Toto21

Chicago Bears

Toto21
Lakhely
Salzburg
Utoljára láttuk
26 perce
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
5 233


Utolsó 10 fórum hozzászólás

6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
Nem rossz, de azért nem elég durva. A PFFnél 4. körös, a pick száma kb a duplája, mint aminek kivitték.
Sixo
jól blokkol majd Daniels futásaihoz. Teljesen jó ehhez
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
ez kidobott pick a Coltsnál. Úgyse fog dobni neki senki
Toto21
Joe Flacco neked senki 😀
Farky
uhhh... ha esze van a csapatoknak Richardsont nem ütik ki a 4. héten idén
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
ez kidobott pick a Coltsnál. Úgyse fog dobni neki senki
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
se DT, se C nem marad mire mi jövünk. 😕
Toto21
OL kell nektek, a DT-t hagyjátok inkább.
Sixo
nincs DL mélység, pass rush és iOL. Bármelyik jöhet. De értelmes DT nincs már
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
Frazier.
A++
tenorx
idáig az egyik legjobb a draftotok idén
Toto21
Azt mondod idén a legjobb Steelers draft? 😀
tenorx
nem az a miénk Williams + Odunze kombóval. 😀

De 2. helyre felfértek 😊
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
OL újjáépítést keménybe tolják.
Sixo
de nagyon jól csinálják. Az a fal kész van.
shagi0206
3. körben jön egy QB, Rattler és akkor meg is van az O.
Sixo
figyeld meg Mitchell is náluk fog kikötni
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
se DT, se C nem marad mire mi jövünk. 😕
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
Frazier.
A++
tenorx
idáig az egyik legjobb a draftotok idén
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
Rattlerért nem fog felcserélni a Falcons?
Cruyffista
úgy hallom a jövő évi 1. kört akarják adni, de senki nem vállalta be idáig
6 órája
Toto21 Chicago Bears 5 233
ez jó pick a Bengalshoz

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Sokak szerint ez volt minden idők legjobb döntője. Szerintem meg nem. Akkor lehetne azt mondani, ha a Patriots megynerte volna, de nekem inkább az az érzésem, hogy a Falcons bukta el. Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett).

Szerintem ez egy kifejezetten rossz döntő volt, mert így most minden csapból a big comeback, meg társai folynak. De pár szakértő szerint is rossz coaching volt, mert 3-28 után 5!!!!, azaz 5 futójátékot hívott Shanny és nem ölte az órát, hanem visszaengedte a fáradt védelmet a pályára. Nem találok szavakat erre, anno azt hittem PC-k nem normálisak ,de szerintem ezek után senki se fog róluk beszélni.

Sajnálom a csapatot, mert szerintem ti érdemeltétek meg volna a győzelmet. Főleg úgy, hogy a Patriots 1 negyedben tudott mellétek felnőni ( ráadás mind1). Érthetetlen. Sok sikert jövőre, igazán szerethető a csapat és normálisak a szurkolók is.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Na ha minden igaz Ausztriaban hetfotol az oltatlanok nem csinalhatjak a kovetkezo dolgokat:
-fitness termek latogatasa
-ettermek latogatasa
-szorakozohelyek latogatasa
-olyan szolgaltatasok, mint: fodrasz, masszor, kozmetikus, stb
-uszoda, Wellness latogatasa
-mozi, szinhaz latogatasa

Ergo mehet dolgozni, bevasarolni es otthon tv-t nezni, vagy elmegy beoltatni magat. Na ezt nevezem tokos huzasnak a kormanytol.
8 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 233
Csebi most
A) örül
B) szomorú
C) részeg
?
warr_b
szerintem először B volt, ezért C lett és most már A!
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
akkor jöjjenek csöcsök. Legyen francia csöcsök vs argentin csöcsök. Döntsünk aszerint ki érdemli meg jobban!
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Én már hangolódok:

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!
LanceVance
De szotyi már nem volt benne, csak a zacsko maga
4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 233
Bold prediction ma 3 golt lo a Manchester United es Hojlunde lesz az egyik
12 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 233
FK cikket nem olvastam, Höri elemzöjét meghallgattam, meg elolvastam pár külföldi értékelést is. Elöször is eléggé eltérö egy-két vélemény, de akkor leírnám én mit gondolok ( nem fogok osztályozni, nincs értelme)

1/10 DARNELL WRIGHT - RIGHT TACKLE - TENNESSEE

Ö egy igazi bástya, aki tud is mozogni és nem csak, mint egy cölöp áll. Sokan azt írják, hogy utat fog nyitni a futásnak a fal jobb oldalán és passz védekezésben is megállja a helyét. Szerintem ez nem egy sexy pick, de rohadt hasznos. Végre elkezdtünk falat húzni hála az égnek. Szerintem instant javulást fog hozni és Fieldsnek is több ideje lesz majd így végigmenni a célpontokon ( mert ugye azok is lettek). Tavaly a legtöbb sack-et szedtük be, szerintem ez redukálódni fog rendesen.

