A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Los Angeles Chargers

17 feliratkozó

 
7 órája
gabor_gt 3
sziasztok
van egy eladó jegyem a vasárnapi londoni titans-chargers meccsre. megvettem, azt hittem tudok menni. de nem. most meg rajtam marad a jó kis jegy. 21.000HUF
hivjatok ha érdekel 0630 670 8167
andras
10 órája
Wyatt New England Patriots 19 004 — Three-time EL-champ^^
Világos, de ha marad 290, azzal az NCAA-ben elvan egy NT, de az NFL-ben azért inkább csak Wade Phillipsnél. Na de majd kiderül, csak furcsálltam

11 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
290 fonttal? Én pont azt néztem magamnak, hogy UT-nek jöhet max, NT-nek azért nálam karcsú lenne
Wyatt
Hát a súly azért. nem minden + az azért valamennyire növekedhet egyetemről az nfl-be történő áttérés során. A játékstílusa sokkal inkább NT-re hajaz szerintem, és ahány draft profile-t olvastam kb mind NT-re bélyegezte, de aztán majd meglátjuk ,hogy mi lesz belőle.

11 órája
Wyatt New England Patriots 19 004 — Three-time EL-champ^^
290 fonttal? Én pont azt néztem magamnak, hogy UT-nek jöhet max, NT-nek azért nálam karcsú lenne

16 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Gondoltam írok egy kívánság listát a 2019es draftra(tudom még korán van ehhez), bár ha nem rontjuk el a szezont (miért is tennénk, hisz mi vagyunk a Chargers) a nagyobb része nem lesz már elérthető ahol mi draftolunk.

1. Ed Oliver NT/DT Houston: Egy igazi NT, de 3tech-es DT-nek is beállítható. Az egyik legjobb(tavaly pff-nél a legjobb volt) futás elleni védő az egész NCAA-ben. Tökéletes alkat, brutálisan atletikus, első lépése félelmetesen gyors. Jól olvassa játékot, látja, hogy hova kell berobbannia, emellett kiváló tackler. Technikáján van mit javítani, kézhasználata sokszor nem megfelelő. Pass-rushban bár 2018ban fejlődött, de azért van még hova javulnia ezen a téren.

Annak ellenére, hogy Mebane idén jól tolja, de a kora miatt, és mert nem ez lesz a megszokott teljesítmény tőle, én az ő lecserélését érzem első számú prionak. Oliverhez nagyon el kéne kóklerkedni a szezont, szerintem nagyon magasan fogják draftolni.

2. Jeffrey Simmons DT Mississippi State: Ha Olivernél a futás elleni védekezést lehet kiemelni, Simmons talán a legjobb belső DL pass-rusher. 3tech-es DT-nek lenne ideális. Gyors, nagyon jól használja a kezét. Pass-rush repertoárja széles. Legnagyobb probléma vele, hogy nagyobb darab falemberek gyakran el tudják nyomni. Hatalmas potenciál van benne, talán az egész classban a legnagyobb.

Liuget helyére gondoltam, sokat keres, idén nem tért túl jól vissza, ideje lenne lecserélni. Ebben a pillanatban nehéz elképzelni, hogy lecsúszhat hozzánk ,de hátha.

3. Jonah Williams OT Alabama: Az OT-k közül benne látom a legtöbbet. Idén közel 200 snap alatt 2 siettetést engedett, és futás blokkolásban talán még jobb. Pass block fegyverzete kimagasló. Fizikális, emellett rendkívül atletikus. Futás blokkolásban nagyon jól érkezik a 2. szintre. Igazi vezér és tapasztalt nagy meccsek terén. Nagy probléma vele, hogy inkonzisztens. Előfordul, hogy a edge rusherek körbe tudják futni, valamint cut block-ján is javítani kell.

Okung bár amikor játszik jó, de már öreg és nála nem sok sérülékenyebb OT van. Tavaly szerencsénk volt vele, idén nem. Talán a legfontosabb poszt amit szerintem fejleszteni kell. Mondjuk Rivers a mostani felhozatallal is jól teljesít. Korai még megítélni a 2019 OT classt, de szerintem jónak néz ki, főleg az eleje. Ha ne adj isten az első körben 20+-nál draftolnánk akkor is tudnánk azonnali kezdőd választani.

