Szipeter

Cincinnati Bengals

Szipeter
Utoljára láttuk
5 órája
Regisztrált
több mint 5 éve
Fórum hozzászólások
502


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Centerben Hopkins-val megvagyunk, ár-érték arányban ok, Pollack bírta őt és Priceot is, ha már kihúztuk 1/21-re, amikor ő volt az OL coach. Nagyon meglepődnék ha rámozdulnánk Linsleyre.

Amúgy simán jöhet WR elsőre, de remélem nem úgy, hogy Sewell még bent van.
28 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Ugyan már Uzsonna a mi emberünk, csak nézd meg az első két meccsét, Burrow Kelcet farag belőle. Amúgy meg már járni is tud😁
 eu.cincinnati.com/amp/6483658002
1 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Marion Hobby érkezik DL edzőnek. Szerintetek?
2020 -nak úgy mentünk neki, hogy ez az egyik legtehetségesebb csapatrész, aztán semmit nem mutattak, és szét is estek. Dunlap Hawks játéka megmutatta, hogy itt nem feltétlenül képeségbeli problémák voltak. Atkinsben is lehet még, kérdés meg akarjuk-e tartani. Hunt is maradhatna.
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Allen 371 yardját csak Daltonnak sikerült lenyomnia 377vel, micsoda hét👍 Nagy kaland lenne, ha Dallas beérne PO-ba, és amilyen formában nyomják ott Dalton Brady ellen hozza majd össze a first PO Wt
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Szépen elengedtük az 1/3-at és Sewellt😥, és megtartottuk a teljes coach staffot + a Colts is elbénázta a végét. Remek forduló ez eddig
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Teljesen simán alázott le minket a nem túl erős Cowboys, gratula nekik, abban a csoportban még bármi lehet. Andynek örülök, jól játszott, és a végén egy jó nagyot fingott ZT orra alá, amikor a Finleyvel felálló Bengals ellen bevitte az utolsó ütést. Allen nem volt rossz, de azért az vicc, hogy ZT ezért a Finleyért ültette le tavaly Daltont. Nem vagyok a gyors váltások híve, de kezd fogyni a bizalmam Taylorban.

#BringBackMarvin 😂
megyerikrisz
Nagyon Bengalsos lenne ha Marvin visszajönne👍. Taylor Burrow sérülésekor teljesen elvesztette az öltözőt, nem mindha addig nagy tekintélye lett volna.
Első lépésként kellene egy GM, aki kipucolná ezt a nyomorult edzői stábot.
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Edzőt akarnak buktatni. Taylor el is mehet a csudába. Az egyik legbiztosabb kezű RB-t (Gio), ülteti le az első labdaérintés hibáért, és nem küldi vissza.
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
sztem direkt csináljaa Bengals. megmutatja simán eltud menni a redzoneba ahol kapcsolnak hogy kell a 3. pick és oda adják
beltazor
Ez az utolsó nem annak tűnt
tamas424
Hart egyedül feküdt a lasztin, és direkt kikurította, vagy ennyire béna🙄
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Fergeteges Hart elkapta hátulról Thompsont🙈, micsoda játék volt
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Annyira szerencsétlenek vagyunk, hogy az már mókás. Ez a fumle utánozhatatlan. Perine a következő, lássuk ő hogy csinálja

Legkedveltebb fórum hozzászólások

9 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Ráadásul nagyon memorizálni sem kell az időpontokat, mert az első két héten és a Vasas elleni MNF-en nem játszunk csak a szokásos 7 órakor.
nasheem
Mi jelen állás szerint 14 alakalommal játszunk este 7-kor a lehetséges 16-ból (HLSZ). Pl. ellenetek is majd. 😊
iktriad
Legjobb nem kell éjszakázni, majd csak a rájátszásban 😀
Toto21
Mi az a rájátszás? 😊
iktriad
Az alapszakasz utáni utolsó, egyetlen (ráadás) mérkőzés. 😊
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Élmény nézni a támadó játékaitokat, ez még egy Patsnek is levédekezhetetlen nem hogy nekünk.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Andre Smith is back.

😂😂😂😂

(Négy emoji a negyedik visszatérés miatt.)
Mikey
Nagyon cuki🤓
 twitter.com/FOX19Jeremy/status/1154467980501233665?s=20
RT poziért innentől kezdve elképesztő versenyt láthatunk majd a táborban, a végén még kiszorítja a csapat “szívét”
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Őszintén.....nem gondoltam, hogy pontokat teszünk fel a táblára. Fele csapatról nem is tudtam kicsoda. Persze ez az én szegénységi bizonyítványom !
meme
Gyalázatos volt ez a szezonunk, a Browns kétszer simázott le minket úgy, hogy közben még joggal aláztak is. Azzal, hogy Hue visszatért a csapathoz a fényes jövőnket jó pár évre befixáltuk. Ha minden jól megy még Josephet is beültetjük a DC poziba, csak hogy a régi banda újra együtt legyen. Minden bukott ML tanítványt fel(vissza)veszünk a hajóra.
Rengeteg tennivaló lenne a csapat körül, de a legfontosabb, egy agilis, az új kornak megfelelő fiatal HC. Na erre az esélyünk egyenlő a nullával.
Sajnos a draftjaink is gyalázatosak, és az FA piacról sem igazolunk, csak ilyen Hart féle gyöngyszemeket. Akikből pedig lehetne valami, mint mondjuk WJIII, azt is egy teljes évre jegeljük Pacman féle kutyaütők mögött, vagy Boydot, Lafell mögöt.

Ross nekem két szezon után továbbra is egy giga bust, és Price a Glenn cserével együtt is nagy mellé eddig. Hopkins jóval életképesebb center, mint Price. Nagyjából ugyan ott tartunk mint tavaly, az egész OL kuka Bolinget leszámítva. Mondjuk a Colts idén megmutatta, hogyan lehet ezt a nehéznek tűnő feladatot megoldani.

