erba09, kubikos

Los Angeles Chargers

erba09, kubikos
Lakhely
Budapest, Angyalföld
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
8


Utolsó 8 fórum hozzászólás

1 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Úgy látom csak engem háborított fel, hogy a draft közvetítésében nem minden választást mutattak. A fizetős, élő közvetítésében is így volt vajon?
erba09, kubikos
Nem
r.baggio
De akkor a TV-s ismétlésben miért?
1 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Úgy látom csak engem háborított fel, hogy a draft közvetítésében nem minden választást mutattak. A fizetős, élő közvetítésében is így volt vajon?
1 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Az Aréna4 az egyetlen hely ahol Magyarországon megy az NFL.
Erre a fizetős Net4+ adja a draftot.
Ennél szánalmasabb húzást nem tudom láttam-e valaha.
KeyG
Tavaly is így volt már. Pár kivételtől eltekintve az összes éjfél és 6 közötti élő műsorunk otthona a Net4+.

Pénteken ismételjük kétszer is, kb egész nap ez fog menni.
shawnka
Nézem a tvben a pénteki ismétlést, LAC választ 21-re, bejelentik a picket, kicsit beszélnek a szakértők a csávóról, jön a Ravens 22-ik választással. Reklám, majd utána visszakapcsolnak, Giants választását éppen jelentik be a 24-ik pickkel!!! WTF!!!!!!!??? Mi lett a Ravens és a Vikes választásával? Ez most komoly, hogy ezek kimaradtak az ismétlésből?
Vagy nálam van a hiba? Másnak megvolt az ismétlésben ez a két választás?

Szerkesztette: erba09, kubikos
2 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Ki hogy próbálná megoldani egyébként ezt a nagyon nehéz QB helyzetet, ahová sodródtunk?
KeyG tudjuk, hogy elboltolná Lamart.
Én próbálnék megegyezni, mert szerintem nélküle nincs olyan opció, hogy előrelépjünk jelenleg.
Ti mit csinálnátok az FO helyében? Én pl. tökre kíváncsi lennék mindenki véleményére a témában.
Padrinaggio
A konkrét helyzetre a megoldást az NFL szerz politikájának megváltoztatása jelentené, mégpedig a sérülés/eltiltás esetére nem garantált tartalmak beépítése. A Steelers próbálkozott ezzel Bell-nél, de az NFLPA arbitrátor nem hagyta jóvá.

Pl LJ esetén 4 év/230/200m gari, de sérüléskor csak 150 gari.

A másik gondok a hírek szerint a szerz hosszok: a csapat legalább 4-5 a játékos 3-4 évet akar max. és ugye egyrészt, h ne legyen kivágható, meg felröppent h cap %-ában meghatározott összeg is elhangzott, ami minden évben változna (nőne), de ezt csak reddit oldalakon terjedt, hivatalos megerősítés erre sem volt.
Ez a csapatot nagyon hátrányosan érintené.

Egyezség nélkül jobb lenne a trade, mert biztos h rossz vért szültek a tárgyalások - ezért kéne agent. Mindenkiben marad tüske, főleg a sleppben.

Én most vmi átmeneti embert keresnék, nem QB-t draftolnék, aztán jövőre nézelődnék egy megerősített csapattal: pl Herbert, Lance, Prescott felé v draftra.
Willie Parker
Herbertet Ravensbe cserélné jövőre a Chargers? Nane!
4 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Ott helyben lőném fejbe!

 www.youtube.com/watch?v=hTEM9QA-gEM
NB2
és továbbment bazmeg
peach
Én ezeket komolyan továbbra se tudom felfogni. Mindenki szembe megy, hát nem igaz hogy ez sem üti át az ingeküszöböt, hogy valami nem stimmel. Az meg, hogy segítségnyújtás nélkül elmegy, az minden szituációban instant letöltendő kéne hogy legyen.
Matthew99
Sokan alkalmatlanok a vezetesre. Egy kozepes stresszszituacio es lefagy mentalisan, nem tud tovabb kognitiv tevekenyeget kifejteni az agyuk. Egy autopalyara rosszul torteno felhajtas tipikusan ilyen eset. Lefagyhat valaki.

Ez nem mentesiti a buntetojogi felelosseg alol, jogositvanyat is el kell venni, csak azert irom, hogy nem feltetlenul az artani akaras vagy az emebri elet irant erzett kozonye vezerelte.

Sajnos rengeteg ilyen ember van, akik neha feltevednek a palyara is. Allitom, a kis videki falvakban elo idosebb autosok, friss jogositvanyosok (tapasztalatom szerint sok no is, kisebb mertekben egyeb ferfi) nem alkalmasak az autopalyas vagy bonyolultabb belvarosi kozlekedesre. Rengeteg ember nem is jar pestre autoval, mert tudja, hogy lefagy, ha olyan szituacioba kerul. Ugyanez az autopalyaval.

Ezert szerintem a kisebb sebesseg ellenere, sokkal veszelyesebb a hagyomanyos 2x1 savos fout meg a videki osszekotok, mert ez a sok alkalmatlan sokszor a savban tartani sem tudja az autojat, es atter vele a masikba. Kb. heten hallunk ilyen balesetekrol.

A baj ott van, hogy ugyanugy kapsz jogositvanyt, ha egy videki kisvarosban csinalod az elore begyakorolt utvonalon, ahol semmi forgalom, az egy darab keresztezodesre meg felkeszit az oktato, mintha budapesten vagy nagyobb varosokban, komplex es valtozo korulmenyek kozott tanulnal es vizsgaznal.

Nem tudom mi erre a megoldas, de addig is mindenkit ovjon meg a sorsa a hobbi-soforoktol meg az ilyen alkalmatlanoktol. Az eletunk kb. egyetlen olyan aspektusa az autoba ules amikor kiszolgaltatod magad masoknak.
undisputedly
 telex.hu/kulfold/2023/01/19/csak-egy-masik-horvat-varosba-indult-de-ugy-eltevedt-hogy-vegul-szemben-hajtott-fel-az-m7-esre-ami-fel-sem-tunt-neki
Ez ugyanez az eset, igaz? Szó szerint azt sem tudta, hogy hol van.
6 hónapja
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
mindig az a csapat nyeri a tizenegyespárbajt ahol kevesebb a néger.
deyell
francia-olasz 1998 😕
Kampman
Erős volt az a francia csapat (erősebb, mint most), csak a baj, hogy ott kb fehér nem is volt. Petit megvan, másra nem emlékszem (Barthez volt a kapus, ugye? Akkor 2)
shagi0206
A mostani szk, Deschamp. Djorkaeff bőre is fehér, bár ő arab mint Zizu.
Sixo
Közben már sorolták itt, megkopott az emlékezetem. Viszonylag sokan is voltak. Most lehet több feka van 😀
shagi0206
Most csak az van 🥴 na jó Giroud meg Lloris nem
dande2
Grízember
több mint 1 éve
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Kawaii?

iktriad
Miért kell még mindig trollkodni szegény Falconst?
több mint 8 éve
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Akinek van almás telefonja, kérdezze már meg Sirit, hogy melyik a legjobb csapat az NFL-ben. 😊 Meg azt is, hogy ki a legjobb QB az NFL-ben.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 1 éve
erba09, kubikos Los Angeles Chargers 8
Kawaii?

iktriad
Miért kell még mindig trollkodni szegény Falconst?