Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
1 526


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
WTF?? Hendrickson cserét kér, hosszútávú szerződést szeretne, és erre sajnos mi továbbra sem vagyunk hajlandóak. Láttuk mire vagyunk jók nélküle, gyakorlatilag egyedül jelenti a passrusht.
4 órája
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Tee képtelenség lesz ilyen piac mellett jövőre megtartanunk. Brian Thomas jr. pedig 18.-ra egyre valószínűbb.
14 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Korábban dobálgatott, de most már komolyabb terhelést is elbír az a sérült csukló, talán idén végig tud csinálni egy preseasont:

 twitter.com/CinBengalsTalk/status/1778015522539401655?t=lvxgf_U3RWUT3CZZU08AZA&s=19
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
BREAKING: Free agent safety Geno Stone plans to sign with the #Bengals, sources tell
@BleacherReport
Beki
The #Bengals are signing safety Geno Stone to a 2-year, $15M deal with a $6M signing bonus.
Sixo
Ez tetszik, jó értéken jött, riválistól.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Pörög a piac, mi meg csak nézünk mint hal a szatyorban. Csak a szokásos😥 A RB is szép summát kapnak, Mixont piacról pótolni nincs sok értelme így. S, OL emberek pedig vészesen fogynak.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Pittmann 70 millás szerződése 3 évre nagyon durva, de az FA első napjai nem a mi terepünk, majd a végén elvisszük a "csúnyákat" olcsóért. Higgins ügynöke miatt ez várható forgatókönyv volt.
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Hudson, Sample visszaigazolásával és a drafton 3. napon egy TE húzással teljesen rendben leszünk. Nem fogunk FA 6-8 milliót fizetni egy TE ért.
DT piacról nagyon nehezen tudunk hozni, ezért az tűnik legvalószínűbbnek az első két körben. Egyre több helyen olvastam, hogy S nek kell jönnie FA, mert Dax Hill, annyira "sokoldalú" hogy inkább CB vagy nickle CB be lenne a helye. Piacról jöhet még RT, és RB ha Mixonnal szakítunk. Draft pedig mehet a falakra durván.👍
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
A következő szezon lesz számunkra a leginkább SB win év. Oké, hogy amíg Burrow itt van addig mindig meg lesz az esély, de ez folyamatosan csökkenni fog, 4 év alatt 2-szer nem tudta végigjátszani a szezont, és mind a négy edzőtábort ki kellett hagynia, azért ez egy kicsit aggasztó.
Pont emiatt prioritás, hogy akit lehet tartsunk meg még egy évig minimum. Higgins tag 100% és végig is fogja játszani, nem megy el, szerintem ezt már leboltolták. Williams biztosan menni akar, de nem nagyon lesz megfizetve (a statjai nem mutatnak jól), így egy-két évre jó lenne megtartani. Ha megy akkor FA közül Mike Onwenu az egyetlen akit kezdőbe érdemes lenne elhozni, és elkerülni azt hogy a drafton kényszerből RT kelljen 18. ra húzni. Egyébként itt még simán lesz akár kezdőbe tehető RT. Pl JC. Latham, Tyler Guyton. Ha marad Williams, vagy megoldjuk FA-ról, akkor 3-4 körben lehetne hozni Blake Fisher, vagy Matt Goncalves. Mindent meg kell tenni, a draft előtt az RT helyzet megoldására.
Ha ez meg van akkor kinyílnak az opciók az első körre. DI nem lesz már aki első kört ér, G nem fogunk itt, mert Volsonba hisznek. S, LB megvagyunk, bár gyengék, RB tilos,

1. EDGE: Laiatu Latu, Jaled Verse, Dallas Turner
2. CB: Kool-Aid McKinstry, Terion Arnold
3. WR: Brian Thomas Jr., Troy Franklin

WR-CB tartom a legvalószínűbbnek, és Brian Thomas Jr. lenne a legjobb Higgins pótló. CB is nagyon kell, mert DJ. Turnert szana-szét égették, és az LB gyenge játék is nagyban annak volt köszönhető, hogy hátul teljes volt a káosz, a zónákban átadás nem ment Hill, Scott katasztrófa volt Bates-Hill után, és Battle érkezése is csak kicsit javított a képen.
A második napon jöhetne a szokásos letrade, és aztán DI pick:
T'Vondre Sweat, Mekhi Wingo.
3. körben Trey Benson RB tipikus Mixon pótló, Brownnal tökéletes combó lenne hosszútávon.
4-5 RT, G-C, a fent írtakon kívül: Dominick Puni, Zack Zinter, Drake Nugent.
Aztán próbálkozhatnánk TE vel:
Dan Sinnott, Dalin Holker, Jared Wiley

