Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
19 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
560


Utolsó 10 fórum hozzászólás

5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Evans baromi jó
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
 youtu.be/Q-xhYasz1Mw

Ha valakinek kellene
Miknar
Van másik? Mert ez meghalt 😕
SirPub
Az első kommentek között linkeltem egy gyűjtő oldalt. Ott találsz.
nasheem
Ezek nem indulnak. Mit csinálok rosszul? 😨
SirPub
Nem vettél gamepasst😁 bocsi
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Sewellnek nem sok esélye van Hendricksonon ellen💪
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
A múlt heti még benne maradt McPherson lábában. Ne keljen már izgulni XP nél.
8 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Az eddigi legnehezebb meccsünk lesz a Lions ellen. Elvileg nyerni kellene, de Mixon még nincs rendben, Perine Covid, RG posztra meg a vizesfiút kell betenni. A Ravenstől és a Vikingstól is giga balszerencsével kaptak ki, csak ne ellenünk törlesszen Fortuna.
Tre Flowers érkezésének örüljünk? Szerintem Applenél csak jobb lehet, bár hawks topikban nagyon savazták.

Szerkesztette: Szipeter
12 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Kegyetlen meccs volt, még most is szétvet az ideg. Az OT ban a 49y FG elött 4és inch-nek annyira neki kellett volna menni, sőt talán vissza is nézhették volna, mert szerintem meg volt a FD. Nem lett volna szabad, ekkora nyomást tenni egy 22 éves rúgóra. Az OL katasztrófa volt, Boydot alig használjuk, TE játék megint nulla, Sample vállalhatatlan, semmit nem tud elkapni.
A sérültekről van már hír, mi ez a torokbevérzés, ilyet hallotatok már? Bates se nézett ki jól.
Awuzie brutál jó volt nagyon kell a CB sorba, ne döljön ki megint, mert Appleből bohocot csinál mindenki.
23 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Bates, Higgins nem fog játszani, Waynes viszont úgy néz ki igen. Talán nem kell néznünk Apple szenvedését. Hiába vagyunk favoritok, valahogy ezt a meccset most nem érzem, mert ilyen rövid héten még inkább kijön Taylor "felkészültsége"
25 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
A Vasasveréshez hasonló élmény a védelmünk játékát nézni. Elképesztő, hogy milyen változáson mentek át. 3 meccs után 10 sackkel állunk, megfogjuk a futást, van nyomás a QB, és a lesajnált LB sorunkban Wilson hihetetlen játékokra képes. A Bears elleni INTje, ahogy olvassa a játékot, ahogy visszalép priceless. Ha valahogy Applet le tudnánk ültetni a padra, TOP3 lennénk tuti. Shermannt nem kellene ide? Awuzie húzódásáról van hír? Apple-Phillips duóval rövid héten még a JAGs ellen is bajban leszünk.
26 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Taylor minek kér időt, amikor ölni kellene az órát?? Legyen már vége mert elbukjuk valahogy
26 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Ezt a hívást, ilyet még mi se tudunk😁

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Ráadásul nagyon memorizálni sem kell az időpontokat, mert az első két héten és a Vasas elleni MNF-en nem játszunk csak a szokásos 7 órakor.
nasheem
Mi jelen állás szerint 14 alakalommal játszunk este 7-kor a lehetséges 16-ból (HLSZ). Pl. ellenetek is majd. 😊
iktriad
Legjobb nem kell éjszakázni, majd csak a rájátszásban 😀
Toto21
Mi az a rájátszás? 😊
iktriad
Az alapszakasz utáni utolsó, egyetlen (ráadás) mérkőzés. 😊
5 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.

annyit olvastam külföldi csoportokban véleményeket és A+-okat, hogy a (szerintem) objektívabb magyar szurkolók véleménye is elkezdett érdekelni 😊
Miknar
Természetesen A+ 😊. Nekem kifejezetten tetszik amit az offseasonben és a drafton csináltunk. Korábban ezek nem voltak jellemzőek a csapatra: veterán bengálikat simán kitettünk: Dunlapot, Greent, Atkinst, WJIII-t imádtam, de ebben az új csapatban már nem találták a helyüket, és a korábbi formájukat, sőt talán még a morált is rombolták. Egyedül talán Gio elengedése volt hiba, de az RB pozíció sajnos nem bír el két ilyen fizut egyik csapatban sem.
Az idei év fő feladata a falak megerősítése volt, ennek maximálisan eleget tettünk. Rendkívül sok volt a bizonytalanság, kiült szezonok, combine hiánya stb, miatt bölcsen próbáltunk olyanokra lőni ahol volt valami extra infó. Chase sokkal többet tud hozzátenni a sikerhez, mint egy sztárolt tackle, és az FA után nekünk igazából G volt a legnagyobb needünk, arra meg 5. picket nem illik áldozni. A második körben meglépett hátracsere pedig nagyon jó értéket adott, ami megnyitotta a lehetőséget a legjobb kicker kihúzásához. Szerintem ez is értéken volt, mert gyakorlatilag rugó nélkül álltunk.
Összegezve nagyot léptünk előre, run defben, passrushban Burrow megvédésében, és támadási hatékonyságban is. Talán nem kell majd félrenézni a sorsdöntő FG-oknál sem. A probléma csak annyi, hogy a Browns és a Ravens is, no de sebaj az is örömmel tölt majd el, ha Pittet lenyomjuk és a csoport végén zárnak😊
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Élmény nézni a támadó játékaitokat, ez még egy Patsnek is levédekezhetetlen nem hogy nekünk.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Andre Smith is back.

