A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Jan

Pittsburgh Steelers

Jan
Lakhely
Bonyhád
Utoljára láttuk
2 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
2 031


Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 órája
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Amíg megvolt a steel courtan 2, később a maradéka, abban a pár évben volt esélyünk az sb-re.
2 sb győzelem, 1 vesztes döntő négy év alatt.
Tomlin faszán levezényelte a generáció váltást, ebben sikeres volt, ezt nem lehet vitatni.
De az eredmények a po-ban elmaradtak. Hol ezért, hol azért, de a lényeg, hogy mindíg elbukott a csapat az sb menetelés útján.
Úgy gondolom még ezzel a védelemmel is több van ebben csapatban.
Tomlin jó edző, vagy legalábbis a jobbak között van.
De egy edzőt az eredményei minősítenek és lássuk be, a pozitív, po-s szezonok ellenére Tomlin és a csapat a legfontosabb eredményt(sb győzelem), nem tudta megvalósítani.
Minden potenciál, contenderség ellenére sem. Eddig legalábbis.
zidane99
vmiért tomlin az nfl legtehetségesebb keretéből nem tud már évek óta egy konzisztensen jól teljesítő csapatot faragni. mindig az az érzésem veletek kapcsolatban, hogy szanaszét vagytok és nincs leader. ha nem jön egy erős egyéniség a csapatból, mint nálunk rl, aki összerántja az egészet, nem lesz belőle sb, mert tomlin önmagában kevés ehhez, mint ahogy nálunk hárbó.
gedam
Tehát a vesztes SB óta a szezonjaink:

2011: 12-4 2nd, PO
2012: 8-8 3rd
2013: 8-8 2nd
2014: 11-5 1st, PO
2015: 10-6 2nd, PO
2016: 11-5 1st, PO
2017: 13-3 1st, PO

Azaz 7 szezon alatt 5 playoff. 3 csoportgyőzelem, 3 második hely, 1 harmadik.

Akkor mondj légyszíves pár olyan edzőt, aki ugyanebben az időszakban konzisztensen jobban szerepelt, és nyugodt szívvel le lehetne cserélni rá Tomlint.
1
1 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Ez a baj, hogy minden évben nem reális elvárás a d-től, hogy össze legyen állva.
Amikor évek óta a drafton rájuk megy az első kör. Sokszor még a második is. Vicc...
zidane99
Ugyan egy tenyleg "hosszu" idoszak, de nem tudtatok mar minoseggel megtolteni az oreg playbook-jat-uj D gameplan ( szerintem koncepcio hibaval)-DC csere-uj gameplan megint. Az hogy nem ulnek a draftok, a FA hagyomanyosan inaktivak vagytok termeszetesen tovabb lassitja a folyamatot-Saci elvesztese ( lehetetlen volt tole kerve, de mivel extrauber a pali ezert sokszor athidalta ezt 😊. De csak a pelda kedveert volt nektek borzaszto OL-tek is, ma a jo jatekosokon felul, mint egyseg meg meg jobb. Ez sem 2 nap alatt lett felepitve es sok kihivas volt a folyamatban. Viszont Butler-nek be kell bizonyitani hogy o is akkora koponya aki kepes ra. Ha a valasz nem lesz, akkor....

A draft bust-ok borzasztoak de altalanosak es valamikor meg hatul jon be. WR-t ugy nez ki nem tudtok rosszat huzni. Az edzok segitenek felhuzni egy szinttel oket akarmilyen szinten vannak.

Bud D. jelenleg egy fogpiszkalot nem er es a szerepe nem szexi, de most 2 Ravens-es pelda hasonlo szerepkorben, de eltero idoben eltero kepessegekkel megaldott DC-kel. Upshaw es az egyik kedvencem JJ. Az elso szintjet se eri el, pedig azt ki kell tudni hozni belole. JJ szinthez mar kellene egy zseni DC.
new orl

Az ok, hogy nem egyik napról a másikra megy, a draft meg elsülhet így is, úgy is. Ez tiszta.
De nagyjából a 2008-as sb óta megy a def update-t.
Kb tíz éve.
És ez az eredmény...
Az off meg a szarból is kis túlzással aranyat csinál. Csak valamiért nem jön ki.
Nagy a kontraszt a kettő egység fejlődése között.
Pláne ha a draft választásaunkat nézzük.
zidane99
Pedig nagyon egyszerű: O oldalon volt 2 olyan coach, aki extrát tudott hozzátenni. Munchak tökéletesen kihozza az OL játékosokból a bennük levő potenciált, elég ha megnézed a LT-t, amire más csapatok 1/1-et is lőttek el, nálunk Beachum és Villanueva honnan jött.
Haley pedig már Arizonában is puccparádés passz O-t csinált, aztán Cassell (!) pro bowler lett nála, majd nálunk csinált olyan passzjátékot amilyen még nem volt ennek a csapatnak a történetében. 5000y-os QB és liga no1 WR egyszerre?