4. Dalton Risner OT Kansas State: A PFF lieblingje. Főleg run block az erőssége. Nagyszerű technikával dolgozik. Jó a felépítése, mozgékony a posztjához képest. Jól reagál a váratlan eseményekre. Könnyedén kibillenti az ellenfeleit első ütésével. Nagy kérdőjel, hogy elit pass-rush ellen mit tud, nem nagyon tették még próbára, de ami jött vele szembe azt megállította, 220 snap-en 2 siettetést engedett.

Több poszton bevethető, ami jól jöhet ha Lamp nem jönne be, mert Feeney eddigi karrierje nem kezdő szint, de Barksdale helye is kiadó ha nem egyből első szezonjában akarjuk LT-be tenni.

5. Greg Little OT Ole Miss: Ideális, sőt szinte tökéletes méretek jellemzik, max a magasságába lehet egy minimálisan belekötni. Hatalmas darab, hosszú kezekkel. Brutálisan atletikus, de a sebessége is kimagasló a posztjához képest. Jó az egyensúlyérzéke, oldalirányba mozgékony. Ha kibillentik az egyensúlyából, gyorsan visszajön belőle. Gyors edge rushereket könnyedén fel tudja venni, futás blokkolásnál jól tud a 2. szintre érkezni. Egyedül talán a bull rush az az ami ellen meggyűlik a baja. Egykori 5 csillagos recruit. Risnerrel ellentétben erős ellenfelek ellen edződött az SEC-ben. Ez mind szép és jó, és ez alapján 1/1 esélyes lenne. Ami nagy gond vele, hogy félelmetesen inkonzisztens. Sokszor figyelmetlen és nem törődöm, lusta a technikájával és a befejezésekkel sem konzisztens. A plafonja neki a legnagyobb szerintem, de hát ezt csak időről időre tudja megmutatni. Nem is volt mindig kezdő.

6. Deandre Baker CB Georgia: Kiváló a labdaérzéke. Gyors, jól tartja a lépést az elkapókkal, nem lehet könnyen lerázni. Press, press-bail, off-man és zone védekezésben is van tapasztalata. LoS-nál fizikális. Mentálisan nagyon a toppon van kulcs szituációknál. Rendkívül energikus mind a játéka, mind a személyisége. Magas szinten edződött, évek óta top teljesítményt nyújt. Tackling nála kérdéses, illetve előfordul, hogy elveszti a figyelmét a labdáról. Hosszútávú sebessége nem elit. Méretei nem ideálisak, nem rossz , de nem ideálisak. Nálunk nem is ezek a 6'2es CB-k vannak túltengőben. Van pár értelmesnek tűnő első körös CB prostect jövőre, de nálam Baker a nyerő. Egyetemen mutatott teljesítményben mindenképp ő van legelöl, kérdés mennyire tudja ezt átvinni az NFL-be.

Verrett-ről én már lemondtam. Trevor Williams-nek lejár a szerződése idény végére, és nem kéne nagy szerződést adni neki, de lesz olyan csapat aki fog, helyére jöhetne.

7. Deionte Thompson S Alabama: Kimagaslik a nem túl veretes safety prospectek közül. Nagyszerűek a méretei, coverage-ben kiváló. Gyors, atletikus és fizikális. Rendkívül agresszív, mindig a playeket keresni, tipikus bama mentalitás. Jól választja meg a szövegeket mind passz, mind futójátéknál. Nagy területet képes bejátszani. Pálya minden részén otthonosan érzi magát, slot WR-ek ellen is, de szélső WR-el eszemben is megállja a helyét. Blitzelésre is gyakran küldik. Elit safety recruit volt, de karrierje korai részében Saban WR-ként számított rá, elsősorban mert a bama ezen a poszton vékony volt. Kiváló teljesítményt nyújtott ST-ben. Tavaly szezon közben Hootie Jones sérülése után kapta meg a kezdő posztot a védelemben. Mondhatjuk, hogy nem sok kezdő meccse van, de elképesztően tehetséges, és ezen kis idő alatt is az NCAA egyik legjobb védő játékosává nőtte ki magát. A 2018as szezont nagyon erősen kezdte, neves szakemberek NFL olyan legendákhoz hasonlították, mint Sean Taylor vagy Ed Reed.

