Toto21

Cleveland Browns

Toto21
Lakhely
Bécs
Utoljára láttuk
52 perce
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
2 425Utolsó 10 fórum hozzászólás

3 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Henne az uj Foles?

3 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
garbage time?

3 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Ugye nem Wills volt az.
Toto21
de
ulpianus
na bazz 😕

3 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Ugye nem Wills volt az.

3 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Még mindig az a véleményem, hogy pisztolypárbajban alulmarad a Browns. Kontrollálni kell a futójátékkal a meccset és valahogy labdát szerezni. Go Browns!

4 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Rajtunk a sor.
Volt már egy hatalmas csatája Mayfieldnek és Mahomesnak az egyetemen ha csak fele olyan jót látunk már mindenki nyert.

Veszteni valónk nincs. Mindent bele GoBrowns!!!
P@trik
Ennyi!

A legfontosabb kontrollálni kell az órát. Fontos lesz, hogy a futás működjön. Csak úgy tudom elképzelni a győzelmet, hogy megy a futás és Mayfield-nek nem kell belemenni egy pisztolypárbajba.

Ha Hunt és Chubb 4-5 yard/ carry átlagot tudnak futni és így hosszú drive-okat vezetni, akkor bármi lehetséges.

A D-ben benne van a TO, valahogy úgy érzem, hogy elmúlt hetekben eléggé szerencsések is vagyunk a labdapattanások tekintetében. Ha ez így marad, akkor van keresnivaló Kansas-ben is. Limitálni kell a nagy play-eket Mahomes-tól. Mert ha 2 passzból TD-t tud szerezni akkor kikapunk. Ergo én úgy állnék fel, hogy legalább 1db deep safety legyen, aki figyel Hill-re.

Go Browns ma, bár mostantól minden meccs ajándék. A lényeg a vasas-t kétszer egymás után vertük. Ezzel már nagyon pozitív lett az év. 😊

4 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Egy gondolat még, ki volt az utolsó blue chip player, aki be is jött az első körben draft-oltak közül? Nekem 2000 óta nem jut ilyen eszembe ( Urlacher). Benson, Long, Smith és Fuller talán, de egyik se olyan aki kiemelkedően jó lett volna.

Pedig sikeres draft nélkül nem lehetsz eredményes a ligában. Tehát, ha 1/20-ra lecsúszik valaki akit posztján legjobbnak tartanak húzzuk be! Nincs olyan poszt ahol azt mondanám nem kell ember még OLB se.

SB hétvégén ha minden igaz lesz időm prospect-eket nézegetni, akkor majd írok róluk pár gondolatot. Tavalyiak közül Chinn lett volna egyik kedvencem, előtte években Vander Esch,Donald, stb. Egyiket se húztuk be, sőt évek óta olyan pick-eket húzunk akiknél csak felordítani tudtam, hogy miért???? Trubisky, White, Floyd...

Érdekességképp 2001 óta ez offense lett draftolva:

O-line: C.Williams - Carimi - Long - Colombo

HB: Benson

WR: Terrel - White

TE: Olsen

QB: Trubisky - Grossman

Mennyi lett belőle sikeres? Olsen-t leszámítva. Sexy Rexy-t se mondanám, még akkor is ha SB-ba voltunk vele.

4 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Így 3 nappal a hivatalos események után sem tudom elhinni, hogy maradt Pace és Nagy, s főleg nem úgy, hogy az eredménykényszert kimondták, s ez a 2021 utáni életet is pokolian megnehezíti.

Idén már ellehetett volna kezdeni egy rebuildet, ami most tolódik. Hogy a fenébe lehet feltenni egy évet úgy all-inra, hogy januárban még az sem tudod ki lesz az irányítód? Ekkora világröhejt én még nem láttam. Vagy adjanak nekik 2-3 évet (minek), vagy rúgják ki őket, de ennek az egynek így nincs értelme.

Roster analízis:

Quarterback
Roster: Foles
UFA: Trubisky, Bray
Mehhh. Ezerszer megbeszéltük már, hogy kinek mi a véleménye itt Folesról. Ha ő kezd 2021-ben, akkor mi értelme egy all-innak? Trubisky visszatérésére vajnyi kevés esélyt látok. Na erről a posztról hosszabban később. Tyler Bray 3 éve van itt… na ennyit erről a stábról és Paceről. Nem tartasz egy 29 éves faszit PS-ben, aki soha nem volt és nem is lesz NFL irányító, hanem draftolsz valakit 6-7. körben vagy hozol UDFA-ként, aztán megpróbálod fejleszteni. Akár minden évben. Maximum nem jön be, nagy kaland. Ha kierőszakolsz belőle egy csere szinten már megérte. De nem, itt nem. Itt 6 év alatt nem.

Running back
Roster: Montgomery, Cohen, Pierce
ERFA: Nall
Nekem ez így ok, bár Ryan Pace tavaly nem húzott se drafton, se piacról nem hozott RB-t, szóval nem lepődnék meg, hogy egy projekt OL helyett jönne egy futó. Nall visszajöhet, mert ERFA, de nincs rá szükség.

Wide receiver
Roster: Mooney, Ridley, Miller, Wims
UFA: Robinson, Patterson, Harris, RFA: Carter
Robinson rohadt nagy kérdés, ahogy írtam nem lesz nagy piaca szerintem, de miért jönne ide vissza? Ok szereti a várost. És? Baromi kényes kérdés, de nem látom annyira, hogy ki az a WR needes csapat, ahol a QB megoldott. Tippelni sem tudok mit akarnak vele.
Millert nagyon remélem eltakarítják, nincs egy ilyen emberre szükség. Valaki talán ad érte alamizsnát. Wims játszott eleget, nem élt vele. Próbáljunk meg mást felépíteni.
Patterson jó KR, de futónak és elkapónak rossz, ennyi pénzt nem ér.

Tight End
Roster: Kmet, Graham
UFA: Harris
Graham olyan, mint kézilabdában egy 7-es specialista. 20 yardon belül még mindig top5 TE a ligában. Csak azért szerzett 9 TD-t, mert olyan kő buta a stáb, hogy sok esetben a vonal mellől figyelte ahogy tuszkoljuk a labdát. Viszont ezenkívül használhatatlan, blokkolásnál mínusz 1 ember. 7 milliót lehet vele spórolni, de egy olyan csapat, aki all-int nyom nem tudom, hogy elengedi-e. 10 milliót nem ér. Eltudom képzelni, hogy az alapfizetésből mondjuk 6 milliót átkonvertálnak garantálttá és voidolják, azaz így nézne ki a fizetése.
2021: 1 base salary, 3 signing bonus, 2 restructure bonus = 6 millió
2022 (void): 2 restructure bonus = 2 millió (dead money)
2023 (void): 2 restructure bonus = 2 millió (dead money)
Ezzel idénre lenne kis pénz, a jövő évi dead money meg hol érdekli most Pacet.

Offensive line
Leno (LT), Daniels (LG), Mustipher (C), Whitehair (RG), Massie (RT), Hambright (G), Simmons (G)
UFA: Ifedi (G/T), Spriggs (OT)
ERFA/RFA: Coward (G/T), Bars (C/G/T)
Remélem mindenki árgus szemekkel nézte ahogy a Packers, de főleg a Saints szétszopatta a belső 3ast. A hurrá hangulat kb eddig tartott, látjuk mennyire rossz a Lions, Vikings, Texans, Jaguars védelem és védőfal. Mustiphernek rohadt sokat kell fejlődnie még. Daniels jó, de azért nem a következő Steve Hutchinson, nyilván kezdő kaliber, akivel hosszabbítani kell. Whitehair elfér, de a fizetése és a játéktudása nincs arányosságban. Bars borzalmas volt a Saints ellen, ő nem kezdő kaliber, de mivel ERFA ezért no brainer, hogy egy kb minden poszton bevethető cserét visszahozol. Leno rossz, de nem látom, hogy kire lehetne instant lecserélni. Ő marad.
Massie kihagyta a tavalyi szezon felét, az idei felét és 6,7 milliót lehet spórolni. Nem kérdés, hogy megy.
Ifedi 6-7 milliós játékos lesz legalább, de én ezért nem marasztalnám. Sokat hibázik ő is. S ideje van egy tacklet a drafton húzni (6 éve van ideje egyébként).

Offense need
QB
RT
WR1, ha Robinson elmegy
WR3
U TE, ha Graham elmegy, de egy felépítendő projekt az mindenképpen kellene
C/G (Mustiphernek lehet hozni konkurenciát, és egy projekt mindig elfér)
Projekt OT. (2022-ben Leno nem lesz itt, aztán egyelőre a rosteren szó szerint senki mögötte.)