😂😂😂😂

(Négy emoji a negyedik visszatérés miatt.)
Mikey
Nagyon cuki🤓
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/1154467980501233665?s=20
RT poziért innentől kezdve elképesztő versenyt láthatunk majd a táborban, a végén még kiszorítja a csapat “szívét”
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Őszintén.....nem gondoltam, hogy pontokat teszünk fel a táblára. Fele csapatról nem is tudtam kicsoda. Persze ez az én szegénységi bizonyítványom !
meme
Gyalázatos volt ez a szezonunk, a Browns kétszer simázott le minket úgy, hogy közben még joggal aláztak is. Azzal, hogy Hue visszatért a csapathoz a fényes jövőnket jó pár évre befixáltuk. Ha minden jól megy még Josephet is beültetjük a DC poziba, csak hogy a régi banda újra együtt legyen. Minden bukott ML tanítványt fel(vissza)veszünk a hajóra.
Rengeteg tennivaló lenne a csapat körül, de a legfontosabb, egy agilis, az új kornak megfelelő fiatal HC. Na erre az esélyünk egyenlő a nullával.
Sajnos a draftjaink is gyalázatosak, és az FA piacról sem igazolunk, csak ilyen Hart féle gyöngyszemeket. Akikből pedig lehetne valami, mint mondjuk WJIII, azt is egy teljes évre jegeljük Pacman féle kutyaütők mögött, vagy Boydot, Lafell mögöt.

Ross nekem két szezon után továbbra is egy giga bust, és Price a Glenn cserével együtt is nagy mellé eddig. Hopkins jóval életképesebb center, mint Price. Nagyjából ugyan ott tartunk mint tavaly, az egész OL kuka Bolinget leszámítva. Mondjuk a Colts idén megmutatta, hogyan lehet ezt a nehéznek tűnő feladatot megoldani.

Pár hete még abban reménykedttem, hogy majd mi elcsesszük a Steelers PO-át, most inkább örülhetünk, ha nem rajtunk élik ki csalódottságukat, és vernek minket rommá, a múlt heti zakójuk miatt. Csodás kis derbi lesz, igazi évadzáró finálé, lehet inkább a Ravens-Browns rangadót nézem majd helyette.
több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Ha esetleg valakinek nagyon hiányzik az elmúlt szezon gyötrelmeinek újra átélése, akkor még június 15.-ig a GamePass -t díjmentesen lehet használni e-mail regisztrációval. Így egyben megnézve nagyon szembetűnő volt, hogy Pacman mennyire gyengén játszott végig. Jön az emlegetett június talán most kivágjuk.😊
Hill szenvedése is jelentős élmény, remélem nem tartjuk a padon Mixont nevelési célzattal, bár a legtöbb elemző azt mondja ML jó szokásához híven valószínűleg csak egy rooke-t fog kezdetni: Elliott-ot
Nagyon le vagyunk sajnálva így a szezon előtt, van ahol még a Browns-t is elénk sorolják a csoportban, ilyenkor nekem csak nő az optimizmusom.
Kezdődjön már!!
9 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Allen 371 yardját csak Daltonnak sikerült lenyomnia 377vel, micsoda hét👍 Nagy kaland lenne, ha Dallas beérne PO-ba, és amilyen formában nyomják ott Dalton Brady ellen hozza majd össze a first PO Wt
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Szerintem zseniális húzás Jerrytől, és Daltonnak is van benne ráció. Valószínű a Jags és a Pats is kutyába vették volna, ott se lenne meg a kezdő szerep, akkor meg miért ne menne egy olyan csapatba ahol a WR team Top 3 a ligában, van egy brutál RB és az OL sem kutyaütő. A Dallas pont az a csapat, amit Dalton is el tud vinni 3 millióért, a jelenleg kezdő 10× ennyit kérő QB helyett. Jerry izombol tud már alkudozni😊.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
8 év 8. meccs, és pont a születésnapján ez azért tényleg durva😩.
Különben nem volt annyira szörnyű a londoni fellépés, végre volt értelmezhető futójáték, volt egy csomó negyedik kisérlet, amiből sokat meg is csináltunk. Az tény, hogy Dalton ezzel a fallal képtelen játszani, és már rég be kellett volna vállalni a cserét, de jobb később, mint soha.
Ha korábban piacra dobjuk Andyt, akár még kaphattunk volna érte valamit, pl a PIT simán PO csapat lenne vele 🤔.

Élőben látni a védelem működését "hihetetlen" élmény volt, amit mi zóna védekezés címén előadtunk az katasztrófa, a LB sorunk pedig értékelhetetlen. Vigl eszetlenül össze vissza rohangál, egy csomó playnél a játék közelébe sincs. Pratt se tűnik olyannak, mint akire a jövőt tudnánk építeni. Ezeket sajna a QB csere nem oldja meg.

A hétvége legnagyobb élménye, hogy Boydval sikerült kezet rázni, egy kicsit dumálni, aláírást és egy közös fotót lőni.
@meme bocs, hogy nem reagáltam, de hétfőn este kaptam meg az sms-edet, gondolom akkor már nem volt aktuális a "Kb 20 perc". Odaértél?
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 560
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.
Kampman
Ha jövő héten nyerünk, akkor költözünk Londonba.