Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
4 órája
Regisztrált
több mint 3 éve
Fórum hozzászólások
395


Utolsó 10 fórum hozzászólás

23 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Sziasztok!

Rams-Bengals-ra eladó egy jegy. (530-as szektor)
Személyesen átvehető Budapesten vagy Londonban.
Nico_49ers
Szoros meccs lesz?
Sobri Jóska
Igen! Bengals mindig döntetlent játszik Londonban.
2 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Ki mikor, mivel megy Londonba? Merre fele ültök majd?
meme
Pénteken indulunk a párommal Bécsből, BA-val, és a 218 as szektor első sorába szól a jegyünk. Ha van kedv, akkor benne lennék egy közös sörözésbe a meccs előtt, csak hogy erőt adjunk egymásnak a csapat várható teljesítményének elviseléséhez.
4 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Gyakorlatilag a topikban is lehúztuk a rolót.
Katasztrófa, amit nyújtunk: Dalton borzalmasan mozog, és szörnyen dobál, Taylor nem bír leakadni a középső futásokról, nem vagyok egy nagy guru, de nagy %val meg tudom mondani mikor mit fog behívni. (2és 10+ra mindig futunk😩). Ilyen offense játékkal a Miamit se verjük meg. A védelem dettó, pass rush semmi, LB sorunk pedig olyan mint a pisztácia (nem is volt).
Sajnos Greent így Londonban felesleges lesz erőltetni.
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Esélyünk sincs😩. Ez nagyon sima lesz.
5 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Jó mecset!🙄
12 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Ez egy sima Td, ha Dalton megbírna dobni egy egyenes 10 yardos dobást. 1 m-rel ment Eifert mögé, és fejbe dobta a védőt.
15 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Annál picit több kellene, hogy látják mi a fő probléma, és "próbálják" megoldani. Az OL már Whit. és Zeitler elengedésénél összeomlott, persze az agyatlan Krk megkapta a nagy lóvét. Tavaly Glenn és Price kombinált első körünk teljesen kuka.

Glenn 2 hónapja off, ebből már nem fog visszajönni. Az a fura ebben, hogy T nem nagyon szokott így kidőlni, és nem is nagyon látszott melyik szitunál nyelt be ütést. Ha jól tudom meccs után ő kérte a protokolt. (Volt egy cikk erről az Athleticben, aki olvasta tudna erről pár gondolatot írni).
Price 2. évében ebbe a bivajerős falba nem képes bejátszani magát.
Hartról odákat zengtek a preben és érthetetlen szerődést adtak.
Gyakorlatilag két nyugdíjazott falembert sikerült összesen igazolni a piacról.

Idén első körben draftolunk egy nagy reménységet, aki egész szezonra off. 2. körben Samplet, hogy segítsen a falnak, de eddig ő is bust.

Szóval ezek a "próbálkozások" minimum a Herceg lemondásával, kirugásával kellene hogy járjanak.
Nem kell messzire menni jó példáért: a Vasasnál kellett az LB feljöttek Bushért (mennyire nincs nálunk ilyen kaliberű LB😩) az összes méhecske elszállt vagy kidőlt, erre olyan playbookot hoznak, ami fekszik Rudolfnak. Agresszívan ott vannak a piacon és igazolnak.

Ross IR is egy giga mellényúlás újabb fejezete. A képernyőn keresztül is látszik, hogy olyan nyüzüge ez a kölök, hogy egy tackle után az a csoda, ha fel tud kelni. Labdát elkapni nem tud, mert azon parázik meg ne üssék.

Gyötrelmes lesz ez a szezon, de a Wembleyben még így is nagy élmény lesz élőben megnézni ezt a szenvedést.

Szerkesztette: Szipeter
17 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Akkor mikor? Majd ha ligaelit fal lesz, mert akkor ő már nem lesz itt.
gabokocka
Azért a mostani és a ligaelit fal között vannak szintek. De most verjék agyon az újoncot? Sok értelme nem lenne...
Klaci79
Ne verjék agyon, oldja meg, kezelje a nyomást, lásson pályát. Nem egy első körös prospectről van szó, akit óvni kell, neki ez a lehetősége, hogy ilyen meccseken pályára kerül, és mutat vmit. Ha ideális körülményekre várnak, soha nem fog játszani.
gabokocka
Teljesen egyetértek, jöjjön Finley! Dalton ennyit tud, gyakorlatilag semmit nem bír kezdeni a nyomással, és ezzel a fallal abból bőven jut a QB nek. Az első sack után érdemes figyelni az arcát, "ma se nyerünk, mikor lesz már vége?" Tegnap nem volt jó passza, amit elkaptak a WR-ek az extra volt részükről. Folyton áthívta a játékot, aztán lecövekelt a zsebbe, és belebújt a sackbe. Nem bírom nézni azt a durcás kisgyerek képét.
20 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.

