A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Tennessee Titans

19 feliratkozó

 
1 napja
Druid Tennessee Titans 565


Remélem nem kacsa...
4 napja
Nandito Tennessee Titans 1 752 — Titans fan

Music City Miracle
1
4 napja
Cuchulain82 New England Patriots 293
Gabbert tavaly is hozott egy W-t a Cardsnak a Jax ellen, minden évben benne van egy győzelem /de csak egy 😉/
4 napja
Nandito Tennessee Titans 1 752 — Titans fan
Igaza van Titansnak, ez bravúros W! Amikor megtudtam, hogy Mariota helyett Gabbert játszik, egy lyukas garast sem adtam volna a győzelmünkért. A harmadik negyedbeli szenvedést látva már el is temettem a csapatot, de szerencsére a fiúk nagyot küzdöttek. A gyönyörű ST játék mellett Gabbert vállalható szintet hozott, a futójáték is tetszett, és a D is odatette magát. Már csak egy egészséges Mariota kéne...

Music City Miracle
4 napja
Titans Tennessee Titans 529 — Tennessee fan
Na, ez bravúros volt.
Nem hittem volna, hogy megtartjuk, időnként tényleg úgy jöttek át, mint kés a vajon, de végül, amikor igazán kellett, akkor vhogy mindig megállítottuk őket.
És bevállalós, reális kockázatvállalós meccs volt, a puntnál igazán bravúros észrevétel volt, hogy nincs rajta senki, a futójáték időnként egész szépen termelt (azért a végén szebb lett volna lefuttatni az órát, de mind1), a passzjátéktól nyilván nem várhattunk sokat, de amennyi kellett, az jött; szóval meg van az első győzelem, Mariota remélhetőleg jövő hétre 100% lesz, aztán bármi lehet.
(és meg van december 2-re a jegy a Jets ellen...😉)

TitanUp!

1
8 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 16 219 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
Mariota játszik!!!
11 napja
Beki New York Jets Syracuse Orange 10 503
Titans’ TE Delanie Walker suffered a broken ankle and ligament damage in there as well, per source. He is not expected to play again in 2018. - Schefter

Jets1
11 napja
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 10 057
7óra 10perces volt a meccs 😀

a meccs végén már fox is leszarta a közvetítést, kb egy kameraállásbol közvetítettték végig. Néző is alig volt a lelátón
érdekes meccs volt 😀

Szerkesztette: braxa88

11 napja
Wyatt New England Patriots 18 467 — Three-time EL-champ^^
Voltak tényleg villanásokTitans
Ja, meg is állt kétszer a meccs 😕 😊

2
11 napja
Nandito Tennessee Titans 1 752 — Titans fan
Sajnos bírózni kell, nincs mese! Mariota már rég átadta a labdát, mikor kiütötték, még sárga sem ment rá. Lewanra láthatóan mentek, Branch szó szerint sisakkal kifejelte, észre se vették. A ligának nem eszetlen szabályokat kéne hoznia, hanem az ilyen alattomos, szándékos sérülés okozásnál kéne példát statuálni. Henry visszafújt TD-jénél pedig fogták Walker sisakrácsát, mégis rá dobtak holdingot. A sporik teljesítmény katasztrófa volt, és érdekesen csak a kárunkra tévedtek hatalmasakat. Mindenesetre ez a Miami egy alattomos, piszkos csapat, és az ámokfutásukhoz még hivatalos támogatást is kaptak.

Egyébként elég rossz volt nézni a játékunkat. Hihetetlen, hogy Mariotával nem tudunk mit kezdeni, a szünet előtt talán 9 passzkísérletnél tartott, és kb 100 yardnál. Ez nekem nagyon kevés, tavalyhoz képest semmi javulást nem láttam, pedig azért hozták ide LaFleurt. Az intek elvileg a könyöksérülés miatt jöttek, állítólag nem érezte e kezét és az ujjait. (A sérülés után két passza volt, mindkettő int lett.) A futójáték csak a második, hosszabb kényszerszünet után indult be. A D tavaly még a futás ellen jó volt, most azért annyira nem, és a drága secondarynket is megégették. Az ST is engedett egy nagy játékot, de legalább csinált is egyet. Walker szezonjának szerintem vége, remélhetőleg Mariotát és Lewant sikerül összedrótozni a héten.

Nem erre számítottam, ha már edzőt cseréltünk, akkor ennek a csapatnak hasítania kéne... Pesszimista vagyok, ez a teljesítmény kb 5-11-re lesz elég. Bár érdekesség, hogy két éve nyertünk Miamiban, de akkor ők mentek PO-ba, tavaly mi kaptunk ki, mégis PO-ba jutottunk. Ez alapján jó esélyünk van ismét a rájátszásra, csak kár, hogy a pályán látottak alapján semmi ok nincs a bizakodásra.

A villámlás miatt amúgy olyan hosszúra nyúlt a meccs, amire még nem volt példa a ligában. Kb hat órán át tartott.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
11 napja
alatriste Green Bay Packers 6 703 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lewan kiütésére nem jön flag, de ha egy vedő 0,3mp-et késik a QBn az 15 yard.
Érthetetlen.Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
1
11 napja
Titans Tennessee Titans 529 — Tennessee fan
Nehéz nem bírózni, de megpróbálok...

Szóval nyilván egy elég össze-vissza meccs volt, nehéz volt ritmusba kerülni. Nyilván fontos hibba volt nekimenni az elején a negyedik kísérletnek a második FG helyett, bár kb. érthető döntés - de szörnyen rossz játékokat hívtak rá... nyilván ettől még a védelemnek a 98 yardos drive elfogadhatatlan, aztán Mariota sérülése a lehető legrosszabb megoldásokat hozta, aztán persze a special team is hozzátette pozitív és negatív oldalon is a magáét, kár, hogy minden csapatrész először a rosszat hozta, aztán próbálta valahogy kompenzálni a hibákat...
(Henry visszafújt TD-je és az, hogy utána a maradék 13 percben labdához sem ért.... ehhhh. )

Összességében a vereség mindegy, hogy hogyan alkult, akkor is vereség, egy gyenge közepes Maiamitól, és a sérülések elég rosszul néznek ki az egész szezonra előre tekintve.

Voltak tényleg villanások, de az egész tényleg ilyen folyamatos kapaszkodás volt, meg gyötrelem és küzdés, számtalan hibával megspékelve minden oldalon.

Otthon a Houston, Jax idegenben, aztán megint otthon a Pilly ... és attól tartok ha ezek közül nem nyerünk legalább egyet kb. el is dől a szezon... hát, a hét elején majd meglátjuk Mariota sérülése hogy alakul, Lewan mikor térhet vissza és Walker visszatér-e egyáltalán...
Ennél jobb szezonkezdetben bíztam, az biztos.

TITAN UP!

2
20 napja
Titans Tennessee Titans 529 — Tennessee fan
Na végre eljött a nap, hogy tényleg el tudok kezdeni foglalkozni a csapattal, én egyszerűen nem bírom és tudom követni, amíg nem vagyunk lent 53-nál.

A felkészülés amennyire követtem elég hektikus volt, nem igazán lehetett látni az előrelépést, de jövő vasárnap ebben is sokkal okosabbak leszünk.

Mindenesetre lássuk azt az 53-as keretet, aztán majd lehet okoskodni.

24 napja
Beki New York Jets Syracuse Orange 10 503
#Ravens are trading LB Kamalei Correa to the #Titans, source confirms @jeffzrebiec report. Former second-rounder heads to Tennessee.

6. kört adtok.

Szerkesztette: Beki

Jets1
1 hónapja
pakesz Tennessee Titans 1 506 — Titans fan

Vereséggel kezdődött a pre season a csapatnak. Nyilván messzemenő következtetéseket nem kell levonni ebből a meccsből,...

Posted by Titans Hungary on Saturday, 11 August 2018


A Packers elleni meccsről.

Titans szurkolói csoport: https://www.facebook.com/groups/313358178836529/
1
1 hónapja
pakesz Tennessee Titans 1 506 — Titans fan
Üdv mindenkinek! Nate Palmer és Phillip Supernaw is IR-re került. Vaccaro-nak ott a lehetőség, hiszen a kezdőig verekedheti magát. Kerry Coombs az új secondary coach elég komoly munkát tol. Pár videót láttam, nagyon tudja motiválni a játékosokat, és persze szakmailag is a toppon van. A Titansnál régen mondhattunk ilyet, de ha a sérülések elkerülik a csapatot akkor a secondary-vel nem lesz probléma.

Titans szurkolói csoport: https://www.facebook.com/groups/313358178836529/
1 hónapja
Beki New York Jets Syracuse Orange 10 503
Leigazoltátok Vaccarot.

Jets1
1
1 hónapja
Beki New York Jets Syracuse Orange 10 503
Cyprien ACL szakadás.

Jets1
1 hónapja
Wyatt New England Patriots 18 467 — Three-time EL-champ^^
• Az UDFA WR-ek közül Jordan Veasy és Deontay Burnett lóg ki a pozitív értelemben. Veasy magas és nagy, és ezt a testalkatot nagyon jól használja arra, hogy távol tartson védőket ill. hogy tiszta célpontot nyújtson az irányítónak. Burnett jól futja az útvonalakat, és nagyon jó kezei vannak. Ma mindeketten jól muzsikáltak, alig várom már a preseasont, hogy megmutassák, valóban mit tudnak.
Druid
Ennek örülök, ha már folyamatosan nálatok kötnek ki a húzott elkapóim, valaki igazán beválhatna 😀 (jó, Taywan még beválhat azért 😊 )

Kíváncsi vagyok a vetődős elkapásokból láthatunk-e az NFL-ben valamit 😊


1
1 hónapja
Druid Tennessee Titans 565
TC második nap, 07.27.
Lewan is aláírva, úgyhogy csapjunk bele:

3. legjobb: Taylor Lewan
Nehéz egy támadófalembert kiemelni edzés alapján, plána a TC ezen szakaszában, mikor még vállvédő nélkül edzenek, de Taylor jelenléte mellett, mikor fizikai valójában ott van, nem lehet elmenni. Miután reggel aláírt, kijött edzésre, és egyszerűen dominált a pályán, ezáltal az O már sokkal jobb napot zárt. Edzés utáni Boss Hogg öltönye pedig mindent vitt….. 😀

2. legjobb: Jayon Brown
Jayon Brown ismét megvillant. Bár nincsenek kontaktok, Brownt könnyű kiszúrni, mert mindenhol ott van a pályán, oldalvonaltól oldalvonalig. Egy gyönyörű közbelépésével halászott le egy MM passzot, INT. Egyszerűen kiváló volt ma, ezért úgy gondolom, hogy dacára a telített ILB sornak, neki biztos helye van a rosteren.

Legjobb: Corey Davis
A nap HŐSE egyértelműen Corey Davis. 7-a-7 elleni és teljes csapatos gyakorlatokban összesen 4 TD-t ért ma el. Adoree Jackson-t verte meg egy deep post útvonalon, és ezáltal egy hosszú TD-t behúzott. Malcolm Butler ellen is elkapott TD-ket, az egyiknél átküzdötte magát Butleren, majd egy akrobatikus elkapással húzta be a bogyót az endzoneban. AButler vs. Davis csata valószínűleg az egyik legérdekesebb lesz, amint a TC alatt látunk: Butleré volt az első nap, Davisé a második. Ezekben a fiúkban hihetetlen versenyszellem van, és a következő hetek folyamán remélhetőleg ezzel egymás fejlődését is elősegítik.

TÁMADÓK
• Összességében a mai nap a támadók nagyot fejlődtek. Taywan Taylor-al és Delanie Walker-el sokkal jobb volt az összhang, Corey Davist pedig már írtam.
• MM ma „élesebbnek” tűnt. Ami Mariotával kapcsolatban már két edzőnap után is feltűnő, hogy sokat javult a pontossága. Tavaly a hosszú labdákkal nem volt jó, de idén egyszerűen gyilkos pontosságal szórja a hosszú passzokat eddig.
• Darius Jennings néhány könnyű labdát ejtett el, elég pocsék napja volt.
• Nick Williams néhányszor kapott WR szerepet az első csapatnál, míg tegnap Michael Campanaro-t próbálták ki itt. Williams nagyon hirtelen irányváltásokkal fútja az útvonalait, de neki is volt ma egy dropja.
• Akrum Wadley-nek is voltak ma villanásai. Nagyon fürge, és a backfieldről nagyon jól futja az útvonalakat. Elég jó esélye van roterre kerülni.
• David Fluellen kezéből Tye Smith ütötte ki a labdát, fumble-t okozva.ű
• Az UDFA WR-ek közül Jordan Veasy és Deontay Burnett lóg ki a pozitív értelemben. Veasy magas és nagy, és ezt a testalkatot nagyon jól használja arra, hogy távol tartson védőket ill. hogy tiszta célpontot nyújtson az irányítónak. Burnett jól futja az útvonalakat, és nagyon jó kezei vannak. Ma mindeketten jól muzsikáltak, alig várom már a preseasont, hogy megmutassák, valóban mit tudnak.
• Blaine Gabbertnek egy ágyú van a keze helyén. Néhány passzát elnézve könnyen rájön az ember, hogy a 2011-es drafton miért választották olyan magasan. Ma egy jó napot zárt, szerintem kimondhatjuk, hogy nem lesz verseny a QB2 posztért.
• Támadásokban egyértelműen látszódik a Shanahan taktika. 4-out, yankee, pivot útvonalak. Ami egyértelműen látszik tavalyhoz képest, hogy a WR-ek útvonalainak kombinálásával sokkal könnyeben jutnak szebad területre.
• Ma is sokszor használták Corey Davist a slot elkapó pozícióban. Többet volt ott, mint Taywan Taylor, aki a mai nap is főleg kívülről indult.
• Jonnu Smith mellett Luke Stockerappears tűnhet még fel 3TE-s felállásoknál.
• Mint várható volt , a falembereknél az outside zone blokkokat gyakorolják. Az OL edző Keith Carter nagyon impresszív munkát végez: mindig letisztázza a játékossal, hogy mit vár el, és ez hogyan fogja őt majd segíteni a pályán az adott playnél.

