Toto21

Chicago Bears

Toto21
Lakhely
Bécs
Utoljára láttuk
12 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
1 621Utolsó 10 fórum hozzászólás

18 napja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
oh yes!

24 napja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Nekem jutott 2 jegy ráadásul egész jó helyre
gabokocka
Félórát homokórázott, hogy sorbanállasban vagyok majd kiírta, hogy nincs elérhető jegy. Még félórát próbálgattam, de akkor már mindig rögtön azt írta, hogy nem talál elérhető jegy . Tököm😕
Gorro
Detto. Komolyan mondom agyam elhagyom. Season ticket-nél is ez Volt, most sima jegyeknél is… Nem tudom mitöl függ az egész. Pedig 11:01-kor kattintottam.

Egyébként szerintetek McCaffrey meg tudja ismételni tavalyi teljesítményét?

26 napja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Yeah! Most hívott a Londonban dolgozó barátom, hogy sikerült jegyet szereznie a Bengals-Rams-re. Újra NFL meccsre megyek. 😀
Pizsama
Szintén 😊
dogbite
1. Gratula nektek! 😊

2. Mennyibe volt egy jegy nagyjabol a ti meccsetekre? Mivel lehet szamolni kb?
Bocs az off-ert es koszonom a valaszt elore is.

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Ha valakinek van 2 jegye Bears meccsre irjon

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Nem most 10-kor nyilik a vasarlas a jegyekre ?

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Kell iden is egy bold tip tolem vagy inkabb ne?
Coolearie
Tevin Coleman 10+ TD elég bold? Szerintem ö lesz az egyik nagy meglepetés nálatok

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Hello mindenki! Tudom korai, de iden is jovok majd. 😁

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Szewa mindekinek. Iden, hogy lesznek a ligak? Tudni valamit?

Elore is koszonom

2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Egyszeru. Folesnak nem kell fegyver, mert a D nyeri a bajnoksagot! Foles addig lesz fenn, amig a D pihenni fog.😂

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
hol lehet jegyet venni? Bears meccsre két jegy érdekelne

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Sokak szerint ez volt minden idők legjobb döntője. Szerintem meg nem. Akkor lehetne azt mondani, ha a Patriots megynerte volna, de nekem inkább az az érzésem, hogy a Falcons bukta el. Nekem bárki jöhet BB varázs, meg TB varázs, meg társaival, de ahogy empty és még páran is mondták, itt semmit se tudtak volna csinálni, akkor ha Shanny hív két futást középre ( vagy előtte rövidebb és taktikusabb játékokat), majd jön a FG ( de sajnos nem így lett).

Szerintem ez egy kifejezetten rossz döntő volt, mert így most minden csapból a big comeback, meg társai folynak. De pár szakértő szerint is rossz coaching volt, mert 3-28 után 5!!!!, azaz 5 futójátékot hívott Shanny és nem ölte az órát, hanem visszaengedte a fáradt védelmet a pályára. Nem találok szavakat erre, anno azt hittem PC-k nem normálisak ,de szerintem ezek után senki se fog róluk beszélni.

Sajnálom a csapatot, mert szerintem ti érdemeltétek meg volna a győzelmet. Főleg úgy, hogy a Patriots 1 negyedben tudott mellétek felnőni ( ráadás mind1). Érthetetlen. Sok sikert jövőre, igazán szerethető a csapat és normálisak a szurkolók is.

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Visszanéztem ezt az ominózus red zone szituációt, amikor 4 próbálkozásból nem vittük be és a következők a meglátásaim:

1&goal:
Cutler áthívja Joshua-t jobbról balra ezáltal szabaddá teszi a jobb oldalt. Kulcsfeladata ennél a play-nél Z.Millernek és Longnak van. Millernek fel kell lépni Marshall útját elállni, Long pedig az első tackle után megy Ward-ra. Így jobb oldal üres marad, mert Langford már Shane Ray előtt van lendületben, ergo ha ezt a két játékost fel tudod tartani megvan a TD. Long úgy ahogy de elvégezte amit kellett, Miller pedig túlságosan fellépett, így Marshall elment mellette és leütközte Langfordot. Nincs meg a TD de közelebb kerültünk.

2&goal:
5 emberes pass rush Bennett 1 vs 1 Stewart-al a jobb szélen. Csak a statisztika kedvéért Stewart ( 5 foot 11) és Bennett ( 6 foot 6). Ergo van vagy ca. 20cm magasságbeli különbség. Tehát ilyenkor mint benga állat mit tehetsz?! Első opció futsz a pálya széle felé és kapsz egy magas labdát. Majd felugrassz és a S-nek semmi esélye ott a TD. Második opció visszavágsz és testi erődből kifolyólag elnyomod a S-t, majd belső route-on elkapod a TD-t. Nem tudom minek kellett volna lennie a play-nek, de Cutler alacsony, mellkasra menő dobásából kiindulva a második verziónak. Bennett mit csinál, beleugrik Stewart-ba és eljátssza a hattyúk dalát, mert ilyen lábmozdulatot és kecsességet még nem nagyon láttam. Ja hogy itt nem használ semmit, az nem baj. Jó mind1 megszokhattuk már, csak a szokásos Bennett faszság!