Ferbruár elején nekem így néz ki a draft, 10-15 mock után😂,
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Szerintem engedjük el azt, hogy normális falembert tudunk hozni a draftról. Pollack képtelen belenyúlni:
Billy Price, Carman, Volson, D'Ante Smith, Trey Hill, Rod Taylor. Ha első körökben húz akkor is szar, hátul meg pláne semmi. TE class most nem olyan jó, és inkább FA kellene aktívkodni. Fant, Schultz, Hunter Henry, Gesicki, négyesből kellene valaki. Fant lenne a legjobb, mindenképp kell egy jó TE ez most a legnagyobb kriptonit a jó védelmek ellen is. LaPorta volt a Lions sikerének az egyik alapköve.

WR, DL legyen az első körben, esetleg CB. Bár ha Williams megy, akkor sanszos hogy RT-t kell húzni. Úgy nem mehetünk neki a szezonnak, hogy Scharping, Ford, Smith versenyes a RT posztért.
RB hátsó körben teljesen jó, Mixon szerintem marad, esetleg még le is ad valamennyit a fizujából.
Boyd hazamegy levezetni Pitsbe, sajnos,😭 de neki már amúgy is lefelé megy a csillaga. Nagy élmény volt vele találkozni, kezet fogni, fotózkodni Londonban. Az aláírása 5 év alatt sem kopott le pólómról.
Nem mellesleg szuper lenne Burrowt látni élőben, amire idén Németországban lesz nagy esély a Panthers ellen.

Szerkesztette: Szipeter
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
nem lett szimpatikusabb Kelce
Tactful Cactus
Egy pöcs! Kapja össze magát a Ravens, mert elviselhetetlen lesz az SB a KC vel.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Hihetetlen szerencsénk van Burrowval, de amíg nem tudunk elé tenni egy átlagos falat, addig nem nyerünk SB-t. Addig volt esély, míg nem szállt el 3 OL, onnantól visszaestünk a csodavárás kategóriába. Ravens elleni meccs is giga szerencsével lett meg, Bills ellen pedig elfedte az összes hibánkat a hó, és túlszaladt az önbizalom is kicsit. Burrowhead, Apple agymenése, már kontraproduktív lett.
Rohadtul fáj így veszíteni, BJ Hillen volt egy bőven dobható holding az utolsó playben, de akkor is Mahomes több mint 18 mph vel futott, soha nem volt ilyen gyors, el kell ismerni nagyon nagyot játszott. A KC előttünk van (még), de ott vagyunk a nyomukban és a semmiből robbantunk be. 4 meccset játszottunk, mindegyik utolsó másodperces FG dőlt el. A liga legjobb csapatát szorongatjuk durván, ez fantasztikus érzés.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Trae Waynes kivágva. Továbbra is tökéletes minden lépésünk, élmény olvasni a híreket.
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Ráadásul nagyon memorizálni sem kell az időpontokat, mert az első két héten és a Vasas elleni MNF-en nem játszunk csak a szokásos 7 órakor.
nasheem
Mi jelen állás szerint 14 alakalommal játszunk este 7-kor a lehetséges 16-ból (HLSZ). Pl. ellenetek is majd. 😊
iktriad
Legjobb nem kell éjszakázni, majd csak a rájátszásban 😀
Toto21
Mi az a rájátszás? 😊
iktriad
Az alapszakasz utáni utolsó, egyetlen (ráadás) mérkőzés. 😊
4 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Taylor Burrow nélkül 4-28-1. És amilyen gameplannel jöttünk a héten az nevetséges volt. 8 db futójáték lett behívva egész meccsen az NFL ben először kezdő QBnak a liga egyik legbrutálisabb passrusha ellen. Amikor megkérdezték Taylortól, hogy miért, annyit mondott, a PIT ellen nem lehet futással nyerni.
Taylort HC nek hoztuk, motivátornak, de akkor miért ő hívja a játékokat?? Teljesen alkalmatlan, szinte mindenki lemeccseli, Burrow ezt durván elfedi, de ha ő nincs Taylor egy nagy semmi. Miamiban 2015-ben 5 meccsen volt interim OC, egyik meccsen sem csináltak 17 pontnál többet, aztán kirúgták, majd visszakúszott McVayhez segéd WR edzőnek, aztán QB edző, majd HC nálunk. Ütős CV.
Biztosan nem fogjuk elküldeni, de legalább adja át a játékhívásokat valakinek.
Pollackot is el lehetne zavarni, mert évek óta képtelen bárkiből normális falembert faragni.
Tobin is egy nagy kérdés, mert az igazolások, draftok azért nem voltak olyan fényesek, sőt. Nagyon ritkán van azonnali nagy hozzáadott értéket adó első, második körös húzásunk, hátul aztán meg pláne semmi. Miért nem nevezzük GM -nek, mert akkor felelősségre lehetne vonni??

