Danny

Arizona Cardinals

Danny
Lakhely
Dunaújváros
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 11 éve
Fórum hozzászólások
1 662


Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Ha leigazoljuk RWt akkor én asszem a jövő évre offolom a csapatot.
tenorx
Az őszi szabad vasárnap estéket vedd elintézettnek.
2 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Na jo 😂
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Sziasztok!
A Cards dolgaival nem nagyon vagyok képben,ezért inkább Titeket kérdezlek:
Murray 5 éves giga szerződése után mekkora esély van arra,hogy újabb QB-t huztok?( nekem külsősként nem lenne logikus ). Ha nem húztok,akkor trade a legvalószínűbb egy QB needes csapattal ?( feltéve ha maradtok 1/2-n,mert gondolom akkor lesz öldöklő harc az első két pickért a Maye-Williams duó miatt)
Köszi előre is a választ.
kolok1972
Uj a vezetes, siman el tudom kepzelni, hogy meg ok sem tudjak mit akarnak 😀
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Grat, jó lesz jövőre a Cards
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Stroudnak szoltak h kivel van?
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Ha már a fórmuról kérdeztetek, a mieink közül kivel beszéltem a mai válogatott meccsen?
lazars
Velem és Harrassal, ha te voltál még az ultra szektorban 😊
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Instant karma 😀
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Legalja
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
Ez miénk lesz
4 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 662
NFC West kemény 6 ponytyot pakolt fel ezen a 7végén
Cardinalis
Egesz elkepeszto, hogy nehany eve meg magasan a legerosebb csoport volt az NFC West 😅

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
több mint 4 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
több mint 6 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
‪Ben Roethlisberger now has more wins in Cleveland (11) than any Browns' QB has since the team returned to the NFL in 1999.‬
Ez azt hiszem ide valo 😂
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
félidei elemzés azoknak akik az eredménykövetőre figyeltek inkább 😀
lindley szar, ráadásul messzire se tud puntolni a cards, ezen felbuzdulva a car st is szar

na de elég az offból, térjünk rá a komolyabb témákra: ki mit iszik ma ? 😀 (ano-féléknek mit nem iszik a kérdés)Wester
több mint 4 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Kicsit előrehoztam az offseasont...

Nagytakarítás kell. Keim, VJ mehetnek amerre látnak. Remélem lesz végre egy tökös GM, aki a jövő évi brutál cap spacet értelmesen használja fel. Kingsbury nálam azért nem írta le magát, sőt... Így utólag Murrayt biztos vagyok benne, hogy (szinte csak) az ő nyomására húztunk, megkapta a bizalmat és szerintem (bár vannak hibái), de él vele. OROY esélyes, 20-ak vagyunk P/G-ben (ami szerintem százszor többet elmond, mint a Y/G) gyakorlatilag OL nékül, és a D nem sokat tett azért, hogy ez az támadósor jó mezőnypozíciót és sok játékpercet kapjon. Persze, ezzel korántsem akarom méltatni a legénységet, de nem rossz szerintem annyira, mint amilyennek tegnap este tűnt. És Murray személyében a legkényesebb poszt hosszú távon megoldottnak látszik.
A WR corpból Pharoh Cooper megtartásának örülnék, Isabella (ő nagyon jó pick volt) mellett nekem ő tetszett a legjobban, Kirktől jobb évet vártam, mindenképp kell hozni egy fizikális elkapót, aki nem slotból indul, mint Fitz, arra az ő 11 M-es bére a pénzkidobás kategória. A TE poszt egy spread offenseben sokkal inkább a blokkolásra, mint az elkapásra van kihegyezve, ezért is hosszabbítottunk Maxx Williamssel, aki remek munkát végzett az idén, az offense egyik nagy erőssége volt szerintem. A futókat mondanám, hogy ilyen fal mögött borzalmasan nehéz értékelni, de a futásblokkolás kevésbé szörnyű, mint a passzblokkolás, ám az elég nyilvánvalónak tűnik, hogy jövőre Drake nem a sivatagban kezdi meg a szezont, Edmonds gyakorlatilag bagóért lehozza ugyan azt, egy épeszű GM sem adná meg Drakenek a milliókat, DJ pedig hozzánk van láncolva jövőre is. Eleve faszság ekkora szerződést adni futónak (oké, McCaffrey kivétel), ami szerencsére még rendesen át sem strukturálható.
A támadófal minősíthetetlen sajnos. Humphriesnek szerencsére lejár a szerződése, nagyon remélem, hogy nem óhajtunk neki pénzt adni, Justin Murray kb. ugyan azt hozta, csak tizedannyiért, őt egy nem a földtől elrugaszkodott összegért megérheti visszahozni backupnak, de a kezdő szinttől messze van. Pugh és Sweezy közül mindkettőnek van kontaktusa jövőre is, Sweezy biztosan ki fogja tölteni a következő évben is, de Pugh kérdőjeles (én nem tartanám meg ennyi pénzért), ők ketten nem voltak botrányosak (mondjuk jók se). Shipley kontaktusa jövőre nem él hála istennek, a leggyengébb tagja az OL-nek. Gyakorlatilag 3-4 hely kiadó ide, amit tudni fognak jól a menedzserek a tárgyalások során.

A védelem viszont totális botrány kategória. A vesszőfutást a védekezőfalnál kell keresni először. Nem érkezett megfelelő erősítés (vagy pótlás CC után) ide, Peters és Gunter mindketten közepes játékosok és Bullard sem jobb. Sajnos a védelemben a fallal hasonló a helyzet, mint a támadó oldalon. Nem minőségi játékosok alkotják, de ők legalább nem kerestek sokat. Viszont jövőre csak Petersnek van szerződése, aki amúgy a 3-asból a a legjobb. Muszáj erősíteni ezt a csapatrészt, én Gunter maradását sem bánnám, ha nem kerülne lényegesen többe, mint az idei juttatása. Kerr még járt a pályán ezen a poszton, de az ő megállapodása is lejár. Az ED poszt volt, ami prioritást élvezett az elmúlt időszakban, Chandler Jones (így utólag mekkora faszság volt nála az átstrukturálás) egészen parádés és remekül bevált, illetve Suggs teljesítménye is tetszik nekem, örülök, hogy ő is marad jövőre, ráadásul mindössze 2 M-es szerződéssel (ha ki nem találja, hogy visszavonul), Cassius Marh kár, hogy csak 2019-re írt alá. Hicks ügynöke azért jó munkát végzett, hogy a szezonja előtt alkudta ki a 10 M-es fizuját 2020-ra, a statjai brutálisak, főleg tudva, azt, ó hogy olyan emberek mellett játszik, mint Walker, vagy Reddick, akik teljesen fogalmatlanok, alkalmatlanok. Keim hozzá nem értésének ékes példája Reddick, aki a csapat messze leggyengébbje és összetenném a két kezem, ha valaki esetleg elvinné, hogy fogjunk 2 M-et cap spaceben.
PP utolsó éves szerződésbe kerül, 12,5 M-et spórolhatunk az elcserélésével, egy 3-5 körös picket valakinek csak megér, de összességében komoly baj van sajnos ezen a poszton is. Murphy nekem kicsit hype. Alford személyében van egy visszatérőnk, kérdéses, hogy őt kivágjuk-e 6 M cap spaceért cserébe (én kivágnám). Brock még a jobbak közé tartozott idén, de ő is szabad ügynök lesz a szezon végén. Budda Baker játéka nagyon kellett, hogy ez a védelem ne legyen teljesen használhatatlan, ő jövőre tuti csapattag lesz. A két Thompson szintén harmatosan teljesített, de mondom még egyszer nagyon nehéz megítélni bárkit is ilyen hulladék defenseben.

Gonzalezzel kimondottan elégedettek lehetünk, Lee is jól hozta amit kellett, bár 2 M-es sajnálnék rákölteni jövőre, összességében a ST egy pozitív csalódás volt, Jeff Rodgersnek jár a pacsi.

Ami nagyon fontos lesz az új DC-nek, hogy az évek óta fennálló TE problémára hozzon 1-2 megfelelő embert, akik képesek levédekezni. PP elküldését pedig muszáj lenne meghúzni, csak ezzel a manőverrel, a space növekedéssel és a lejáró szerződésekkel 82,5 M-nál (ha Pugh, Lee, Reddick és Alford is távozna ez az összeg 102 M, ami már majdnem Dolphins, Colts szint) tarthatunk, ami a következő évi keretre mehet (nem nehéz számolni, kereken 200 M lesz jövőre a cap space). Mindössze 34 játékos rendelkezik szerződéssel a következő évre (csak a Raidersnél kisebb, ott 32), szóval ez hiába néz ki jól, azért hamar el fog menni.
Ami még szintén mindenképp jó jel, hogy azok a játékosok, akik a csapat jobbjai, húzóemberei voltak, mint Murray, Jones, Baker, Hicks jövőre is élő megállapodással rendelkeznek. Valahogy így állunk 2020-ra:

QB: Murray, RB: Johnson, TE: Williams, WR1: ???, WR2: Kirk, SWR: Isabella
LT: ???, LG: (Pugh ?), C: ???, RG: Sweezy, RT: ???
RE: ???, NT: Peters, LE: ???
ROLB: Jones, ILB1: Hicks, ILB2: ???, LOLB: Suggs
CB1: (Peterson ?), SS: ?, FS: Baker, CB2: Murphy

Na talán kicsit gyorsan értékeltem ezt a szezont, vagy a franc tudja, mint látszik sok needünk lesz, de közel 100 M-mel a sapka alatt azért össze lehet hozni egy ütőképes brigádot még így is. Ha 23-27 M körüli szerződéssel behúzunk 2 használható T-t, 9-11 M-ért egy fizikális WR-t és további 27-31 M-ért egy DE, CB párost már nagyjából jók vagyunk és még mindig csak 64 M ment el, de könyörgöm, ne ilyen Humphries félék vegyenek fel közel 8 számjegyű összeget, vagy Reddick szaladgáljon totál vakon a pályán, mert rosszul leszek.
több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
PFF szerint a legjobb QB debutalas lett Rosene, miota elindult a portal 2006-ban.
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
több mint 9 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
😀😀 😕)
több mint 3 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Statisztika:
Kyler 7 futott TD-jevel a 2. helyen all holtversenyben Gurley mogott. Az atlagos 6,3 yard/kiserlet mutatoja teljesen kiemelkedik a mezonybol QB szinten is, osszessegeben csak Lamar tud nala jobbat, o 6,9-en all ebben a mutatoban, am o csak 2 TD-t futott. Viszont a 7 interception, amit eddig dobott annak a listanak a 3. helyere helyezi szinten holtversenyben, a hatalmas javulas oka osszessegeben az eddigi engedett 9 sack, ami termeszetesen a tamadofalat is dicseri. Raadasul Drake, aki most megserult a 3. legtobb yardot pakolta fel a eddig, 1125 eddgi futott yarddal es 12 futott 6 pontossal pedig vezeti a csapat a mezonyt, de total yardokban is csak a Falcons all elottunk, akik eggyel tobb meccset jatszottak, feltett pontokban a 3. legtobbet atlagoltuk meccsenkent, elso kiserletek teren pedig atlagosan mi erjuk el meccsenkent a 2. legtobbet, kerekitve 26-ot A 3. kiserleteinket kozel 45%-kal, a 4. kiserleteinket kozel 85%-kal teljesitjuk, elobbi a kozepmezonyhoz eleg, mig utobbi a 4. legjobb a ligaban. A voros zonaban sem fogy el tudomany, ha oda kerulunk, akkor 76%-ban TD-t erunk el, ez a 5. legjobb mutato NFL szinten. Nuk elkapott yardok tekinteteben brillirozik, ligaelso ebben az osszevetesben, ha igy folytatja konnyeden 1500 yard folott termelhet. Amire figyelnunk kell a jovoben, az az, hogy a mi tamadoink kozel 8-szor szabalytalankodnak meccsenkent, ez a legtobb az NFL-ben.
A vedelem 19 sacket hozott ossze eddig, ami Jones kivalasaval remek teljesitmenynek mondhato, benyelt passzolt yardok tekinteteben a 10., futott yardok tekinteteben a 7. leggyengebb teljesitmenyt erjuk el, ez osszessegeben a 9. helyre eleg. Pontot viszont csak a 10 csapat engedett nalunk kevesebbet feltenni a tablara, ami oriasi tett, foleg annak fenyeben, hogy a mi vedekezoegysegunk volt a legtobb snapet a palyan, szam szerint 485-ot. Elso kiserletet atlagosan a 6. legnagyobb szamban engedunk, viszont 37%-os mutatonkkal a liga 8. legjobbjai vagyunk harmadik kiserletek eseteben. A Red Zone defense egyertelmuen, ami kiemelkedik, mivel csak 44%-os arannyal erik el az ellenfeleink a celteruletet, ez a 2. legjobb mutato a ligaban, az atlagos 2.6 TD/game mutato, pedig a 6. A defense legjobbja egyertelmuen Baker, aki 48 szerelessel vezeti a ligat.
több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 662
Idei playbook