3&goal ( én itt húztam fel magam talán a legjobban):
De hogy miért is pontosan hát ezért: Shotgun felállás, Bennett megint kint a jobb szélen, bal oldalon 2 WR + 1 TE és még van Langford a backfield-en. Denver most már kimegy duplázni Bennett-et, mert úgy gondolják kétszer egymás után nem rontaná el ( de igen ő képes lenne rá), viszont a labdát úgy se neki szánják ergo ez jól jön. Az O-Line úgy ahogy tarjta a pass rush-t. Langford elindul az end zone felé majd balra vág ezáltal elviszi Marshall-t. Cutler érzi a nyomást így fellép a zsebbe, majd passzolna Wilson-nak, aki 1 vs 1 maradt a védőjével ( Bruton Jr. ). Előnyben is van így nincs más dolgod mint Wilson elé dobni a labdát, hogy más ne érje el. Wilson viszont mintha megtorpant volna, így incomplete pass lett belőle. Viszont amit Cutler nem látott meg az az üres befutható terület, amivel ha nem is megy be TD-re de tuti megtehetett volna 3 yard-ot. Szvsz meglett volna a TD és nem értem miért nem futott, pedig jó lábon is. Nekem ez fájt a legjobban a 4 play közül.

4&goal:
Láttad, hogy nem jó Bennett, nem megy a futójáték, az első számú elkapód kuka és ha 3 pontot szerzel, akkor egy TD-vel utána akár nyerhetsz is. Persze igaz, hogy nem ment a játék és nem haladt az offense igazán, de akkor is 4 yard-ot kell megtenned és nincs RZ célpontod ergo NEM MÉSZ RÁ, hanem berúgod azt nyamvadt FG-t ( kövezettek meg, de ez nem volt reális, hogy meglesz). Ha viszont nekimész akkor időt kérsz, mert ez egy annyira fontos play, hogy kell a 6 pont. Felállás empty backfield Langford kinn a jobb szélen ( majd bemozog), belül Bennett, majd balra haladva Miller, Wilson és Meredith. Ezután látod, hogy Millert két ember figyeli, Bennett slotból ugyanúgy két embert kap, és Langfordra marad Marshall egyedül. Langford látszik a LoS várta volna a labdát, de Cutler nem tudta odadobni neki, mert takarták. Így elveszett a lendület, sőt Bennett-ről leváltanak, mert észreveszik, hogy nem rá megy ki a játék. Marshall takarta a belső route-ot Talib pedig leütközte volna Langford-ot, ha oda jutott volna a labda. Viszont szerintem itt is futhatott volna Cutler, bár itt neccesebb volt a szituáció.

Összegezve: én még mindig úgy gondolom, hogy FG-t kellett volna rúgni, mert csak akkor haladtunk, ha volt szabad terület. Betömörülve kell egy Jeffrey, aki fizikai adottságai által veri az ellenfelét és bedobhatod neki coverage-be. Tudom ezzel nem nyerem el sokak tetszését, de ez az én meglátásom.

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Egy kis összefoglaló az első pénteki minicampről:

Kevin White:

azt mondják, nem csak a szélen( főleg bal oldalon volt fenn), de a pálya közepén ( jobb és bal oldalon is próbálták belülről) is elég veszélyes lesz, ami főleg azért jó, mert Gase playbookjában jó pár Mesh és rub-route play-ek vannak. Örülnék ha elővennénk ezeket a hívásokat, mert ezeket hiányoltam tavaly főleg a mesh play-eket.

Gase azt mondta, hogy félelmetes tehetség van a srácban, még csak most tanulja a hívásokat, de nagyon jól érzi a check-point-kat és a különböző route-kat is simán futja. Ehhez jön még a félelmetes sebessége és az, hogy nagyon jól uralja a testét a pályán.

White szeretné minél hamarabb felépíteni a jó kapcsolatot Cutler-el, hogy tudja ha gáz van rá számíthat.

Hroniss Grasu:


Long fogja segíteni a fejlődésben és playbook elsajátításában.

Jeremy Langford:

Neki pedig Forte lesz a mentora.

Eddie Goldman és Tayo Fabuluje nem edzettek pénteken

************************

És akkor Fangio első interjújából január óta egy-két szösszenet:

" Keményen kell játszatunk, De nem elég ha csak keményen játszunk és ezt rosszul tesszük, legyen az technikailag, vagy feladatok elosztása terén a pályán. Tehát először meg kell tanulnunk az új rendszerben, hogy kinek mi a dolga és utána jöhet kemény hajtás." " És ha elég tehetségesek vagyunk, akkor meg lesz annak az eredménye."

Dícsért mindenkit aki a rosteren van, főleg kiemelte Fuller-t, Ratliff-et, Mekkeleket ( na ere kiváncsi leszek, miért) és Jones-t. Azt mondta elég mély a pass rush választékunk.

Az OLB-nek tudniuk kell támadni az irányítót és coverbe felállni.