Ideális párja lenne Hámésznak, simán hátul lehetne hátul hagyni single high-ban, ahogy Addae-t nem, és akkor nyugodtan teheti Hámész azt amiben a legjobb. Kicsit félős bama DB-t korán draftolni, de az elmúlt pár évben azért kezd visszajönni a renoméjük.

8. T.J. Edwards ILB Wisconsin: A legkiválóbb coverage off-ball linebackernek tartják jelenleg az NCAA-ben. Nagyon jól olvassa az irányító szemét. Mind zone, mind cover defenseben jól használható. Rendkívül fizikális, nagy tacklejei vannak. Jól veszi észre a lyukakat, megfelelően használja a kezét és kiváló az egyensúly érzéke is. Futás ellen is megállja a helyét, a játék minden elemében legalább korrekt szintet tud hozni. TE ellen azért még van hova javulnia.

Perryman mellé kell egy 3 downos ILB, illetve ezt a LB sort mélyíteni kell, nagyon sérülékeny az egész brigád úgy ahogy van, most épp White és Brown sérült, de Perryman is sokat hagyott ki nem túl hosszú karrierje során sérülések miatt.


9. Te’Von Coney ILB Notre Dame: Igazi tackle gyáros, kiváló futás elleni védő. Mélyen játszik, a szeme viszont magasan van. Korrekt atléta, posztnak megfelelő méretekkel. A pálya nagy részét képes bejátszani. Kezét jól használja a blokkolók eltartására. Mentálisan erős és agresszív. 2017 szezonban robbant be, de akkor még feletébb egysíkú volt a játéka. A 2018as szezonra a coverage képességeit is magasra fejlesztette. Irányváltása és oldalirányú mozgékonysága átlagos a legjobb esetben is. Nem egy robbanékony játékos. Szögek megválasztásában inkonzisztens. Bár egy elit prospect(legalábbis szerintem), de nem biztos, hogy első kört kellene beáldozni érte. Ugyanis legnagyobb negatívuma a pályán kívüli gondok vele. Az elmúlt 3 évben többször tartóztatták le marihónalja és illegális fegyvertartás miatt. Mondjuk Te -vel kezdődő ND ILB-kel eddig nem sok szerencsénk volt.

+1 Tyler Biadasz C Wisconsin: Az egyetemi liga legatletikusabb és legjobb centere. Mind zone, mind power blokkolási sémában tökéletes fit. Régi vágású falember. A második hullámban érkezve is nagyon jól blokkol a futásnak. Bár rövidek a karjai, de ezt jól ellensúlyozza. Ha kibillentik az egyensúlyából jól és gyorsan jön vissza belőle. A legnagyobb vadkan NT ellen is megállja a helyét. Pass block-ban is kiváló.

Bár Pouncey idén eddig nagyon jó, de nagyon sérülékeny és már nem is fiatal, nem ő a jövő, jövőre lejár a szerződése. + perpill az egyik G hely kiadó ha Lamp se válna be.

5
21 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 930 — kiemelt dartsos
ez így szürreális 😀

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
23 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!

2 napja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 5 009 — Jedi Master
4-2 és nem mondok nagy dolgot, ha a kövi 5 meccset hozni kellene.
Most jön egy lenullázott Titans, akik Londonban azért verhetőek, utána rápihenhetünk a Seattle-re, és jön a szintén nem túl acélos OAK, DEN, ARI hármas.
Kell az a 9-2, mert utána jön a PIT, CIN, KC.

2 napja
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 024


Csak ez számít!!

Szerkesztette: Gabesz92
3
3 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 930 — kiemelt dartsos

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
4 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 12 779 — LOLka & BOWLka
Eddig 2 csapattól kaptunk ki idén, mind2 mérlege 5-0.
empty taxi
En egy masik kovetkeztetesre jutottam. Erdemes a Chargerst megverni. Hajra mindenki! 😊


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will
4 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 930 — kiemelt dartsos
Eddig 2 csapattól kaptunk ki idén, mind2 mérlege 5-0.
Gregg Williams védelme szvsz fekszik Riversnek és azért Bradleynek sem kellene h gondot okozzon egy rookie QB.
Summa summarum ha akarunk vmit ettől a szezontól akk ez biza kötelező W.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
4 napja
Wyatt New England Patriots 19 004 — Three-time EL-champ^^
Most azt is mondhatnánk, hogy az előző két szezonban a Browns csak a Chargerst győzte le 😀
Én viszont simán esélyesebbnek tartom a Chargerst ettől függetlenül

