Toto21

Cleveland Browns

Toto21
Lakhely
Bécs
Utoljára láttuk
3 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
2 095Utolsó 10 fórum hozzászólás

2 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
C.J. Mosley is csücsül!
steelwolf
ILB-k elegge problemasak New York-ban

9 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Shaheen Dolphins-ban. 2021-es 6. kör jön erte. Igazan jo 2. körös pick volt... ja nem.

9 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Az Adams trade fényében is akkora lúzer még mindig Pace a Mack trade miatt? Persze tudom hogy nem szabad összehasonlítani a dolgokat de akkor is.
davemayer
Mack Pace egyetlen jo huzasa volt kb. Minden mas kuka. Nem hiszem el, hogy lehet meg itt.

9 napja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Lehet kell masik futo? Gurley-nek nem tetszik a liga terve az ujrainditasra. Ha kell kesz kiulni nagyon sok idot. Egy eves prove it deal-nel rz eleg nagy marhasag mondjuk

1 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Peterk ha lesz szezon akkor szamolj velem

1 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Ha lesz iden valami en jovok. 😊

1 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Bollinak már vezetnie kellene a góllövőlistát az első félidő alapján ehhez képest 0-0.
csebi
Az utolsó jó csatár Tököli volt a Fradinál. Azóta csak alibi játékosok.

1 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Annyira rossz ez a mennyei, hogy a "bajnok" csapat nem bír vezetni hazai pályán és a legtöbb gólt lövő játékosa 8 gólnál jár. Inkább a Fehérorosz meccsek kénének a képernyőre, mint ezek...

Valamint minden riporter minden meccsen elmondja, hogy a külföldi edzők mennyire rosszak... Szép kis propaganda mondhatom.

2 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Fradi egy nagy alibi csapat lett. Nem is akartak nyerni, miután emberelőnybe kerültek. Rebrov-nak mi az elképzelése? Csak mert a játékosok fej nélkül rohangálnak a pályán.

2 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Az igen a.
“PFF's reaction to the 2020 NFL Schedule release”
Teams most likely to have the number 1 pick in the 2021 NFL Draft

1. Chargers
2. Jaguars
3. Giants
4. Bengals
5. Dolphins
empty taxi
Legalabb tudtok jovore elso korben egy iranyitot huzni, aki aztan sok evre megoldja a problemakat. 😀

Szerkesztette: Toto21

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Sokak szerint ez volt minden idők legjobb döntője. Szerintem meg nem. Akkor lehetne azt mondani, ha a Patriots megynerte volna, de nekem inkább az az érzésem, hogy a Falcons bukta el. Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett).

Szerintem ez egy kifejezetten rossz döntő volt, mert így most minden csapból a big comeback, meg társai folynak. De pár szakértő szerint is rossz coaching volt, mert 3-28 után 5!!!!, azaz 5 futójátékot hívott Shanny és nem ölte az órát, hanem visszaengedte a fáradt védelmet a pályára. Nem találok szavakat erre, anno azt hittem PC-k nem normálisak ,de szerintem ezek után senki se fog róluk beszélni.

Sajnálom a csapatot, mert szerintem ti érdemeltétek meg volna a győzelmet. Főleg úgy, hogy a Patriots 1 negyedben tudott mellétek felnőni ( ráadás mind1). Érthetetlen. Sok sikert jövőre, igazán szerethető a csapat és normálisak a szurkolók is.

4 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Baszdmeg a liga legjobb elkapóját odaadta ez a barom állat egy zacskó szotyiért!!!
LanceVance
De szotyi már nem volt benne, csak a zacsko maga

több mint 4 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Visszanéztem ezt az ominózus red zone szituációt, amikor 4 próbálkozásból nem vittük be és a következők a meglátásaim:

1&goal:
Cutler áthívja Joshua-t jobbról balra ezáltal szabaddá teszi a jobb oldalt. Kulcsfeladata ennél a play-nél Z.Millernek és Longnak van. Millernek fel kell lépni Marshall útját elállni, Long pedig az első tackle után megy Ward-ra. Így jobb oldal üres marad, mert Langford már Shane Ray előtt van lendületben, ergo ha ezt a két játékost fel tudod tartani megvan a TD. Long úgy ahogy de elvégezte amit kellett, Miller pedig túlságosan fellépett, így Marshall elment mellette és leütközte Langfordot. Nincs meg a TD de közelebb kerültünk.