Nála a DL a védelem és a rendszer, szíve és lelke. Ha őket elnyomják, akkor ne várjunk sokat a többi játékostól, így az a fontos, hogy ők állják a sarat, így segítve elő a többieknek a hatékony védekezést.


Várom már az első pre-season meccset és remélem a sérülések messze elkerülnek minket.

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Van amúgy olyan csapat, bármely sportágban, amit jobban utálnak az emberek a Patsnél?
steelwolf
én a szerb pólósokat utálom még ennyire! 😀

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Ez is egy szar meccs
silent7939
Hogy lehet szar meccs az ahol a hoksz bukasra all?! 😛

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
ezt most csak hasraütésre mondta, hogy TDKmetyG
vajon mit beszélhetett a másik zebrával? "szép elkapás volt, adjuk meg td-nek?" 😀Dexxter Tailor
Biztos tetszett nekik, akkor fostam volna be, ha meg is adják 😀spiczi
A beszélgetés a következő lehetett:

Zebra 1: Te nálad is Jeffery játszik fantasy-ben?
Zebra 2: Ja, akkor ez TD?
Zebra 1: Még szép!

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Aztak***va, Kaepernick 6 évre 126 milliót kapott. Több, mint 20 milla/éves contract, nem semmi. Ezek után nem tudom mi lesz Luck-al, de valószínűleg bankot kell robbantanunk pár év múlva....peterk2005
Annyi csak a különbség, hogy Luck meg is ér ennyi pénzt, míg Kaep...

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Bazmeg mi a faszom meccs ez? Tiszta fumble megint, de nem elég, hogy a bíró megint nem látja, 2 percen belül vissza sem nézik fent...megye 2 szint van ma. Legalja
Chargers LT
Még mindig jobb, mint ez:


több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Carolina nem akart TD-t szerezni, mert a végén tényleg kevés lesz a labda! Milyen sportszerű tőlük!

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 1 621 — Bears
Tudom már sokan leírták előttem, de hadd öntsem ki én is magamból a gondolataimat! Mert örömteli pillanatok tömegét szerezték a srácok nekünk az elmúlt hetekben!

Sajnos én hajnalban csak a harmadik és negyedik negyedet láttam. Viszont az, hogy a futást ilyen hatékonyan sikerült megfognunk, tavaly után igazi felüdülés. Sokkal szívesebben nézem a meccseket így, hogy újra karcol a D, vagy inkább karcolgat. 4th&3-nál Bostic ( jól érted Bostic) lefogott egy TE-t, nem volt miss tackle és nem fordultak le róla ( nagyon), az már más, hogy a bírók megadták a 1st down-t. Viszont drop-olt egy 99,9%-os int-et, amiket a későbbiekben nem lehet engedni. De nem lehet rá akkora panasz, mint tavaly. Legalább futásnál használható.

A futásnál még a LoS előtt elkapják Forte-t sokszor. Ha az O-Line nem tud utat teremteni, akkor miért nem szélesítjük ki azt többször, két blokkoló TE-el, ezáltal több route option-t kaphatna a RB. Ja és a célpontok száma és minősége is hagy némi kívánni valót. A legnagyobb gond az a baj az O-val, hogy nem tudsz váratlant húzni. Van egy Marshall, Jeffrey, Bennett és Forte 4-es akik a legjobbak között vannak a posztjaikon, de ha már egy ember nem 100%-os vagy nem fog ki jó napot, akkor elég, ha az ellenfél a másik 3-at szedi le a pályáról. Ebből futás nem nagyon megy...

Ja és Carey kapott egy snap-et, amivel kemény 0 yard-ot haladt, kéne valami rendes back up RB, vagy egy normális FB aki erőből bevisz 2-3 yard-ot ( Vonta Leach?!).

Fuller szépen halad a RoY felé. De közte és Jennings között arra azért kíváncsi lennék melyik oldalra megy több passz ( sejtésem szerint Fuller irányába bátrabban dobáltak idáig). Jennings tényleg eltűnt, remélem ez majd változni fog. Ego Ferguson és Sutton jól megállják a helyüket, csak ne sérüljön le egyik se. Remélem DJ is végig bírni fogja a szezont, mert a LB sor elég vékony, Greene pedig nem hiányzik a kezdőbe. Nincs rendes MLB-nk back up-nak és nem tudom ki jöhetne ( remélem nem is kell megtudnom). S-be lassan a boldog boldogtalan meg fog fordulni, ha így megy tovább.

A DE-k csinálnak sack-ket, ami lehetne persze több is, de egy San Fransisco és NY Jets O-Line a liga elsőbb felébe tartozn(t)ak. Elméletileg a Packers ellen még jobban kell majd, hogy menjen a zseb összeroppantása. Szeretném, hogy Rodgers párszor közelebbről is megcsodálhassa a gyepünket.

Nem akarom elkiabálni, de lehet az idei Draft Fales kivételével nem is lett olyan rossz!

Ahogy előttem már sokan mondták, újra a D hozza a meccseket! Mindenki maga ízlése szerint döntsön, de felőlem maradhat így, csak a futás javulna már végre...

Ja és mossuk le végre a Packers-t a pályáról ARod-al az élen!!! GO BEARS!!!!!