Pár hete még abban reménykedttem, hogy majd mi elcsesszük a Steelers PO-át, most inkább örülhetünk, ha nem rajtunk élik ki csalódottságukat, és vernek minket rommá, a múlt heti zakójuk miatt. Csodás kis derbi lesz, igazi évadzáró finálé, lehet inkább a Ravens-Browns rangadót nézem majd helyette.
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Ha esetleg valakinek nagyon hiányzik az elmúlt szezon gyötrelmeinek újra átélése, akkor még június 15.-ig a GamePass -t díjmentesen lehet használni e-mail regisztrációval. Így egyben megnézve nagyon szembetűnő volt, hogy Pacman mennyire gyengén játszott végig. Jön az emlegetett június talán most kivágjuk.😊
Hill szenvedése is jelentős élmény, remélem nem tartjuk a padon Mixont nevelési célzattal, bár a legtöbb elemző azt mondja ML jó szokásához híven valószínűleg csak egy rooke-t fog kezdetni: Elliott-ot
Nagyon le vagyunk sajnálva így a szezon előtt, van ahol még a Browns-t is elénk sorolják a csoportban, ilyenkor nekem csak nő az optimizmusom.
Kezdődjön már!!
2 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Allen 371 yardját csak Daltonnak sikerült lenyomnia 377vel, micsoda hét👍 Nagy kaland lenne, ha Dallas beérne PO-ba, és amilyen formában nyomják ott Dalton Brady ellen hozza majd össze a first PO Wt
10 hónapja
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Szerintem zseniális húzás Jerrytől, és Daltonnak is van benne ráció. Valószínű a Jags és a Pats is kutyába vették volna, ott se lenne meg a kezdő szerep, akkor meg miért ne menne egy olyan csapatba ahol a WR team Top 3 a ligában, van egy brutál RB és az OL sem kutyaütő. A Dallas pont az a csapat, amit Dalton is el tud vinni 3 millióért, a jelenleg kezdő 10× ennyit kérő QB helyett. Jerry izombol tud már alkudozni😊.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
8 év 8. meccs, és pont a születésnapján ez azért tényleg durva😩.
Különben nem volt annyira szörnyű a londoni fellépés, végre volt értelmezhető futójáték, volt egy csomó negyedik kisérlet, amiből sokat meg is csináltunk. Az tény, hogy Dalton ezzel a fallal képtelen játszani, és már rég be kellett volna vállalni a cserét, de jobb később, mint soha.
Ha korábban piacra dobjuk Andyt, akár még kaphattunk volna érte valamit, pl a PIT simán PO csapat lenne vele 🤔.

Élőben látni a védelem működését "hihetetlen" élmény volt, amit mi zóna védekezés címén előadtunk az katasztrófa, a LB sorunk pedig értékelhetetlen. Vigl eszetlenül össze vissza rohangál, egy csomó playnél a játék közelébe sincs. Pratt se tűnik olyannak, mint akire a jövőt tudnánk építeni. Ezeket sajna a QB csere nem oldja meg.

A hétvége legnagyobb élménye, hogy Boydval sikerült kezet rázni, egy kicsit dumálni, aláírást és egy közös fotót lőni.
@meme bocs, hogy nem reagáltam, de hétfőn este kaptam meg az sms-edet, gondolom akkor már nem volt aktuális a "Kb 20 perc". Odaértél?
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Jó kis előszezon atmoszféra az utolsó percekben. Ha nem lenne egy viszonylag új stadionjuk és a tulajuk nem szarna bele az egészbe, a Bengalst tippelném a következő költöző csapatnak.
Kampman
Ha jövő héten nyerünk, akkor költözünk Londonba.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 502
Nálam ez az eddigi legcéltudatossabb és legprofibb módon végigvitt draft volt. Úgy mentünk neki, hogy kell OL,LB,TE,QB (Taylor miatt), RB (Walton miatt) + DL (a rotáció miatt), és szinte mindenhol kihoztuk a maxot.
Az első kör tökéletesen alakult, és számomra az egész draft folyamatból egyértelmű, hogy nem akartuk Busht, viszont jól jött, hogy a Denver (akivel végig jól boltoltunk) nem húzott előttünk. Rengeteg opció lett az OL-ban, ahhoz képest miből indultunk.
2. kör első ránézésre WTF, de ha ezt pl BB lépi meg, akkor mindenki azon agyalna, hogy mit tudhat az öreg. Kiment a két "TE", amink van az harmat gyenge ahhoz, hogy a megcélzott play-action& run heavy O-t vigyük. Ha hozunk egy elkapó TE-t az beállt volna a sor végére, Sample viszont akár a legtöbb snapet is simán elhozhatja. Azt lehet fikázni, hogy miért a 2. körben, de szerintem Taylornak ez olyan kulcspozi a rendszerében, amit nem kockáztathatot. (az infóink alapján a Jets is kinézte)
Ezen kívül jól használta a letradet is érte. Persze én is rohantam volna LB ért, de végül a harmadikban az jött, akit kinéztünk.
3. nap pedig egyszerűen profi volt, jól tradeltünk, Taylor megkapta a QB-t, és mennyire jobb ez így, mint azok a mockok ahol az első körbe tettük ezt. DL húzás teljesen ok, MJ-ért már a neve miatt is jár a pacsi😊 de szintén növeli az opciók számát.
6 körben két tökéletes RB pick és egy korrekt LB méllyítés. Remélhetőleg ezzel Nicholson jrt elfelejthetjük végre.
A végére a jól megérdemelt Dre-t leépítő CB húzás tette fel az i re a pontot.
Ennyi nálam ez "A"