NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
8
3
2:20
Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
6 órája
KeyG
9 566
A lövöldözésre kiemeltem figyelnek ez köztudottHozzáteszem majd minden játékos beszólogat a nézőknek....playek után.....ugye tavaly a sárga törcsit alázták meg nálunkPickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
bcsarli, Udvari Főkóstoló
KeyG
Klemó
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 órája
SirPub
1 475
Ejjjj, megint jó kis Benny Hill meccs 😂Még kell egy safety, punt-return bubu meg blokkolt extra pont return TD. Ezek még nem voltak…
Bohózat
Ezt még anyám is két cekkerrel...
6 órája
Klemó
5 737
Hozzáteszem majd minden játékos beszólogat a nézőknek....playek után.....ugye tavaly a sárga törcsit alázták meg nálunkPickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
KeyG
6 órája
Klaci79
22 260
az kemény, hogy ezt tudjuk kitalálni egy időkérés alatt 😀
6 órája
80%-os mindkét irányító.
6 órája
Barom!Pickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
KeyG
6 órája
KeyG
9 566
Pickens mit csinált?Közönségre lőtt a kezével
6 órája
Sztem picit hamar ugrottak, de mindegy. Elbasztuk
6 órája
Klemó
5 737
Ezt a faszt komolyan megverném valaki helyében az öltözőben. Megcsinálja a játékot majd mutogat ide oda, mint egy értelmi fogyatékos.....30 yard ment el rajta.
6 órája
xtaki
3 480
Miért nem szórták ki? Nem egyértelmű a szabály, hogy a másodiknál zuhany? A bíróknak van mozgásterük?Sosevot es megis.
ikuvihar
6 órája
Pickens mit csinált?
6 órája
gedam
5 927
nagyival mi van, kiderült?
6 órája
Miért nem szórták ki? Nem egyértelmű a szabály, hogy a másodiknál zuhany? A bíróknak van mozgásterük?
6 órája
Klemó
5 737
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőleBlokkolt FG.......hát ennyit pickensről.....
polamalu
6 órája
xtaki
3 480
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőleSikerult? Nem, lofasz lett
polamalu
6 órája
Ez most Wilson volt. Valamit látott és nem tudta már áthívni. Inkább mint szar legyen belőle
6 órája
Klemó
5 737
Tök mindegy mi lesz, Wilson láthatóan élvezi ezt a szabad játékot....és ezt akartuk megnézni. Nekem ez már most okés.
6 órája
xtaki
3 480
Elszorunk egy timeout-t. Megin.
6 órája
gedam
5 927
Pickens takarodj már a picsába. Retardált barom.úgy volt vele, hogy nem veszik észre
Tibi76
6 órája
Pickens takarodj már a picsába. Retardált barom.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
6 órája
KeyG
9 566
Bazdmeg ne......Pickenst ki fogják szórni.....Ki kellett volna, tehetséges de picit Vinire emlékeztet
Klemó
6 órája
xtaki
3 480
Nem mertek kiallitani. Nincs olyan h masfajta UNc