Natloz

Arizona Cardinals

Natloz
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
274
Just a simple Lineman... ZP#76
Utolsó 10 fórum hozzászólás

15 napja
Natloz Arizona Cardinals 274
McCoy esküszöm nem játszott szarabbul, mint Kyler szokott. Jó, ő nem fut meg nincsenek váratlan zseni húzásai, de legalább nagyobb hiba nélkül levezényelte a meccset. Mennyivel is keres kevesebbet?
Persze a W-hez kellett a másik oldalon egy teljesen fogalmatlan csere QB is.
csongi
Jobban nézett ki a támadósor McCoy-al, de ez sztem most nem Murray felé kritika, hanem az edzők felé.
Nem csak annyi volt a playdesign, hogy Murray ha lát célpont szerűt, akkor dob, ha nem, akkor fut, hanem fel kellett építeni. Az első driveban, nem véletlenül szinte csak passz ment. Ha én lettem volna a Rams D koordinátor, én is arra készültem volna, hogy futni próbálna az ellen egy csere irányítóval. Hát nem így lett, végig is mentek a pályán. Amikor pedig átálltak arra, hogy jobbára passz van, megnyílt az út Conner előtt, bár az OL nem mindig volt a helyzet magaslatán. A védelem is egész jól nézett ki, nem volt sok csúnya elnézés és missed tackle.

Robbie Anderson meg mekkora fogás volt már! Ja... Nem ide! Mindegy, gombokért van itt, év végén útjára lehet engedni.

Továbbra is azt várom, hogy ki legyen kurjantva minden edző (na jó, VJ maradhat), és egy új stábbal talán Murray-t is el tudnám nézegetni a támadósor élén. Megkedvelni sose fogom igazán, de ha hozza az eredményeket, akkor haragudni talán nem fogok rá, és az általa képviselt támadó stílusra 😀

Just a simple Lineman... ZP#76

1 hónapja
Natloz Arizona Cardinals 274
Meg kéne húzni a váratlant, és elhozni Sean Paytont amíg még szabad.
Kingsbury aktuális statisztikája: 26-29-1, 46% win rate. Ez annak fényében különösen kellemetlen, hogy egy 1/1-es szezon után érkezett, ergo bőven megvoltak a lehetőségei és a draft tőke hogy 3+ szezon alatt kiforrja magát a rendszere.
Ne legyen igazam, de ez a 2022-es év KK, Keim és Murray szerződéshosszabbításaival kellően hosszú távra hazavágta a franchise jövőjét. Szabadulni tőlük nehéz lesz és fájdalmas, viszont teljes rebuild nélkül marad a szezononkénti 6-9 győzelem, szökőévente egy one-and done Wild Card körrel.
Ha a TNF Hopkins-al nem hoz gyökeres változást, akkor egy időre én átszokok a Bills meccsekre.
Kexandro
Ettől tartok én is, és mondtam is haveromnak a nyáron, hogy amikor megkapta egy közepesnél kicsit jobb irányító a nagy pénzt, megerősítették körülötte a rezsimet, és rá is fordultak vele a Romo-Garrett féle 2010-es évek Cowboysa által kijárt útra. Annyira nem lesz szar a csapat, hogy fejeket kelljen hullatni, de annyira jó sem lesz, hogy valamire való PO esélyek legyenek.

Just a simple Lineman... ZP#76

1 hónapja
Natloz Arizona Cardinals 274
Kirúgni az összeset, felégetni tisztítótűzzel a teljes öltözőt és edzői irodát!

Just a simple Lineman... ZP#76

4 hónapja
Natloz Arizona Cardinals 274
Sosem kedveltem Kylert, az a brutális "dumb face", amit minden szituban tolni tudott, mindig is zavart.
De ez, hogy külön jutalmazni kell azért, hogy a dolgát végezze, ez kiborít.
Nehéz lesz Cards drukkernek lenni 😕

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 1 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Ezzel együtt vállalom azt a valószínűleg nem túl népszerű véleményt, hogy adni kéne még egy évet a stábnak. Nem tudjuk Murray beválásában mennyi szerepe van KK-nak, más edzővel képes lenne-e ezt hozni. Az is biztos, hogy valami működőképes rendszer az van, csak a HC-nak kéne szintet lépni, hogy rendbe tegye a csapatot, leszámoljon a sok hülye büntetéssel, és megtanulja rendesen felépíteni a meccset. Én erre adnék neki még egy évet, mert láttam már nálunk a gödör alját párszor, és az nem ez volt.
andree
Szerintem sem kell egyből szétrúgni mindent. Azért ne felejtsük el, hogy 2 éve 1/1 volt a csapat, most meg a 2. szezon végére azon megy a morgás, hogy lecsúsztunk a PO-ról. A pozitív mérleg lehetett idénre a reális cél, az épp nem lett meg.
Az látszik, hogy sem Murray, sem Kingsbury, sem az egész csapat nem bír végig egy teljes szezonnyi stresszt, de mindkettejüknek ez a 2. NFL szezonja, és olyan volt a preseason, amilyen. Illetve nagyon szétszórt az egész bagázs. Iszonyatosan sok a fegyelmezetlenség, a büntetés, ezen is mentek el meccsek.
Illetve én továbbra is azt látom a Murray arcán, hogy ő maga sem érti miért csinálja ezt az egész NFL irányítós történtet, nem érzem én benne azt a tüzet, azokat az indulatokat, amit én "várnék" egy franchise QB-tól. A következő év lesz szerintem az igazi mérce.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 2 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
nem tudom, hogy van-e még egy ilyen csapat, aminél ennyire garantált, hogy ha korai meccset játszik, az sz.pás lesz. Az utóbbi években nem is tudom, hogy nyert-e ilyen meccset a csapat. Tök mindegy ki a QB, ki a HC, ki az ellenfél, garantált, hogy ordasnagy zakó lesz belőle...

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 2 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Úgy néz ki igencsak kifogytunk a cap spase-ből. Ráadásul még kellene az újoncokra is pénz, valamint Hopkins is valószínűleg új szerződést akar. Szerintetek ki lesz az áldozat, esetlegesen benne lehet 1 Peterson trade?
Leon78
Nincs sok draftcetli, elvileg pont takarja a mostani hely. Egy Chandler Jones átalakítást/hosszabbítást valószínűbbnek gondolnék a lista elejéből, de aztán ki tudja. A lista közepéből/végéből sokkal könnyebben lehetne felszabadítani pár milliót.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 3 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Van potenciál ebben az új sémában, csak nem tudom miért csak az utolsó 8 percben tolták.
Viszont ennyi DL által leütött passzt nem is tudom, hogy láttam-e már meccsen. Nem tudom, hogy Murray magassága-e az oka, vagy csak az, hogy nincs szokva ekkora méretű ellenfelekhez, de fura volt látni, hogy vagy 4 passz se jutott át a LOS-on emiatt.
DEF viszont annyira nem tetszett. Olyan üresen voltak elkapók, hogy -egy haveromat idézve- még öreganyám is oda tudta volna dobni az elkapónak. Vagy a zónák vannak szarul megrajzolva, vagy a játékosok nem csinálják azt, amit kellene, de ha így marad, akkor a jövő hét csúnya lesz.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 3 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
@ProFootballTalk: Multiple sources say the Dolphins are close to a deal for QB Josh Rosen, and that a deal may actually be tentatively done. Arizona would get pick No. 48 from Miami.
Bazzani
legyen így!

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 3 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Tudom, hogy mindenki Murray-t jósolta ide,de azért én bíztam benne, hogy borítják Keim-ék a papírformát, de sajnos nem...
Csak nehogy mi legyünk az új Browns.
De hogy ezek után mit tudnak kezdeni Rosennel... Félek tőle, hogy semmit.

Just a simple Lineman... ZP#76

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Bocsi hogy ideoffolok FA mozgásba, de ezen besírtam 😀 😀

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 10 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Igazából azért is dobtam be ide ezt az egészet, mert szerintem elgondolkodtató, hogy egy országban, ahol 2010-ben volt először akármilyen bajnokság is, és jelenleg sincs 10-12 csapatnál több az országban, mégis össze tudtak rakni egy Nemzeti Válogatottat, amivel kiálltak egy nemzetközi meccsre, nálunk meg semmi hasonló sincs, pedig elviekben előrébb tartanánk mint ők nem?
Megzakózták őket, mint a sz@rt? Igen... És? Szerintem még így is nagyobb volt az érdeklődés ez a meccs iránt, mint akármelyik magyar döntő iránt.

Amúgy szerintem túl van misztifikálva ez az egész, nem kell ide külön edzőt, meg külön stábot nagy pénzekért fenn tartani. Minek?
Szerintem nagyjából mindenki tisztában van vele, hogy ki az országban a 4-5 legjobb edző (vagy melyik csapatnál kell keresni őket), 2-3 legjobb csapat. Meg is van a szakmai, és emberanyag nagy része.
Ezen felül, ha minden csapat mondana 1-2 embert, akik az ő csapatjukban a legjobbak, egy 2-3 napos training camp keretein belül össze is lehetne rakni egy 50-55 fős csapatot, ahol tényleg a legjobbak vannak, aztán lehetne kopogtatni mindenfelé, hogy nézzétek van ilyenünk.
Épp azért, ami fel lett emlegetve, hogy Európában a Nemzeti Válogatottat tartják a legfontosabbnak. Ezt kellene/lehetne kihasználni, elvégre Európában lennénk nem?

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 7 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
ZP-Sharks 2
45-0
(3-0; 7-0; 28-0; 7-0)

Köszi a Cápáknak a sportszerű meccset!

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 8 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
hátha érdekel valakit 😊

A West Bowl Aréna sorozat végeredménye:
1. Veszprém Wildfires
2. Zala Predators
3. Komló Miners
4. Kaposvár GoldenFox
5. Mecsek Mountaineerz

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 8 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Még nem láttam itt, így beírom, max. már mindenki tud róla:
Megalakult a Gyöngyös Falcons American Football ClubCollapo
Mi folyik itt Gyöngyösön?? 😊VT
AmerikaI FOCIgaborh
Hát még itt mi folyik:
 sports.yahoo.com/news/italian-league-offers-tim-tebow-183143656--spt.htmlVT
Ezt egy csomó csapat be fogja próbálni, és Tebow nem fog odamenni. Persze hírverésnek nem rossz.Szobi22
Igen, én is úgy hallottam, hogy a ZP-nél már volt próbajátékon is, de a Kopi lenyomta minden téren, úgyhogy... Azért autogrammot kértek tőle ketten is.
😊VT
Ez így is volt! Illetve felajánlottunk neki egy év tagdíjmentességet, egy sorvezetői pozíciót a Flexben, amihez járt volna ingyenes céges telefonhasználat is, illetve kedvezményes szálláslehetőséget kaphatott volna az egyik játékosunk szüleinek lakásában, de aztán végül nem lett szerződés. Azért ezekért a juttatásokért teljesíteni is kell. 😀

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 9 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Jelenleg sokan azon dolgoznak, hogy helyrerakják az elmúlt X évet Zaho_Mustangs
A szövetség ügyeiben abszolút laikusként kérdezem, hogy annyira komoly személycsere nem volt az elnökségben, nem? Mert ahogy látom, az eddigi egyik VP-ből lett az elnök, a másik VP-ből meg a sportszakmai ügyekért felelős személy, tehát most az a cél, hogy az eddigi munkájukat helyrerakják?jjncaa
az alapvető baj az, hogy az elmúlt ~4 évben, amióta ilyen mindenféle szövetségi gyűlésekre járok, hogy még mindig ez az egyik legösszeszedettebb akármilyen terv, vagy beszámoló, amit látok. És tényleg akkora kupleráj volt ott az elmúlt időszakban, és annyira átláthatatlan volt a szövetség teljes működése mind gazdasági, mind szakmai oldalról, hogy a korábbi években is csak azért voltak elfogadott beszámolók, és tervek, hogy ne legyen bírság, meg egyáltalán a működési feltételek meglétének látszata meglegyen.
Ez az év olyan év, amikor nagy változások történtek, megkezdődtek olyan folyamatok, amik talán hosszabb távra mutatnak. Bízni kell az új vezetőségben, egyrészt, mert végre van minden területnek felelőse, aki csinálni is akarja a feladatát, nem csak papíron van ott, másrészt mert jobbat nem tudunk. A cikk írójának szerintem minden feltétele adott, hogy ha akar, akkor konstruktívan részt tudjon venni ezekben a folyamatokban.
Ha jövő ilyenkor is ennyi lesz a szakmai tervezet, akkor jogos lesz a kritika, de idén szerintem nem.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 9 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Én eddig Róluk nem hallottam, de zseniális csapatnév választás!! 😀

"A Vác Pandák egy nagyon amatőr amerikai futball csapat."

 pandas.5mp.eu/web.php?a=pandas
Zaho_Mustangs
Csak át kéne nevezni magunkat is Egerszeg Ponys-ra. Aztán lehetne Pandas-Ponys örökrangadó! A Megacukiság garantált!! 😊

