Danny

Arizona Cardinals

Danny
Lakhely
Dunaújváros
Utoljára láttuk
8 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 174


Utolsó 10 fórum hozzászólás

17 napja
Danny Arizona Cardinals 1 174
A Ceasars Sportbook szerint ott tartunk, hogy Kyler Murray az 5. legeselyesebb MVP varomanyos, holtversenbyen Bradyvel.
Danny
Fel sem merült bennem ilyesmi, hogy erre van 1 %-nyi reális esély is 😀
De tudják mit? Legyen így 😊
shagi0206
Realisabb, mint tavaly ilyenkor Lamar, vagy az elott Mahomes 😃
18 napja
Danny Arizona Cardinals 1 174
A Ceasars Sportbook szerint ott tartunk, hogy Kyler Murray az 5. legeselyesebb MVP varomanyos, holtversenbyen Bradyvel.
25 napja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Na Isaiah Simmons megkezdte a PR tevekenyseget 60 000 adag etel adomanyozasaval szponzorokon keresztul Phoenixben
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Latom sikerult megragadni a lenyeget 😂
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Evan Weaverre kivancsi leszek. En nem hiszek annyira a meretekben, mint a legtobben, szerintem tehetseggel es kemeny munkaval lehet potolni a fizikai hianyossagokat, sot, mindig is jobban szerettem a kepzett jatekosokat a fizikalisan jo, de nyersnel.
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Nekem nagyon tetszett a srac, a labmunkaja csiszolando, de 4 ev alatt 4 kulonbozo edzovel az lene a csoda, ha nem lenne hianyossaga.
Innentol, ha elcserljuk a tobbi picket egy adag kutyaszarra is maximalisan elegedett vagyok a 2020-as drafttal es szerintem ilyet Cards szurkolo 2. nap utan meg nem mondott.
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Lecsuszott Josh Jones?! Ilyen nincs!
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
A csapat Fb profiljan kijott a video Simmons draftolasat megelozo ket percrol. Totalisan no doubter volt, hogy ot huzza Keim. Egy pillanatra nem gondolkodott. Persze ertem, hogy ez mar hosszu hetek-honapok munkaja, de erzodik a videon, hogy mennyire ot akarta.
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Nem is tudom, hogy ki a hulyebb. BoB, vagy aki hagyja garazdalkodni.
1 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Mondom meg egyszer, Reedick Ilb-kent volt botranyos, Olb-kent semmi baj nem volt vele. Viszont Vj-nek 12 meccs kellett, hogy erre rajojjon... Persze utolag 1/13-at nem ert, de a Nkemdiche - Rosen duo kozt meg mindig feludules az o nevet olvasni.
Buccanon meg a mereteihez kepest egesz jol tolta Ilb-kent, ugye Mathieu es Jefferson mellett S-kent nem nagyon rugott labdaba, de a serulesek kinyirtak a karrier lehetoseget.
Es amugy Tony Jefferson. Kb mindenki tudta, hogy egy sotet lo es siman bevalhat, de megis Udfa-kent kerult a sivatagba. Az o esetet soha nem ertettem meg.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
9 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
több mint 2 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
‪Ben Roethlisberger now has more wins in Cleveland (11) than any Browns' QB has since the team returned to the NFL in 1999.‬
Ez azt hiszem ide valo 😂
több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
félidei elemzés azoknak akik az eredménykövetőre figyeltek inkább 😀
lindley szar, ráadásul messzire se tud puntolni a cards, ezen felbuzdulva a car st is szar

na de elég az offból, térjünk rá a komolyabb témákra: ki mit iszik ma ? 😀 (ano-féléknek mit nem iszik a kérdés)Wester
5 hónapja
Danny Arizona Cardinals 1 174
Kicsit előrehoztam az offseasont...