4 napja
KeyG Baltimore Ravens 322
Nagyon fontos lenne a holnapi győzelem, a kövi 5-6 meccsből hozni kellene 4-5-öt legalább, mert a vége megint kemény lesz. Mayfield Brownsa elég pofás lett, de ennek kötelező győzelemnek kell lennie, ha akarunk valamit, mert a csoportot elviheti a KC sajnos.
Chargers LT
A Browns egy normális coachinggal 5-0-al állna. Nem véletlen h ők az esélyesebbek jelenleg, de kb lutri velük játszani. nálatok sok múlik azon h Bosa mikor tér vissza. De egyébként 9-10 W körül lesz a csapat. a KC sztem foghatatlan viszont a WC hely meglehet mert a Northba körbeverik egymást keményen jelenleg, de persze sok múlik azon is h mit játszotok a North csapatokkal. A LAC-BAL Dec 23.-án döntő lehet WC szempontból.

Szerkesztette: KeyG
4 napja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 5 009 — Jedi Master
Nagyon fontos lenne a holnapi győzelem, a kövi 5-6 meccsből hozni kellene 4-5-öt legalább, mert a vége megint kemény lesz. Mayfield Brownsa elég pofás lett, de ennek kötelező győzelemnek kell lennie, ha akarunk valamit, mert a csoportot elviheti a KC sajnos.

4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!

4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Chargers injury report – OUT: DE Joey Bosa (foot), WR Travis Benjamin (foot), LB Kyzir White (knee). DOUBTFUL: LB Jatavis Brown (groin). QUESTIONABLE: LT Russell Okung (groin), RT Joe Barksdale (knee), K Caleb Sturgis (quad).

5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!

2
5 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!

King Mel really can do it all. #TBT

Gepostet von Los Angeles Chargers am Donnerstag, 11. Oktober 2018

6 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Michael Badgley, a Miami egykori rúgóját leigazoltuk. NFL-ben még nem lépett pályára. JJ Jones dobtuk ki, hogy helyet csináljunk neki.

6 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Chargers injury report – DNP: WR Travis Benjamin (foot), DE Joey Bosa (foot), LB Kyzir White (knee), LB Jatavis Brown (groin). LIMITED: OT Joe Barksdale (knee), OT Russell Okung (groin), C Mike Pouncey (knee), K Caleb Sturgis (quad). FULL: TE Virgil Green (rib), DT Damion Square (shoulder).

7 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Chargers snap counts for Week 5, DEF: J Addae 53, D James 52, C Hayward 52, D Perryman 47, M Ingram 43, D King 42, T Williams 38, D Philon 36, A Phillips 34, C Liuget 31, I Rochell 27, D Square 27, J Brown 23, B Mebane 21, M Davis 14, J Jones 14, K Emanuel 11, C Landrum 10, U Nwosu 6, R Jenkins 2.

Chargers snap counts for Week 5, OFF: P Rivers 64, M Schofield 64, D Feeney 64, S Tevi 64, T Scott 64, M Pouncey 64, K Allen 49, V Green 46, T Williams 46, M Gordon 45, M Williams 45, A Ekeler 23, A Gates 23, S Culkin 19, D Watt 14, G Davis 9, M Ingram 1.

8 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 930 — kiemelt dartsos
Elhunyt Alex Spanos:  eu.usatoday.com/story/sports/nfl/2018/10/09/chargers-owner-alex-spanos-dies-at-95/38100729/

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
9 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 17 272 — LIGHTS OUT!
Ha esetleg Sturgist holnap is a csapat tagja lenne, ki jön LA-be stadiont gyújtani?
Sixo
Az épülőt vagy a StubHubot?
empty taxi
Ha belejövünk valszeg mind2őt.

3
9 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 930 — kiemelt dartsos
Ha esetleg Sturgist holnap is a csapat tagja lenne, ki jön LA-be stadiont gyújtani?
Sixo
Az épülőt vagy a StubHubot?

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages