Arizona Cardinals

36 feliratkozó

9 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 637 — ellenIktriad
Lejáró szerződésű játékosaink

Brett Hundley, QB – egy percet sem játszott idén, nem hiszem, hogy hosszabbítanánk vele, pedig 2019-ben korrekt csere volt.

Kenyan Drake, RB – transition taggel játszott, kevésbé hatékonyan, mint tavaly, nem éri megtartani
DJ Foster, RB – practice squad és special team játékos, az edzők szeretik, veterán minimumért maradhat

Larry Fitzgerald, WR – rajta múlik, hogy játszik-e még egy évet, nem lepne meg, ha nem játszana többet, és azt a 11 milliót is el tudjuk költeni máshol sajnos. szomorú nap lesz, amikor visszavonul 😕
Trent Sherfield, WR (RFA) – hasznos special team játékos, RFA tenderrel maradni fog

Dan Arnold, TE – nagy elkapások, nagy elejtett labdák, nagydarab játékos. szerintem visszaigazoljuk, hasznos játékos, csak ne lenne ennyire inkonzisztens
Darrell Daniels, TE – korrekt blokkoló TE, vetminért maradhat
Seth DeValve, TE – csak a sérülések miatt igazoltuk

Kelvin Beachum, T – meglepően jó volt, jó mentorja lehet Josh Jonesnak, maradhatna olcsóért
Max Garcia, C/G – depthnek jó volt, nem kezdő szint
JR Sweezy, G – csá

Angelo Blackson, DL – meglepően jó igazolás volt a szezon elején, vetminért maradhat ő is, rotációba elfér
Josh Mauro, DL – sérült volt szinte egész évben, én bírom amúgy a játékát, maradhatna ő is apróért
Domata Peko, DL – lásd Blacksonnál, mondjuk ő már nagyon öreg
Corey Peters, DL – lehet, hogy visszavonul, igazi leader, ha játszik még, maradhatna

Kyle Fitts, EDGE (ERFA) – rotációba, special teamben elfér tenderrel
Dennis Gardeck, EDGE (RFA) – mindenképp maradni fog, vagy tenderrel, vagy hosszú távú szerződéssel
Markus Golden, EDGE – jó volt, hogy visszajött, de ha Reddick marad, akkor rá már nem lesz pénz, amúgy is csak harmadik/negyedik pass rusher lenne
Haason Reddick, EDGE – breakout season contract yearben, szerintem franchise tagelni kéne

DeVondre Campbell, LB – nem volt annyira rossz, de inkább jöjjön Simmons
Ezekiel Turner, LB (RFA) – fontos special team játékos, szerintem maradni fog tenderen
Tanner Vallejo, LB – cserének és special teamernek jó, apróért maradhat

Jonathan Joseph, CB – minimális játékidőt kapott mielőtt lesérült, mehet
Dre Kirkpatrick, CB – csá
Kevin Peterson, CB – nehéz eldönteni melyik Petersonnak volt rosszabb szezonja, viszlát
Patrick Peterson, CB – a legtöbb büntetést dobták rá, szerintem tesztelni fogja a piacot, de ha másnak se kell, és a csapat sem talál jobb megoldást, relatíve jó pénzért visszajöhet

Chris Banjo, S – sérülések miatt sokat játszott sajnos, cserének maradhat
Charles Washington, S – jó special team játékos, vetminért maradhat

Zane Gonzalez, K – csá
Mike Nugent, K – nem volt rossz, de Gonzaleznél mindenki jobb, nem muszáj marasztalni
Andy Lee, P – megbízható, jól rúg, jól passzol, maradhatna


Cutolható játékosok

Jordan Hicks, LB – öreg, lassú, kell a fiatalítás
Devon Kennard, EDGE – fantasztikus igazolás volt
Robert Alford, CB – két év, 0 meccs, csá
Chandler Jones, EDGE – fura helyzetben van, ugye most sérült volt, és nem is játszott jól előtte, utolsó évébe lép a szerződésének, 20,8 millió a cap hitje, 15,5 milliót spórolnánk, ha kivágjuk, amit tudnánk Reddick tagjére szánni. Vagy hosszabbítunk vele és átstrukturáljuk a szerződését, ami a logikusabb lépés, mégse kéne csak úgy elengedni.