Lehet utálni a playhívásaiért, meg a vadparaszt stílusáért, de végig volt koncepciója, látszott is hogy mi az, és meg is tudta csinálni.

D oldalról ez nemigen mondható el. Nem hogy 6-7 körben nem találtunk stabil kezdőt, de időnként még 1-2-ben sem. És azt sem látom hogy extrát ki tenne hozzá az edzők közül.
4
3 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
...
Ami off:

A két szakkommentátor szerintem kritikán aluli volt. Sanyi ahogy egyensúlyozott a nincs nyomás - túl sokan mentek az irányítóra között egészen zseniális volt.
Nekem kicsit az is bántotta a fülemet, hogy - nem elvitatva a győzelem jogosságát és a Jax jó játékát - a meccs elején látható elég szerencsés, vagy nagyszerű mozdulatokat (fumble után visszapattan a földről a labda egy másik WR kezébe, circus catchek) simán természetesnek vették.

A másik pedig az a paraszt Steelers szurkoló, aki miatt az ember egyszerűen befejezi az eredménykövető olvasását.szerintem elég gáz, hogy ebből már tavaly is volt hiszti és senki nem foglalkozik vele, de ha elküldeném a picsába, akkor biztos én lennék bannolva. Gyakorlatilag egy másik csapat szurkolóit provokálni jár oda. Egész addig normális menetben ment a diskurzus, amíg meg nem jelent.
zinedine5
Szakkommentátorok: "mostantól minden csapat ezt a meccset fogja kielemezni, hogy hogyan lehet megverni a Pats védelmét."

Nyilván, hiszen a Pats pontosan úgy működik, hogy ha van valami hiba a védekezésben, akkor nem változtatnak rajta, hanem az összes többi meccsre is úgy állnak fel. 😀

Mivel nem voltam a Pats eredménykövetőben, biztos nem rám vonatkozik a panasz, de azért azt vedd figyelembe, hogy újabban Sobri meg a Steelers eredménykövetőbe jár, szóval ott sem fenékig tejfel az élet.
3 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Azt gondolom 2 meccs után nem érdemes túlságosan nagy jóslatokba bocsátkozni, általában tompán kezdünk, és a szezon második felére szokott beélesedni a csapat. Ami nagyon helyes is, mert a top formát nem lehet fenntartani 4-5 hónapon keresztül, és nálunk akkorra van időzítve, amikor a fontos dolgok dőlnek el.

De...
A tavalyi PO-nk elment Butleren, ez tény. Nem örülnék ha idén a komplett szezon elmenne rajta. A legutóbbi 3 tétmeccsünkből kétszer is 21 pontot kaptunk az első negyedben! Azért ez felvet egy olyan kérdést, hogy adott ellenfélre hogyan vannak felkészítve a játékosaink? Illetve ami számomra még aggasztóbb: D vonalon a félidei elemzés gyakorlatilag nem működik. Számtalan példát látunk arra, hogy félidő után drámaian változik egy meccs képe, nahát nálunk nem. Butlernél ez úgy néz ki, hogy kapunk 3 passz TD-t az első félidőben, szünet, stáb elemez, aztán a másodikban megint kapunk 3 passz TD-t. Jax meccs hasonló sztori...

Az, hogy a meccs eleje teljes outcoaching az nem lenne akkora tragédia, | (legnagyobbakkal is előfordul, Belichick is csak pislogott a Falcons ellen az elején) | ha meg tudná csinálni azt, amit az öregtől annyiszor láttunk: hogy belenyúl a meccsbe, és a 2. félidőben lenullázza vagy legalábbis komolyan limitálja az ellent. De ennek egyenlőre semmi jelét nem látom, és szvsz ez most a legnagyobb problémánk. Nem a játékosállomány, nem a talent level, nem a szisztéma, hanem a meccs közbeni reakcióképesség hiánya.
1
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Ezt Bell is behúzta volna így😀
Razi
Ő bent tartotta volna
bcsarli
és TD-t fut vele...a két pontossal együtt 😉
Klaci79
4mp-el gyorsabb voltál 😊
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Ezt Bell is behúzta volna így😀
Razi
Ő bent tartotta volna
bcsarli
És bevitte volna TD-re
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Conner egykezes elkapás 😀
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊
Jan
A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Sobri Jóska
Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.
Jan
Ámen.
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
A Tomlin témában egyetértek veled.
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.
Fast Willie
Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.
Jan
Aminek viszont volt egy erős határa sajnos...és ezt képtelen volt átlépni. Talán Haley nem volt az a győztes típus, talán más volt a baj, de ebből az egységből egy jobb OC többet kihozott volna. Ez nem az én véleményem, ez viszonylag általános vélekedés...
Klaci79
Hosszú vita, de Haley-nek ezzel az O-val egynél több AFC döntőt kellett volna elérnie, és az is csúnyára sikerült
Fast Willie
Az OC-nak nem az a dolga, amiről te beszélsz, az a HC feladata.
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊
Jan
A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Sobri Jóska
Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.
Jan
Ámen.
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
A Tomlin témában egyetértek veled.
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.
Fast Willie
Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.
1
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊
Jan
A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Sobri Jóska
Az első meccsen mindenki 0 győzelmes az elején...csak szólok 😉
Klaci79
Akkor pontosítok:
A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a liga leggyengébb csapata, a Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Sobri Jóska
Elég faramuci megfogalmazás...
2. negyed 6 perc telt el...NO-CLE 3-3
Miért lenne a liga leggyengébb csapata? Mert ezt mondod Te?
Klaci79
Nem. Hanem mert kevés 0-16-os szezont produkáló csapatnál tud rosszabb csapat lenni, ha a HC-je Hue jackson.
Sobri Jóska
A Browns tavaly volt a liga leggyengébb csapata. De azóta elkezdődött egy új szezon, ahol semmit nem számít, hogy mi volt tavaly.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Mindig mondom, hogy nekem vannak a leghülyébb kolléganőim😊
...
A végén elzavartak, hogy hülye vagyok😊
NB2
Ha rendesen dugnád őket, ilyen nem fordulna elő.
18
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Kellemesen csalódtam a bonyhádi okmányiroda ügyintézőiben, elhagytam a motoromról a rendszámot, és teljesen korrekten jártak el. Először is, mikor bejelentettem, mondták hogy csinálhatnak rögtön egy újat, (13000 Ft) de szerintük inkább várjak 1-2 hetet hátha valaki megtalálja és leadja. Oké.

10 nap elteltével (tegnap) megint bementem, a hölgy megnézte a rendszerben hogy valóban megtalálták és leadták a múlt héten, csak azt nem tudta megmondani hogy pontosan melyik irodára. Erre megkérdezte hogy merre jártam amikor elveszett (Pécs-Komló-Bonyhád-Szekszárd-Baja) és sorban felhívta az okmányirodákat, végül kiderítették hogy Baján van. Az ottani ügyintézővel megbeszélt mindent előre, így mikor elmentem érte pikk-pakk lezajlott a dolog, nem voltam bent 5 percnél többet. Hát ennyi. Riszpekt a hölgyeknek, érdekes hogy így is lehet ügyeket intézni...
15
6 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Végigolvastam ezt a házasság/gyerek témát, rendkívül érdekes. Kicsit hitetlenkedve olvastam a markáns véleményeket, hogy mitől működhet egy házasság sokáig eredményesen, illetve hogy milyenek a nők úgy általában egy kapcsolatban, leginkább azért mert nekem fogalmam sincs.

Májusban lesz 15 éve hogy együtt vagyok a feleségemmel, ebből 13 év házasságban, de ha meg kellene határoznom, hogy mitől működik (jól) a projekt, nem tudnék kiemelni 1-2 dolgot. Illetve fel tudnék sorolni párat, amitől sikeres ez a kapcsolat, de ezek biztosan nem általános érvényű szabályok, mert az előző élettársammal is hasonló szisztémát futtattam, és vele csak pár évig működött. Más nő, más helyzet, más eredmény.

Azt hiszem az lehet az egésznek az alfája, hogy -ha már focis fórum- meg kell találni azt, aki jó matchup. Ez egyértelműnek tűnik, de valójában sokan már itt elqurják - vagy azért mert nem ismerik eléggé a partnert, vagy azért mert azt gondolják hogy a másik majd megváltozik, méghozzá kedvező irányba. (amire egyébként van példa, csak elenyészően kis %-ban 😊 ) De ez még nem a megfejtés, csak egy jó alap. Innen még simán el lehet barmolni az egészet, nekem is sikerült többször, teljesen változatos módokon. De próbáltam tanulni a hibákból.

