AFC South NFL.com fantasy liga

15 feliratkozó

több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
AFC South NFL.com fantasy liga összefoglaló információk:
A liga URL-je: Hungarian AFC South. League managers: peterk2005, Vieri.

Csapatok, csapattulajdonosok. Zöld színnel azok, akik idén (2022) játszanak. Pirossal azok, akik nem tudják/akarják folytatni.:

- Atomic Falcons = vieri
- CartmanTeam = cartman023
- Disaster Recovery = peterk2005
- Arany Aszok = mrzsolt
- Aranyasok = gaborik
- Husrago = Húsrágó
- Bearista = Toto21
- No Ragrets = Borbinho
- Waiver Warriors = Tony Adams
- Budapest Sagamores = KoporShow
- Killer Penguins = Slim_Shady313
- Vacsihegyi Robogok = Cupak
- Kecskeméti Pókmalac = Milán
- Hetény Remigrants = Chory

Korábbi játékosok, akik az előző években játszottak. Ha folytatni szeretnék a jövőben, akkor elsőbbségük lesz a vissza-csatlakozásra (jelentkezési sorrendben).
- FC Karpatia = AntonyJenkins
- NGT Mustangs = Nagytomi
- Alföld Alders = Giowa
- Kenszeszszitty = Janek
- Ruthless Rhinos = Vito
- Kispesti Csíkok = DaRaI07
- Skull Mohikans = skullkill29
- Mile High Mafia = Vonster

Liga: A liga 12-16 csapatos, jelentkező számtól függően. (2022: 14 csapat). IDP, 1 divízióban mindenki.

Csapat posztok: QB 1 (2), RB 1 (5), WR 1 (5), TE 1 (3), FLEX 3, K 1 (2), DEF 1 (2), DL 2 (5), LB 2 (5), DB 2 (6), IDP 1, Bench 8., Reserve 1. (Zárójelben az adott posztok roster maximumai.)

Draft: Online, snake draft, az egy pickre jutó idő 60mp.
Időpont: 2022 szeptember 6 kedd, 21:00 (magyar idő szerint)

Alapszakasz: NFL week 1-15, playoff: NFL week 16, 17 és 18.

Playoff: A playoff 8 csapatos, bejut a legjobb nyolc csapat a mérleg alapján. A tie-breaker a több szerzett pont. A kiemelési sorrend az alapszakasz sorrend lesz, az első kiemelt játszik a nyolcadikkal, a második a hetedikkel, és így tovább. A playoffba nem jutó csapatoknak lesz vigaszági torna (consolidation playoff) a 9-XX hely eldöntésére. Azt, hogy pontosan mi lesz utóbbinak a menetrendje, a végleges csapat létszám után tudjuk majd megmondani. Ha 16-an leszünk, akkor a 9. a 16.-al játszik az első playoff fordulóban és így tovább, Ha kevesebben, akkor lesznek meccs nélkül továbbjutók az első körben. Tie-breaker szabályok részletesen: klikk

Waiver/FA: Fordulók után a teljes FA állomány (a szabad játékosok) waiverre kerül, egészen csütörtök reggelig. Ez alatt az idő alatt a waiver listáról lehet szemezgetni, cserét kezdeményezni, de a csere nem hajtódik végre azonnal, hanem az NFL-hez hasonló waiver rendszeren keresztül kerülnek a játékosok a csapatokhoz. Ha ketten is fel akarják szedni ugyanazt a játékost, akkor a waiver listán előbb levő csapat fogja megkapni. A waiver lista minden héten az aktuális állás fordítottja, azaz a legelső a listán az utolsó helyen álló csapat, a legutolsó pedig az éllovas. A csütörtöki waiver elszámolás után aztán a szabad játékosok free agentekké válnak, akiket a meccs kezdetéig bármikor azonnal fel lehet szedni és akár csapatba is rakni.

Pontszámozás és további beállítások: league settings

Csatlakozás: Először is itt írj egy postot hogy jönni fogsz, írd bele a csapat nevet amit választani fogsz. Aztán ligához csatlakozáshoz kattints ide,. A megnyíló oldalon ha kéri az oldal, jelentkezz be az NFL.com-os accountodba, majd a ligához csatlakozáshoz add meg a jelszót ( "bowlponthu" ). Utána továbblépve töltsd ki az adatokat (csapat név, stb.). (Csatlakozni csak az új játékosoknak kell, a tavaly is játszók automatikusan liga tagok!)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
4 napja
Toto21 Chicago Bears 3 942 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
2-1 3. hely nem is rossz. Emellett egész jónak tünik a roster is. Ha valaki futót keres írjatok. Singletary, Jacobs és Stevenson is mehet ha jó az ajánlat.