Hiányposztok: csere QB, kezdő RB, 2. számú WR, kezdő center, kezdő guard, kezdő NT, 2. számú LB, kezdő cornerek

szóval kurva sok hiányposzt van, és sok veteránnak jár le a szerződése, picit tartok tőle, hogy Keim elbassza az egészet, és szarul igazol/draftol. Free Agency-ről nagy(obb) pénzért jöjjön egy WR, egy center, meg egy CB, a többi meg majd olcsóért, vagy a drafton, perpill elképzelésem sincs, hogy kik lehetnek célpontok, de elég sok dolga lesz Keimnak, ami nem megnyugtató. reménykedjünk a legjobbakban.


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
9 napja
csongi Arizona Cardinals 929 — Cardinals fan
 youtu.be/D4qZmBuxDQI?t=849

Höri értékelése a meccsről. Eléggé savazza KK-t, amivel egyetértek. Sajnos nem hiszek benne, hogy jövőre fejlődne mint edző amikor ez már a 2. éve volt, de ne legyen igazam.
emberke22
Biztos jókat mond, de nem számítottam Benedek Elek szintű mesemondásra a meccsről 😊 Majd legközelebb, ha több időm, türelmem lesz.
12 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 637 — ellenIktriad
Budda Baker 1st team, DeAndre Hopkins 2nd team All-Pro 😊


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
14 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 637 — ellenIktriad
Nem is szezonértékelő lesz ez, inkább roster-értékelő, picit hosszú 😀 remélem azért elolvassátok 😊

QB: Kyler Murray, Chris Streveler, Brett Hundley

Ez a poszt adott, Murray második évében majdnem 4000 yardot passzolt, több, mint 800 yardot futott, 26/12 TD/INT aránnyal zárt, és 11 TD-t szerzett futva is. Tudom, ezek csak számok, de szerintem bőven szintet lépett tavalyhoz képest, még akkor is, ha néha a playhívások, az elkapósor, vagy a támadófal hátráltatta. Nyilván van még hova fejlődnie a védelem olvasása terén, és egyéb mechanics-beli dolgokkal (még mindig túl sokszor dob a hátsó lábáról), de egyértelmű, hogy ő a jövő. Streveler nem mutatott sokat a Rams ellen, szegény gyorsan a mély vízbe lett dobva, év elején még volt párszor, hogy őt küldték fel 4 & rövidre, akkor hatékony volt, lehetett volna egy Taysom Hill-szerű gadget player, de nem használták ki. Hundley egész évben inaktív volt, ami fura, mert tavaly szerintem korrekt játékot mutatott, amikor be kellett állnia, lehet, több esélyünk lett volna a Rams ellen, ha ő ugrik be. Itt nagyon nem kell változtatni, max annyit, hogy ki legyen a csere.

RB: Kenyan Drake, Chase Edmonds, DJ Foster, Eno Benjamin, Jonathan Ward
Drake transition taggel volt itt, kevésbé volt hatékony, mint tavaly, de a fal se tudott neki olyan jól blokkolni szerintem, felesleges neki szerződést adni, inkább a draftról hozzunk valakit. Edmonds kulcsjátékos volt, főleg elkapásokban szerzett fontos first downokat, mondjuk, amikor ő volt a bell cow, neki se ment olyan jól, de ez is inkább a fal hibája szerintem. A többiek nem sokat tettek hozzá, a 7. körös Eno-ból egy percet sem láttunk, ez van. Ward szerzett egy TD-t legalább tegnap 😀 Kell egy új első számú futó, a többiek maradhatnak.

WR: DeAndre Hopkins, Larry Fitzgerald, Christian Kirk, KeeSean Johnson, Andy Isabella, Trent Sherfield
Hát itt már vannak gondok. Hopkins kurva jó volt, viszont röhejesen egysíkúan használták, kb mindig a bal oldalra állt fel, és hiába kapott el majdnem mindent, azért egy fokkal kreatívabb playeket is lehetett volna rá rajzolni. Larry Legend 11 millióért kapott el 1 TD-t, eléggé rebesgetik, hogy visszavonul most már tényleg, több meccset is ki kellett hagynia, lassú, nehezen szakad el a védőjétől, de legalább ő is mindent elkap, plusz jól blokkol. Sajnos már 2. számú elkapónak is nehéz hívni. Kirk 600 yarddal és 6 TD-vel zárt, ami annyira nem hangzik rosszul, de a szezon második felében 0 (!!) TD-je volt! Sajnos nem megbízható célpont ő sem, néha meg tudja nyújtani a pályát, de inkonzisztens, sok az elejtett labdája, a screen játékot nem lehet rá hívni, mert nem tud missed tackle-t kiharcolni, egyszóval ő sem jó 2. számú WR-nek. A többiek kiegészítő szerepekben jók, Andy Isabella ordas nagy bust, a 2. kör végén húztuk tavaly, amikor még bent volt Metcalf vagy Diontae Johnson is. A szezon második felében ő sem csinált szinte semmit, majdnem mindig inaktív volt. Hopkins mögé kell egy igazi 2. számú WR, vagy FA-ról, vagy draftról.

TE: Dan Arnold, Maxx Williams, Darrell Daniels
Na hát ez a poszt sem túl rózsás, Arnold meglepően jó volt, ahhoz képest, hogy honnan kukáztuk, de túl sok elejtett passza volt ahhoz, hogy rendes első számú TE legyen, Williams sokat volt sérült, de futásblokkolásban használható volt, Daniels is jó volt blokkolónak. Olvastam valahol, hogy akkor voltunk a leghatékonyabbak futásban, amikor 2 TE-s játékkal álltunk fel, de ugye azt meg nem használtuk olyan sokszor. Nem tudom, hogy itt milyen változások lesznek jövőre, de valószínűleg marad a sok elkapós felállás, Arnold meg jó lesz majd mismatchnek.

OL: DJ Humphries, Justin Pugh, Mason Cole, JR Sweezy, Kelvin Beachum, Lamont Gaillard, Josh Jones, Justin Murray
Itt aztán volt mindenféle minőségű játékos, Humphries végre beért, és megmutatta, miért adtunk neki nagy lóvét, Pugh passzblokkolásban okés volt, futásban nem, ráadásul kurva sok büntetést szedett össze, csakúgy mint Mason Cole, aki mellé még szar is volt, Gaillard egy fokkal jobb volt, amikor beállt, de ide mindenképp kell erősítés, RG-ben JR Sweezy is botrány volt, Justin Murray-t párszor becserélték a helyére, valamivel jobb volt szerintem, RT-ben Beachum so-so, jövőre be kéne építeni Josh Jonest a helyére. A futásblokkolással kellene itt kezdeni valamit, és akkor látványosan feljavulna az egység szerintem, a fal közepére 2, de minimum 1 új kezdő nem ártana.

DL: Corey Peters, Zach Allen, Jordan Phillips, Angelo Blackson, Leki Fotu, Rashard Lawrence, Domata Peko
Hát ez az egység sem váltotta meg a világot, főleg Peters kidőlése után, ő valószínűleg vissza is vonul. Phillips is hamar kidőlt, de nem volt meggyőző ő sem, Allen meglepően jó volt szerintem, a fiatalokat jobban be kell építeni, Fotu több szerepet kapott mint Lawrence, de abban sem volt köszönet. A veteránok jól ugrottak be, Blackson és Peko is korrekt szintet hozott, de hiányzik egy igazi első számú run stuffer, hátha valamelyik újonc fejlődik annyit következő szezonra.

EDGE: Chandler Jones, Haason Reddick, Devon Kennard, Markus Golden, Dennis Gardeck
A tavalyi sackkirály kiesése nagy érvágás volt a védelemnek, bár amikor játszott, akkor sem volt az igazi. Végül Reddick beteg szezont tolt, 12,5 sackkel zárt, lejár a szerződése, szóval vagy franchise tag, vagy hosszú távú szerződés, én mondjuk attól félnék picit. Kennard óriási bust volt FA-ról, Gardeck az új közönségkedvenc, limitált snapszámmal is 7 sacket szerzett, plusz special teamben is nagy király, szomorú, hogy ő is sérültlistán fejezte be az évet.

LB: Jordan Hicks, DeVondre Campbell, Isaiah Simmons, Tanner Vallejo
Hicks öreg és lassú, Campbell az elején jó volt, aztán egyre többet verték meg coverage-ban, Simmonsszal nem tudja VJ, hogy mit kezdjen, Vallejo korrekt csere. Hát ide is bőven kell vérfrissítés.

CB: Patrick Peterson, Dre Kirkpatrick, Byron Murphy, Robert Alford, Jonathan Joseph, Kevin Peterson
PP szerződése lejár, és hát idén szerintem mindenki látta, hogy eljárt felette az idő, lassú és sok büntetést dobtak rá. Kirkpatrick se volt sokkal jobb, Murphy pedig leginkább slotban játszott, ott mondjuk meglepően jó volt. Alford egy újabb csoda FA igazolás, 2 év, 0 meccs. Kevin Peterson is ritka szar volt, de őt csak akkor küldték be, amikor már nem volt más.

S: Budda Baker, Jalen Thompson, Deionte Thompson, Chris Banjo, Charles Washington
Budda lett az új kedvenc játékosom, szerintem zseniális amit művel, egy rossz szó nem érheti. A két Thompson szerintem jó, csak mind a ketten állandóan sérültek. Banjo a helyükön hát nem volt valami megbízható, maradjunk annyiban, Washington special teamben jó.

ST: Zane Gonzalez, Mike Nugent, Andy Lee, Aaron Brewer
Azt hiszem a Zane projektet el kell felejteni, pedig tavaly milyen jól ment neki. Idén ugye több meccset is buktunk rajta, Nugent a helyén egy fokkal jobb volt, de túl későn jött a csere. Lee már vén fasz, de így is korrekt punter, és hát övé volt az év passza idén 😊

Front office: Kliff Kingsbury, Vance Joseph, Steve Keim, Michael Bidwill
Na és akkor amivel a legnagyobb gond van, az edzői stáb. Nem fogom egyesével kielemezni a meccseket, de a vak is látta, hogy Kingsbury néha azt se tudta hol van, borzalmas time management, teljesen érthetetlen playhívások időnként. Annyiban azért megvédeném, hogy tavaly a redzone-ban voltunk förtelmesek, idén ez szerencsére eléggé feljavult. Hátha jövőre a playhívások is jobbak lesznek 😀 Mondjuk az év második felében látott leolvadásra szerintem nincs mentség, ha ennyire offense zseni, akkor találjon ki mást, amivel tudunk előre haladni, ha Kylert containelik és nem tud futni. VJ az emberanyagból szerintem kihozta a maximumot, sajnos nem tudja, hogy Simmonst hogy használja, szerencsére az év vége felé már többször játszott safety-ként, de ha jövőre nem lesz fent majdnem minden snapet, akkor vagy Simmons full hülye, vagy VJ. Szerintem az utóbbi. Na és Steve Keim, aki szerintem az egészben a legnagyobb ludas, hiszen ő hozza a játékosok nagy részét. A Hopkins csere király volt nyilván, de nem sok BoB szintű kókler mászkál a ligában. Az idei FA igazolások nagy része kuka – Alford tavalyról, Phillips, Kennard idénről –, draftolni nem tud rendesen – Isabella megabust, Hakeem Butler szintén, Rosent hagyjuk is –, második szerződést nagyon ritkán kapnak a draftoltak. Igaz, hogy csiszolatlan gyémántokat rendszeresen talál, de inkább a minőségi kezdőjátékos, amit nem sikerül neki. És persze Bidwill is hibás, hogy nem kezdte teljesen a nulláról a rebuildet, hanem Wilks kirúgásakor Keimet megtartotta. Nem mondok merészet, a 2021-es szezont a Keim-Kliff-VJ trióval fogjuk kezdeni. Ha nem lesz playoff, akkor viszont mindhárman mennek.

Kb ennyi, majd írok még a lejáró szerződésű játékosokról is, ha szeretnétek, jó sok van abból is 😀

TL;DR: hülyék az edzők, és szarok a játékosok nagy része


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
15 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 4 724
 youtu.be/D4qZmBuxDQI?t=849

Höri értékelése a meccsről. Eléggé savazza KK-t, amivel egyetértek. Sajnos nem hiszek benne, hogy jövőre fejlődne mint edző amikor ez már a 2. éve volt, de ne legyen igazam.
emberke22
Én is savazom, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy lemaradtunk a PO-ról.
Jövőre jó lenne előrukkolna valami normális playbookkal, mert ez az idei full egytekervényű volt (meg az agya is). Tökösebb játékhívások, több trükközés - ez szerintem elvárható lenne egy fiatal HC-től. Bár McVay is inkább konzervatív, mint modern, de van különbség kettejük között. A futás (RB-kel, nem Murrayvel) a szezon nagyobb részében egyáltalán nem volt meggyőző, azon is van mit fejleszteni. Ha az is menne, Murray is biztos, hogy ennél is hatékonyabb lenne a futásaival. Nyilván nem minden csak és kizárólag az Ő hibája, de a része neki is benne van.
Jövőre én valami hasonló mérleget tippelek (talán 1, max 2 győzelemmel több összejön), de szerintem a PO szintén nélkülünk rajtol majd el. A niners is másabb lesz (ha nem lesz ennyi sérültjük, mint idén), a 'hawks nem lesz gyengébb, és szerintem a Rams sem.
15 napja
emberke22 Arizona Cardinals 510
 youtu.be/D4qZmBuxDQI?t=849

