NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
New Orleans Saints - Atlanta Falcons
11
7
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 6 éve
Mondjuk az is meger egy miset, hogy a tobbi drive soran fele sem neztunk kb.a 2. int ebből jött, hogy kb végig őt nézte Murray, Collins meg simán levadászta. utána meg befosott gondolom K1
Danny

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Mondjuk az is meger egy miset, hogy a tobbi drive soran fele sem neztunk kb.Most már remélem a Seahawks is kiszopik, akkor lesz 4 db 2-1-es csapat a csoportban 😀
Danny
több mint 6 éve
Akkor bocsanat, ezt beneztemRemelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Larrynek volt egy elkapása az első drive-ban
Ja es Larry sorozata ma veget ert sajnos.
Danny
emberke22
több mint 6 éve
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Larrynek volt egy elkapása az első drive-ban
Danny
több mint 6 éve
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.volt egy elkapása 0 yardért 😀
Danny

Don't blink!
több mint 6 éve
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.mármint melyik?
Danny
több mint 6 éve
Remelem Kyler es a stab azert magukba neznek ma es a kibaszott nagy hypeon kivul meglatjak az ostoba hibakat, a szar playhivast es az eszre nem vett holt ures elkapokat.Ja es Larry sorozata ma veget ert sajnos.
több mint 6 éve
azt hiába várjuk, hogy kihagyja Prater. Ő nem fogja...OT szagot érzek...Kiszopunk, legalabb lehet menni aludni
Cardinalis
Danny
több mint 6 éve
kikapunk a gecibe

Don't blink!
több mint 6 éve
OT szagot érzek...
több mint 6 éve
hú gec mi mák

Don't blink!
több mint 6 éve
Kurvara megerdemelnenk ma az L-t egyebkent.
több mint 6 éve
eszem faszom megáll

Don't blink!
több mint 6 éve
Mostmár nekünk is beakadhatna egy turnover végre...
több mint 6 éve
na egy szép lassú TD drive és csókolom... 😉
több mint 6 éve
Reddick clutch lol 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
nem pont mostra gondoltam, főleg nem ilyen szar helyzetből...A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.Kozkivanatra
shagi0206
Danny
több mint 6 éve
A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.Kozkivanatra
shagi0206
több mint 6 éve
ojojjj, hát így szoros lesz a vége...
több mint 6 éve
huh, majdnem safety 😀

Don't blink!
több mint 6 éve
A meccs vége felé, amikor már kb nyertünk, lehetne 1 db punt. Lee rossz ott nekem 0 ponttal.
több mint 6 éve
na végre újra visszaállt a rend-es vezetésünk
több mint 6 éve
Sokat elmond a Lionsrol, hogy 0-3-as TO mutatoval is nalunk az elony.