Fantasy Football
18 feliratkozó
több mint 3 éve
Goodwin vs KC sec vagy Dede Westbrook vs Titans secMelyikben van nagyobb potenciál?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Funchess vs BengalsSzerintem jól gondolod. A Panthers sec alakulóban van, bár Dalton hajlamos AJ-re fókuszálni, ha jó a marchupja, de Boydot is kereste. John Brownt meg Flacco többet hadználja, mint Crabtree-t + deep target is.
Boyd vs Panthers
John Brown vs Broncos
Corey Davis vs Jax
kozuluk kellene 2. Boyd-Brownra hajlok eddig, mert Boyd no2. a cicaknal, es sztem verik is a Pantherst majd (Funchesst ezert is vennem ki, meg mert eddig nem hozta a pontokat), Brownban meg a hosszu jatek is benne van, de red zone offense-ben is keresi Flakon. Davis meg nem hiszem h Gabberttel v a felepulo Mariotoval sokra menne a Jax ellen.
Borbinho
Funchessben van nagyjáték potenciál, de inkonzisztens és rendesen droppol, Davisből meg nem jött elő eddig az állat és az nem a Jax sec ellen lesz, mégha Ramsey nem is lesz esetleg. Utóbbi kettő fantasy pont szempontból veszélyesebb
több mint 3 éve
Funchess vs BengalsBoyd vs Panthers
John Brown vs Broncos
Corey Davis vs Jax
kozuluk kellene 2. Boyd-Brownra hajlok eddig, mert Boyd no2. a cicaknal, es sztem verik is a Pantherst majd (Funchesst ezert is vennem ki, meg mert eddig nem hozta a pontokat), Brownban meg a hosszu jatek is benne van, de red zone offense-ben is keresi Flakon. Davis meg nem hiszem h Gabberttel v a felepulo Mariotoval sokra menne a Jax ellen.
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 3 éve
Conner és Barber
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Conner, AP és P. BarberConner és AP, szerintem jó számokat fognak hozni
Innen kellene kettő tipp
ThundersNFL

több mint 3 éve
Conner, AP és P. BarberInnen kellene kettő tipp
Draft

több mint 3 éve
Nickelben sztem akkor is Goode lenne helyette, nem fognak 2 rookie LB-t jatszatni 1.heten.De ha Walker nem játszik, akkor Moore 3 down (lenne...) ?3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Geathers, HoneyBadger, Amos, Clinton-Dix kozul ki padozzon? Matchup miatt Matyi meg Amos marad ki nalam eddig.
Borbinho
Geathers nálam is bent van, a másik három közül nehéz, és lehet HB-t kezdeném...
Viszont ha már Colts... mi lesz a Walker / Skai Moore kérdéssel, erről lehet tudni vmit, lesz vmelyik 3 down, vagy megosztják a snapeket?
Igor
Papiron Goode az SLB es Walker az MLB, Moore pedig mindket helyre lehet beugro. De sztem ha egeszseges Walker, akk kb 2:1 aranyban lesznek a snapek a javara. (Amit szemely szerint sajnalok, mert Moore nagyon igeretes volt vegig a Pre meccseken)
Borbinho
A StampedeBlue-n semmit nem találtam... 😕
Igor
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
több mint 3 éve
De ha Walker nem játszik, akkor Moore 3 down (lenne...) ?3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Geathers, HoneyBadger, Amos, Clinton-Dix kozul ki padozzon? Matchup miatt Matyi meg Amos marad ki nalam eddig.
Borbinho
Geathers nálam is bent van, a másik három közül nehéz, és lehet HB-t kezdeném...
Viszont ha már Colts... mi lesz a Walker / Skai Moore kérdéssel, erről lehet tudni vmit, lesz vmelyik 3 down, vagy megosztják a snapeket?
Igor
Papiron Goode az SLB es Walker az MLB, Moore pedig mindket helyre lehet beugro. De sztem ha egeszseges Walker, akk kb 2:1 aranyban lesznek a snapek a javara. (Amit szemely szerint sajnalok, mert Moore nagyon igeretes volt vegig a Pre meccseken)
Borbinho
A StampedeBlue-n semmit nem találtam... 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
3 down egyedul Leonard lesz alapbol (es remelhetoleg a szezon elorehaladtalval Moore)Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Borbinho
Igor
Szerkesztette: Borbinho
több mint 3 éve
Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀Funchess alap, nálam Ross/Wilkins közt dőlne el a második hely (ColtD ellen Ross jó lehet, viszont Ebron mellett ott van Doyle is..)
ugyanitt;
Borbinho
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
Browns vagy Titans defnek van matchupja?Titans sztem siman jo
ThundersNFL
több mint 3 éve
Browns vagy Titans defnek van matchupja?
Draft