Így akarunk all-int nyomni…

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Defensive line
Roster: Goldman, Hicks, Nichols
UFA: Urban, Edwards, Robertson-Harris, Jenkins, McCullers

Hickssel mi a terv? 2022-ben lejár a szerződése, addigra már 32 elmúlik. Szerintem hosszabbítunk vele, s az idei pénzéből lesz átalakítva garantált bónusszá, így csökkentve az idei pénzét. Nichols utolsó évébe lép, hosszabbítani kell vele.
Urban visszajön, szerintem Edwardsnak nagyobb lesz piaca, a 3rd down inside rusherek értékesek. 3 millió/év kb az ára. Robertson-Harris megy, sajnálom, de pótolható. Jenkins vetmines játékos, nem oszt nem szoroz. Mivel jó védőfalemberből sem elég soha, ezért egy projekt játékos ide is jöhet.

Edge rusher
Roster: Mack, Quinn, Gipson
UFA: Vaughters, Mingo
Mack szerződését egyszer már alakították, s a 2021-es pénze garantált lesz. Nyilván tradelni nem fogják, szóval itt sok mindent nem tudsz tenni. Quinn alappénze garantált, semmit nem tudsz vele kezdeni. Talán kisajtolnak magukból egy jobb szezont, de mindketten 30+ évesek a szezon kezdetre. Gipsont be kell építeni, vagy legalább hamar kideríteni róla, ha el kell felejteni. Mingo/Vaughters: egyiknek sincs piaca. Egy rebuildnél ugye már most lehetne keresgélni.

Off-ball linebacker
ILB: Smith, Trevathan, Iyiegbuniwe,
UFA: Te’O , RFA: Woods
Sok kérdés nincs. Trevathant post june 1 cuttal ki lehetne rúgni, de nem fogják. Iyiegbuniwe is sikeres pick volt, erről a Packers meccs gondoskodott, amikor Woods volt fenn helyette. Aztán ha lettek volna kételyek, akkor a Saints meccs eloszlatta. Te’O PS-ből felhozva játszott, egyébként jól. Felőlem maradhat jövőre.

Cornerback
Roster: Fuller, Johnson, Skrine, Shelley, Vildor
UFA: Burns
Skrine megy, aligha kérdés.
Fuller hosszabbítás és az idei 11 milliós alapfizetése egy része átalakítva garantálttá, így felszabadítva pénzt az idei capből.
Burns olcsón visszajön, ACL után nincs piaca. Tavaly sem volt. ST embernek és külső corner depthnek bőven jó.

Safety
Roster: Jackson, Lucas
UFA: Bush, Houston-Carson, Gipson, McManis
Gipson 3-4 millió közti játékos, de arra nincs pénz szerintem. Keresünk megint egy éves vetmines stop-gap megoldást. A többiek olcsón visszajönnek depthnek, meg ST-be.

Defense need:
Edge (kell passrusher)
NCB (engem Shelley nem győzött meg)
S
DL depth
ILB depth
CB depth

A védelem utolsó dobása ez az év. Talán egy jó coachinggal ő velük lehet is all-int nyomni. De az offense. Röhögök.

-----------------------------------------------------
Special Team
Santos no brainer, hogy visszajön. Nem lesz még egy ilyen éve, de egy ilyen szezon után nincs GM, aki nem fizetné meg. Évi 3,5-4 millió
O’Donnell visszajön. Stabilan rúg, nincs értelme kísérletezni. Évi 1,8-2,3 millió.

Számok via Spotrac:
Roster: 190,7 + DM 1,8 = 192,5
Salary cap: 190 (Szerintem ennyi azért meglesz) + Rollover: 7,7= 197,7
Cap space: 5 millió

Nem jön vissza:
Trubisky
Patterson
Ifedi
Robertson-Harris
Edwards

Kérdőjeles
Robinson
Tashaun Gipson

Cut: Massie -6,7 M
Skrine -2,8 M
Miller -1,2 M
Iyiegbuniwe -0,9 M

Cap space: 17,6 millió

Átstruktúrálás:
Graham – 4 millió
Fuller -6 millió
Hicks – 4 millió

Cap space: 31,6 millió

Papíron elférhetne minden. Viszont 2022 és a 2023 cap az nagyon komoly „ütést” fog kapni. A Robinson franchise tag nem játszik ezért sem, nem fogunk 18 milliós cap hitet benyelni 1 évre, akkor tényleg semmire nem maradna pénz. S akkor ne beszéljünk arról, hogy vannak, akikkel hosszabbítani kellene.Amit én csináltam volna ebben a helyzetben. Új GM/új HC és egy rebuild.
2021:
Robinson tag és trade. (lásd Jarvis Landry 2018). 3-4. körös draft pick.
Hicks trade. 4-5. körös pick. -10,5 M
Miller trade. 6-7. körös pick -1,2 M
Massie cut -6,7 M
Graham cut -7 M
Skrine cut - 2,8 M
Iyiegbuniwe cut - 0,9 M
Leno ???

Cap space: ~ 34 millió

Extension:
Fuller 9 M / év
Nichols 8 M / év
Roquan 17,5 M/ év
Daniels 9-10 M/év
A 2021-es cap space a signing bonus értékével növekedik.

Cap space: 20 millió


2022:
Mack trade 2-4. kör -5,4 millió
Quinn cut -6,7 millió
Trevathan post June 1 cut -3,5 millió
Foles – 3 millió

Így a 2022-es cap alatt is van pénz, 2023 pedig teljesen tiszta.

2021 draft picks: 1/20, 2, 3, 3-4 (Robinson), 4-5 (Hicks), 5, 6, 6 (comp-Nick Williams), 6 (comp-Chase Daniel), 6-7 (Miller), 7 (Shaheen)

S a drafton, ha valaki QB csúszik és tetszik megyek fel érte, ha nem, akkor amennyire lehet telitöltöm a keretet tehetséggel. Különösen támadófalember fókusz, legalább 2 tackle és egy belső falember.


De így ennek amit most csinálunk semmi értelme.
tüsi91
Adom az elemzést tüsi és köszi, ahogy látom van pár közös gondolat a kerettel kapcsolatban. Főleg az O-line és a hosszabbításokkal kapcsolatban. Szerintem Hicks-et nem kéne elcserélni, de ez csak személyes véleményem.

A legnagyobb probléma, ahogy te is írtad, eléggé örgedő a roster és nagyon kevés a talent, amit ugye a pick-ek elszórása miatt van ( köszi Pace). Ezt kellene nagyon gyorsan orvosolni, különben egyre lassabb folyamat lesz felépíteni valamit.

4 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Ott a 43,5 over....

4 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
figyeljétek meg most jön a Packers TO ( én csak szólok előre)
Toto21
Fumbli lesz vagy INT?
Pizsama
sztem időkérés
Negritis
Fumble, Rodgers nem dob int-et

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Sokak szerint ez volt minden idők legjobb döntője. Szerintem meg nem. Akkor lehetne azt mondani, ha a Patriots megynerte volna, de nekem inkább az az érzésem, hogy a Falcons bukta el. Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett).

Szerintem ez egy kifejezetten rossz döntő volt, mert így most minden csapból a big comeback, meg társai folynak. De pár szakértő szerint is rossz coaching volt, mert 3-28 után 5!!!!, azaz 5 futójátékot hívott Shanny és nem ölte az órát, hanem visszaengedte a fáradt védelmet a pályára. Nem találok szavakat erre, anno azt hittem PC-k nem normálisak ,de szerintem ezek után senki se fog róluk beszélni.

Sajnálom a csapatot, mert szerintem ti érdemeltétek meg volna a győzelmet. Főleg úgy, hogy a Patriots 1 negyedben tudott mellétek felnőni ( ráadás mind1). Érthetetlen. Sok sikert jövőre, igazán szerethető a csapat és normálisak a szurkolók is.

10 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!
LanceVance
De szotyi már nem volt benne, csak a zacsko maga

több mint 5 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Visszanéztem ezt az ominózus red zone szituációt, amikor 4 próbálkozásból nem vittük be és a következők a meglátásaim:

1&goal:
Cutler áthívja Joshua-t jobbról balra ezáltal szabaddá teszi a jobb oldalt. Kulcsfeladata ennél a play-nél Z.Millernek és Longnak van. Millernek fel kell lépni Marshall útját elállni, Long pedig az első tackle után megy Ward-ra. Így jobb oldal üres marad, mert Langford már Shane Ray előtt van lendületben, ergo ha ezt a két játékost fel tudod tartani megvan a TD. Long úgy ahogy de elvégezte amit kellett, Miller pedig túlságosan fellépett, így Marshall elment mellette és leütközte Langfordot. Nincs meg a TD de közelebb kerültünk.