Nagytakarítás kell. Keim, VJ mehetnek amerre látnak. Remélem lesz végre egy tökös GM, aki a jövő évi brutál cap spacet értelmesen használja fel. Kingsbury nálam azért nem írta le magát, sőt... Így utólag Murrayt biztos vagyok benne, hogy (szinte csak) az ő nyomására húztunk, megkapta a bizalmat és szerintem (bár vannak hibái), de él vele. OROY esélyes, 20-ak vagyunk P/G-ben (ami szerintem százszor többet elmond, mint a Y/G) gyakorlatilag OL nékül, és a D nem sokat tett azért, hogy ez az támadósor jó mezőnypozíciót és sok játékpercet kapjon. Persze, ezzel korántsem akarom méltatni a legénységet, de nem rossz szerintem annyira, mint amilyennek tegnap este tűnt. És Murray személyében a legkényesebb poszt hosszú távon megoldottnak látszik.
A WR corpból Pharoh Cooper megtartásának örülnék, Isabella (ő nagyon jó pick volt) mellett nekem ő tetszett a legjobban, Kirktől jobb évet vártam, mindenképp kell hozni egy fizikális elkapót, aki nem slotból indul, mint Fitz, arra az ő 11 M-es bére a pénzkidobás kategória. A TE poszt egy spread offenseben sokkal inkább a blokkolásra, mint az elkapásra van kihegyezve, ezért is hosszabbítottunk Maxx Williamssel, aki remek munkát végzett az idén, az offense egyik nagy erőssége volt szerintem. A futókat mondanám, hogy ilyen fal mögött borzalmasan nehéz értékelni, de a futásblokkolás kevésbé szörnyű, mint a passzblokkolás, ám az elég nyilvánvalónak tűnik, hogy jövőre Drake nem a sivatagban kezdi meg a szezont, Edmonds gyakorlatilag bagóért lehozza ugyan azt, egy épeszű GM sem adná meg Drakenek a milliókat, DJ pedig hozzánk van láncolva jövőre is. Eleve faszság ekkora szerződést adni futónak (oké, McCaffrey kivétel), ami szerencsére még rendesen át sem strukturálható.
A támadófal minősíthetetlen sajnos. Humphriesnek szerencsére lejár a szerződése, nagyon remélem, hogy nem óhajtunk neki pénzt adni, Justin Murray kb. ugyan azt hozta, csak tizedannyiért, őt egy nem a földtől elrugaszkodott összegért megérheti visszahozni backupnak, de a kezdő szinttől messze van. Pugh és Sweezy közül mindkettőnek van kontaktusa jövőre is, Sweezy biztosan ki fogja tölteni a következő évben is, de Pugh kérdőjeles (én nem tartanám meg ennyi pénzért), ők ketten nem voltak botrányosak (mondjuk jók se). Shipley kontaktusa jövőre nem él hála istennek, a leggyengébb tagja az OL-nek. Gyakorlatilag 3-4 hely kiadó ide, amit tudni fognak jól a menedzserek a tárgyalások során.

A védelem viszont totális botrány kategória. A vesszőfutást a védekezőfalnál kell keresni először. Nem érkezett megfelelő erősítés (vagy pótlás CC után) ide, Peters és Gunter mindketten közepes játékosok és Bullard sem jobb. Sajnos a védelemben a fallal hasonló a helyzet, mint a támadó oldalon. Nem minőségi játékosok alkotják, de ők legalább nem kerestek sokat. Viszont jövőre csak Petersnek van szerződése, aki amúgy a 3-asból a a legjobb. Muszáj erősíteni ezt a csapatrészt, én Gunter maradását sem bánnám, ha nem kerülne lényegesen többe, mint az idei juttatása. Kerr még járt a pályán ezen a poszton, de az ő megállapodása is lejár. Az ED poszt volt, ami prioritást élvezett az elmúlt időszakban, Chandler Jones (így utólag mekkora faszság volt nála az átstrukturálás) egészen parádés és remekül bevált, illetve Suggs teljesítménye is tetszik nekem, örülök, hogy ő is marad jövőre, ráadásul mindössze 2 M-es szerződéssel (ha ki nem találja, hogy visszavonul), Cassius Marh kár, hogy csak 2019-re írt alá. Hicks ügynöke azért jó munkát végzett, hogy a szezonja előtt alkudta ki a 10 M-es fizuját 2020-ra, a statjai brutálisak, főleg tudva, azt, ó hogy olyan emberek mellett játszik, mint Walker, vagy Reddick, akik teljesen fogalmatlanok, alkalmatlanok. Keim hozzá nem értésének ékes példája Reddick, aki a csapat messze leggyengébbje és összetenném a két kezem, ha valaki esetleg elvinné, hogy fogjunk 2 M-et cap spaceben.
PP utolsó éves szerződésbe kerül, 12,5 M-et spórolhatunk az elcserélésével, egy 3-5 körös picket valakinek csak megér, de összességében komoly baj van sajnos ezen a poszton is. Murphy nekem kicsit hype. Alford személyében van egy visszatérőnk, kérdéses, hogy őt kivágjuk-e 6 M cap spaceért cserébe (én kivágnám). Brock még a jobbak közé tartozott idén, de ő is szabad ügynök lesz a szezon végén. Budda Baker játéka nagyon kellett, hogy ez a védelem ne legyen teljesen használhatatlan, ő jövőre tuti csapattag lesz. A két Thompson szintén harmatosan teljesített, de mondom még egyszer nagyon nehéz megítélni bárkit is ilyen hulladék defenseben.