több mint 3 éve
Funchess, Ebron, Ross, Wilkins, John Brown 5osbol kellene 2. Egyelore ViccesSakk es Ebron vnak bent, de mindegyikben erzek potencialt. Tuti a ket legtobb pontot hozot hagyom vhogy a padon 😀ugyanitt;
több mint 3 éve
Ez jogos (a tegnapi), ha ma/pentek se, akkor adom Wilkinst.Mack egy honapja nem edzett (tnap sem), szoval en meglepodnek ha 10-15 snapnel tobbet kapna hetvegen.Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor
dugo93
Borbinho
több mint 3 éve
Mack egy honapja nem edzett (tnap sem), szoval en meglepodnek ha 10-15 snapnel tobbet kapna hetvegen.Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor
dugo93
több mint 3 éve
Oké köszi. Akkor most már bizonytalanabb vagyok, mint a kérdés előtt 😀😀Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
Igor

több mint 3 éve
na hat annal remelem azert jobban megy majd az NFL-es iden 😀...az a soccer VB fantasy 😉dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
Borbinho
empty taxi
több mint 3 éve
az a soccer VB fantasy 😉dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
Borbinho
több mint 3 éve
dugo93oke, igy mar tiszta sor, nem emlekeztem h megy. az megvolt,h olyat nem tudsz berakni aki mar jatszott, de vmiert ugy remlett, lecserelni le lehet olyanra, akinek meg hatra van a meccse.
több mint 3 éve
Felezni fogmak Mackkel, es a matchup see az igazi.Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
somoskovig
Nalam Coleman es Fuller.
több mint 3 éve
Ne idegesíts már 😀 Ha így működne nem létezne ez a topic.De most mi? 😀 Valaki jatszik ma este, azt csak le tudom mar cserelni olyanra, aki mondjuk vasarnap jatszik. Vagy elfelejtettem az egeszet lolPedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho
dugo93
Borbinho
Pl.: Játszik ma Coleman 2 pontért. Én fogom magam és lecserélem, mert kevés. Beteszem helyette Wilkinst vasárnap, aki megint szar és berakok egy olyat aki SNF-et vagy MNF-et tol. Így soha senki nem idegeskedne ezen a játékon 😀 Mitől kapnánk agyfaszt hétvégente? 😀
Ennyi erővel meccs vége előtt 10 perccel lecserélhetnéd azt akinek 20 ponttal többje van épp, mint annak aki bent van a kezdődben 😀
Mindenkit csak a saját meccse előtt tudod mozgatni a csapatban.

több mint 3 éve
De most mi? 😀 Valaki jatszik ma este, azt csak le tudom mar cserelni olyanra, aki mondjuk vasarnap jatszik. Vagy elfelejtettem az egeszet lolPedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho
dugo93
több mint 3 éve
Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Ebből Wilkins kezdő lesz az első héten. Fuller meg big play miatt lehet opció, én a másik kettőt nem piszkálnám helyettük.
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93

több mint 3 éve
Pedig már megválaszolták a kérdésedet 😀Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93
Borbinho

több mint 3 éve
Tevin Coleman, Will Fuller, Jordan Wilkins vagy Abdullah kezdjen flexben?Coleman, o mar ma este jatszik. aztan ha nem jo johet Fuller, aztan meg Abdullah 😀 (bar Abdullah-t elv cserelni akarja a Lions, nem tudom hanyadik szamu futo)
#marmostmagabiztosvagyok
dugo93