London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄
Szipeter
Nekem még nincs mezem, gondoltam ott veszek 😁. Mik a tapasztalatok? Drágább mint bárhol? Apropó, szerintem Green mez mindig aktuális lesz....legalábbis számomra 😉
meme
Nem drágább, de a Wembleynél giga nagy a tömeg a storeban. Green mezt tudsz venni a belvárosban a Nike Townban is.
Szombaton érdemes ellátogatni ide  www.admiraltytrafalgar.co.uk/nfl , celebekkel, játékosokkal, pompom lányokkal lehet ismerkedni.
20 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Újra megnézve a múlt hetit, nem is értem miért nem bíróztunk egy rendeset? Az első félidőben teljesen vakon volt az O, de Philips TDnél Tate megmozdulása fényévekre volt a holdingtól. A Bills utolsó TD drivejánál pedig, simán dobni kellett volna a face maskot a TEre. Nem beszélve az INT utáni "hazafutásról", arra is kaphattunk volna egy zászlót.

London "on"! jó lenne ha addigra összeállna valami, remélem Glenn, Green visszatér, és a Dalton mezem még aktuális lesz🙄

Legkedveltebb fórum hozzászólások

2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Andre Smith is back.

😂😂😂😂

(Négy emoji a negyedik visszatérés miatt.)
Mikey
Nagyon cuki🤓

RT poziért innentől kezdve elképesztő versenyt láthatunk majd a táborban, a végén még kiszorítja a csapat “szívét”
9 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Őszintén.....nem gondoltam, hogy pontokat teszünk fel a táblára. Fele csapatról nem is tudtam kicsoda. Persze ez az én szegénységi bizonyítványom !
meme
Gyalázatos volt ez a szezonunk, a Browns kétszer simázott le minket úgy, hogy közben még joggal aláztak is. Azzal, hogy Hue visszatért a csapathoz a fényes jövőnket jó pár évre befixáltuk. Ha minden jól megy még Josephet is beültetjük a DC poziba, csak hogy a régi banda újra együtt legyen. Minden bukott ML tanítványt fel(vissza)veszünk a hajóra.
Rengeteg tennivaló lenne a csapat körül, de a legfontosabb, egy agilis, az új kornak megfelelő fiatal HC. Na erre az esélyünk egyenlő a nullával.
Sajnos a draftjaink is gyalázatosak, és az FA piacról sem igazolunk, csak ilyen Hart féle gyöngyszemeket. Akikből pedig lehetne valami, mint mondjuk WJIII, azt is egy teljes évre jegeljük Pacman féle kutyaütők mögött, vagy Boydot, Lafell mögöt.

Ross nekem két szezon után továbbra is egy giga bust, és Price a Glenn cserével együtt is nagy mellé eddig. Hopkins jóval életképesebb center, mint Price. Nagyjából ugyan ott tartunk mint tavaly, az egész OL kuka Bolinget leszámítva. Mondjuk a Colts idén megmutatta, hogyan lehet ezt a nehéznek tűnő feladatot megoldani.