Közben Chase már elkezdett odamondogatni, ami bomlasztja majd az öltözői hangulatot, ha nem nyerünk egy két meccset a lejáró szerződések sokasága miatt nagyon nehéz offseasonunk lesz. Higgins taget kap, aztán majd holdoutol. Boyd elmegy.

Szilvesztert ne is mond, a szezon előtt végre egy gigajó meccsnézős bulinak tűnt az évzárás, így meg....

A legoptimistább Bengals drukker is visszavonul erre a szezonra😁.
The End
7 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Megcsináljuk a saját Hard Knoks-unkat.
Merőben szokatlan, új, de szuper kezdeményezés. Az első rész:



A következő címe az Ohio-i csata, valószínűleg 10. után jön.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Ez is jól mutatja, hogy mennyire más csapat vagyunk idén. Nem lehet OL egy hónap alatt építeni 4 új emberrel, de 10+ meccs alatt talán. Elkezdett működni a futás, van 3 mp Burrownak, és iszonyat erős a padunk. Még mindig senki nem hisz bennünk, sajnos mi is nehezen hisszük, hogy ez a csapat Burrowval minden évben SB esélyes. Idén egy meccsünk volt a Browns elleni, ahol rendesen szívtunk, a többin a védelmünk elit volt, a második félidőkre pedig nincsenek szavak. Ja és mindezt, már a múlt szezonban elkezdtük. Nagyon várom a KC ellenit, brutál az öltözői hangulat, és most átharapjuk bárki torkát💪💪💪
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Az meg van, hogy ez Wembley rekord volt nézőszámban. 86.215 !! Voltam már pár meccsen Londonban, de ezen volt eddig a legjobb hangulat, lehet azért, mert itt nagy fölényben voltak a Denver drukkerek. Mivel nem voltam érdekelt sokat videóztam, 4 TD jött arra ahol ültünk, nekünk is szerencsénk volt. A legnagyobb libabőrt a Sweet Caroline éneklés hozta, így utólag viccesnek tűnik, és ezt még egyszer előadta a tömeg a metrora zsilipezés közben mikor a biztonsági ember telefonról nyomta hangosbeszélővel😁.
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
nem lett szimpatikusabb Kelce
Tactful Cactus
Egy pöcs! Kapja össze magát a Ravens, mert elviselhetetlen lesz az SB a KC vel.
7 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 526
Örök optimizmusom ellenére most nagyon borúsan látom a helyzetet. Nézve a meccs végét, és látva Burrow bicegését, szerintem nem fog edzeni a héten és kihagyja a hétfő estit. Rams pedig meglepően jól játszik, náluk van edző, aki képes egy Kupp helyére betenni egy 5. körös rookiet, aki a jól felépített semában megcsinálja ugyan azt. Taylort csak Burrow zsenije tartja poziban. Lehet hogy jó motivátor, de a match plant, játékhívásokat nem neki kellene összerakni.
Miért nem használjuk Chaset??? A két meccsen egy hosszú labda ment neki, ami DPI lett. Látattok olyat hogy pl J.Jeffersonnak 30-40 yardos meccse van? Nézve a többi meccset, vagy csak az ellenfelünket, simán üresre játszák magukat az elkapók, nálunk meg semmi. Az nem játék, hogy checkdown Mixonnak a 30 milliós WR ek pedig blokkolnak neki, hátha összejön valami.

Ha őszintén visszanézünk az elmúlt két évre, akkor a védelem nyerte a nagy meccseket, pedig Top 3 offensenk van papíron.

Ez most sokkal mélyebb 0-2 gödör, mint a tavalyi sajnos.