Szóval szvsz nincs általános recept, módszerek vannak, amik egyik kapcsolatban működnek, másikban nem, (nekem is megvannak a saját módszereim) de szerintem alapból akkor tud egy házasság sokáig jól működni, ha a résztvevőknek van hozzá elég esze. Nem általános műveltségre gondolok, hanem hogy a felek megértik hogy mik azok amik erősítik az adott kapcsolatot, mik gyengítik, és lehetőség szerint az elsőt nyomatják, az utóbbiakat meg kerülik.

| Azta, mekkora közhelygyűjtemény lett... 😀 |
12
1 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
...

3. Hogy a NER dobta ki ezt magàból, na bummm, jól csinàljàk.
Jah és nem csak a fociban jelenik meg, hanem màr ha jól tudom a vivàsban is.
Észre kell venni azt, hogy jelenleg a mostani vezetésnek több nyertese van mint vesztese /vàlasztàs/! És ez màr politika, így itt nem ragozom tovàbb , az màr a politika topikba tartozik.
Fattyu
Ez pont úgy néz ki, hogy ennek a három csapatnak eddig is volt beszállítója, (nem tudom pont melyik gyártók, nem is érdekes) akik valszeg piaci versenyben jutottak el odáig, hogy beszállítói lettek x csapatoknak. Ezeket most kipöckölték, méghozzá egy olyan gyártó, akinek semmi referenciája, semmi piaci háttere -a hírek szerint még honlapja sem volt- amikor megnyerték ezeket a szerződéseket.

Erre lehet mondani, hogy "bizonytalan piaci környezet", és ez egy olyan dolog, ami nagyon jó néhány embernek, de rossz az országnak.

Nem tudom hogy mivel foglalkozol, de nyilván azt gondolod, hogy te nem kerülhetsz ilyen helyzetbe, hogy minden előzmény nélkül szerződést bontanak veled az ügyfeleid, vagy a munkáltatód hirtelen munka nélkül marad. Valszeg ezek a sportszergyártók is azt gondolták. De tévedtek. Ha olyasvalamivel foglalkozol, amiben látnak fantáziát, akkor nagyon könnyen megeshet, hogy valamelyik NER-huszár majd átveszi a bulit, te meg dolgozhatsz neki, vagy mehetsz Angliába. És akkor majd neked mondják, hogy a NER ezt dobta, na bummm...
Jan
1. A DVTK-nàl Nike volt, nem hiszem, hogy fàjt nekik.
A Puskàs Adidas, szintén.
A Haladàsnàl is Adidas. Az Adidas 2014-ben PÖCKÖLTE ki a Legea nevű sportszergyàrtó céget. Valószínű az Adidast sem érdekelte hogy érinti ez a Legea-t.
A sportban ahol csak úgy röpködnek a minden fajta szerződések, fel vannak készűlve ezekre a vàltozàsokra, vagyis fel kellene lenniük.
Ezen a területen van àm versenyhelyzet, kellett ide is egy erős magyar cég.
2.
Mert figyelek és làtok, Én így mondanàm, Nagyon jó kevés embernek, jó sok embernek, és van sajnos, de ezek vannak kevesebben akik még nem jutott el a hatàsa /ebben a rendszer is hibàs lehet/, illetve a rendszerutàlók..

3.
Személyesre vetted a figuràt, de legyen.
Én egyetértek a rendszer működésével. Egy erős nemzeti gazdasàgot akarnak amit csak protektizmussal lehet elérni.
Amivel viszont nem értek egyet az a démonoziàlàs: Diktatúra, NER kizsàkmànyolàs, stb, stb...
Én nyugodtan alszok, ha valaki kopogtat hogy elszeretne venni tőlem valamit, próbàlkozhat, sok sikert neki. 😁
És végűl miért hagynàm el az orszàgot bàrmi miatt. Nem akarom.
Gy. Fleco is megmondta 2006 tàján hogy akinek nem tetszik az MSZP vezetés az elmehet. Nekem nagyon NEM TETSZETT, mégis maradtam.
Ha nem tetszik a rendszer, akkor ellenzem, ha tetszik akkor tàmogatom, természetesen tiszteletben tartva màsok vélemênyét.
Miért mennék el? Ez a Hazàm!
Fattyu
1. a Nike, Adidas valszeg úgy szerezte ezeket a szerződéseket, hogy olyan feltételeket ajánlott, ami valamiben kedvezőbb volt mint a versenytársaké, ezért adott csapat őt választotta - ahogy ez normál piacgazdaságben természetes. Azt gondolom te is sejted, hogy a 2rule szerződések nem pont ilyen ügymenet után születtek.