Höri értékelése a meccsről. Eléggé savazza KK-t, amivel egyetértek. Sajnos nem hiszek benne, hogy jövőre fejlődne mint edző amikor ez már a 2. éve volt, de ne legyen igazam.
15 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 4 724
még ha a WR2 lóg is a levegőben. alapvetően draftoltunk oda 2 év alatt vagy 5 embert, ideje használni őket.andree
Le kell draftolni Ja'marr Chase-t (ha vmilyen csoda folytán lecsúszna hozzánk), és elkapó fronton egy darabig nem lesz gondunk, nálunk lenne/lehetne a liga legjobb wr duója (amennyiben persze beválik Chase, de tekintve, hogy Jefferson mennyire bejött, és Chase jobb volt nála, alap elvárás, hogy meglépje az NFL szintjét) 😊
shagi0206
Chase jó lesz, csak nem lesz elérhető 1/16-on 😊
Löfli
Ezért írtam, hogy ha valamilyen csoda folytán lecsúszna addig, hogy tudnánk húzni 😊
Nyilván erre nem sok esély van, alapból nem lesz olyan acélos a wr class, mint volt az előző, így a jobb prospectek (csapatok igényeitől függően) viszonylag hamar ki is mehetnek. Chase kb az 1. wr lesz, akit elvisznek (előzetesen), hiába ülte ki az elmúlt szezont a vírusra hivatkozva.
16 napja
Natloz Arizona Cardinals 270
Ezzel együtt vállalom azt a valószínűleg nem túl népszerű véleményt, hogy adni kéne még egy évet a stábnak. Nem tudjuk Murray beválásában mennyi szerepe van KK-nak, más edzővel képes lenne-e ezt hozni. Az is biztos, hogy valami működőképes rendszer az van, csak a HC-nak kéne szintet lépni, hogy rendbe tegye a csapatot, leszámoljon a sok hülye büntetéssel, és megtanulja rendesen felépíteni a meccset. Én erre adnék neki még egy évet, mert láttam már nálunk a gödör alját párszor, és az nem ez volt.
andree
Szerintem sem kell egyből szétrúgni mindent. Azért ne felejtsük el, hogy 2 éve 1/1 volt a csapat, most meg a 2. szezon végére azon megy a morgás, hogy lecsúsztunk a PO-ról. A pozitív mérleg lehetett idénre a reális cél, az épp nem lett meg.
Az látszik, hogy sem Murray, sem Kingsbury, sem az egész csapat nem bír végig egy teljes szezonnyi stresszt, de mindkettejüknek ez a 2. NFL szezonja, és olyan volt a preseason, amilyen. Illetve nagyon szétszórt az egész bagázs. Iszonyatosan sok a fegyelmezetlenség, a büntetés, ezen is mentek el meccsek.
Illetve én továbbra is azt látom a Murray arcán, hogy ő maga sem érti miért csinálja ezt az egész NFL irányítós történtet, nem érzem én benne azt a tüzet, azokat az indulatokat, amit én "várnék" egy franchise QB-tól. A következő év lesz szerintem az igazi mérce.

Just a simple Lineman... ZP#76

16 napja
Cardinalis Arizona Cardinals 5 051 — Cardinal(i)s fan
3, 5, 8 W
Ketsegtelenul javulo tendencia
This is the way 😎

THIS IS THE WAY
16 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 637 — ellenIktriad
még ha a WR2 lóg is a levegőben. alapvetően draftoltunk oda 2 év alatt vagy 5 embert, ideje használni őket.andree
Le kell draftolni Ja'marr Chase-t (ha vmilyen csoda folytán lecsúszna hozzánk), és elkapó fronton egy darabig nem lesz gondunk, nálunk lenne/lehetne a liga legjobb wr duója (amennyiben persze beválik Chase, de tekintve, hogy Jefferson mennyire bejött, és Chase jobb volt nála, alap elvárás, hogy meglépje az NFL szintjét) 😊
shagi0206
Chase jó lesz, csak nem lesz elérhető 1/16-on 😊


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
16 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 4 724
még ha a WR2 lóg is a levegőben. alapvetően draftoltunk oda 2 év alatt vagy 5 embert, ideje használni őket.andree
Le kell draftolni Ja'marr Chase-t (ha vmilyen csoda folytán lecsúszna hozzánk), és elkapó fronton egy darabig nem lesz gondunk, nálunk lenne/lehetne a liga legjobb wr duója (amennyiben persze beválik Chase, de tekintve, hogy Jefferson mennyire bejött, és Chase jobb volt nála, alap elvárás, hogy meglépje az NFL szintjét) 😊
16 napja
csongi Arizona Cardinals 929 — Cardinals fan
Sajnos PP totál leépült. Nem tudom ennyire megöregedett, vagy csak szimplán szarik bele, de negyedét se éri a fizetésének. Cserébe a pass rush alakulat sokszorosan túlteljesített, és a safety sor is rendben volt, főleg Buda, aki bőven megszolgálta a pénzt amit kapott.
andree
PP helyett lett egy BB 😊
Kevés esélyt látok arra, hogy jövőre is nálunk marad Peterson ilyen teljesítmény után, bár nem tudom hogy néz ki a szerződése.
16 napja
andree Arizona Cardinals 1 196
Őszintén szólva én se tudnám megmondani mit csináljon a GM. Az biztos, hogy elindult valami folyamat, de sokkal lassabban lépegetünk előre, mint kéne, és a szezon második felére odáig regresszáltunk, hogy szinte csak egyéni villanásokból hoztuk a meccseket. Egyetlen olyan győzelemre se emlékszem, ahol a rendszer szép nyugodtan bedarálta volna az ellenfelet. Heroplayek, lehetetlen elkapások kellettek ahhoz, hogy behúzzunk egy-egy meccset. Mindezt úgy, hogy van egy jó QB-nk, Top3 WR-ünk két ok futó, és egy mobilis QB elé bőven elegendő támadófal. Mégis, számtalanszor megtorpanunk, és lőjük magunkat tökön lehetetlen bakikkal és büntetésekkel.