2&goal:
5 emberes pass rush Bennett 1 vs 1 Stewart-al a jobb szélen. Csak a statisztika kedvéért Stewart ( 5 foot 11) és Bennett ( 6 foot 6). Ergo van vagy ca. 20cm magasságbeli különbség. Tehát ilyenkor mint benga állat mit tehetsz?! Első opció futsz a pálya széle felé és kapsz egy magas labdát. Majd felugrassz és a S-nek semmi esélye ott a TD. Második opció visszavágsz és testi erődből kifolyólag elnyomod a S-t, majd belső route-on elkapod a TD-t. Nem tudom minek kellett volna lennie a play-nek, de Cutler alacsony, mellkasra menő dobásából kiindulva a második verziónak. Bennett mit csinál, beleugrik Stewart-ba és eljátssza a hattyúk dalát, mert ilyen lábmozdulatot és kecsességet még nem nagyon láttam. Ja hogy itt nem használ semmit, az nem baj. Jó mind1 megszokhattuk már, csak a szokásos Bennett faszság!

3&goal ( én itt húztam fel magam talán a legjobban):
De hogy miért is pontosan hát ezért: Shotgun felállás, Bennett megint kint a jobb szélen, bal oldalon 2 WR + 1 TE és még van Langford a backfield-en. Denver most már kimegy duplázni Bennett-et, mert úgy gondolják kétszer egymás után nem rontaná el ( de igen ő képes lenne rá), viszont a labdát úgy se neki szánják ergo ez jól jön. Az O-Line úgy ahogy tarjta a pass rush-t. Langford elindul az end zone felé majd balra vág ezáltal elviszi Marshall-t. Cutler érzi a nyomást így fellép a zsebbe, majd passzolna Wilson-nak, aki 1 vs 1 maradt a védőjével ( Bruton Jr. ). Előnyben is van így nincs más dolgod mint Wilson elé dobni a labdát, hogy más ne érje el. Wilson viszont mintha megtorpant volna, így incomplete pass lett belőle. Viszont amit Cutler nem látott meg az az üres befutható terület, amivel ha nem is megy be TD-re de tuti megtehetett volna 3 yard-ot. Szvsz meglett volna a TD és nem értem miért nem futott, pedig jó lábon is. Nekem ez fájt a legjobban a 4 play közül.

4&goal:
Láttad, hogy nem jó Bennett, nem megy a futójáték, az első számú elkapód kuka és ha 3 pontot szerzel, akkor egy TD-vel utána akár nyerhetsz is. Persze igaz, hogy nem ment a játék és nem haladt az offense igazán, de akkor is 4 yard-ot kell megtenned és nincs RZ célpontod ergo NEM MÉSZ RÁ, hanem berúgod azt nyamvadt FG-t ( kövezettek meg, de ez nem volt reális, hogy meglesz). Ha viszont nekimész akkor időt kérsz, mert ez egy annyira fontos play, hogy kell a 6 pont. Felállás empty backfield Langford kinn a jobb szélen ( majd bemozog), belül Bennett, majd balra haladva Miller, Wilson és Meredith. Ezután látod, hogy Millert két ember figyeli, Bennett slotból ugyanúgy két embert kap, és Langfordra marad Marshall egyedül. Langford látszik a LoS várta volna a labdát, de Cutler nem tudta odadobni neki, mert takarták. Így elveszett a lendület, sőt Bennett-ről leváltanak, mert észreveszik, hogy nem rá megy ki a játék. Marshall takarta a belső route-ot Talib pedig leütközte volna Langford-ot, ha oda jutott volna a labda. Viszont szerintem itt is futhatott volna Cutler, bár itt neccesebb volt a szituáció.