"kellett ide is egy erős magyar cég."

Akik a külföldi alapanyagból, külföldi munkások által, külföldön előállított terméket értékesítik Magyarországon. 😊

2. Gyere le Baranyába, pl az Ormánságba, és olyat fogsz látni, ami szerinted nincs is.

3. Az, hogy valaki a Lőrinc cégein keresztül, az ország felzárkóztatására kapott pénz jelentős részét kilopja a saját családjának, az mitől nemzeti gazdaság? A protekcionizmus sem ördögtől való, ha két, egyforma terméket előállító, vagy egyforma szolgáltatást nyújtó cég közül következetesen a hazait hozod kedvező helyzetbe. De ugye mindannyian tudjuk, hogy a gázszerelő cégeinél egyáltalán nem ez a döntés alapja.

Abban egyetértünk, hogy nincs diktatúra, kizsákmányolás, meg ilyesmi. Hanem teljesen gátlástalan, eddig nem látott méretű közpénzlopás van, ami -szerintem- olyan méreteket öltött, hogy már rövidtávon is káros az ország fejlődésére, káros a jogi, gazdasági környezetre, a versenyképességre. Abban is egyetértünk, hogy a Gyurcsány rendszer gyalázatos volt, én akkor (2006-ban) nem is tudtam elképzelni hogy ez hogy történhetett meg, és nem gondoltam, hogy lehet valaha annál rosszabb. Nyilvánvaló hogy tévedtem, ez a rendszer annak a továbbfejlesztett változata. Ugyanazokra az alapokra épül, csak még cinikusabb, még arrogánsabb, még gátlástalanabb.

Ennek a rendszernek van egy olyan sajátossága, hogy senki sincs biztonságban. Itt simán előfordul , hogy egy érinthetetlen(nek hitt) "üzletemberből" hirtelen oligarcha, kvázi bűnöző lesz. Biztosan volt idő, amikor Simicska is, Kuna is pont azt gondolta, amit most te, hogy lehet próbálkozni, sok sikert! Aztán változtak az idők, méghozzá elég gyorsan.

De mondhatnám a Vorsatz Dianát is, aki sokgyerekes, keresztény, harcore fideszes szavazó volt, aztán egy szép napon arra ébredt hogy rendszerellenség, sorosbérenc, és a munkahelyének el kéne takarodni az országból.

Aki ezek után abban ringatja magát, hogy Simicskát, Kunát, stb... ki lehetett pöckölni a pozíciójából, egzisztenciájából pillanatok alatt, de őt nem lehet...

Maradjunk abban, hogy én mint vidéki kisvállalkozó, tisztában vagyok vele, hogy ha random nagyember bármely pereputtyának az érdekei úgy kívánják, akkor engem és a cégemet pillanatok alatt kicsinál a NER, függetlenül attól hogy én is a nemzet része vagyok, keresztény vagyok, soha nem szavaztam balra, és Soros ösztöndíjam sem volt. 😀
11
több mint 3 éve
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
10. házassági évforduló.
Jó nő, bírom. 😊
11
több mint 4 éve
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Valószínűleg túl fiatalok vagytok, és ezért nem emlékeztek, de ezen már túl vagyunk.

Volt olyan magyar szövetségi kapitány, aki nem sokkal előtte BEK-et nyert klubedzőként, és egy másik ország válogatottját simán vitte ki a VB-re, majd idejött szöv.kap-nak. Úgy hívják hogy Jenei Imre.
Elég hamar elcuccolt innen, kb 1 évet volt. De akkor szépen elmondta, hogy szerinte mi a probléma. (többek közt azt mondta: szerinte neki szöv.kap-ként nem az a dolga, hogy a válogatott középhátvédet megtanítsa fejelni... 😊 ) Természetesen senkit nem érdekelt a véleménye.