A védelemnek tudtuk, hogy lesznek problémái. A védőfal vékonyka, és hiányzik belőle egy igazi top tehetség, és a secondaryval kapcsolatban is voltak kérdőjelek. Sajnos PP totál leépült. Nem tudom ennyire megöregedett, vagy csak szimplán szarik bele, de negyedét se éri a fizetésének. Cserébe a pass rush alakulat sokszorosan túlteljesített, és a safety sor is rendben volt, főleg Buda, aki bőven megszolgálta a pénzt amit kapott.

Ezzel a csapattal tükör simán PO-ba kellett volna jutni. Hiába erős a csoport, olyan meccseket szórakoztunk el, ami megbocsájthatatlan, és a győzelmek közül is volt vagy 4 ami egy hajszálon múlott.

Ezzel együtt vállalom azt a valószínűleg nem túl népszerű véleményt, hogy adni kéne még egy évet a stábnak. Nem tudjuk Murray beválásában mennyi szerepe van KK-nak, más edzővel képes lenne-e ezt hozni. Az is biztos, hogy valami működőképes rendszer az van, csak a HC-nak kéne szintet lépni, hogy rendbe tegye a csapatot, leszámoljon a sok hülye büntetéssel, és megtanulja rendesen felépíteni a meccset. Én erre adnék neki még egy évet, mert láttam már nálunk a gödör alját párszor, és az nem ez volt.

Szóval kb ennyi. Hiába akadozott a támadás, én a védelmet erősíteném, mert ott sokkal egyértelműbb lyukak vannak, ezzel a támadósorral simán PO-ba kell jutni, még ha a WR2 lóg is a levegőben. alapvetően draftoltunk oda 2 év alatt vagy 5 embert, ideje használni őket.
16 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 4 724
Kliff már a Texas Tech-nél is megbukott, mint főedző, az lett volna a meglepetés, ha itt viszi valamire. Ebben a szezonban bebizonyította, hogy HC-nek teljesen alkalmatlan
r.baggio
Tudnám, akkor a tulaj meg Keim mit láttak benne... Bár lehet hogy még ő volt a felhozatalból a legjobb választás.

Nem új HC után néznék, csak ezután Kliffet a playbook közelébe sem engedném. Hozni kell egy tökös, már bizonyított OC-t. Már a van olyan, akinek nincs már/még állása az NFL-ben 😊
csongi
A végén meg kikötünk BoB mellett 😀
16 napja
csongi Arizona Cardinals 929 — Cardinals fan
Kliff már a Texas Tech-nél is megbukott, mint főedző, az lett volna a meglepetés, ha itt viszi valamire. Ebben a szezonban bebizonyította, hogy HC-nek teljesen alkalmatlan
r.baggio
Tudnám, akkor a tulaj meg Keim mit láttak benne... Bár lehet hogy még ő volt a felhozatalból a legjobb választás.