2&goal:
5 emberes pass rush Bennett 1 vs 1 Stewart-al a jobb szélen. Csak a statisztika kedvéért Stewart ( 5 foot 11) és Bennett ( 6 foot 6). Ergo van vagy ca. 20cm magasságbeli különbség. Tehát ilyenkor mint benga állat mit tehetsz?! Első opció futsz a pálya széle felé és kapsz egy magas labdát. Majd felugrassz és a S-nek semmi esélye ott a TD. Második opció visszavágsz és testi erődből kifolyólag elnyomod a S-t, majd belső route-on elkapod a TD-t. Nem tudom minek kellett volna lennie a play-nek, de Cutler alacsony, mellkasra menő dobásából kiindulva a második verziónak. Bennett mit csinál, beleugrik Stewart-ba és eljátssza a hattyúk dalát, mert ilyen lábmozdulatot és kecsességet még nem nagyon láttam. Ja hogy itt nem használ semmit, az nem baj. Jó mind1 megszokhattuk már, csak a szokásos Bennett faszság!

3&goal ( én itt húztam fel magam talán a legjobban):
De hogy miért is pontosan hát ezért: Shotgun felállás, Bennett megint kint a jobb szélen, bal oldalon 2 WR + 1 TE és még van Langford a backfield-en. Denver most már kimegy duplázni Bennett-et, mert úgy gondolják kétszer egymás után nem rontaná el ( de igen ő képes lenne rá), viszont a labdát úgy se neki szánják ergo ez jól jön. Az O-Line úgy ahogy tarjta a pass rush-t. Langford elindul az end zone felé majd balra vág ezáltal elviszi Marshall-t. Cutler érzi a nyomást így fellép a zsebbe, majd passzolna Wilson-nak, aki 1 vs 1 maradt a védőjével ( Bruton Jr. ). Előnyben is van így nincs más dolgod mint Wilson elé dobni a labdát, hogy más ne érje el. Wilson viszont mintha megtorpant volna, így incomplete pass lett belőle. Viszont amit Cutler nem látott meg az az üres befutható terület, amivel ha nem is megy be TD-re de tuti megtehetett volna 3 yard-ot. Szvsz meglett volna a TD és nem értem miért nem futott, pedig jó lábon is. Nekem ez fájt a legjobban a 4 play közül.

4&goal:
Láttad, hogy nem jó Bennett, nem megy a futójáték, az első számú elkapód kuka és ha 3 pontot szerzel, akkor egy TD-vel utána akár nyerhetsz is. Persze igaz, hogy nem ment a játék és nem haladt az offense igazán, de akkor is 4 yard-ot kell megtenned és nincs RZ célpontod ergo NEM MÉSZ RÁ, hanem berúgod azt nyamvadt FG-t ( kövezettek meg, de ez nem volt reális, hogy meglesz). Ha viszont nekimész akkor időt kérsz, mert ez egy annyira fontos play, hogy kell a 6 pont. Felállás empty backfield Langford kinn a jobb szélen ( majd bemozog), belül Bennett, majd balra haladva Miller, Wilson és Meredith. Ezután látod, hogy Millert két ember figyeli, Bennett slotból ugyanúgy két embert kap, és Langfordra marad Marshall egyedül. Langford látszik a LoS várta volna a labdát, de Cutler nem tudta odadobni neki, mert takarták. Így elveszett a lendület, sőt Bennett-ről leváltanak, mert észreveszik, hogy nem rá megy ki a játék. Marshall takarta a belső route-ot Talib pedig leütközte volna Langford-ot, ha oda jutott volna a labda. Viszont szerintem itt is futhatott volna Cutler, bár itt neccesebb volt a szituáció.

Összegezve: én még mindig úgy gondolom, hogy FG-t kellett volna rúgni, mert csak akkor haladtunk, ha volt szabad terület. Betömörülve kell egy Jeffrey, aki fizikai adottságai által veri az ellenfelét és bedobhatod neki coverage-be. Tudom ezzel nem nyerem el sokak tetszését, de ez az én meglátásom.

8 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
2021-es év pár megjegyzés előre:

Eddig 34 játékosnak van aktív szerződése

Offense:

1x QB - Foles
3x RB - Montgomery, Cohen és Pierce
4x WR - Mooney, Millers, Wims, Ridley
3x TE - Graham, Kmet, Clark
2x C - Mustipher, Whitehair
2x G - Daniel, Hambright
3x T - Leno, Massie, Simmons

Defense:

2x DT - Hicks, Goldman
2x DE - Nichols, Gipson
2x OLB - Mack, Quinn
3x ILB - Smith, Trevathan, Iyeigbunwie
6x CB - Fuller, Johnson, Skrine, Vildor, Shelley, Roberson
2x S - Lucas, Jackson

Special Team:

K - nincs
P - nincs
LS - nincs


Cap Space ha 182M marad akkor -200e dollar

Hiányposztok:

1. irányító
2. NR 1 WR
3. pass rush ( depth) ?
4. OL depth ( bár inkább majd felírnám a RT posztot)
5. SS

Nálam no brainer move lenne pénz felszabadítására:

- Cut - Graham - 7M spórolás
- Cut - Massie - 6,7M spórolás
- Restructure - Hicks utolsó éve jön 11,5M lehetne vele spórolni, szerintem hosszabítani fognak vele és növelik a garantált mértékét ( szerintem itt kb 7M fogunk spórolni)
- Restructure - Fuller utolsó éve jön neki is 20M nem ér 11M lehet spórolni, szerintem itt is egy hosszabítás várható, ami back loaded lesz majd. Nálam Fuller fontos láncszem a D-ben, így meg kell tartani ( spórolni fogunk itt is 10M szerintem)
-Restructure - Leno utolsó év itt is nem egy franchise LT. 6,2M lehetne spórolni egy cut-al, de szerintem itt egy pay/cut - hosszabítás lesz a várható ( 5-7M megtakarítás lesz itt is)

Na már most ezekkel a lépésekkel 36-38M-t lehetne felszabadítani, amit a következőképp költeném el:

Re-Sign:

1. Re-Sign Allen Robinson - fizessük meg, ha 18-20M/év aláír akkor írassuk alá 5 évre

2. Re-Sign Ifedi - 1M-ért nem fog aláírni, de ha 2,5M körül aláír akkor maradhat, ha nem akkor Daniels lesz valszeg a jobb guard

3. Re-Sign Santos - végre volt egy rúgó akitől nem kaptam azonnal agyfaszt. 3 év 1,5M/év talán? más esetben draft

4. Re-Sign O'Donnell - ha kevesebbért visszajön ok egyébként draft (1,2M/év 2 évre)

Itt 24-26M el is menne, attól függ Robinson szerződése, hogy nézne ki. Biztos úgy kötném vele, hogy idéndre 10M-nál többet ne foglaljon. De tegyük fel maradna 20-22M

Kiket hoznék:

1. egy rendes T - nekem Daryl Williams a kedvenc FA-em itt, nem lenne olcsó de talán 6-8M/ év ( Schwartz (8M/év-ből kiindulva). Jobbnak tartom, mint Massie, így instant upgrade lenne

2. SS - John Johnson / Neal / S. Williams 3-ból jöjjön valaki - átlag 2,5M a SS szerződése, legyen ez nálunk valakinek egy 3 év / 10M valakinek, itt olcsón lehet jó value-t szerezni

3. sok vet. min-es játékos a draft után roster feltöltésére

+4. WR ha nem jön Robinson vissza ( szerencse mély lesz a FA piac)

Még mindig maradna 12-14M, de szerintem ennél több lesz, mert back loaded szerződéseket tudunk csak adni.

Draft:

Két opció lehetséges:

1. változat

Felmegyünk irányítóért ( ha 1/8 környékén benn van még Wilson vagy Fields), akkor biztos kelleni fog ide és jövő évi 1. kör, valamint egy 3. kör. Második kört nem adnék oda, mert kell még játékos, mert öreg a keretünk

Akkor a második körben kellene egy T vagy WR, szabadügynök piac függvényében, esetleg egy potens ILB ( Bolton vagy Moses), még annyit nem foglalkoztam a prospect-ekkel, így nagyon neveket nem mondanék

hátsó körökben: DL, S, WR, CB és UDFA P,LS,K

2. változat

Foles-al vágunk neki az idénynek ( nem tartom valószínűnek)

Akkor első kör WR vagy OT pick kellene, itt is a szabadügynök tevékenységtől függően, szerintem vagy az O-line-t vagy WR sort erősíteni fogjuk szabadügynök piacról. Én mind a kettőt tenném és a jövőbeli LT-t hoznám el, aki Leno helyét idővel átveszi majd.