Szerkesztette: Toto21
6 napja
Toto21 Chicago Bears 3 942 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
Keres valaki futót? 😊

Van nálam pár elég baba. TE, LB, DE érdekelne
19 napja
Slim_Shady313 Pittsburgh Steelers Oregon Ducks 31
Szoros lesz a végén ez a pingvinek elleni meccs.
KoporShow
Sajnos annyira nem lett..😅
De ha jól rémlik tavaly is jó meccseket toltunk..
Gratula!
19 napja
Cupak New York Jets 23
Király vagy! Köszönöm a gyors és részletes választ!!!
19 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szia,

Nyitott kapukat döngetsz, lényegében mindegyik felvetett dologról már beszéltünk, szavaztunk, módosítottuk is amit megszavaztunk. A reserve spotok számát tavaly emeltük egy hellyel. Azért ennyi most, mert a "túl sok" spotnak is van negatívuma: nincs elég felszedhető szabadügynök a piacon akkor, ha valakinek lesérülnek a játékosai. Plusz a "túl sok" hely arra is lehetőséget ad, hogy valaki fél idényen keresztül jegelje egy átmenetileg sérült játékosát gond nélkül. A cél az, hogy padra csak akkor érje meg ültetni egy sérült játékost, ha az tényleg alapember, akit úgysem raknál ki. Mindenki más ha lesérül, ki kelljen rakni, hogy cserét hozhass helyette, hogy legyen mozgás. Aztán ha felépül az a játékos, akkor viszi az aki a waiveren a legügyesebb / leghamarabb kapcsol / legelőbbre van.

Szóval annak érdekében, hogy a liga ne arról szóljon, hogy draft és imádkozz, mert ha lesérül valakid senkit nem találsz a helyére, próbáljuk optimálisan tartani a keret számokat. A rosterek méretét is csökkentettük tavaly (levettünk egy-egy támadót és védőt ha jól emlékszem), plusz a dedikált második/harmadik RB/WR helyett flex posztokat kreáltunk, hogy vegyesebb legyen a poszt eloszlás, legyen esély a waiveren cserét találni lehetőleg minden posztra. Az nem valódi waiver, ha mondjuk RB posztra csak olyan free agentek elérhetők, akiknek a plafonja 3-4 pont. Azért nem éri meg "dolgozni", nincs díjazva az, aki aktívan játszik, törődik a csapatával.

A védő pontszámozást viszont nagyon jó, hogy felvetetted! Ezt is módosítottuk már (ezt is tavaly), és most vettem csak észre, hogy a h*lye NFL.com nem hozta át a tavalyi pontozást, hanem resetelte őket idénre az alapértelmezettre. 😕 Érdekes módon a támadó pontszámozást áthozta, valószínűleg ez egy bug a szoftverükben. Lényeg a lényeg, hogy - mivel ezt tavaly már átbeszéltük és így is játszottuk - most beállítottam. Elnézést mindenkitől, hogy nem vettem észre időben.

(A pontszámozás egyébként nagyon hasonló ahhoz, amit te is javasolsz. Általában 50%-os növekedés, csak valamivel több statot is érintett.)

Szerintem az első forduló eredményét már nem módosítja, de ha mégis, akkor azért is elnézést.

