Fantasy Football
17 feliratkozó
7 hónapja
Pontokban ugyanott állnak mondjukNa ez remek tipp volt 🤣1 gyors kérdésÉn Bengals égést várok ma, nálam is Tua.
Ma Burrow a Panthers ellen vagy Tua a Bears ellen? (Eddig utóbbi felé hajlok)
zacknorb
Az én dillemám T. Marshall a Bengals ellen vagy R. Woods a Chiefs ellen?
Henderson
Henderson
7 hónapja
Na ez remek tipp volt 🤣1 gyors kérdésÉn Bengals égést várok ma, nálam is Tua.
zacknorb
Henderson
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
7 hónapja
Titans WR fix off, főleg ha Tannehill nem játszik1 gyors kérdésÉn Bengals égést várok ma, nálam is Tua.
zacknorb
Henderson
7 hónapja
1 gyors kérdésÉn Bengals égést várok ma, nálam is Tua.
zacknorb
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
7 hónapja
1 gyors kérdésMa Burrow a Panthers ellen vagy Tua a Bears ellen? (Eddig utóbbi felé hajlok)
7 hónapja
én is Moore-t mondanám, mert PJ Walker sok hero ballt fog dobni, amelyikböl 1 beakadhat. Olave meg kb WR1- ként Humphrey vagy Peters ellen nem sok yard-ot fog csinálni.
7 hónapja
Valami panthers szakértő lehet tudna segíteni, hogy Moore inkább a slotban vagy a szélen szokott felállni?Ohhh, hogy erre csak most bukkantam, amúgy csak 17% slot, ergo wideout:
Mert ugye steelers szurkolóként azt tudom hogy Hilton általában nem a legjobb match up senkinek.😃 De szélen a rookiek vagy Flowers ellen szívesebben kezdetném.
Seda26
www.playerprofiler.com/nfl/dj-moore/
OFF: ez a DFS Dominator stat érdekes
7 hónapja
Valami panthers szakértő lehet tudna segíteni, hogy Moore inkább a slotban vagy a szélen szokott felállni?Mert ugye steelers szurkolóként azt tudom hogy Hilton általában nem a legjobb match up senkinek.😃 De szélen a rookiek vagy Flowers ellen szívesebben kezdetném.
7 hónapja
Legyen X, így nyilván sokat segítettünk.A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?én Olave-ra voksolok
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
zacknorb
Seda kérhet felezést vagy megkérdezi
Szerkesztette: Willie Parker
7 hónapja
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?Én Moore mellett vagyok, mert a Bengals sec foghíjas.
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
PJ Walker nem nagy ász, de yac befigyelhet, meg TD.
Ravens sztem megfojtja a Saints hosszú labdáit.
7 hónapja
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?én Olave-ra voksolok
Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
Seda26
7 hónapja
A két elkapó közül kit kezdetnétek a hétvégén?Dj Moore vs Cincinnati
Chris Olave vs Baltimore
7 hónapja
Igen, a trade után a héten fix ültetném CMC-tFelejtsd el CMC-t. Szerintem le fognserülni az elsö negyedben, marha jatszik.Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
DeAndre Hopkins vs Saints
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Kenneth Walker III vs Chargers
Alapból Amon Ra-ra gondoltam, de lehet CMC-t kellene inkább a matchup miatt.
Borbinho
CMC, Walker fix maradna, Deebo és valaki lenne nálam. Amon Ra valszeg tényleg az akit leültetnék.
Toto21
Toto21
7 hónapja
Felejtsd el CMC-t. Szerintem le fognserülni az elsö negyedben, marha jatszik.Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Borbinho
CMC, Walker fix maradna, Deebo és valaki lenne nálam. Amon Ra valszeg tényleg az akit leültetnék.
Toto21
7 hónapja
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Reynolds nem biztos h játszik.
Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Rachaad White vs Panthers
Josh Reynolds vs Cowboys
Löfli
Murray, Moore és White
7 hónapja
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Rondale fix
Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Josh Reynolds vs Cowboys
Löfli
7 hónapja
én az alábbi 5-ből kérnék 3 kezdőt 😀 (veretes névsor, tudom)Tyler Allgeier vs Bengals
Latavius Murray vs Jets
Rondale Moore vs Saints
Josh Reynolds vs Cowboys
7 hónapja
Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀nem tudom Hopkins mennyire lesz még éles.
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
Borbinho
7 hónapja
Az alábbi 5ösből kellene 4 a hétre, kit ültetnétek le (PPR liga)? 😀DeAndre Hopkins vs Saints
Deebo vs KC
CMC vs Bucs
Amon Ra vs Dallas
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
7 hónapja
Az ESPN fantasy is elmehet a fenébe. Damien Harris már az első negyedben kiszállt, amint vége lett a meccsnek megkapta a Questionable besorolást, ezt még el is tudom fogadni. Amikor jöttek hétfőn a hírek hogy több hét kihagyás vár kapott egy Doubtful, és most meg maradt a Q egy 0-as előre jelzéssel. Ennek mi értelme van? Ha nem fog játszani, adjuk már meg neki az O-t és had vegyek fel valakit helyette...Köcsög Belichick, szórakozik itt az injury reporttal. 😊
Nomac

7 hónapja
Az ESPN fantasy is elmehet a fenébe. Damien Harris már az első negyedben kiszállt, amint vége lett a meccsnek megkapta a Questionable besorolást, ezt még el is tudom fogadni. Amikor jöttek hétfőn a hírek hogy több hét kihagyás vár kapott egy Doubtful, és most meg maradt a Q egy 0-as előre jelzéssel. Ennek mi értelme van? Ha nem fog játszani, adjuk már meg neki az O-t és had vegyek fel valakit helyette...
7 hónapja
Boone vagy Henderson?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Heineken vagy Dalton?
Draft

több mint 1 éve
Kellene egy TEHopper
Moreau
Seals-Jones
Draft

több mint 1 éve
Sanders vagy D'Ernest JohnsonNálam Sanders, sztem a Bills visszapattan és nagyon megrakja a Jetst. Nyilván S sokadik opció, de jut neki elég bogyó.
ThundersNFL
A Pats sztem rátesz mindent a futás megállításra, Johnsonnak nincs váltótársa, szal az karcos.