2/53 GERVON DEXTER - DEFENSIVE TACKLE - FLORIDA

Ö lenne a 3-Tech? Nem vagyok benne biztos, nagy darab. Futás ellen hasznos, ami megint kell, mert tavaly nyeltük a yard-okat, mint kacsa a nokedlit. De hajlamos beragadni a snap-nél, és még magasan is játszik, így könnyen kiveszik az támadó falemberek. Nem nagyon láttuk, hogy nyomást tudna generálni, double team ellen is gyenge. Nem tetszik ez annyira, de majd kíváncsi leszek, mit akarunk vele kezdeni. Mivel ez lenne a védelem alapköve, így nem látok a DL-ben idiág nagy javulást tavalyhoz képest.

1/56 TYRIQUE STEVENSON - CORNERBACK - MIAMI

Olvastam olyat, hogy nem illik Eberfluss rendszerébe , ezt mondta Höri is. Játszott slotban és kívül is, így ha nem válik be kívül, akkor belül is megpróbálhatjuk. Remélem Vildor-t vagy Gordon-t kevesebbet látjuk majd a pályán. Amibe jó, hogy jól jam-el a Los az elkapóval és fizikálisan játszik. Viszont hajlamos túlságosan is használni a kezét, ami meg zászlómágnessé tenné. Zónázásban nem jó, inkább press coverage játékos, meglátjuk mit hoznak ki belöle.

3/64 ZACCH PICKENS - DEFENSIVE TACKLE - SOUTH CAROLINA

Ö se lesz 3-Tech, de a futás ellen hasznos játékos. Valami olyasmit képzelek el ezek után, hogy nagy culákkal feltöltjük a DL-t és így már ott megpróbáljuk megállítani a RB-et. Nyomásgenerálást töle se kell várni, nem is voltak ebben kiemelkedö számai az egyetemen.

4/115 ROSCHON JOHNSON - RUNNING BACK - TEXAS

Kellett, de tudtam volna jobb játékost is elképzelni. Viszont jól kigészíthetik majd egymást Herbert-el. Hasonló a játéka Montgomery-hez képest. Jól rázza le a blokkokat, bemegy a sürüjébe és hoz majd yard-okat. Nem az a villámgyors játékos, de jó jel, hogy nem volt agyonhasználva Bijan mögött

4/133 TYLER SCOTT - WIDE RECEIVER - CINCINNATI

Sokan a második legjobb választásnak tartják Wright után. Ami ezzel egyértelmüvé vált, az Velus Jones projekt vége. Szerintem instant PR és KR lesz Scott és ö fogja átvenni a trükkös sweep játékokat, meg egy- két hosszú bomba is mehet majd felé, mert nagyon gyors. Remélem belöle többet fogunk majd kihozni és tudjuk mozgatni vele a láncot.

5/148 NOAH SEWELL - LINEBACKER - OREGON

Jó hát úgy látszik a LB-böl fétise lett a vezetésnek, nem azt mondom kell a mélység, de akkor hozzunk már valami vet. min-es játékost és Sanborn-t fejlesszük. Tavalyi évben volt aki az elsö körbe várta, MLB volt a posztja egyetemen futás ellen hasznos, viszont könnyen zavarba hozható passzjátékoknál. ST-ben fog szerepet kapni, reméljük TJ Edwards és Edmunds nem sérül le.

5/165 TERELL SMITH - CORNERBACK - MINNESOTA

na ö is egy nagyobb testü CB, aki az elmúlt 3 évböl csak az utolsóban volt kezdö az egyetemen. Projekt játékos, mert meg van az érzéke a zónázáshoz. Az idény elején nem lesz sokat pályán, meglátjuk hova jut év végéig.

Nem jött igazi 3-Tech és irányítót se tudunk siettetni ezzel a bagázzsal, de ha az égiek is úgy akarják, akkor a futást jobban tudjuk majd megállítani. Várok még legalább 1-2 FA igazolást a ezen a héten, föleg EDGE posztra. De esetleg DL-ba is.

Úgy látom az évünk azon fog múlni, hogy mennyit fog javulni az offense a támadófal erösödésével és DJ Moore érkezésével. TE és C posztot feltünöen hanyagoltuk annak ellenére, hogy ez a draft class pl TE-ben mélynek számított ez nem tetszik.

Még mindig úgy érzem, hogy Top 5 környékén leszünk jövöre a pick-ek szempontjából, mert vannak szürke munkásembereink, de Fields, Moore és esetleg TJ Edwards-ot leszámítva nincs igazi playmaker a csapatban. Még mindig tehetséghiányban szenvedünk. Wright-ot még nem veszem ide, mert nem láttuk pályán.

Annyira nem értek hozzá, mint pl tüsi vagy sokan mások, de én most így látom. Ennek ellenére várom a szezont és remélem Fields fejlödni fog, mint zsebirányító. 😊
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Argentina remelem a követketö 5 VB-n a csoportkorbol is kizugik. Ekkora tahot, mint a Martinez meg nem lattam, de meg a "nagy" Messi se szol neki, hogy te tesa ezt nem kene. Ugyhogy az en szememben az egesz valogatott leirta magat.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 233
Nemzetközi cégnél melózom, ahol vannak orosz és ukrán kollégák is. Tegnap óta az oroszok nem jöhetnek be az irodába csak HO lehet nekik. Szerintem elég durva lehet most orosznak lenni, nem Oroszországban.