Gonzalezzel kimondottan elégedettek lehetünk, Lee is jól hozta amit kellett, bár 2 M-es sajnálnék rákölteni jövőre, összességében a ST egy pozitív csalódás volt, Jeff Rodgersnek jár a pacsi.

Ami nagyon fontos lesz az új DC-nek, hogy az évek óta fennálló TE problémára hozzon 1-2 megfelelő embert, akik képesek levédekezni. PP elküldését pedig muszáj lenne meghúzni, csak ezzel a manőverrel, a space növekedéssel és a lejáró szerződésekkel 82,5 M-nál (ha Pugh, Lee, Reddick és Alford is távozna ez az összeg 102 M, ami már majdnem Dolphins, Colts szint) tarthatunk, ami a következő évi keretre mehet (nem nehéz számolni, kereken 200 M lesz jövőre a cap space). Mindössze 34 játékos rendelkezik szerződéssel a következő évre (csak a Raidersnél kisebb, ott 32), szóval ez hiába néz ki jól, azért hamar el fog menni.
Ami még szintén mindenképp jó jel, hogy azok a játékosok, akik a csapat jobbjai, húzóemberei voltak, mint Murray, Jones, Baker, Hicks jövőre is élő megállapodással rendelkeznek. Valahogy így állunk 2020-ra:

QB: Murray, RB: Johnson, TE: Williams, WR1: ???, WR2: Kirk, SWR: Isabella
LT: ???, LG: (Pugh ?), C: ???, RG: Sweezy, RT: ???
RE: ???, NT: Peters, LE: ???
ROLB: Jones, ILB1: Hicks, ILB2: ???, LOLB: Suggs
CB1: (Peterson ?), SS: ?, FS: Baker, CB2: Murphy

Na talán kicsit gyorsan értékeltem ezt a szezont, vagy a franc tudja, mint látszik sok needünk lesz, de közel 100 M-mel a sapka alatt azért össze lehet hozni egy ütőképes brigádot még így is. Ha 23-27 M körüli szerződéssel behúzunk 2 használható T-t, 9-11 M-ért egy fizikális WR-t és további 27-31 M-ért egy DE, CB párost már nagyjából jók vagyunk és még mindig csak 64 M ment el, de könyörgöm, ne ilyen Humphries félék vegyenek fel közel 8 számjegyű összeget, vagy Reddick szaladgáljon totál vakon a pályán, mert rosszul leszek.
több mint 1 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
PFF szerint a legjobb QB debutalas lett Rosene, miota elindult a portal 2006-ban.
több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
több mint 5 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
😀😀 😕)
több mint 1 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
Idei playbook

több mint 1 éve
Danny Arizona Cardinals 1 174
Kérdezhetek valamit,tudom az,hogy nem a legjobb az OC és a falatok se és lehet hülyeség volt David Johnsont használni,de az,hogy alig hoz pontokat és TD-ket az engem meglep,mert sérülése előtt elég jól nyomta,szóval ennyit kopott vagy szar az OC?
DrChef
Mike McCoy az OC, többet nem hiszem hogy kell mondani
Danny
Neki milyen történelme van? olvasom veletek kapcsolatban állandóan,de ennyi. 😀
DrChef
Futás középre-futás középre-incomplete, kb ennyi a játékunk, annyi kreativitás van a csávóban mint a közmédia egyperces híreiben.