Just a simple Lineman... ZP#76

15 napja
Natloz Arizona Cardinals 274
McCoy esküszöm nem játszott szarabbul, mint Kyler szokott. Jó, ő nem fut meg nincsenek váratlan zseni húzásai, de legalább nagyobb hiba nélkül levezényelte a meccset. Mennyivel is keres kevesebbet?
Persze a W-hez kellett a másik oldalon egy teljesen fogalmatlan csere QB is.
csongi
Jobban nézett ki a támadósor McCoy-al, de ez sztem most nem Murray felé kritika, hanem az edzők felé.
Nem csak annyi volt a playdesign, hogy Murray ha lát célpont szerűt, akkor dob, ha nem, akkor fut, hanem fel kellett építeni. Az első driveban, nem véletlenül szinte csak passz ment. Ha én lettem volna a Rams D koordinátor, én is arra készültem volna, hogy futni próbálna az ellen egy csere irányítóval. Hát nem így lett, végig is mentek a pályán. Amikor pedig átálltak arra, hogy jobbára passz van, megnyílt az út Conner előtt, bár az OL nem mindig volt a helyzet magaslatán. A védelem is egész jól nézett ki, nem volt sok csúnya elnézés és missed tackle.

Robbie Anderson meg mekkora fogás volt már! Ja... Nem ide! Mindegy, gombokért van itt, év végén útjára lehet engedni.

Továbbra is azt várom, hogy ki legyen kurjantva minden edző (na jó, VJ maradhat), és egy új stábbal talán Murray-t is el tudnám nézegetni a támadósor élén. Megkedvelni sose fogom igazán, de ha hozza az eredményeket, akkor haragudni talán nem fogok rá, és az általa képviselt támadó stílusra 😀

Just a simple Lineman... ZP#76

1 hónapja
Natloz Arizona Cardinals 274
Meg kéne húzni a váratlant, és elhozni Sean Paytont amíg még szabad.
Kingsbury aktuális statisztikája: 26-29-1, 46% win rate. Ez annak fényében különösen kellemetlen, hogy egy 1/1-es szezon után érkezett, ergo bőven megvoltak a lehetőségei és a draft tőke hogy 3+ szezon alatt kiforrja magát a rendszere.
Ne legyen igazam, de ez a 2022-es év KK, Keim és Murray szerződéshosszabbításaival kellően hosszú távra hazavágta a franchise jövőjét. Szabadulni tőlük nehéz lesz és fájdalmas, viszont teljes rebuild nélkül marad a szezononkénti 6-9 győzelem, szökőévente egy one-and done Wild Card körrel.
Ha a TNF Hopkins-al nem hoz gyökeres változást, akkor egy időre én átszokok a Bills meccsekre.
Kexandro
Ettől tartok én is, és mondtam is haveromnak a nyáron, hogy amikor megkapta egy közepesnél kicsit jobb irányító a nagy pénzt, megerősítették körülötte a rezsimet, és rá is fordultak vele a Romo-Garrett féle 2010-es évek Cowboysa által kijárt útra. Annyira nem lesz szar a csapat, hogy fejeket kelljen hullatni, de annyira jó sem lesz, hogy valamire való PO esélyek legyenek.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 1 éve
Natloz Arizona Cardinals 274
Ezzel együtt vállalom azt a valószínűleg nem túl népszerű véleményt, hogy adni kéne még egy évet a stábnak. Nem tudjuk Murray beválásában mennyi szerepe van KK-nak, más edzővel képes lenne-e ezt hozni. Az is biztos, hogy valami működőképes rendszer az van, csak a HC-nak kéne szintet lépni, hogy rendbe tegye a csapatot, leszámoljon a sok hülye büntetéssel, és megtanulja rendesen felépíteni a meccset. Én erre adnék neki még egy évet, mert láttam már nálunk a gödör alját párszor, és az nem ez volt.
andree
Szerintem sem kell egyből szétrúgni mindent. Azért ne felejtsük el, hogy 2 éve 1/1 volt a csapat, most meg a 2. szezon végére azon megy a morgás, hogy lecsúsztunk a PO-ról. A pozitív mérleg lehetett idénre a reális cél, az épp nem lett meg.
Az látszik, hogy sem Murray, sem Kingsbury, sem az egész csapat nem bír végig egy teljes szezonnyi stresszt, de mindkettejüknek ez a 2. NFL szezonja, és olyan volt a preseason, amilyen. Illetve nagyon szétszórt az egész bagázs. Iszonyatosan sok a fegyelmezetlenség, a büntetés, ezen is mentek el meccsek.
Illetve én továbbra is azt látom a Murray arcán, hogy ő maga sem érti miért csinálja ezt az egész NFL irányítós történtet, nem érzem én benne azt a tüzet, azokat az indulatokat, amit én "várnék" egy franchise QB-tól. A következő év lesz szerintem az igazi mérce.

Just a simple Lineman... ZP#76