(A cserepaddal, posztokkal kapcsolatos javaslataidat is elrakjuk. Ezeket idény közben már nem módosítom, de idény végén fel lesz téve szavazásra és jövőre ha tetszik az ötlet a többségnek, akkor jövő évtől bevezetjük.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
19 napja
Cupak New York Jets 23
Sziasztok!
Két dolgot szeretnék feldobni közösbe, hogy mit szóltok hozzá?
Az első dolog az lenne, hogy kicsit kevésnek tartom (tartjuk) a csapatban lévő reserve spotok számát. A roster nagysága alapból indokolna szerintem egy 4-5 férőhelyes reserve szekciót. Rögtön az első héten történt 3 súlyos sérülésem, így rögtön több sérültem is van mint az a 2 hely. Egyébként ettől függetlenül már vagy 2 hete írni szerettem volna ezzel kapcsolatban, hogy mit szóltok hozzá, sajnos egyből rá is szaladtam...
Persze nem tudom, hogy ti mióta játszotok így? Ha így szoktátok meg, így szeretitek, akkor persze tárgytalan, csak egy kérdés volt, hogy mit szólnátok hozzá, ha megnövelnénk? Szezon közben, biztos vagyok benne, hogy más is kevesellni fogja, én már az első hét után így vagyok ezzel sajnos 😊 Légyszíves írjátok le a véleményetek a dologgal kapcsolatban!

A másik dolog amit kérdezni szeretnék, hogy az egyéni védő játékosok pontozásába nem kellene-e belenyúlni szerintetek? Egy átlag feletti védő teljesítmény könnyen előfordul, hogy csak 15 pont körül hoz (T.J. Watt pl. extra meccsel 16,4 pont...de említhetnék még sok játékost), míg az is simán tud game changer lenni. WR/RB/QB meg simán szerez 30-40 pontot. Holott a keret fele védő játékos, mégis töredékét tudják szerezni az offense részlegnek. Érdemes lenne balance-olni szerintem egy kicsit, mert az átlag jó játékosok ha végignéztek egy csapatot, mind 10 pont alatt vannak. Így igazából nem tudnak érdemben beleszólni a védőjátékosok a matchupba. Persze látom, hogy a bónuszokkal azért jól tud hozni 1-1 védőjátékos, de az azért ritka. Javasolni azt tudnám, hogy a tackle értékét 1ről 1,5re növelni, a sack/inter/fumble/safety lehetne 3-3 pont, tackle for loss/ pass def 1ről 1,5re. Akár nem mindet csak valamelyiket bevezetni is jó lenne szerintem. Félre ne értsetek, senkit nem akarok megsérteni, meg azt sem tudom, hogy mióta játszatok így, és megszoktátok meg szeretitek ezt a pontozást akkor ne sértődjetek meg légyszíves, ez csak egy felvetés.
Ha így marad minden akkor is köszönjük hogy bevettetek, így is király minden, csak úgy még egy kicsit jobb lenne az én véleményem szerint. 😊
20 napja
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 107 — Forum Reader
Szoros lesz a végén ez a pingvinek elleni meccs."Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
24 napja
mrzsolt Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 73 — .
A draft recap szerint 11:4-el fogok végezni, negyedik helyen. Azaz harcolok majd a kiesés elkerüléséért. 😀
peterk2005 udvari bolond
Nekem is ez lett jósolva. Akkor már nem leszek egyedül. 😀 Most nézve a keretet a 8 győzelemnek már örülnék.
25 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
QB: Dak Prescott, Kirk Cousins
RB: Austin Ekeler, James Conner, Antonio Gibson, Nyheim Hines
WR: Mike Evans, Darnell Mooney, Russell Gage, Tyler Boyd
TE: Dalton Schultz, Mike Gesicki

DL: Danielle Hunter, Robert Quinn
LB: Fred Warner, David Long, Shaquil Barrett, Matt Judon
DB: Xavier Woods, Micah Hyde, J.C. Jackson

DEF: Bills, Steelers
K: Rodrigo Blankenship

Oké is meg nem is. Prescott mellett nem mertem magamnak megengedni, hogy egy csere kaliber második irányítóm legyen. Ez elvitt egy picket a draft közepe táján ami ott mehetett volna másra is. Egyébként a RB sor tetszik, Ekeler hetedik picknek szerintem jó érték egy PPR ligában. És mögötte is van azért depth. Hines sleeper lehet. A WR sor olyan amilyen egy erősebb RB sornál lenni szokott. Evans oké, a többi tudjafene. Legalább Mooney első számú. Az meglepett, hogy Boyd 300 környékén még bent volt. Van nem tudok valamit vele kapcsolatban?