VÉDŐK
• A mai nap legnagyobb híre RAK lehetséges sérülése. Egy erős Luke Stocker oldalblokktól a földre került, majd lejött a pályáról. Kb egy percig beszélt néhány trénerrel a pálya szélén, majd földhöz vágta a sisakját, és berohant az öltözőbe. Nincs hivatalos infó róla, néhányan vállsérülésre tippelnek. Nem tűnt úgy, mintha fájdalmai lennének, reméljük semmi komoly.
• Harold Landry lépett utána Orakpo helyére. Ezáltal a $80 millió dolláros emberrel került szembe, és Lewan mutatott a rookienak egyet-s-mást. Futás ellen jól védekezett, de egy felé irányuló bootleg alatti MM pump-fake-et nagyon megevett.
• Rashaan Evans szintén kapott lehetőséget az első csapattal. Ő és Will Compton váltogtták egymást Wesley Woodyard mellett.
• Jayon Brown-t megdícérte Vrabel edzés után, mondván: “elkezdett nagyon jó érzékkel játszani”. Mi is láthattuk, ahogy oda-vissza „átrepked” a pályán.
• Wesley Woodyard tavalyi jó formája folytatódik, általában jó százalékkal tör át az O falon a backfieldre. Elég magas szinten pörög most.
• ILB Nick DeLuca át lett mozgatva TE-be, mivel az ILB csoport tömve van, és Vrabel szerint DeLuca-nak több esélye van TE-ként segíteni a csapatot.
• Mostani állás szerint a 2. számú safety-k Kendrick Lewis és Demontre Hurst, utánuk pedig Dane Cruikshank bármelyikük helyett.
• Matt Dickerson, egy UDFA defensive end a UCLA-ről, megvillant ma. A második számú védelemmel dolgozott, és a méretei (6,5 és 292) ellenére nagyon fürge.(191 cm és 132 kg)

EGYÉB
• Ben Jones, Derrick Henry, Kevin Byard, és Corey Davis offseason díjakat kaptak. Vrabel szerint ezek a srácok „mindent és még többet” megtettek az offseasonben, ezért amit a CBA keretein belül tud a csapat extrát nyújtani nekik, azt megkapják.
• A DB-k 1-1 elleni gyakorlatánál egy védekező pass interference után a szokásos büntetőfeladat jött. Mivel a szabálytalanság közben épp Vrabel volt a csoporttal, ő is csinálta a büntetőfeladatot…..
• Ma volt egy fake field goal !
4
1 hónapja
Beki New York Jets Syracuse Orange 10 503
Adam Schefter @AdamSchefter
Titans giving OT Taylor Lewan a 5-year, $80 million extension that includes $50 million guaranteed, source tells ESPN. Richest OL deal in NFL history.

Jets1
1 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 4 940 — Jedi Master
Draft elott se értettem miért tagsálták taksálták ilyen magasra. Épp nem lett első körös... Igazi megabust a pali. Kívánom hogy Landry jobban beváljon.
Jobban is illik 34OLB-nek mint a targoncafordulékonyságú Dodd.
alatriste
Szólhattál volna, mielőtt elvittem kényszerűségből Jafl-ben 😀
Chargers LT
Neked aztán szólhat bárki bármit 😀
Wyatt
Jó, tudod, hogy van ez, nálam is mindenki elit draftkor 😀
De ezt a marha Doddot kivételesen tényleg kényszerből húztam be, mert kivitték előlem az uccsó rushert is akkor.

1 hónapja
Wyatt New England Patriots 18 467 — Three-time EL-champ^^
Draft elott se értettem miért tagsálták taksálták ilyen magasra. Épp nem lett első körös... Igazi megabust a pali. Kívánom hogy Landry jobban beváljon.
Jobban is illik 34OLB-nek mint a targoncafordulékonyságú Dodd.
alatriste
Szólhattál volna, mielőtt elvittem kényszerűségből Jafl-ben 😀
Chargers LT
Neked aztán szólhat bárki bármit 😀
Megy a TC! Butleré az első edzésnap játéka!

 twitter.com/MySportsUpdate/status/1022520417041506304
Nandito
😕

1 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 4 940 — Jedi Master
Draft elott se értettem miért tagsálták ilyen magasra. Épp nem lett első körös... Igazi megabust a pali. Kívánom hogy Landry jobban beváljon.
Jobban is illik 34OLB-nek mint a targoncafordulékonyságú Dodd.
alatriste
Szólhattál volna, mielőtt elvittem kényszerűségből Jafl-ben 😀

1 hónapja
Nandito Tennessee Titans 1 752 — Titans fan
Megy a TC! Butleré az első edzésnap játéka!


Music City Miracle