Összegezve: én még mindig úgy gondolom, hogy FG-t kellett volna rúgni, mert csak akkor haladtunk, ha volt szabad terület. Betömörülve kell egy Jeffrey, aki fizikai adottságai által veri az ellenfelét és bedobhatod neki coverage-be. Tudom ezzel nem nyerem el sokak tetszését, de ez az én meglátásom.

több mint 5 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Egy kis összefoglaló az első pénteki minicampről:

Kevin White:

azt mondják, nem csak a szélen( főleg bal oldalon volt fenn), de a pálya közepén ( jobb és bal oldalon is próbálták belülről) is elég veszélyes lesz, ami főleg azért jó, mert Gase playbookjában jó pár Mesh és rub-route play-ek vannak. Örülnék ha elővennénk ezeket a hívásokat, mert ezeket hiányoltam tavaly főleg a mesh play-eket.

Gase azt mondta, hogy félelmetes tehetség van a srácban, még csak most tanulja a hívásokat, de nagyon jól érzi a check-point-kat és a különböző route-kat is simán futja. Ehhez jön még a félelmetes sebessége és az, hogy nagyon jól uralja a testét a pályán.

White szeretné minél hamarabb felépíteni a jó kapcsolatot Cutler-el, hogy tudja ha gáz van rá számíthat.

Hroniss Grasu:


Long fogja segíteni a fejlődésben és playbook elsajátításában.

Jeremy Langford:

Neki pedig Forte lesz a mentora.

Eddie Goldman és Tayo Fabuluje nem edzettek pénteken

************************

És akkor Fangio első interjújából január óta egy-két szösszenet:

" Keményen kell játszatunk, De nem elég ha csak keményen játszunk és ezt rosszul tesszük, legyen az technikailag, vagy feladatok elosztása terén a pályán. Tehát először meg kell tanulnunk az új rendszerben, hogy kinek mi a dolga és utána jöhet kemény hajtás." " És ha elég tehetségesek vagyunk, akkor meg lesz annak az eredménye."

Dícsért mindenkit aki a rosteren van, főleg kiemelte Fuller-t, Ratliff-et, Mekkeleket ( na ere kiváncsi leszek, miért) és Jones-t. Azt mondta elég mély a pass rush választékunk.

Az OLB-nek tudniuk kell támadni az irányítót és coverbe felállni.

Nála a DL a védelem és a rendszer, szíve és lelke. Ha őket elnyomják, akkor ne várjunk sokat a többi játékostól, így az a fontos, hogy ők állják a sarat, így segítve elő a többieknek a hatékony védekezést.


Várom már az első pre-season meccset és remélem a sérülések messze elkerülnek minket.

több mint 2 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?
steelwolf
én a szerb pólósokat utálom még ennyire! 😀

több mint 4 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Ez is egy szar meccs
silent7939
Hogy lehet szar meccs az ahol a hoksz bukasra all?! 😛

több mint 5 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
ezt most csak hasraütésre mondta, hogy TDKmetyG
vajon mit beszélhetett a másik zebrával? "szép elkapás volt, adjuk meg td-nek?" 😀Dexxter Tailor
Biztos tetszett nekik, akkor fostam volna be, ha meg is adják 😀spiczi
A beszélgetés a következő lehetett:

Zebra 1: Te nálad is Jeffery játszik fantasy-ben?
Zebra 2: Ja, akkor ez TD?
Zebra 1: Még szép!

több mint 6 éve
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Aztak***va, Kaepernick 6 évre 126 milliót kapott. Több, mint 20 milla/éves contract, nem semmi. Ezek után nem tudom mi lesz Luck-al, de valószínűleg bankot kell robbantanunk pár év múlva....peterk2005
Annyi csak a különbség, hogy Luck meg is ér ennyi pénzt, míg Kaep...

3 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears
Van olyan, hogy 10 TE-es felállás?
mortirolo
persze, csak kapsz érte zászlót

3 hónapja
Toto21 Cleveland Browns 2 095 — mindegy csak nem a Bears

colts pick