A LB sort elhanyagoltam idén, úgyhogy sackmachine boom or bustokat húztam jobb híján. Jó héten meccset nyerhetnek a sackjeikkel, rossz héten bukom miattuk a csatát. Ahogy magamat ismerem, pont rosszkor fogok betenni rosszakat, de akkor majd legfeljebb kockát dobok, hátha az jobban megy. 😀

A draft recap szerint 11:4-el fogok végezni, negyedik helyen. Azaz harcolok majd a kiesés elkerüléséért. 😀


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
25 napja
Toto21 Chicago Bears 3 942 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
Na és akkor nézzük is mi jött össze tegnap este a Bearista csapatnak:

QB: ARod / Tua - remélem elkapók nélkül is varázsolni fog az öreg, ha nem akkor Tua elkapókkal. Ha egyik sem, akkor ez itt elég rosszul néz ki

RB: A. Jones, J. Jacobs, Singletary, Stevenson - korrekt munkás banda, talán egy-egy nagyobb meccs is becsúszhat tölük

WR: Diggs, Godwin, M. Williams, Kirk, Toney - ezt egy elég elit egységnek tartom, remélem hozzák a tölük elvárhatót

TE: Okwe - Russ majd megtalálja par labdával, de ide szezon közben majd elképzelhetö erösítés

DL: Crosby, Wilkins - egy sack és egy tacklegyáros, semmi különös

LB: Wagner, Parsons, Baker, Barton - Parsons és Wagner hozzanak AllPro formát és akkor jó lesz

DB: Sneed, J. Fuller, K. Fuller, J. Whitehead - nem kiemelkedö, de nem is vészes

NFL. com 10-6-ot és 6. helyet jósolt, PO szerintem is meglehet ezzel a csapattal. Végsö gyözelemre akkor van esély, ha extrát hoz egy-két ember
26 napja
Toto21 Chicago Bears 3 942 — Fields az első 4000 passzolt yard-os Bears QB lesz!
QB: Herbert, Fields
RB: Kamara, Barkley, Sanders,Price, Henderson
WR: M Thomas, Thielen, Gallup
TE: Kittle
DL: Heyward, DeFo, Chris Jones
LB: Demar Davis, Devin White, Crowder, Dev Bush, Jonas Griffin
DB: Honey Badger, Rapp, Cross
DEF: Rams
K: McPherson

Nagyon tetszik a csapat, és ez baj, valamit tuti nagyon benéztem! 😀
Tony Adams
Hu de magyon nem szerettelek a Gallup es Crowder pick-nel. Egyebkent tenyleg popec lett. RB szekcio Parade. Elkapo sor erdekes lehet viszont. Lehet majd ott cserelned kell valakivel.
26 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 3 601 — Colts Fan
QB: Herbert, Fields
RB: Kamara, Barkley, Sanders,Price, Henderson
WR: M Thomas, Thielen, Gallup
TE: Kittle
DL: Heyward, DeFo, Chris Jones
LB: Demar Davis, Devin White, Crowder, Dev Bush, Jonas Griffin
DB: Honey Badger, Rapp, Cross
DEF: Rams
K: McPherson

Nagyon tetszik a csapat, és ez baj, valamit tuti nagyon benéztem! 😀
26 napja
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 223 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Sorry, az első két körről lemaradtam. Még időben eszembe jutott, hogy a többire ideérjek...
Kellett nekem nyáron letörölni a telós appot, nem jött az értesítés...😀

[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...]
27 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Draft nap, kartársak! Senki ne felejtse el!
Nyomtam három a magyar igazság módon három egymás utáni randomot a draft sorrendre, és ez jött ki. Ne engem tessék hibáztatni, hanem a gépet meg a magyar szokásokat. 😀

1. Heteny Remigrants
2. Killer Penguins
3. No Ragrets
4. Husrago
5. Atomic Falcons
6. Aranyasok
7. Disaster Recovery
8. Budapest Sagamores
9. Waiver Warriors
10. Arany Aszok
11. Kecskemeti Pokmalac
12. CartmanTeam
13. Vacsihegyi Robogok
14. Bearista

Sok szerencsét mindenkinek, találkozunk este kilenckor!


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Péntek helyett lezárom a szavazást most, mert már nem változhat érdemben a végeredmény. Így két nappal több ideje lesz mindenkinek szabaddá tennie magát az adott időpontra. A draft szeptember 6.-án kedden este 9 órakor lesz. Vésse be mindenki a naptárba!