Nem új HC után néznék, csak ezután Kliffet a playbook közelébe sem engedném. Hozni kell egy tökös, már bizonyított OC-t. Már ha van olyan, akinek nincs már/még állása az NFL-ben 😊

Szerkesztette: csongi
16 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 4 724
Kliff már a Texas Tech-nél is megbukott, mint főedző, az lett volna a meglepetés, ha itt viszi valamire. Ebben a szezonban bebizonyította, hogy HC-nek teljesen alkalmatlan
r.baggio
semmi gond, majd hozunk egy új HC-t, akinek lesz egy kedvenc QB-ja (vagy már most is NFL QB, vagy draftolható), aki miatt Murrayt eltradeljük 😀
17 napja
r.baggio Jacksonville Jaguars Louisiana Ragin' Cajuns 51 860 — 4-en távolra vitték a kutyát
Kliff már a Texas Tech-nél is megbukott, mint főedző, az lett volna a meglepetés, ha itt viszi valamire. Ebben a szezonban bebizonyította, hogy HC-nek teljesen alkalmatlan


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
csongi Arizona Cardinals 929 — Cardinals fan
De komolyan b+, ezzel a gárdával még az előző fogyatékos HC is elért volna ennyit.
Én őszintén bíztam Kingsburyben, de iszonyat csalódás a csávó. Sokszor csak fogtam a fejem, milyen playeket hív. 3 és végtelenre screen passzok, futunk a pontok után és punt, sérült lábú Murray oldja meg a helyzetet futva... Így akármelyik közepes Madden player elmenedzsel egy meccset.
Nem hittem volna az elején, de a HC és DC közül végül az előbbi lett a gázabb a szezon végére és ez nem Vance Joseph dícsérete.
Fitz meg szerintem leteszi a lantot, idén már csak árnyéka volt önmagának. Minek kockáztassa az egészségét még tovább, amikor a pénzre sincs már szüksége. Lehet nagyobb haszna lesz jövőre pl edzőként a csapat mellett.
17 napja
Cardinalis Arizona Cardinals 5 051 — Cardinal(i)s fan
 www.facebook.com/350500268336826/posts/3541927175860770/

THIS IS THE WAY
17 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 6 472
a héten majd írok egy szezonértékelőt, jó hosszú lesz. most csak csalódott vagyok 😕 bár az elmúlt hetek játéka alapján nem érdemeltük volna meg a playoffot
Löfli
Az a baj hogy mi se. Inább nézném Hopkinst meg Murrayt a PO-ba mint ezt a shit show-t. A 49-Ers meg a Rams kikaparta nekünk a gesztenyét, közünk sincs a PO-hoz. A sajtok ellen látszott hogy nem tartozunk oda...

17 napja
Löfli Arizona Cardinals Clemson Tigers 14 637 — ellenIktriad
a héten majd írok egy szezonértékelőt, jó hosszú lesz. most csak csalódott vagyok 😕 bár az elmúlt hetek játéka alapján nem érdemeltük volna meg a playoffot

Szerkesztette: Löfli


https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
No risk it, no biscuit!
Don't blink!
17 napja
Cardinalis Arizona Cardinals 5 051 — Cardinal(i)s fan
Ennyi +1bambi

THIS IS THE WAY
17 napja
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
Na én ezt a szenvedést ki is kapcsolom a p***ba.
Kösz a kevés szép élményt, a szezon véget ért...
csongi
Kingsbry kéne hogy legyen a meglepetés cut... playoff a tét és 2 éabdabirtkolás hátrányban PUNT
17 napja
csongi Arizona Cardinals 929 — Cardinals fan
Na én ezt a szenvedést ki is kapcsolom a p***ba.
Kösz a kevés szép élményt, a szezon véget ért...
17 napja
Cardinalis Arizona Cardinals 5 051 — Cardinal(i)s fan
Kemény D-haborut varok, de felolem az ST is megnyerheti nekunk... 😉

THIS IS THE WAY