Pár hete még abban reménykedttem, hogy majd mi elcsesszük a Steelers PO-át, most inkább örülhetünk, ha nem rajtunk élik ki csalódottságukat, és vernek minket rommá, a múlt heti zakójuk miatt. Csodás kis derbi lesz, igazi évadzáró finálé, lehet inkább a Ravens-Browns rangadót nézem majd helyette.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Ha esetleg valakinek nagyon hiányzik az elmúlt szezon gyötrelmeinek újra átélése, akkor még június 15.-ig a GamePass -t díjmentesen lehet használni e-mail regisztrációval. Így egyben megnézve nagyon szembetűnő volt, hogy Pacman mennyire gyengén játszott végig. Jön az emlegetett június talán most kivágjuk.😊
Hill szenvedése is jelentős élmény, remélem nem tartjuk a padon Mixont nevelési célzattal, bár a legtöbb elemző azt mondja ML jó szokásához híven valószínűleg csak egy rooke-t fog kezdetni: Elliott-ot
Nagyon le vagyunk sajnálva így a szezon előtt, van ahol még a Browns-t is elénk sorolják a csoportban, ilyenkor nekem csak nő az optimizmusom.
Kezdődjön már!!
5 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Nálam ez az eddigi legcéltudatossabb és legprofibb módon végigvitt draft volt. Úgy mentünk neki, hogy kell OL,LB,TE,QB (Taylor miatt), RB (Walton miatt) + DL (a rotáció miatt), és szinte mindenhol kihoztuk a maxot.
Az első kör tökéletesen alakult, és számomra az egész draft folyamatból egyértelmű, hogy nem akartuk Busht, viszont jól jött, hogy a Denver (akivel végig jól boltoltunk) nem húzott előttünk. Rengeteg opció lett az OL-ban, ahhoz képest miből indultunk.
2. kör első ránézésre WTF, de ha ezt pl BB lépi meg, akkor mindenki azon agyalna, hogy mit tudhat az öreg. Kiment a két "TE", amink van az harmat gyenge ahhoz, hogy a megcélzott play-action& run heavy O-t vigyük. Ha hozunk egy elkapó TE-t az beállt volna a sor végére, Sample viszont akár a legtöbb snapet is simán elhozhatja. Azt lehet fikázni, hogy miért a 2. körben, de szerintem Taylornak ez olyan kulcspozi a rendszerében, amit nem kockáztathatot. (az infóink alapján a Jets is kinézte)
Ezen kívül jól használta a letradet is érte. Persze én is rohantam volna LB ért, de végül a harmadikban az jött, akit kinéztünk.
3. nap pedig egyszerűen profi volt, jól tradeltünk, Taylor megkapta a QB-t, és mennyire jobb ez így, mint azok a mockok ahol az első körbe tettük ezt. DL húzás teljesen ok, MJ-ért már a neve miatt is jár a pacsi😊 de szintén növeli az opciók számát.
6 körben két tökéletes RB pick és egy korrekt LB méllyítés. Remélhetőleg ezzel Nicholson jrt elfelejthetjük végre.
A végére a jól megérdemelt Dre-t leépítő CB húzás tette fel az i re a pontot.
Ennyi nálam ez "A"
6 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Sziasztok! Hogy tudok 2 jegyet venni Londonra? Segítene valaki ebben?
meme
Regisztrálj az nfl.com-on, hogy ne maradj le a hivatalos első kézből származó jegyekről. Küldenek majd linket a kezdő dátumról, de arra készülj, hogy mindig vannak értékesítési körök. Elsőnek a korábbi wembley season ticketesek tudnak majd vásárolni, és újra két meccses kombóban (remélem, gondolom). Aztán egy-két napra rá jön a teljes megnyitás. Ekkor érdemes résen lenni, mert egy két óra alatt akár el is fogyhatnak a jegyek, főleg most, hogy a Rams körül nagy a hype.
Ticketmaster.com a hivatalos értékesítési felület, de ha erről még is lemaradnál, akkor jöhetnek a kevésbé megbízható jegyárusító oldalak. Itt az árak már eléggé szórnak és van egy csomó plusz kezelési költség. A ticketen 70-110 GBP között vannak a jegyek.
11 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 395
akkor azt mondjátok, nem érdemes a meglepetésre fogadni ezúttal 😉
Klaci79
Én megtenném a helyedben 🤗 Breesnek a dzsungelben nem megy úgy mint a dómban. Bye után mindig jók vagyunk,😂 szóval sima Bengals W!
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 395
Olyan hogy sack már nincs, ebben a játékban?
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 395
25 kg fűvet találtak Dre házában😱. Még szerencse, hogy nem érintett az ügyben (egyelőre).😏 Mondjuk az ingatlanosát lecserélhetné, mert egy börtönviselt, munkanélküli, egyedülálló, cashben fizető bérlő az kicsit gyanús.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 395
 twitter.com/PFF/status/965681419854012419/photo/1
Bazzani
Rúgjuk ki Adam Jones-t és igazoljuk le Talib-ot. A lenti statisztika alapján a liga két legjobb CB vel vágnánk neki a szezonnak és még a csapat IQ se nőne drasztikusan.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 395
És ezzel a bengals átok is mehet a levesbe, valamelyik játékosunk gyűrűt fog kapni, remélem Eliott.