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Cupak New York Jets 23
Sziasztok! Megvagyunk 😊
Kecskeméti Pókmalacok
Hetény Remigrants
Vacsihegyi Robogók
Cupak
Oké, meghívók kimentek. A csatlakozás mikéntje a kiemelt post végén le van írva. Azt kövessétek.

Még annyit írj meg ide légy szíves, hogy melyik csapat kié - valami nicket adhassunk nektek is -, mert emailt nem szívesen rakok be nyilvános postba. És legalább téged és a csapatodat kössük össze. Ha pedig a két barátod csapatát érintően lenne bármiről szó, akkor neked fogok (itt) szólni, aztán vidd nekik a hírt. (A hivatalos dolgokat emailben is ki szoktam küldeni.)

Ja, és menjetek draft időpontra szavazni, link lejjebb! Péntekig lehet szavazni, aztán lezárom és időpontot hirdetek. Pillanatnyilag szept 6. 21:00 vezet.
peterk2005 udvari bolond
Köszönjük szépen!
Szavazunk. Nyugodtan szólj nekem ha bármi van.
Vacsihegyi Robogok az vagyok én, Cupák a becenevem.
A Kecskeméti Pókmalac az Milán csapata.
A Hetény Remigrants, meg Chory barátomé.
😊
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sziasztok! Megvagyunk 😊
Kecskeméti Pókmalacok
Hetény Remigrants
Vacsihegyi Robogók
Cupak
Oké, meghívók kimentek. A csatlakozás mikéntje a kiemelt post végén le van írva. Azt kövessétek.

Még annyit írj meg ide légy szíves, hogy melyik csapat kié - valami nicket adhassunk nektek is -, mert emailt nem szívesen rakok be nyilvános postba. És legalább téged és a csapatodat kössük össze. Ha pedig a két barátod csapatát érintően lenne bármiről szó, akkor neked fogok (itt) szólni, aztán vidd nekik a hírt. (A hivatalos dolgokat emailben is ki szoktam küldeni.)

Ja, és menjetek draft időpontra szavazni, link lejjebb! Péntekig lehet szavazni, aztán lezárom és időpontot hirdetek. Pillanatnyilag szept 6. 21:00 vezet.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Cupak New York Jets 23
Sziasztok! Megvagyunk 😊
Kecskeméti Pókmalacok
Hetény Remigrants
Vacsihegyi Robogók
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ok persze. Barnuljanak még pár napot.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Cupak New York Jets 23
Mindenképpen jövünk, csak a srácok nem írnak vissza... Nyaralni vannak, szeretnénk kérni azt az 1-2 nap türelmet. Köszönjük!
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha hozol még valakit, akkor befértek, mert 14-en vagyunk jelenleg, és 16-an lehetünk. Páros számnak kell lennie.

Illetve, ha Cupak lelkesedése elfogyott - nem jelentkezett azóta, hogy beírt - akkor 12.-iknek jöhetsz majd. De Cupaknak adunk még néhány nap időt feltétlenül.

Eddig hatan szavaztunk a draft időpontra. Jelenleg a nyitó heti kedd este 7 óra vezet. Aki még nem szavazott, hajrá, tegye meg!


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
pasztortomi 9
sziasztok, ha esetleg felszabadul egy hely akkor jelentkeznék rá! aktív játékos vagyok meg minden.
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Addig is megcsináltam a draft időpontra szavazás űrlapot. Az első lehetséges dátumnak jövő hét csütörtököt (szeptember 1), utolsónak a kezdőrúgás napjának csütörtökjét adtam meg, így egy heti intervallumból lehet válogatni.

 doodle.com/meeting/participate/id/bW7n7EXb

Tessék szavazni.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 006 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bizony, lassan jubileumát üli a liga, és jópáran vannak itt kezdetek óta. Már csak a hagyományok miatt is legyen egy olyan idényünk hogy 14 aktív, keményen harcoló játékosunk van. 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Cupak New York Jets 23
Nagyon köszönjük! Akkor le szeretnénk foglalni azt a 3 helyet 😊 Egyeztetek a srácokkal, aztán küldöm a kért dolgokat!!!
Cupak
Rögtön az első szezonban nyerni szörnyű udvariatlanság lenne, többen már lassan egy évtizede próbálkozunk... 😀
Húsrágó
😀 Szem előtt fogjuk ezt tartani!! 😊