NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 626
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Arizona Cardinals - Detroit Lions
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Isabella a csendes rookie szezon után eléggé használatos lesz idén, úgy tűnik.
több mint 4 éve
Nyilván shotdown cornernek szánták 😊Okudah fantasy meccset nyom (=pocsék tackle gyár) vagy tényleg megérte a korai picket? 😊cb-nél inkább pont az a jó, ha kevés tackleje van, mert akkor leveszi a pályáról a fogott embert, és nem nagyon dobálnak oda 😊
FLZOLI
shagi0206
De lehet egy jó Logan Ryan...
több mint 4 éve
Danny
1 717
földön zseni a csávóAbszolut, megkockaztatom, hogy meg Lamarnal is jobb
Löfli
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
Okudah fantasy meccset nyom (=pocsék tackle gyár) vagy tényleg megérte a korai picket? 😊cb-nél inkább pont az a jó, ha kevés tackleje van, mert akkor leveszi a pályáról a fogott embert, és nem nagyon dobálnak oda 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
földön zseni a csávóLehetne SS mondjuk akkor
Löfli
több mint 4 éve
földön zseni a csávó
több mint 4 éve
Danny
1 717
Okudah fantasy meccset nyom (=pocsék tackle gyár) vagy tényleg megérte a korai picket? 😊Fantasy meccset nyom.
FLZOLI
több mint 4 éve
Okudah fantasy meccset nyom (=pocsék tackle gyár) vagy tényleg megérte a korai picket? 😊
több mint 4 éve
Danny
1 717
Na majdnem ott is volt a 4.
több mint 4 éve
atyaég, majdnem ott az újabb int...
több mint 4 éve
Danny
1 717
3 int azert nagyon meleg egy meccsen. 3 meccs 5 int. Total komolytalan igy az MVP cimrol beszelni, meg titkos eselyeskent is.
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
na legalább csak megúsztuk egy góllal...jobban örültem volna egy turnovernek. Sőt - a meccsen adhatnának párat ők is, tudnám díjazni 😊
Cardinalis
több mint 4 éve
Danny
1 717
ha nem lennének az elszórt labdák, a Lions nem igazán lenne a pályán.Ezt irtam korabban, kozuk nincs a meccshez egyebkent, ezert ilyen bosszanto, hogy KM ugy jatszik idonkent, mintha a BIG12-ben lennenk.
shagi0206
több mint 4 éve
shagi0206
10 922
ha nem lennének az elszórt labdák, a Lions nem igazán lenne a pályán.
több mint 4 éve
Cardinalis
5 788
A te anyazasaid egy-egy int-nel duplan oszintek 😃baz+ baz+baz+, 3romszoris b@z+
Danny
THIS IS THE WAY
több mint 4 éve
Kenny91
321
ez azért gyönyörű volt meg kell hagyni
több mint 4 éve
aha... szép jinx 😀
több mint 4 éve
Danny
1 717
Okudah azert veszi ma szorgosan garatra... 😃Na ez extra volt, Dani, jol megmondtad
Danny
több mint 4 éve
Danny
1 717
Okudah azert veszi ma szorgosan garatra... 😃
több mint 4 éve
Cardinalis
5 788
Ne kövezzetek meg, de fogalmam sincs mit lehet szeretni a csapatvédős fantasyban 😊én a csapatom szeretem, eztet meg csinálom, mert miért is ne 😊
1. fantasy évem ilyen volt, utána ugyanaz a liga átment idp-be, és igazán nem is értettem, hogy mit lehet szeretni ebben.
shagi0206
THIS IS THE WAY