Tropa volt a futás elleni védelem, hoztuk Hillt, Readert, kellett egy Jolly Joker hoztuk Hilltont, nem tudtunk mit kezdeni a TE ekkel hoztuk Flowerst, aki levette Kelcet is a pályáról. Még Apple is bevállt végül, mert a PO-ban sokat köszönhetünk neki.

Annyira megható volt amikor meccs közben bevágták Mike Brownt és Katiet, nagyon szakadtaknak néztek ki, az öreg a szokásos sapijában, mezei műanyag széken gubbasztottak, majd a Chefs VIP-et ahol mindenkin fuksz, csillivilli ruhák, pezsgő, bőrfotel. Nagy volt a kontraszt. Egyébként szerintem a liga is szívja a fogát, hogy egy ilyen kis piacú franchise jutott be az SB-be, senki nem számolt velünk, és ez hatványozottan jó érzés.