Második kör OT vagy WR, attól függően kit hozunk első körben

utána: ILB, S, DL, CB és UDFA P, LS, K

Most így utána olvasva és nézegetve nem vagyunk annyira rossz helyzetben, csak okosan költsük el azt amink van és ne Patterson, Glennon, Burton, Graham félékre...

Vélemények? ( nem vagyok annyira profi ezekben, csak gondoltam szánok most a jövő évünkre kis időt. Biztos sok dolgot nem vettem észre, vagy rosszul csináltam, de nekem ez így tetszene)

5 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Születésnapomra a feleségem meglepett ezzel:(eredeti az aláírás rajta)

Mondja valaki, hogy nem a tökéletes nőt vettem el 😊
rva
Remelem este csak ez lesz rajta, hogy duplan elvezhesd. Boldog szuletesnapot! 😊

több mint 5 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Egy kis összefoglaló az első pénteki minicampről:

Kevin White:

azt mondják, nem csak a szélen( főleg bal oldalon volt fenn), de a pálya közepén ( jobb és bal oldalon is próbálták belülről) is elég veszélyes lesz, ami főleg azért jó, mert Gase playbookjában jó pár Mesh és rub-route play-ek vannak. Örülnék ha elővennénk ezeket a hívásokat, mert ezeket hiányoltam tavaly főleg a mesh play-eket.

Gase azt mondta, hogy félelmetes tehetség van a srácban, még csak most tanulja a hívásokat, de nagyon jól érzi a check-point-kat és a különböző route-kat is simán futja. Ehhez jön még a félelmetes sebessége és az, hogy nagyon jól uralja a testét a pályán.

White szeretné minél hamarabb felépíteni a jó kapcsolatot Cutler-el, hogy tudja ha gáz van rá számíthat.

Hroniss Grasu:


Long fogja segíteni a fejlődésben és playbook elsajátításában.

Jeremy Langford:

Neki pedig Forte lesz a mentora.

Eddie Goldman és Tayo Fabuluje nem edzettek pénteken

************************

És akkor Fangio első interjújából január óta egy-két szösszenet:

" Keményen kell játszatunk, De nem elég ha csak keményen játszunk és ezt rosszul tesszük, legyen az technikailag, vagy feladatok elosztása terén a pályán. Tehát először meg kell tanulnunk az új rendszerben, hogy kinek mi a dolga és utána jöhet kemény hajtás." " És ha elég tehetségesek vagyunk, akkor meg lesz annak az eredménye."

Dícsért mindenkit aki a rosteren van, főleg kiemelte Fuller-t, Ratliff-et, Mekkeleket ( na ere kiváncsi leszek, miért) és Jones-t. Azt mondta elég mély a pass rush választékunk.

Az OLB-nek tudniuk kell támadni az irányítót és coverbe felállni.

Nála a DL a védelem és a rendszer, szíve és lelke. Ha őket elnyomják, akkor ne várjunk sokat a többi játékostól, így az a fontos, hogy ők állják a sarat, így segítve elő a többieknek a hatékony védekezést.


Várom már az első pre-season meccset és remélem a sérülések messze elkerülnek minket.

10 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Nickelodeon szerint Anzalone gyönyőrű haja megbocsájtja a false start-ot. 😀

11 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Elszallt a stream bazz
Toto21
Aki nem Makat hallgatja az...
Muffalo_Bafia
Es ha Bills-nek szurkolok?
Toto21
1500 a bandwagon ticket, számlát kérsz róla uram?!
Muffalo_Bafia
a B- betűs csapatok a kedvenceim. Bears, Browns, tudsz rá adni 50 százalékot? 😀
Toto21
én meg "hajjak" éhen
Muffalo_Bafia
mindenre megoldás a sör. Egyszerre étel és ital, laktató, finom, enyhíti a fájdalmat, szebbé ( és elviselhetőbbé) teszi a nőket és olcsóbb mint egy hambi.

több mint 3 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?
steelwolf
én a szerb pólósokat utálom még ennyire! 😀

több mint 5 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 425 — mindegy csak nem a Bears
Ez is egy szar meccs
silent7939
Hogy lehet szar meccs az ahol a hoksz bukasra all?! 😛