És most, 20 évvel később hol tartunk? Pontosan, tökéletesen ugyanott.
11
9 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Most nem kéne ennyit picsogni, 3 perccel a vége előtt lezárhattuk volna a meccset, erre lejöttünk 3&outtal, majd a D is lezárhatta volna, erre benyelték a TD-t. A saját kezünkben volt, kétszer is, és mindkét egység elqurta. Nem az utolsó percben, hanem előtte kétszer.
10
6 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
1: nem az a jó főnök, aki mindenhez ért, mindent meg tud csinálni, hanem az, aki minden területre a megfelelő embert tudja odatenni. Azt minden hülye meg tudja csinálni, hogy annyit dolgozik mint egy barom, és ezáltal jut előrébb. Az igazi nagy spílerek viszont úgy jutnak előre, hogy minden részfeladatra megtalálják azt, aki náluk jobban meg tudja csinálni.

2: ahhoz képest hogy OV ekkora zseni, elég jól lerottyantotta az országot

3: OV évekig mondogatta, hogy Simicskát okosabbnak tartja magánál, akkor most mi van...?

4: milyen 2-2,5 milliós táborról van szó? 2010-ben volt 2,7 (ebben még én is benne voltam), 2014-ben 2,1 (ebből 88 ezer határon túli), és azóta is folyamatosan erodálódik. Fogadok hogy idén bőven 2 millió alatt lesz. Az a stratégia része, vagy a zseniség ismérve hogy 8 év alatt elveszíti a szavazóinak 25-30%-át?

És végül, de nem utolsósorban: ha a tehetségét, munkabírását, memóriáját, stb nem a közjó érdekében használja, akkor politikusként értéktelen.
9
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
 tldr.444.hu/2016/06/02/napnyugtatol-napkelteig-o-uralta-ezt-a-varost#

Na ez cikk.
Amadeus91
Ja, ez cikk. Gyönyörűen megmutatja hogy mi a nagy baj a hazai -ilyen jellegű- újságírással. Rittyentenek egy nagy tényfeltáró cikket a Vizó sötét üzelmeiről- amikor a Vizó gyakorlatilag már megbukott, kvázi a döglött oroszlán bajszát húzgálják.
Miért nem pl 2009-ben írtak cikket ugyanerről, amikor hatalma teljében volt? Akkor lett volna igazán érdekes.
Vagy hogy nyilvánvaló legyen miről beszélek: miért nem írnak a Pintér viselt dolgairól cikket MOST? Naugye.
9
10 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 2 031 — Steelers fan
Most a nagy nyugiban megnéztem megint pár meccsünket, tudom hogy általános hurráhangulat van, de szerintem elég világosan látszanak a gyenge pontjaink.

O oldalon elég nyilvánvalónak látszik, hogy ha olyan szituba kerülünk, hogy nem tudunk futni -akár azért mert az ellen fogja a futásunkat, akár azért mert 10+ hátrányban vagyunk és nincs idő futni- akkor nekünk aznapra annyi. Ben kezébe már nem adhatjuk a meccset, tavaly december óta egy közepesnél valamivel jobb game manager szintet hoz, de összevetve a teljesítményét a pár évvel ezelőtti 5000y-os szezonjában nyújtottal, elég drámai a visszaesés. Nyilván ő már egészségügyileg-fizikailag leszálló ágban van, sérüléseit ismerve az lenne a csoda ha nem így lenne.

D elég hektikus, a vesztes meccseinken szétfutottak minket, azóta rendeződni látszik a helyzet, de a top futásvédelmektől még messze vagyunk.
Passz ellen elvileg jók vagyunk, azt nem veszem alapul ahogy Stafford időnként szétkapta a zónavédekezésünket, mert szezon szinten ez nem annyira jellemző, gondolom Brady lesz a következő aki meg tudja majd csinálni.

Edzői stábon továbbra is azt látom, hogy meccs közben nem nagyon tudnak reagálni, ha valami miatt bukik az eredeti gameplan, akkor teljes tanácstalanság.

Ahogy tisztul a kép, sanszos hogy megint (mint általában) a NE-en keresztül lehet SB-ba jutni, ami nekünk nem szokott sikerülni. Mostanra viszont eljutottunk oda, hogy játékosállományt tekintve komplettebb a csapatunk, a QB és TE poszt ahol egyértelműen előttünk vannak. (meg HC, OC) Igazából az lenne az optimális, ha nem találkoznánk velük PO-ban, vagy ha mégis akkor a Heinzen. Szóval ha addig nem üt be a mennykő, akkor nekünk dec.17-én lesz a fontos meccs, ahol eldől a kiemelés. Utána már egyértelmű lesz hogy merre hány méter.
8